Сьогодні хочу залишити відгук про центр зору і салон оптики Астра Візус. Спочатку я зателефонувала на гарячу лінію і запитала коли я можу прийти на прийом до лікаря-офтальмолога. У мене утонили, що саме мені потрібно перевірити, проконсультували по цінам і запитали до якого лікаря конкретно я б хотіла. З розмови я дізналась, що клініка налічує більше 10 лікарів, з... Читать отзыв Сьогодні хочу залишити відгук про центр зору і салон оптики Астра Візус. Спочатку я зателефонувала на гарячу лінію і запитала коли я можу прийти на прийом до лікаря-офтальмолога. У мене утонили, що саме мені потрібно перевірити, проконсультували по цінам і запитали до якого лікаря конкретно я б хотіла. З розмови я дізналась, що клініка налічує більше 10 лікарів, з яких 3 - дитячих. Прийшовши на прийом я отримала повноцінний огляд зі всіма рекомендаціями, рецепт на окуляри, медикаментозні перпарати та консультацію про догляд за очима. Отримаала всі відповіді і рекомендації щодо оссновної прблеми з якою я звернулась. На рецепції менеджер запропонувала підібрати окуляри згідно рецепту. Після вибору оправи мене запитали для чого найбільше потрібні окуляри, для компютера чи для водіння. Уточнили скільки саме годин я виділяю для роботи за компютером. З виробників лінз для окулярів теж був вибір і я за рекомендацією все ж зупинилась на японських проти запотівання. При оформленні замовлення мені запропонувли картку постійного клієнта на знижку. Я вже деякий час користуюсь їхніми окулярами, в процесі я вже бачу результати покращення на очі. Тому я дуже задоволена. Рекомендую.
Відгук про центр зору і салон оптики Астра Візус