Купувала мокасини у Євротоп, м. Суми, ТЦ Лавина. Гарантія 30 днів вказана при покупці. Ціна 1000 грн. Мокасини втратили вид через 2 тижні: розійшовся шов, деформація шкіри, клей відстав по шву. Звернулася у магазин. Продавчиня пояснила, що не треба було їх мити і взагалі - це не брак, от якби підошва тріснула. І коронне - у нас люди і... Читать отзыв Купувала мокасини у Євротоп, м. Суми, ТЦ Лавина. Гарантія 30 днів вказана при покупці. Ціна 1000 грн. Мокасини втратили вид через 2 тижні: розійшовся шов, деформація шкіри, клей відстав по шву. Звернулася у магазин. Продавчиня пояснила, що не треба було їх мити і взагалі - це не брак, от якби підошва тріснула. І коронне - у нас люди і немає на вас часу!!! Не раджу цей магазин. Ціни не відповідають якості і сервісу
Жахливий сервіс, неякісний товар