СИНЭВО (SYNEVO) медицинская лаборатория
Медицинская лаборатория «Синэво» в Украине
Телефон: 044 20 500 20
Сайт: www.synevo.ua
Входит в европейскую сеть медицинских лабораторий Synevo, часть медицинского холдинга Medicover. В Украине работают семь лабораторий, оснащенных современным оборудованием: в Киеве, Виннице, Львове, Черновцах, Днепре, Харькове и Одессе.
Рейтинг 3.5 из 5 на основании 1859 отзывов
Лаборатории
Швидко і максимально комфортно
Сайт малоинформативен!!! Заматывают на предоплату!
Шкодуємо, що у вас залишився такий досвід. Зі свого богу, ми намагаємося максимально інформувати наших клієнтів про послуги, які надаємо. Для більш зручного замовлення досліджень на COVID-19 ми запустили спеціальний лендінг. Інформація щодо відділень, в яких можна здати ПЛР-тест на коронавірус, з'являється після обрання дослідження та при заповненні анкети. Також такі лабораторні центри мають спеціальну графічну позначку.
Звертаємо вашу увагу, що ви також маєте можливість повернути свої кошти, якщо для вас цей аналіз більше не актуальний. Для скасування замовлення, необхідно заповнити форму для повернення за посиланням: https://www.synevo.ua/ua/refund
У випадку, коли ви не можете знайти потрібну інформацію на наших ресурсах, ви завжди можете скористатися нашою гарячою лінією або ж написати нам в Facebook або Instagram - будемо раді допомогти!
Виклик медичної сестри
Ми вдячні, що знайшли час залишити позитивний відгук про роботу нашої лабораторії.
Працюємо для Вас та бажаємо міцного здоров’я!
В компании при увольнении не возможно забрать медицинскую книжку
Ми розглянули залишені вами відгуки, провели внутрішнє розслідування і не виявили підтвердження викладеним у відгуках фактам.
Викладені факти не відповідають дійсності.
Для нас важливі справедливі та прозорі умови праці для кожного працівника "Сінево" і безумовне дотримання трудового законодавства.
Дуже професійні медсестри
Дякуємо Вам за відгук!
Ми дуже раді, коли наші клієнти залишаються задоволеними відвідуванням нашого лабораторного центру.
Міцного Вам здоров'я!
Больше доверия к этой лаборатории
Дякуємо Вам за такий щирий відгук!
Для нас дуже важливо знати, що клієнти цінують наших співробітників та довіряють лабораторії "Сінево" найдорожче - своє здоров'я!
Зручніть отримання результатів
Сдаем тут всей семьей
Якісний рівень обслуговування
Ми дуже раді, що Ви відзначили високу кваліфікацію нашого персоналу!
Такі позитивні відгуки надихають нашу команду працювати ще краще!
Будемо завжди раді Вашим візитам!
Міцного Вам здоров'я і гарного дня!
Клиентоориентированность
Міцного Вам здоров'я!
Просьба передать медицинскую книжку!
ПЦР-тест для поездки
Дякуємо Вам за те, що знайшли час і написали відгук!
Міцного Вам здоров'я!
Официальное письмо для получения медицинской книжки
Відмінне обслуговування
Міцного Вам здоров'я!
Написала письмо о помощи и не получила ответ(((
Високі стандарти роботи
Працюємо для Вас та бажаємо міцного здоров’я!
Просьба не игнорировать и не блокировать
Удобное расположение
Дякуємо Вам за позитивний відгук і вибір нашої лабораторії для діагностики.
Нам дуже приємно, коли клієнти помічають зусилля персоналу в наданні сервісу на вищому рівні.
Бажаємо Вам міцного здоров'я!
Бывшая сотрудница Княжего Затона просит передать МЕДИЦИНСКУЮ КНИЖКУ
Просьба передать медицинскую книжку
Щодо вирішення даного питання, рекомендуємо звернутись до вашого колишнього керівника.
Лист до вищого керівництва з проханням надати допомогу
Рекомендую мамам
Гарний сервіс +знижки
Просьба передать медицинскую книжку
Сдача анализов с ребенком
Дякуємо Вам за те, що знайшли час і написали відгук!
Щиро раді, що у Вас залишилися винятково позитивні емоції від візиту в нашу лабораторію.
Сподіваємося, що і надалі будемо виправдовувати всі Ваші очікування.
Лист до вищого керівництва з проханням надати допомогу
Сервис на уровне
Дякуємо Вам за позитивний відгук і вибір нашої лабораторії для діагностики.
Бажаємо Вам міцного здоров'я!
Человеческое отношение к клиентам
Обслуговування дітей
Бажаємо Вам гарного дня та міцного здоров'я!
Дали 2 справки, на одной напечатали одно место работы, на другой справке другое, в трудовой третье..
Викладені факти не відповідають дійсності.