Watsons отзывы

Отзывы покупателей
Watsons
2.5 5
560 отзывов / 57796 просмотров
Важно! В целях актуальности, рейтинг и результаты отзывов, отображаемые на графике, вычисляются на основании 100 последних отзывов
Отзывы с пометкой "Проблема решена" не учитываются

Незадовільна робота

Олександр Олександр 17 часов 11 мин назад
М. Дрогобич, Львівської обл. Магазин Ватсонс у ТЦ «Гетьман», зверхня поведінка менеджера та продавця. Зайшов як завжди придбати засоби гігієни, маску забув в авто, на прохання продати мені звичайну маску, отримав відповідь- «у нас лише маски багаторазові по 30 гривень, якщо вас не влаштовує, вийдіть з магазину.»…. Вийшов, більше а ні я, а ні моя дружина та ніхто з моїх... Читать отзыв М. Дрогобич, Львівської обл. Магазин Ватсонс у ТЦ «Гетьман», зверхня поведінка менеджера та продавця. Зайшов як завжди придбати засоби гігієни, маску забув в авто, на прохання продати мені звичайну маску, отримав відповідь- «у нас лише маски багаторазові по 30 гривень, якщо вас не влаштовує, вийдіть з магазину.»…. Вийшов, більше а ні я, а ні моя дружина та ніхто з моїх дітей до вас і не зайде. Не можете поставити одноразові маски на продаж то навчіть персонал з повагою відноситися до клієнтів.
Watsons Ответ представителя Watsons 2 мин 53 сек назад
Привіт! Дякуємо за ваш відгук♥
Вдячні Вам за надану інформацію та перепрошуємо за неналежне обслуговування. Інформацію щодо цієї ситуації було передано спеціалістам на опрацювання.
Ми завжди працюємо над вдосконаленням якості обслуговування та докладаємо максимум зусиль для того, щоб клієнтам було зручно та комфортно у магазинах нашої мережі.
Від обличчя всієї компанії, приносимо вибачення, ваші відгуки допомагають нам бути кращими та розвиватись.
Сподіваємось на розуміння та лояльність до нашої компанії!

Доставка кур"єром лише в межах обласного центру?

Гость Гость вторник, 20 июля
Зробила он-лайн замовлення на 1000+ грн, що кваліфікується на безкоштовну доставку кур"єром. На сайті ввела всю необхідну інформацію щодо адреси доставки - все ок, про ніякі обмеження не вказано. За кілька днів, коли панунок має бути доставлений, телефонує кур"єр, що не зможе його доставити, бо адреса поза межами Тернополя (село, що на 3 км далі). Гаряча лінія Ватсонс підтвердила, що... Читать отзыв Зробила он-лайн замовлення на 1000+ грн, що кваліфікується на безкоштовну доставку кур"єром. На сайті ввела всю необхідну інформацію щодо адреси доставки - все ок, про ніякі обмеження не вказано. За кілька днів, коли панунок має бути доставлений, телефонує кур"єр, що не зможе його доставити, бо адреса поза межами Тернополя (село, що на 3 км далі). Гаряча лінія Ватсонс підтвердила, що доставки за адресою не буде. Шок... Сервіс на рівні минулого тисячоліття. Якщо існують обмеження, то клієнт повинен бути про них повідомлений заздалегідь, найпізніше у момент введення адреси доставки. Але НЕ пост-фактум, коли замовлення давно оплачене і вже має бути на руках в клієнта... Бо в теперішній ситуації Ватсонс мав би великими буквами годно розмістити інфу в розділі "Доставка і оплата": Доставляємо лише у певні локації!
Тепер замість пакунка чекатиму до 14 днів на повернення власних коштів! Надіюсь, що грішми на свою банківську картку, а на балами на картку Ватсонс. Фу...
Watsons Ответ представителя Watsons среда, 21 июля
Привіт! Ми щиро перепрошуємо за незручності, які виникли у вас під час оформлення замовлення на нашому сайті. Для більш детальної перевірки даних уточніть,будь ласка, інформацію з номером замовлення або до нашого чату на офіційному сайті www.watsons.ua або в соціальні мережі Facebook чи Instagram.Ми спобуємо вирішити ваше питання якнайшвидше.
За допомогою ваших відгуків ми стаємо кращими♥

Непристойна поведінка продавців

Неля Неля понедельник, 19 июля
Неодноразово стикаюсь із непристойною поведінкою продавчинь магазину Ватсонс,що у смт. Коцюбинське, Київської області. Поводяться ніби наодинці, незважаючи на покупців, звучать мати - це їхня звичайна манера розмови. На моє "Добрий день" відповіли здравствуйте??? Я часом не в Москві? Наведіть лад, бо таким чином просто втратите покупців.
Watsons Ответ представителя Watsons вторник, 20 июля
Привіт! Дякуємо за ваш відгук♥
Вдячні Вам за надану інформацію та перепрошуємо за неналежне обслуговування. Інформацію щодо цієї ситуації було передано спеціалістам на опрацювання.
Ми завжди працюємо над вдосконаленням якості обслуговування та докладаємо максимум зусиль для того, щоб клієнтам було зручно та комфортно у магазинах нашої мережі.
Від обличчя всієї компанії, приносимо вибачення, ваша думка дуже важлива для нас, адже завдяки вашим відгукам ми стаємо кращими.
Сподіваємось на розуміння та лояльність до нашої компанії!

Заказы онлайн

Тамара Тамара среда, 14 июля
После карантина постоянно делаю заказы онлайн, очень удобно! Все было отлично. Впервые заказала колготы, доставка быстрая, но, увы, с браком. Сразу позвонила на "горячую линию". К моему удивлению, мне вернули деньги(балами на карточку(. Большое спасибо.
Watsons Ответ представителя Watsons четверг, 15 июля
Привіт! Ми щиро вдячні за ваш відгук♥
Нам прикро, що ви отримали негативні емоції під час користування нашим онлайн магазином. Наша компанія намагається забезпечити нашим покупцям комфортні умови для покупок. Ми щиро перепрошуємо за ситуацію, яка виникла, ми зробимо все можливе, щоб ви змогли використати нараховані бали якнайшвидше в мережі наших магазинів.
Дякуємо за ваше розуміння та лояльність♥

Доставка от Watsons

Inna Inna вторник, 13 июля
Наверное у магазина все хорошо. Даже Розетка не позволяет себе доставлять заказ по Киеву в течение 7 дней. Если бы не позвонила на горячую линию, возможно, заказ потеряли бы.
Watsons Ответ представителя Watsons среда, 14 июля
Привіт! Дякуємо за ваш відгук!
В акційний період можлива затримка у відвантаженні замовлень.Через високий інтерес до акційних пропозицій та різке збільшення кількості оформлюваних замовлень, виникають тимчасові, короткочасні затримки у відправленні. Ми намагаємось, якомога швидше відвантажувати замовлення. Сподіваємось на ваше розуміння та лояльність до компанії Watsons♥

Ну і сервіс!

Ольга Ольга четверг, 8 июля
Нажаль я не читала відгуки раніше про Ватсонс. Зробила інтернет-замовлення 04.07, сьогодні 08.07 вони його все ще "ретельно та обережно пакують" Це цитата з поясненням про статус замовлення
Watsons Ответ представителя Watsons четверг, 8 июля
Вітаємо! Щиро вдячні за ваш відгук. Для перевірки інформації, уточніть,будь ласка, номер вашого замовлення за номером - 0800300333 чи в чат на нашому офіціному сайті www.watsons.ua, або в соціальні мережі.
Наші спеціалісти обов'язково все перевірять ,та вам буде надано всю коректну інформацію щодо вашого замовлення.
Дякуємо, що повідомляєте нас. Завдяки вам, ми стаємо кращими♥

Управляющая магазином хамка

Гость Гость среда, 7 июля
Ето все произошло 07.07.21 на Ирпенской 76(Watsons).Стояла с ребенком и выбирали мужской гель для душа...открыла для того что бы понюхать запах так как хотела взять два геля потому что хорошая акция на него....как вдруг ко мне подбегает Наталья и начинает кричать что у нас нельзя нюхать и открывать...впервые слышу такое.....хамское обслуживание тем более управляющей магазином....Больше я не имею никакого желания... Читать отзыв Ето все произошло 07.07.21 на Ирпенской 76(Watsons).Стояла с ребенком и выбирали мужской гель для душа...открыла для того что бы понюхать запах так как хотела взять два геля потому что хорошая акция на него....как вдруг ко мне подбегает Наталья и начинает кричать что у нас нельзя нюхать и открывать...впервые слышу такое.....хамское обслуживание тем более управляющей магазином....Больше я не имею никакого желания ходить в сеть магазинов Watsons.Ужасное обслуживание...Живу рядом возле етого магазина всем своим знакомым скажу что б туда больше не ходили....
Watsons Ответ представителя Watsons четверг, 8 июля
Привіт! Дякуємо за ваш відгук♥
Вдячні Вам за надану інформацію та перепрошуємо за неналежне обслуговування. Інформацію щодо цієї ситуації було передано спеціалістам на опрацювання.
Ми завжди працюємо над вдосконаленням якості обслуговування та докладаємо максимум зусиль для того, щоб клієнтам було зручно та комфортно у магазинах нашої мережі.
Від обличчя всієї компанії, приносимо вибачення, ваші відгуки допомагають нам бути кращими та розвиватись.
Сподіваємось на розуміння та лояльність до нашої компанії!

Власні торгові марки

Ігор Ігор вторник, 6 июля
Мені до вподоби ваші власні торгові марки, це великий плюс у вас! Затишно в ваших магазинах, але частіше користуюсь сайтом
Watsons Ответ представителя Watsons вторник, 6 июля
Вітаємо, Ігоре! Дякуємо за приємні слова, ми працюємо для вас♥

Давно искала себе хорошую помаду и на сайте наткнулась на акцию , так как не первый день пользуюсь у

Лена Лена понедельник, 5 июля
Давно искала себе хорошую помаду и на сайте наткнулась на акцию , так как не первый день пользуюсь услугами компании знаю , что цены у них очень отличаются! Но в этот раз была приятно удивлена. Цена в магазине почти на 100 (!!!) гривен дешевле. Так и консультанты помогли подобрать тон
Watsons Ответ представителя Watsons понедельник, 5 июля
Привіт! Щиро вдячні за ваш відгук, ми працюємо для того, щоб ви отримували лише позитивні емоції від покупок у нашій мережі!♥

Отличная сеть магазинов

Марина Марина понедельник, 5 июля
Меня радует ваша сеть, приятно посещать магазины, разные скидочки имеются, ну и ваш сайт во время карантина очень выручал♥♥♥
Watsons Ответ представителя Watsons понедельник, 5 июля
Вітаємо, Марино! Дякуємо вам за цей позитивний відгук. Це дуже спонукає й надалі рости та розвиватись. Адже завдяки вам ми стаємо кращими♥

Ни товара, ни денег по интернет-заказу

Гость Гость воскресенье, 4 июля
Оформила заказ в их интернет-магазине. Слава богу, это был всего лишь мусс за 50грн, а не что-то посерьёзнее. Возможности оплатить товар при получении у этого интернет-магазина нет, оплатила картой. Обещали подтвердить в течение двух часов и тишина. Набрала сама. Оказалось, что моего заказа такого нет в системе вообще по якобы техническим причинам. Говорят, ждать. Сколько ждать, не говорят. Деньги возвращать... Читать отзыв Оформила заказ в их интернет-магазине. Слава богу, это был всего лишь мусс за 50грн, а не что-то посерьёзнее. Возможности оплатить товар при получении у этого интернет-магазина нет, оплатила картой. Обещали подтвердить в течение двух часов и тишина. Набрала сама. Оказалось, что моего заказа такого нет в системе вообще по якобы техническим причинам. Говорят, ждать. Сколько ждать, не говорят. Деньги возвращать отказывают до устранения мифически-технических причин. Согласно УК Украины это все называется словом, которое данный ресурс не пропускает. Не рекомендую никому здесь что-либо покупать!
Watsons Ответ представителя Watsons понедельник, 5 июля
Вітаємо! На жаль, дійсно замовлення з технічних причин не потрапило на опрацювання, помилку якнайшвидше було виправлено. Ми щиро перепрошуємо за створені вам незручності. Детальнішу відповідь вам було надіслано в приватні повідомлення Facebook. Бажаємо гарного дня♥

Змінились в кращу сторону!

Гость Гость среда, 30 июня
Нещодавно оформила замовлення та замість стандартного терміну очікування у декілька днів отримала за декілька годин і з безкоштовною доставкою! При цьому ще перетелефонували та повідомили за затримку. Але за години 2 замовлення було вже в мене. Через їх акції все частіше роблю замовлення, враження залишились позитивні.
Watsons Ответ представителя Watsons среда, 30 июня
Привіт! Щиро вдячні за ваш відгук, ми працюємо для того, щоб ви отримували лише позитивні емоції від покупок у нашій мережі!♥

Все чудово!

Марина(Київ) Марина(Київ) понедельник, 28 июня
Чомусь магазини стали зачинятись, не знаю, в чому причина, але дуже шкода. Магазини любимо, відвідуємо всією сім'єю, малеча в захваті від класних дитячих упаковок, а я від якісної косметики та пахнючих гелів Isana.
Дякую, що ви є♥
Watsons Ответ представителя Watsons понедельник, 28 июня
Привіт! Щиро вдячні за ваш відгук, ми працюємо для того, щоб ви отримували лише позитивні емоції від покупок у нашому магазині!♥

Безответные и воры!

Гость Гость среда, 23 июня
Сегодня были проездом в городе Новгород-Волынский,в первый раз решила зайти в данный магазин и больше туда ни ногой!!!!
Купила спрей для тела, освежитель, дезик и сумку, дала 500 грн, очень спешила и не пересчитала сдачу, продавец обсчитала меня на 200грн!!!! Она мне дала сдачу 150, а по чеку должно быть 350!!! К сожалению, обнаружила уже в машине, когда села спокойно... Читать отзыв
Сегодня были проездом в городе Новгород-Волынский,в первый раз решила зайти в данный магазин и больше туда ни ногой!!!!
Купила спрей для тела, освежитель, дезик и сумку, дала 500 грн, очень спешила и не пересчитала сдачу, продавец обсчитала меня на 200грн!!!! Она мне дала сдачу 150, а по чеку должно быть 350!!! К сожалению, обнаружила уже в машине, когда села спокойно глянуть цены и то, насколько я обплдела от такого словами не передать!!!!! Ужасный магазин, безответные продавцы, да ещё и воры!!!!!!
Категорически не рекомендую!!!!
Сама же впредь буду внимательнее проверять сдачу, т.к. беспечное отношение было обусловлено тем, что в походих магазинах, таких как Ева или Простор подобного никогда не было!!!!!
Watsons Ответ представителя Watsons четверг, 24 июня
Привіт! Щиро вдячні за ваш відгук! Нам дуже прикро, що ви отримали негативні емоції, під час відвідування нашого магазину. Для перевірки інформації, уточніть,будь ласка, адресу магазину, та орієнтовний час покупки за номером - 0800300333 чи в чат на нашому офіціному сайті www.watsons.ua, або в соціальні мережі.
Наші спеціалісти обов'язково перевірять інформацію, та ваше питання буде вирішено.
Дякуємо, що повідомляєте нас про дані ситуації. Завдяки вам, ми стаємо кращими♥

НЕ РЕКОМЕНДУЮ МАГАЗИН.

Ирина Ирина среда, 23 июня
Сегодня (23.06.21) была в магазине Ватсонс г. Николаев, ул. 6 Слободская.
Уже не первый иду на работу и хочу зайти в магазин сделать покупку.
Магазин работает с 8.00.
Магазин не открывают в 8.00.....сегодня пришла в 8.03 закрыто, решила подождать .....
пришла девушка открыла в 8.08, и я зашла, она посмотрела на меня, типа ЧЕГО ТЫ ПРИШЛА СЮДА?
Я попросила жалобную... Читать отзыв
Сегодня (23.06.21) была в магазине Ватсонс г. Николаев, ул. 6 Слободская.
Уже не первый иду на работу и хочу зайти в магазин сделать покупку.
Магазин работает с 8.00.
Магазин не открывают в 8.00.....сегодня пришла в 8.03 закрыто, решила подождать .....
пришла девушка открыла в 8.08, и я зашла, она посмотрела на меня, типа ЧЕГО ТЫ ПРИШЛА СЮДА?
Я попросила жалобную книгу, на что она мне сказала ,что ее нет...
Я объяснила ей что не первый раз не могу утром попасть в их магазин, потому что он закрыт, на что она мне ответила ЕСТЬ ЧЕЛОВЕЧЕСКИЙ ФАКТОР И ЭТО НОРМАЛЬНО.
Я попросила дать мне телефон управляющей, девушка сказала что она и есть управляющая - Анна Эремина.
Прошу обратить внимание на персонал, который не хочет работать.!!!!
Я позвонила на горячую линию, мне так ни не перезвонили.
Жду обратной связи..
Спасибо.
Недостатки:
  1. ПРОДАВЦЫ ХАМЫ
Watsons Ответ представителя Watsons четверг, 24 июня
Привіт! Щиро вдячні за ваш відгук та перепрошуємо за те, що ви отримали негативні емоції відвідуючи наш магазин. Наша мережа магазинів працює для того, щоб клієнти вчасно змогли отримати весь спектр послуг, що ми надаємо, тому ситуація, з якою ви зіштовхнулись є надзвичайно неприємною.
Ми дуже вдячні Вам за надану інформацію та перепрошуємо за  неналежне обслуговування. Інформацію щодо цієї ситуації було передано до відповідного відділу. Ми завжди працюємо над вдосконаленням якості обслуговування та докладаємо максимум зусиль для того, щоб клієнтам було зручно та комфортно у магазинах нашої мережі.
Сподіваємось на ваше розуміння до нашої компанії та лояльність♥

Продавцы хамы! (Watsons на Академгородке)

Анастасия Анастасия 21 июня, 2021 год
Это все происходило 21.06.2021года на Академгородке (Watsons, бульвар Академіка Вернадського, 44, Київ)Все мы знаем, видели Ватсон который находится в метро. Мне нужно было разменять деньги (500грн). Имела я неосторожность зайти именно в Ватсон. На кассе я взяла жвачку, кассир пришла, пробила. Даю 500грн на что слышу что я не буду давать сдачу. Ну хорошо, тогда не надо. На что слышу... Читать отзыв Это все происходило 21.06.2021года на Академгородке (Watsons, бульвар Академіка Вернадського, 44, Київ)Все мы знаем, видели Ватсон который находится в метро. Мне нужно было разменять деньги (500грн). Имела я неосторожность зайти именно в Ватсон. На кассе я взяла жвачку, кассир пришла, пробила. Даю 500грн на что слышу что я не буду давать сдачу. Ну хорошо, тогда не надо. На что слышу чего вы сюда ходите вообще, разменивать !?!! На нормальную суму нельзя купить?! И это все в повышенных тонах и с недовольством. Меня это удивило, что за недовольствие в мою сторону. У меня закрадывается вопрос на нормальную суму это сколько? Может сразу на 500 гривен? Так и ответила. Меня это обидело и разочаровало, испортило настроение на весь день. Мне не даёт покоя одно что я не знаю имени этого работника иначе бы обязательно написала и сообщила про эту женщину и её хамство. Больше я не имею никакого желания ходить в сеть магазинов Watsons, и никому не советую. Ужасное обслуживание и хамовитые продавцы. Всех своих знакомых предупрежду об этом. Сплошное разочарование....
Достоинства:
  1. Никаких!
Недостатки:
  1. Отказали в обслуживании, продавцы хамы.
Watsons Ответ представителя Watsons 22 июня, 2021 год
Привіт! Дякуємо за ваш відгук♥
Вдячні Вам за надану інформацію та перепрошуємо за неналежне обслуговування. Інформацію щодо цієї ситуації було передано спеціалістам на опрацювання.
Ми завжди працюємо над вдосконаленням якості обслуговування та докладаємо максимум зусиль для того, щоб клієнтам було зручно та комфортно у магазинах нашої мережі.
Від обличчя всієї компанії, приносимо вибачення, ваші відгуки допомагають нам бути кращими та розвиватись.
Сподіваємось на розуміння та лояльність до нашої компанії!

Проблеми з комплектацією та доставкою товару

Сергій Сергій 21 июня, 2021 год
Замовлення в цьому інтернет магазині роблю вже не вперше, але цього разу дочекатися свого замовлення не можу вже 10 днів. Скажу навіть більше, воно поки навіть не зібране. Хоча на сайті вказано, що доставка відбувається до двох днів. Тому якщо розраховуєте на швидку доставку і робите велике замовлення готуйтеся потратити купу часу та недобитися результату.
Watsons Ответ представителя Watsons 22 июня, 2021 год
Привіт! Щиро вдячні за ваш відгук! Нам дуже прикро, що ви отримали негативні емоції, під час користування нашим онлайн магазином. Для перевірки інформації, уточніть,будь ласка, номер вашого замовлення за номером - 0800300333 чи в чат на нашому офіціному сайті www.watsons.ua, або в соціальні мережі.
Наші спеціалісти обов'язково перевірять інформацію, чому виникла затримка у відвантаженні вашого замовлення.
Ми щиро перепрошуємо за незручності, що виникли у вас під час оформлення замовлення, та вдячні, що повідомляєте нас про це. Завдяки вам, ми стаємо кращими♥

Онлайн замовлення 11 дні? Серйозно?

Гость Гость 18 июня, 2021 год
Не раджу замовляти онлайн, чекаю вже 11 день дефолтне замовлення ( звичайне ) телефонував 2 рази на гарячу лінію: чекайте має прийти смс.
Читаючи ці жахливі відгуки на різних сайтах думаю: чому я раніше не прочитав.
Watsons Ответ представителя Watsons 19 июня, 2021 год
Привіт! Вдячні за ваш відгук♥
Наразі все залижить від способу доставки, що ви обрали, замовлення на точку самовивозу Click & Collect відвантажуються від 1 до 10 днів. Ви завжди можете звернутись за допомогою за номером - 0800300333 чи до чату на нашому сайті, ми надамо вам інформацію щодо термінів доставки вашого замовлення.
Сподіваємось на ваше розуміння!

Продают недействительные подарочные сертификаты. Свою ошибку исправлять не спешат.

Гость Гость 17 июня, 2021 год
Год назад перед праздниками приобрел 2 подарочных сертификата Watsons по 500 грн. (заказ 127092924 от 06.03.2020).
Когда их наконец решили использовать, то уже на кассе при расчете оказалось, что один сертификат не активен и использован быть не может.
Человека развернули и отправили звонить в поддержку, чтобы исправить ошибку магазина. Просто великолепный подарок! Потраченное время и нервы у получателя, а для... Читать отзыв
Год назад перед праздниками приобрел 2 подарочных сертификата Watsons по 500 грн. (заказ 127092924 от 06.03.2020).
Когда их наконец решили использовать, то уже на кассе при расчете оказалось, что один сертификат не активен и использован быть не может.
Человека развернули и отправили звонить в поддержку, чтобы исправить ошибку магазина. Просто великолепный подарок! Потраченное время и нервы у получателя, а для дарителя этой «пустышки» тоже приятного мало.
Позвонили в поддержку, сообщили данные, ждали активации больше недели, периодически перезванивая и уточняя статус. Ничего не менялось. Пришлось перезвонить мне и простым доходчивым матом объяснить, что так делать нехорошо. Вопрос был решен за 30 минут после этого. Увы, на этом история не закончилась.
Год спустя неприятный осадок немного забылся, и, решив, что это была случайная ошибка, заказал еще 4 сертификата по 250 грн. (заказ 177181440 от 04.03.2021).
Помня прошлый опыт, в магазин не пошли, решили заказать на сайте. Ииииии. Ни один из 4 сертификатов не активен.
Ватсонс, вы там как вообще, нормально себя чувствуете?
Опять обращение в поддержку, опять спустя неделю результата 0. Повторное обращение, никаких конкретных сроков, «вопрос решается, будут активированы в ближайшее время». Спустя еще 2 суток все тот же результат: «Неактивний (Неможливо оплатили покупку за допомогою сертифікату)».

Ошибки бывают у всех, хотя 2 раза подряд… на случайность уже не похоже. А вот подход к исправлению своих ошибок и отличает нормальные компании. Вместо тысячи извинений и моментального решения проблемы, возникшей по вине магазина, с Watsons вы вынуждены тратить свое время и нервы, чтобы вам таки позволили воспользоваться своими же деньгами.
Действительно, зачем шевелиться, если деньги уже получены.

Как и ожидалось, отзыв о товаре с рейтингом в 1 балл на сайте самого магазина как-то не спешит появляться )
Watsons Ответ представителя Watsons 19 июня, 2021 год
Привіт! Ми щиро вдячні вам за відгук, нам надзвичайно важлива думка наших покупців. Щодо даної ситуації ви можете звернутись до нашої підтримки в соціальних мережах чи на сайті watsons.ua ми перевіримо інформацію щодо активності ваших сертифікатів.
Нам дуже прикро, що ви отримали негативний досвід покупок у нашій мережі, вся інформація буде детально перевірена та доведена до відома нашого керівництва, щоб в майбутньому таких ситуацій не виникало.
Сподіваємось на ваше розуміння та лояльність!♥
Показать 1 ответ

Інтернет замовлення

Юлія Юлія 14 июня, 2021 год
Замовлення відправляють вчасно. Товар добре запакований. Проблема в тому, що в замовленні одна адреса, а на відправленні ІНША. Останній раз адреса була з іншого кінця населеного пункту. Вирішіть питання з правильним оформленням адресної доставки.
Достоинства:
  1. Вчасно
Недостатки:
  1. При створенні адресної доставки ВКАЗУЮТЬ не відповідну з замовленням адресу
Watsons Ответ представителя Watsons 15 июня, 2021 год
Привіт! Щиро вдячні за ваш відгук♥
Інформуємо, що ви самостійно обираєте адресу відправки під час оформлення вашого замовлення. Для уточнення інформації щодо вашого замовлення зверніться, будь ласка, за номером - 0800300333 чи до чату на нашому сайті, ми надамо вам інформацію щодо коректної адреси для відправки вашого замовлення.
Сподіваємось на ваше розуміння!

Чудова акція

Яна Яна 14 июня, 2021 год
Здійснила замовлення 12 червня, придбала товари з -70% знижки на другий товар у чеку, порошки такі дешеві вийшли, раджу магазин! Особливо в такий період акцій.
Єдиний мінус, без їх картки акція не працювала(
Watsons Ответ представителя Watsons 15 июня, 2021 год
Привіт! Вдячні за ваш відгук♥
Для нас важливо, щоб покупці, мали більшу знижку та міксували товари купуючи лише те, що їм потрібно. В цьому їм допоможе наша клубна картка, з нею вони можуть не тільки отримувати персональні знижки, але і накопичувати бали за товари.
Дякуємо за те, що обираєте Watsons♥

Очень плохая работа интернет-магазина

Татьяна Татьяна 7 июня, 2021 год
Доставка интернет-магазина максимально долгая - две недели. В первый раз не дождалась доставки. Больше ничего никогда заказывать там не буду. Даже из Польши товары приходят быстрее.
Watsons Ответ представителя Watsons 8 июня, 2021 год
Привіт! Вдячні за ваш відгук♥
Наразі все залижить від способу доставки, що ви обрали, замовлення на точку самовивозу Click & Collect відвантажуються від 1 до 10 днів. Ви завжди можете звернутись за допомогою за номером - 0800300333 чи до чату на нашому сайті, ми надамо вам інформацію щодо термінів доставки вашого замовлення.
Сподіваємось на ваше розуміння!
Watsons Ответ представителя Watsons 6 июня, 2021 год
Привіт! Щиро вдячні за ваш відгук♥
Інформуємо, що ціни в інтернет-магазині та стаціонарних магазинах нашої мережі можуть дещо відрізнятись. На ціноутворення в магазині впливає ряд факторів, в тому числі його місцерозташування та конкурентне середовище.Також, деякі акції працюють лише онлайн, ви завжди можете звернутись за допомогою за номером - 0800300333 чи до чату на нашому сайті, ми надамо вам інформацію щодо акцій та вартості товару.
Сподіваємось на ваше розуміння!

Хамка старший продавец

Гость Гость 2 июня, 2021 год
На Гната Юры,20 в Ватсонсе являюсь клиентом около десяти лет-консультанты там очень хорошие.Сегодня на кассе мне нахамила старший продавец Людмила при всех клиентах и охраннике!!! Ничего в итоге не купила и,к сожалению,больше сюда никогда не приеду.Видеть неприятную раздражительность особу нет желания.Отзывы оставлю на всех сайтах
Watsons Ответ представителя Watsons 4 июня, 2021 год
Привіт! Дякуємо за ваш відгук
Вдячні Вам за надану інформацію та перепрошуємо за неналежне обслуговування. Інформацію щодо цієї ситуації було передано спеціалістам на опрацювання.
Ми завжди працюємо над вдосконаленням якості обслуговування та докладаємо максимум зусиль для того, щоб клієнтам було зручно та комфортно у магазинах нашої мережі.
Від обличчя всієї компанії, приносимо наші вибачення, ваші відгуки допомагають нам бути кращими та розвиватись.
Сподіваємось на розуміння та лояльність до нашої компанії.

Качество обслуживания - магазин Киев (возле Демеевского рынка)

Лидия, покупательница, Киев Лидия, покупательница, Киев 30 мая, 2021 год
К сожалению, именно этот магазин мне территориально ближе остальных. Всегда неприятно удивляла неопрятность самого зала + часто заставленные коробками и без того узкие проходы. Постоянно на кассе скапливается очередь. Сегодня, 30.05.21, работает одна касса, очередь человек 7. Кассир работает в темпе "спящей коалы". На мой вопрос: можно ли пригласить ещё одного кассира, последовал ответ: я одна. Когда очередь увеличилась человек... Читать отзыв К сожалению, именно этот магазин мне территориально ближе остальных. Всегда неприятно удивляла неопрятность самого зала + часто заставленные коробками и без того узкие проходы. Постоянно на кассе скапливается очередь. Сегодня, 30.05.21, работает одна касса, очередь человек 7. Кассир работает в темпе "спящей коалы". На мой вопрос: можно ли пригласить ещё одного кассира, последовал ответ: я одна. Когда очередь увеличилась человек до 12, на вторую кассу вышла ещё одна сотрудница. Спрашиваю: почему Вы мне сказали, что Вы работаете одна? Ответ: это - директор, у неё свои дела. Было бы замечательно, если бы кто-то объяснял сотрудникам, откуда берутся деньги на их зарплаты. И что в периоды "пик" дел, не связанных с обслуживание покупателей, быть не может. Последняя капля. Буду ездить дальше, но этот магазин постараюсь обходить.
Watsons Ответ представителя Watsons 30 мая, 2021 год
Привіт! Ми дякуємо вам за ваш відгук та водночас приносимо вибачення за завдані незручності. Дану інформацію буде доведено до відома керівництва магазину. З персоналом магазину буде проведено роз'яснювальну роботу, з приводу своєчасного обслуговування, а також ми передамо інформацію з приводу збільшення персоналу в даному магазині.
За допомогою ваших відгуків ми стаємо кращими♥

Обслуживание покупателя

Галина Галина 30 мая, 2021 год
Николаев 6 Слободская.Продавец консультант не смогла найти товар в магазине,когда я нашла сама то,что мне нужно и подошла на кассу расчищаться,девушка сказала,что у неё мало мелких денег и она не может мне дать сдачи. В конце концов мне товар не продали.Очень жаль.
Достоинства:
  1. Магазин нравиться
Недостатки:
  1. Персонал ужасен
Watsons Ответ представителя Watsons 30 мая, 2021 год
Привіт! Ми дякуємо вам за ваш відгук та водночас приносимо вибачення за завдані незручності. Дану інформацію буде доведено до відома керівництва магазину. З персоналом магазину буде проведено роз'яснювальну роботу, з приводу надання решти та коректності спілкування з покупцями.
За допомогою ваших відгуків ми стаємо кращими♥

Запорожье (Аврора)

Гость Гость 29 мая, 2021 год
Ужасное отношение сотрудника-администратора . Очень надменное отношение. В Ева такого никогда не встречала как в здесь.
Watsons Ответ представителя Watsons 30 мая, 2021 год
Привіт! Ми дякуємо вам за ваш відгук та водночас приносимо вибачення за завдані незручності. Дану інформацію буде доведено до відома керівництва магазину. З персоналом магазину буде проведено роз'яснювальну роботу. Для перевірки інформації уточніть,будь ласка, адресу магазину та деталі або до нашого чату на офіційному сайті www.watsons.ua або в соціальні мережі Facebook чи Instagram.
За допомогою ваших відгуків ми стаємо кращими♥

Вiд найкращого до найгiршого

Альона Альона 25 мая, 2021 год
Бердичiв,Котовського ,40.Гiршого обслуговування я не бачила,бiля каси ждала щоб розрахували дуже довго,на мене не зважали,розмовляли мiж собою.Потiм сказали що здачi з 200грн.нема i зробили вiдмiну.,я випрошувала щоб менi продали товар,бо дуже потрiбно,але на мене не зважали.I це зробив "керiвник магазину",обслуговування гi рше базарного.Бiльше туди нi ногою..
Достоинства:
  1. Якiсний товар
Недостатки:
  1. Обслуговування,завищенi цiни
Watsons Ответ представителя Watsons 27 мая, 2021 год
Привіт! Дуже вдячні Вам за надану інформацію та перепрошуємо за  неналежне обслуговування. Інформацію щодо цієї ситуації було передано до відповідного відділу. Ми завжди працюємо над вдосконаленням якості обслуговування та докладаємо максимум зусиль для того, щоб клієнтам було зручно та комфортно у магазинах нашої мережі.♥

Цінники не відповідають дійсності.

Natalee Natalee 25 мая, 2021 год
м Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 168б. Дякую за вашу відповідь. Хочу і далі бути вашим клієнтом.
Watsons Ответ представителя Watsons 27 мая, 2021 год
Привіт! Вдячні за утчонення, інформацію обов'язково буде доведено до керівництва, для того, щоб вам було приємно здійснювати покупки у мережі наших магазинів♥

Цінники не відповідають дійсності.

Natalee Natalee 24 мая, 2021 год
Купляла багато товару тому не звернула увагу. А коли прийшла додому, то побачила, що акційні товари були в повній вартості, а не зі знижкою. І це був не один товар. Пишуть, що акційні товари, а насправді шахрайство. Я постійний клієнт і дуже обурює таке ставлення до клієнтів!!!
Достоинства:
  1. Великий асортимент товару.
Недостатки:
  1. Дурять на цінниках, і то вже не один раз.
Watsons Ответ представителя Watsons 25 мая, 2021 год
Привіт! Ми дякуємо вам за ваш відгук та водночас приносимо вибачення за завдані незручності. Дану інформацію буде доведено до відома керівництва магазину. З персоналом магазину буде проведено роз'яснювальну роботу з приводу своєчасної зміни цінників. Для перевірки інформації уточніть,будь ласка, адресу магазину та деталі або до нашого чату на офіційному сайті www.watsons.ua або в соціальні мережі Facebook чи Instagram.
За допомогою ваших відгуків ми стаємо кращими♥
Watsons
Watsons – это одна из ведущих сетей магазинов косметики и здоровья. Ее точки расположены по всем крупным городам Украины. В ассортименте Watsons насчитывается до 2700 наименований, что значительно выделяет ее среди других компаний. Огромный выбор товаров придет на любой вкус и возможности, кроме того в магазине действует 10 % скидка... подробнее

Рейтинг 2.5 из 5 на основании 560 отзывов
Косметика и парфюмерия
Notino, s.r.o
Notino, s.r.o

Рейтинг: 5
18 отзывов
LuxPL.com
LuxPL.com

Рейтинг: 4.9
334 отзыва
EVA магазин
EVA магазин

Рейтинг: 1.5
1928 отзывов
BROCARD
BROCARD

Рейтинг: 2.3
849 отзывов
proStor
proStor

Рейтинг: 1.5
198 отзывов
Караван ТРЦ
Караван ТРЦ

Рейтинг: 2
115 отзывов
poeme.com.ua интернет-магазин
poeme.com.ua интернет-магазин

Рейтинг: 3.4
5 отзывов
beautyonline.com.ua интернет-магазин
beautyonline.com.ua интернет-магазин

Рейтинг: 3.3
4 отзыва


Продолжая посещение, вы соглашаетесь на использование файлов cookie и Политикой конфиденциальности
Принимаю