Dila/Діла Медицинская лаборатория (Киев, ул. Подвысоцкого, 6А) відгуки

Відгуки лікарів та пацієнтів
Dila/Діла Медицинская лаборатория
3.2 5
17 відгуків / 275863 перегляда
Результати відгуків
Важливо! З метою актуальності, рейтинг і результати відгуків, які відображаються на графіку, обчислюються на підставі 100 останніх відгуків
Відгуки з позначкою "Проблема вирішена" не враховуються

Неякісні результати аналізів

Нестерук Марія Нестерук Марія 14 липня, 2020 год
 Відгук про Dila/Діла Медицинская лаборатория за адресою Киев, ул. Подвысоцкого, 6А Жахлива робота! Лабораторія "Діла" НЕЯКІСНО ПРОВОДИТЬ ХІМІЧНІ АНАЛІЗИ та видає невірні результати! В моєму випадку - вони видали хибно-позитивний результат на СТРАШНУ ІНФЕКЦІЙНУ ХВОРОБУ, при цьому, інші аналізи на цю ж саму хворобу, зроблені в тій самій "Ділі" були негативними!!! Після отриманого в "ДІЛІ" "позитивного" результату, я та мій чоловік пересдали усі можливі тести на цю хворобу в ЧОТИРЬОХ... Читати відгук Жахлива робота! Лабораторія "Діла" НЕЯКІСНО ПРОВОДИТЬ ХІМІЧНІ АНАЛІЗИ та видає невірні результати! В моєму випадку - вони видали хибно-позитивний результат на СТРАШНУ ІНФЕКЦІЙНУ ХВОРОБУ, при цьому, інші аналізи на цю ж саму хворобу, зроблені в тій самій "Ділі" були негативними!!! Після отриманого в "ДІЛІ" "позитивного" результату, я та мій чоловік пересдали усі можливі тести на цю хворобу в ЧОТИРЬОХ РІЗНИХ ЛАБОРАТОРІЯХ!!!! В тому числі - в Європейській лабораторії, адже мій чоловік мешкає за кордоном. І усі результати були негативними. Ми звернулися за консультацією до профільного спеціаліста і він теж був вражений, як лабораторія "Діла", результатам якої ми раніше довіряли, могла зробити таку жахливу помилку? А ще гірше, коли я звернулася зі скаргою до "Діли", вони запропонували мені пересдати "сумнівний" аналіз у них ще раз, і знову видали мені той самий "позитивний" результат!!! Це свідчить або про те, що "ДІЛА" - ШАХРАЇ та навмисно підробили повторний результат, або про те, що "ДІЛА" ПРОВОДИТЬ НЕЯКІСНІ ХІМІЧНІ АНАЛІЗИ!!! Така помилка "Діли" коштувала мені та моїй родині декількох жахливих днів, в які ми намагалися розібратися, чи це дійсно з нами трапилось, і як з такою хворобою далі жити. Ми витратили купу часу та нервів на перевірку цього аналізу: мені довелося ДОДАТКОВО їхати ПЕРЕСДАВАТИ цей аналіз (кров з вени) ЧОТИРИ РАЗИ!!!! я зазнала ЗНАЧНИХ МАТЕРІАЛЬНИХ БИТКІВ на перевірку цього аналізу в інших лабораторіях та на спеціаліста, який поставить остаточний дігноз!!!
Dila Відповідь представника Dila 15 липня, 2020 год
Шановна Марія,
Дякуємо за відгук!
Ваше звернення було ретельно розглянуто, проведено повторне тестування з резервного біоматеріалу, безкоштовно було повторно взято у Вас біоматеріал на додаткове тестування , окрім того ще на одне дослідження,яке не входило до переліку замовлення. Коректність виданого нашою лабораторією результату підтверджена.
Хочемо звернути Вашу увагу, що лабораторія ДІЛА має атестат акредитації по ДСТУ EN ISO 15189:2015, який означає, що лабораторія надає точні і достовірні результати, відповідає міжнародним нормам і стандартам якості, які використовуються для оцінки.
З повагою до Вашого здоров'я, ДІЛА

Фейкові результати

Вика Вика 7 жовтня, 2019 год
 Відгук про Dila/Діла Медицинская лаборатория за адресою Киев, ул. Подвысоцкого, 6А різні показники онкомаркера в різницю в 2 дні. перездавала ще в 2х лаб. все норма. Брехуни ! Зателефонувала в лаб. сказали ми перепровіримо. передзвонили і сказали що результат вірний )))) кажу а код такий теж у вас здавала, ми перепровіримо. зателефонували сказали теж вірний)))) . Сама найгірша лабораторія України
Dila Відповідь представника Dila 8 жовтня, 2019 год
Добрий день,
Ми приносимо свої вибачення за надані Вам незручності. З метою проведення детального розбору ситуації, описаної Вами, просимо вказати код, під яким були зареєстровані Ваші дослідження в МЛ ДІЛА або зв'язатися з нами за телефоном єдиної інформаційної служби 0 800 217 887, 0 800 752 180 і залишити свій код.Ми обов'язково розберемося в ситуації.

З повагою до Вашого здоров'ю, МЛ ДІЛА

діла не признає помилок!

Лея Лея 7 жовтня, 2019 год
 Відгук про Dila/Діла Медицинская лаборатория за адресою Киев, ул. Подвысоцкого, 6А здавала в вересні аналіз на гормони. отримала результати дуже погані(((. з цими аналізами поїхала в інститут ендокринології, на обстеження, потім в інститут на кловській... всі спеціалісти були шоковані чому узд норма, а аналізи жах(. один з лікарів каже перездай в нашому філіалі Діли ще раз аналізи. перездаю і о чудоооо. все норма. через які кола ада я пройшла і нервів,... Читати відгук здавала в вересні аналіз на гормони. отримала результати дуже погані(((. з цими аналізами поїхала в інститут ендокринології, на обстеження, потім в інститут на кловській... всі спеціалісти були шоковані чому узд норма, а аналізи жах(. один з лікарів каже перездай в нашому філіалі Діли ще раз аналізи. перездаю і о чудоооо. все норма. через які кола ада я пройшла і нервів, сліз. Не витрачайте свій час, гроші і саме головне здоров'я на цю шарашкину контору.
Переваги:
  1. відсутні
Недоліки:
  1. фейкові результати. від однієї лабораторії два різних аналізи!!!!
Dila Відповідь представника Dila 8 жовтня, 2019 год
Добрий день,
Ми приносимо свої вибачення за надані Вам незручності. З метою проведення детального розбору ситуації, описаної Вами, просимо вказати код, під яким були зареєстровані Ваші дослідження в МЛ ДІЛА або зв'язатися з нами за телефоном єдиної інформаційної служби 0 800 217 887, 0 800 752 180 і залишити свій код.Ми обов'язково розберемося в ситуації.

З повагою до Вашого здоров'ю, МЛ ДІЛА

Не компетентный персонал

Наталия Наталия 19 серпня, 2019 год
 Відгук про Dila/Діла Медицинская лаборатория за адресою Киев, ул. Подвысоцкого, 6А Добрый день, сдавали ребенку 5 лет, анализы на Ванды Василевской (16.08.2019) до этого 3 года назад был горький опыт на Подвысоцкого, где была детская медсестра, ребенку кололи две руки, потому что начало поддувать вену. А на Ванды Василевской мы предупредили о печальном опыте, попросили постараться!!! Ребенок знает, что такое сдавать анализ крови с вены( неоднократно ставили капельницы и катетеры с... Читати відгук Добрый день, сдавали ребенку 5 лет, анализы на Ванды Василевской (16.08.2019) до этого 3 года назад был горький опыт на Подвысоцкого, где была детская медсестра, ребенку кололи две руки, потому что начало поддувать вену. А на Ванды Василевской мы предупредили о печальном опыте, попросили постараться!!! Ребенок знает, что такое сдавать анализ крови с вены( неоднократно ставили капельницы и катетеры с первого раза попадали в вену)но нам опять не повезло, девушка уколов иглой руку начала искать вену, при этом я успокаивала ребенка, который стонал от боли, и говорила "девочки что Вы делаете?" кровь так и не получилось взять, кололи вторую руку!!! Не знаю как буду уговаривать ребенка повторно сдать анализы. Вам срочно надо думать что делать с персоналом!!!
Dila Відповідь представника Dila 25 серпня, 2019 год
Доброго дня, Наталія
Дякуємо Вам за відгук про рівень послуг, що надаються МЛ «ДІЛА».
Ми шкодуємо, що сервіс нашої компанії залишив у Вас негативне враження.
Ваше звернення буде належним чином оформлене і відправлене на розгляд керівнику даного підрозділу МЛ «ДІЛА», для подальшого усунення наявних невідповідностей. Повідомлено, що медичний персонал додатково в неплановому порядку будуть проходити додаткові навчання.
Для збереження лояльності МЛ «ДІЛА» надає Вам одноразову 20% знижку на наступне замовлення у відділенні м. Київ, вул. Б. Гаврилишина (В. Василевської), 7
Знижка не поширюється на «Скринінгові програми» і «Комплекси для лікарів», а так само не може бути передана третім особам.
Сподіваємося, що в майбутньому відвідування лабораторії залишить у Вас тільки позитивні враження

Быстро и качественно

Yanichar Yanichar 9 серпня, 2019 год
 Відгук про Dila/Діла Медицинская лаборатория за адресою Киев, ул. Подвысоцкого, 6А 08.08.19 за 10 минут до закрытия сдал анализ, с пометкой срочно, говорили что до 11 утра будет (рабочий день с 7, анализ делается 4 часа). Меньше чем через 5 часов после этого, ночью, значительно раньше оговоренного срока результат был на почте. Рекомендую!
Переваги:
  1. Оперативность
  2. Гибкость цен (если не срочно то низкие цены)
Dila Відповідь представника Dila 13 серпня, 2019 год
Добрий день,
Ми щиро дякуємо Вам, за оцінку професіоналізму медсестер. Наші співробітники намагаються робити все можливе, щоб Ви відчували себе комфортно під час відвідування наших відділень.
Також бажаємо Вам міцного здоров'я, і звертатися до лабораторії ДІЛА тільки з метою профілактики.

З повагою до Вашого здоров'ю, МЛ ДІЛА

Пока все нравится

Анастасия Анастасия 3 травня, 2019 год
 Відгук про Dila/Діла Медицинская лаборатория за адресою Киев, ул. Подвысоцкого, 6А Обслуживаюсь в диле с семьей почти 5 лет. Все устраивает. Быстро, качественно. Цены не низкие, но зато я уверенна в результате.Это не шаражкина контора,поэтому всем советую!
Dila Відповідь представника Dila 3 травня, 2019 год
Добрий день,
Дозвольте висловити щиру вдячність за Ваш відгук. Працюємо для Вас та бажаємо міцного здоров’я!
З повагою до Вашого здоров’я, МЛ ДІЛА

Сервис и качество

Карина Карина 15 січня, 2019 год
 Відгук про Dila/Діла Медицинская лаборатория за адресою Киев, ул. Подвысоцкого, 6А Были недавно в другой частной лаборатории. Все же не то, хоть и немного дешевле был анализ. Вернулись в Дилу. спасибо за качество предоставляемых услуг и точность результатов!
Dila Відповідь представника Dila 15 січня, 2019 год
Шановна,
Ми вдячні, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук про роботу нашої лабораторії. Працюємо для Вас та бажаємо міцного здоров’я!
З повагою до Вашого здоров’я, МЛ ДІЛА

Дила, похоже, пишет результаты "с потолка"

Николай Николай (Украина, Київ) 23 грудня, 2017 год
 Відгук про Dila/Діла Медицинская лаборатория за адресою Киев, ул. Подвысоцкого, 6А Предыстория такова:
Ж., 42 года, после тотальной тиреоидэктомии в 2010г., находится на супрессивной дозе тироксина 125 мкг/сут. Целевой уровень ТТГ при такой дозе по рекомендации эндокринолога меньше 0,2 мкЕд/мл. 21.12.2017 - ТТГ 0,798 мкЕд/мл; 23.12.2017 - ТТГ 0,504 мкЕд/мл.
Ув. Дила, как можно объяснить подобный разброс данного показателя в течение всего 2х дней, когда общемировая практика говорит о... Читати відгук
Предыстория такова:
Ж., 42 года, после тотальной тиреоидэктомии в 2010г., находится на супрессивной дозе тироксина 125 мкг/сут. Целевой уровень ТТГ при такой дозе по рекомендации эндокринолога меньше 0,2 мкЕд/мл. 21.12.2017 - ТТГ 0,798 мкЕд/мл; 23.12.2017 - ТТГ 0,504 мкЕд/мл.
Ув. Дила, как можно объяснить подобный разброс данного показателя в течение всего 2х дней, когда общемировая практика говорит о том, что изменение уровня ТТГ происходит в теч. 6-8 нед.?
Dila Відповідь представника Dila 26 грудня, 2017 год
Добрый день,
Мы приносим свои извинения за предоставленные Вам неудобства. С целью проведения детального разбора ситуации, описанной Вами, просим указать код, под которым были зарегистрированы Ваши исследования в МЛ ДІЛА или связаться с нами по телефону единой информационной службы 0 800 606 777 и оставить свои данные.Мы обязательно разберемся в ситуации/

С уважением к Вашему здоровью, МЛ ДІЛА
Показати 2 відповіді

вопрос

Гость Гость (Украина, Київ) 21 червня, 2017 год
 Відгук про Dila/Діла Медицинская лаборатория за адресою Киев, ул. Подвысоцкого, 6А как берут аналази кдл 13
Dila Відповідь представника Dila 21 червня, 2017 год
Добрий день, Гість,
КДЛ №13 "Урогенітальний комплекс" (Виявлення Mycoplasma hominis, Ureaplasma spp. із визначенням чутливості до 11 антибіотиків, Виявлення ДНК Chlamydia trachomatis методом REAL TIME ПЛР - зішкріб з у/г тракту) У / г забір.
Важливо:
- Протягом 2-х діб перед забором матеріалу не застосовувати препаратів місцевої дії (свічки, спринцювання і ін.), утриматися від статевих контактів.
- Протягом 2-х годин утриматися від сечовипускання.
- Здавати до лікування або не раніше, ніж через 21 день після закінчення курсу антибактеріальної, антимікотичної терапії (якщо інше не визначено лікарем).
Можливо: Можливі відхилення від стандартних умов за узгодженням з лікарем.
Увага: Умови підготовки до здачі урогенітального матеріалу визначаються лікарем.
При особливих вказівках лікаря береться відповідно до зазначеної точки забору.
Детальну інформацію про дослідження, правила підготовки та режим роботи маніпуляційних кабінетів, Ви можете знайти на сайті www.dila.com.ua або дізнатися за телефоном: 044-531-94-91, 0800606777
З повагою до Вашого здоров'я, МЛ ДІЛА

Забор мазка просто невыносимый

Наталья Наталья (Украина) 3 червня, 2017 год
 Відгук про Dila/Діла Медицинская лаборатория за адресою Киев, ул. Подвысоцкого, 6А Всегда сдавала у вас все анализы, любила отделение на Подвысоцкого, т.к. там медсестры всегда лучше чем др. лабораторий брали и кровь на анализ, и мазки и бакпосевы и т.д. С какого - то времени, точно не скажу, появился новый персонал, кровь берут больно, а что касается у/г мазка, там это стало просто ужас. В предыдущий раз расцарапали уретру так, что... Читати відгук Всегда сдавала у вас все анализы, любила отделение на Подвысоцкого, т.к. там медсестры всегда лучше чем др. лабораторий брали и кровь на анализ, и мазки и бакпосевы и т.д. С какого - то времени, точно не скажу, появился новый персонал, кровь берут больно, а что касается у/г мазка, там это стало просто ужас. В предыдущий раз расцарапали уретру так, что в туалет неделю невозможно было ходить (и это при том, что а-з был идеальный, т.е. ни инфекций, ни др. проблем не было). В этот раз отказалась от взятия с уретры, так девушка (та, что и была в прошлый раз) просто разодрала шейку, пошла кровь. Я знаю, что вы скажете, что так может быть, мы подписываем бумажки - предупреждения и т.д. Но, вы меня извините. Мне 42 года, рожавшая женщина, эрозии нет, врачи берут - даже не чувствуешь, раньше брали - аналогично, немного (!) ощущался ПАП-тест (девушек, которые раньше брала всех в лицо знала). Но, то, что делает сейчас это сестра!!
Однозначно 3-й раз уже точно не пойду и никого с членов своей семьи не отведу. Приехала от вас с довольно сильной болью. Извините, но вы стали хуже! Для мазков слизистую раздирать, она анализ берет довольно долго и больно, не надо.
Я фанат анализов, с единичных случаев хотела не делать выводов. Но, это хуже ЖК в пол-ке. Меня, как клиента, и мою семью, вы потеряли
Dila Відповідь представника Dila 6 червня, 2017 год
Добрый день , уважаемая Наталья,
Мы приносим свои извинения за предоставленные Вам неудобства. Мы обязательно разберемся в ситуации и примем необходимые меры.
Благодарим Вас за отзыв, Вы помогаете усовершенствовать наш сервис.
С уважением к Вашему здоровью, МЛ ДІЛА.
Показати 1 відповідь

безответственность персонала

Гость Гость (Украина, Київ) 27 лютого, 2017 год
 Відгук про Dila/Діла Медицинская лаборатория за адресою Киев, ул. Подвысоцкого, 6А Мне 45 лет, как понимаете, анализы сдавала не 1 и не 20 раз, но такого бардака, неуважения к клиентам и безответственности не встречала ни где, при чем за мои же 2060 грн. Анализы сдавала моя дочь в итоге вместо одного гормона сделали совсем другой, когда я позвонила в лабораторию мне ответили, что пост фактум отследить кто сделал ошибку не возможно,... Читати відгук Мне 45 лет, как понимаете, анализы сдавала не 1 и не 20 раз, но такого бардака, неуважения к клиентам и безответственности не встречала ни где, при чем за мои же 2060 грн. Анализы сдавала моя дочь в итоге вместо одного гормона сделали совсем другой, когда я позвонила в лабораторию мне ответили, что пост фактум отследить кто сделал ошибку не возможно, значит виноваты мы сами. Такой вердикт вынесла старшая медсестра отделения на ул.Подвысоцкого, если вам надо идите заплатите 170 грн. и вам сделают тот который надо, спрашивается за что платить, за их ошибку, о каких гарантиях и качестве мы можем говорить? А теперь мы туда не пойдем совсем, потому что не факт, что сделают то что нужно. Так что, люди, прежде чем идти и доверится безответственным "профессионалам" и выложить стопку денег для дяди задумайтесь!
Dila Відповідь представника Dila 28 лютого, 2017 год
Уважаемый Гость,
Ваше обращение принято в работу.
С целью проведения детального разбора ситуации, описанной Вами, просим указать код, под которым были зарегистрированы Ваши исследования в МЛ ДІЛА или связаться с нами по телефону единой информационной службы 0 800 606 777 и оставить свои данные.
С уважением к Вашему здоровью, МЛ ДІЛА.
Показати 1 відповідь

Порадовал список огромный исследований

Дарья Дарья (Украина, Світловодськ) 2 листопада, 2016 год
 Відгук про Dila/Діла Медицинская лаборатория за адресою Киев, ул. Подвысоцкого, 6А Добрый день. С Дила мне пришлось столкнуться еще в октябре 2014 года. Я с небольшого города и в Киев поехала на лечение на стационар, при институте в котором я лечилась был небольшой кабинет Дила по адресу Народного Ополчения 5. Я сдавала тироксин свободный, тиреотропный гормон и еще много чего, уже и не помню. У меня остались только положительные эмоции, девочки... Читати відгук Добрый день. С Дила мне пришлось столкнуться еще в октябре 2014 года. Я с небольшого города и в Киев поехала на лечение на стационар, при институте в котором я лечилась был небольшой кабинет Дила по адресу Народного Ополчения 5. Я сдавала тироксин свободный, тиреотропный гормон и еще много чего, уже и не помню. У меня остались только положительные эмоции, девочки к которым я попала очень приятные, все объяснили, показали, рассказали, кабинет выдраин до стерильности, ничего лишнего (как бывает в некоторых учреждениях). Результаты в которых было подробно все написано получила в точно назначенное время. По цене, кстати, тоже терпимо получилось, у меня в моем городе цены намного выше на исследования, хотя многие анализы не делают.
Dila Відповідь представника Dila 3 листопада, 2016 год
Уважаемая Дарья, Добрый День,
Рады, что профессионализм наших сотрудников оставил у Вас такое хорошие впечатление.
Желаем Вам крепкого здоровья!

С уважением к Вашему здоровью, МЛ ДІЛА.

Двоякі результати аналізів.

Татьяна Татьяна (Украина, Київ) 21 жовтня, 2016 год
 Відгук про Dila/Діла Медицинская лаборатория за адресою Киев, ул. Подвысоцкого, 6А Відгук негативний. Тема не з приємних спогадів, але сумління вимагає написати.Влітку мала терміновий кесарів розтин в 7 пологовому будинку,для діагностики причин та планування дій лікування на майбутнє, лікарі рекомендували здати кров мою та малюка на аналіз в "діла". Довго думати не стали, адже в нашому випадку рахунок йшов на години. Приїхав викликаний кур'єр забрав зразки у відділення 0001. Аналіз який... Читати відгук Відгук негативний. Тема не з приємних спогадів, але сумління вимагає написати.Влітку мала терміновий кесарів розтин в 7 пологовому будинку,для діагностики причин та планування дій лікування на майбутнє, лікарі рекомендували здати кров мою та малюка на аналіз в "діла". Довго думати не стали, адже в нашому випадку рахунок йшов на години. Приїхав викликаний кур'єр забрав зразки у відділення 0001. Аналіз який здали називався - Розширений субпопуляційний аналіз лімфоцитів - вартістю 1185 грн.
Отримані результати складали три примірника з одним кодом замовлення, але з різними показниками!?!?. На консультації імунолога ми почули, що наші аналізи в отриманих примірниках протирічать один одному, і що не зрозуміло(і довести це не можна) який з них правдивий. Ми звернулись до Діла за поясненнями і отримали відповідь, що ми помилково отримали три примірники і що це у них система дала збій і щоб ми довіряли другому варіанту.На моє запитання і консультуючого імунолога - з чого впевненість що не першому,ажде код замовлення і код клієнта мій, відповідь так і не отримали.
На прохання перездати аналіз за рахунок лабораторії нам відмовили.
Час назад не повернеш як і втраченого малюка, але була віра що така розрекламована лабораторія несе відповідальність за свої дії, а аналіз допоможе спланувати лікування чи допомогу на майбутнє.
Нажаль. Це був перший досвід знайомства з Діла.
Dila Відповідь представника Dila 24 жовтня, 2016 год
Шановна Тетяно!
Ваше звернення прийнято в роботу.
З метою проведення детального розбору інциденту, описаного Вами, просимо вказати код, під яким були зареєстровані Ваші дослідження в МЛ ДІЛА або зв'язатися з нами за телефоном єдиної інформаційної служби 0 800 606 777 і залишити свої дані.
Дякуємо Вам за відгук, Ви допомагаєте зробити наш сервіс краще.
З повагою до Вашого здоров'я, МЛ ДІЛА

Уютно и не страшно сдавать анализы

Сергей Плющев Сергей Плющев (Украина) 4 червня, 2016 год
 Відгук про Dila/Діла Медицинская лаборатория за адресою Киев, ул. Подвысоцкого, 6А Я не любитель писать отзывы, но как многодетный отец, я хочу отметить безукоризненную работу профессионалов Дила. Вышло так, что по состоянию здоровья, не смог работать, потому пришлось сидеть в декрете вместо жены. Как вы понимаете, мне нелегко сидеть с детьми, а тем более водить их на сдачу анализов, когда их даже мать успокаивает и уговаривает с большим трудом. Мы ходим... Читати відгук Я не любитель писать отзывы, но как многодетный отец, я хочу отметить безукоризненную работу профессионалов Дила. Вышло так, что по состоянию здоровья, не смог работать, потому пришлось сидеть в декрете вместо жены. Как вы понимаете, мне нелегко сидеть с детьми, а тем более водить их на сдачу анализов, когда их даже мать успокаивает и уговаривает с большим трудом. Мы ходим в центральную лабораторию Дила. Так вот, приходя туда, дети не осознают даже, что пришли в больницу, где им могут сделать больно. А это уже показатель отличной работы медсестер. Очень благодарен за это Диле!
Dila Відповідь представника Dila 6 червня, 2016 год
Уважаемая Сергей, Добрый День!
Рады, что профессионализм наших сотрудников оставил у Вас такое хорошие впечатление.

Желаем Вам и Вашей семье крепкого здоровья!

С уважением к Вашему здоровью, МЛ ДІЛА.

Вопрос

Людмила Людмила 27 червня, 2015 год
 Відгук про Dila/Діла Медицинская лаборатория за адресою Киев, ул. Подвысоцкого, 6А Здравствуйте,хотелось бы узнать, в какой срок могут быть готовы результаты на гепатит С? Я в 9 утра сдала анализ, а в час дня пришло СМС , что результат готов
Dila Відповідь представника Dila 1 липня, 2015 год
Добрый день, Людмила!

Такая ситуация возможна. Наши специалисты стремятся выполнять исследования в кратчайшие сроки. Как только в лабораторию поступает достаточное количество заказов по определенному тесту для загрузки тест-систем, они идут в работу.

Укажите, пожалуйста, свои контактные данные (ФИО, код заказа), написав письмо e-mail: [email protected] Мы дополнительно проанализируем Ваш заказ.

С уважением к Вашему здоровью, МЛ ДІЛА.

'

Tatyana Kiyanova Tatyana Kiyanova (Украина, Київ) 26 червня, 2015 год
 Відгук про Dila/Діла Медицинская лаборатория за адресою Киев, ул. Подвысоцкого, 6А Добрый день,подскажите пожалуйста программа 158 хочу стать отцом стоимость 445грн указана за два анализа(спермограма,кровь)?
Dila Відповідь представника Dila 26 червня, 2015 год
Добрый день, Татьяна!

В состав программы 158 «Хочу стать отцом» входят два теста на гормоны:
- Фолликулостимулирующий гормон (ФСГ)
- Ингибин В.

Для анализа сдают венозную кровь натощак, через 6 часов после последнего приема пищи. Стоимость 445 грн – это цена за два теста с учетом 15% скидки.

Спермограмма – отдельное исследование, которое рекомендуется проводить до или вместе с программой 158 «Хочу стать отцом». Его цена 324 грн. Сдать анализ можно в г. Киев в отделениях МЛ ДІЛА: ул. Подвысоцкого, 6А и пр. Оболонский, 49. Обязательна предварительная запись по телефону единой информационной службы 0 800 606 777.

С уважением к Вашему здоровью, МЛ ДІЛА

не нахожу комплексы анализов в прайсе(

Гость Гость (Украина, Київ) 10 лютого, 2015 год
 Відгук про Dila/Діла Медицинская лаборатория за адресою Киев, ул. Подвысоцкого, 6А Здравствуйте! обслуживание в Диле всегда нравилось)
сейчас наблюдаюсь у эндокринолога, врач написала мне направление на комплекс исследований №31 и 32, но я не нахожу их в прайсе, чтобы хотя бы сориентироваться по цене...
Dila Відповідь представника Dila 11 лютого, 2015 год
Добрый день!

Благодарим за оценку обслуживания. Обеспечивать Вам качественный сервис – одна из главных задач нашей компании.

Стоимость указанных комплексов:
- №31 «Диагностика нарушений функции щитовидной железы» (ТТГ, Т4 своб.) - 168 грн
- №32 «Оценка аутоиммунного процесса в щитовидной железе» (АТТГ, АТПО) - 200 грн.

С уважением к Вашему здоровью, МЛ ДІЛА
Dila/Діла Медицинская лаборатория
Компания ДІЛА - первая независимая медицинская лаборатория на рынке Украины, предоставляющая качественные услуги для населения с 1998 года.
За десятилетия успешной работы стала одной из ведущих лабораторий страны, благодаря постоянному внедрению в медицинскую среду лучших мировых достижений в области лабораторной диагностики. Основа доверия многочисленных медицинских специалистов и пациентов к МЛ... детальніше

Рейтинг 3.2 з 5 на підставі 17 відгуків
Лабораторії
Национальный Институт Рака
Национальный Институт Рака

Рейтинг: 4
1297 відгуків
Новая диагностика
Новая диагностика

Рейтинг: 3.4
52 відгука
Клиника Гармония здоровья
Клиника Гармония здоровья

Рейтинг: 4.4
168 відгуків
Клиника БОРИС
Клиника БОРИС

Рейтинг: 2.5
368 відгуків
Healthy and happy
Healthy and happy

Рейтинг: 2.8
125 відгуків
Медицинская лаборатория CSD
Медицинская лаборатория CSD

Рейтинг: 2.6
5 відгуків
Клиника Familia
Клиника Familia

Рейтинг: 2.2
5 відгуків


Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності
Приймаю