Первый независимый сайт отзывов Украины
Ещё

Університет економіки та права КРОК отзывы

Отзывы об учебных заведениях, отзывы об учебе, отзывы студентов

Рейтинг: 2.5 из 5 (202 отзыва ), просмотров: 49341


Написать отзыв

очень смешно про Рача.

Жук (Украина) понедельник, 9 июля Особенно нравиться его методика "Адекватного" тестирования.
На первом курсе экзамен "Вступ до фаху". Рач сделал презентацию на 100 слайдов с "Понятиями" и в этих цитатах закрашенные некоторые слова, а то и целые предложения. В общежитии не адекватное руководство и по пол года нет горячей воды. Наркотики, алкоголь, вечеринки никак не контролируется. Отдельное привет коменде которая может зайти с запасным ключем и...  Читать отзыв
Особенно нравиться его методика "Адекватного" тестирования.
На первом курсе экзамен "Вступ до фаху". Рач сделал презентацию на 100 слайдов с "Понятиями" и в этих цитатах закрашенные некоторые слова, а то и целые предложения. В общежитии не адекватное руководство и по пол года нет горячей воды. Наркотики, алкоголь, вечеринки никак не контролируется. Отдельное привет коменде которая может зайти с запасным ключем и раскидать мусор с ведра по всей комнате.
Студенты которые работают дабы оплачивать обучение, стоимость которого растет каждый семестр в +2000 - +3000, не смогут попасть в общежите после 12. Если же Вы хотите попасть в общежите, то занесите охраннику пачку сигарет или водки и радуйтесь. Редко, но при устройстве на работу говоришь про КРОК'овское образование, то ты успешно не проходишь даже первый этап собеседования!
Достоинства:
  1. Можно побухать в общаге.
Недостатки:
  1. Все остальное!
0 согласны, 0 не согласны

Увольте Рача Валентина Анатольевича

1 вторник, 19 июня Увольте Рача Валентина Анатольевича Увольте Рача Валентина Анатольевича 0 согласны, 0 не согласны

а рач тут не при чем

Гость 14 июня, 2018 год рач то понятно что просто поговорить гаразд а на деле полный ноль.
но он-же там не один работает. просто никто из нормальных преподавателей не пойдет туда работать. Зарплаты копеешные- вот такие и знания.
рач то понятно что просто поговорить гаразд а на деле полный ноль.
но он-же там не один работает. просто никто из нормальных преподавателей не пойдет туда работать. Зарплаты копеешные- вот такие и знания.
0 согласны, 0 не согласны

Увольте Рача Валентина Анатольевича

Гость 29 мая, 2018 год Учусь в университете на 4-ом курсе все поняли от Рача что живем не по понятиям.
направление Компьютерная графика изучили все го 1 предмет по компьютерной графике а все остальное така-то устарелая дресня.
Не советую поступать в даний универ и даже ради корочки.
Высосут деньги, нервы и желание учиться.
Учусь в университете на 4-ом курсе все поняли от Рача что живем не по понятиям.
направление Компьютерная графика изучили все го 1 предмет по компьютерной графике а все остальное така-то устарелая дресня.
Не советую поступать в даний универ и даже ради корочки.
Высосут деньги, нервы и желание учиться.
Достоинства:
  1. Туалеты всегда чистые.
Недостатки:
  1. Преподавателей нужно ловить в других универах.
  2. Взяток вроди бы нет, но зато есть бегунки по 300 рубасов.
  3. Материал для обучения полное старье.
0 согласны, 0 не согласны

Подяка Андреєвій Віті Анатоліївній

Гость (Украина, Київ) 24 мая, 2018 год Доброго дня. Хочу висловити свою подяку Андреєвій Віті Анатоліївній. Це самий чудовий викладач університету. Завдяки викладання предмету "економіка підприємства",вона надала мені знання які я на данний час використовую для виконання своїх службових обов'язків (на роботі ПАТ Укрзалізниця). Дякую Вам Віта Анатоліївна, побільше б таких викладачів.Ви найкраща.!!! Доброго дня. Хочу висловити свою подяку Андреєвій Віті Анатоліївній. Це самий чудовий викладач університету. Завдяки викладання предмету "економіка підприємства",вона надала мені знання які я на данний час використовую для виконання своїх службових обов'язків (на роботі ПАТ Укрзалізниця). Дякую Вам Віта Анатоліївна, побільше б таких викладачів.Ви найкраща.!!! 0 согласны, 0 не согласны

Зневага до авторитету КРОК

Страшний сон (Германия, Frankfurt am Main) 16 апреля, 2018 год До викладачів взагалі ніяких китань немає, усі знають свою роботу, велика подяка викладачам практикам які ділилися своїми знаннями з життя. Університет мав велику популярність за часів Гіжевського, но НЕ ЗАРАЗ коли декан Француз. Дівчатам не раджу вступати на магістратуру і вище до цього університету, через те що, якщо ви потрапите під керівництво Француза, вам буде не солодко, тому що ваша...  Читать отзыв До викладачів взагалі ніяких китань немає, усі знають свою роботу, велика подяка викладачам практикам які ділилися своїми знаннями з життя. Університет мав велику популярність за часів Гіжевського, но НЕ ЗАРАЗ коли декан Француз. Дівчатам не раджу вступати на магістратуру і вище до цього університету, через те що, якщо ви потрапите під керівництво Француза, вам буде не солодко, тому що ваша плата за його роботу і вдалий захист, це ваше тіло.
Приклад можна навести про всім відому Баликіну Л.І., яку вони вихваляють як молодого Канд. юр. наук. Яка була "помічницею" у самого декана.
Роботи студентів присвоює собі і видає за свої. Просто зневага до людини, не говорячи уже про порушення ЗУ.
Маю великі надії що спец. органи займуться цією людиною. Але як завжди вийде чистий, бо зв'язки в Україні багато вирішують.... жалко..
0 согласны, 0 не согласны

як же не вступиться за любимий ВНЗ

Аноним (Украина, Київ) 14 апреля, 2018 год КРОК - це чудове місце, але таким його роблять самі студенти і викладачі. Але ставлю 4 через роботу студ.офіса і поводження в гуртожитку з студентами КРОК - це чудове місце, але таким його роблять самі студенти і викладачі. Але ставлю 4 через роботу студ.офіса і поводження в гуртожитку з студентами
Достоинства:
  1. чудові викладачі
  2. гарне розташування
  3. Університет недалеко від гуртожитку
  4. не беруть хабарі
Недостатки:
  1. жахлива робота студ.офісу
  2. адміністрація гуртожитку порушує законодавство України, оскільки обмежує вхід студентів після 12 години ночі
  3. Вихователька в гуртожитку може вільно заходить в кімнату без стука
0 согласны, 0 не согласны

Учился только в кроке

Виктор Николаевич Лазарчук 11 марта, 2018 год Я учился в КРоке от лицея до магистратуры.
Лицей- замечательный.
Колледж- со своими закидонами но всеравно твердая четверка. Гулять пары не дают.
Когда учился на бакалаврате на четвертом курсе все резко стало меняться. Преподаватели уходить.
Ввели этот дурацкий студенческий офис.

Так-что кто заканчивал пару лет назад- уже все намного хуже стало.
На вопрос порекомендую-ли я то нет
Я учился в КРоке от лицея до магистратуры.
Лицей- замечательный.
Колледж- со своими закидонами но всеравно твердая четверка. Гулять пары не дают.
Когда учился на бакалаврате на четвертом курсе все резко стало меняться. Преподаватели уходить.
Ввели этот дурацкий студенческий офис.

Так-что кто заканчивал пару лет назад- уже все намного хуже стало.
На вопрос порекомендую-ли я то нет
0 согласны, 0 не согласны

Тінь минулого.

В.Є. Пстрак 24 февраля, 2018 год Усім доброго дня! Мене зовуть Пстрак Віталій Євгенович. Я випускник Юридичного факультету Університету економіки та права «КРОК» 2008 року. Денна форма (стаціонар). Магістр права з відзнакою. Лауреат фонду науки Академіка А. Сташиса.
Вирішив викласти свою думку щодо Університету з огляду на те, що пам’ятаю, та те, що бачу зараз. Це моя думка, мої враження та судження. Читач сам вирішить, як...  Читать отзыв
Усім доброго дня! Мене зовуть Пстрак Віталій Євгенович. Я випускник Юридичного факультету Університету економіки та права «КРОК» 2008 року. Денна форма (стаціонар). Магістр права з відзнакою. Лауреат фонду науки Академіка А. Сташиса.
Вирішив викласти свою думку щодо Університету з огляду на те, що пам’ятаю, та те, що бачу зараз. Це моя думка, мої враження та судження. Читач сам вирішить, як віднестись до моїх слів. Тут будуть виражені факти позитивні та негативні. Тут буде довга історія, та висновки. Наведу Вам приклад, що було, і що залишилось.
Звертаю Вашу увагу на те, що під поняттями «Університет», «ВНЗ», чи просто «КРОК» необхідно розуміти саме склад, команду або колектив професійних, кваліфікованих викладачів та на сам перед педагогів, які мають досвід, не поверхневі знання, та терпіння і вміння передати ці знання студенту!
Я пам’ятаю видатних людей. Професорів, наукових діячів, кандидатів наук, заслужених юристів, істориків, які у період мого навчання в 2001-2008 р. в Університеті викладали предмети та навчали мене. Незважаючи на їх наукові досягнення та статус – ці люди були педагогами. Адже у них було вміння та терпіння передати свої знання, навчити студента не тільки обраній ним професії, але й поваги та культурній грамоті.
Люди, яких я пам’ятаю, яким завдячую своїм знанням та професії, є:

Гіжевський Володимир Казимирович.
Кандидат юридичних наук, професор. Декан юридичного факультету у той час, а зараз Проректор. Це людина, якою працівники Університету мають пишатись, а студенти – поважати, адже не кожний так віддано присвячує своє життя науковій діяльності та навчанню студентів. Багато викладачів у той час мали не абиякі знання, проте, не кожний мав мудрість.
Володимир Казимирович є тією людиною, що поєднує у собі знання, досвід, ввічливість, культуру та мудрість! Завжди вислухає, допоможе, ввійде у становище та посприяє. Людина, яка завжди «згладить» конфлікт та знайде порозуміння. Це людина, яка находить індивідуальних підхід до кожного, якщо до нього прийти за допомогою.
І щоб, у коментарях та відзивах не писали - Юридичних факультет тримається на плечах цієї мудрої людини.
У період мого навчання, я теж був «не подарунком». Проте, осуджень не було. Було розуміння та наставляння у вірний напрямок. На підставі, вище викладеного Володимира Казимировича поважали та любили студенти. Кожен із мого курсу досі любить та поважає цю людину, хоча б за те, що у нього є терпіння та мудрість навчити студента та організувати роботу Юридичного факультету. Для мене, як батько, що навчив мене всьому, що я знаю.

Картунов Олексій Васильович.
Доктор політичних наук, кандидат історичних наук, доцент, професор, професор кафедри політології, академік Української академії політичних наук, заслужений діяч науки і техніки України.
Таких добрих та культурних людей, я не бачив. Яким би студент не був – Олексій Васильович завжди відносився до нього із повагою, добротою та співчуттям. Людина «широкої душі». Це не тільки знавець історії, політики, культури, ай педагог, яких дуже мало. Як говорять: «Історія незмінна, дати, події. Тай все», проте на його лекціях історія засвоювалась як, щось величне, із великим враженням та захопленням до подій, вчинків видатних людей.
Олексій Васильович, має мудрість розповісти історію захоплюючи, де студенти слухали її не базікаючи на «камчатці», адже було дуже цікаво. Уміння викласти історію так, аби це не було простим набором дат та подій, не кожен може, адже дійсно історія незмінна. Проте, ця людина уміла викласти її так, що всі нею захоплювались.
Низький уклін Вам та щире дякую!

Шумило Микола Єгорович
Доктор юридичних наук, Професор, Заслужений діяч науки і техніки, Адвокат
2003 -2007 роки – проректор з наукової роботи Університету економіки та права «КРОК».
Викладав кримінальний процес. Ця людина викладала кримінальний процес України, із пропозиціями введення новел та із порівняльним аналізом кримінального процесу інших держав. Це давало розуміння студентам недоліків вітчизняної системи кримінального процесу, та пропозицій її вдосконалення. Позиція щодо судді у якості арбітра досі є актуальною. Ця людина уміла заохочувати студентів до розвитку та вдосконалення кримінального процесу, його розуміння.


Боровенко Володимир Микитович
Кафедра кримінально-правових дисциплін, кандидат юридичних наук, доцент.
Викладав кримінальне право : загальна та особлива частини.
Основною методою навчання даного педагога, було розуміння, а не завчання. Свобідне орієнтування у статтях, кваліфікаціях складів злочину. Ця людина мене навчала не тільки розумінню статей Кримінального кодексу України та відповідальності, ай шляхи її зменшення, уникнення, перекваліфікації та захисту обвинуваченого.

Кравченко Віктор Віталійович
заслужений юрист України, кандидат юридичних наук, професор.
Викладав Конституційне право України. Людина глибоких знань своєї спеціальності. Ввічливе ставлення до студентів, роз’яснення суті кожному, об’єктивне оцінювання знань студента. Ця людина завжди знаходила час для студента.

Тиханова Євгенія Антонівна (19.УІІІ 1925, Київ) — укр. правознавець, доктор юрид. наук з 1978, професор з 1981, академік Міжнар. слов'ян, академії наук з 1998. Закін. 1949 юрид. ф-т Київ, ун-ту. Від 1949 — мол. наук, співробітник, ст. наук, співробітник Сектора (з 1969 — Ін-ту) д-ви і права АН УРСР. Від 1970 -ст. викладач, доцент, згодом професор, зав. каф. теорії д-ви і права юрид. ф-ту Київ, ун-ту. 1975 викладала курс лекцій з теорії д-ви та права в ун-ті м. Брно (Чехословаччина). З 1991 Т. - гол. наук, консультант Секретаріату ВР України; з 1995 — зав. відділу конст. права, гол. наук, співробітник Ін-ту зак-ва ВР України; з 1999 — зав. відділу конст. права секретаріату Уповноваженого ВР України з прав людини. З 2000 — професор Ун-ту економіки та права «КРОК» («Корпорація розвитку освіти і кадрів», Київ). Водночас (з 2003) — гол. наук, консультант Ін-ту зак-ва ВР України. Була членом роб. групи з підготовки Декларації про державний суверенітет України (1990). У складі роб. групи Конст. комісії ВР України працювала над розробкою перших проектів Конституції незалежної України (1991—94). Під час підготовки проекту Осн. Закону — Конституції України 1996 — Т. була призначена одним із його офіційних експертів. Один з розробників Концепції розвитку законодавства України на 1997—2005 (1997) та автор проекту парламентської реформи (1999)
Ум, честь і совість теорії держави та права.
Завдяки їй студенти зрозуміли, що ж таке право, обов’язок, відповідальність, держава. Вона надала нам фундамент для юридичних знань. Адже ТДП є фундаментом юриспруденції, із неї все починається. Це була ввічлива, спокійна, ерудована людина з необмеженими знаннями свого фаху, яка могла лаконічно та доступно пояснити всю специфіку ТДП навіть «самим обдарованим студентам, які були у танку, а танк у бронепоїзді».

Я можу продовжити, але це займе більше 10 сторінок. Обмежуючись четвертою частиною тих людей, що дали мені знання, я звертаю Вашу увагу на те, якими ці люди були, та який рівень знань, статус та досягнення мали.
Студент міг підійти до кожного із них із проханням пояснити не зрозумілі теми чи питання, і їм завжди пояснювали. Викладачу було приємно, що студент тягнеться за знаннями.
Саме таким Університет «КРОК» я пам’ятаю. Де ніколи не було натяків на хабар, де була повага студентів до викладацького складу і навпаки. Приємні були часи, чесно кажу Вам.
Із огляду на вище вказане, я вирішив направити до Університету «КРОК» свого молодшого брата на навчання.
На превеликий мій жаль, сучасний Університет «КРОК», залишився тінню себе попереднього.
Зміни в Університеті не є кращими. Той Університет, яким я його знав, припинив своє існування.
Неповага до студентів,
Професори пішли, а гідної заміни не має. Викладають магістри, без практики. Одна гола теорія, без жодних практичних ситуацій. Просто перечитування книжки без передання досвіду професора на базі своїх знань.
Ось Вам приклад:
Викладачів немає, невідомо, хто, кого, коли і як вчить. Отримати інформацію щодо навчання неможливо.
Методистів немає, замість них Студофіс, де сидять, самі ж студентки 1-2 курсу на чолі з Кудаком Володимиром, який за очевидною характеристикою, в моїх очах, хам, невіглас, істерик, та просто недалека людина. Мав неприємність із ним зіткнутись, у коридорах свого колишнього вузу.
Як говориться у сім’ї не без урода. Зайшов я із питаннями, щодо навчання свого молодшого брата та наткнувся на словоблудство місцевого короля гарему Кудака. Який вважає гордо та зверхньо себе розумним, хоч таким не являється. Просто знахабніла людина, я вважає, що студенти безправні, так само, як їх батьки. Відвертий цинізм, та зухвалість цієї людини дозволила розпускати руки до моєї матері, що супроводжувалось приниженням честі та гідності, нецензурною лайкою, та безпідставними звинуваченнями. Мені, як юристу дуже кортіло, притягнути нелюда до відповідальності, та поспілкуватись «по чоловічому», аби останній зрозумів, що нахабству має бути межа.
Проте, через саме тих педагогів, які мене навчали, я стримав своє бажання покарати хама. Його поведінка ганьбить репутацію Університету. В деталі справи вдаватись не буду, з огляду на сотні сумних, негативних відгуків про Університет. Прикро, що узагалі є такі відзиви та коментарі.
Достоинства:
  1. Є, фахові викладачі: Гіжевський В.К.; Картунов О.В. Корольова В.В.
  2. Це люди, які дали мені знання. Я вдячний їм.
Недостатки:
  1. Хамство, зухвалість, винятковий цинізм студофісу та його короля Кудакова В.
  2. Щиро надіюсь, що звільнять цого недолугого хама.
0 согласны, 0 не согласны

Благодарность от родителей

Стельмах А. В. (Украина, Київ) 23 февраля, 2018 год Хочу выразить свою искреннюю благодарность Ректору Университета «КРОК» С. М. Лаптеву, руководству кафедры государственно-правовых дисциплин юридического факультета, студенческому офису.
У нас в семье сложилась сложная жизненная ситуация, которую самим решить было невозможно. Ничего не оставалось как обратиться к руководству кафедры государственно-правовых дисциплин юридического факультета.
Огромное спасибо за человечность, понимание, помощь. Я была приятно удивлена участием, искренностью и готовностью идти навстречу.
Важно, что есть...  Читать отзыв
Хочу выразить свою искреннюю благодарность Ректору Университета «КРОК» С. М. Лаптеву, руководству кафедры государственно-правовых дисциплин юридического факультета, студенческому офису.
У нас в семье сложилась сложная жизненная ситуация, которую самим решить было невозможно. Ничего не оставалось как обратиться к руководству кафедры государственно-правовых дисциплин юридического факультета.
Огромное спасибо за человечность, понимание, помощь. Я была приятно удивлена участием, искренностью и готовностью идти навстречу.
Важно, что есть дисциплина и ответственность, а те, кто не хочет учиться и разными путями стараются осквернить университет- это их право учится в другом вузе.
С уважением, мама студента Стельмах А. В.
P. S: Я рада, что мой сын учится именно в этом вузе.
0 согласны, 0 не согласны

мої 5 копійок

Юлія Володимирівна. (Украина) 17 февраля, 2018 год Привіт всім. Я навчаюсь в кроці 3 рік.
Багато нормальних викладачів пішли з кроку. Пари не проводяться. Перший рік було ще нічого. Але зараз якось зовсім поганенько.
Вчитись, безумовно можна. Але....
Про деканати- їх немає. І декани вже безсилі.
Студентський офіс- це щось... Коли в держструктуру звертаєшся- то такого хамства і зневаги навідь там не має. А все тому що поки ти їм...  Читать отзыв
Привіт всім. Я навчаюсь в кроці 3 рік.
Багато нормальних викладачів пішли з кроку. Пари не проводяться. Перший рік було ще нічого. Але зараз якось зовсім поганенько.
Вчитись, безумовно можна. Але....
Про деканати- їх немає. І декани вже безсилі.
Студентський офіс- це щось... Коли в держструктуру звертаєшся- то такого хамства і зневаги навідь там не має. А все тому що поки ти їм не заніс грошей- ти ніщо.

Простий приклад- заходжу до дівчат. Дівчини в якої замовляла відомість немає. прошу іншу. На десятий раз вона піднялась. Та відкриває шухляду - а там відомості і прікріплені до них гроші.
0 согласны, 0 не согласны

Студент

Гость (Соединенные Штаты Америки, Los Angeles) 16 февраля, 2018 год Я студент 4 курса юрфака, очень не приятно читать плохие отзывы об университете. Скажу вам так за 4 года ни разу никому не платил, учусь сам, атмосфера очень приятная. Нормальные преподаватели которые требуют знания. Все проблемы всегда можна решить если вовремя обратится. А поповоду Студ офиса на который пишут негатив могу сказать следующее: персонал очень вежливый, всегда выслушают и помогут...  Читать отзыв Я студент 4 курса юрфака, очень не приятно читать плохие отзывы об университете. Скажу вам так за 4 года ни разу никому не платил, учусь сам, атмосфера очень приятная. Нормальные преподаватели которые требуют знания. Все проблемы всегда можна решить если вовремя обратится. А поповоду Студ офиса на который пишут негатив могу сказать следующее: персонал очень вежливый, всегда выслушают и помогут если есть проблемы. И в сравнении с моим бывшим деканатом нечего не теряют и не хомят 0 согласны, 0 не согласны

Что вы сделали с университетом?

Юрий (Украина) 12 февраля, 2018 год Я был студентом этого вуза до 2014 года.
Мне всегда нравилось тут. Хорошие преподаватели. Всегда милые девушки в деканате заочного. Всегда все ясно и понятно что сдавать, какие предметы и в какие дни.
В 2014 году я ушел с 4 курса и вот только сейчас вернулся доучиться.

У меня много вопросов. Друзья,где мой вуз где я с удовольствием учился?
Что это за бардак и...  Читать отзыв
Я был студентом этого вуза до 2014 года.
Мне всегда нравилось тут. Хорошие преподаватели. Всегда милые девушки в деканате заочного. Всегда все ясно и понятно что сдавать, какие предметы и в какие дни.
В 2014 году я ушел с 4 курса и вот только сейчас вернулся доучиться.

У меня много вопросов. Друзья,где мой вуз где я с удовольствием учился?
Что это за бардак и хамство по отношению к студенту? Почему неадекватный кудак В.В. говорит одно, делает другое и истерит как психопат когда у него пытаешься выяснить элементарные вещи?
1. Я отчислялся. пришел восстановиться и вернуться к учебе . Почему мне создают условия что я не могу сдать академразницу? Я пол-года просил выписать мне то, что-же мне нужно сдать. В итоге что? я получаю просроченый бланк разницы. Это нормально?
2. Я прихожу на пары- меня нет в списках. В ведомости мне не могут поставить. я беру бегунки. Которые действительны 5 дней за которые я не могу найти преподавателя который поставил всем в ведомость и ушел.
3. Самый интересный вопрос. Кто поставил Кудака Владимира общаться с людьми? Как минимум кудак владимир - редкий хам. Вызовите этой двуличной мрази психиатора. Он неадекватен. У него истерики.
Достоинства:
  1. БЫл хороший вуз
Недостатки:
  1. Студенческий офис с его хамом и истеричкой Кудаком - это позор
1 согласны, 0 не согласны

Центр поліграфії

Гость (Украина, Київ) 8 февраля, 2018 год Хочу поділитися враженнями про роботу центру поліграфії. Мало того, що роботу по брошуруванню виконали неякісно (розсипалася через 5 хвилин після відкриття), ще й вели себе нахабно, самовпевнено, вимагаючи повторну оплату. На запитання про якість та гарантії виконання роботи прозвучала відповідь: "Ніяких гарантій ми нікому не даємо" і порекомендували звертатись у інші брошурувальний центр за межами КРОКу. На нашу думку, студентів...  Читать отзыв Хочу поділитися враженнями про роботу центру поліграфії. Мало того, що роботу по брошуруванню виконали неякісно (розсипалася через 5 хвилин після відкриття), ще й вели себе нахабно, самовпевнено, вимагаючи повторну оплату. На запитання про якість та гарантії виконання роботи прозвучала відповідь: "Ніяких гарантій ми нікому не даємо" і порекомендували звертатись у інші брошурувальний центр за межами КРОКу. На нашу думку, студентів економістів, подібне нехтування майбутніми замовленнями є прямим збитком для Університету і недодає позитивного іміджу відповідним службам. 0 согласны, 0 не согласны

не дивіться в сторону КРОКУ пожалієте.

Гость (Украина, Київ) 4 февраля, 2018 год Я студент цього так званого університету.Що можу сказати, якщо вам хочеться чути лише приниження і що вас нічого хорошого в майбутньому не чекає , якщо ви не МАЖОР звісно тоді вам сюди. Я студент цього так званого університету.Що можу сказати, якщо вам хочеться чути лише приниження і що вас нічого хорошого в майбутньому не чекає , якщо ви не МАЖОР звісно тоді вам сюди.
Достоинства:
  1. чудове розташування , недалеко метро
Недостатки:
  1. студента мають за ніщо
0 согласны, 0 не согласны

Жах!!!!Такого приниження,такого відношення до студента до батьків...

Гость (Украина, Київ) 27 января, 2018 год Я мати студента Університета "Крок" факультету правознавство. Я зіткнулася з таким хамством і приниженням у студофісі університету, яких досі не бачила. Мій молодший син студент 2 курсу - право Європейського союзу. За станом свого здоровя (хвороба Кушинга) пропустив заняття в університеті. До студофісу звернувся про допомогу у формування графіку погашення заборгованості по екзаменам, де хотів отримати теми, перелік питань та...  Читать отзыв Я мати студента Університета "Крок" факультету правознавство. Я зіткнулася з таким хамством і приниженням у студофісі університету, яких досі не бачила. Мій молодший син студент 2 курсу - право Європейського союзу. За станом свого здоровя (хвороба Кушинга) пропустив заняття в університеті. До студофісу звернувся про допомогу у формування графіку погашення заборгованості по екзаменам, де хотів отримати теми, перелік питань та дні прийому викладачів. На протязі двох неділь синові так і не вдалося отримати від студофісу Університету кому і що і як він має здавати. Звязку з такою не приємною ситуацією, мій старший син, випускник Університета Крок пішов до студофісу розбиратися по суті.. На його подив і жаль університет вже не такий як був колись! Викладачів знайти не можливо. Питань, тем студофіс ненадавав, деректор студофісу Кудак В. вів себе зухвало, хамськи, наче він "царьок". Заборонив студофісу надавати жодну інформацію. Син спромігся добитися до декана факультета правознавства, де пояснив складну ситуацію, яка склалася коло молодшого сина. Ця розмова нідочого не призвела. Студофіс, ще грізніше розпочав перешкоджання перездачі студентом екзамену. А саме не надавання відомостей, питань, графіку. На неодноразові мої телефонні дзвінки до керівництва закладу обіцяли розібратися в ситуації , але ситуація ставала все гіршою. Тоді я прийшла в Університет з сином розбиратися.. Люди, крик душі моєї!!! Я такого сорому, приниження, хамства в свої 55 років ще не відчувала! Директор студофісу Кудак В., принижував мене, із посиланням "ПІШЛИ НАХЕР З ВІДСИ". Виписки медичні які надавав мій син в студофісі пропали, ніхто не надавав інформації щодо викладачів та умови перездачі екзамену для студента який є тяжко хворий. Ми сиділи в коридорах Університету з сином, чекали викладачів синові ставало зле, викликали лікаря університету - ліки відсутні. Кудак В.(коли я прийшла до студофісу, вимагаючи пояснень) принижував мене . як жінку, як мати, як людину. Хамив мені, тягнув мене за рукав плаща і криками мене виганяв з кабінета, не даючи мені та синові отримати бігунки на перездачу, які я оплачувала кожний по 300 грн. Кричав. ти хто така, вийди звідси. до мене, старшої жінки на "ти", хоча різниця у віці є суттєвою. Так ситуація відбувалася двічі. Таки я домоглася син здав заліки , залишилося ще три. Коли я з сином знову прийшла до університута Крок, аби син мав таку можливість здати всі хвости аби його перевести на індивідуальне навчання за станом його здоровя. Кудак В. в кабінеті почав на мене кричати, виганяти мене та мого сина з кабіната студофіса,пригрозив мені, що є доб"ється розпоряждення декана, про блокування мого сина, аби той не спромігся здати заліки. Викликав на мене в студофіс охорону, які стали свідками грубого хамства з боку Кудак В., який вимагав мене вишвернути з кабінета. У присутності охорони кричав до дівчат у студофісі не надавати відомостей про викладачів, про теми, про питання. Не надавати бігунки студенту на руки. Люди!!! Охорона будучи очевидцем того, що відбувається, стала на мою сторону, із посилання на незаконність дій Кудака. Тільки в присутності охорони під тиском охорони синові видали бігунки для здачі заліків. І тут цікаво..Кудак В. почав в присутності охорони робити мені погрози, що він вже дзвоне до Француза А. Й., який йому дав пряме розпорядження не надавати бігунків, тем, питань для вирішення існуючої проблеми. Що він директор студофісу звільне охорону через те, що вони пропустили мене до студофісу. Що я ніхто і зовуть мене ніяк. Заліки син здав на 3, 4, 5 - є різні оцінки. Кудак. В. обманював викладачів, ненадавав достовірну інформацію тим же викладачам. Бігав по кабінетах до викладачів аби ті не приймали екзамени та заліки по бігункам.
Ситуація набрала пікової критичної позначки далі стало ще гірше. Кудак В. видзвонював до декана де йому зводив наклепи про те що я начебто всім викладачам давала взятки.. І начебто хвалилася по коридорах університета здачею мого сина заліків за рахунок хабарництва..І це все відбувалося у присутності охорони , людей які на той час були в коридорі університета. Я ніколи і нікому не давала хабара, мій старший син закінчив університет на вімінно. без єдиного хабара, за молодшого сина я нікому і нікого не просила жодних поблажок.. З вище викладеними обставинами я письмово звернулася з скаргою на протиправні та хамскі дії Кудака В. до Керівника Університету Крок Лаптєва С. М. і до Міністерства освіти України.. Тому люди судіть самі, чи варта вашій дитині через таке проходити і щей за ваші гроші, які ви вносите за належне навчання вашої дитини.Тому не раджу ....
Достоинства:
  1. Жодного плюса, тільки мінуси
Недостатки:
  1. Студофіс ліквідувати, а ті гроші які оплачують батьки, краще скерувати на виплату зарплат викладачам
1 согласны, 0 не согласны

Хамство, зневага. безпредел..

Гость (Украина, Київ) 23 января, 2018 год я батько студента Університета Крок, що сказати ? В студофісі - відчув хамство. невігластво, дівчата, які там працюють нічого не знають. Організація низька, поваги до старших відсутня, тільки плати гроші за навчання своєсчасно.Я не розумію які обов'язки студофісу у допомозі навчанні студентам? Коли не можливо взнати про викладачів. як здати заліки , як знайти викладача. як з'ясувати теми і...  Читать отзыв я батько студента Університета Крок, що сказати ? В студофісі - відчув хамство. невігластво, дівчата, які там працюють нічого не знають. Організація низька, поваги до старших відсутня, тільки плати гроші за навчання своєсчасно.Я не розумію які обов'язки студофісу у допомозі навчанні студентам? Коли не можливо взнати про викладачів. як здати заліки , як знайти викладача. як з'ясувати теми і ті питання які потрібно здати викладачеві. О головне, викладачі. молоді випускниці магістри. дівчата. я їх спутав з студентками. Ходять з розпущеними волоссями аж до попи. в обтягнутих лосінах... це викладач...? Тому в студентів таке ставлення до цих так званих "викладачів" Керівник студофісу , мужик нахаба, хамло, і таке враження що він там царьок..і сві йому викладачі підзвітні..Він нічого не знає, всіх посилає в деканат, а там як завжди нікого не має... Питаю , як платник за навчання своєї дитини _ що за херня...?
Достоинства:
  1. Ще залишилися деякі з старого складу викладачі у яких є авторитет між студентами і повага.
Недостатки:
  1. Хамство, ігнор, сплетні. не можливо знайти викладачів. з студофісом повна фігня. повний гемор. повний безпредел..
1 согласны, 0 не согласны

Колледж, специальность РПЗ

Гость (Украина, Дніпро́) 9 августа, 2017 год Проучился в колледже на разработчика 4 года. Не могу сказать что он хороший или плохой. Тут не заставляют учится, можешь закончить с нулевыми знаниями, а можешь вполне с хорошей базой(не думайте что вы выпуститесь уже готовым разработчиком, тут дают базу как и вообщем и во всем вузах). В последние года преподавателей по данному направлению стало критически мало, все молодые и...  Читать отзыв Проучился в колледже на разработчика 4 года. Не могу сказать что он хороший или плохой. Тут не заставляют учится, можешь закончить с нулевыми знаниями, а можешь вполне с хорошей базой(не думайте что вы выпуститесь уже готовым разработчиком, тут дают базу как и вообщем и во всем вузах). В последние года преподавателей по данному направлению стало критически мало, все молодые и умные ушли, остались только старые которые знают на уровне 2000-2005 годов( но есть и исключение). Если они ничего не поменяют в ближайшие года, то я настоятельно не рекомендую сюда поступать. 0 согласны, 0 не согласны

Крок

Гость (Украина, Київ) 18 июля, 2017 год Закінчила цей університет кілька років тому (бухгалтер). Вступила за рекомендацією знайомоі. Звичайно під час навчання могли бути різні ситуаціі, якісь непорозуміння дрібні. Та чогось страшного, якоісь неповаги від методистів, викладачів, інших працівників згадати не можу. Загалом вчитися було комфортно, цікаво. І про свій вибір не шкодую. Закінчила цей університет кілька років тому (бухгалтер). Вступила за рекомендацією знайомоі. Звичайно під час навчання могли бути різні ситуаціі, якісь непорозуміння дрібні. Та чогось страшного, якоісь неповаги від методистів, викладачів, інших працівників згадати не можу. Загалом вчитися було комфортно, цікаво. І про свій вибір не шкодую. 0 согласны, 0 не согласны

Университет для тех, кто не смог, не может и не будет "мочь"

Тони Пепперони (Украина, Київ) 28 июня, 2017 год Учился здесь 2 года, после чего не выдержал и ушёл в нормальный ВУЗ и с успехом его заканчиваю.
Отвратительное отношение к студентам, вечная агитация того, что Крок это супер-пупер(что, как бы, если вдруг что, неправда) очень низкое качество знаний и проверки этих знаний, хотя и их можно получить далеко не на каждой паре
Но это всё фигня, главное, что оттуда ушли все...  Читать отзыв
Учился здесь 2 года, после чего не выдержал и ушёл в нормальный ВУЗ и с успехом его заканчиваю.
Отвратительное отношение к студентам, вечная агитация того, что Крок это супер-пупер(что, как бы, если вдруг что, неправда) очень низкое качество знаний и проверки этих знаний, хотя и их можно получить далеко не на каждой паре
Но это всё фигня, главное, что оттуда ушли все нормальные преподаватели, и контингент поступающих оставлял желать лучшего, когда я там учился, ну или хотя бы чего-то желать.
Ах да, от диплома все плюются и вас, как специалиста, с такой "корочкой" будут гнать в шею все адекватные конторы, не говоря уже о компаниях, которых называть словом "контора" язык не повернется.
Отака фигня малята
Если хотите образование, хотя бы какое-то, то вам не сюда. Здесь вас накормят дерьмом, покажут мультики и отправят на гос.предприятие с зарплатой в 200$, смешно!
Достоинства:
  1. Находится в месте, где нормальные люди не живут, соответственно потрясающий дух сего места вас, скорее всего, не коснется и будете жить спокойно и счастливо
Недостатки:
  1. Ну, как бы так сказать, что бы никого не обидеть
  2. Ах да, никак
  3. Ужасное место и всё хорошее, что когда-то можно было ассоциировать с ним, а хорошее было, уже пропало и не вернется. Проверено, протестировано, держитесь в стороне!
1 согласны, 0 не согласны

-

Гость (Украина, Київ) 26 июня, 2017 год Притон Притон 1 согласны, 0 не согласны

(

Гость 23 июня, 2017 год На аспірантуру не рекомендую зовсім, потім жалітимите!
В очі одну пилюку пускають, що у нас самий збс крок, а на справді краще б мовчали.
На аспірантуру не рекомендую зовсім, потім жалітимите!
В очі одну пилюку пускають, що у нас самий збс крок, а на справді краще б мовчали.
1 согласны, 0 не согласны

Что то надо делать

Гость (Россия, Обнинск) 15 июня, 2017 год Ужасно бесят эти турникеты!их надо было поставить в дверной коробке,а не посередине хола,когда все на перемене идут в столовую и не возможно нормально выйти или войти
Уборщица на первом этаже всегда начинает убирать во время перемены...ну что за дела!???когда ПЕРЕМЕНА все студенты идут или в столовую или в туалет,так нет же,надо закрыть обязательно все туалеты и помыть полы ,и всю...  Читать отзыв
Ужасно бесят эти турникеты!их надо было поставить в дверной коробке,а не посередине хола,когда все на перемене идут в столовую и не возможно нормально выйти или войти
Уборщица на первом этаже всегда начинает убирать во время перемены...ну что за дела!???когда ПЕРЕМЕНА все студенты идут или в столовую или в туалет,так нет же,надо закрыть обязательно все туалеты и помыть полы ,и всю перемену орать на студентов!
когда уже администрация обратит внимание на это хамское обращениЕ!??
1 согласны, 0 не согласны

люблю КРОК

Ника 5 апреля, 2017 год спасибо КРОКу за прекрасные 2 года, которые я уже здесь провела спасибо КРОКу за прекрасные 2 года, которые я уже здесь провела 0 согласны, 0 не согласны

Очень корумпированный университет

Студент (Украина, Київ) 5 апреля, 2017 год Учусь в Кроке, пару раз не смог присутствовать на зачётах по семейным обстоятельствам.
Во первых начнём с того, что большинство преподавателей работают в Кроке по совместительству, и если у них нет пар, поймать их невозможно, на связь по электронной почте не выходят. Студенческий офис тоже разводят руками "ищите сами", "смотрите расписание".

Бегунки на пересдачу стоят от 200 до 700...  Читать отзыв
Учусь в Кроке, пару раз не смог присутствовать на зачётах по семейным обстоятельствам.
Во первых начнём с того, что большинство преподавателей работают в Кроке по совместительству, и если у них нет пар, поймать их невозможно, на связь по электронной почте не выходят. Студенческий офис тоже разводят руками "ищите сами", "смотрите расписание".

Бегунки на пересдачу стоят от 200 до 700 грн, которые оплачиваются в кассе университета как "додаткова консультація". В договоре этого написано не было, на сайте такую информацию вы тоже не найдёте. Получается за эти деньги, я нанимаю себе репетитора, ради которого должен брать оплачиваемый выходной и искать преподавателя, к которому могу так и не попасть. Замечательный университет!
1 согласны, 0 не согласны

В мене запитання

Ірина (Украина, Черкаси) 19 марта, 2017 год Хотіла б вступити в цей університет.
Але перед цим хотіла б дізнатися щодо державного навчання і гутожитка
одні кажуть добре інші погано
(читала попередні коментарі)
давайте спишемось вконтакті і поспілкуємось
Хотіла б вступити в цей університет.
Але перед цим хотіла б дізнатися щодо державного навчання і гутожитка
одні кажуть добре інші погано
(читала попередні коментарі)
давайте спишемось вконтакті і поспілкуємось
0 согласны, 0 не согласны

Хороший университет

Надин (Украина) 24 февраля, 2017 год Училась в КРОКе на заочном в 2007-2011 г. на економическом факультете. Большинство учителей высокого уровня, пытаются заинтересовать в предмете, все доступно. Взяток нет, нужны знания, которые объективно оцениваются. Конечно нужно любить предметы, чтобы они лучше давались. Все на высоком уровне. Существенный недостаток - не было нормальных методичек по практике на 4-м курсе и по написанию курсовых и дипломной работы. Ну...  Читать отзыв Училась в КРОКе на заочном в 2007-2011 г. на економическом факультете. Большинство учителей высокого уровня, пытаются заинтересовать в предмете, все доступно. Взяток нет, нужны знания, которые объективно оцениваются. Конечно нужно любить предметы, чтобы они лучше давались. Все на высоком уровне. Существенный недостаток - не было нормальных методичек по практике на 4-м курсе и по написанию курсовых и дипломной работы. Ну и, конечно, престижнее учиться в Т.Г.Шевченка или Политехе. А в целом я очень довольна - ни какой-то колледж или техникум задрыпаный. 1 согласны, 0 не согласны

КРОК-СУПЕР

Студент (Украина, Київ) 22 февраля, 2017 год Самый лучший частный ВНЗ!)спасибо,огромное администрации Университета!))
Отличная атмосфера,колектив,педагоги и наставники!)
Самый лучший частный ВНЗ!)спасибо,огромное администрации Университета!))
Отличная атмосфера,колектив,педагоги и наставники!)
2 согласны, 0 не согласны

Студент

Гость (Украина, Київ) 14 февраля, 2017 год Хороший университет !)и преподаватели отличные) Хороший университет !)и преподаватели отличные) 2 согласны, 0 не согласны

КРОК-супер

Гость (Украина, Київ) 3 февраля, 2017 год та хороший Университет ребятки!
и кафедра психологии супер и юрфак хороший)
та хороший Университет ребятки!
и кафедра психологии супер и юрфак хороший)
2 согласны, 0 не согласны

Написать отзыв



Університет економіки та права КРОК


Навчальні підрозділи
- Навчально-науковий Інститут магістерської підготовки та післядипломної освіти
- Навчально-науковий Інститут менеджменту безпеки
- Факультет економіки та підприємництва
- Факультет міжнародних відносин
- Юридичний факультет
- Факультет заочного навчання
- Факультет додипломної освіти
- Коледж економіки,...
, ,



Вам необходимо войти или зарегистрироваться