Це шахрайський сайт. Він теж мене обманув. 30 травня 2020 через мережу OLX компанія White-Store (Apple Autorised Resseiier) надавала послуги з продажу телефонів. На їхньому сайті white-store.com.ua було придбано телефон Apple iPhone 11 256Gb White (MWM82). Переговори велися через чат сайту та по телефону із консультантом Денисом (050) 982-57-90, (097) 603-16-01. Оплата здійснена на рахунок Приватбанка. Підтвердження про оплату ми... Читать отзыв Це шахрайський сайт. Він теж мене обманув. 30 травня 2020 через мережу OLX компанія White-Store (Apple Autorised Resseiier) надавала послуги з продажу телефонів. На їхньому сайті white-store.com.ua було придбано телефон Apple iPhone 11 256Gb White (MWM82). Переговори велися через чат сайту та по телефону із консультантом Денисом (050) 982-57-90, (097) 603-16-01. Оплата здійснена на рахунок Приватбанка. Підтвердження про оплату ми отримали через чат. На слідуючий день з 31.06.2020 та по 04.06.2020 "компанія" не відповідала на дзвінки на сайті та по телефону. Остання переписка на Інстаграмі була 02.06.2020.
white-store.com.ua или white_store.com.ua, он же appleamerica.com.ua, он же AppleCulture.com.ua, он же appmarket.com.ua Эта страница находится в Instagram. Перевела деньги 9000,00 грн за айфон, ни телефона, ни денег. Ранее страница была appleamerica.com.ua, appleculture.com.ua, appmarket.com.ua. Меня заблокировали, как только я спросила когда отправят телефон. Данного магазина в ТЦ Чернигов нет и никогда не было. Переименовывают страницу, как только видят отзыв. Полиция... Читать отзыв white-store.com.ua или white_store.com.ua, он же appleamerica.com.ua, он же AppleCulture.com.ua, он же appmarket.com.ua Эта страница находится в Instagram. Перевела деньги 9000,00 грн за айфон, ни телефона, ни денег. Ранее страница была appleamerica.com.ua, appleculture.com.ua, appmarket.com.ua. Меня заблокировали, как только я спросила когда отправят телефон. Данного магазина в ТЦ Чернигов нет и никогда не было. Переименовывают страницу, как только видят отзыв. Полиция ничего не делает.
Це шахрайський сайт
Не рекомендую