ЖЖУК отзывы

Отзывы покупателей
ЖЖУК
2.0 5
1063 отзыва / 289910 просмотров
Важно! В целях актуальности, рейтинг и результаты отзывов, отображаемые на графике, вычисляются на основании 100 последних отзывов
Отзывы с пометкой "Проблема решена" не учитываются

Продают б/у товар.

Гость Гость четверг, 27 мая
Был куплен аккумулятор, приехал б/у сильно потёртый и в старой упаковке. В чате телеграмм предложили выслать им за мой!!! счёт и там "эксперт примет решение".))) Какое решение, то, что они мошенники и торгуют бэушкой и прячутся от ответа, когда их тычут в их же г..но?
За 200 гривен будут херить свое имя - ибо имени нет и херить уже нечего.
Жжук Ответ представителя Жжук среда, 2 июня
Доброго дня!
При отриманні товарів по замовленні у Вас була можливість, як і у всіх наших клієнтах, перевірити товар на відповідність кольору, відсутність механічних пошкоджень, тобто належний товарний вигляд. Після оплати відповідальність за товар лягає на клієнта, і при наявності механічних пошкоджень такий товар не підлягає обміну/поверненню коштів до 14 днів, адже не збережений товарний вигляд, оскільки неможливо довести, чи таке механічне пошкодження виникло з нашої вини, чи зі сторони перевізника. В якості компенсації пропонуємо Вам знижку на наступну у нас покупку.
Надіємося на розуміння.

Жахливе обслуговування, телефони від тій.

Оксана Оксана пятница, 21 мая
Купила телефон самсунг галаксі, через півтора місяця не працює, подзвонила на гарячу лінію дівчина якась сказала треба було не купляти. Сервіс просто жах...
Жжук Ответ представителя Жжук воскресенье, 23 мая
Доброго дня, Оксана!
Приносимо вибачення за дану ситуацію, яка сталася з Вами та яка дала підставу для сумніву щодо якісного обслуговування у нашій мережі. Щоб детально розібратися в даній ситуації, нам потрібно отримати більше інформації, а саме: дату придбання моделі даного смартфону, адресу магазину, в якому здійснювали покупку та Ваш контактний номер телефону для зворотнього зв'язку з Вами, яку прохання нам надіслати на електронну пошту [email protected].
Як тільки ми отримаємо ці дані - то негайно візьмемо в опрацювання, про що Вас буде повідомлено.
Нами обов'язково буде звернено увагу на дану ситуацію та застосовано всі можливі заходи для запобігання виникнення подібного в майбутньому.
Очікуємо від Вас зворотнього зв'язку!

Человек из

Человек Человек понедельник, 17 мая
У вас магазин маньяков строительных или медицинских,большей частью (о комментаторах)? Купила телефон б\у в салоне,ворованный может быть или нет,не знаю,но-иду теперь по жизни с целым хвостом каких-то непонятностей из серии ходоков, еще от имени девушки,у которой его покупала.Анастасией звали.В 2012-13 году.

Контора так себе

Авторка Авторка суббота, 15 мая
Проработала в этой компании практически год. Впечатления не самые лучшие. Очень много требований от консультанта, а зп ниже минималки. Из плюсов только адекватный начальник, Юрий Дыгало. Сговорчивый, вежливый, всегда входил в положение. Рассматривать жжук как потенциальное место работы не рекомендую.
Жжук Ответ представителя Жжук понедельник, 17 мая
Доброго дня! Ваш відгук – мотивація для нас покращувати умови роботи у нашій компанії. Якщо у Вас будуть запитання до нас, можете у будь-який час написати нам! Електронна адреса - [email protected] З повагою до Вас, команда ЖЖУК!

Товар б/у под видом нового

Роман Роман суббота, 15 мая
Заказал на сайте мультимейкер (бутербродница). Товар заказал с доставкой в магазин г. Чугуева. Магазин работает до 17.00. С работы не успевал чтобы забрать прибежал под самое закрытие и попросил чтобы меня дождались. Парень встретил с коробкой на улице. Коробка была без пакета и надорвана. Его спросил: документы на товар в коробке? - Ответ: Да, все там. Рассчитался и разошлись. Дома... Читать отзыв Заказал на сайте мультимейкер (бутербродница). Товар заказал с доставкой в магазин г. Чугуева. Магазин работает до 17.00. С работы не успевал чтобы забрать прибежал под самое закрытие и попросил чтобы меня дождались. Парень встретил с коробкой на улице. Коробка была без пакета и надорвана. Его спросил: документы на товар в коробке? - Ответ: Да, все там. Рассчитался и разошлись. Дома открыл: ни чека, ни гарантии. Паспорт только от производителя. На приборе следы готовки (нити то ли теста, то ли сыра расплавленного). В итоге вернул обратно.
Жжук Ответ представителя Жжук суббота, 15 мая
Доброго дня, Роман! Приносимо свої вибачення за ситуацію, яка сталася з Вами при отриманні Вашого замовлення, що і посприяло написання даного відгуку та викликало негативне враження про нас!
Оскільки для нас дуже важливо, щоб наші клієнти залишалися задоволені обслуговуванням нашої компанії, пропонуємо Вам перезамовити дану модель та індивідуальну знижку на наступне замовлення у нас, розмір якої Ви можете уточнити, написавши нам на нашу електронну адресу: [email protected], і ми з радістю сформуємо Вам нове замовлення та прослідкуємо, щоб більше подібна ситуація із відправленим товаром не повторилась. Також наші продавці заповнять та видадуть усі необхідні документи.
Надіємося на подальшу з Вами співпрацю та будемо раді Вас бачити нашим клієнтом і надалі!

товары с витрины или бу по цене новых

Гость Гость (Ukraine, Kyiv) 7 мая, 2021 год
Покупал зарядку в интернет магазине. Прислали БУ в грязи со следами использования. хотя бы протерли от грязи. Коробка также в ужасном состоянии. Не советую делать покупки в этой сети..
Жжук Ответ представителя Жжук 7 мая, 2021 год
Доброго дня!
Приносимо вибачення за ситуацію, що склалась. Для того, щоб ми могли розібратися більш детально у ній, прохання надати номер замовлення або ж номер телефону, що був вказаний у замовленні на нашу електронну адресу [email protected].

Магазин разочаровал

Andrey Tereschenko Andrey Tereschenko (Ukraine) 3 мая, 2021 год
И так, первый раз делал покупал на сайте "ЖЖУК". Заказал зарядное устройство для смартфона. Отправили на третий день после заказа. Вроде бы все ок. Но при получении не посмотрел товар, пришёл домой и оказалось что прислали мне модель с одним разъёмом и на 1А. Хотя заказывал "быструю зарядку" на два порта.
Решил заделать возврат, и тут началось самое интересное,... Читать отзыв
И так, первый раз делал покупал на сайте "ЖЖУК". Заказал зарядное устройство для смартфона. Отправили на третий день после заказа. Вроде бы все ок. Но при получении не посмотрел товар, пришёл домой и оказалось что прислали мне модель с одним разъёмом и на 1А. Хотя заказывал "быструю зарядку" на два порта.

Решил заделать возврат, и тут началось самое интересное, связался с колл-центром ЖЖУК сказали пришлите фото товара на Viber. Отправил. И через некоторое время мне ответили что прислали то, что я заказывал. Сразу не хотели делать возврат категорически, хотя зарядку которую мне отправили на сайте указано что нет в наличии. В том числе и на момент заказа. Как же я тогда мог её заказать?? Предоставил скриншоты, после чего согласились сделать замену. В общем отправил я обратно товар, они его получили, проходит несколько дней,звоню в тех поддержку что бы узнать когда мне отправят то что нужно, (хотел именно товар, а не возврат средств) информации никакой нет, ожидайте. В итоге прошло 6 дней так и ничего и не отправили. И скорее всего что и не собираются. И как я подозреваю, что прислали специально другой товар "которого нет в наличии" и стоит дешевле. Дело не в деньгах, а в отношении к клиенту, первый и последний раз я заказывал сдесь. Ну скриншоты также оставляю что бы все видели.
ЖЖУК - Магазин разочаровал ЖЖУК - Магазин разочаровал ЖЖУК - Магазин разочаровал
Достоинства:
  1. Бесплатная доставка
Недостатки:
  1. Обман одним словом
Жжук Ответ представителя Жжук 3 мая, 2021 год
Доброго дня, Андрію!
Приносимо вибачення від імені компанії за дану ситуацію, яка спровокувала Вас написати відгук.
Так, сталася технічна помилка, у зв'язку з чим Ви отримали дійсно не той товар, який замовляли.
Станом на сьогодні Ви здійснили повернення товару, який Вам помилково прийшов та щодо якого очікуєте від нас рішення.
05.05.2021р. Вам поступить інформація щодо Вашого звернення.
Ще раз приносимо вибачення за те, що Вам доводиться чекати досить тривалий термін щодо отримання результату по поверненні.
Надіємося на Ваше розуміння!
Показать 1 ответ

Робота в магазині жжук- повна фігня

Гость Гость (Ukraine, Novhorodka) 30 апреля, 2021 год
Щоб ви задавились моєю зарплатою.Я звільнилась 5 квітня, але зі мною так і не розрахувались.Мало того, що платили копійки, так ще й ті не віддали.
Жжук Ответ представителя Жжук 4 мая, 2021 год
Доброго дня! Прикро, що співпраця з нами залишила негативні враження, що й спровокувало Вас написати це повідомлення. Ми отримали звернення від Вас, обов'язково надамо відповідь!
Дякуємо за відгук! З повагою, команда ЖЖУК.

Робота в магазині жжук- повна фігня

Гость Гость (Ukraine, Novhorodka) 30 апреля, 2021 год
Відпрацювала в магазині жжук 6 місяців.Плани нереальні, зарплата від виручки, відношення до працівників як до якоїсь скотини: ніхто не вітав ні з якими святами, тільки збирали гроші для директора філії, бо жополизів багато, все вислужувались та вітали зі святами.Після звільнення зі мною так і не розрахувались.Повна фігня, а не робота.В місяць мала2000гривень.. Бажаю, щоб директор все життя жив на... Читать отзыв Відпрацювала в магазині жжук 6 місяців.Плани нереальні, зарплата від виручки, відношення до працівників як до якоїсь скотини: ніхто не вітав ні з якими святами, тільки збирали гроші для директора філії, бо жополизів багато, все вислужувались та вітали зі святами.Після звільнення зі мною так і не розрахувались.Повна фігня, а не робота.В місяць мала2000гривень.. Бажаю, щоб директор все життя жив на таку зарплату.
Жжук Ответ представителя Жжук 4 мая, 2021 год
Доброго дня! Прикро, що співпраця з нами залишила негативні враження, що й спровокувало Вас написати це повідомлення. Ми отримали звернення від Вас, обов'язково надамо відповідь !
Дякуємо за відгук! З повагою, команда ЖЖУК.

Не рекомендую ЖЖук

Гость Гость (Ukraine, Poltava) 27 апреля, 2021 год
Не рекомендую працювати в Жжуку. Я пропрацювала 2 роки. Спочатку було гарно працювати. Потім стало гірше. А в листопаді перевели на 0,5 ставки. І кожного місяця починаючи з листопада 2020 р ми получали на карту 1100 грн. Це по вашому офіційна зарплата?? Я готовлю документи і подаю на вас в суд.
Звільнилася я без проблем.
А ви "моє дороге... Читать отзыв
Не рекомендую працювати в Жжуку. Я пропрацювала 2 роки. Спочатку було гарно працювати. Потім стало гірше. А в листопаді перевели на 0,5 ставки. І кожного місяця починаючи з листопада 2020 р ми получали на карту 1100 грн. Це по вашому офіційна зарплата?? Я готовлю документи і подаю на вас в суд.
Звільнилася я без проблем.
А ви "моє дороге начальство" не по свинськи відноситесь?. Я усіх зусиль докладу, щоб точка закрилася!!!
Жжук Ответ представителя Жжук 28 апреля, 2021 год
Доброго дня! Як співробітники компанії ЖЖУК, ми можемо зрозуміти емоції, які Ви відчуваєте в період змін та сьогоднішніх умов. Нам відверто прикро, що умови, які склалися змотивували Вас до написання такого відгуку. Діалог буде набагато конструктивніше ніж сам відгук! Чекаємо на повідомлення від Вас на електронну адресу: [email protected].

Не рекомендую

Лада Лада 20 апреля, 2021 год
Не удобний магазин. Замучалась отвечать на вопросы менеджера. Оформила в Дом Комфорт при наличии паспорта и кода. Все! Больше ничего не нужно. Еще и первая оплата только через месяц.
Жжук Ответ представителя Жжук 24 апреля, 2021 год
Доброго дня, Лада!
Шкодуємо, що покупка в нашій мережі залишила негативне враження про нас. Щоб детально розібратися в даній ситуації, прохання нам надати номер Вашого замовлення або Ваш контактний номер телефону для зворотнього зв'язку з Вами. Ці дані прохання нам надіслати на електронну пошту [email protected] або ж зателефонувати за номером телефону 0800-202-848.
Обов'язково розберемося в даній ситуації!

Работа ужасная

Бусинка Бусинка 18 апреля, 2021 год
Заработная плата меньше 3000 выходит в месяц. График работы печальный, как бы плавающий, ну выходные тебе никто не даст, можно конечно напроситься на выходной ,ну это не факт ,что будет выходной. По этому кто желает здесь работать, не приходите сюда !
Достоинства:
  1. их просто нету, разве ,что просто опыт
Недостатки:
  1. слишком много чтобы перечислять
Жжук Ответ представителя Жжук 19 апреля, 2021 год
Доброго дня!
Ваш відгук – мотивація для нас покращувати умови роботи в компанії. Було корисним, якщо би ми отримали більше інформації по даній ситуації, і виявили причини, чому саме такий відгук Ви залишили. Будь ласка, знайдіть час, напишіть свої контакти та магазин (філія) в якому Ви працювали на адресу: [email protected].
Чекаємо від Вас повідомлення! З повагою до Вас, команда ЖЖУК!

Если хотите испорченные нервы то вам сюда

Аноним Аноним 11 апреля, 2021 год
К сожалению я работал в этой компании, и что могу сказать, это сплошной ужас. Работаешь без выходных (если нет напарника, а чаще всего его нет). Зарплата мизирная, хоть и будешь по максимуму работать получишь от силы 3000 гривен. И когда спросишь у директора почему такая маленька зарплата он ответит тем что ты лентяй и не хочешь работать, о самой ставке... Читать отзыв К сожалению я работал в этой компании, и что могу сказать, это сплошной ужас. Работаешь без выходных (если нет напарника, а чаще всего его нет). Зарплата мизирная, хоть и будешь по максимуму работать получишь от силы 3000 гривен. И когда спросишь у директора почему такая маленька зарплата он ответит тем что ты лентяй и не хочешь работать, о самой ставке в 1000 гривен я молчу.. Постоянные недостачи неоткуда возьмись, и спишут все на тебя, когда уволился мне уже рассказали что этот товар Директор делает перемещении о котором ты и не знаешь. После увольнения каким-то образом не найдут товар, на нехилую суму, и не отдадут деньги! О самом ДФ на момент 2020-2021 года которого я работал Сергея Михайловича, хужего не видел никогда, первое впечатление он производит на себя хорошее и рассказывает о золотых горах на этой работе. Снявши розовые очки, можно заметить как по ущербному он ставится к работникам особенно когда ему не понравились продажи за день, приходя на магазин он толочит какую то ересь, про услуги которые нафиг никому не сдались и фиг ты с ним нормально уволишся он зделает так что бы ты остался должником перед магазином, а он в тоже время не отдаёт заработанные деньги и несёт какую-то чушь.
Мой вам совет не идите в эту контору!!!!!
Жжук Ответ представителя Жжук 19 апреля, 2021 год
Доброго дня!
Як співробітники компанії ЖЖУК, ми можемо зрозуміти емоції, які Ви відчуваєте в період змін та сьогоднішніх умов. Надавши нам деталі цієї ситуації, а саме: адресу магазину в якому Ви працювали та свої контактні дані, Ви допоможете нам прояснити ситуацію, це буде набагато конструктивніше ніж сам відгук! Чекаємо на повідомлення від Вас на електронну адресу: [email protected]. Дякуємо за відгук!

3 года провел с этой фирмой

Гость Гость 9 апреля, 2021 год
Харьковский филиал лучший) Отработал 3 года в сумме , последний год наставником ) Отличная работа , командировки , общение с новыми людьми из разных городов и областей,я остался доволен)
Достоинства:
  1. Зарплата,начальство(есть какие-то проблемы,всегда помогут,поддержат)
Недостатки:
  1. расстроили по поводу доп.выплат . Обещали каждый месяц,была задержка в 3 месяца в итоге сказали ,что если увольняешься , то не выплатят их=(
Жжук Ответ представителя Жжук 19 апреля, 2021 год
Доброго дня, Гость!

Дякуємо хорошу оцінку та позитивний відгук!

Ужасное место работы

Пупс Пупс 7 апреля, 2021 год
Г.Сумы Ильинская 8.
Не устраиватесь туда работать,подумайте 100 раз!
Стажировка не оплачиваеться,кормят завтрками,что будет все красиво,поработаешь бесплатно два дня по 9 и часов и будешь послан. Ужасное месно. И директор Настя ужасный человек.
Достоинства:
  1. Их нет
Недостатки:
  1. Начинание,с рекрутера,заканчивая,директором и персоналом,все ужасно
Жжук Ответ представителя Жжук 19 апреля, 2021 год
Доброго дня! Нам прикро, що у Вас склалося не найкраще враження про роботу в компанії, що й спровокувало написати даний відгук. Нам важлива думка, як наших клієнтів, так і співробітників.
Дякуєм, що вказали адресу магазину в якому Ви проходили стажування. Просимо ще надати нам необхідні дані для вирішення цієї ситуації, а саме: контактний номер телефону для зворотного зв'язку з Вами, та період роботи у нашому магазині. Інформацію відправте на електронну пошту [email protected]. Завчасно дякуємо! З повагою, команда ЖЖУК.

Обман людей

Гость Гость 30 марта, 2021 год
В магазині жук в Ланчині працює продавець-консультант.яка обманює людей.бере більше грошей за антевіруски
Жжук Ответ представителя Жжук 7 апреля, 2021 год
Доброго дня!
Приносимо вибачення за ситуацію, яка спровокувала Вас написати даний відгук. Це звернення уже передано керівництву магазину для її врегулювання та застосовано всі заходи впливу для запобігання виникнення подібного в майбутньому.
Надіємося, що даний інцидент не вплине на подальшу з нами співпрацю.

Работа очень понравилась

Автор Автор 26 марта, 2021 год
Очень приятный коллектив,отдельное спасибо за обучающие курсы,интересная работа с людьми.Лучший директор-у нас.Спасибо,Антон Алексеевич
Достоинства:
  1. Возможность обучения и карьерного роста
Недостатки:
  1. Нет
Жжук Ответ представителя Жжук 29 марта, 2021 год
Доброго дня!
Раді, що залишилися задоволеними роботою у нас. Впевнені, що і надалі будемо співпрацювати.

Очень плохое обслуживание

Гость Гость 25 марта, 2021 год
Не магазин а лохотрон, на ценнике цена одна, а продают по другой, хамовитое обслуживание продавца, проблемы с телефоном на гарантии решают за ваши деньги!
Достоинства:
  1. НетНесоответстие
Недостатки:
  1. Несоответствие цен, сервиса нет!
Жжук Ответ представителя Жжук 29 марта, 2021 год
Доброго дня!
Нам дуже шкода, що співпраця з нами залишила після себе лише негативне враження про нашу компанію. Щоб детально розібратися в даній ситуації та запобігти виникненню подібного в майбутньому, прохання нам надати необхідні дані для цього, а саме: Ваш контактний номер телефону для зворотнього зв'язку, дату покупки та адресу магазину, в якому здійснювали покупку.
Цю інформацію прохання нам надіслати на електронну пошту [email protected] або ж зателефонувати за номером телефону 0800-202-848 та повідомити її. Очікуємо від Вас зворотнього зв'язку.

Жахливо! Надіюсь скоро закриєтесь

Koncheni debilu Koncheni debilu 5 марта, 2021 год
Умови праці жахливі! Зарплату виплачують з дуже великими запізненнями ( якщо це можна назвати зарплатою). Працювати заставляють без вихідних. За місяць без жодного вихідного (31 день) прийшла зарплата 3300 грн.
На ревізіях появляються нікому не зрозумілі недостачі , за які приходиться платити зі своєї кишені , і суми рівні тій самій зарплаті) Отже получається , працюєш за дякую , хоча... Читать отзыв
Умови праці жахливі! Зарплату виплачують з дуже великими запізненнями ( якщо це можна назвати зарплатою). Працювати заставляють без вихідних. За місяць без жодного вихідного (31 день) прийшла зарплата 3300 грн.
На ревізіях появляються нікому не зрозумілі недостачі , за які приходиться платити зі своєї кишені , і суми рівні тій самій зарплаті) Отже получається , працюєш за дякую , хоча і його ні від кого не почуєш)
Якщо шукаєте роботу , де будете витрачати свій час , нерви , та гроші , замість того , щоб заробляти , це місце ідеально підходить для вас!)
За рахунок такого ставлення до працівників , клієнтам не варто очікувати нічого хорошого , лише обов’язкові та нікому не потрібні пакети налаштувань , за які прийдеться платити в 2 рази більше , ніж в магазинах конкурентах)
Достоинства:
  1. Жодного
Недостатки:
  1. Занадто багато , щоб перераховувати
1 не согласен
Жжук Ответ представителя Жжук 17 марта, 2021 год
Доброго дня! Нам дуже шкода, що співпраця з нами залишила лише негативні враження про нас, що і спровокувало Вас написати даний відгук. Так як нам важлива думка як наших клієнтів, так і співробітників, прохання нам надати необхідні дані для вирішення даної ситуації, а саме: Ваш контактний номер телефону для зворотнього зв'язку з Вами, а також адресу нашого магазину, в якому Ви працювали, які прохання нам надіслати на електронну пошту [email protected] або ж зателефонувати за номером телефону 0800-202-848 та повідомити їх. Обов'язково допоможемо у вирішенні даної ситуації!

Купівля телефону

Гость Гость 18 февраля, 2021 год
Купила телефон із заводським браком.Другий раз поспіль ремонтують.Третій місяць без телефона і гроші не повертають
Достоинства:
  1. Не бачу
Недостатки:
  1. Продають неякісний товар
Жжук Ответ представителя Жжук 17 марта, 2021 год
Доброго дня!
Шкодуємо, що з придбаним Вами товаром у нас сталися неполадки, і Вам довелося здати вкотре його на гарантійне обслуговування. Щоб детально розібратися в даній ситуації, прохання нам надати більше інформації для її вирішення, а саме: Ваш контактний номер телефону для зворотнього зв'язку з Вами та адресу магазину, в якому здавали Ваш телефон на сервісне обслуговування. Ці дані прохання нам надіслати на електронну пошту [email protected] або ж зателефонувати за номером телефону 0800-202-848.
Очікуємо від Вас зворотнього зв'язку!

Не працюючи техніка!!!

Наталя Наталя 8 февраля, 2021 год
 Отзыв о ЖЖУК по адресу Радехов, вул. Лесі Українки, базар Вчора здійснила покупку в одному із магазинів Жук, в Радехові. Придбали телефон, у якого сьогодні вже перестав працювати верхній сенсор , майже дополовини!!! Це просто якийсь жах!! Продавець сказала , що продавати телефон без впарювання вона не може, я мушу хоча б встановити антивірус ( за 200 грн, з плей маркету)!!!!
Достоинства:
  1. Немає жодногл

Очень благодарен за обслуживание!

Андрей Андрей 3 февраля, 2021 год
Добрый день, являюсь клиентом вашей компании с первого дня работы в нашем городе. Хочу поблагодарить Вашу девочку, всегда поможет, объяснит и сделает как нужно. Телефоны купленные у неё всегда работают на ура! Удачи и процветания! Танюша - Вы очарование! Херсонская область, Каланчак.
Жжук Ответ представителя Жжук 17 марта, 2021 год
Доброго дня, Андрію!
Дякуємо за оцінку роботи нашого магазину та за те, що залишаєтеся нашим постійним клієнтом. Раді Вас бачити знову в наших магазинах компанії "ЖЖУК"!

Доставка товару

Гость Гость 29 января, 2021 год
НЕ РЕКОМЕНДУЮ
Товар приходить невчасно,(замовила телефон та захисне скло,телефон доставили,скла немає),чеків не видають,на інтернет-замовлення гарантію не оформляють.Вкрай незадоволена!!!
Жжук Ответ представителя Жжук 17 марта, 2021 год
Доброго дня!
Приносимо вибачення за тривале очікування доставки Вашого замовлення. Щоб детально розібратися в даній ситуації, прохання надати нам Ваш контактний номер телефону, який додавали до замовлення. Дані можете надіслати нам на електронну пошту [email protected] або ж зателефонувати за номером телефону 0800-202-848.
Обов'язково вирішимо дане питання та застосуємо певні заходи впливу для запобігання виникнення подібних інцидентів у майбутньому. У якості компенсації Вам буде оформлена знижка на наступне Ваше замовлення у нас. Надіємося на майбутню співпрацю з Вами!

Шарашкина контора

Дмитрий Дмитрий 29 января, 2021 год
в сети магазинах Жук стоит одна цена на товар , но при покупке мне дополнительно приплюсовывают ещё одну цену . В итоге товар уже стоит иначе !!!!! решил заказать телефон в интернет магазине Жук , сформировали заявку быстро , но в итоге я ждал отправки неделю и каждый день мне обещали выслать товар сегодня !!!! Я отказался от... Читать отзыв в сети магазинах Жук стоит одна цена на товар , но при покупке мне дополнительно приплюсовывают ещё одну цену . В итоге товар уже стоит иначе !!!!! решил заказать телефон в интернет магазине Жук , сформировали заявку быстро , но в итоге я ждал отправки неделю и каждый день мне обещали выслать товар сегодня !!!! Я отказался от товара и не кому не советую сеть магазинов ЖУК !!!!!!! ШАРАШКИНА КОНТОРА !!!!!
Достоинства:
  1. с вами культурно и красиво общаются!
Недостатки:
  1. везде обман и лож !!! в магазинах и интернете!!!
Жжук Ответ представителя Жжук 17 марта, 2021 год
Доброго дня, Дмитре!
Нам дуже шкода, що покупка в одному із наших магазинів не відбулася до кінця, і в результаті Вам не вдалося отримати замовлення вчасно. Щоб детально розібратися в даній ситуації, прохання нам надати необхідні для цього дані: Ваш контактний номер телефону для зворотнього зв'язку з Вами, номер замовлення та адресу магазину, в якому Вам не вдалося здійснити покупку. Таку інформацію прохання надіслати нам на електронну пошту [email protected] або ж зателефонувати за номером телефону 0800-202-848 та повідомити її.
Після надходження від Вас даних ми обов'язково застосуємо всі заходи впливу для запобігання виникнення подібних інцидентів в майбутньому. В якості компенсації Вам буде оформлена знижка на наступне Ваше замовлення у нас. Надіємося на майбутню співпрацю з Вами!

Полная дыра

Гость Гость 20 января, 2021 год
Отправляла на платный ремонт телефон,в итоге прошло пол года запчастей нет. Сказала отправляйте тогда мне обратно, теперь жду полтора месяца что бы мне его вернули, что за обслуживание?
Жжук Ответ представителя Жжук 17 марта, 2021 год
Доброго дня!
Нам дуже шкода, що Вам довелося очікувати Ваш телефон з платного обслуговування досить тривалий час. Ми обов'язково звернемо увагу на дану ситуацію та обов'язково застосуємо всі заходи впливу для запобігання виникнення подібних ситуацій в майбутньому. Прохання надати нам необхідні дані для вирішення даного питання, а саме: Ваш контактний номер телефону для зворотнього зв'язку з Вами та адресу магазину "ЖЖУК", в якому здавали свій пристрій на платне обслуговування. Таку інформацію прохання надіслати нам на електронну пошту [email protected] або ж зателефонувати за номером телефону 0800-202-848 та повідомити її.
Обов'язково вирішимо дане питання.

Як заробити не гроші, а стрес...

Працівник мобіжук Працівник мобіжук 14 января, 2021 год
Попрацювавши пів року у ТЗОВ МОБІЖУК можу сказати наступне:
Набирають людей без досвіду, оскільки на них можна все звалити, і сказати що так у всіх
Обіцяють мінімалку, але будеш працювати в місяць 250 годин і навіть не доплатять
Всі недостачі , прогалини інших співробітників звалюють на новеньких
Про несвоєчасність виплат я мовчу
На лікарняному виплатять копійки
Якщо ти... Читать отзыв
Попрацювавши пів року у ТЗОВ МОБІЖУК можу сказати наступне:
Набирають людей без досвіду, оскільки на них можна все звалити, і сказати що так у всіх
Обіцяють мінімалку, але будеш працювати в місяць 250 годин і навіть не доплатять
Всі недостачі , прогалини інших співробітників звалюють на новеньких
Про несвоєчасність виплат я мовчу
На лікарняному виплатять копійки
Якщо ти йдеш в відпустку, на лікарняний , твій напарник буде працювати 10-15 днів без вихідних
Нажаль жук повністю не оподатковується, і якщо прийде перевірка , ти несеш повну відповідальність за це
Чорна каса, яка навіть тобі в карман не іде
На камерах слідкують за тим, щоб ти "не дай бог" поклеїв скло і не взяв гроші за поклейку(трагікомедія)
Про вихідні можна забутись, я працювала 2 місяці з 3ма вихідними
Відчитують за те, чому не застявляєш людей брати кредити
Бо ти мусиш ЦЕ РОБИТИ
Я мовчу про відсотки які є просто мізерними (бо твій відсоток за продаж тел xiaomi буде 18 грн)
Не дивуйтесь, якщо твої напарники будуть мінятись як рукавички, бо просто не витримують люди( в мене було 9 напарників якщо що
Жжук Ответ представителя Жжук 17 марта, 2021 год
Доброго дня!
Нам дуже прикро, що співпраця з нами залишила лише негативні враження про нас, що і спровокувало Вас написати даний відгук. Так як нам важлива думка як наших клієнтів, так і співробітників, прохання нам надати необхідні дані для вирішення даної ситуації, а саме: Ваш контактний номер телефону для зворотнього зв'язку з Вами, а також адресу нашого магазину, в якому Ви працювали, які прохання нам надіслати на електронну пошту [email protected] або ж зателефонувати за номером телефону 0800-202-848 та повідомити їх.
Обов'язково допоможемо у вирішенні даної ситуації!

Интернет магазин Жжук

Олег Олег 13 января, 2021 год
Зделал заказ на сайте с доставкой на отделение магазина.
Заказывал роутер Xiaomi mi fi 4a.
Роутер не плохой за свои деньги.
Но есть минусы про которые не указано здесь в описании.
1-меню на китайском языке,но есть программа для этого роутера и она на русском языке.
2-вилка блока питания не под наши розетки,так что купите за ранее переходник.
Я заказывал роутер... Читать отзыв
Зделал заказ на сайте с доставкой на отделение магазина.
Заказывал роутер Xiaomi mi fi 4a.
Роутер не плохой за свои деньги.
Но есть минусы про которые не указано здесь в описании.
1-меню на китайском языке,но есть программа для этого роутера и она на русском языке.
2-вилка блока питания не под наши розетки,так что купите за ранее переходник.
Я заказывал роутер на магазин,но прошло больше недели а мне так и не позвонили,решил прийти в магазин и уточнить но оказалось что мой роутер уже стоял на витрине и совсем по другой цене.
Чек не дали,так как сказали что я заказывал на сайте, гарантийный талон отсутствует так как и мануал.
Это первый мой заказ в этом магазине и надеюсь последний.
Как то не ответственно работают.
Достоинства:
  1. Цена качество.
Недостатки:
  1. Меню на китайском языке,вилка не под наши розетки.
Жжук Ответ представителя Жжук 17 марта, 2021 год
Доброго дня, Олеже!
Нам дуже шкода, що процес отримання Вашого замовлення залишив негативні враження про нашу компанію. Щоб детально розібратися в даній ситуації, прохання надати нам необхідні дані, а саме: Ваш контактний номер телефону для зворотнього зв'язку з Вами, номер замовлення та адресу магазину, в якому отримували своє замовлення. Цю інформацію прохання надіслати нам на електронну пошту [email protected] або ж зателефонувати за номером телефону 0800-202-848 та повідомити її. Обов'язково застосуємо всі заходи впливу для запобігання виникнення подібних інцидентів в майбутньому. В якості компенсації Вам буде оформлена знижка на майбутнє замовлення у нас.

Добрий день. Підкажіть будь ласка номер телефону відділу кадрів.

Гость Гость 5 января, 2021 год
Добрий день. Пишу Вам з міста Києва. Підкажіть будь ласка номер телефону відділу кадрів.
Мені обов'язково потрібно буде запитати по деяким питанням.
Чекаємо на Вашу відповідь.

Брак и обман по гарантии

Константин Константин 2 января, 2021 год
Никому не советую,
Продают заведомо бракованный
товар, уверяют купить дополнительно гарантию на пол года с обещаниями чуть что сразу вернём без проблем!
Три раза ходил, обменять по гарантии на аналог, и три раза был послан , колл центр говорит одно, в магазине другое
Экономте время и нервы!
Жжук Ответ представителя Жжук 17 марта, 2021 год
Доброго дня, Констянтине!
Нам дуже прикро, що співпраця з нами залишила негативне враження про нас. Щоб детально розібратися в даній ситуації, прохання нам надати необхідні дані для цього, а саме: Ваш контактний номер телефону для зворотнього зв'язку з Вами, номер замовлення (за наявності) та адресу магазину, в якому відбулася дана покупка. Цю інформацію прохання нам надіслати на електронну пошту [email protected] або ж зателефонувати за номером телефону 0800-202-848 та повідомити її. Обов'язково застосуємо всі заходи впливу для запобігання виникнення подібних інцидентів в майбутньому.

Некомпетентність

Гость Гость 1 января, 2021 год
Магазин Жжук Брошнів-Осада.
Продавець Марія. Купували телефон. Пропонує і надає послуги не оголошуючи на них ціни. Приклеяла захисне скло 300грн з бульбашками.
ЖЖУК
ЖЖУК - это национальная сеть магазинов гаджетов, лидер отрасли по количеству торговых точек в Украине. Компания на рынке уже более 8 лет. Сейчас сеть насчитывает более 600 магазинов практически во всех областях Украины.
Ассортимент интернет-магазина ЖЖУК составляет более чем 80 000 наименований товаров самых популярных категорий: смартфоны и планшеты, ноутбуки... подробнее

Рейтинг 2 из 5 на основании 1063 отзывов
Цифровая техника
COMFY
COMFY

Рейтинг: 1.9
5651 отзыв
Фотомост интернет-магазин
Фотомост интернет-магазин

Рейтинг: 4.1
21 отзыв
Магазин «Валтех», Харьков
Магазин «Валтех», Харьков

Рейтинг: 4.7
48 отзывов
АЛЛО
АЛЛО

Рейтинг: 1.9
4578 отзывов
Интернет-магазин - f.ua
Интернет-магазин - f.ua

Рейтинг: 2.6
55 отзывов
ORIGINALAM.NET
ORIGINALAM.NET

Рейтинг: 2.8
10 отзывов
ТРЦ Ривьера Шоппинг Сити
ТРЦ Ривьера Шоппинг Сити

Рейтинг: 2.6
17 отзывов
touch.com.ua
touch.com.ua

Рейтинг: 4.2
354 отзыва
Техноскарб
Техноскарб

Рейтинг: 1.6
101 отзыв
Вухо.Ком
Вухо.Ком

Рейтинг: 3.4
68 отзывов


Продолжая посещение, вы соглашаетесь на использование файлов cookie и Политикой конфиденциальности
Принимаю