LNZ Group відгуки клієнтів

LNZ Group відгуки клієнтів
LNZ Group
4.9 5
9 відгуків / 2002 перегляда
Результати відгуків

Про агрохімію в LNZ Group

Юра Юра 11 лютого, 2019 год
Купую агрохімію в LNZ Group для власних полів. Краща рекомендація, на мій погляд, здатна переконати в якості продукції це не реклама, а практичний приклад. У агрофірми, наскільки я знаю, понад 60 тисяч гектар, де вони користуються своєю ж продукцією. Тому подивившись, що і як, я теж став користуватися їхньою продукцією. Шкодую лише, що відразу цього не зробив, а витрачав час... Читати відгук Купую агрохімію в LNZ Group для власних полів. Краща рекомендація, на мій погляд, здатна переконати в якості продукції це не реклама, а практичний приклад. У агрофірми, наскільки я знаю, понад 60 тисяч гектар, де вони користуються своєю ж продукцією. Тому подивившись, що і як, я теж став користуватися їхньою продукцією. Шкодую лише, що відразу цього не зробив, а витрачав час на марні, по суті, перевірки для себе. Однак сьогодні на ринку так багато підробок і просто всякого непотребу під маркою "агрохімія" що вірити на слово не можна взагалі.

Секрет успіху LNZ

Артур Артур 8 лютого, 2019 год
Секрет успіху LNZ Group дуже простий - виконуй все що написано в твоїх рекламних буклетах. Я займаюся негласною інспекцією фермерських господарств і тому знаю, про що говорю. Перевіряючи якість агрохімії і зернових культур ЛНЗ я отримав досить рідкісний в наш час результатJ - їх властивості відповідають заявленим. Детальніше вивчивши історію та відгуки про компанію, я зрозумів, що багатьом постійним її... Читати відгук Секрет успіху LNZ Group дуже простий - виконуй все що написано в твоїх рекламних буклетах. Я займаюся негласною інспекцією фермерських господарств і тому знаю, про що говорю. Перевіряючи якість агрохімії і зернових культур ЛНЗ я отримав досить рідкісний в наш час результатJ - їх властивості відповідають заявленим. Детальніше вивчивши історію та відгуки про компанію, я зрозумів, що багатьом постійним її клієнтам моє здивування незрозуміло. Відповім на це так - в більш ніж 50% випадків під час перевірки, зміст частково або (рідко) повністю не відповідає упаковці. "Урожайний" гібрид опинявся звичайним "городнім" сортом зернових, "ефективний і безпечний гербіцид" - малокорисною субстанцією або сильною отрутою для всіх рослин без винятку. Якість продукція LNZ Group підтвердилася, тому експертно схвалюю до використання.

Працівник LNZ

Віктор Віктор 1 лютого, 2019 год
Я працюю на лінії удосконалення зерна і допомагаю створювати якісний посівний матеріал. Сказати що це проста робота не можна - руки хлібороба завжди натруджені і мозолисті. Але як знавець "кухні зсередини" можу сказати, що не дарма наша фірма вийшла в лідери агропромислової сфери України. На лініях регулярно щось оновлюється, начальство суворо стежить за якістю робіт, лабораторія просто "кипить". Навантаження на... Читати відгук Я працюю на лінії удосконалення зерна і допомагаю створювати якісний посівний матеріал. Сказати що це проста робота не можна - руки хлібороба завжди натруджені і мозолисті. Але як знавець "кухні зсередини" можу сказати, що не дарма наша фірма вийшла в лідери агропромислової сфери України. На лініях регулярно щось оновлюється, начальство суворо стежить за якістю робіт, лабораторія просто "кипить". Навантаження на простих робітників в розпал сезону досить висока, але і зарплати вище, ніж по області. Працьовиті люди тут в пошані.

LNZ Group

Олег Ярмоленко Олег Ярмоленко 17 січня, 2019 год
Я за освітою інженер. Вдалось влаштуватися по спеціальності, ще й у рідний Черкаський край, а точніше - у Шполянський район (компанія - LNZ Group). Працювати тут мені більше ніж подобається. Це моя перша серйозна офіційна робота, з відкриттям трудової книжки, тому я дуже скурпульозно відношусь до виконання робочого плану, максимально віддаюсь роботі(мені так здається:))). Зарплатня мене досить влаштовує, тому я... Читати відгук Я за освітою інженер. Вдалось влаштуватися по спеціальності, ще й у рідний Черкаський край, а точніше - у Шполянський район (компанія - LNZ Group). Працювати тут мені більше ніж подобається. Це моя перша серйозна офіційна робота, з відкриттям трудової книжки, тому я дуже скурпульозно відношусь до виконання робочого плану, максимально віддаюсь роботі(мені так здається:))). Зарплатня мене досить влаштовує, тому я намагаюсь приносити якомога більше користі, як не як, я в команді однієї з найперспективніших молодих компаній;)) P.S. Прикинув, що з такою заробітною платою я за 2-3 роки зможу купити собі Octavia A7! ))

Работник ЛНЗ Груп

Денис Петрович Денис Петрович 14 січня, 2019 год
Меня, как работника ЛНЗ Груп со стажем 8 лет часто спрашивают, "большая ли "текучесть кадров" в компании". Возьму на себя отвестственность и скажу за всю компанию сразу: мы, как относительно молодое предприятие постоянно развиваемся, и стремимся к лучшему: к более продуктивной и быстрой работе сотрудников, к более высоким показателям результатов работы, к тому, чтобы с нами работали люди, которые действительно... Читати відгук Меня, как работника ЛНЗ Груп со стажем 8 лет часто спрашивают, "большая ли "текучесть кадров" в компании". Возьму на себя отвестственность и скажу за всю компанию сразу: мы, как относительно молодое предприятие постоянно развиваемся, и стремимся к лучшему: к более продуктивной и быстрой работе сотрудников, к более высоким показателям результатов работы, к тому, чтобы с нами работали люди, которые действительно дышат тем чем они занимаются и которым мы точно можем доверять, что естественно, ведь авторитет всего предприятия в целом зависит и от каждого работника по отдельности. ЛНЗ дает возможность каждому сотруднику раскрыть свой потенциал и прислушывается к идеям и предложениям кажного участника своей большой сплоченной команды. Те, кто знает, что может стать здесь лучше, внести свою лепту в общее дело и сделать компанию лучше - с радостью принимаются в ряды LNZ Group. LNZ - как большая семья, в которой всегда найдётся место для людей, которые хотят и могут плодотворно работать.

Ефімер

Микола Микола 12 січня, 2019 год
Користуємося післясходовим гербіцидом "Ефімер". Дуже хороший по якості продукт,якраз те, що протрібно для швидкого і ефективного позбавленя від бур*янів. Зазвичай, на перший день вже маємо результат. Обприскуємо ним кукурудзу, поки на стеблах не більше 5 листків, у період коли дуже активно починає проростати бур*ян. Робимо все як в інструкціїї, і проблем нема, лише відмінні результати. Помітили, що коли... Читати відгук Користуємося післясходовим гербіцидом "Ефімер". Дуже хороший по якості продукт,якраз те, що протрібно для швидкого і ефективного позбавленя від бур*янів. Зазвичай, на перший день вже маємо результат. Обприскуємо ним кукурудзу, поки на стеблах не більше 5 листків, у період коли дуже активно починає проростати бур*ян. Робимо все як в інструкціїї, і проблем нема, лише відмінні результати. Помітили, що коли мало опадів за сезон - процес "очистки" проходить швидше. Якість - провірено, підтверджуємо!

Про LNZ Group

Я спостерігаю зміни із середини компанії, і тому здатен максимально критично оцінити теперішнє положення LNZ Group. LNZ - компанія, яка поступово але впевнено просувається вперед у рейтингу наймасштабніших компаній своєї сфери. З такими темпами, не важко спрогнозувати, що сходження LNZ Group на вершину "Олімпу" в агросфері уже не за горами!!!

Посевмат від ЛНЗ

Галина Галина 2 січня, 2019 год
Купуємо посевмат ЛНЗ вже третій рік. До цього пробували насіння різних фірм, але поєднання ціна-якість саме від LNZ Group виявилося найкращим. У нас невелике фермерське господарство, працюємо самі на себе, тому заробіток прямо залежить від врожайності. Місць, де можна купити посевмат "супреурожайний" знаємо багато, хороших розрекламованих фірм теж чимало. Але в більшості їх пропонують перекупники в яких націнка досить багато... Читати відгук Купуємо посевмат ЛНЗ вже третій рік. До цього пробували насіння різних фірм, але поєднання ціна-якість саме від LNZ Group виявилося найкращим. У нас невелике фермерське господарство, працюємо самі на себе, тому заробіток прямо залежить від врожайності. Місць, де можна купити посевмат "супреурожайний" знаємо багато, хороших розрекламованих фірм теж чимало. Але в більшості їх пропонують перекупники в яких націнка досить багато відкусує від нашого прибутку. Тут же ми працюємо безпосередньо з постачальником, врожайність їхнього насіння дозволяє уникнути збитків навіть в дощовий/посушливий сезон. Впевнюємось у цьому вже не перший сезон.

Компанія ЛНЗ

Андрій Загреба Андрій Загреба (Украина) 10 жовтня, 2018 год
Купляємо в ЛНЗ уже 4 рік. За цей час перепробували багато гібридів кукурудзи. Хімію беремо також у них) Можу впевнено сказати що в подальшому будемо користуватися послугами цієї компанії. Адже дуже зручно, що відразу в одного менеджера і гібриди, і хімія на вибір
LNZ Group
LNZ Group
Рейтинг 4.9 з 5 на підставі 9 відгуків

Сільське господарство
Интернет-магазин "Сад Огород"
Интернет-магазин "Сад Огород"

Рейтинг: 4.9
91 відгук
Фирма "УкрМицелий-Киев"
Фирма "УкрМицелий-Киев"

Рейтинг: 4
23 відгука
Компания Система (КС)
Компания Система (КС)

Рейтинг: 2.3
3 відгука
ЛПХ "Ядлось"
ЛПХ "Ядлось"

Рейтинг: 5
4 відгука
agrovolokno.com интернет-магазин
agrovolokno.com интернет-магазин

Рейтинг: 4.6
48 відгуків
AGRO-IPK
AGRO-IPK

Рейтинг: 3.4
15 відгуків
Союз Агро Инвест 2007
Союз Агро Инвест 2007

Рейтинг: 5
2 відгука
Группа компаний «Агрокит»
Группа компаний «Агрокит»

Рейтинг: 5
1 відгук


Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності
Приймаю