URBAN RECRUITMENT отзывы

Отзывы клиентов, сотрудников, отзывы о работодателях
URBAN RECRUITMENT
4.3 5
32 отзыва / 1491 просмотр

★★★★★Агенсія Urban ★★★★★

2020paska2020@mail.com [email protected] понедельник, 30 марта
Агенція Urban Сама Най Хороша На Якій Я Працював Я В Польщі 4 Раз Але Лишень Ця Агенсія Може Допомогти Подати Документи На Школу Щоб Получати Ставку Як Студент Всі Хто Хоче Йіхати В Польшу Звертайтеся На Цю Агенсію Urban Ніхто Не Пожаліє Кординатори Супер Всім Допомагають Рекомендую Агенсію Всім Хто Хоче Нормально Працювати І Получати Хорошу Оплату )))))

Урбан Фирма

Родион САЛАМАТИН Родион САЛАМАТИН четверг, 26 марта
Роботал 2 раза через Урбан никаких вопрос всё хорошо и щас третий раз подаю на визу тоже через них зарплата хорошая снимаю по минимому будем чесны но я думаю что 50 злот за жельё когда другие снимают 300 это хорошо

Самое плохое агентство с которым я столкнулась, зарплату не доплатили, за жильё высчитали больше,

Наталья Наталья суббота, 7 марта
Это агентство обманывают людей. За жильё высчитали за полный месяц, хотя 16 числа покинула страну, на звонки не отвечают, Аванс пока привезут с голоду помереть можно, очень непорядочное агентство .
Достоинства:
  1. Нет
Недостатки:
  1. Одни минусы

Ставка висока, добрі заробки!

Уляна Уляна 21 февраля, 2020 год
Дуже хороші ставки! На такій самій роботі в іншому місці копійки платили! Сподобалося найбільше, що оплата, як і має бути, на карточку приходить, чесно розраховують. За візу об'яснили, документи зробили. От тільки бери і заробляй!
Достоинства:
  1. Чесно
  2. Зарплата велика
  3. Надають житло
  4. Гроші не деруть
  5. В цілому я довольна
  6. Рекомендую знайомим

Довольна работой, рекомендую

Катерина Катерина 19 февраля, 2020 год
Работаю четвёртый месяц, подала на карту - планирую дальше тут работать. 800 грн залога за приглашение вернули, работа как в вакансии, зарплата на карточку, условия жилья хорошие. Подруга сейчас делает визу по их приглашению, едет со мной работать. Сотрудничеством довольна.
Достоинства:
  1. Объясняют всё по документам, легальное трудоустройство и пребывание.

працюєм заробляєм

Гость Гость 19 февраля, 2020 год
класс працюєм заробляєм. задоволений. буду радити всім хто хтів би їхати працювати. номер рекрутера напишу якшо хочете пишіть

РЕКОМЕНДУЮ!!!

Ольга Ольга 19 февраля, 2020 год
Фірма URBAN RECRUITMENT то дійсно лідери у працевлаштуванні! дуже раді, що найшли їх, що допомогли нам.

ВІЗА РОБОЧА

Галина Галина 19 февраля, 2020 год
Зробили візу у них! 800 грн заплатили, думали, шо не вернуть так як оюіцяли!
А ми приїхали і нам вернули всі гроші! ДЯкуємо агенції будемо працювали!

Не всегда то что мы слышим есть правда

Гость Гость 18 февраля, 2020 год
Не слушайте тех, кто говорит что Урбан кинули с работой или на деньги, уволили и тд
С собственного опыта знаю и видела как некоторые неделю после приезда делают бардак на жилье, пили, обрыгали всю комнату, не выходили на работу, а потом такие умники пишут что уволили и кинули с работой
Люди сами виноваты!
А в Урбане ребята молодцы! Стараются делать... Читать отзыв
Не слушайте тех, кто говорит что Урбан кинули с работой или на деньги, уволили и тд
С собственного опыта знаю и видела как некоторые неделю после приезда делают бардак на жилье, пили, обрыгали всю комнату, не выходили на работу, а потом такие умники пишут что уволили и кинули с работой
Люди сами виноваты!
А в Урбане ребята молодцы! Стараются делать как лучше всем! И многим идут на встречу!

Раджу Урбан

Олена Олена 18 февраля, 2020 год
допомогли зробити візу, потім вийти на роботу, в Лодзі хостел з дуже хорошими умовами Комунікація на вищому рівні
Ніколи не було такого що не брали трубку чи ігнорували, завжди попереджали про форс-мажори і допомагали їх вирішити

Артур Артур

Гость Гость 18 февраля, 2020 год
coolРекрутація працює на високому рівні.Працюю в Польщі вже 5 років,постійно працевлаштовувався від агенцій але ще такого ставлення до клієнта не зустрічав.Підібрали вакансію,зробили всі необхідні документи,легально працевлаштовують.Координатор завіз до місця роботи і поселив в хостел.Працюю лідерем в Мщонові.
Рекрутація молодці,так тримати.Удачі вам))))

Хорошая агенция и рекрутеры прияные

Аргентин Аргентин 31 января, 2020 год
Хочу сказать спасибо, так как тут нам помогли! Нас кинули с предыдущей работой, а тут все очень по людски
И сервис тоже людской

Везение что нашли вас

Татьяна Татьяна 7 января, 2020 год
Случайно как то попали на эту Urban Recruitment. Нам ее посоветовала подруга. Очень рады с мужем, что так случилось. Невероятное везение, так как мы уже поняли. Потому что нам ни разу не обманули и все время только помогали. Нету ничего лучше чем ответственность
Достоинства:
  1. Улыбчивые все
  2. Нравиться работа
  3. Работаем на Блоне под Варшавой и будем там оставатся
Недостатки:
  1. нету

ЧУДОВО! Рекомендую

Ольга Ольга 7 января, 2020 год
Неймовірно сподобалось!Я вже третій рік співпрацюю з ними і жодного разу не мала проблем
Однозначно рекомендую

Дуже погано

Діма Діма 25 декабря, 2019 год
Приїхав,поселили в хостел,потім сказали що роботи немає
Прожив я 10 днів в хостелі,і поїхав в інше місце
Кураторам абсолютно всеодно на твою долю
Вони зовсім не виконують свою роботу
Якщо бачите назву Urban,то не зв'язуйтесь з ними!!!

Фірма не погана

Андрій Андрій 16 декабря, 2019 год
Все пройшло добре могло бути краще якщо б давали конкретну відповідь на питання які стосуються ваших робочих днів

Кинули на гроші не рекомендую

Гость Гость 5 декабря, 2019 год
Кинули на гроші надіявся до останнього надіявся до останнього що буде все добре нікому не рекомендую подати в подібну ситуацію

Хочу написати отзив про цю агенцію

ГОСТЬ ГОСТЬ 2 декабря, 2019 год
Ні добре ні погано. Обїхдили вже пів польщі, та вирішили що краще працевлаштовуватись самим, без помощі агенцій. Порахуйте самі що вони забирають у чеснх людей: це половина вашої ставки за годину, це ваші премії та за помешкання кажуть платити ще й . А помешкання в польщі знімати стоє 100 зл за кімнату а вони берут 200 і більше
Не... Читать отзыв
Ні добре ні погано. Обїхдили вже пів польщі, та вирішили що краще працевлаштовуватись самим, без помощі агенцій. Порахуйте самі що вони забирають у чеснх людей: це половина вашої ставки за годину, це ваші премії та за помешкання кажуть платити ще й . А помешкання в польщі знімати стоє 100 зл за кімнату а вони берут 200 і більше
Не ведіться на розмови ректутирів бо вони розкажуть так як їх вчать там.
Достоинства:
  1. заберають пів зарплати
  2. заберать премії
  3. кажуть плотити за житло

Искренне удивлена сервисом

Оксана Оксана 29 ноября, 2019 год
Удивилась, как хорошо работают рекрутеры, все разжевали понятным языком, оперативно и лаконично. Хорошие вакансии, и на удивление не супер сложно работать без знания польского.

Отзыв на агенцию трудоустройства

оля оля 26 ноября, 2019 год
Делали через них визу так как хотели поработать пол года. В конечном результате поехали, но не к ним. Потом на другой работе нас кинули и мы решили вернутся к этой агенции. Сначала не хотели брать так как мы убежали, но потом мы их просили и нас взяли. Считаю что агенция хорошая. Спасибо! Работаем в Блоне
Достоинства:
  1. взяли нас даже после того как мы убежали
  2. не кинули
  3. вернули

Агенція яка вселяє віру в людей

Олечка Олечка 20 ноября, 2019 год
Я дуже хочу поділитися зі всіма історією про те, як мені допомогли тут. Я мала скрутну ситуацію і шукала роботу бо залищилась в Сопоті без роботи і майже без грошей. Рекрутер знайшли мені транспорт та допоомгли дістатись! я дуже рада що працюю тут у вас на контролі якості пластику і буду радити. Моя сестра вже приїхала і ще потім приїде... Читать отзыв Я дуже хочу поділитися зі всіма історією про те, як мені допомогли тут. Я мала скрутну ситуацію і шукала роботу бо залищилась в Сопоті без роботи і майже без грошей. Рекрутер знайшли мені транспорт та допоомгли дістатись! я дуже рада що працюю тут у вас на контролі якості пластику і буду радити. Моя сестра вже приїхала і ще потім приїде її дочка з чоловіком. Дякую буду радити

Робота в Польщі

Ігор Ігор 20 ноября, 2019 год
Хороша агенція, не кинули з роботою, все легально, виплатили гроші, процедура оформлення документів не зайняла багато часу, рекомендую Урбан

Попросили написать отзыв - что ж, пишу!

Татьяна Татьяна 20 ноября, 2019 год
Что сказать, приехали на одну вакансию, попали на другую. Нечего добавить.. Буду ли советовать? не знаю. УВИДИМ!
Координатор их это отдельная история. Никогда не берет и ничего не знает. ВСё!
Достоинства:
  1. хотя бы работу дали
Недостатки:
  1. непонятно ничего. никто ничего не знает никогда и никто ничего не слишит

Все чесно. Офіційне працевлаштування.

Роман Роман 19 ноября, 2019 год
Агенція надійна, не вперше користуюсь її послугами.Повний супровід до місця роботи, швидке оформлення документів і широкий вибір вакансій.
Якщо шукаєте роботу, однозначно рекомендую 10/10.
Достоинства:
  1. +Все офіційно
  2. +Вчасні виплати
  3. +Швидке оформлення документів
  4. +Відповідальність
Недостатки:
  1. -немає

Якщо агенція працевлаштування, то тільки ця!

Оленка Оленка 19 ноября, 2019 год
Це люди, які допомогли мені в скрутній ситуації коли я не мала ні грошей ні роботи. Дівчинка рекрутер допомогла знайти дешевий блакар до міста роботи. Я щиро раджу цю агенцію і як тільки мене попросили лишити відгук я зразу не задумаючись залишаю!!!
Дякую урбан рекрутен за те що ви помагаєте. таким людям
Достоинства:
  1. допомогають
  2. виплата вчасно
  3. дають аванси
  4. і тд
Недостатки:
  1. житло на офісі могло б бути краще

Я хочу написати відгук про цю фірму

Галина Галина 18 ноября, 2019 год
Ця фірма дуже хороша не обманює людей. Там дуже хороші люди.Я дуже вдячна пану Вечеславу він як обіцяв так і все зробив Помагають з роботою і з візою.Я їм дуже вдячна.
Достоинства:
  1. Відповідальні.
Недостатки:
  1. Немає

Агенція Працевлаштування

Ніна Ніна 18 ноября, 2019 год
Все чудово! Дякую.
Поки ще не встигли все провірити, але перше враження хороше.
Побачимо що там і як, і можливо навіть будемо радити знайомим цю агенцію

НОРМАЛЬНЫЕ РЕБЯТА

Василий Василий 18 ноября, 2019 год
Работаем тут уже третий год нам все нравится . Правда ехали на одну вакансию а в итоге выбрали другую. Но нам предоставили широкий спектр выбора и без работы в трудную минуту не оставили. Консультанты не уровне и всегда очень вежлевые
Достоинства:
  1. + Все легально
  2. + Дают авансы
  3. + Действительно всё так как говорят в описании
  4. + Забирают с вокзала
Недостатки:
  1. - жилье могло бы быть лучше но в целом неплохо

Зробили візу. Все чесно

Ольга Ольга 18 ноября, 2019 год
Написала до цієї агенції з проханням зроити візу. Зробили все чесно та швидко. Я так здивувалася, що вирішила приїхати до них працювати. Дуже дякую агенції Урбан за надані послуги
Достоинства:
  1. Швидкий сервіс
  2. Ввічливі консультанти
  3. Турбота та чесність
Недостатки:
  1. Хотілося б аби було помешкання для сімейних пар та довіз з України.
URBAN RECRUITMENT
URBAN RECRUITMENT
Рейтинг 4.3 из 5 на основании 32 отзывов

Работа за границей
Интернешнл клуб
Интернешнл клуб

Рейтинг: 4.1
32 отзыва
OTTO Work Force Украина
OTTO Work Force Украина

Рейтинг: 3.8
173 отзыва
DreamWay
DreamWay

Рейтинг: 5
2 отзыва
Компания "КУР’ЄР ВІЗА"
Компания "КУР’ЄР ВІЗА"

Рейтинг: 4
29 отзывов
К.С.М. Консульт
К.С.М. Консульт

Рейтинг: 4.8
12 отзывов
Zeusdoc
Zeusdoc

Рейтинг: 4.8
13 отзывов
Anyjob Запорожье
Anyjob Запорожье

Рейтинг: 5
7 отзывов
Иммиграционная компания EZstatum
Иммиграционная компания EZstatum

Рейтинг: 4.9
12 отзывов
Easy West Work
Easy West Work

Рейтинг: 4.7
20 отзывов
EWW Ukraine
EWW Ukraine

Рейтинг: 4.2
33 отзыва