Watsons отзывы

Отзывы покупателей
Watsons
3.7 5
252 отзыва / 33926 просмотров

Хороший магазин

Отзыв написан 8 мин 31 сек назад
Цены устраивают, большой ассортимент, консультанты в целом вежливые всегда подскажут. К товарам пока не было претензий Цены устраивают, большой ассортимент, консультанты в целом вежливые всегда подскажут. К товарам пока не было претензий

Брехня за брехнею

Отзыв написан 20 часов 19 мин назад
Я просто в шоці як на рівному місці дурять людей прикриваючись збоями в системі та не правильним нарахуванням бонусів. Я 27.12.2019 купувала 2 товари по зеленому ціннику з кожного з яких мені мало впасти по 20 грн. Вони впали, а на наступний день їх ВКРАЛИ, сказавши спочатку що збій ми вам повернемо, на другий раз колия дзвонила що не правильно...  Читать отзыв Я просто в шоці як на рівному місці дурять людей прикриваючись збоями в системі та не правильним нарахуванням бонусів. Я 27.12.2019 купувала 2 товари по зеленому ціннику з кожного з яких мені мало впасти по 20 грн. Вони впали, а на наступний день їх ВКРАЛИ, сказавши спочатку що збій ми вам повернемо, на другий раз колия дзвонила що не правильно нарахували (це як? зелений цінник брехня? то нащо най...ати людей), на третій раз сказали що мені протягом року не правильно нараховували бонуси( хоча я скуплялася ще весною і то явно не так щоб бонусів було 50 грн яких мені зняли). Мій висновок : 1) Брехня всі ці бонуси з їх системою, просто крадуть в людей гроші і думають що не всі замітять; 2) На гарячій лінії сидять не зовсім освідчені люди щодо ситуацій з бонусами, бо за три рази що я дзвонила чула три різні пояснення що з моїми бонусами; 3) Жах, не рекомендую!

Залишилась задоволена

Отзыв написан вторник, 21 января
Мені подобається мережа, звісно як і в кожному магазині є якісь дрібниці, які потрібно удосконалювати, але загалом враження після кожного візиту позитивне. +якщо є якісь питання завжди можна звернутись на ГЛ, дівчата допоможуть, розкажуть.
Ознайомившись з відгуками, які писались раніше зрозуміла тільки одне: майже ніхто не напише, щось хороше, а от про погане згадають неодноразово.
Будьте добріші!
Мені подобається мережа, звісно як і в кожному магазині є якісь дрібниці, які потрібно удосконалювати, але загалом враження після кожного візиту позитивне. +якщо є якісь питання завжди можна звернутись на ГЛ, дівчата допоможуть, розкажуть.
Ознайомившись з відгуками, які писались раніше зрозуміла тільки одне: майже ніхто не напише, щось хороше, а от про погане згадають неодноразово.
Будьте добріші!
Watsons Ответ представителя Watsons вторник, 21 января
Привіт! Ви знаєте, такі позитивні відгуки спонукають робити наш сервіс ще кращим та зручним. Дякуємо і бажаємо вам гарного дня♥

Дуже лояльна компанія

Отзыв написан вторник, 21 января
Багато років купую в магазинах Ватсонс. Якщо при замовленні з сайту щось не так з товаром, компанія завжди вирішує ситуацію. Дуже вдячна за це:)) Багато років купую в магазинах Ватсонс. Якщо при замовленні з сайту щось не так з товаром, компанія завжди вирішує ситуацію. Дуже вдячна за це:))
Watsons Ответ представителя Watsons вторник, 21 января
Привіт! Дякуємо за позитивний відгук, ми працюємо для вас♥

Улюблена мережа магазинів♥

Отзыв написан вторник, 21 января
Справді це одна із кращих мереж, які мені подобаються. Є потрібні товари, гарненько, а їх інтернет-магазин www.watsons.ua це взагалі щастя для мене :) Справді це одна із кращих мереж, які мені подобаються. Є потрібні товари, гарненько, а їх інтернет-магазин www.watsons.ua це взагалі щастя для мене :)
Watsons Ответ представителя Watsons вторник, 21 января
Привіт, Маріє! Ми працюємо, щоб дарувати вам гарний настрій та радість від покупок. Дякуємо, що взамін даруєте його нам♥

Дуже цікаві акції

Отзыв написан вторник, 21 января
Товари, на які діють акційні пропозиції представлені за дуже вигідними цінами, завжди їх купую. Акції часто змінюються, тому слідкуючи за ними можна купувати усі необхідні товари дешевше, ніж в конкурентів. Товари, на які діють акційні пропозиції представлені за дуже вигідними цінами, завжди їх купую. Акції часто змінюються, тому слідкуючи за ними можна купувати усі необхідні товари дешевше, ніж в конкурентів.
Watsons Ответ представителя Watsons вторник, 21 января
Привіт! Дякуємо вам, що знайшли час і поділилися позитивними враженнями про наш магазин♥

Жалоба Анастасия Максимич Запорожье (Аврора)

Отзыв написан понедельник, 20 января
Здравствуйте заходил как то в Watsons ТЦ Аврора г.Запоржье. Да бы скупиться своей благоверной. Обслуживала некий индивидуум, как позже заметил, это администратор. На столько грубой, ленивой и неуместной консультации я не слышал в жизни. Пришлось звонить жене и портить сюрприз на день рождения. Из за того, что данный человек, мало того,что консультировал на то, что мне вообще не нужно, так...  Читать отзыв Здравствуйте заходил как то в Watsons ТЦ Аврора г.Запоржье. Да бы скупиться своей благоверной. Обслуживала некий индивидуум, как позже заметил, это администратор. На столько грубой, ленивой и неуместной консультации я не слышал в жизни. Пришлось звонить жене и портить сюрприз на день рождения. Из за того, что данный человек, мало того,что консультировал на то, что мне вообще не нужно, так ещё и то, что меня интересует не ответила не шиша. Остался очень не доволен обслуживанием САМИМ администратором!
Достоинства:
  1. Товар,наличие,акции.
Недостатки:
  1. Анастасия Максимич
Watsons Ответ представителя Watsons понедельник, 20 января
Привіт, Дмитре! Ми дякуємо вам за ваше звернення та водночас приносимо вибачення за завдані незручності. Дану інформацію буде доведено до відома керівництва магазину. З адміністратором магазину буде проведено роз'яснювальну роботу щодо дотримання встановлених корпоративних стандартів та ввічливої форми спілкування. Щиро сподіваємось на ваше розуміння та лояльність до мережі Watsons.

Негативное

Отзыв написан пятница, 17 января
Первый раз, заказ через интернет витамины, бронь цена одна, приехал, на 40%, дороже, хочешь бери, хочешь не бери. 13.01.20 второй заказ, полная оплата, доставка на следующий день, 4 дня прошло, даже смс нет о заказе, по телефону оператор отвечает, что все хороше. . Первый раз, заказ через интернет витамины, бронь цена одна, приехал, на 40%, дороже, хочешь бери, хочешь не бери. 13.01.20 второй заказ, полная оплата, доставка на следующий день, 4 дня прошло, даже смс нет о заказе, по телефону оператор отвечает, что все хороше. .
Watsons Ответ представителя Watsons суббота, 18 января
Привіт! Ми дякуємо вам за ваше звернення та водночас приносимо вибачення за завдані незручності. Надішліть, будь ласка, нам за посиланням m.me/WatsonsUA, номер вашого замовлення та посилання/скріншот на цю ситуацію. Дякуємо!

Корейська косметика

Отзыв написан пятница, 17 января
Дуже приємно, що саме у вашому магазині є корейська косметика, хорошої якості. Швидко отримала замовлення. Приємно, що багато різноманітних знижок і акцій. Дуже приємно, що саме у вашому магазині є корейська косметика, хорошої якості. Швидко отримала замовлення. Приємно, що багато різноманітних знижок і акцій.
Watsons Ответ представителя Watsons пятница, 17 января
Привіт! Дякуємо вам, що знайшли час і поділилися позитивними враженнями про наш магазин♥

Найкращий магазин

Отзыв написан четверг, 16 января
Дуже подобається користуватися інтернет-магазином Ватсонс - швидка доставка та легке оформлення замовлень. Товари власного виробництва дуже гарної якості - користуємося всією родиною. Дуже подобається користуватися інтернет-магазином Ватсонс - швидка доставка та легке оформлення замовлень. Товари власного виробництва дуже гарної якості - користуємося всією родиною.

Watsons - Супер!!!!

Отзыв написан четверг, 16 января
Найкраща мережа, асортимент великий та якісний, знижки кожного місяця обновлюються та дуже заманюють, просто не можливо пройти повз. Співробітники магазину привітні, комунікабельні, завжди допоможуть із вибором товару. Гаряча Лінія на висоті та дуже вічлива.
Найкраща мережа отримує оцінку 5+♥♥♥
Найкраща мережа, асортимент великий та якісний, знижки кожного місяця обновлюються та дуже заманюють, просто не можливо пройти повз. Співробітники магазину привітні, комунікабельні, завжди допоможуть із вибором товару. Гаряча Лінія на висоті та дуже вічлива.
Найкраща мережа отримує оцінку 5+♥♥♥
Watsons Ответ представителя Watsons четверг, 16 января
Дякуємо за вашу високу оцінку. Будемо і надалі намагатися, щоб наші покупці були задоволені покупками.

Інтернет-магазин Watsons

Отзыв написан четверг, 16 января
Замовила 8.01., отримала 10.01, і приємний подарунок у вигляді пакету, ще й з незвичною назвою "Christmas giftmalls". Дякую, за швидкість. Замовила 8.01., отримала 10.01, і приємний подарунок у вигляді пакету, ще й з незвичною назвою "Christmas giftmalls". Дякую, за швидкість.
Watsons Ответ представителя Watsons четверг, 16 января
Дякуємо за відгук, Наталіє! Ми працюємо, щоб дарувати нашим покупцям позитивні емоції.

Жалоба Подлесная 3

Отзыв написан среда, 15 января
Пару дней назад пришла в магазин на Подлесной 3 , на кассе обслуживала меня администратор но перед этим консультировала меня по косметике
Но то что у неё перегар был это ничего не сказать .
Вы конечно извините но как так можно относиться халатно к работе и приходить с перегаром а может и выпивать на рабочем месте. Общалась через...  Читать отзыв
Пару дней назад пришла в магазин на Подлесной 3 , на кассе обслуживала меня администратор но перед этим консультировала меня по косметике
Но то что у неё перегар был это ничего не сказать .
Вы конечно извините но как так можно относиться халатно к работе и приходить с перегаром а может и выпивать на рабочем месте. Общалась через зубы , вежливости полный ноль. Примите меры.
Watsons Ответ представителя Watsons четверг, 16 января
Доброго дня, Руслано! Перепрошуємо за створені незручності. Інформація про цю ситуацію була передана до відповідного відділу, з персоналом буде проведено роз`яснювальну роботу.

воруют балы у клиентов

Отзыв написан понедельник, 13 января
карты пропало более 1000 балов, после заказа 23.12 было 289 + 200 балы за отзывы+500 +300 = 800 по заказу итого в районе 1300 балов, по факту 200
на что магазин отвечает, что балы когда не знаем, за что не знаем были начислены ошибочно и мы их забрали и это не наши проблемы
ну так пусть ваша программа и платит...  Читать отзыв
карты пропало более 1000 балов, после заказа 23.12 было 289 + 200 балы за отзывы+500 +300 = 800 по заказу итого в районе 1300 балов, по факту 200
на что магазин отвечает, что балы когда не знаем, за что не знаем были начислены ошибочно и мы их забрали и это не наши проблемы
ну так пусть ваша программа и платит вам зарплату - это воровство мошеничество и развод и больше покупать в вашей сети не буду - вы обманываете клиентов . за ошибки нужно платить со своего кармана, а не с клиенты. евгений 0993650009
Watsons Ответ представителя Watsons вторник, 14 января
Привіт, Євгенію! Інформуємо, що вам було некоректно нараховано х2 бали на товари "Це наше власне" і згідно наших офіційних правил https://www.watsons.ua/uk/official_rules 7.12. Виконавець залишає за собою право на власний розсуд нараховувати/списувати Бали з Рахунку Учасника у тому випадку і у тій кількості, яка була нарахована/списана помилково. Дякуємо за розуміння!

Не має бажання більше туди заходити

Отзыв написан понедельник, 13 января
Хіба проблема покупця,що продавець не має здачі???зранку незадоволені і обурені продавці Хіба проблема покупця,що продавець не має здачі???зранку незадоволені і обурені продавці
Watsons Ответ представителя Watsons вторник, 14 января
Привіт! Ми дякуємо вам за ваше звернення та водночас приносимо вибачення за завдані незручності. Надішліть, будь ласка, нам за посиланням m.me/WatsonsUA, детальніше про ситуацію, що виникла, дату покупки, адресу магазину та посилання/скріншот на цю ситуацію. Дякуємо!

Купи шматок пластика за 250 грн.

Отзыв написан суббота, 11 января
Подарункові сертифікати - гроші на вітер. Хто дарує подарунковий сертифікат з чеком на якому зазначено дата продажу???
Звернулася на гарячу лінію з проханням продовжити термін, отримала відмову:(
Подарункові сертифікати - гроші на вітер. Хто дарує подарунковий сертифікат з чеком на якому зазначено дата продажу???
Звернулася на гарячу лінію з проханням продовжити термін, отримала відмову:(
Watsons Ответ представителя Watsons понедельник, 13 января
Привіт! На жаль, ми не можемо обміняти сертифікат на новий активний, так як після кінця терміну придатності, сертифікат не підлягає поверненню та обміну на товари. Оскільки новий сертифікат і є товар, ми не можемо зробити обмін. З офіційними правилами ви можете ознайомитися на нашому сайті watsons.ua.

Жах масовий обман покупців

Отзыв написан пятница, 10 января
Подарунковий сертифікат це шахрайство, гроші витрачені на вітер!!! В підсумку ні грошей ні товару, така собі лотерея, якщо втиг то отримав товар, а якщо ні то залишився без грошей і без товара. Жодної інформації на самому сертифікаті немає і відповідно якщо він подарований людині яка про термін нічого не знає. Хто захистить права споживачів?! Подарунковий сертифікат це шахрайство, гроші витрачені на вітер!!! В підсумку ні грошей ні товару, така собі лотерея, якщо втиг то отримав товар, а якщо ні то залишився без грошей і без товара. Жодної інформації на самому сертифікаті немає і відповідно якщо він подарований людині яка про термін нічого не знає. Хто захистить права споживачів?!
Watsons Ответ представителя Watsons понедельник, 13 января
Привіт! На жаль, ми не можемо обміняти сертифікат на новий активний, так як після кінця терміну придатності, сертифікат не підлягає поверненню та обміну на товари. Оскільки новий сертифікат і є товар, ми не можемо зробити обмін. З офіційними правилами ви можете ознайомитися на нашому сайті watsons.ua.

Приймите меры!

Отзыв написан пятница, 10 января
проспект Миру, 56А, Миколаїв, Миколаївська область! Примите уже меры!Сколько можно терпеть хамство продавцов! Ассортимент и цены устраивают,но обслуживание ужасное!Как с этим быть?!! Выражаю своё не довольство от лица как минимум девяти человек! проспект Миру, 56А, Миколаїв, Миколаївська область! Примите уже меры!Сколько можно терпеть хамство продавцов! Ассортимент и цены устраивают,но обслуживание ужасное!Как с этим быть?!! Выражаю своё не довольство от лица как минимум девяти человек!
Достоинства:
  1. Ассортимент и цена устраивает
Недостатки:
  1. Персонал не квалификацирован и руководство не реагирует
Watsons Ответ представителя Watsons понедельник, 13 января
Привіт! Ми дякуємо вам за ваше звернення та водночас приносимо вибачення за завдані незручності. Надішліть, будь ласка, нам за посиланням m.me/WatsonsUA, детальніше про ситуацію, що виникла, дату покупки та посилання/скріншот на цю ситуацію. Дякуємо!

Сплошной хаос с начислением баллов

Отзыв написан пятница, 10 января
Я часто покупаю товары в интернет-магазине Watsons. Мне удобно выбирать товары онлайн и не тратить время на поездку по оффлайн-магазинам. Но в последнее время там начался дичайший хаос с бонусами. Весь ноябрь баллы от покупок в интернет-магазине не начислялись вообще. Операторы извинялись, твердили о сбоях, просили продиктовать номера моих заказов (!), записывали их в ручном режиме и гарантировали, что когда-нибудь...  Читать отзыв Я часто покупаю товары в интернет-магазине Watsons. Мне удобно выбирать товары онлайн и не тратить время на поездку по оффлайн-магазинам. Но в последнее время там начался дичайший хаос с бонусами. Весь ноябрь баллы от покупок в интернет-магазине не начислялись вообще. Операторы извинялись, твердили о сбоях, просили продиктовать номера моих заказов (!), записывали их в ручном режиме и гарантировали, что когда-нибудь баллы будут начислены. Начислили, а недавно часть списали. Сказали, мол ошиблись. Что за бардак? Это уже не первый раз, когда на моей карте тают баллы. В предыдущие разы после моего обращения на горячую линию их возвращали. Но что это за методика, когда покупатель должен контролировать свои баллы? В переписке некоторые операторы даже не утруждают себя тем, чтобы правильно прочитать имя своего собеседника. У меня уже несколько лет статус "премиум", но с таким отношением я этого не ощущаю. Уже не первый раз задумываюсь о том, чтобы сменить ритейлера.
Watsons Ответ представителя Watsons понедельник, 13 января
Привіт! Щиро перепрошуємо за створені вам незручності. Для перевірки інформації надішліть, будь ласка, нам за посиланням m.me/WatsonsUA, номер картки Watsons Club та посилання/скріншот на цю ситуацію. Дякуємо!

Ужасный магазин

Отзыв написан четверг, 9 января
Здравствуйте! Хочу оставить отзыв о магазине г. Днепр проспект Правды 31, ТЦ Наша Правда. Давно покупаю в этом магазине (работаю рядом), раньше очередь нравился: приветливый персонал, всегда проконсультируют, актуальные цены, НО за последние м-цы, он очень ИСПОРТИЛСЯ! На кассе пробивается цена не та, что на ценниках в зале; полы и полки грязные, продавцы хамят. Такое впечатление, что магазин без...  Читать отзыв Здравствуйте! Хочу оставить отзыв о магазине г. Днепр проспект Правды 31, ТЦ Наша Правда. Давно покупаю в этом магазине (работаю рядом), раньше очередь нравился: приветливый персонал, всегда проконсультируют, актуальные цены, НО за последние м-цы, он очень ИСПОРТИЛСЯ! На кассе пробивается цена не та, что на ценниках в зале; полы и полки грязные, продавцы хамят. Такое впечатление, что магазин без руководителя! Больше ходить в него не буду! (((
Достоинства:
  1. Нет
Недостатки:
  1. Грязь, неправильные ценники, продавцы не обращают на людей внимание... хамят!
Watsons Ответ представителя Watsons понедельник, 13 января
Привіт! Ми дякуємо вам за ваше звернення та водночас приносимо вибачення за завдані незручності. Дану інформацію буде доведено до відома керівництва магазину. З персоналом магазину буде проведено роз'яснювальну роботу щодо дотримання встановлених корпоративних стандартів, своєчасної заміни цінників у разі їх невідповідності актуальним цінам та ввічливої форми спілкування. Щиро сподіваємось на ваше розуміння та лояльність до мережі Watsons.

Скидка указана на товаре сказали берите по полной цене

Отзыв написан воскресенье, 29 декабря
в Виннице в Магигранде менеджер и продавцы не могли пробить товар со скидкой указанной на товаре и сказали берите по полной стоимости ето как .Кого Вы нанимаете на работу ?Ето не единичный случай 3 раза была такая ситуация. в Виннице в Магигранде менеджер и продавцы не могли пробить товар со скидкой указанной на товаре и сказали берите по полной стоимости ето как .Кого Вы нанимаете на работу ?Ето не единичный случай 3 раза была такая ситуация.
Достоинства:
  1. скидки
Недостатки:
  1. товары по скидке которые нельзя купить
Watsons Ответ представителя Watsons понедельник, 30 декабря
Привіт! Щиро перепрошуємо за створені вам незручності. Надішліть, будь ласка, нам за посиланням m.me/WatsonsUA, який саме товар бажали придбати, яка ціна була вказана та посилання/скріншот на цю ситуацію. Дякуємо!

Акции « не действуют»

Отзыв написан воскресенье, 29 декабря
Посетив магазин «ватсонс»
На дорогожичах была неприятно удивлена и расстроена.
Решила «быстренько» выбрать помады и бежать по делам.
цена на ценниках со скидкой на помады «вивьен сабо» была указана 79 грн
Тобиш, 2 помады должны были мне обойтись за 160 грн...
На кассе мне указали сумму в 260 грн.
Я сказала чтобы проверили ценники.
 Читать отзыв
Посетив магазин «ватсонс»
На дорогожичах была неприятно удивлена и расстроена.
Решила «быстренько» выбрать помады и бежать по делам.
цена на ценниках со скидкой на помады «вивьен сабо» была указана 79 грн
Тобиш, 2 помады должны были мне обойтись за 160 грн...
На кассе мне указали сумму в 260 грн.
Я сказала чтобы проверили ценники.
Девушка на кассе привела женщину «Лиду» как она ее называла, скорее всего это была менеджер.
Я попросила продать мне по цене которая указана на ценнике так как имею на это право, мне повторили несколько раз что: «НЕ МОГУТ МНЕ ПРОДАТЬ ЭТИ ПОМАДЫ ПО ЦЕНЕ КОТОРАЯ УКАЗАНА НА ЦЕННИКЕ!»
Больше никогда не вернусь в этот магазин , где не следят за ценниками
И не считают нужным выполнять свои обязанности.
Спасибо за испорченное настроение!
Watsons Ответ представителя Watsons понедельник, 30 декабря
Привіт! Ми дякуємо вам за ваше звернення та водночас приносимо вибачення за завдані незручності. Дану інформацію буде доведено до відома керівництва магазину. З персоналом магазину буде проведено роз'яснювальну роботу щодо дотримання встановлених корпоративних стандартів, своєчасної заміни цінників у разі їх невідповідності актуальним цінам та ввічливої форми спілкування. Щиро сподіваємось на ваше розуміння та лояльність до мережі Watsons.

Обман в акциях!!

Отзыв написан четверг, 26 декабря
26.12.19 произвела покупки в магазине Watson г. Николаев. Гель для душа(шампунь) Old Spice мужской был со скидкой 20%. На кассе пробили полную стоимость без скидки. Когда я выяснила у работников, оказалось прошло 10% скидки, а на ценник 20%. Ответ работников просто удивил: это система компьютерная виновата, не мы!! У нас часто так бывает!! Когда 70%скидки выбивает 40%, и т.д. Получается...  Читать отзыв 26.12.19 произвела покупки в магазине Watson г. Николаев. Гель для душа(шампунь) Old Spice мужской был со скидкой 20%. На кассе пробили полную стоимость без скидки. Когда я выяснила у работников, оказалось прошло 10% скидки, а на ценник 20%. Ответ работников просто удивил: это система компьютерная виновата, не мы!! У нас часто так бывает!! Когда 70%скидки выбивает 40%, и т.д. Получается это просто дуриловка, а не скидки!!! Я никогда раньше не проверяла чеки, а тут чисто случайно посмотрела, и вот тебе получите СКИДКУ!!! На протяжении 10 лет, я ваш постоянный клиент!! А у вас сплошной обман!!! Совет руководству сети магазинов, задумайтесь, прежде, чем акции устраивать!! Хватит людей дурить и обманывать!! На одного клиента стало меньше у вас((((
Watsons Ответ представителя Watsons понедельник, 30 декабря
Привіт! Перепрошуємо за створені вам незручності. Надішліть, будь ласка, нам за посиланням m.me/WatsonsUA номер картки з якою було здійснено покупку та посилання/скріншот на цю ситуацію. Дякуємо!

Нульова якість обслуговування

Отзыв написан среда, 25 декабря
Доброго дня, я б хотіла залишити негативний відрук про якість обслуговування у вашому відділенні м. Іршава. Дівчина на питання де я можу знайти безсульфатні шампуні, відповіла - що незнає, треба читати. Доречі, шампунь я знайшла сама, він таки був у асортименті. При розрахунку на касі - попередній розрахунок був 220 грн, відповіла що немає здачі, і щоб я дала їй...  Читать отзыв Доброго дня, я б хотіла залишити негативний відрук про якість обслуговування у вашому відділенні м. Іршава. Дівчина на питання де я можу знайти безсульфатні шампуні, відповіла - що незнає, треба читати. Доречі, шампунь я знайшла сама, він таки був у асортименті. При розрахунку на касі - попередній розрахунок був 220 грн, відповіла що немає здачі, і щоб я дала їй 20 грн. Я відповіла, що не маю дрібних надала 2*200, на що вона розвела руками, типу це мої проблеми і я запропонувала відмінусувати дрібний товар, вона кинула чек- міміка лиця зневажлива, і не сказала, ні дякую, ні ,заходьте ще,як це буває в інших відділеннях,наприклад м. Мукачево, і м. Ужгород. На інших відділеннях дівчата пропонують, цікавий товар по знижкам, а тут навіть розраховують з негативом. На мої зауваження не відрегувала, сказала, що у мене поганий настрій, і я їй псую його. Хоча насправді, саме вона вела себе негативно.
Також, уже після покупки помітила, що у мене на момент візиту у магазин було 472 бонуси - професійний касир, запропонува би списати 20 бонусів, а не вступати в дискусії. Для того, щоб люди з задоволенням поверталися у цей магазин, необхідно проводити роботу з продавцем, на тему, ввічливе спілкування з клієнтом, а також знання асортементу.
Watsons Ответ представителя Watsons четверг, 26 декабря
Привіт! Ми дякуємо вам за ваше звернення та водночас приносимо вибачення за завдані незручності. Дану інформацію буде доведено до відома керівництва магазину. З персоналом магазину буде проведено роз'яснювальну роботу щодо дотримання встановлених корпоративних стандартів та ввічливої форми спілкування. Щиро сподіваємось на ваше розуміння та лояльність до мережі Watsons.
І списання балів здійснюється тільки у кількості, кратній 500 балів. Тому використання економій можливо, якщо на вашому рахунку знаходиться не менша кількість балів.

Подарнковий сертифікат

Отзыв написан 23 декабря, 2019 год
14 жовтня 2018 року мені подарували сертифікат Ватсонс на 100 грн. та пояснили що я можу використати його один раз. Сьогодні я звернувся до магазину за покупкою, і як мені пояснили, що все сертифікат не діє пройшлов рік. Таким чином магазин заробив на мені 100 грн., які були заплочені виходить що за "ПОВІТРЯ". У підсумку ні грошей ні товару,...  Читать отзыв 14 жовтня 2018 року мені подарували сертифікат Ватсонс на 100 грн. та пояснили що я можу використати його один раз. Сьогодні я звернувся до магазину за покупкою, і як мені пояснили, що все сертифікат не діє пройшлов рік. Таким чином магазин заробив на мені 100 грн., які були заплочені виходить що за "ПОВІТРЯ". У підсумку ні грошей ні товару, але ж у мене на руках залишився не лотерейний квиток. Велике прохання до ВСІХ не ведіться на ці сертифікати, даруйте подарунки або еквівалент гроші. Звертаюсь до уповноважених органів за допомогою у вирішенні даного питання та недопущення таких випадків в подальшому!!!!!!
Watsons Ответ представителя Watsons 23 декабря, 2019 год
Привіт! На жаль, ми не можемо обміняти сертифікат на новий активний, так як після кінця терміну придатності, сертифікат не підлягає поверненню та обміну на товари. Оскільки новий сертифікат і є товар, ми не можемо зробити обмін. З офіційними правилами ви можете ознайомитися на нашому сайті watsons.ua.

Вічлевість

Отзыв написан 22 декабря, 2019 год
Ні тобі доброго дня,ні дякую,ще й під час обслуговування нитку на кофтині обстригати ..... Ні тобі доброго дня,ні дякую,ще й під час обслуговування нитку на кофтині обстригати Watsons - Вічлевість .....
Watsons Ответ представителя Watsons 23 декабря, 2019 год
Привіт! Надішліть, будь ласка, нам за посиланням m.me/WatsonsUA деталі ситуації, що виникла та посилання/скріншот на цю ситуацію. Дякуємо!

замовлення зроблене 9 днів тому... Карл... 9 днів тому... і ні слуху ні духу...

Отзыв написан 21 декабря, 2019 год
очікування і реальність... очікувала подарунки під подушку близьким на 19 число, замовила 13 грудня, після обіду і успішно ні слуху ні духу.. емейл не відповідали.... подзвонили 20 сказати що немає однієї позиції, я підтвердила... очікувала зразу і відправку, якої так і не відбулося...
і це вже не перший раз... чомусь на Parfums чи Makeup відправляють в той же день або...  Читать отзыв
очікування і реальність... очікувала подарунки під подушку близьким на 19 число, замовила 13 грудня, після обіду і успішно ні слуху ні духу.. емейл не відповідали.... подзвонили 20 сказати що немає однієї позиції, я підтвердила... очікувала зразу і відправку, якої так і не відбулося...
і це вже не перший раз... чомусь на Parfums чи Makeup відправляють в той же день або на наступний... я за 9 днів вже б могла два рази поїхати у найближчий Watsons хоча він за 80км від мене... сервіс нікудишній... швидше за все це моє останнє замовлення
Watsons Ответ представителя Watsons 23 декабря, 2019 год
Привіт! Щиро перепрошуємо за неможливість коректно виконати ваше замовлення. Для перевірки інформації надішліть, будь ласка, нам за посиланням m.me/WatsonsUA номер вашого замовлення та посилання/скріншот на цю ситуацію. Дякуємо!

Юленьке побольше счастья и хорошего настроения

Отзыв написан 16 декабря, 2019 год
Не люблю писать негативные отзывы. Но иногда приходится. Все на работе устают, у всех может быть тяжёлый день и т.д, но это не повод выказывать свое настроение покупателям. Замечательной девушке Юленьке с Гната Юры терпения, немного больше человечности и счастья в жизни.
У всех может не пройти оплата с первого раза, это не повод хамить и возмущаться на просьбу...  Читать отзыв
Не люблю писать негативные отзывы. Но иногда приходится. Все на работе устают, у всех может быть тяжёлый день и т.д, но это не повод выказывать свое настроение покупателям. Замечательной девушке Юленьке с Гната Юры терпения, немного больше человечности и счастья в жизни.
У всех может не пройти оплата с первого раза, это не повод хамить и возмущаться на просьбу помочь. У любого человека может возникнуть проблема с дисконтной картой. Для того существует специалист, который может подсказать решение вопроса. Ну а поздороваться с клиентом - это классика.
Эти действия не сложны и не требует больших усилий со стороны персонала.
Есть такое слово - сервис. Есть обычный, а есть хороший.
Честно говоря, за все годы этот случай первый. Внешне магазин стал красивее, но профи, которые в нем работали или выходные, или ....
Достоинства:
  1. Плюсов много. Это замечательная сеть. Страшно подумать сколько лет мы вместе. Обычно очень грамотный персонал, который может подсказать ответ на любой вопрос, помочь с выбором и т.д.
Недостатки:
  1. Не каждый сотрудник готов быть лицом своей компании. К сожалению
Watsons Ответ представителя Watsons 18 декабря, 2019 год
Привіт! Ми дякуємо вам за ваше звернення та водночас приносимо вибачення за завдані незручності. Дану інформацію буде доведено до відома керівництва магазину. З персоналом магазину буде проведено роз'яснювальну роботу щодо дотримання встановлених корпоративних стандартів та ввічливої форми спілкування. Щиро сподіваємось на ваше розуміння та лояльність до мережі Watsons.

Проспект Отрадный 24

Отзыв написан 5 декабря, 2019 год
Даже и не знаю,с чего начать.
Брала глиттер - слишком густой, после первого применения -засох. Скидки конечно небыло.
Всегда работает одна касса, а на второй что-то навалено, что-то считается. Вы для людей работаете или для себя? Бывает стоишь очередь в 6 человек, вторая кассирша сидит в ус не дует.
При том, что в магазине всегда крайне мало людей-...  Читать отзыв
Даже и не знаю,с чего начать.
Брала глиттер - слишком густой, после первого применения -засох. Скидки конечно небыло.
Всегда работает одна касса, а на второй что-то навалено, что-то считается. Вы для людей работаете или для себя? Бывает стоишь очередь в 6 человек, вторая кассирша сидит в ус не дует.
При том, что в магазине всегда крайне мало людей- за товаром на полках не следят. Часто перемешаны пробники, где должна быть маска-стоит шампунь, вывод что маски нет, а на самом деле она за шампунью.
Так же и с тестерами, которые стоят в глубине.
Ранее наблюдалась тенденция - товар постоянно стоял на паллетах, наверное более полугода.
Не серьезный магазин, дорогую косметику покупать там не осмелюсь, лака уже хватило.
Наведите порядок! Вы держитесь только за счёт того, что рядом нет Евы. Да и Бонус Вам порядком подпортил выручку, некоторые вещи там дешевле , той же марки
Watsons Ответ представителя Watsons 14 декабря, 2019 год
Привіт! Ми дякуємо вам за ваше звернення та водночас приносимо вибачення за завдані незручності. Дану інформацію буде доведено до відома керівництва магазину. З персоналом магазину буде проведено роз'яснювальну роботу щодо дотримання встановлених корпоративних стандартів. Щиро сподіваємось на ваше розуміння та лояльність до мережі Watsons.

Управляющая - хамка!Примите меры!

Отзыв написан 2 декабря, 2019 год
Недавно была акция на фирменную продукцию - 30% скидки , в том числе на baby dreams, на всё, кроме мыла. На вопрос: «почему нет Акции на мыло?» ( вопрос был обращён к продавцу( которая ещё рот не успела открыть) !!! Вышеупомянутая «управляющая» как открыла рот- это надо было слышать!!! Что вы такие перетакие покупатели ! уже достали со своими вопросами...  Читать отзыв Недавно была акция на фирменную продукцию - 30% скидки , в том числе на baby dreams, на всё, кроме мыла. На вопрос: «почему нет Акции на мыло?» ( вопрос был обращён к продавцу( которая ещё рот не успела открыть) !!! Вышеупомянутая «управляющая» как открыла рот- это надо было слышать!!! Что вы такие перетакие покупатели ! уже достали со своими вопросами ! идите в другие магазины, если что-то не нравится! Я обращаюсь к высшему руководству: вы понимаете, что подобные люди портят имидж вашей компании и отталкиваю покупателей, от которых зависит ваша прибыль?? Примите меры . Вы проверяете работников на профпригодность? Стоит проверить. Не знаю её фамилию. Бейдж не носит. Называться отказалась . Это магазин 509 , город Винница.
Достоинства:
  1. Качество продукции на высоте
Недостатки:
  1. Неадекватная реакция персонала.
Watsons Ответ представителя Watsons 14 декабря, 2019 год
Привіт! Ми дякуємо вам за ваше звернення та водночас приносимо вибачення за завдані незручності. Дану інформацію буде доведено до відома керівництва магазину. З персоналом магазину буде проведено роз'яснювальну роботу щодо дотримання встановлених корпоративних стандартів та ввічливої форми спілкування. Щиро сподіваємось на ваше розуміння та лояльність до мережі Watsons.



Watsons

Watsons – это одна из ведущих сетей магазинов косметики и здоровья. Ее точки расположены по всем крупным городам Украины. В ассортименте Watsons насчитывается до 2700 наименований, что значительно выделяет ее...
Рейтинг 3.7 из 5 на основании 252 отзывов

Косметика и парфюмерия

EVA магазин
EVA магазин

Рейтинг: 2.6
850 отзывов
Интернет-магазин "Lamoda"
Интернет-магазин "Lamoda"

Рейтинг: 4.1
7158 отзывов
boheme.com.ua интернет-магазин
boheme.com.ua интернет-магазин

Рейтинг: 4.7
83 отзыва
КОСМО
КОСМО

Рейтинг: 2.6
199 отзывов
proStor
proStor

Рейтинг: 1.6
114 отзывов
dutyfree-online.com.ua
dutyfree-online.com.ua

Рейтинг: 2.6
35 отзывов
BROCARD
BROCARD

Рейтинг: 3.5
531 отзыв
Delovera Интернет-магазин
Delovera Интернет-магазин

Рейтинг: 5
434 отзыва
Интернет-магазин Авуар
Интернет-магазин Авуар

Рейтинг: 2.4
24 отзыва



Вам необходимо войти или зарегистрироваться
fullscreen
close