We Wоrk отзывы

Отзывы клиентов, сотрудников, отзывы о работодателях
We Wоrk
4.8 5
63 отзыва / 5185 просмотров
Результаты отзывов

Пакуванні вітамінів Піковіт, робота супер

Гость Гость 15 сек назад
Звернулась до компанії Віворк аби віднайти роботу, менеджер була привітною і все зрозуміло мені пояснила, всі документи які обіцяли я отримала за не таку ж і високу ціну. На даний час працюю у Варшаві на пакуванні вітамінів піковіт, робота не важка і нормально оплачується. Роботою і послугами які надали я задоволена.

Компанія Віворк надійна і чесна компанія

Світлана Світлана 23 часа 52 мин назад
Звернулась до компанії Віворк аби знайти хорошу та не важку роботу, проконсультували та відповіли на всі питання без лишньої води, і що тішить що послуги не є дорогими. На даний час знаходжусь в Варшаві на упаковці ляльок барбі, робота дійсно хороша і гідно оплачується. З мінусів тільки те що житло трохи далеченько від роботи але маршрутки їздять часто то добратись... Читать отзыв Звернулась до компанії Віворк аби знайти хорошу та не важку роботу, проконсультували та відповіли на всі питання без лишньої води, і що тішить що послуги не є дорогими. На даний час знаходжусь в Варшаві на упаковці ляльок барбі, робота дійсно хороша і гідно оплачується. З мінусів тільки те що житло трохи далеченько від роботи але маршрутки їздять часто то добратись можна.

Якісне консультування

Гость Гость вторник, 30 марта
Планую виїзд вперше.Дуже страшно!!!Передзвонила масу номерів, але крім хамства та незрозумілого бубоніння нічого в свій адрес не почула.НАЖАЛЬ!!!!Але останній дзвінок був здійснений саме до Віворк...Що можу сказати:менеджер Христина розжувала кожне моє питання,дала професійні відповіді,проконсультувала щодо підготовки документів.Зразу відчувається,що людина зацікавлена у своїй роботі,а головне ввічлива та легка у розмові.Дякую Віворку за такого консультанта,побільше би таких працівників.Дуже надіюсь,що моя співпраця... Читать отзыв Планую виїзд вперше.Дуже страшно!!!Передзвонила масу номерів, але крім хамства та незрозумілого бубоніння нічого в свій адрес не почула.НАЖАЛЬ!!!!Але останній дзвінок був здійснений саме до Віворк...Що можу сказати:менеджер Христина розжувала кожне моє питання,дала професійні відповіді,проконсультувала щодо підготовки документів.Зразу відчувається,що людина зацікавлена у своїй роботі,а головне ввічлива та легка у розмові.Дякую Віворку за такого консультанта,побільше би таких працівників.Дуже надіюсь,що моя співпраця з Віворк буде позитивною.Надалі буду залишати відгуки про те,як просувається підготовка до виїзду!Всім гарного настрою!!!

Знайшли нам роботу по БІО

Марина Марина 11 марта, 2021 год
Знайшли нам роботу по БІО. Поганого нічого не можу сказати. Послуги коштують недорого. Були на офісі, розповіли все як є. Без води. Рекомендую.

РОБОТА ВІВОРК

Гость Гость 11 марта, 2021 год
Працюю в Чехії від даної фірми. Є і документи і робота і години з оплатою яку обіцяли. Рекомендую
Недостатки:
  1. Можна працювати тільки 3 міс

Працевлаштування черз фірму ВІВОРК

Жанна Жанна 6 февраля, 2021 год
Привіт хочу розповісти про свою історію працевлаштування черз фірму ВІВОРК
Шукала роботу, не могла визначити між Чехією і Польщею. Менеджер порекомендував влаштуватись на Вакансію МАЛ ЦЗ в ЧЕХІЮ. Виготовили робочу візу. Оплата за візу з зарплати. Я дуже задоволена, оплата 120 крон в годину. хоч робота й не дуже важка. Окреме проживання для сімейних пар. Відпрацювали 3 місяці. Завдолена.... Читать отзыв
Привіт хочу розповісти про свою історію працевлаштування черз фірму ВІВОРК
Шукала роботу, не могла визначити між Чехією і Польщею. Менеджер порекомендував влаштуватись на Вакансію МАЛ ЦЗ в ЧЕХІЮ. Виготовили робочу візу. Оплата за візу з зарплати. Я дуже задоволена, оплата 120 крон в годину. хоч робота й не дуже важка. Окреме проживання для сімейних пар. Відпрацювали 3 місяці. Завдолена. рекомендую фірму.
Достоинства:
  1. Оплата 120 крон/ годину
  2. Оплата за візу з зарплати
  3. Офіційне працевлаштування
  4. Швидке виготовлення візи!
Недостатки:
  1. Жаль шо фірма не відкриває візи більше ніж на 3 місяці(

Робота на Інграмі!

Денис Денис 14 января, 2021 год
Працюємо на комплектуванні замовлень на інграмі, робота класна і можна їхати парами, є премії і ставлення тут до наших супер. Радимо з чоловіком їхати працювати саме сюди так як на собі перевірили що все нормально тут. Спочатку було важко, але потім втягнулись.

Соотношение цена-качество.

Вероника Вероника 14 января, 2021 год
Нормально все вобщем-то, есть свои плюсы и минусы как повсюду, от этого никуда не денешься. Выехать сейчас даже в карантин не так сложно, главное деньги иметь на то чтобы карантин отсидеть. Работаю на Хатчинсоне, нравится.
Достоинства:
  1. Из всех фирм по которым я ездила (ездила 3 раза) эта самая адекватная. Как фирма сделали все, а не говорили пойди туда, возьми то, жди 3 месяца. быстро и качественная
Недостатки:
  1. Не понравилось что поселили с парнем в разные комнаты, рассчитывали жить вместе. В остальном нормально, часом много, работаем даже в одну смену хоть видимся.

Чесний відгук !!!Мене звати Христина, я зі Львова)

Христина Христина 27 декабря, 2020 год
Усім вітання) я насправді дуже рідко, коли залишаю відгуки, я можу залишити відгук тільки тоді, коли мені справді є чим поділитися!
Отже почнемо, мене звати Христина, я зі Львова) мені 21 і з 18 років мені подобається їздити у різні країни на роботу. До цього була у Німеччині на студентській практиці та в Чехії на роботі. Цього разу в... Читать отзыв
Усім вітання) я насправді дуже рідко, коли залишаю відгуки, я можу залишити відгук тільки тоді, коли мені справді є чим поділитися!
Отже почнемо, мене звати Христина, я зі Львова) мені 21 і з 18 років мені подобається їздити у різні країни на роботу. До цього була у Німеччині на студентській практиці та в Чехії на роботі. Цього разу в силу карантину найоптимальніший варіант для мене - була Польща. Цю компанію мене порадив близький друг - великий плюс для мене компанія знаходиться у Львові, тому я залишила заявку на сайті і прийшла зразу на офіс. Перше, що мені не сподобалося, те що важко знайти сам офіс))) ( подумайте над, тим, щоб поставити на вулиці, якій позначки))
На офісі мені детально все розповіли, їхати по біо я зразу не хотіла, тому що тиждень перед цим моїх друзів розвернули з запрошенням(
тому вирішила робити візу. Візу зробила швидко, добре візових черг не було у Львові. Їхала зі Львова , транспортом компанії , перше на Варшаву, а пізніше нас завезли на мешкання для карантину. Житло було так собі, боялася , що і на постійне проживання теж буде поганим. Але після карантину , нас переселили, і житло було хорошим. Єдине, що не було багато посуду(
На роботу я поїхала на Адідас склад. Чесно? перші дні було дуже складно, хоча я на пакуванні курочок працювала в Німеччині, але за декілька днів вже втягнулася, заробляла так як і в Чехії на складі масок, координатори були більш менш, люди як люди)
чесно, дуже рада, що послухала друга і обрала цю компанію, поки сиділа на карантині, такі історії страшні наслухалася від людей. Тому народ, обирайте перевірене! А ви команда Віворк - ви дуже круті!Дякую вам за хороші гроші і враження!
1 согласен
We Wоrk Ответ представителя We Wоrk 29 декабря, 2020 год
Дякуємо за такі теплі слова в нашу сторону. Дякуємо за довіру.

Все просто супер

Гость Гость 5 декабря, 2020 год
Звернулись в цю компанію для допомоги з пошуком роботи. Допомогли відкрити візу і підібрати найкращу вакансію в найкоротші терміни. Працюємо на складані нового одягу ЗАРА. Робота не важка, годин вистачає. Працюємо 6 днів по 12 годин. Хороші умови проживання. Якщо ще потрібно буде знайти роботу, обов'язково звернусь ще.
Рекомендую.

Соотношение цена-качество.

Сергей Сергей 24 ноября, 2020 год
Честная компания, доволен их услугами. Хорошая цена на рынке на их услуги.
Соотношение цена-качество. Рекоменудю.

Надійна ФІрма

Гость Гость 4 ноября, 2020 год
Знайшли для нас роботу з Братом, фірмою задоволені.
Рекомндую, оформили студентами. Менеджер Олег підібрав хорошу вакансію.

Віворк нормальна фірма

Юліан Юліан 24 сентября, 2020 год
Відкрили візу і знайшли роботу механіком в Кракові.
Посуги недорогі, на контакт йдуть. Звертайтесь.
Достоинства:
  1. Посуги недорогі
  2. Йдуть на контакт
  3. Був автобус зі ЛЬВОВА
Недостатки:
  1. Іноді нереально дозвонитись

Нормальная фирма Виворк

Георгий Георгий 16 сентября, 2020 год
Нормальная фирма, рекомендую менеджера Игоря
Ровный парень, рассказывает как есть, без воды.
Обращусь еще
Достоинства:
  1. Понравился менеджер ИГОРЬ
  2. Видно что менеджер не 1 год работает, рассказал все как есть, доволен сервисом
Недостатки:
  1. Открывали визу 3 недели

Склад Либеро

Гость Гость 27 августа, 2020 год
Нашел работу в Польше и открыл визу через эту фирму . Работал на складе Либеро . Все сделали хорошо , работа и жилье нормальные, не жаловался , но платят не много.

Поїхав в Польщу

Гость Гость 12 августа, 2020 год
Поїхав на роботу в Польщу за допомогою цієї компанії. Менеджери допомагали на кожному етапі. Переживав, що кинуть на гроші, бо беруть аванс, але все добре, тут не обманюють, все реально. Дуже рекомендую цю компанію, буду звертатися до них ще.

Робота на складі Biedronka

Гость Гость 11 августа, 2020 год
Фірма допомогла знайти роботу під Краковом, працюю на складі Бедронка. Робота нелегка, але є безкоштовні житло і харчування на роботі. Документи підготували швидко і якісно.

Допомогли в пошуку роботи

Гость Гость 6 августа, 2020 год
Компанія допомогла знайти роботу. Зараз працюю на курячому заводі. Роботою задоволена, все так, як описували. Все чесно, швидко. Не обман, рекомендую.

Працюю на теплицях

Гость Гость 4 августа, 2020 год
Робота важка, бо жарко, але ставка висока - 17 злотих, безкоштовне житло, багато годин, тому залишився задоволеним. Дякую цій фірмі.

Відповідь до відгуку раніше на рахунок LG CHEM Карантин

Представник компанії We Work Представник компанії We Work 20 июня, 2020 год
1. На Lg Chem ви погодились їхати самостійно так як через карантин інших вакансій з виїздом з України не було і ви самого початку знали що їдете на виробництво акумуляторів
2. За студенство розмова йшла ще перед карантином, коли ви мали їхати на іншу вакансію. І у звязку з карантином поліціальні школи не працювали і оформлення студентом зупинилось до кінця... Читать отзыв
1. На Lg Chem ви погодились їхати самостійно так як через карантин інших вакансій з виїздом з України не було і ви самого початку знали що їдете на виробництво акумуляторів
2. За студенство розмова йшла ще перед карантином, коли ви мали їхати на іншу вакансію. І у звязку з карантином поліціальні школи не працювали і оформлення студентом зупинилось до кінця червня. Вам сказали що ви можете стати студентом, але вже після карантину.
3. Проживання і харчування на обсервації було безкоштовним. 200 зл вам зняли за дорогу.
4. На рахунок вашої посади на самому заводі вирішують хто де буде працювати, вам ніхто не обіцяв що ви будете стояти на легкому процесі. На вашій посаді передбачається захисний одяг.
5. На рахунок годин: До карантину був один графік, під час карантину інший але стабільно 240+ за повний місяць є, можливо на вашій посаді нема переробок. Але все одно 240 годин це 20 днів по 12 год. Відпочивати теж потрібно

Сидимо на карантині

Владислав Владислав 4 июня, 2020 год
Відкривав візу разом з батьком. По документах зробили майже все добре, але наплутали в страховці мене з батьком. Різницю за страховку повернули. Зараз в Польщі поїхали на вакансію Лджі Хем, сидимо тиждень на карантині. Житло безкоштовне, харчуванням також забезпечують. Вже хочемо вийти швидше на роботу.

Працював на складі бедронки

Андрій Андрій 3 июня, 2020 год
Відкривав візу в цій компанії і їхав від них на ваканцію працівник складу бедронки під Краковом. Робота на складі не злегких але саме на цьому складі були переваги:
- Безкоштовне проживання
- Безкоштовне харчування під час роботи
- Підготували мені безкоштовно права і оплатили екзамен на кари

Саша делал визу

Саша Саша 18 мая, 2020 год
Сделали документы за 2 недели.
В прошлом году нам фирма другая делала за полтора месяца.
Будем ехать на склады адидас, там договор хороший, умова о праце, в прошлом году на злецении работали, то не очень понравилось.

Наталья склад Н&M

Наталья Наталья 16 мая, 2020 год
Ехала от wework но проработала всего 2,5 месяца, пришлось уволиться из за малых часов, работали на складе логистики Н&M, зарплату платили на карточку без задержек. Жильё нормальное бесплатно. Одним словом обмана не где небыло, и если бы не пятидневный 10 часовой график то всё отлично.

Повернули гроші

Анатолій Анатолій 12 мая, 2020 год
Замовляв документи на польську візу перед карантином оплачував гроші наперед. Зараз через особисті обставини в мене не получитьсся відкривати візу і компанія пішла мені на оступки і вернули мені майже всі гроші з 2600 крім 400 грн тому що документи в них вже готові і я відмовився їх забирати

Робота на Апаторі

Андрій Андрій 5 мая, 2020 год
Працюю на вакансії Апатор. За послуги компанії оплачував 400 грн. Робота на виробництві електро лічильників. Ставка 13,60 на руки. Проживання в 3,4 місних кімнатах. До роботи возить транспорт фірми. Сама робота проста. Чоловіки переважно працюють на складі або на збиранні лічильників. У жінок тут сидяча робота. Зміни стабільно по 12 год. Роботою задоволений.

Робота як робата

Артем Артем 17 апреля, 2020 год
Робили візу в цій конторі, все зробили як договорились. Зараз працюємо на виробництві фарби. Робота не важка тільки зараз мало годин через карантин.
Достоинства:
  1. Зарплата 17 зл і умови роботи
Недостатки:
  1. Житло 300 зл

домогли з роботою

Іван Іван 13 апреля, 2020 год
Допомогли знайти роботу підчас карантину повність безкоштовно. Зараз працюю на виробництві лічильників
Достоинства:
  1. Робота не важка житло нормальне
Недостатки:
  1. чекав тиждень на документи

помогли не словом, а делом. !!

Гость Гость 12 марта, 2020 год
Фирма хорошая, без обмана. Нашли работу после того как нас перевозчик отправил на мясокомбинат. Игорь очень вам благодарна, сбросили мне 200 злотых, чтобы я могла поехать к ним на работу, и купить еду. человеческое спасибо, не бросили в беде.!!
Достоинства:
  1. Помогли не словом, а делом.
Недостатки:
  1. нет

Знайшов роботу через сайт wework.in.ua

Дмитрий Дмитрий 12 февраля, 2020 год
Допомогли знайти роботу зварювальником, приїжав на здачу пробок у Лодзь, пройшов, компанія безкоштовно зробила Воєвудську візу. Вдячний компанії Wework за допомогу!
We Wоrk
We Wоrk
Рейтинг 4.8 из 5 на основании 63 отзывов

Работа за границей
Агенство Etat Hr Рыбник
Агенство Etat Hr Рыбник

Рейтинг: 4
4 отзыва
Union Job
Union Job

Рейтинг: 4.2
356 отзывов
Europe Service
Europe Service

Рейтинг: 4.9
123 отзыва
Кадровое агентство Grand Work
Кадровое агентство Grand Work

Рейтинг: 4.4
20 отзывов
People tomorrow кадровое агентство
People tomorrow кадровое агентство

Рейтинг: 4.9
806 отзывов
Mavista
Mavista

Рейтинг: 4.6
26 отзывов
HireLabas Group
HireLabas Group

Рейтинг: 5
2 отзыва
Компания Anvers Consult
Компания Anvers Consult

Рейтинг: 4.3
35 отзывов


Продолжая посещение, вы соглашаетесь на использование файлов cookie и Политикой конфиденциальности
Принимаю