SPORTMASTER отзывы

sportmaster.ua
SPORTMASTER
1.5 5
184 отзыва / 45084 просмотра
Важно! В целях актуальности, рейтинг и результаты отзывов, отображаемые на графике, вычисляются на основании 100 последних отзывов
Отзывы с пометкой "Проблема решена" не учитываются

Благодарность

Гость Гость четверг, 22 июля
Заказывала кроссовки: оформили быстро. При получении не досмотрела что обувь другого размера. Конечно лучше проверять все на месте. Но мне пришлось оформить возврат. Деньги вернули в течении недели. Спасибо.
SPORTMASTER Ответ представителя SPORTMASTER пятница, 23 июля
Дякуємо за відгук. Чудово, що Ви задоволені швидкістю роботи наших менеджерів. Бажаємо тільки приємних вражень від покупок. Сподіваємося, що Ви і надалі залишитеся нашим покупцем.
З повагою,
Відділ клієнтського сервісу магазинів SPORTMASTER

Проблемы с возвратом

Гость Гость вторник, 20 июля
Признать ошибку отправки другого размера магазин не может. Теперь жду возврат денег. Вопрос: какой размер нужно заказать чтобы получить 38,5 ? Согласно таблице размеров 38,5 это не 37,5 как пришло в заказе. Заказ #000508603.
SPORTMASTER Ответ представителя SPORTMASTER среда, 21 июля
Доброго дня! Перевірили інформацію, у Вашому замовленні артикул IRXQMHDO5A, що згідно таблиці розмірів на сайті www.sportmaster.ua відповідає українському 38,5, європейському 37,5 та довжині стопи 24,5 см. У таблиці розмірів, що Ви надали у відгуці також вказано, що європейському розміру 37,5 відповідає довжина стопи 24,5 см. Для зручності підбору взуття рекомендуємо орієнтуватися на саме на довжину стопи. І залежно від цього показника вибирати розмір взуття, згідно даних таблиці розмірів. Для того щоб виміряти довжину стопи поставте ногу на чистий аркуш паперу. Позначте крайні межі ступні та виміряйте відстань між найбільш віддаленими точками стопи. Якщо одна нога виявилась більшою за іншу, то радимо звертати увагу на більше значення. Округліть його в більшу сторону до 5 мм, звірте отримані значення з розмірами в таблиці. Якщо виникають питання щодо підбору товарів Ви можете звертатися за консультацією на [email protected].
З повагою,
Відділ клієнтського сервісу магазинів SPORTMASTER

Качество мрак

Гость Гость понедельник, 19 июля
Носки Sammy Icon были надеты на пол часа и вот что с ними произошло, нитки тупо вылезли наружу. Видок как будто их уже носили пару лет.
Боюсь, что если постирать, так вообще рассыпятся. Товар ненадлежащего качества. Что с ним делать?
SPORTMASTER Ответ представителя SPORTMASTER вторник, 20 июля
Дякуємо за залишений відгук. Інформація про якість товару була передана відповідальним фахівцям. Нам дуже прикро, що Ви зіткнулися з подібними проблемами. Ви можете звернутись на [email protected] для вирішення даного питання. Бажаємо тільки приємних вражень від покупок.
З повагою,
Відділ клієнтського сервісу магазинів SPORTMASTER

Проблемы с возвратом

Гость Гость четверг, 15 июля
Заказала кроссовки 11.07.21г размер 38,5; получила - 37,5. С удовольствием бы перезаказала, но процесс возврата стоит на месте. Отправила требуемые документы для возврата заказ #000508603
Достоинства:
  1. Оперативность обратотки заказа и отправка
Недостатки:
  1. Невнимательность и очень трудный процесс возврата
SPORTMASTER Ответ представителя SPORTMASTER пятница, 16 июля
Доброго дня! Перевірили інформацію щодо Вашого замовлення. В замовленні артикул IRXQMHDO5A, що відповідає українському розміру 38,5 та європейському розміру 37,5, що вказано в таблиці розмірів на сайті. Рекомендуємо під час замовлення орієнтуватись на довжину стопи в сантиметрах, ця інформаціят також є в таблиці розмірів. Для того, щоб ми могли перевірити чи дійсно Вам надійшов товар некоректного розміру просимо також сфотографувати цінник та інформацію, що розміщена на язичку кросівка з внутрішньої сторони і надіслати також на пошту [email protected].
З повагою,
Відділ клієнтського сервісу магазинів SPORTMASTER

Невозврат сретств

Татьяна Татьяна четверг, 15 июля
Пишу второй раз..Повторятся не думаю нужным..Обещали возврат за товар 8.07 ,сегодня 15.07,ничего так и не вернули....Какая причина?
Заказ номер. 000489859
SPORTMASTER Ответ представителя SPORTMASTER четверг, 15 июля
Уточнили інформацію, при переказі Вам коштів за поверенення товару 08.07.2021 стався технічний збій транзиту грошових коштів в банку. Через що сталась затримка. Буде здійснено повторний переказ. Очікуйте кошти найближчими днями. Нам дуже прикро, що Вам довелось опинитися в такій неприємній ситуації. Приносимо вибачення за доставленні незручності. Дякуємо за розуміння.
З повагою,
Відділ клієнтського сервісу магазинів SPORTMASTER

Невозврат средств

Иванов Михаил Иванов Михаил среда, 14 июля
5 июня купил кросовки в интернет магазине спортмастер, не подошли по размеру, 8 июня магазин уже получил товар обратно со всеми нужными документами. На сегодняшний день (14 июля) своих денег я так и не получил прошло уже больше месяца. Писал на всевозможные имейлы представленные на сайте, вразумительного ответа так и не получил. До этого момента я был активным покупателем в... Читать отзыв 5 июня купил кросовки в интернет магазине спортмастер, не подошли по размеру, 8 июня магазин уже получил товар обратно со всеми нужными документами. На сегодняшний день (14 июля) своих денег я так и не получил прошло уже больше месяца. Писал на всевозможные имейлы представленные на сайте, вразумительного ответа так и не получил. До этого момента я был активным покупателем в магазине спортмастер, но не сталкивался с возвратом товара. Очень разочарован в отношении магазина к постоянному клиенту. Более совершать там покупки никогда не буду и никому не советую!
SPORTMASTER Ответ представителя SPORTMASTER среда, 14 июля
Дякуємо, що повідомили про дану ситуацію. Для того, щоб ми могли перевірити інформацію щодо Вашого повернення та надати Вам зворотній зв'язок, просимо повідомити номер замовлення.
З повагою,
Відділ клієнтського сервісу магазинів SPORTMASTER
Показать 1 ответ

Персонал магазина совершенно не компетентный

Alex Alex суббота, 10 июля
Заблаговременно сделал интернет-заказы, т.к. в рабочие дни занят, и в субботу 10.07.21 приехал к 10.00 в магазин (м. Полтава, вул. Зіньківська, буд. 6/1А, ТРЦ "Київ"), чтобы оплатить и забрать сделанные заказы №№ 000507744, 000507738, 000507737, 000507736, 000507732, 000507731 на общую сумму с учётом бонусов - 2072 грн. Но не тут-то было... Мне предложили "5 минут" погулять, пока они оформят заказ,... Читать отзыв Заблаговременно сделал интернет-заказы, т.к. в рабочие дни занят, и в субботу 10.07.21 приехал к 10.00 в магазин (м. Полтава, вул. Зіньківська, буд. 6/1А, ТРЦ "Київ"), чтобы оплатить и забрать сделанные заказы №№ 000507744, 000507738, 000507737, 000507736, 000507732, 000507731 на общую сумму с учётом бонусов - 2072 грн. Но не тут-то было... Мне предложили "5 минут" погулять, пока они оформят заказ, потом ещё "5 минут" и ещё, в общей сложности гулял по залу 35 минут. Когда терпение моё лопнуло, попросил ускорить процесс. Девочки за кассой глупо переглядывались и перешёптывались между собой, пытаясь переложить эту процедуру друг на друга. Наконец-то насчитали мне общую сумму, превышающую 2600 грн, когда стоимость заказов составляла ровно 2072 грн (я всё заранее посчитал и записал на листке с указанием № каждого заказа, его стоимости и стоимости с вычетом бонусов). Я понял, что продавцы не учли и не вычли сумму бонусов и предложил оформить к оплате по каждому заказу отдельно. Чего девушки за кассой делать никак не хотели, убеждая меня, что так я потеряю 400 бонусов(???). Образовалась очередь за моей спиной и стала на меня покрикивать, обвиняя в задержке. В конце-концов сотрудницы магазина предложили мне уйти, т.к. на выходные дни у них нет работника по интернет-заказам, пообещали перезвонить мне с понедельника... Сложилось впечатление, что персонал данного магазина, либо банально хотел меня обмануть, либо, мягко выражаясь, совершенно не компетентен, больше напоминает детский сад или бестолковый курятник, где много шума и никакой организации. Потратил с учётом проезда пол дня на эту "покупку" и в результате пропало всякое желание связываться со Спортмастером.
SPORTMASTER Ответ представителя SPORTMASTER понедельник, 12 июля
Дякуємо, що повідомили про дану ситуацію! Інформацію передано керівникові магазину для проведення робіт з персоналом. Ми будемо намагатися уникати подібних ситуацій в майбутньому. Нам прикро, що засмутили вас. Сподіваємося, що нам вдасться виправити неприємні враження від обслуговування.
З повагою,
Відділ клієнтського сервісу магазинів SPORTMASTER
Показать 1 ответ

Возврат товара и своих средств

Татьяна Татьяна вторник, 6 июля
 Отзыв о SPORTMASTER по адресу Киев, бул. Леси Украинки, д. 28 Заказала мужские спортивные брюки ,проучила их 8 июня,немного были маловаты,оформили возврат..10 июня Спортмастер получил брюки на новой поте,и с того времени деньги никто не вернул.На горячей линии 5 июля ответили что они не знают почему и ответ можно получить только в письменном виде ,написав два письма ,5 июля и 6 июля,так же тишина..Вопрос один,где можно узнать о возврате своих... Читать отзыв Заказала мужские спортивные брюки ,проучила их 8 июня,немного были маловаты,оформили возврат..10 июня Спортмастер получил брюки на новой поте,и с того времени деньги никто не вернул.На горячей линии 5 июля ответили что они не знают почему и ответ можно получить только в письменном виде ,написав два письма ,5 июля и 6 июля,так же тишина..Вопрос один,где можно узнать о возврате своих средств?
SPORTMASTER Ответ представителя SPORTMASTER среда, 7 июля
Доброго дня! Просимо уточнити номер та дату Вашого замовлення, щоб ми могли уточнити інформацію.
З повагою,
Відділ клієнтського сервісу магазинів SPORTMASTER
Показать 1 ответ

Кроссовки с браком

Андрей Андрей среда, 30 июня
 Отзыв о SPORTMASTER по адресу Киев, пл. Победы, 3 Здравствуйте. 14 февраля 2021 года мной были приобретены кроссовки fila webbyroll tr. Кроссовки считаю летними, поэтому носить начал их с июня. Приблизительно через три недели появился дефект - лопнула сетка на верху кроссовка. Дефект медленно увеличивается. Хочу обратиться с вопросом, могу ли я вернуть их как товар не надлежащего качества? Учитывая что срок гарантии с момента продажи вышел. А срок... Читать отзыв Здравствуйте. 14 февраля 2021 года мной были приобретены кроссовки fila webbyroll tr. Кроссовки считаю летними, поэтому носить начал их с июня. Приблизительно через три недели появился дефект - лопнула сетка на верху кроссовка. Дефект медленно увеличивается. Хочу обратиться с вопросом, могу ли я вернуть их как товар не надлежащего качества? Учитывая что срок гарантии с момента продажи вышел. А срок по сезонность товара нет. Учитывая то, что во время карантина, я не мог их использовать в спортзале, а на улице погода для этих кроссовок была не соответствующей.
Номер заказа 000424568
м. Київ, пл. Перемоги, буд. 3, Універмаг "Україна"
SPORTMASTER - Кроссовки с браком SPORTMASTER - Кроссовки с браком

Не хочуть повертати кошти

Вікторія Пазур Вікторія Пазур (Ukraine) 7 мая, 2021 год
 Отзыв о SPORTMASTER по адресу Ровно, Улица Макарова, 23 Доброго дня, хочу звернутися до ВАС з таким питанням, я телефонувала на гарячу лінію і мені сказали написати Вам, щоб зафіксувати моє зверненя, адже не змогли вирішити моє питання. Моя подруга купувала штани на подарунок у місті Рівне і їх не хочуть змінювати. Я приїхала з іншого міста, хотіла поміняти на інший розмір, мені не підійшов інший розмір і... Читать отзыв Доброго дня, хочу звернутися до ВАС з таким питанням, я телефонувала на гарячу лінію і мені сказали написати Вам, щоб зафіксувати моє зверненя, адже не змогли вирішити моє питання. Моя подруга купувала штани на подарунок у місті Рівне і їх не хочуть змінювати. Я приїхала з іншого міста, хотіла поміняти на інший розмір, мені не підійшов інший розмір і я захотіла повернути кошти, вони сказали, що оплата була через епл пей і потрібно, щоб з'явилася власниця карти, я спиталася, що потрібно, вони сказали тільки власниця, бачивши чек, потім я привезла власницю карти і вони сказали, що не вистачає одного чека і не захотіли змінювати товар. Хоча його не було.
термін 14 днів закінчується у неділю
як мені вирішити цю проблему, це безвідповідально
говорила з адміністратором і вони мені сказали, що не можуть вирішити цю проблему, бо не знають як, це свідчить про некомпетентність.
Прикріплюю чек і розрахунок приват
ЯК МЕНІ ВИРІШИТИ ЦЕ ПИТАННЯ. Дуже шкода, що опинилися в такій ситуації.
дякую за розуміння і чекаю вашої якнайшвидшої відповіді
SPORTMASTER Ответ представителя SPORTMASTER 11 мая, 2021 год
Дякуємо, що повідомили про дану ситуацію! Для того щоб ми могли розібратися в ній, просимо звернутися на [email protected] та залишити Ваші контактні дані.
З повагою,
Відділ клієнтського сервісу магазинів SPORTMASTER

Нет обратной связи интернет магазин

Гость Гость (Ukraine) 3 мая, 2021 год
Нет обратной связи интернет магазин, перепутали размер, коробка не совпадает с фактом, гарячая линия только если им надо продать
SPORTMASTER Ответ представителя SPORTMASTER 5 мая, 2021 год
Доброго дня! З питань щодо повернення товару просимо звернутися на [email protected], менеджер обов'язково надасть Вам відповідь у робочий час. Ми з усіх сил намагаємось надати відповідь на кожен лист. Сподіваємось в подальшому Ви залишитесь нашим клієнтом.
З повагою,
Відділ клієнтського сервісу магазинів SPORTMASTER

не отримані гроші за повернення

Ірина Ірина 23 марта, 2021 год
Доброго дня. Згідно з вашим положенням про повернення, гроші мають надійти на картковий рахунок через 10 днів з дня отримання товару. Отож, товар магазином (м.Херсон) був отриманий 05.03.21р. 18.03 я повідомила змінені реквізити по картковому рахунку. Сьогодні вже 23.03. На всі мої листи відповіді не отримую. Невже мені треба чекати ще 10 днів для отримання грошей за повернення від Спортмастеру?
SPORTMASTER Ответ представителя SPORTMASTER 23 марта, 2021 год
Доброго дня! Згідно умов оферти, повернення грошових коштів Покупцеві здійснюється за умови, що всі необхідні документи для повернення заповнені належним чином, протягом 10 (десяти) робочих днів, але в будь-якому випадку не пізніше 30 (тридцяти) днів з моменту одержання Продавцем повідомлення Покупця про розірвання Договору та отримання Товару. У зв’язку зі збільшенням кількості звернень та високою завантаженністю можлива затримка з обробкою Ваших даних. Ми з усіх сил намагаємось надати відповідь на кожен лист. Для того, щоб ми могли перевірити інформацію просимо Вас вказати номер замовлення.
З повагою, Відділ клієнтського сервісу магазинів SPORTMASTER

Плохое качество обслуживания

Гость Гость 15 марта, 2021 год
У меня украли кошелёк в нем была золотая клубная карта. Когда была в магазине попросила её заблокировать и выдать новую. В магазине в ТЦ Ретровиль на проспекте Правды, мне выдали новую карту. Когда в следующий раз была в магазине, с собой карты не было диктую номер телефона они мне сообщают, что за данным номером нет никаких карт. Звоню на гарячую... Читать отзыв У меня украли кошелёк в нем была золотая клубная карта. Когда была в магазине попросила её заблокировать и выдать новую. В магазине в ТЦ Ретровиль на проспекте Правды, мне выдали новую карту. Когда в следующий раз была в магазине, с собой карты не было диктую номер телефона они мне сообщают, что за данным номером нет никаких карт. Звоню на гарячую линию там оператор мне сообщает что новую карту которую мне выдали, числится за другим абонентом и номером телефона. Она мне ничем помочь не может, обратитесь в магазин пусть они там исправляют свою ошибку. Спасибо за сервис обслуживание, в магазине выдали карту не понятно чью так ещё и оператор я Вам ничем не могу помочь. Очень компетентный персонал.
SPORTMASTER Ответ представителя SPORTMASTER 15 марта, 2021 год
Дякуємо, що повідомили про дану ситуацію! Для того щоб ми могли розібратися в даній ситуації та працювати над підвищенням рівня сервісу, просимо звернутися на [email protected] та більш детально її описати, а саме: вказати дату отримання нової Клубної Картки, дату повторного відвідування магазину, дату звернення до контактного центру. Сподіваємося, що нам вдасться виправити неприємні враження від обслуговування.
З повагою,
Відділ клієнтського сервісу магазинів SPORTMASTER

Две покупки - в мусорник!

Гость Гость 14 марта, 2021 год
В сент 2020 покупаю, в ТРЦ "Dream town"(Оболонь, Киев), ботинки Merrell (4800грн). Одеваю в декабре - скрытый брак(пластиковая вставка под пятку свернута на сторону).
Выкинул.
В начале фев 2021 покупаю кроссовки Skechers Overhaulbetley (2199грн) и сегодня(14.03.21) обнаруживаю дырки на пятке, в обеих(!!!!!) кроссовках (протерлась ткань).
Ну что за е*** т*** м***! Ребята, вЫ, ох..?!
P.S.Сегодня купил кроссовки... Читать отзыв
В сент 2020 покупаю, в ТРЦ "Dream town"(Оболонь, Киев), ботинки Merrell (4800грн). Одеваю в декабре - скрытый брак(пластиковая вставка под пятку свернута на сторону).
Выкинул.

В начале фев 2021 покупаю кроссовки Skechers Overhaulbetley (2199грн) и сегодня(14.03.21) обнаруживаю дырки на пятке, в обеих(!!!!!) кроссовках (протерлась ткань).

Ну что за е*** т*** м***! Ребята, вЫ, ох..?!

P.S.Сегодня купил кроссовки в другом магазине.

Вдруг "Спортмастер" заинтересует этот отзыв. Чеков конечно же нет, но по дисконтной карте мои слова проверить легко.

(67)236-03-70
Игорь
SPORTMASTER - Две покупки - в мусорник! SPORTMASTER - Две покупки - в мусорник!
SPORTMASTER Ответ представителя SPORTMASTER 15 марта, 2021 год
Дякуємо за відгук. Приносимо вибачення, нам дуже прикро, що Вам довелось зіткнутися з такою ситуацією у нашому магазині. ТОВ "СПОРТМАСТЕР-УКРАЇНА" працює тільки з офіційними дистриб'юторами товару. Ми передамо інформацію про якість товарів відповідальним фахівцям. За вказаним Вами у відгуці номером телефону, на жаль, не знайшли даних в нашій обліковій системі. Просимо звернутись на [email protected] для уточнення. Якщо виникають питання щодо якості товару, рекомендуємо протягом гарантійного терміну звертатися в магазин для огляду товару на предмет наявності недоліків, які виникли з вини виробника. При дотриманні правил експлуатації та догляду, магазин гарантує високу якість виробів протягом гарантійних строків, встановлених законодавством України: згідно з ДСТУ ГОСТ 26167:2009 «Взуття повсякденне. ЗТУ» гарантійний строк складає 30 днів; згідно з ДСТУ 2063-92 «Взуття для активного відпочинку. ТУ» гарантійний строк складає 60 днів; згідно з ДСТУ ГОСТ 1135:2007 «Взуття домашнє, дорожнє. ЗТУ» гарантійний строк складає 40 днів; згідно з ДСТУ ГОСТ 26165:2009 «Взуття дитяче. ЗТУ» гарантійний строк складає 30 днів; на товари, які не мають законодавчо та/або нормативно закріплених строків, строк гарантій становить 30 (тридцять) днів. Для сезонних товарів гарантійний строк нараховується з дня продажу через роздрібну мережу або з початку певного сезону: для взуття зимового асортименту з 15 листопада по 15 березня; весняно-осіннього асортименту з 15 березня по 15 травня та з 15 вересня по 15 листопада; літнього асортименту з 15 травня по 15 вересня. Бажаємо Вам тільки приємних вражень від покупок.
З повагою,
Відділ клієнтського сервісу магазинів SPORTMASTER

Обман на кассе

Гость Гость 12 марта, 2021 год
Добрый день. Я 09.03.2021 заказала на сайте sportmaster бутсы. Их цена на сайте с учётом скидки и списания бонусов была 315 грн. Через время мне пришло смс сообщение о том, что мой заказ на сумму 315.00 грн подтвержден и я могу его забрать. Но когда вечером я приехала в магазин, на кассе мне озвучили совсем другую сумму, а именно... Читать отзыв Добрый день. Я 09.03.2021 заказала на сайте sportmaster бутсы. Их цена на сайте с учётом скидки и списания бонусов была 315 грн. Через время мне пришло смс сообщение о том, что мой заказ на сумму 315.00 грн подтвержден и я могу его забрать. Но когда вечером я приехала в магазин, на кассе мне озвучили совсем другую сумму, а именно 420 грн. Сославшись на то, что утром бутсы подорожали... Как такое могло произойти? Если цена на заказанный товар изменению НЕ ПОДЛЕЖИТ?
Писала на почту... Но ответа нет до сих пор...
SPORTMASTER Ответ представителя SPORTMASTER 12 марта, 2021 год
Дякуємо, що повідомили про дану ситуацію! Для того, щоб ми могли перевірити інформацію та надати Вам зворотній зв’язок, просимо повідомити номер замовлення та вказати адресу магазину, в якому було оформлено резерв. Нам дуже прикро, що Вам довелося зіткнутися з подібними проблемами. Сподіваємось в подальшому Ви залишитесь нашим клієнтом.
З повагою, Відділ клієнтського сервісу магазинів SPORTMASTER

Безответственность оператора к клиенту

Гость Гость 11 марта, 2021 год
28.02.2021 я по телефону сделала заказ , товар ко мне так и не доехал ,так как оператор СДЕЛАЛ ОШИБКУ и указал неверный адрес, мои крассовки поехали в другой город и проволялись там 5 дней. Когда я хотела забрать свой заказ мне ответили ,что его нет. Связывалась с интернет магазинов ,мне нагрубили и сказали ,что это я виновата,что указала неверный адрес.... Читать отзыв 28.02.2021 я по телефону сделала заказ , товар ко мне так и не доехал ,так как оператор СДЕЛАЛ ОШИБКУ и указал неверный адрес, мои крассовки поехали в другой город и проволялись там 5 дней. Когда я хотела забрать свой заказ мне ответили ,что его нет. Связывалась с интернет магазинов ,мне нагрубили и сказали ,что это я виновата,что указала неверный адрес. На следующей день , снова позвонила и мне сказали что это вина оператора. Когда я сказала ,чтобы мне отправили мои крассовки,мне ответили: делайте заказ заново, но при этом цена крассовок выросла на 400 грн. И к слову , даже никто за всё время общения со мной ,не соизволил принести извинения за ошибку оператора. # заказа 7774-0496821
SPORTMASTER Ответ представителя SPORTMASTER 12 марта, 2021 год
Дякуємо за ваш відгук. Від імені компанії приносимо свої вибачення. Ми обов'язково розберемося в ситуації, що склалася, з керівником контактного центру і будемо намагатися уникати подібних ситуацій в майбутньому. Нам прикро, що засмутили вас. Сподіваємося, що нам вдасться виправити неприємні враження від обслуговування.
З повагою, Відділ клієнтського сервісу магазинів SPORTMASTER

Не забирайте товар на почте без примерки, а, лучше и вовсе воздержаться от сотрудничества с этим г.

Максим Максим 2 марта, 2021 год
Заказали товар, примерив, поняли, что не подошел размер. Отправили товар с пакетом документов для возврата по Новой Почте за свой счёт. Спортмастер свой товар благополучно получил 06.02.2021.
И вот сейчас на дворе 02.03.2021, а денег за товар никто (24 дня прошло) соответственно ещё не видел.
Стоит ли объяснять насколько этой конторе наплевать на своего потребителя и действующие в нашей... Читать отзыв
Заказали товар, примерив, поняли, что не подошел размер. Отправили товар с пакетом документов для возврата по Новой Почте за свой счёт. Спортмастер свой товар благополучно получил 06.02.2021.
И вот сейчас на дворе 02.03.2021, а денег за товар никто (24 дня прошло) соответственно ещё не видел.
Стоит ли объяснять насколько этой конторе наплевать на своего потребителя и действующие в нашей стране законы?
Достоинства:
  1. Нет
Недостатки:
  1. Наплевательское отношение к потребителям, и законам Украины. Категорически не рекомендую.
SPORTMASTER Ответ представителя SPORTMASTER 2 марта, 2021 год
Дякуємо, що повідомили про дану ситуацію! Приносимо вибачення. Повернення грошових коштів Покупцеві здійснюється за умови, що всі необхідні документи для повернення заповнені належним чином, протягом 10 (десяти) робочих днів, але в будь-якому випадку не пізніше 30 (тридцяти) днів з моменту одержання Продавцем повідомлення Покупця про розірвання Договору та отримання Товару. Для того щоб ми могли розібратися в даній ситуації та працювати над підвищенням рівня сервісу, просимо звернутися на [email protected] та вказати номер Замовлення.
З повагою,
Відділ клієнтського сервісу магазинів SPORTMASTER

Ніколи, не забирайте замовлений поштою товар, якщо не впевнені в розмірі!!!!!

Гость Гость 1 марта, 2021 год
Сказати, м'яко що я обурена, це всеодно, що нічого не пояснити. Забрала і оплатила замовлення на Новій пошті, помірявши вдома, зрозуміла, що розмір не підходить. За всіма правилами оформила повернення. На сьогодні вже місяць, а коштів не повернули!!! Просто жах, гарача лінія грубить, на листи зі скаргою просто відписки, а не відповіді. Один вихід - йти до суду!!!!
SPORTMASTER Ответ представителя SPORTMASTER 1 марта, 2021 год
Дякуємо, що повідомили про дану ситуацію! Приносимо вибачення. Повернення грошових коштів Покупцеві здійснюється за умови, що всі необхідні документи для повернення заповнені належним чином, протягом 10 (десяти) робочих днів, але в будь-якому випадку не пізніше 30 (тридцяти) днів з моменту одержання Продавцем повідомлення Покупця про розірвання Договору та отримання Товару. Для того щоб ми могли розібратися в даній ситуації та працювати над підвищенням рівня сервісу, просимо звернутися на [email protected] та вказати номер Замовлення.
З повагою,
Відділ клієнтського сервісу магазинів SPORTMASTER

Жахливий сервіс, жахливі працівники м Житомир

Гость Гость 27 февраля, 2021 год
У м.Житомирі працюють небросовістні працівники. За що отримують зарплату незрозуміло, але тести на кваліфікацію потрібно пересдати. Зробила інтернет замовлення 22 лютого, яке було підтверджено наступного ранку магазином у м.Житомир хоча товар був в наявності ще в Запоріжжі і у Львові на момент замовлення. Через два дні я телефонувала на гарячу лінію де мені повідомили, що 3 дні я маю чекати... Читать отзыв У м.Житомирі працюють небросовістні працівники. За що отримують зарплату незрозуміло, але тести на кваліфікацію потрібно пересдати. Зробила інтернет замовлення 22 лютого, яке було підтверджено наступного ранку магазином у м.Житомир хоча товар був в наявності ще в Запоріжжі і у Львові на момент замовлення. Через два дні я телефонувала на гарячу лінію де мені повідомили, що 3 дні я маю чекати і ще не має причини переживати, що товар не вислали. 26 лютого я знову телефонувала на гарячу лінію, де мені пообіцяли надати зворотній звязок і повідомити чому ще не відправили замовлення. Ніхто мені не подзвонив!
27 лютого я знову телефоную на гарячу лінію, щоб дізнатися (через 5 днів), що замовлення скасовано оскільки виявилося, що товару в магазині не має.
Пізніше від менеджера я отримала інформацію, що мені телефонували 24 лютого але не дозвонилися. У мене немає жодного пропущеного, жодної смс окрім тої, що моє замовлення підтверджено, а в кабінеті замовлення до 27 лютого було позначено як готове до видачі!
Так я залишилася без кросівок оскільки вони зникли з наявності і в інших магазинах поки я дізналася що нічого не отримаю.
Не рекомендую Спортмастер! Працівники жахливі, оператори на гаряцій лінії не володіють жодною інформацією і допомогти не можуть. Винних також не має (у них завал) і виходить я сама винна, що не взяла трубку коли мені НІБИТО дзвонили.
Достоинства:
  1. Немає плюсів
Недостатки:
  1. Некваліфіковані працівники, гаряча лінія домогти також не може!
SPORTMASTER Ответ представителя SPORTMASTER 1 марта, 2021 год
Дякуємо, що повідомили про дану ситуацію! Нам дуже прикро, що трапилась така неприємна ситуація. Приносимо вибачення за доставлені незручності. Ми обов'язково розберемось в даній ситуації, для цього просимо звернутися на [email protected] та вказати номер замовлення. Ми працюємо над підвищенням рівня сервісу, аби в майбутньому Ви були задоволені нашою роботою. Сподіваємося в подальшому ви залишитесь нашим клієнтом.
З повагою,
Відділ клієнтського сервісу магазинів SPORTMASTER

ЖАХЛИВЕ обслуговування гарячій лінії тел. 0800505707, тому що спортмастер БЕЗЗАКОННИКИ.

Женя Женя 27 февраля, 2021 год
За телефоном 0800505707 працівники спортмастера займаються повним свавіллям. 21.02.2021 року я подзвонив по своєму заказу, де за телефоном, наскільки я пам’ятаю, представилася Вікторія. Обслуговувала вона жахливо, на що я попросив її назватися в процесі розмови ще раз, оскільки ім’я не пам’ятав, так як не збирався запам’ятовувати, тому що не збирався скаржитися. Вона відповіла, що вона на початку називалася, після чого... Читать отзыв За телефоном 0800505707 працівники спортмастера займаються повним свавіллям. 21.02.2021 року я подзвонив по своєму заказу, де за телефоном, наскільки я пам’ятаю, представилася Вікторія. Обслуговувала вона жахливо, на що я попросив її назватися в процесі розмови ще раз, оскільки ім’я не пам’ятав, так як не збирався запам’ятовувати, тому що не збирався скаржитися. Вона відповіла, що вона на початку називалася, після чого я декілька разів просив назватися ще раз, але вона з насмішкою постійно говорили, що вона вже називалася. Я просто шокований, ще таке зухвалість працівника на рівному місці, та ще й від спортмастера, яка відчуває за собою повну безвідповідальність. В цей день я подзвонив і мені Марина створила скаргу за № 6-126885 на зухвалість вищевказаного працівника, і пообіцяла, що в період трьох днів розглянуть та мені подзвонять, що виходе 23.02.2021 року останній день. Уже 27 число і ніхто не дзвонить, але це вже і недивно, так як ще ж так названий спортмастер беззаконник.
А ще що шокує, що це вже не в перший раз зі сторони спортмастера, на що я скаржився, та після чого мене запевняли, що більше такого не буде, але при розгляді цієї скарги, мені ще й працівники брехала, що працівник постійно представлявся, а потім визнали, що не представлявся, просто спортмастер БЕЗЗАКОННИКИ.
SPORTMASTER Ответ представителя SPORTMASTER 1 марта, 2021 год
Дякуємо, що повідомили про дану ситуацію! Приносимо вибачення за доставлені незручності. Інформацію передано керівникові Контактного центру для проведення робіт з персоналом. Очікуйте зворотній зв’язок на Ваш номер телефону. Ми будемо намагатися уникати подібних ситуацій в майбутньому. Нам прикро, що засмутили вас. Сподіваємося, що нам вдасться виправити неприємні враження від обслуговування.

З повагою, Відділ клієнтського сервісу магазинів SPORTMASTER

Спортмастер НЕ РЕКОМЕНДУЮ

Женя Женя 20 февраля, 2021 год
Взагалі обслуговування спортмастера просто жахливе. Нам прислали по новій почті замовлення разом із цими кросівками. Як виявилося, один кросівок не підсвічується, звісно, що повернення бракованого товару за рахунок спортмастера, але відділ по поверненню відмови, сказав брехливо, що відправляли з під світкою, але як там не було, прислали не світиться, в любому випадку брак. Послідні часи обслуговування просто жахливе. Працівники по... Читать отзыв Взагалі обслуговування спортмастера просто жахливе. Нам прислали по новій почті замовлення разом із цими кросівками. Як виявилося, один кросівок не підсвічується, звісно, що повернення бракованого товару за рахунок спортмастера, але відділ по поверненню відмови, сказав брехливо, що відправляли з під світкою, але як там не було, прислали не світиться, в любому випадку брак. Послідні часи обслуговування просто жахливе. Працівники по поверненню за [email protected] та працівники м. Київ, пр-т Оболонський, буд. 1-Б, ТРЦ "Dream Town", нажаль, але прямо брешуть.
На своєму сайті негативні відгуки про себе вони не опубліковують.
SPORTMASTER Ответ представителя SPORTMASTER 22 февраля, 2021 год
Дякуємо за відгук. Інформація передана на перевірку відповідальному підрозділу. Дуже шкода, що Вам довелося потрапити до такої ситуації. Приносимо вибачення за доставлені незручності. Щодо публікації відгуків на сайті www.sportmaster.ua, то кожен відгук проходить модерацію, тому публікація може зайняти декілька днів.
З повагою, Відділ клієнтського сервісу магазинів SPORTMASTER
Показать 1 ответ

Развод покупателей на деньги.

Гость Гость 20 февраля, 2021 год
Купил детские ласты 35 размера с доставкой Новой почтой. Размер оказался маловат. Но вернуть товар оказалось можно только через доставку за мой счет Новой почтой! Спрашивается, почему нельзя приехать в магазин, предьявить чек и товар и вернуть!? Почему я должен еще доплатить за возврат?!! Ответ "у нас такая процедура возврата", это не ответ. Создали схему с Новой почтой и наживаются... Читать отзыв Купил детские ласты 35 размера с доставкой Новой почтой. Размер оказался маловат. Но вернуть товар оказалось можно только через доставку за мой счет Новой почтой! Спрашивается, почему нельзя приехать в магазин, предьявить чек и товар и вернуть!? Почему я должен еще доплатить за возврат?!! Ответ "у нас такая процедура возврата", это не ответ. Создали схему с Новой почтой и наживаются на откатах! Жулики. В любом другом магазине, приехал и вернул или обменял, а тут воровство спрятанное под "процедуру возврата"!!
Достоинства:
  1. Хороший выбор товара
Недостатки:
  1. Полный игнор покупателей
SPORTMASTER Ответ представителя SPORTMASTER 22 февраля, 2021 год
Дякуємо Вам за залишений відгук. Дійсно, повернути товар, що придбаний з доставкою до відділення кур’єрської компанії можливо лише шляхом відправки товару кур’єрською компанією назад на адресу, з якої було здійснено відправлення. Приносимо вибачення за незручності. Сподіваємося, що Ви і надалі залишитеся нашим покупцем.
З повагою, Відділ клієнтського сервісу магазинів SPORTMASTER

Ужасное качество обслуживания

Гость Гость 18 февраля, 2021 год
Заказала ребенку теплые штаны12.02.21, сегодня (18.02) позвонила уточнить свой заказ, мне ответили, что заказ удален менеджером , так как его нету в наличии( хотя на сайте наличие товара было).У меня один только вопрос , а позвонить или смс отправить нельзя было?!!!
SPORTMASTER Ответ представителя SPORTMASTER 18 февраля, 2021 год
Дякуємо, що повідомили про дану ситуацію! Ми обов'язково розберемося в ній з відповідальними за формування замовлення працівниками, для цього просимо Вас звернутися на [email protected] та вказати номер замовлення. Нам прикро, що засмутили вас. Сподіваємося, що нам вдасться виправити неприємні враження від обслуговування.
З повагою,
Відділ клієнтського сервісу магазинів SPORTMASTER

Очень негативный опыт покупки в спортмастере!

Наталья Наталья 17 февраля, 2021 год
Заказала мужу куртку.Прочитав отзывы заказала на размер больше.В итоге пришла не 52,а 42 размера!!!Что бы вернуть вещь надо заполнить много ненужной макулатуры!Потом 4 дня ждала,что бы мне разрешили отправить посылку обратно.Теперь отправила...В одну сторону посылка стоила 80,обратно 100 гривен.За брак от магазина должен платить покупатель.Когда вернут деньги вообще не известно. Не рекомендую покупать через интернет именно в спортмастере!
SPORTMASTER Ответ представителя SPORTMASTER 18 февраля, 2021 год
Дякуємо, що повідомили про дану ситуацію. Нам дуже прикро, що Ви залишились незадоволеною замовленням в інтернет-магазині Sportmaster. Для того щоб ми могли розібратися в даній ситуації та працювати над підвищенням рівня сервісу, просимо звернутися на [email protected] та повідомити номер замовлення. З приводу повернення грошових коштів просимо звертатись [email protected]. Згідно умов офери повернення грошових коштів здійснюється протягом 10 робочих днів, але в будь-якому випадку не пізніше 30 днів з моменту одержання Продавцем товару та супровідних документів, за умови, що всі необхідні документи для повернення заповнені належним чином. Звертаємо Вашу увагу, що при замовленні на суму менше 1990 грн вартість доставки складає 70 грн. У випадку, коли виявлено факт відправки товару неналежної якості, повернення сплачує компанія. Сподіваємося, що Ви і надалі залишитеся нашим покупцем. Будемо раді бачити Вас в наших магазинах.
З повагою,
Відділ клієнтського сервісу магазинів SPORTMASTER

Щиро дякую за роботу персоналу Спортмастер Dream Town

Гость Гость 12 февраля, 2021 год
Сьогодні хочу написати відгук-подяку магазину та персоналу, який знаходиться в Dream Town, м. Київ. Магазин дуже гарний, має велику територію. Асортимент дуже широкий. Сам магазин чистий. В примірочних просторо та затишно. Брала в примірочну кілька одиниць одягу, які не підійшли мені за розміром. Але, не забарившись, мені швидко в цьому допомогла консультант. Принесла мені мій розмір та ще кілька схожих... Читать отзыв Сьогодні хочу написати відгук-подяку магазину та персоналу, який знаходиться в Dream Town, м. Київ. Магазин дуже гарний, має велику територію. Асортимент дуже широкий. Сам магазин чистий. В примірочних просторо та затишно. Брала в примірочну кілька одиниць одягу, які не підійшли мені за розміром. Але, не забарившись, мені швидко в цьому допомогла консультант. Принесла мені мій розмір та ще кілька схожих моделей регланів. За що, я щиро вдячна. Ще, ми обирали куртку чоловіку між Termit і Columbia, завдяки професійному консультанту, зробили свій вибір. Ще дуже задоволена від роботи касира. На касі було кілька чоловік. Покупки всі здійснили швидко враховуючи, що касир надавав якусь певну консультацію всім покупцям. Я завжди приходжу в Спортмастер Дрім Таун, як у свою домівку. Тут мене завжди радісно зустрічає персонал. Надає мені розгорнуту консультацію. Я тут можу провести кілька годин і мене завжди тут вислухають і допоможуть. Бажаю і надалі так працювати! А ми завжди будемо повертатись до вас!!!
Достоинства:
  1. Привітний персонал, касири
Недостатки:
  1. Мінусів не знайшла
SPORTMASTER Ответ представителя SPORTMASTER 12 февраля, 2021 год
Дякуємо, за відгук! Ми тішимось, що Ви задоволені роботою нашого спортивного магазину! Для нас і наших співробітників це найважливіше. Завжди раді Вам

Ужасный сервис

Анна Анна 21 января, 2021 год
Заказала вещи в интернет магазине, не подошли по размеру. Что бы вернуть товар нужно пройти какой то квест. На письма на почту (которая указана в инструкции по возврату товара) отвечают неделями, мне ответили на третье письмо и то через пару дней (а срок возврата истекает), с горем пополам отправила товар назад и на этом тишина, когда вернут деньги не известно,... Читать отзыв Заказала вещи в интернет магазине, не подошли по размеру. Что бы вернуть товар нужно пройти какой то квест. На письма на почту (которая указана в инструкции по возврату товара) отвечают неделями, мне ответили на третье письмо и то через пару дней (а срок возврата истекает), с горем пополам отправила товар назад и на этом тишина, когда вернут деньги не известно, никакой информации не предоставляют.
SPORTMASTER Ответ представителя SPORTMASTER 22 января, 2021 год
Дякуємо, що повідомили про дану ситуацію. Дійсно, наразі можлива затримка з відповідями на пошті у зв’язку зі збільшенням кількості звернень. Ми з усіх сил намагаємось надати відповідь на кожен лист. Приносимо свої вибачення за затримку. У майбутньому будемо намагатися покращувати сервіс. Сподіваємось в подальшому Ви залишитесь нашим клієнтом.
З повагою,
Відділ клієнтського сервісу магазинів SPORTMASTER

Странное отношение в Спортмастер Dream Town (Украина)

Роман Роман 14 января, 2021 год
Я люблю выбирать долго, померить сравнить, но никогда, никогда не ухожу без покупки и мне нравится сеть Спортмастер. Обычно покупаю сразу несколько вещей, ради 1-2 не вижу смысла ехать. Но уже несколько раз сталкивался с тем, что в Спортмастер Dream Town, если ты вдруг задержался на час за примерками, притом, что уже несколько вещей выбрал к покупке, тебя уже гонят... Читать отзыв Я люблю выбирать долго, померить сравнить, но никогда, никогда не ухожу без покупки и мне нравится сеть Спортмастер. Обычно покупаю сразу несколько вещей, ради 1-2 не вижу смысла ехать. Но уже несколько раз сталкивался с тем, что в Спортмастер Dream Town, если ты вдруг задержался на час за примерками, притом, что уже несколько вещей выбрал к покупке, тебя уже гонят на выход, а на кассе, на чеке, еще и могут поставить штамп "Не подлежит возврату". При том, что я никогда не делал им возвраты, никому не мешал и просто спокойно выбирал вещи. Это относится только к Спортмастер в Dream Town. К слову, на Осокорках например, самый лучший персонал, по моему скромному мнению, во всей сети, очень им благодарен в помощи, по выбору и подбору вещей, обуви, всегда после общения с ними только положительные эмоции =)
Всем приятных покупок и огромный привет персоналу Спортмастер на Осокорках, если вы вдруг читаете этот отзыв, всем вам очень благодарен )
SPORTMASTER Ответ представителя SPORTMASTER 15 января, 2021 год
Романе, дякуємо за відгук. Ваша думка важлива для нас. Ми будемо працювати над підвищенням рівня сервісу, аби в подальшому відвідування магазинів Sportmaster приносило вам тільки позитивні емоції. Просимо звернути увагу, що штамп "Не підлягає обміну" проставляється виключно у разі, якщо придбано товар, який належить до переліку непродовольчих товарів належної якості, які не підлягають обміну (поверненню) відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 19 березня 1994 року № 172. Якщо у Вас виникаються питання, рекомендуємо звернутатись на [email protected].
З повагою,
Відділ клієнтського сервісу магазинів SPORTMASTER

Обманывают покупателей

Гость Гость 26 декабря, 2020 год
Спортмастер в Караване. Понравился пуховик, на ценнике перечеркнута цена 8999 на 4499, на кассе отказались продавать ссылаясь на ошибку ценника. По закону я имею право купить по той цене, которая на нем указана, ошибка это или нет. Пришла администратор и несмотря на правила продаж отказала мне в покупке, мало того, забрала у меня пуховик, выбросила неверный ценник и нацепила верный,... Читать отзыв Спортмастер в Караване. Понравился пуховик, на ценнике перечеркнута цена 8999 на 4499, на кассе отказались продавать ссылаясь на ошибку ценника. По закону я имею право купить по той цене, которая на нем указана, ошибка это или нет. Пришла администратор и несмотря на правила продаж отказала мне в покупке, мало того, забрала у меня пуховик, выбросила неверный ценник и нацепила верный, несмотря на мои возмущения. Я сказал что вызову полицию и она не имеет право менять, на что администратор ответила, мол вызывай, все равно ничего не докажу, свои деньги она платить за разницу не собирается. Увы не было времени заниматься этим вопросом, поэтому пришлось оставить спор. Выводы делайте сами и будьте внимательны, здесь обманывают покупателей!

Игнор полнейший!

Алина Алина 13 декабря, 2020 год
Заказала я куртку через онлайн интернет, была уверенна что подойдет 48 размер. 6 декабря пришел товар , дома померяла ( не могла пойти и забрать на почте-самоизоляция)и оказалось надо было брать на размер меньше. Позвонила на горячую линию обьяснила ситуацию, сделала скрины , заполнила бланки об возврате и отпоавила на их почту. Через два дня перезвонила еще раз, просила... Читать отзыв Заказала я куртку через онлайн интернет, была уверенна что подойдет 48 размер. 6 декабря пришел товар , дома померяла ( не могла пойти и забрать на почте-самоизоляция)и оказалось надо было брать на размер меньше. Позвонила на горячую линию обьяснила ситуацию, сделала скрины , заполнила бланки об возврате и отпоавила на их почту. Через два дня перезвонила еще раз, просила их сделать просто обмен на размер меньше, так как очень хотела ту куртку. Мне ответили ждите от 2 до 4 дней....
Сегодня 13 декабря...итог таков, не перезванивают , почта пустая, на сайте нет уже того размера который мне надо и о возврате они не думают.
Теперь я решила так......буду заказывать и мерять сразу на почте, буду жаловаться о защите прав потребителя, буду писать везде!!!! Я тоже продавец в супермаркете но у нас такого неподобства нет. Надо сделать возврат? Пожалуйста .

Служба підтримки сайту "Спортмастер"

Олеся Василівна Сич Олеся Василівна Сич 1 декабря, 2020 год
Подзвонила в онлайн підтримку сайту "Спортмастер" в надії дізнатися чи є товар в наявності - почула - ШУКАЙТЕ!!! Не знаходите? Значить немає! Від тону та кваліфікації обслуговування пропало бажання, будь-що замовляти!
1 согласен
SPORTMASTER
SPORTMASTER - компания с многолетним опытом, специализируется на товарах для спорта и активного отдыха. Более 30 магазинов по всей Украине, а также интернет-магазин sportmaster.ua. Официальный дистрибьютор Columbia, Merrell, CAT, Skechers, Volkl, Protest, Speedo, O'Neill и др.

Рейтинг 1.5 из 5 на основании 184 отзывов
Магазины спорт товаров
LuxPL.com
LuxPL.com

Рейтинг: 4.9
336 отзывов
Run Colors.pl
Run Colors.pl

Рейтинг: 5
3 отзыва
Ибис, магазин оружия
Ибис, магазин оружия

Рейтинг: 3.3
74 отзыва
Драйв Спорт
Драйв Спорт

Рейтинг: 2.4
32 отзыва
motovelogroup.com.ua интернет-магазин
motovelogroup.com.ua интернет-магазин

Рейтинг: 4.1
26 отзывов
Магазин "Марафон"
Магазин "Марафон"

Рейтинг: 4
87 отзывов
Meryl
Meryl

Рейтинг: 1.3
57 отзывов
Sport Baza
Sport Baza

Рейтинг: 3
2 отзыва
Delovera Интернет-магазин
Delovera Интернет-магазин

Рейтинг: 4.7
574 отзыва


Продолжая посещение, вы соглашаетесь на использование файлов cookie и Политикой конфиденциальности
Принимаю