Агентство «Магістр» відгуки

magistr.in.ua
Агентство «Магістр»
4.3 5
10 відгуків / 1400 переглядів
Результати відгуків

Отличная фирма

Светлана Светлана 23 січня, 2020 год
Компания отличная! Помогли с написанием магистерской работы. Сделали всё чётко, по методичке и уникально. И в срок. Сдала на отлично. Рекомендую!
Переваги:
  1. Качественно
  2. Уникально
  3. В срок
Недоліки:
  1. Нет

Без проблем

Станіслав Станіслав 14 січня, 2020 год
Замовляв дипломну роботу в "Магістрі". Це було замовлення за 3 місяці до здачі. За весь цей час я не сумнівався, що проблем із роботою не буде. Компанія постійно на зв'язку і виконавець мене двічі запитував про деталі дослідження, щоб я уточнив їх у керівника. Можу точно сказати, що тут роботи унікальні та авторські, і ви не побачите копій з... Читати відгук Замовляв дипломну роботу в "Магістрі". Це було замовлення за 3 місяці до здачі. За весь цей час я не сумнівався, що проблем із роботою не буде. Компанія постійно на зв'язку і виконавець мене двічі запитував про деталі дослідження, щоб я уточнив їх у керівника. Можу точно сказати, що тут роботи унікальні та авторські, і ви не побачите копій з інтернету.
Переваги:
  1. Зробили без затримки
  2. Зразу ж відповідають на дзвінки
  3. Хороша унікальність

ну такое, не супер

Таня Таня 12 грудня, 2019 год
Заказала курсовую работу в ноябре, сдача было до 05.12... Качеством не сильно довольна,неясно откуда брались данные и тд.Поэтому так бы я тоже сделала.Считаю что зря потратила деньги.Претензий не выдвигала,но больше обращаться сюда не буду точно
Переваги:
  1. сделали вовремя
Недоліки:
  1. качество низкое

Спасибо за помощь )))

Оля Оля 2 грудня, 2019 год
В ноябре заказывала дипломную работу в агентстве Магистр. Качество работы порадовало. Сразу после получения готового исследования я сделала проверку на антиплагиат и результат показал 93%. Это выше чем необходимо. Сервис рекомендую своим одногруппникам, в целом могу отметить оперативность и ответственный подход к выполнению разных заданий.
Переваги:
  1. Хорошая уникальность работ

Все гут. можно заказывать

Олег Олег 18 жовтня, 2019 год
Хоть я и гуманитарий, но писать около 60 страниц научного текста у меня не было никакого желания. Как-то глупо просиживать штаны, когда есть столько интересных занятий. Обратился к профессионалам, пересказал все требования относительно дипломной работы и ушел заниматься своими делами. Что могу сказать? Дипломная работа была выполнена своевременно. Конечно же, преподаватель нашел к чему придраться. Но в результате, я получил... Читати відгук Хоть я и гуманитарий, но писать около 60 страниц научного текста у меня не было никакого желания. Как-то глупо просиживать штаны, когда есть столько интересных занятий. Обратился к профессионалам, пересказал все требования относительно дипломной работы и ушел заниматься своими делами. Что могу сказать? Дипломная работа была выполнена своевременно. Конечно же, преподаватель нашел к чему придраться. Но в результате, я получил за нее пятерку.

Все хорошо. Рекомендую

Оксана Оксана 5 жовтня, 2019 год
Я заказываю работы уже не первый раз в компании Магистр. Нашла компанию случайно в Интернете и не жалею, что решила обратиться именно к вам. Алла нашла для меня хорошего исполнителя, который справляется со всеми заказами на отлично. Проблем не было, всегда идут на уступки. Работы практически не правлю после получения заказа – исполнители все делают согласно методичке.
Читати відгук
Я заказываю работы уже не первый раз в компании Магистр. Нашла компанию случайно в Интернете и не жалею, что решила обратиться именно к вам. Алла нашла для меня хорошего исполнителя, который справляется со всеми заказами на отлично. Проблем не было, всегда идут на уступки. Работы практически не правлю после получения заказа – исполнители все делают согласно методичке.
good

Дуже вдячна менеджеру Аллі

Юля Юля 17 вересня, 2019 год
Хочу залишити позитивний відгук про співпрацю із агенцією Магістр, оскільки дані люди допомогли мені із написанням важкої термінової дипломної роботу. Попередня агенція не те що не виконала роботу вчасно, але і зробила її неякісно. Алла дала мені можливість спілкування із виконавцем роботи, вона за нереально короткий час врятувала мені захист. Робота була хорошої якості, керівник зробила тільки декілька зауважень... Читати відгук Хочу залишити позитивний відгук про співпрацю із агенцією Магістр, оскільки дані люди допомогли мені із написанням важкої термінової дипломної роботу. Попередня агенція не те що не виконала роботу вчасно, але і зробила її неякісно. Алла дала мені можливість спілкування із виконавцем роботи, вона за нереально короткий час врятувала мені захист. Робота була хорошої якості, керівник зробила тільки декілька зауважень щодо оформлення роботи, по змісту зауваження були відсутні, тому правки зайняли тільки декілька годин. Рекомендую!

Складна тема - не проблема

Тома Тома 26 червня, 2019 год
Заказувала курсову роботу з права. Задоволена співпрацею, оскільки тільки тут знайшли мені виконавця, який взявзя за дану тему. Попередні агенції – відмовляли, не буду їм тут залишати негативні відгуки чи антирекламу. Після рецензії робота була допрацьована, всі зауваження керівника були виконані повністю. Хочу відмітити високий рівень унікальності і наявність великої кількості посилань на літературу. При цьому відразу видно, що посилання... Читати відгук Заказувала курсову роботу з права. Задоволена співпрацею, оскільки тільки тут знайшли мені виконавця, який взявзя за дану тему. Попередні агенції – відмовляли, не буду їм тут залишати негативні відгуки чи антирекламу. Після рецензії робота була допрацьована, всі зауваження керівника були виконані повністю. Хочу відмітити високий рівень унікальності і наявність великої кількості посилань на літературу. При цьому відразу видно, що посилання є справжніми, і автори відповідально відносяться до роботи. Буду звертатися сюди ще, усім рекомендую.
Переваги:
  1. Унікальність 75%
  2. Відповідальне ставлення до роботи
Недоліки:
  1. -

Хороша робота

Василь Василь 11 червня, 2019 год
Вдячний друзям, які порекомендували цю компанію. Потрібно було написати магістерську роботу. Тема була надто складною для мене. Велике спасибі консультантові, який зробив роботу зрозумілою. І захистився добре. По оформленню зауважень не було. В цілому я задоволений роботою компанії!
Переваги:
  1. Вміло підібрано матеріал по темі
  2. Не було суттєвих зауважень по роботі
Недоліки:
  1. Немає

magistr.in.ua

Гость Гость 14 квітня, 2019 год
Заказал магистерскую роботу, на сайте написано что все професионально и так далее! Роботу заказал на 120 страниц, прислали ЗАКОНЧЕНУЮ РОБОТУ всего на 70 страниц, анотацию випросил и то прислали отдельно, грубят, делают не так как я указал у условия
Агентство «Магістр»
Агентство «Магістр»
Рейтинг 4.3 з 5 на підставі 10 відгуків

Дипломи на замовлення
Эврика!
Эврика!

Рейтинг: 5
1 відгук
Научный Центр (Наука-Центр)
Научный Центр (Наука-Центр)

Рейтинг: 5
97 відгуків
all5
all5

Рейтинг: 4.6
213 відгуків
Авторское агентство ДИПЛОМКА
Авторское агентство ДИПЛОМКА

Рейтинг: 4.4
31 відгук
zakazat-kursovik.kiev.ua
zakazat-kursovik.kiev.ua

Рейтинг: 3.4
8 відгуків
Информ Сервис
Информ Сервис

Рейтинг: 4.7
24 відгука
Наука Сервис
Наука Сервис

Рейтинг: 4.7
51 відгук
Компания "Зачёт!"
Компания "Зачёт!"

Рейтинг: 5
11 відгуків


Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності
Приймаю