Национальный Институт Рака відгуки

Киев, вулиця Михайла Ломоносова, 33/43
Відгуки лікарів та пацієнтів
Национальный Институт Рака
4.4 5
1209 відгуків / 555674 перегляда

Рак носоглотки

Відгук додано понеділок, 9 грудня
Доброго дня. Підкажіть хто лікувався і які отзиви про Кравець Олег Володимирович ? Як до нього потрапити ? Відгук доповню після того як потраплю на прийом Доброго дня. Підкажіть хто лікувався і які отзиви про Кравець Олег Володимирович ? Як до нього потрапити ? Відгук доповню після того як потраплю на прийом

Терміново потрібно на консультацію до Едуарда Олександровича

Відгук додано субота, 7 грудня
Можливо хтось підкаже як і коли краще приїхати ? Можливо є прийом живою чергою чи по запису? Якщо хтось має розширену інформацію зателефонуйте будь ласка чи напишіть на viber +380968312919 Можливо хтось підкаже як і коли краще приїхати ? Можливо є прийом живою чергою чи по запису? Якщо хтось має розширену інформацію зателефонуйте будь ласка чи напишіть на viber +380968312919

Подскажите !!!

Відгук додано вівторок, 3 грудня
Здравствуйте ! Я проходила лечение в НИР . Мне надо пройти КТ . Я с другого города , не с Киева . Подскажите , пожалуйста , как записаться на КТ ( номер телефона ) . Здравствуйте ! Я проходила лечение в НИР . Мне надо пройти КТ . Я с другого города , не с Киева . Подскажите , пожалуйста , как записаться на КТ ( номер телефона ) .

Подскажите!

Відгук додано середа, 27 листопада
Добрый день, подскажите Ирина Викторовна Досенко, принимает ли? И модно ли к ней попасть на след. Нелеле. Спасибо Добрый день, подскажите Ирина Викторовна Досенко, принимает ли? И модно ли к ней попасть на след. Нелеле. Спасибо

Прийом Стаховський Е.О.

Відгук додано понеділок, 25 листопада
Підкажіть, будь ласка, як попасти на прийом на консультацію до Стаховського О.Е.? Як він приймає в Інституті раку? Підкажіть, будь ласка, як попасти на прийом на консультацію до Стаховського О.Е.? Як він приймає в Інституті раку?

Сердечно вдячні!!!

Відгук додано понеділок, 25 листопада
Щиро вдячний лікарям Національного інституту раку Крахмальову Павлу Сергійовичу і Шудраку Євгенію Анатолійовичу за проведену операцію. Вже більше року лікар Шудрак Є.А. продовжує моє подальше лікування. Я вдячний йому за чуйне ставлення та моральну підтримку в цей нелегкий для мене час. Зичу Вам нових досягнень в області медицини. Щиро вдячний лікарям Національного інституту раку Крахмальову Павлу Сергійовичу і Шудраку Євгенію Анатолійовичу за проведену операцію. Вже більше року лікар Шудрак Є.А. продовжує моє подальше лікування. Я вдячний йому за чуйне ставлення та моральну підтримку в цей нелегкий для мене час. Зичу Вам нових досягнень в області медицини.

Вдячна за життя

Відгук додано неділя, 24 листопада
Щиро дякую А.В.Лукашенко та А.А.Бурлака за можливість повноцінно жити. Вже більше 4-х років я маю шанс повноцінно жити саме дякуючи їх роботі. Удачі вам, успіхів та щоденних перемог! Щиро дякую А.В.Лукашенко та А.А.Бурлака за можливість повноцінно жити. Вже більше 4-х років я маю шанс повноцінно жити саме дякуючи їх роботі. Удачі вам, успіхів та щоденних перемог!

гребут, как в последний день

Відгук додано субота, 23 листопада
уж и не знаю, за что отстранили главврача и химиотерапевта, сколько при них требовали. но сейчас гребут, как в последний день. пока прохожу обследование, потратил уже почти 15 тыс., с ужасом думаю, потяну ли лечение. как называют цену - так и хочется сказать "спасибо, доктор, что Вы обо мне так хорошо подумали". особенно тяжко смотреть на стариков и старушек, приехавших...  Читати відгук уж и не знаю, за что отстранили главврача и химиотерапевта, сколько при них требовали. но сейчас гребут, как в последний день. пока прохожу обследование, потратил уже почти 15 тыс., с ужасом думаю, потяну ли лечение. как называют цену - так и хочется сказать "спасибо, доктор, что Вы обо мне так хорошо подумали". особенно тяжко смотреть на стариков и старушек, приехавших с периферии, которые выходят из кабинета с ошарашенными глазами и разве что могут выдавить, что у них пенсия меньше, чем названная сумма только за одно исследование. будет ли кто жаловаться за коррупцию? не думаю, все жить хотят. а поувольняют этих врачей (дорогих, но опытных)- и лечить будет вообще некому. круг замкнулся

Врач Остапенко Юрий Викторович

Відгук додано 14 листопада, 2019 год
Юрий Викторович хирург от Бога! Замечательный высококвалифицированный онколог, владеющий современнейшими хирургическими методами, в частности, микроинвазивной онкохирургией. В отношениях с больными он всегда спокойный, убежденный в своих действиях, внимательный и располагающий к доверию. Юрий Викторович хирург от Бога! Замечательный высококвалифицированный онколог, владеющий современнейшими хирургическими методами, в частности, микроинвазивной онкохирургией. В отношениях с больными он всегда спокойный, убежденный в своих действиях, внимательный и располагающий к доверию.

Відмінна якість обслуговування

Відгук додано 12 листопада, 2019 год
Хочу подякувати зав. відділeння пухлин стравоходу та шлунку Корнадському Ю.М. за тe, що дав шанс моєму тату (82 роки)і поклав нас на опeрацію. Дякую за провeдeння опeраціі з часткового видалeння шлунку та стравоходу профeсору Кіркілeвському С.І., його асистeнтам Назарeнко І.С., Мініч А.А., а також всьому мeдичному пeрсоналу за ваш профeсіоналізм. Натхнeння та удачі у вашій нeлeгкій праці. Хочу подякувати зав. відділeння пухлин стравоходу та шлунку Корнадському Ю.М. за тe, що дав шанс моєму тату (82 роки)і поклав нас на опeрацію. Дякую за провeдeння опeраціі з часткового видалeння шлунку та стравоходу профeсору Кіркілeвському С.І., його асистeнтам Назарeнко І.С., Мініч А.А., а також всьому мeдичному пeрсоналу за ваш профeсіоналізм. Натхнeння та удачі у вашій нeлeгкій праці.

Подяка від Валентини Володимирівни м.Київ

Відгук додано 10 листопада, 2019 год
Так сталося,що мені прийшлося з лютого 2019 року лікуватися у відділенні пухлин легень та середостіння.Оперували мене прекрасні хірурги - зав.відділення,заслужений лікар України Борисюк Б.О. ,канд.мед.наук Ганул А.В. та Фірчук І.І. Я дуже їм вдячна.Ці люди щодня з максимальною віддачею роблять все , щоб комусь врятувати життя, а комусь його продовжити.У цьому ж відділенні пройшла 6 курсів хіміотерапії.Капали 2 препарати.Мені було...  Читати відгук Так сталося,що мені прийшлося з лютого 2019 року лікуватися у відділенні пухлин легень та середостіння.Оперували мене прекрасні хірурги - зав.відділення,заслужений лікар України Борисюк Б.О. ,канд.мед.наук Ганул А.В. та Фірчук І.І. Я дуже їм вдячна.Ці люди щодня з максимальною віддачею роблять все , щоб комусь врятувати життя, а комусь його продовжити.У цьому ж відділенні пройшла 6 курсів хіміотерапії.Капали 2 препарати.Мені було одразу сказано, що обидва препарати є в наявності в інституті.Жодного разу ніхто не натякав ,щоб я їх купувала.Докупляла тільки по списку в аптеці - фіз.розчин й т.ін.на невеликі суми.
Можу сказати,що Богдан Онуфрійович дуже піклується про те,щоб по можливості створити у відділенні комфортні умови для хворих.При мені було зроблено ремонт туалетів,душові,поміняли холодильники на нові.Санітарки добре прибирають.Навіть,коли просиш не прибирати сьогодні ,бо чисто,все одно прибирають.
Окрема подяка від мене моєму лікуючому лікарю - Іванні Іванівні Фірчук.Дуже приємна людина,енергійна,хороший лікар.
Не знаю як складеться моя доля надалі,бо кажуть,що це знає тільки бог - у кожного свої нюанси в протіканні хвороби і т.ін.,але я вдячна цим людям за їх важку працю й ті сили й енергію,які вони витратили, щоб мені допомогти.

Пищевод Барретта

Відгук додано 10 листопада, 2019 год
Подскажите пожалуйста , к кому обратится с диагнозом Пищевод Барретта? Нужно записаться или как это происходит? Спасибо Также , хотелось бы услышать отзывы о специалистах, к которым обращались с такой проблемой и может кто -то есть с таким диагнозом? Подскажите пожалуйста , к кому обратится с диагнозом Пищевод Барретта? Нужно записаться или как это происходит? Спасибо Также , хотелось бы услышать отзывы о специалистах, к которым обращались с такой проблемой и может кто -то есть с таким диагнозом?

Порошу поради

Відгук додано 9 листопада, 2019 год
Доброго вечора, підкажіть до кого звернутись перший раз, діагноз рак яєчників 3 стадія рецедив на лімфовузлах Доброго вечора, підкажіть до кого звернутись перший раз, діагноз рак яєчників 3 стадія рецедив на лімфовузлах

Костриба Олексій Іванович

Відгук додано 9 листопада, 2019 год
Доброго дня, підскажіть до кого краще звернутися з діагнозом рак молочної залози, рекомендували Костриба Олексій Іванович, може вже зможе оцінити його роботу та дати пораду. Дякую Доброго дня, підскажіть до кого краще звернутися з діагнозом рак молочної залози, рекомендували Костриба Олексій Іванович, може вже зможе оцінити його роботу та дати пораду. Дякую

Щира подяка

Відгук додано 8 листопада, 2019 год
Виражаю щиру подяку завідуючому відділенням пухлин стравоходу і шлунку Кондрацькому Ю.М. і його асистенту Шудраку Є.А. які зробили мені операцію з видалення шлунку (4-та стадія раку) і спасли мені життя. Я безмежно вдячний їм за чуйність і професіоналізм! Після операції я постійно контактую з цими лікарями і отримую необхідні консультації.
Також я вдячний всім медсестрам цього відділення за їх уважність...  Читати відгук
Виражаю щиру подяку завідуючому відділенням пухлин стравоходу і шлунку Кондрацькому Ю.М. і його асистенту Шудраку Є.А. які зробили мені операцію з видалення шлунку (4-та стадія раку) і спасли мені життя. Я безмежно вдячний їм за чуйність і професіоналізм! Після операції я постійно контактую з цими лікарями і отримую необхідні консультації.
Також я вдячний всім медсестрам цього відділення за їх уважність і доброзичливість до пацієнтів. Дай Бог їм всім здоров'я і натхнення в їхній нелегкій праці!
Переваги:
  1. Професіоналізм і належна практика
Недоліки:
  1. Бажано, щоб в НІР були післяопераційні курси реабілітації.

Благодарен за профессионализм

Відгук додано 7 листопада, 2019 год
Я счастлив, что попал в грамотные и внимательные руки зав.отделением Кондрацкого Ю.Н. и его наставника Шудрак Е.А. Пусть у каждого, кто столкнётся с этой коварной бедою, будут такие доктора! Добра, терпения, удачи и всего хорошего им! Я счастлив, что попал в грамотные и внимательные руки зав.отделением Кондрацкого Ю.Н. и его наставника Шудрак Е.А. Пусть у каждого, кто столкнётся с этой коварной бедою, будут такие доктора! Добра, терпения, удачи и всего хорошего им!

Хочу подякувати лікарю Свінціцький Валентин Станіславович

Відгук додано 7 листопада, 2019 год
Мене було прооперовано 4 вересня 2018 року з приводу раку шийки матки з МТС в лімфовузли. Я не знаю що буде далі, бо лікар не Бог але він людина від Бога .Я Вам щиро дякую за вашу нелегку працю . Дай Бог Вам здоров"я ще довго довго рятувати людей ,низький Вам уклін. Мене було прооперовано 4 вересня 2018 року з приводу раку шийки матки з МТС в лімфовузли. Я не знаю що буде далі, бо лікар не Бог але він людина від Бога .Я Вам щиро дякую за вашу нелегку працю . Дай Бог Вам здоров"я ще довго довго рятувати людей ,низький Вам уклін.
Переваги:
  1. Всім дякую
Недоліки:
  1. санітарні норми відділення( робота сестри господині)

Порадьте лікаря

Відгук додано 6 листопада, 2019 год
Підкажіть, будь ласка, до якого спеціаліста звернутися у Вашому закладі. Наш діагноз "об'ємний процес кінського хвоста на рівні L2 L3 хрящів з паравертебральним та заочеревинним поширенням". Підкажіть, будь ласка, до якого спеціаліста звернутися у Вашому закладі. Наш діагноз "об'ємний процес кінського хвоста на рівні L2 L3 хрящів з паравертебральним та заочеревинним поширенням".

Благодарность

Відгук додано 5 листопада, 2019 год
Хочу выразить огромную благодарность сотрудникам отделения онкоурологии за то, что больше 5 лет помогали бороться с раком 4 стадии моему близкому человеку! Настоящие профессионалы именно здесь! Хочу выразить огромную благодарность сотрудникам отделения онкоурологии за то, что больше 5 лет помогали бороться с раком 4 стадии моему близкому человеку! Настоящие профессионалы именно здесь!

Некомпетентные врачи убивают людей!!!!

Відгук додано 3 листопада, 2019 год
Шудрак Евгений Анатольевич угробил мою маму на жалобу с больным серцем он всё равно назначил ей 3-ю химию!!! На показ кардиограммы, сказал я это не понимаю!!! Как могут работать такие врачи безчувственные, некомпетентные, чёрствые!!!! И тем более лечить людей с таким диагнозом!!!! Шудрак Евгений Анатольевич угробил мою маму на жалобу с больным серцем он всё равно назначил ей 3-ю химию!!! На показ кардиограммы, сказал я это не понимаю!!! Как могут работать такие врачи безчувственные, некомпетентные, чёрствые!!!! И тем более лечить людей с таким диагнозом!!!!

Благодарность

Відгук додано 2 листопада, 2019 год
Здравствуйте! Хочу выразить свою благодарность Зайцеву Сергею Леонтьевичу за внимательное отношение и профессионализм! С уважеием , Бондаренко С. Здравствуйте! Хочу выразить свою благодарность Зайцеву Сергею Леонтьевичу за внимательное отношение и профессионализм! С уважеием , Бондаренко С.
Переваги:
  1. Чуткий и отзывчивый человек. Имеет большой опыт и стаж работы
Недоліки:
  1. нет

Молодые специалисты

Відгук додано 31 жовтня, 2019 год
Огромную благодарность хочется выразить молодому специалисту -Коваленко Анастасии Ивановне. Это очень умная, порядочная девушка- врач -химиотерапевт. Рекомендую.... Огромную благодарность хочется выразить молодому специалисту -Коваленко Анастасии Ивановне. Это очень умная, порядочная девушка- врач -химиотерапевт. Рекомендую....

Специалисты на высшем уровне...

Відгук додано 31 жовтня, 2019 год
Лигирда Ольга Федоровна и Смоланка Иван Иванович-врачи от Бога. Обратилась с проблемой, помогли. Рекомендации и советы дают квалифицированно. Лично я в институте не встретила случаев вымогательства и коррупции. Вы в Одессе не были..... Лигирда Ольга Федоровна и Смоланка Иван Иванович-врачи от Бога. Обратилась с проблемой, помогли. Рекомендации и советы дают квалифицированно. Лично я в институте не встретила случаев вымогательства и коррупции. Вы в Одессе не были.....

Променева терапія

Відгук додано 29 жовтня, 2019 год
Доброго всім дня.Підкажіть покроково послідовність променевої терапії раку молочної залози.З проживанням. Доброго всім дня.Підкажіть покроково послідовність променевої терапії раку молочної залози.З проживанням.

Врачи курят в кабинете !!

Відгук додано 28 жовтня, 2019 год
Здравствуйте! Скажите это нормаль что врачи на седьмом этаже из 702 кабинета курят у себя в кабинете и выходят напротив в служебный кабинет курить ? Вот я сейчас сижу в приемной и дышу этим дымом ?? Это вообще как понимать ?? Здравствуйте! Скажите это нормаль что врачи на седьмом этаже из 702 кабинета курят у себя в кабинете и выходят напротив в служебный кабинет курить ? Вот я сейчас сижу в приемной и дышу этим дымом ?? Это вообще как понимать ??

хочу допомоги вид вас

Відгук додано 28 жовтня, 2019 год
здраствуйте до кого звернутися з рак шийки матки я перший раз буду ехать чи треба записуватися и пидкажить до ког будь ласка здраствуйте до кого звернутися з рак шийки матки я перший раз буду ехать чи треба записуватися и пидкажить до ког будь ласка

Безмежна вдячність і низький уклін

Відгук додано 26 жовтня, 2019 год
Життя дарує хвилини радості але на жаль і хвилини тривог. Дякувати Богу що в тяжкі хвилини він посилає добрих, щирих людей, професіоналів, людей з великої літери. Я таких зустріла: це лікарі хірурги відділення голови та шиї Кравець Олег Володимирович, Хлинін Олександр Вікторович та Чернієнко Віктор Володимирович. Велике Вам дякую, низький Вам уклін і моя безмежна вдячність. Лікарі від Бога яким...  Читати відгук Життя дарує хвилини радості але на жаль і хвилини тривог. Дякувати Богу що в тяжкі хвилини він посилає добрих, щирих людей, професіоналів, людей з великої літери. Я таких зустріла: це лікарі хірурги відділення голови та шиї Кравець Олег Володимирович, Хлинін Олександр Вікторович та Чернієнко Віктор Володимирович. Велике Вам дякую, низький Вам уклін і моя безмежна вдячність. Лікарі від Бога яким без сумніву можна довірити найцініще що є у кожного з нас життя. Міцного Вам здоров`я і Божої благодаті.

Отделение опухолей пищевода и желудка

Відгук додано 26 жовтня, 2019 год
Подскажите пожалуйста , как записаться на прием к специалисту вашего отделения .Есть предварительные анализы , КТ, ренген , УЗИ Подскажите пожалуйста , как записаться на прием к специалисту вашего отделения .Есть предварительные анализы , КТ, ренген , УЗИ

Благодарим Ивана Ивановича Смоланка и Андрея Александровича Ляшенко

Відгук додано 24 жовтня, 2019 год
"Золотые руки" хирургов делают подчас невозможное. Женщины, зная, что их будут оперировать именно эти ПРОФЕССИОНАЛЫ не боятся. Дочь-16 лет, познакомившись с ними, сказала, дядечки хорошие, будет все ОК. Благодарим специалистов, благодарим медперсонал за внимание. "Золотые руки" хирургов делают подчас невозможное. Женщины, зная, что их будут оперировать именно эти ПРОФЕССИОНАЛЫ не боятся. Дочь-16 лет, познакомившись с ними, сказала, дядечки хорошие, будет все ОК. Благодарим специалистов, благодарим медперсонал за внимание.

Процик Володимир Семенович.

Відгук додано 23 жовтня, 2019 год
В далекому 1986 році моєму батькові тут робили операцію.Таке це страшне слово "РАК".Батько мій живе і досі.Низький уклін Вам, Володимир Семенович.Довгих років Вам.Мій батько молиться за Вас і зараз. В далекому 1986 році моєму батькові тут робили операцію.Таке це страшне слово "РАК".Батько мій живе і досі.Низький уклін Вам, Володимир Семенович.Довгих років Вам.Мій батько молиться за Вас і зараз.



Национальный Институт Рака

Національний інститут раку України (НІР) – це клінічний та дослідницький міжнародно-акредитований онкологічний центр, що є невід’ємною частиною спеціалізованої, висококваліфікованої медичної допомоги в Україні. НІР охоплює всі аспекти контролю за онкологічними...
Рейтинг 4.4 из 5 на основании 1209 відгуків
Адрес: Киев, вулиця Михайла Ломоносова, 33/43
Телефон: 044 257 9315

Клініки

Клиника Оберіг
Клиника Оберіг

Рейтинг: 4.9
224 відгука
Стоматология Astra Dent
Стоматология Astra Dent

Рейтинг: 4.7
298 відгуків
Медицинский центр «Айвимед»
Медицинский центр «Айвимед»

Рейтинг: 4.3
126 відгуків
Медиком
Медиком

Рейтинг: 4.8
583 відгука
Клиника выходного дня
Клиника выходного дня

Рейтинг: 4.7
320 відгуків
Цертус (CERTUS)
Цертус (CERTUS)

Рейтинг: 4.6
23 відгука



Вам необходимо войти или зарегистрироваться
fullscreen
close