Киев, ул. Деловая, 5
ТОВ Екта Сервіс отзывы клиентов
ТОВ Екта Сервіс
4.0 5
29 отзывов / 6407 просмотров

Нікому не раджу звертатися до цього сервісу. Ви сплатите гроші нізащо!

Тетяна Отзыв написан 31 июля, 2018 год
Нікому не раджу звертатися до цього сервісу. Ви сплатите гроші нізащо!
Я придбала холодильник в Епіцентрі(хороший супермаркет, часто їм користуюся, поважні продваці, все зручно і добре) Я запитала продавця про послугу перенавісу дверцят на другу сторону. Продавець дав мені сертифікат і завірив, що сплачуючи 899 гривень за сертифікат ТОВ Екта Сервіс я придбаю послугу: в мене увезуть старий холодильник і зроблять...  Читать отзыв
Нікому не раджу звертатися до цього сервісу. Ви сплатите гроші нізащо!
Я придбала холодильник в Епіцентрі(хороший супермаркет, часто їм користуюся, поважні продваці, все зручно і добре) Я запитала продавця про послугу перенавісу дверцят на другу сторону. Продавець дав мені сертифікат і завірив, що сплачуючи 899 гривень за сертифікат ТОВ Екта Сервіс я придбаю послугу: в мене увезуть старий холодильник і зроблять перенавіс дверцят. Коли я звернулася по тієї послузі в ТОВ Екта Сервіс, мені відповіли, що утилізацію вони не проводять, а за перенавіс дверцят треба сплачувати додатково. Виявляється, що за 899 гривень це сплата, за те, що працівник Екта Сервіс приїде і вструмить штепсель холодильника у розетку?
Я повернула сертифікат ТОВ Екта Сервіс, в Епіцентр касу возврату (Щиро дякую, мені без зауважень повернули гроші) а перенавіс дверцят зробила в представництві фірми виробника холодильника в Україні набагато дешевше.
Недостатки:
  1. Нікому не раджу звертатися до цього сервісу. Ви сплатите гроші нізащо!

Екта сервис

Павел (Нидерланды, Haarlem) Отзыв написан 14 марта, 2018 год
хорошая кампания,которая делает все на совесть! Не первый раз пользуюсь услугами и всегда доволен, вежливые компетентые операторы, все оперативно и качественно. хорошая кампания,которая делает все на совесть! Не первый раз пользуюсь услугами и всегда доволен, вежливые компетентые операторы, все оперативно и качественно.
2 согласны    

сертификат экстра замена

Саныч (Соединенное Королевство) Отзыв написан 27 ноября, 2017 год
Всё классно! Очень доволен услугами компании, обслуживание и качество на уровне! Молодцы! Рекомендую. Всё классно! Очень доволен услугами компании, обслуживание и качество на уровне! Молодцы! Рекомендую.
2 согласны    

Послуга не працює

Serhii (Украина, Дрогобич) Отзыв написан 23 октября, 2017 год
Послуга не працює. Брав телефон в Алло. На гарячій лінії екта сервісу сказали що не такий. В Алло сказали що вийшов якийсь закон і цей чек підходить. Одним словом футбол. Нікому не раджу купляти цю послугу. Це просто гроші на вітер. Написав заяву на повернення коштів за невикористані дні, ніхто нічого не повертає. Це все розвод. Послуга не працює. Брав телефон в Алло. На гарячій лінії екта сервісу сказали що не такий. В Алло сказали що вийшов якийсь закон і цей чек підходить. Одним словом футбол. Нікому не раджу купляти цю послугу. Це просто гроші на вітер. Написав заяву на повернення коштів за невикористані дні, ніхто нічого не повертає. Це все розвод.
4 не согласны    

ЧЕСНА КОМПАНІЯ ЕКТА

Ірішка (Украина, Кам’янське) Отзыв написан 18 октября, 2017 год
ОТ НЕЗНАЮ ШО ТАМ ПРОДАЮТЬ ЗА ТЕЛЕФОНИ В АЛЛО, КУПИЛА СОНІ ЗА 10ТИСЯЧ, НА ТРЕТІЙ ДЕНЬ ПОЧАВ СИЛЬНО ГРІТСЯ І ПОТІМ ВЗАГАЛІ ВИМКНУВСЯ.ПОНЕСЛА В МАГАЗІН ШОБ ПОМІНЯЛИ БО ЩЕ НЕ ПРОЙШЛО 14 ДНІВ І ТОВАР МОЖНА ПОМІНЯТЬ.ТАК ВОНИ ПОСЛАЛИ МЕНЕ КУДИ ПОДАЛІ.Я ВЗАГАЛІ В ШОЦІ З ЇХ РОБОТИ,ДОБРЕ ШО ЕКТА БІЛЬШЕ НЕ ПРАЦЮЄ З НИМИ.ХОРОШО ШО ВЗЯЛП ЕКСТУ ЗАМІНУ,ВІДІСЛАЛА ТЕЛЕФОН...  Читать отзыв ОТ НЕЗНАЮ ШО ТАМ ПРОДАЮТЬ ЗА ТЕЛЕФОНИ В АЛЛО, КУПИЛА СОНІ ЗА 10ТИСЯЧ, НА ТРЕТІЙ ДЕНЬ ПОЧАВ СИЛЬНО ГРІТСЯ І ПОТІМ ВЗАГАЛІ ВИМКНУВСЯ.ПОНЕСЛА В МАГАЗІН ШОБ ПОМІНЯЛИ БО ЩЕ НЕ ПРОЙШЛО 14 ДНІВ І ТОВАР МОЖНА ПОМІНЯТЬ.ТАК ВОНИ ПОСЛАЛИ МЕНЕ КУДИ ПОДАЛІ.Я ВЗАГАЛІ В ШОЦІ З ЇХ РОБОТИ,ДОБРЕ ШО ЕКТА БІЛЬШЕ НЕ ПРАЦЮЄ З НИМИ.ХОРОШО ШО ВЗЯЛП ЕКСТУ ЗАМІНУ,ВІДІСЛАЛА ТЕЛЕФОН І МЕНІ ВСЕ ПОМІНЯЛИ І ОПЕРАТИВНО.Я ДУЖЕ РАДА ЩО Є ТАКА ХОРОША КОМПАНІЯ ЯКА ВИКОНУЄ СВОЇ ОБОВЯЗКИ І НЕ ОДВЕРТАЇТЬСЯ ОТ СВОЇХ КЛІЄНТІВ.СПАСИБІ!
5 согласны    

ура!

мамаЛюба (Франция, Roubaix) Отзыв написан 2 октября, 2017 год
Вот хочу поделиться с вами радостью!Мне поменяли телефон самсунг!(обнаружыли поломку и через 4дня прислали код). Я купила новую модель(немного доплатила)и ура, я с новеньким телефончиком!
очень довольна такими услугами, компания добросовесная, Спасибо!!
Вот хочу поделиться с вами радостью!Мне поменяли телефон самсунг!(обнаружыли поломку и через 4дня прислали код). Я купила новую модель(немного доплатила)и ура, я с новеньким телефончиком!
очень довольна такими услугами, компания добросовесная, Спасибо!!
7 согласны    

все Классно!!

Жека (Украина, Київ) Отзыв написан 29 сентября, 2017 год
Несмотря на то что между ектой и Алло какие-то тёрки(я уже думал что кинули, и не будут принимать мой тел)...меня обслужили, все по договору, не отказались.Единственное что код для замены дали на выбор жук или комфи. Хорошая компания, не кидалово.Лояльные к своим клиента, я остался доволен!Рекомендую. Несмотря на то что между ектой и Алло какие-то тёрки(я уже думал что кинули, и не будут принимать мой тел)...меня обслужили, все по договору, не отказались.Единственное что код для замены дали на выбор жук или комфи. Хорошая компания, не кидалово.Лояльные к своим клиента, я остался доволен!Рекомендую.
7 согласны    

удобные услуги

Ярослав (Швеция, Стокгольм) Отзыв написан 4 сентября, 2017 год
Мне по работе очень важно быть всегда на связи,атакже доступ к интернету и вайберу. Благодаря эктовским услугам мне не надо ждать ремонта по месяцу в сервисних центрах, а ребята сделали все быстро. Спасибо за качественый сервис!!!! Мне по работе очень важно быть всегда на связи,атакже доступ к интернету и вайберу. Благодаря эктовским услугам мне не надо ждать ремонта по месяцу в сервисних центрах, а ребята сделали все быстро. Спасибо за качественый сервис!!!!
Достоинства:
  1. удобная услуга, все быстро
19 согласны    

Екта лояльна компаня

Віталій Вікторович (Украина, Київ) Отзыв написан 1 сентября, 2017 год
Мені подобаються послуги екті і взагалі хочу дуже подякувати, бо наразі у них там якась ситуація з алло сталася неприємна. в алло шлють куди подалі, кажуть шо вони не працюють більше з ектою. Я вже думав що пропали гроші за екстразаміну, та в екті все прийняли без питань, дуже ввічливі, лояльні. У мене була заміна, та тепер в алло не...  Читать отзыв Мені подобаються послуги екті і взагалі хочу дуже подякувати, бо наразі у них там якась ситуація з алло сталася неприємна. в алло шлють куди подалі, кажуть шо вони не працюють більше з ектою. Я вже думав що пропали гроші за екстразаміну, та в екті все прийняли без питань, дуже ввічливі, лояльні. У мене була заміна, та тепер в алло не можна використати код, і єдине шо пришлось чекати близько місяця поки дали код в жжук. Але дякую що взагалі прийняли телефон і не відмовились. Так що все реально, все працює. Екта молодці!!
Достоинства:
  1. дуже лояльна компанія до своїх клієнтів
Недостатки:
  1. алло не приймає коди і треба чекати
20 согласны    

екта сервіс

Ліза (Великобритания) Отзыв написан 31 августа, 2017 год
Хочу поділиться з вами своїм досвідом з ектою. Коли купували планшет, мені продавець запропонував додаткову страховку. Особо не розказував про послугу, не знаю сама нашо я согласилась. Коли вже купила і зайщла в інтернет почитать шо там і як, розстроїлась, думала розвели. У мене в місті сервісних центрів нема і де чинить планшет якщо шо, понадіялась на екту. Купувала його...  Читать отзыв Хочу поділиться з вами своїм досвідом з ектою. Коли купували планшет, мені продавець запропонував додаткову страховку. Особо не розказував про послугу, не знаю сама нашо я согласилась. Коли вже купила і зайщла в інтернет почитать шо там і як, розстроїлась, думала розвели. У мене в місті сервісних центрів нема і де чинить планшет якщо шо, понадіялась на екту. Купувала його дитині, понятно шо куча ігр і всього, і потім завис, зображення як піксельне, нічого неожна зробити. Отправила новою поштою в екту. Особо і не надіялась шо щось вирішиться, але несподівано прийшла смска з привітанням про заміну. Радості нема меж, купили дитині інший планшет трохи дорожчий. Тепер буду всім рекомендувать, чесна компанія, яка допомагає людям без клопоту мінять техніку
Достоинства:
  1. не треба самому ходить по сервісних центрах і ждать по 2 місяці, все швидко, поважають своїх клієнтів
20 согласны    

Отличный сервис

Света (Великобритания) Отзыв написан 31 августа, 2017 год
Быстро обслужили, я довольна! Быстро обслужили, я довольна!
20 согласны    

Получил новый гаджет - спасибо Экте!

Виктор (Украина) Отзыв написан 22 августа, 2017 год
Хочу сказать большое спасибо компании Экта сервис. Несмотря на то, что Алло отказалась от сотрудничества и можно сказать "кинула" клиентов, Экта предоставили замену в другом магазине. Теперь я счастливый обладатель новенького девайса)))) Хочу сказать большое спасибо компании Экта сервис. Несмотря на то, что Алло отказалась от сотрудничества и можно сказать "кинула" клиентов, Экта предоставили замену в другом магазине. Теперь я счастливый обладатель новенького девайса))))
Достоинства:
  1. Внимательное отношение к клиентам, честность
21 согласен    

Все отлично

Олег (Украина, Київ) Отзыв написан 18 августа, 2017 год
Все работает, спасибо! Все работает, спасибо!
21 согласен    

Хорошая компания

Гость (Украина, Житомир) Отзыв написан 28 июля, 2017 год
Покупал в АЛЛО телефон, через полгода на экране появились черные полосы. Хотел обратиться по экстра-замене, но продавцы АЛЛО убеждали меня, что с Эктой больше не работают и рекомендовали написать заявление, чтоб вернуть стоимость телефона. Позвонив на гарячую линию Экта-Сервис, оператор все объяснил, что это заявление личная инициатива работников АЛЛО, в договоре нет даже такого образца. Я отправил телефон на диагностику,...  Читать отзыв Покупал в АЛЛО телефон, через полгода на экране появились черные полосы. Хотел обратиться по экстра-замене, но продавцы АЛЛО убеждали меня, что с Эктой больше не работают и рекомендовали написать заявление, чтоб вернуть стоимость телефона. Позвонив на гарячую линию Экта-Сервис, оператор все объяснил, что это заявление личная инициатива работников АЛЛО, в договоре нет даже такого образца. Я отправил телефон на диагностику, через 4 дня пришло решение о замене. Но так как я не мог воспользоваться кодом, меня попросили подождать до решения этой ситуации. Ждать пришлось около 2х недель, что конечно не очень удобно, но теперь я хожу с новым телефоном благодаря экстра-замене! Кодом дали возможность воспользоваться в другом магазине (Жжук). Очень рад, что компания не отказалась от своих клиентов и нашла выход из такой ситуации. А в АЛЛО больше покупать не буду.
Достоинства:
  1. Оперативное обслуживание, лояльность к клиентам, хорошие услуги
Недостатки:
  1. Нет
20 согласны    

Отличное качество обслуживания

Гость (Украина, Хмельницький) Отзыв написан 4 июля, 2017 год
Спасибо ребята! Все было на выщем уровне, оперативно провели диагностику телефона и разрешили обменять на новый. Выражаю Вам свою благодарность.
С уважением к Вам Леонтьева Людмила Владимировна
Спасибо ребята! Все было на выщем уровне, оперативно провели диагностику телефона и разрешили обменять на новый. Выражаю Вам свою благодарность.
С уважением к Вам Леонтьева Людмила Владимировна
21 согласен    

Неповага до клієнта і брехня на кожному кроці!!

Ірина (Соединенные Штаты Америки) Отзыв написан 3 апреля, 2017 год
Прийшла відповідь з Екта сервісу...і знову в який раз відмова....таке враження,що мене просто не чують!!!!!!або не хочуть почути....або "футболять" іншими словами.
Залишається справедливість шукати лише в суді!!!!
У кого ж такі проблеми,прошу приєднуватись!!
0677138224
Прийшла відповідь з Екта сервісу...і знову в який раз відмова....таке враження,що мене просто не чують!!!!!!або не хочуть почути....або "футболять" іншими словами.
Залишається справедливість шукати лише в суді!!!!
У кого ж такі проблеми,прошу приєднуватись!!
0677138224
Достоинства:
  1. Нема
Недостатки:
  1. Брехня,обіцянки і неповага
21 не согласен    

Всех считают лохами!

Гость (Украина, Київ) Отзыв написан 2 апреля, 2017 год
Отправлял им планшет вздулась батарея. Мне отказали по следующим причинам это все происходило в течении 4 дней (каждый день что то новенькое):
1. Нет гарантийного талона
2. гарантийный талон вырван из руководства по эксплуатации
3. Руководство по эксплуатации нет
4. Не совпадает EMEI с тем что записан в гарантийном талоне, ну которого нет.

Попросил вернуть обратно все то что им отослал. Вернули сначала планшет без...  Читать отзыв
Отправлял им планшет вздулась батарея. Мне отказали по следующим причинам это все происходило в течении 4 дней (каждый день что то новенькое):
1. Нет гарантийного талона
2. гарантийный талон вырван из руководства по эксплуатации
3. Руководство по эксплуатации нет
4. Не совпадает EMEI с тем что записан в гарантийном талоне, ну которого нет.

Попросил вернуть обратно все то что им отослал. Вернули сначала планшет без каких либо документов. После звонка документы в которых не было того из чего вырван гарантийный, и после еще одного звонка прислали какое-то то левое руководство.
Ну ребята Вы же почитает этот отзыв - планшет дешевый, я его даже чинить не хотел, просто обратившись в магазин сказал давайте вы мне дадите 200-300 грн и я куплю новый! Но ребята в магазине помогли оформить все документы и я отослал его ВАМ.
При покупке я заплатил Вам 113 грн, Вы 4 раза воспользовались услугами Новой почты это как минимум 120 грн. меня это радует пусть я попал на эти 113 грн но и Вам они не достались.
Еще раз всем кто покупает электротехнику не разводитесь на эти дополнительные сервисы - ЭТО ЛОХОТРОН!
21 не согласен    

Зробили заміну за 3 дні

Марія (Украина, Київ) Отзыв написан 14 марта, 2017 год
Купую не дуже дорогі телефони, до проблем вже звикла. Останній lenovo взяла з экстра заміною, обішлась у 358 грн. в телефоні перестала камера пряцювати взагалі, ніби фотографує, а фото немає. відправила в цю екта телефон і через 3 дні отримую смс, де пишуть, що на 3580 грн я можу вибрати новий телефон! це просто супер! я дуже задоволена. Купую не дуже дорогі телефони, до проблем вже звикла. Останній lenovo взяла з экстра заміною, обішлась у 358 грн. в телефоні перестала камера пряцювати взагалі, ніби фотографує, а фото немає. відправила в цю екта телефон і через 3 дні отримую смс, де пишуть, що на 3580 грн я можу вибрати новий телефон! це просто супер! я дуже задоволена.
Достоинства:
  1. дуже швидко! послуга варта своїх грошей
20 согласны 1 не согласен    

нормальная компания для начала работы

Аля (Украина, Львів) Отзыв написан 23 февраля, 2017 год
работаю в экта сервис уже полгода в колл-центре, работы хватает и кто пришел действительно работать, а не штаны просиживать, тот доволен. Платят по графику, в общем-то всем довольна. работаю в экта сервис уже полгода в колл-центре, работы хватает и кто пришел действительно работать, а не штаны просиживать, тот доволен. Платят по графику, в общем-то всем довольна.
8 согласны    

ЖАХ

Ірина Жарська (Украина, Київ) Отзыв написан 19 февраля, 2017 год
Купила я в магазин Алло послугу екстра заміни. Згадала про неї недавно....оскльки з телефоном стало відбуватись щось неймоврне, він часто глючить,підвисає,тормозить клаватура не стягу деякі ігри, але це ще пісенька....коли я намагаюсь зробити фото - телефон просто відмовляться реагувати, а через деякий час робить знімок, вже ,звичайно, не тоді,коли мені потрібно...а так як в мене маленькі двйнятка-то для мене ці...  Читать отзыв Купила я в магазин Алло послугу екстра заміни. Згадала про неї недавно....оскльки з телефоном стало відбуватись щось неймоврне, він часто глючить,підвисає,тормозить клаватура не стягу деякі ігри, але це ще пісенька....коли я намагаюсь зробити фото - телефон просто відмовляться реагувати, а через деякий час робить знімок, вже ,звичайно, не тоді,коли мені потрібно...а так як в мене маленькі двйнятка-то для мене ці кадри багато вартують!!Періодично почав миготіти екран дисплею , а на зарядці телефон так нагріваться-що його не можливо просто тримати в руках!!
ЦЕ ПРОСТО НЕБЕЗПЕЧНО! ! на кінець, він на вулиці почав собі просто виключатися-але Екта сервісом мені вдмовлено в заміні, оскльки вони не вбачають поломки в апараті!
Тоді коли вони самі вказують причини відмови : "Замена не производится в случае, если: 1 присутствуют механические повреждения; 2 дефект был вызван программным обеспечением; 3 присутствуют следы стороннего вмешательства; 4 присутствуют следы попадания жидкости. " -В мому випадку не підпадає жоден з них!! Як це розумти??

це нормально?? Такий мені "подаруночок" зробили до дня народження! !

на стогоднішнй день я залишаюсь не тільки без сертифікату а ще й без телефону (при тому що відправила його ще тиждень назад!! (Тепер мені треба дзвонити до лікарів , бо дітки маленькі,але в мене завдяки даній компанії-звязку нема!!

Думаю,що досить тих вже знущань!! пропоную масово звертатись до підтримки журналістів розібратись що за послуги пропонує Екта-сервс!!

Розводять людей,відмовляють в заміні обладнання безпдставно!!
Дуууже засмучена,оскільки викинуті гроші на вітер....

Люди,не залишайте це так...звертайтесь в захист прав споживачів, до журналістів,щоб інші люди не попадалися на підписання договорів, яких з тих чи інших причин не дають навіть перечитати.
1 согласен 21 не согласен    

компенсация за поломанный ноут

Леся (Украина, Львів) Отзыв написан 25 января, 2017 год
Ушла на фриланс, по Украине езжу много, ноут - мой верный друг, всегда со мной. А тут ехала перед Рождеством домой и он упал с верхней полки. Обрадовалась, что еще с момента покупки подстраховала на такой случай в экта сервис. обратилась и получила за него половину от цены. Поэтому если часто вот так путешествует или просто возите постоянно...  Читать отзыв Ушла на фриланс, по Украине езжу много, ноут - мой верный друг, всегда со мной. А тут ехала перед Рождеством домой и он упал с верхней полки. Обрадовалась, что еще с момента покупки подстраховала на такой случай в экта сервис. обратилась и получила за него половину от цены. Поэтому если часто вот так путешествует или просто возите постоянно ноут/планшет с собой, то советую тоже такого плана услуги брать.
21 согласен    

настройки и установка от экты

Стас (Украина, Львів) Отзыв написан 24 января, 2017 год
На новый год решили порадовать любимых родителей новым телевизором, в эпицентре выбрали LG с диагональю 42 дюйма, смарт тв и прочими наворотами. Заодно взяли у экта сервис комплексные настройки с установкой. Пока родители были на даче, телевизор прицепили, все настроили, так что получился отличный сюрприз) На новый год решили порадовать любимых родителей новым телевизором, в эпицентре выбрали LG с диагональю 42 дюйма, смарт тв и прочими наворотами. Заодно взяли у экта сервис комплексные настройки с установкой. Пока родители были на даче, телевизор прицепили, все настроили, так что получился отличный сюрприз)
Достоинства:
  1. быстро сделали, комплексная услуга.
Недостатки:
  1. всем доволен
21 согласен    

Адекватна фірма

Гость (Украина, Київ) Отзыв написан 30 декабря, 2016 год
Купил в начале ноября новенький монитор lg. Сильно расстроился, когда через пару недель обнаружил заводской брак (темные пятна при повороте экрана). Сказали, что варианта два - отдать по гарантии в ремонт и ждать до следующего года или отправить в экта-сервис и они вернут деньги на новый. Решил рискнуть и попробовать второй вариант. Ждал 5 дней пока проверят поломку. Брак подвтердили...  Читать отзыв Купил в начале ноября новенький монитор lg. Сильно расстроился, когда через пару недель обнаружил заводской брак (темные пятна при повороте экрана). Сказали, что варианта два - отдать по гарантии в ремонт и ждать до следующего года или отправить в экта-сервис и они вернут деньги на новый. Решил рискнуть и попробовать второй вариант. Ждал 5 дней пока проверят поломку. Брак подвтердили и скинули мне код-сертификат на 5200 грн (цена монитора).
21 согласен    

Про компанію "ТОВ Екта-Сервіс"

Олександр Отзыв написан 27 ноября, 2016 год
Доброго дня усім. Я працюю юристом понад 30 років. За цей час бачив таку кількість «розводів», що нікому із Вас більш стільки й не снилось. Ви запитаєте: а при чому тут це?..
З радістю відповім. Я не захищаю і не хвалю нікого, тобто того, хто надає послугу чи продає товар. Це їхня така робота продавців і нема тут що хвалити або...  Читать отзыв
Доброго дня усім. Я працюю юристом понад 30 років. За цей час бачив таку кількість «розводів», що нікому із Вас більш стільки й не снилось. Ви запитаєте: а при чому тут це?..
З радістю відповім. Я не захищаю і не хвалю нікого, тобто того, хто надає послугу чи продає товар. Це їхня така робота продавців і нема тут що хвалити або лаяти. Є вибір: за свої гроші - купувати або ж не купувати…
Так сталося, що ми з Вами усі є споживачами товарів та послуг і хочемо, щоб у 21-му столітті, коли є з чого вибирати, нам все було надано вчасно, причому у повному обсязі й якісно.
Нічого дивного тут немає, адже як кажуть люди на вулиці: «клієнт завжди правий!!!».
І тут хочеться поаплодувати клієнтові розумному і розсудливому, який знає, що сам хоче. Саме такий класний клієнт і сам собі може поаплодувати, бо знає, за що! А без «лоха» и жизнь плоха». Це прислів’я актуальне й донині…
Я, так само як і багато інших, також являюсь клієнтом компанії «Екта-Сервіс».
Більш ніж 3 роки тому в магазині «АЛЛО» придбав свій перший смартфон + послугу «Екстра заміна» від компанії «Екта-сервіс». Через рік захотів того залізяку обміняти на новий тому, що він мене, скажім так, вже повністю не задовольняв або ж – просто набриднув.
Відразу насмілюсь замітити, що якщо й немає видимих невідповідностей у товарі, який Ви придбали і користуєтесь, то ці невідповідності або недоліки можна знайти або ж придумати, тим паче у процесі користування ним.
Що стосується смартфонів й інших гаджетів, то це: батарея не так довго, як у нового або ж як раніше тримає, щось не включається, не виключається вчасно, не завантажується, перезавантажується й вимикається або ж навпаки вмикається, вимикається самостійно, хрипить динамік, я нікого не чую, мене не чують, чорний екран, смуги по дисплею, некоректна робота сенсора, Вайфай, мережа, камера, фото, биті пікселі і т.д. і т.п. Перевірити усе те занадто складно. Є одна вимога: щоб не розтовчений був і не втоплений… Все рівно перевірять і виявлять…
Так, ось, продовжу. Зробив точнісінько так, як треба і через тиждень - у мене, браво (!!!), новий, трохи дорожчий гаджет, за який я доплатив, а 10% від його ціни знову віддав компанії «Екта-сервіс» за відповідний сертифікат. Тобто, я знову купив таку собі, - своєрідну «страховку».
А з особистого досвіду знаю, що таке явище, як страховка сьогодні й саме зараз, коли про неї йде мова, нікому не потрібна. А тому, про її придбання ніхто серйозно заздалегідь не задумується. У більшості випадків люди на вулиці не знають, що ж воно оце таке, та страховка і з чим її, як кажуть, їдять.
Саме з того ж свого досвіду знаю, що страховка потрібна усім без винятку, тобто на 100%, у кого вже, на жаль, стався страховий випадок.
А, як юрист, завіряю, що страховик Вам заднім числом страховку ніколи не продасть. Бо то вже буде шахрайство. І йому це вже нащо?
Сьогодні у мене вже аж 4 місяці новий смартфон, за рахунком - 3-й і такий, що мене поки-що задовольняє, бо кращий від попередніх.
І уявляєте, я добровільно кожного разу купую «страховку» від «Екта-сервіс», бо добре усвідомлюю, чому це роблю. Бо мені це, виявляється, а не сусіду, треба!!!
Моя дружина з цього приводу жартує і каже, що років за 10 я й до «Айфона» дійду…
Дехто може мене звинуватити у тому, що я пишу на замовлення.
Тому, хто подумає саме так, я заздалегідь відповім, що він на це має повнісіньке право, воно у нього є невід’ємною частиною його конституційних прав і свобод. І переконувати у зворотному я нікого не буду, оскільки, як казав раніше: «Клієнт завжди правий!!!».
Але ж знову я не про це. А про те, що на цьому Інтернет ресурсі https://www.otzyvua.net я знайшов безліч відгуків негативних і позитивних про компанію «Екта-сервіс». І усі, хто написав їх на те має повнісіньке право. Тобто, той хто писав, таким чином висловив свою думку і своє відчуття. А я, як юрист, лише зміг дещо з прочитаного проаналізувати.
Усім Вам я хочу задати одне-однісіньке запитання: скільки буде коштувати мій смартфон, який я купив за 7000 грн. ну, скажім, так місяців через 4, 8, або ж 12?
Оскільки я так швидко відповіді не отримаю, думаю, що сам собі на це питання зможу відповісти. Так ось, через 4 місяці на радіоринку на «Караваєвих дачах» у Києві мені, якщо дуже повезе, дадуть 60-70% від вартості, 40-45% через 8 місяців і 25-30% через 12 місяців. Це якщо, нагадую, повезе!!!
А завдяки отій «страховці» - мій смартфон, як і вартував при покупці 7000 грн., кожного дня буде вартувати ті ж самі 7000 грн., а також і через тиждень, і через 2, 5, 7, 9 або ж 12 місяців.
Саме це є точно так, тому, що перевірено мною особисто вже ТРИЧІ!!!
Друга теза, яку я виявив, що при заводському браку річ можна відремонтувати по гарантії виробника. І при цьому дехто думає, що немає чого тут платити зайві кошти, ну скажімо тій же «Екта-сервіс».
Уявіть собі, що це дійсно так. Але ж за тиждень Вам ніхто не відремонтує Вашу залізяку і я не впевнений, що ж то буде за ремонт? Про «кота у мішку» чули, мабуть? Якщо ні, то це саме те.
Якщо на мене, то мені не зовсім і взагалі хочеться, щоб у моєму гаджеті хтось там колупався.
Мені краще, коли він буде у мене постійно новий. І, уявляєте, це мені позволяє зробити та сама «страховка».
Якщо ж до цього з розумом підійти…
Що тут скажеш? Але у мене є ще одне зауваження. Багато із тих, хто пише чудові й не дуже коментарі, не здогадуються, що вони самі, й ніхто інший, окрім них, винні у тому, яке «добро» вони купують.
Є попит і є – пропозиція. Це мабуть усі знають? І виробнику те, що вони зробили треба продати. Тут також вклалося? Є гарні виробники, а є такі, - самі які знаєте? Іще є такі собі, - середнячки?
Те саме можна сказати й про товар кожного виробника: і гарного і поганого і так собі…
Ми ж у 21-му столітті живемо чи ні?
То у 70-80 р.р. минулого, 20-го, все з під прилавка і черги… одні черги.
Так, що треба брати перевірене роками…й пеняти потім на себе…
А тепер хочеться почути відгуки…
19 согласны 1 не согласен    

Класна компанія)

Представник Отзыв написан 26 ноября, 2016 год
Сам працюю в даній компанії на протязі року, представником в Епіцентрі. Я нічого поганого сказати про дану компанію не можу оскільки в мене присутні тільки позитивні враження, тому що сам особисто відправляв для діагностики досить велику кількість гаджетів, де опісля люди нормально без ніяких казусів отримували свої нові пристрої із задоволеними обличчями та придбаними новими Екстра Замінами поверталися додому) Всі...  Читать отзыв Сам працюю в даній компанії на протязі року, представником в Епіцентрі. Я нічого поганого сказати про дану компанію не можу оскільки в мене присутні тільки позитивні враження, тому що сам особисто відправляв для діагностики досить велику кількість гаджетів, де опісля люди нормально без ніяких казусів отримували свої нові пристрої із задоволеними обличчями та придбаними новими Екстра Замінами поверталися додому) Всі свої домовленості перед своїми працівниками чи покупцями компанія виконує бездоганно, все виплачується вчасно і без проблем) але головне те що я сам придбав цю послугу до мультиварки, тому що з сервісними центрами я мав негативний досвід у же 2 рази, а з даною послугою я впевнений що при поломці даного пристрою я нормально зможу замінити собі її на нову)))
тому якщо не вірите що дана послуга працює чи це лохотрон придбайте її собі в мережах Епіцентр і побачите на скільки це був правильний вибір)
21 согласен    

жахливий сервіс

Гость (Украина, Львів) Отзыв написан 31 октября, 2016 год
Купили телефон з екстразаміною. Через декілька місяців він почав глючити - перестав нормально сприймати сім-картку. Відправили в ТОВ Екта Сервіс- отримали відмову. Крім глюків з сімкою почалися проблеми з повідомленнями. Вони не відкривалися- на екрані світився лише значок. Відправили вдруге. Прийшла відмова. А тоді телефон зник. Чому на протязі місяця (29.09 отримав ТОВ Екта Сервіс 06.10 - відмова...  Читать отзыв Купили телефон з екстразаміною. Через декілька місяців він почав глючити - перестав нормально сприймати сім-картку. Відправили в ТОВ Екта Сервіс- отримали відмову. Крім глюків з сімкою почалися проблеми з повідомленнями. Вони не відкривалися- на екрані світився лише значок. Відправили вдруге. Прийшла відмова. А тоді телефон зник. Чому на протязі місяця (29.09 отримав ТОВ Екта Сервіс 06.10 - відмова а 31.10 він нарешті повернувся) ми змушені були чекати телефон. Де гарантія того, що після вашої роботи не додалася нова проблема. Хто несе відповідальність за несвоєчасне повернення пристрою? Справді- ТОВ Екта Сервіс- це жахливий сервіс ,купа нервів і гроші викинуті на вітер.
20 не согласны    

жахливий сервіс

Гость (Украина, Харків) Отзыв написан 16 сентября, 2016 год
Купив телефон з послугою екстразаміна. Телефон почав глучити, при підключенні WiFi став вимикатись та вмикатись сам по собі. Відправив на екстразаміну, отримав відмову, сказали, що скинули на заводські налаштування і все працює, хоча я сам скидав на заводські настройки і покращення не було. Відправив у друге - знову відмова, Екта сервіс придумали, що на корпусі мого телефона є механічні пошкодження,...  Читать отзыв Купив телефон з послугою екстразаміна. Телефон почав глучити, при підключенні WiFi став вимикатись та вмикатись сам по собі. Відправив на екстразаміну, отримав відмову, сказали, що скинули на заводські налаштування і все працює, хоча я сам скидав на заводські настройки і покращення не було. Відправив у друге - знову відмова, Екта сервіс придумали, що на корпусі мого телефона є механічні пошкодження, хоча телефон цілий. Відправив знову, написав скаргу на директора та зняв відео невідповідності по їх методиці але знову відмовили. Вердикт - на корпусі телефона механічні пошкодження. Нікому не раджу зв'язуватись з шахраями Екта Сервіс, гроші викинуті на вітер
1 согласен 21 не согласен    

Жека Днепр

Гость (Украина) Отзыв написан 25 июня, 2016 год
Привет!
Компании респект!!Два дня и у мена новый айфон.
Спасибо!
Привет!
Компании респект!!Два дня и у мена новый айфон.
Спасибо!
17 согласны    

Все супер

Василь зі Львова Отзыв написан 5 апреля, 2016 год
Дорий День! Купував в АЛЛО нокия 220. Через пів року потух та не вмикнувся. Згадав, що підключав послугу заміни. Подумав що розвод, але вирішив відправити. Через три дні отримав смс з позитивним рішенням. В той же день пішов та купив новий телефон. Хлопі файно спрацювали. Раджу. Дякую Вам, що не обманули. Дорий День! Купував в АЛЛО нокия 220. Через пів року потух та не вмикнувся. Згадав, що підключав послугу заміни. Подумав що розвод, але вирішив відправити. Через три дні отримав смс з позитивним рішенням. В той же день пішов та купив новий телефон. Хлопі файно спрацювали. Раджу. Дякую Вам, що не обманули.
16 согласны    



ТОВ Екта Сервіс

Компания Экта Сервис занимается заменой оборудования (моб.тел., планшетов, болшой бытовой техники). Наши услуги продаются в сетях АЛЛО, Мобилочка, ЖЖУК, ЭПИЦЕНТР. Услуги: Экстра замена, Экстрим защита, Дополнительная гарантия, Экта Про.

Сервисные центры

Сервисный центр Мой-Сервис
Сервисный центр Мой-Сервис

Рейтинг: 2.6
69 отзывов
"Робим Гуд" Сервисный центр
"Робим Гуд" Сервисный центр

Рейтинг: 3.2
92 отзыва
Компания ТурбоМикрон
Компания ТурбоМикрон

Рейтинг: 4
47 отзывов
Сервисный центр "КомПом"
Сервисный центр "КомПом"

Рейтинг: 4.9
9 отзывов
Сервисный центр Ай-Яй-Яй
Сервисный центр Ай-Яй-Яй

Рейтинг: 3.6
66 отзывов
Сервисный центр Bosch
Сервисный центр Bosch

Рейтинг: 1
2 отзыва
Сервисный центр Xiaomi.ua
Сервисный центр Xiaomi.ua

Рейтинг: 1.8
15 отзывов
Proffix сервисный центр
Proffix сервисный центр

Рейтинг: 1
2 отзыва
ИБС Сервис
ИБС Сервис

Рейтинг: 1
1 отзыв



Вам необходимо войти или зарегистрироваться
fullscreen
close