Wortex работа заграницей отзывы

Отзывы клиентов, сотрудников, отзывы о работодателях
Wortex работа заграницей
4.2 5
41 отзыв / 1298 просмотров
Результаты отзывов

Горе-компанія

Аліна Аліна среда, 21 апреля
Беруть гроші і потім продавайте їхні сертифікати
безвідповідальні і договір їхній нічого Вам не дає
не рекомендую

Рекомендую

Віталій Віталій понедельник, 29 марта
Я дякую компанії Wortex, яка дала мені можливість поїхати в іншу країну працювати. В свої 18 років я навіть про таке і не мріяв. Але завдяки їх, зрозумів, що так можна. Великий та найголовніший плюс в тому, що я не тільки працював і дуже весело проводив свій вільний час якого було достатньо. Я не тільки приїхав додому з грошима, а... Читать отзыв Я дякую компанії Wortex, яка дала мені можливість поїхати в іншу країну працювати. В свої 18 років я навіть про таке і не мріяв. Але завдяки їх, зрозумів, що так можна. Великий та найголовніший плюс в тому, що я не тільки працював і дуже весело проводив свій вільний час якого було достатньо. Я не тільки приїхав додому з грошима, а й з великими враженнями від побаченого. Я знаю точно що на цьому не зупинюсь.

Все як треба

Валентина Валентина суббота, 27 марта
Їздила від компанії, проьлем не було. Все ок. Можу порекомендувати для співпрацт тим хто шукає роботу за кордоном

НЕЛЕГАЛЬНО!!!

Галина Галина суббота, 27 марта
Не підписуйтесь їхати з ними до Німеччини по студентській програмі
Працевлаштовують нелегально, платите гроші щоб потім Вас депортували
Ні в якому разі не рекомендую, гроші візьмуть і потім скажуть що нічим не можуть помогти бо вони посередники і роботодавцю на них все одно!!!!

Рекомендую

Адріана Адріана пятница, 26 марта
Компанію Wortex порадила подруга зі Львова, яка раніше зверталася до цієї фірми з питань працевлаштування і була дуже задоволена. Компанія виправдала всі очікування, за що їй окреме спасибі. На всіх етапах співпраці я отримала якісний супровід і не розчарована підібраною вакансією на Wortex.

Їздив в Німеччину

Василь Василь пятница, 26 марта
Все підійшло як домовлялися.
Працював на зборі спаржі, роботою і заробітком задоволений.
Планую цього літа знову їхати на роботу.

Їздила в Польшу

Марія Марія пятница, 26 марта
мені сподобалось працювати з вортекс-не розумію негативних відгуків)..
їздила на підробітки в польщу перший раз,дівчина менеджер завжди зі мною спілкувалась
трохи боялась,бо вперше ,але в ітозі дуже задоволена
Достоинства:
  1. хороше житло у роботодавця
Недостатки:
  1. не було мікроволовки ((

Ужасно все

Елена Елена четверг, 25 марта
Не советую не в коем случае! Разводят, не легально отправляют, самая ужасная компания. Если хотите сохранить свои нервы и деньги и время, то не пользуйтесь этими услугами
Достоинства:
  1. В любой ситуации вежливо разговаривают
Недостатки:
  1. Не легально
  2. Остаёшься без работы
  3. Не организовано остаёшься без работы

НЕ ЛЕГАЛЬНО!

Елена Елена четверг, 25 марта
Агенство устраивает не легально! Не отвечает не за что и не в чем типа не виновато! Если вы поедете сами и будете работать не легально, то сэкономите 360€, а риски такие же) ничем не помогут, ничего не сделают! История с работой в Германии уже была описана выше, поэтому не буду повторятся. Если хотите приключений и минус в кошельке и быть... Читать отзыв Агенство устраивает не легально! Не отвечает не за что и не в чем типа не виновато! Если вы поедете сами и будете работать не легально, то сэкономите 360€, а риски такие же) ничем не помогут, ничего не сделают! История с работой в Германии уже была описана выше, поэтому не буду повторятся. Если хотите приключений и минус в кошельке и быть нелегалом, а потом ещё и продавать их сертификат, то вортекс Вам это обеспечит ) если же хотите работу за границей, то советую обратиться в более компетентные агенства.

Відгук. лабораторія

Юля Юля 1 февраля, 2021 год
І я іздила на цю славнозвісну лабораторію.
Спочатку мала непорозуміння з головними. Мало того, що мала стрес під час поїздки, так ще й це додатково.
Правда, цей період адаптації минув, і я просто працювала. Було НОРМАЛЬНО, стабільно. Просто від всього абстрагувалася, і допрацювала свій період.
Плюс в тому, що я їздила з хлопцем, він підтримував.Оце найбільша порада всім,... Читать отзыв
І я іздила на цю славнозвісну лабораторію.
Спочатку мала непорозуміння з головними. Мало того, що мала стрес під час поїздки, так ще й це додатково.
Правда, цей період адаптації минув, і я просто працювала. Було НОРМАЛЬНО, стабільно. Просто від всього абстрагувалася, і допрацювала свій період.
Плюс в тому, що я їздила з хлопцем, він підтримував.Оце найбільша порада всім, хто їде. Якщо вам важко даються зміни, ви нервові, то краще їдьте з кимось зі знайомих. буде підтримка, буде легше, можна поплакатися.

Wortex РЕКОМЕНДУЮ

Гость Гость 29 января, 2021 год
Я взимку працювала і все добре
так, трохи стресово, бо щодня здавали тест на ковід. Переживала багато, але люди туди на роботу їдуть, а не на відпочинок.
Зарплату виплачювали вчасно, все ок.
Тут багато хто пише, що поїхав би ще) А от я би не поїхала, бо просто зрозуміла, що це робота не для мене.
До фірми... Читать отзыв
Я взимку працювала і все добре
так, трохи стресово, бо щодня здавали тест на ковід. Переживала багато, але люди туди на роботу їдуть, а не на відпочинок.
Зарплату виплачювали вчасно, все ок.
Тут багато хто пише, що поїхав би ще) А от я би не поїхала, бо просто зрозуміла, що це робота не для мене.
До фірми питань немає.

Wortex відгук

Гость Гость 29 января, 2021 год
Я теж їздив в лабораторію, і все було ок
відпрацював 2 місяці, отримав зп, на наступний рік знову поїду, але вже на іншу вакансію

Не рекомендую

Гость Гость 11 декабря, 2020 год
Знаєте, дивлюсь на оці відгуки за те як працевлаштовують в лабораторію і запитую себе хто писав їх? Або це ті хто там не працював, або це ті хто приїхав тільки 1 день і під враженнями написав яка *класна* компанія Вортекс. А тепер розкажу Вам як я їхала в лабораторію
Я вперше їхала закордон на роботу і... Читать отзыв
Знаєте, дивлюсь на оці відгуки за те як працевлаштовують в лабораторію і запитую себе хто писав їх? Або це ті хто там не працював, або це ті хто приїхав тільки 1 день і під враженнями написав яка *класна* компанія Вортекс. А тепер розкажу Вам як я їхала в лабораторію
Я вперше їхала закордон на роботу і гадки немала які потрібно документи щоб легально виїхати. Одним словом я просто довірилась компанії. Я заплатила пристойну суму за те, щоб вони мені усе зробили вірно і проблем не було. Перед виїздом мені лише сказали, що я перетинаю кордон по липових документах , а потім роботодавець *обіцяє* Вас влаштувати.
Непропрацювавши навіть місяця, нас повідомляють що ми усі нелегали і ми повинні збирати речі та їхати додому. Хто за це відповідальність має нести ? Ми гуляли в свої вихідні без всяких вагань навіть не підозрюючи те, що в цій країні ми перебуваємо незаконно.
*Щоб зребегти лояльність до своїх клієнтів ми організовуємо доїзд додому безплатно та даруємо Вам сертифікат на суму яку ви оплатили, щоб ви змогли поїхати на наступний рік. Або Ви цей сертифікат можете продати комусь. Але гроші Вам ніхто не поверне* так відповіли нам в компанії Вортекс.
1)Оплачував усе не Вортекс а РОБОТОДАВЕЦЬ який був зацікавлений в тому щоб ми виїхали з країни, щоб немати куча проблем.
2) Мабуть у Вортексі думають що я поїду ще раз через їхню компанію навіть безкоштовно, знаючи скільки нервів і здоров*я я втратила.Чи думають що хтось заплатить за цей сертифікат стільки знаючи, яка ситуація трапилася зі мною? Безкоштовно навіть не хочуть їхати.
Відповідь у Вортексі була одна *Ми не винні, це роботодавець. Як невинні ? А хто співпрацює з роботодавцем ? А яку ви відповідальність несете взагалі ?

Це такий досвід, який закінчився не ведмедиком у паспорті, і тут мені пощастило дуже. Тепер якщо поїду кудись, буду перевіряти усе більш детальніше

Не рекомендую

Гость Гость 3 декабря, 2020 год
Вибачте, я довго терпіла, але зараз таки залишу відгук. Через те що роботодавець відмовився від нас влітку ( робота на складах одягу в Мюнхені), я розумію, всяке буває, кошти відмовились повернути, хоча не виїхала я не зі своєї вини. Сказали що можу поїхати на інший період, наприклад зимою. Проте потім дізналась інформацію від інших компаній та й від біржі праці,... Читать отзыв Вибачте, я довго терпіла, але зараз таки залишу відгук. Через те що роботодавець відмовився від нас влітку ( робота на складах одягу в Мюнхені), я розумію, всяке буває, кошти відмовились повернути, хоча не виїхала я не зі своєї вини. Сказали що можу поїхати на інший період, наприклад зимою. Проте потім дізналась інформацію від інших компаній та й від біржі праці, що дозволів за цією програмою не видаватиму на зимовий період. На літо можна буде поїхати. Проблема в тому, що компанія чудово знає, що влітку 2021 року я вже не буду студенткою. Я нагадала їм про це і у відповідь отримала «ми зробимо потрібні документи, все буде Ок». Їхати по нелегальних документах, щоб потім мати проблеми в Німеччині я не хочу. Подумайте перед тим як робити бронювання, я випадку якщо щось трапиться, договір захищає не вас, майте на увазі.
Недостатки:
  1. Не вдалось виїхати, кошти повернути не можу

Повний розвод по фіктивних документах

Василь Василь 1 декабря, 2020 год
Я не знаю хто пише позитивні відгуки про роботу в лабораторії, напевно ті хто там не був!!
Виїзд вам організують по липових документах, так щоб кордон перетнути, а далі пообіцять переоформити. В кінцевому результаті нічого не переоформлять, і через місяць роботи вам скажуть пакувати речі і їхати на Україну. Не рекомендую з ними зв’язуватись, крім нервів і втрачених грошей ви... Читать отзыв
Я не знаю хто пише позитивні відгуки про роботу в лабораторії, напевно ті хто там не був!!
Виїзд вам організують по липових документах, так щоб кордон перетнути, а далі пообіцять переоформити. В кінцевому результаті нічого не переоформлять, і через місяць роботи вам скажуть пакувати речі і їхати на Україну. Не рекомендую з ними зв’язуватись, крім нервів і втрачених грошей ви нічого не отримаєте
Недостатки:
  1. Повна невідповідність інформації
  2. Посередники посередників

Перевірена фірма

Іра Іра 28 октября, 2020 год
Добрий день!
Я поїхала працювати від вортекс в лабораторію. Дуууже переживала, задовбувала менеджера Софію найдрібнішими питаннями, деталями. Хто зараз це читає і збирається їхати вперше - мене точно зрозуміє. Дякую Софії за розуміння і якісне виконання своєї роботи.
Потім дорога - складна, але нас про це попередили. Зараз митний контроль трохи довше відбувається, аніж в ДОковідну еру)))))))
І робота... Читать отзыв
Добрий день!

Я поїхала працювати від вортекс в лабораторію. Дуууже переживала, задовбувала менеджера Софію найдрібнішими питаннями, деталями. Хто зараз це читає і збирається їхати вперше - мене точно зрозуміє. Дякую Софії за розуміння і якісне виконання своєї роботи.
Потім дорога - складна, але нас про це попередили. Зараз митний контроль трохи довше відбувається, аніж в ДОковідну еру)))))))

І робота - я працюю в лабораторії, це робота в теплому приміщенні, ми записуємо номери з пробірок. Всім акцентують, що треба бути уважними. Це правда, краще не поспішати. Умови проживання - супер, без перебільшення)))
Майже кожних вихідних ми з дівчатами ходимо гуляти) Я дуже задоволена, що поїхала))))

Лаборатория

Саша Саша 23 октября, 2020 год
работаю в лаборатории, все замечательно.
от этой фирмы в прошлом году ездили мои друзья - всем довольны.

Робота в лабораторії

Марія Марія 23 октября, 2020 год
Добрий день!
Працюю в лабораторії, це робота на уважність. Треба ставитися до цього уважно та відповідально. Перевіряти, перечитувати кожну пробірку. Ну, але це і не ягоди збирати. Мені на цій вакансії нормально. Живемо ми в хостелі, умови звичайні, для комфортного життя вистачає.
Щодо фірми: менеджер Софія дуже привітна, відповідала на усі мої питання, а їх, повірте, було немало. З... Читать отзыв
Добрий день!
Працюю в лабораторії, це робота на уважність. Треба ставитися до цього уважно та відповідально. Перевіряти, перечитувати кожну пробірку. Ну, але це і не ягоди збирати. Мені на цій вакансії нормально. Живемо ми в хостелі, умови звичайні, для комфортного життя вистачає.
Щодо фірми: менеджер Софія дуже привітна, відповідала на усі мої питання, а їх, повірте, було немало. З документами і тд. допомогла розібратися. Постійно на звязку, цікавиться чи все в мене ок.
З мінусів тільки те, що дорога була довгою, на кордоні нас довго тримали((

вортекс!!!!!

Віка Віка 22 октября, 2020 год
Робота на складі. 3 місяці працювала, а таке враження, що інше життя прожила, не вагайтеся, ідьте, це чудова можливість стати незалежними, самостійними, дорослішими. Заробити непогану суму грошей.
Це як левел ап, я поїхала і виросла, саму себе перескочила. Можу говорити тільки за свій виїзд, за інших не знаю. В нас все було добре, без особливих нюансів. Просто спокійно працювали. Дехто... Читать отзыв
Робота на складі. 3 місяці працювала, а таке враження, що інше життя прожила, не вагайтеся, ідьте, це чудова можливість стати незалежними, самостійними, дорослішими. Заробити непогану суму грошей.
Це як левел ап, я поїхала і виросла, саму себе перескочила. Можу говорити тільки за свій виїзд, за інших не знаю. В нас все було добре, без особливих нюансів. Просто спокійно працювали. Дехто ходив гуляти після роботи і на вихідних. Я - рідше, бо втомлювалася. Хотілося поспати, відпочити. Не знаю, чи я би поїхала ще раз. Але якби можна було повернутися назад, то від цієї поїздки ТОЧНО НЕ ВІДМОВИЛАСЯ БИ.

Все отлично!

Виктор Виктор 22 октября, 2020 год
Все отлично! Поехал, поработал, купил машину" В следующий раз на квартиру поеду зарабатывать!
Спасибо фирме!

Рекомендую

Дмитро Дмитро 22 октября, 2020 год
Друг і я їздили працювати на склад.
Нічого особливого, робота як робота. Оплата 1 числа, хто хотів міг брати аванс.
Я захворів під час практики, роботодавець забезпечив огляд в лікаря. Знаю, що не всі так роблять, зауважте це.
Ну, на кордоні довго стояли, такий нюанс. Знаю, що у всіх зараз є така проблема, будьте готові до цього. Але... Читать отзыв
Друг і я їздили працювати на склад.
Нічого особливого, робота як робота. Оплата 1 числа, хто хотів міг брати аванс.
Я захворів під час практики, роботодавець забезпечив огляд в лікаря. Знаю, що не всі так роблять, зауважте це.
Ну, на кордоні довго стояли, такий нюанс. Знаю, що у всіх зараз є така проблема, будьте готові до цього. Але їхати варто, якщо хочеш заробити.

Круті знайомства і можливість добре заробити

Яна Яна 22 октября, 2020 год
Через ВОРТЕКС їздила працювати на склад. Була там 2 місяці, мала на 3 їхати, але змінилися обставини. Я до роботи була готова, вдома працювала фізично, тому мене би ніяка робота не здивувала. Це не було важко. Я знаю, що на тих вакансіях, де важча фізична робота - оплата вища. Тут вже кожен собі вибирає, я не хотіла пахати, тому... Читать отзыв Через ВОРТЕКС їздила працювати на склад. Була там 2 місяці, мала на 3 їхати, але змінилися обставини. Я до роботи була готова, вдома працювала фізично, тому мене би ніяка робота не здивувала. Це не було важко. Я знаю, що на тих вакансіях, де важча фізична робота - оплата вища. Тут вже кожен собі вибирає, я не хотіла пахати, тому вибрала простішу вакансію. Круто було, я їздила сама, але здружилася з іншими дівчатами і хлопцями. Ми разом тусли, гуляти ходили.
Ну, найкращий відгук - це моє бажання поїхати ще раз. На наступний рік знову хочу рванути в Німеччину. Аби корони не було)

Лаборатория

Инна Инна 22 октября, 2020 год
Я уже месяц работаю в лаборатории в Мюнхене. Все очень четко, с чипами, заходим на работу, сканируем их, спецодежда, очки, перчатки, респираторы.
Тяжело, но терпимо. Хотя людям, которые здесь со мной работают - ок. Все от человека зависит. Проблем не возникало, очень нравится ночной город, даже ради этого стоило поехать. Действительно очень красиво.
У меня проблем с фирмой... Читать отзыв
Я уже месяц работаю в лаборатории в Мюнхене. Все очень четко, с чипами, заходим на работу, сканируем их, спецодежда, очки, перчатки, респираторы.
Тяжело, но терпимо. Хотя людям, которые здесь со мной работают - ок. Все от человека зависит. Проблем не возникало, очень нравится ночной город, даже ради этого стоило поехать. Действительно очень красиво.
У меня проблем с фирмой не возникало. Менеджеры приветливые, о вакансии все рассказали, слова совпали с реальностью - все ок.

Работа за рубежом

Андрей Андрей 21 октября, 2020 год
Я сейчас в лаборатории работаю. Документы фирма сделала вовремя, все подготовила, в Германию нас завезли, условия жилья соответствующие. Пока у меня претензий нету. С нами здесь работают люди, которые уже получили деньги, они положительно отзываются, задержек зп не было.

Моя РЕКОМЕНДАЦІЯ

Гость Гость 21 октября, 2020 год
Маю досвід співпраці з Вортекст. Я працювала з одягом, на складі. А брат недавно поїхав в лабораторію. В мене приємні враження від роботи, хоча й було важко, скажу чесно. Я до цієї поїздки закордном не була, вперше так далеко від дому. Дуже скучала, довго звикала. Але не здалася))))))) І дуже рада, що перетерпіла цей перехідний етап) Далі звикла і було... Читать отзыв Маю досвід співпраці з Вортекст. Я працювала з одягом, на складі. А брат недавно поїхав в лабораторію. В мене приємні враження від роботи, хоча й було важко, скажу чесно. Я до цієї поїздки закордном не була, вперше так далеко від дому. Дуже скучала, довго звикала. Але не здалася))))))) І дуже рада, що перетерпіла цей перехідний етап) Далі звикла і було круто) Припускаю варіант, що поїхала би ще раз) Хочу сказати "наступним поколінням студіків" - якщо важко спочатку - не спішіть робити висновки, трохи потерпіть, це адаптація. А ще я зробила для себе висновок: будь-яка робота є важкою, легко тільки нічого не робити, на ліжку лежати і відпочивати)))0

Робота вортекст

Гость Гость 21 октября, 2020 год
Ездил работать на склад одежды. Мы паковали, собирали и готовили товар к логистике. Зп платили вовремя, задержек не было. В целом, все было ок.

Рекомендую

Гость Гость 21 октября, 2020 год
Хотів ще минулої весни поїхати, але коровірус змусив змінити плани. Думаю, така історія не тільки в мене була. Тому вдалося поїхати тільки цього місяця, в лабораторію. Я працюю в офісі, тут тепло. Спец. одяг надають.
Для мене було важливо, щоб робота не була повязана із землею, збором ягід і т.д…Тому я задоволений. Німці до нас ставляться добре, ніякої зверхньої... Читать отзыв
Хотів ще минулої весни поїхати, але коровірус змусив змінити плани. Думаю, така історія не тільки в мене була. Тому вдалося поїхати тільки цього місяця, в лабораторію. Я працюю в офісі, тут тепло. Спец. одяг надають.
Для мене було важливо, щоб робота не була повязана із землею, збором ягід і т.д…Тому я задоволений. Німці до нас ставляться добре, ніякої зверхньої поведінки. Все ок.

Работаю в лаборатории

Гость Гость 21 октября, 2020 год
Уже 2 недели работаю в лаборатории. Условия жилья нормальные, работа не очень тяжелая, но требует максимальной концентрации и внимательности. Первые дни мне было сложно морально, поэтому, мой совет, еще в Украине настраивайте себя на работу, а не на отдых.
Но все мои знакомые говорят, что любые нюансы исчезают после первой зарплаты.И, да, я уже жду зарплату.
Напишу еще после зарплаты.... Читать отзыв
Уже 2 недели работаю в лаборатории. Условия жилья нормальные, работа не очень тяжелая, но требует максимальной концентрации и внимательности. Первые дни мне было сложно морально, поэтому, мой совет, еще в Украине настраивайте себя на работу, а не на отдых.
Но все мои знакомые говорят, что любые нюансы исчезают после первой зарплаты.И, да, я уже жду зарплату.

Напишу еще после зарплаты. Пока у меня все ок)

Їздила на вакансію "склад одягу", РЕКОМЕНДУЮ

Гость Гость 21 октября, 2020 год
Хочу сказати, що я дуже рада, що поїхала попрацювати в Німеччину. Це вже моя 2 поїздка, 2 роки тому я їздила від іншої фірми і на іншу вакансію - на саджанці. Робота була дууууже важка. Ну, принаймні мені важка. Цього року їздила від вортексу на склад. Перший плюс - робота, порівняно не важка, ти швидко звикаєш до процесу і... Читать отзыв Хочу сказати, що я дуже рада, що поїхала попрацювати в Німеччину. Це вже моя 2 поїздка, 2 роки тому я їздила від іншої фірми і на іншу вакансію - на саджанці. Робота була дууууже важка. Ну, принаймні мені важка. Цього року їздила від вортексу на склад. Перший плюс - робота, порівняно не важка, ти швидко звикаєш до процесу і нормально собі працюєш. Другий плюс - це вакансія у великому місті, можна після роботи кудись ходити, на вхідних гуляти, роздивлятися красу. А краси в Мюнхені багато, повірте мені) Третій плюс - хороша зарплата. Хто зі студентів хоче добре заробити - навіть не вагайтеся, їдьте.
Вортексу можна довіряти. Моя поїздка на 100 % була вдалою.

Можна їхати

Гость Гость 21 октября, 2020 год
На складі одягу від них працював. Документи оформили, в Німеччину завезли, на всі мої додаткові питання відповідали. Претензій нема.
Wortex работа заграницей
Wortex работа заграницей
Рейтинг 4.2 из 5 на основании 41 отзыва

Работа за границей
People tomorrow кадровое агентство
People tomorrow кадровое агентство

Рейтинг: 4.9
813 отзывов
Union Job
Union Job

Рейтинг: 4.2
373 отзыва
OTTO Work Force Украина
OTTO Work Force Украина

Рейтинг: 4.3
297 отзывов
Компания T&M Team
Компания T&M Team

Рейтинг: 1
2 отзыва
Mavista
Mavista

Рейтинг: 4.5
27 отзывов
"I Club" ООО
"I Club" ООО

Рейтинг: 4.6
78 отзывов
Easy Europe
Easy Europe

Рейтинг: 3.5
17 отзывов
ООО «Good Way»
ООО «Good Way»

Рейтинг: 4.9
14 отзывов


Продолжая посещение, вы соглашаетесь на использование файлов cookie и Политикой конфиденциальности
Принимаю