Укрпошта (Укрпочта)

Опубликовано 16 сентября, 2010 год
3.4
9 410 отзывов / 4 676 039 просмотров
Укрпошта (Укрпочта)
Українське державне підприємство поштового зв’язку «Укрпошта» (УДППЗ «Укрпошта») входить до сфери управління Міністерства транспорту та зв’язку України, є національним оператором поштового зв’язку України згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів України від 10 січня 2002 року.
детальніше
Діяльність УДППЗ «Укрпошта» регламентується Законом України «Про поштовий зв’язок» від 4 жовтня 2001 року, іншими Законами України, а також нормативними актами Всесвітнього поштового союзу, членом якого Україна стала у 1947 році.

Укрпошта функціонує як самостійна господарська одиниця з 1994 року. Коли було утворено Українське об’єднання поштового зв’язку «Укрпошта», яке в липні 1998 року реорганізовано в нині діюче УДППЗ «Укрпошта» згідно з Програмою реструктуризації Укрпошти, затвердженою постановою Кабінету Міністрів України від 04.01.98 за №1 .


Укрпошта сьогодні – це:

      - понад 50 видів різноманітних послуг;
      - майже 15 000 відділень поштового зв’язку (з них понад 11 000 – у сільській місцевості), які надають послуги населенню на всій території України;
      - понад 100 тис. ініціативних, кваліфікованих, сумлінних працівників, завжди готові допомогти клієнтам;
      безпосередня доставка пошти майже до 15 млн абонентських поштових скриньок;
      прямий поштовий обмін із 72 країнами світу;
      37 магістральних автомобільних маршрутів завдовжки понад 29,4 тис. км та 3 авіаційні маршрути діють для перевезення пошти та друкованих видань;
      - щорічно розповсюджується понад мільярд примірників періодичних друкованих видань, пересилаються сотні мільйонів одиниць письмової кореспонденції, здійснюються десятки мільйонів поштових переказів.
      - річний випуск близько 80 сюжетів художніх та стандартних поштових марок; понад 200 сюжетів художніх маркованих та немаркованих конвертів; понад 120 сюжетів художніх маркованих та немаркованих карток.
      - Забезпечують виконання цієї роботи філіали підприємства (обласні, міські та спеціалізовані дирекції).

Загалом Укрпошта пропонує споживачам понад 50 видів послуг.

Самое ужасная Почта

Гость Гость 5 часов 52 мин назад
Самая ужасная Почта в мире . Первый раз был перевод денежный на 5000тисяс сказали прийти потом денег у них нет. Второе, закалывала посылку прошёл месяц посылки не видно на почте никто нечего не знает называется решайте сами. Сотрудники просто хамло . Наверное это последние разы когда пользуюсь услугами этой почты кроме вымотанных нерповое там нечего полезного и толкового

Документи в жахливому стані

Гість Гість 10 часов 3 мин назад
Документи з укр пошти приходять в жахливому стані, ще й приходять з запізненням (більше двох тижнів в межах однієї області)!!!

Доповнення до відгуку 26.05

Гість Гість 12 часов 32 мин назад
26.05 писав відгук "Жах!Жах!Жах!". Проблема вирішена. Сьогодні в черговий раз зайшов у відділення. Працівник була інша. Посилку знайшла швидко і без смс-ки - її так і не було. Все залежить від людей. На жаль не узнав прізвищ працівників, хотілось би одній подякувати, а іншій...

#дякуюпрацівникуУкрпошти #челенджУкрпошта

Женя Женя 12 часов 34 мин назад
#дякуюпрацівникуУкрпошти отделение №60225 село Гвоздовцы, всем работникам этого отделения, хочу сказать большое спасибо!!!

Не возвращают наложенным платеж

Алексей Алексей 15 часов 2 мин назад
12.05.2020 отправил посылку наложенным платежом.
16.05 мне позвонил заказчик и сказал что посылку получил.
25.05.2020 позвонил на горячую линию Укрпочты и попросил разобраться с этим вопросом.
Они даже толком не могли сказать что да как,одним словом лавка Дуремара

Загубили бандероль

Тетяна Тетяна суббота, 30 мая
15.04.20р.з Італії мені була відправлена бандероль. 16.04.20р.бандероль покинула митний контроль у Мілані. Сьогодні вже 30.05.2020р.,а бандеролі немає. Коли я запитала працівника Укрпошти у відділенні 18,міста Івано-франківська,де моя бандероль, то у відповідь я почула, що моя бандероль вже в Україні, але вона десь застряла. Де застряла,працівник відділення не сказала, бо не знає. Вже 45днів пройшло і ніхто... Читать отзыв 15.04.20р.з Італії мені була відправлена бандероль. 16.04.20р.бандероль покинула митний контроль у Мілані. Сьогодні вже 30.05.2020р.,а бандеролі немає. Коли я запитала працівника Укрпошти у відділенні 18,міста Івано-франківська,де моя бандероль, то у відповідь я почула, що моя бандероль вже в Україні, але вона десь застряла. Де застряла,працівник відділення не сказала, бо не знає. Вже 45днів пройшло і ніхто нічого не знає.
Достоинства:
  1. Немає
Недостатки:
  1. Одні мінуси

Испортили документы

Марина Марина пятница, 29 мая
Письмо с важными документами шло 3 месяца. По отслеживанию номера оно вроде как дошло до места назначения, но на почте сказали что такого нет и они не знают где его искать
. Кое как разобралась через горячую линию что же все таки делать и ещё через неделю набрали и сказали что письмо принесут. Спасибо конечно что принесли , но... Читать отзыв
Письмо с важными документами шло 3 месяца. По отслеживанию номера оно вроде как дошло до места назначения, но на почте сказали что такого нет и они не знают где его искать
. Кое как разобралась через горячую линию что же все таки делать и ещё через неделю набрали и сказали что письмо принесут. Спасибо конечно что принесли , но в каком состоянии ? Скажите пожалуйста , кто будет оплачивать испорченные документы ? Укрпошта (Укрпочта) - Испортили документы Укрпошта (Укрпочта) - Испортили документы Укрпошта (Укрпочта) - Испортили документы

Потеряли перевод

Гость Гость пятница, 29 мая
Перевод с Крыма шел почти три недели. Звонили на горячую линию что бы отследить, нам сказали что отследить невозможно,хотя почта России отследила что перевод в Киеве. Оказалось что перевод отправила Укрпочта в другое село и пролежал там. На вопрос как же нам его найти сказали что у них нет функции отследить и они не знают ничего. Работают на полный ноль.... Читать отзыв Перевод с Крыма шел почти три недели. Звонили на горячую линию что бы отследить, нам сказали что отследить невозможно,хотя почта России отследила что перевод в Киеве. Оказалось что перевод отправила Укрпочта в другое село и пролежал там. На вопрос как же нам его найти сказали что у них нет функции отследить и они не знают ничего. Работают на полный ноль. Как так можно относиться безответственно. При возможности больше никогда не воспользуемся услугами.

#дякуюпрацівникуУкрпошти #челенджУкрпошта

Аліна Аліна пятница, 29 мая
#дякуюпрацівникуУкрпошти відділення 10014,Житомир, дякую працівникам за Вашу роботу,завжди привітні, щирі ,залюбки користуюсь їх послугами.

Все отлично

Панченко Людмила Панченко Людмила пятница, 29 мая
мне удобно отправлять заказы своим клиенткам Укрпочтой, и цены на доставку полностью устраивают, все выгодно и доступно.Создаю накладные сама, поэтому в очередях не стою.

Укрпочта .!

Василиса Василиса пятница, 29 мая
Отправляла посылку весом 10 кг из Одессы в Тернополь. Упаковку выбрала обычный почтовский картоный ящик. За все заплатила чуть меньше 60 грн. С такими ценами можно отправлять посылки. Мне лично Укрпочта понравилась. Вежливые операторы на отделении 65011. Хорошая работа и качественный сервис.
Достоинства:
  1. понравилось обслуживание
  2. демократичные цены

#дякуюпрацівникуУкрпошти #челенджУкрпошта

Ірина Д. Ірина Д. пятница, 29 мая
#дякуюпрацівникуУкрпошти відділення 13, дякую поштарці Мирославі Лук'янівні за Ваше обслуговування.Бережіть себе і міцного Вам здоров'я!

Укрпочта отзыв

Гость Гость пятница, 29 мая
Пользуюсь услугами Укрпочты не часто. Цены здесь не загибают как у некоторых. И доставку осуществляют можно сказать быстро. Я недавно посылку (из Николаева в Одессу) получила за 2 дня.Один недостаток как по мне, так это очередь, порой кажется, что ну так медлено движется,что хоть ложись поспи)))

нормальная почта

Гость Гость пятница, 29 мая
А мне нравится доставка Укрпочтой. Цены доступные,к качеству услуг у меня тоже особых претензий не возникало .Пользуюсь их доставкой даже чаще чем новой почтой.

карантин не карантин ,а 30 днів на пошті і назад в китай

Гость Гость пятница, 29 мая
Замовляв посилку з Аліехпрес до карантину. Прийшло під час карантину коли неможливо отримати бо треба сидіти вдома. Пролежала посилка 30 днів ,на 30 день зробив переадресацію на друге відділення. Сказали все зроблено,буде переадресація,чекайте.. Чекав.. поки на трекінгу не з’явилось що вона оброблена ,замитнена і поїхала до Китаю. Дякую працівникам за сервіс..

#дякуюпрацівникуУкрпошти #челенджУкрпошта

Іра Іра пятница, 29 мая
#дякуюпрацівникуУкрпошти #челенджУкрпошта
#дякуюпрацівникуУкрпошти відділення 04071,Київ, дякую всім працівникам(керівникам, операторам, листоношам) за Ваше обслуговування, мені приємно користуватись Вашими послугами.

Відділення 03179

Гость Гость пятница, 29 мая
Укрпошта працює жахливо, посилки з Китаю їдуть по Україні 3-4 тижні! Відділення 03179 -це взагалі окрема історія...Повіжомлень не кладуть про посилки, якщо приходиш просиш подивитися чи не прийшло для мене відправлення, то шукати ніхто нічого не хоче!На минулому тижні з горем пополам знайшли мені посилку, яка лежала у них 3,5 тижня і жодного повідомлення не принесли!

Пришла на меня посылка с города Киева от Дорош Анны ,адрес Хрещатик 22,индекс 01001.Смотреть содерж

Евсюкова Анна Евсюкова Анна пятница, 29 мая
Пришла на меня посылка с города Киев от Дорош Анны ,адрес отправителя,Хрещатик 22 индекс 01001.Смотреть содержимое было нельзя. Заплатила за посылку 204гривны,а в нем рекламный буклетик.Почему при получении я не могу посмотреть содержимое??Содержимое я не заказывала но оно было на меня оформленно. Прошу принять меры Укрпочты при получении посылок ,что бы можно было посмотреть содержимое.Проводят большие махинации, это был развод.... Читать отзыв Пришла на меня посылка с города Киев от Дорош Анны ,адрес отправителя,Хрещатик 22 индекс 01001.Смотреть содержимое было нельзя. Заплатила за посылку 204гривны,а в нем рекламный буклетик.Почему при получении я не могу посмотреть содержимое??Содержимое я не заказывала но оно было на меня оформленно. Прошу принять меры Укрпочты при получении посылок ,что бы можно было посмотреть содержимое.Проводят большие махинации, это был развод. Укрпошта (Укрпочта) - Пришла на меня посылка с города Киева от Дорош Анны ,адрес Хрещатик 22,индекс 01001.Смотреть содерж Укрпошта (Укрпочта) - Пришла на меня посылка с города Киева от Дорош Анны ,адрес Хрещатик 22,индекс 01001.Смотреть содерж
Недостатки:
  1. Нельзя смотреть посылку ,Прошу рассмотреть этот вопрос.

Пришла на меня посылка с города Киева от Дорош Анны ,адрес Хрещатик 22,индекс 01001.Смотреть содерж

Евсюкова Анна Евсюкова Анна пятница, 29 мая
Пришла на меня посылка с города Киев от Дорош Анны ,адрес отправителя,Хрещатик 22 индекс 01001.Смотреть содержимое было нельзя. Заплатила за посылку 204гривны,а в нем рекламный буклетик.Почему при получении я не могу посмотреть содержимое??Содержимое я не заказывала но оно было на меня оформленно. Прошу принять меры Укрпочты при получении посылок ,что бы можно было посмотреть содержимое.Проводят большие махинации, это был развод.
Недостатки:
  1. Нельзя смотреть посылки
Укрпошта Ответ представителя Укрпошта пятница, 29 мая
По правилам ВПС ,до моменту вручення поштове відправлення належить відправнику, тому поштовий працівник немає права дозволяти здійснювати попередній огляд вмісту поштового відправлення.

Для того , шоб Ви мали можливість здійснювати попередній огляд, то для цього відправник на поштовому відділені повиннен здійснити відправлення з додатковою функцією "опис", а клієнти , які самостійно створюють поштові відправлення в "особистому кабінеті" мають можливість зробити відповідну позначку "огляд дозволено" , і тільки в такому випадку працівник пошти зможе дозволити Вам здійснити огляд до моменту оплати.

Не уважні. Відправляють листи в інші області. А потім шукай.

Гость Гость пятница, 29 мая
Чому я маю страждати, через не уважних працівників , які листи відправляють за хибним адресом. По Польщі лист йшов 2 дні. По Україні три тижні і пропав, хто заплатить мені за те що через вас я не поїхала на роботу, в тому листі мої документи.
Укрпошта Ответ представителя Укрпошта пятница, 29 мая
Зверніться будь ласка на гарячу лінію контакт-центру 0 800 300 545 або на сторінку Укрпошти в приватні повідомлення у соцмережі Фейсбук.Також Ви можете відстежувати рекомендовані листи на сайті Укрпошта https://track.ukrposhta.ua/tracking_UA.html?barcode=
Почта
НОВАЯ ПОЧТА (Нова Пошта)
НОВАЯ ПОЧТА (Нова Пошта)

Рейтинг: 3.2
13300 отзывов
Деливери
Деливери

Рейтинг: 3.5
2450 отзывов
Ин-Тайм
Ин-Тайм

Рейтинг: 1.1
4147 отзывов
Укрзализныця (Укрзалізниця)
Укрзализныця (Укрзалізниця)

Рейтинг: 2
938 отзывов
"Укрпочта" Донецк
"Укрпочта" Донецк

Рейтинг: 2.6
59 отзывов
АэроСвит
АэроСвит

Рейтинг: 2.9
64 отзыва



Продолжая посещение, вы соглашаетесь на использование файлов cookie и Политикой конфиденциальности
Принимаю