OTTO Work Force Украина отзывы

Львов, ул. Соломии Крушельницкой, д. 1
Отзывы клиентов, сотрудников, отзывы о работодателях
OTTO Work Force Украина
4.3 5
45 отзывов / 2657 просмотров

Едьте только через легальных посредников!!

Саша Отзыв написан пятница, 21 июня
Читал сегодня страшную статью о том, как поляки выбросили тело роботяги нашего в лес. Парень работал на столярке, сам из Франковска. Что-то ему плохо стало. Остальные ппросили вызвать скорую но те не сгласились а сказали что сами отвезут парня в больницу. А отвезли уже мертвого за 150 км в лес и ыбросили труп. Я в шоке просто. А теперь разберем...  Читать отзыв Читал сегодня страшную статью о том, как поляки выбросили тело роботяги нашего в лес. Парень работал на столярке, сам из Франковска. Что-то ему плохо стало. Остальные ппросили вызвать скорую но те не сгласились а сказали что сами отвезут парня в больницу. А отвезли уже мертвого за 150 км в лес и ыбросили труп. Я в шоке просто. А теперь разберем эту историю. Почему работодатели не захотели вызвать скорую? Потому что парень был устроен нелегально и им бы пришлось платить за него потому что по всей видимости у самого парн не было заработаных таких денег еще. Кто не знает, минимально мед обслуживание в Польше от 2000 зл. Еще в больнице бы спрашивали кто кому приходится, а нелегальное трудоустройство в Польше грозит ответсвенностью. Поэтому тише было вывезти и выбросить тело. А что, никаких договоров не было, приглос по ходу в парня тоже купленный был на другого работодателя. Ну и конечно сейчас работодатели могут спокойно говорить что никакой Иван сдесь не работал, вот даже никаких документов. Это пи***ц. Ребята, не едьте на черную работу НИКОГДА!! Лучше работать через агенство, меншьше на 100 злотых в месяц зарабатывать но знать, что тебя не выброст как мусор в случае чего. Вы же представвьте, что семья сейчас чувствует...

Без кидалова, все ок

Олег Отзыв написан пятница, 14 июня
Раджу звертатися в агенцію з працевлаштування ОТТО. Влаштовувався через Житомир і можу рекомендувати. Раджу звертатися в агенцію з працевлаштування ОТТО. Влаштовувався через Житомир і можу рекомендувати.

Людське ставлення на Велюкс

Гость Отзыв написан среда, 12 июня
Працюю оператором машини на заводі Велюкс. Це завод з пластикових вікон. Керівництво віднситься дуже по людськи, на території заводу є столова з дешевими обідами, нараховують багато премій. Попасти на цей завод можна тільки через отто, бо більше ні з яких агенцій тут люди не працюють. Працюю оператором машини на заводі Велюкс. Це завод з пластикових вікон. Керівництво віднситься дуже по людськи, на території заводу є столова з дешевими обідами, нараховують багато премій. Попасти на цей завод можна тільки через отто, бо більше ні з яких агенцій тут люди не працюють.

Поїду з отто ше раз

Гость Отзыв написан воскресенье, 9 июня
Відпрацював пів року на прес гласі, все влаштовує. Посидже вдома трохи і поїду ще раз. На прес гласі роблять пластикові вікна Відпрацював пів року на прес гласі, все влаштовує. Посидже вдома трохи і поїду ще раз. На прес гласі роблять пластикові вікна

Все прозоро в отто

Віталій Отзыв написан суббота, 8 июня
Подобається у співпраці з отто те що в них все зрозуміло і чітко. Кожного місяця координатори видають роздруківки перед зарплатою. Де видно скільки пішто на податки, скільки на страхування, що вирахували за житло і скільки ти фактично заробив. Можна робити карту побита, з документами все окей Подобається у співпраці з отто те що в них все зрозуміло і чітко. Кожного місяця координатори видають роздруківки перед зарплатою. Де видно скільки пішто на податки, скільки на страхування, що вирахували за житло і скільки ти фактично заробив. Можна робити карту побита, з документами все окей

Мало інформації

Гость Отзыв написан суббота, 1 июня
Вийшла дуже неприємна ситуація, коли мене відправляло агенство Go to Poland, взяли з мене 100 доларів за запрошення і вакансію, а попав я працювати в ОТТО, де насправді все безкоштовно. До ОТТО я не маю ніяких претензій, по роботі все нормально. Але потрібно давати більше інформації про це агенство і про те, що можна виїхати на роботу повністю безкоштонво, бо...  Читать отзыв Вийшла дуже неприємна ситуація, коли мене відправляло агенство Go to Poland, взяли з мене 100 доларів за запрошення і вакансію, а попав я працювати в ОТТО, де насправді все безкоштовно. До ОТТО я не маю ніяких претензій, по роботі все нормально. Але потрібно давати більше інформації про це агенство і про те, що можна виїхати на роботу повністю безкоштонво, бо шахраї користуються довірою працівників і я так розумію що в ОТТО теж не завжди це можуть проконтролювати((

Лично я доволен

Петр Отзыв написан суббота, 1 июня
Я доволен сотрудничеством з агенством отто. Все зависит от настроя. Есть тут коллеги которым что не дай то все плохо, а есть такие как и я что спокойно работают без вымахиваний. Понравился подход агенства, к работе подпускают только тех кто прошел медицинский осмотр, делают инструктажи по безопасности. Есть страховка, это просто самый большой плюс. Если что-то случиться или заболеешь то...  Читать отзыв Я доволен сотрудничеством з агенством отто. Все зависит от настроя. Есть тут коллеги которым что не дай то все плохо, а есть такие как и я что спокойно работают без вымахиваний. Понравился подход агенства, к работе подпускают только тех кто прошел медицинский осмотр, делают инструктажи по безопасности. Есть страховка, это просто самый большой плюс. Если что-то случиться или заболеешь то тебя не оставят самого с проблемой.

Отто агенство как все

Ярослав Отзыв написан пятница, 31 мая
Вакансии ничем не отличаются от других больших кантор. Зарплата такая же, только если ты конечно не специалист, не сварщик или слюсарь. Главное что бесплатное обслуживание. Вакансии ничем не отличаются от других больших кантор. Зарплата такая же, только если ты конечно не специалист, не сварщик или слюсарь. Главное что бесплатное обслуживание.

Сервіс хороший

Іван Отзыв написан среда, 29 мая
Сподобався сервіс та обслуговування. Розповідають детально про вакансії, надсилають описи на вайбер, запрошення висилають на нову пошту за свій рахунок. Документи та вакансія безкоштовні, ввічливі консультанти Сподобався сервіс та обслуговування. Розповідають детально про вакансії, надсилають описи на вайбер, запрошення висилають на нову пошту за свій рахунок. Документи та вакансія безкоштовні, ввічливі консультанти

Нормально, работать можно

Паша Отзыв написан воскресенье, 26 мая
ОТТО это вам не туристическое агенство, никто не будет вам угождать. Работу свою делают нормально. Работу дали, жилье дали, документы в порядке, зарплата вовремя на карточку. Что еще нужно? ОТТО это вам не туристическое агенство, никто не будет вам угождать. Работу свою делают нормально. Работу дали, жилье дали, документы в порядке, зарплата вовремя на карточку. Что еще нужно?

Далеко работа от жилья

Тимур Отзыв написан 25 мая, 2019 год
Нравится работа но ходить далеко от жилья, гдето 2,5 км, летом счяс еще ок но зимой капец. Ну или ездить автобусом но не охота тратить деньги на проехзл а зайцем стремно вдруг поймают тогда вообще штраф 130 злотых Нравится работа но ходить далеко от жилья, гдето 2,5 км, летом счяс еще ок но зимой капец. Ну или ездить автобусом но не охота тратить деньги на проехзл а зайцем стремно вдруг поймают тогда вообще штраф 130 злотых

Знают куда отправляют

Сава Отзыв написан 24 мая, 2019 год
Обращаясь в маленькие канторы или единичные рексутеров будьте готовы к тому что поедете туда не знаю куда. Дело в том что эти маленьки канторы отправляют на работу о которой им просто расказали ребята с Польши, а в глаза они никогда не видели ни производства ни жилья ничего. ОТТО сотрудничает с большими компаниями и проверяет их трудовой процесс перед тем как...  Читать отзыв Обращаясь в маленькие канторы или единичные рексутеров будьте готовы к тому что поедете туда не знаю куда. Дело в том что эти маленьки канторы отправляют на работу о которой им просто расказали ребята с Польши, а в глаза они никогда не видели ни производства ни жилья ничего. ОТТО сотрудничает с большими компаниями и проверяет их трудовой процесс перед тем как туда пихать людей. Так что можно точно быть уверенным куда едешь.

100 пудов стоит ехать

Павел Отзыв написан 22 мая, 2019 год
С отто можно и карту побыта сделать, и куча людей у меня на заводе их сделала, планируют работать еще долго и счастливо. Возвращаться на Украину пока не планирую. Пакращення меня там еще не скоро настигнет( С отто можно и карту побыта сделать, и куча людей у меня на заводе их сделала, планируют работать еще долго и счастливо. Возвращаться на Украину пока не планирую. Пакращення меня там еще не скоро настигнет(

Безкоштовно і так має бути

Роман Отзыв написан 19 мая, 2019 год
Я працював в Польщі кілька років через різні агенства. Слава Богу, мене ні разу не кидали і ті всі страшні історії шо я чув від інших агенств мене не стосуються. Єдине що я думаю шо агенства які себе поважаютьт і хочуть розвиватися не повинн брати грошей з працівників. ОТТО так і робить. Платити за роботу - це взагалі нонсенс якийсь....  Читать отзыв Я працював в Польщі кілька років через різні агенства. Слава Богу, мене ні разу не кидали і ті всі страшні історії шо я чув від інших агенств мене не стосуються. Єдине що я думаю шо агенства які себе поважаютьт і хочуть розвиватися не повинн брати грошей з працівників. ОТТО так і робить. Платити за роботу - це взагалі нонсенс якийсь. Ні в чкій країні світу такого немає я думаю. Влаштовуйтесь працювати тільки легально і все буде без проблем))

Раз на раз не попадется

Польский раб Отзыв написан 16 мая, 2019 год
Как и везде и на каждой работе, в отто нужно работать с людьми. Офисниками польскими. Ну и конечно не все очень уж милые и распрекрасные. Все зависит от людей на каких попадешь. Как и везде и на каждой работе, в отто нужно работать с людьми. Офисниками польскими. Ну и конечно не все очень уж милые и распрекрасные. Все зависит от людей на каких попадешь.

ОТТО надежные

Льоша Отзыв написан 14 мая, 2019 год
Работал год, сделали карту побыта, по зарплате четко до 15 на карту кидают, заключают трудовой договор. Работал год, сделали карту побыта, по зарплате четко до 15 на карту кидают, заключают трудовой договор.

Перевіряйте вакансії в отто

Ігор Отзыв написан 12 мая, 2019 год
Є така практика, шо агенства одноднєвки перевіряють вакансії отто, а потім виставляють їх ві свого імені і хочуть за них гроші, по 50 доларів. Але якшо не полінуватися і передзвонити в ОТТО щоб перевірити чи в них немає такої вакансії бесплатної, то можна зекономити гроші і не їхати ччерез посередників посереників)) Є така практика, шо агенства одноднєвки перевіряють вакансії отто, а потім виставляють їх ві свого імені і хочуть за них гроші, по 50 доларів. Але якшо не полінуватися і передзвонити в ОТТО щоб перевірити чи в них немає такої вакансії бесплатної, то можна зекономити гроші і не їхати ччерез посередників посереників))

Все більше менш

Костянтин Отзыв написан 10 мая, 2019 год
Є питання до координаторів, які в Польщі не завжди мають час, не беруть часом трубки. В Україні все нормально, якщо крайній випаок, то можна в український офіс дзвонити і вони допомагають розібратися. По роботі, графіку і оплаті все чітко. Є питання до координаторів, які в Польщі не завжди мають час, не беруть часом трубки. В Україні все нормально, якщо крайній випаок, то можна в український офіс дзвонити і вони допомагають розібратися. По роботі, графіку і оплаті все чітко.

Нормальна фірма

Гость Отзыв написан 9 мая, 2019 год
Є недоліки в роботі, не думайте, що там все гладко. Але підібрані такі працівники, яким не все одно на вас і стараються вирулити ситуацію, навіть якшо шось іде "не так") Є недоліки в роботі, не думайте, що там все гладко. Але підібрані такі працівники, яким не все одно на вас і стараються вирулити ситуацію, навіть якшо шось іде "не так")

Найкращий у світі колектив на Трефл!!

Ірина Отзыв написан 5 мая, 2019 год
Працюю на фабриці настільних ігор Трефл. Тут чудовий жіночий колектив україночок))) Все так як обіцяли в Україні консультанти. Раз на тиждень до нас приїжжає координатор Дмитро, а якщо його немає, то приїжжає замість нього Христина. Інформують нас про карти побуту, як продовжити документи, запитують чи нам все подобається)) В кімнаті живемо по 4, але з таким колективом навіть це не...  Читать отзыв Працюю на фабриці настільних ігор Трефл. Тут чудовий жіночий колектив україночок))) Все так як обіцяли в Україні консультанти. Раз на тиждень до нас приїжжає координатор Дмитро, а якщо його немає, то приїжжає замість нього Христина. Інформують нас про карти побуту, як продовжити документи, запитують чи нам все подобається)) В кімнаті живемо по 4, але з таким колективом навіть це не перешкода. Люблю вас, дівчатка з Трефл!!!

Пишу відгук тільки через те, що безплатно

Іван Отзыв написан 5 мая, 2019 год
Підписаний в фейсбуці на купу різних груп де публікують вакансії і просто в шоці шо в 2019 році є ше ті шахраї, які продають вакансії (ладно би документи вже), а ле нє - вакансії по 2000 грн. Як відомо, на кожен товар є свій покупець і є люди, які ведуться на такі пропозиції і платять гроші. Хочу написати цей відгук...  Читать отзыв Підписаний в фейсбуці на купу різних груп де публікують вакансії і просто в шоці шо в 2019 році є ше ті шахраї, які продають вакансії (ладно би документи вже), а ле нє - вакансії по 2000 грн. Як відомо, на кожен товар є свій покупець і є люди, які ведуться на такі пропозиції і платять гроші. Хочу написати цей відгук на користь компанії отто. Хоча в них не все завжди гладко в організаційному плані але через кого би ви не їхали то будуть нюанси. Але в них все, абсолютно вся допомога безкоштовна. Починаючи від вакансії, запрошення і візових консультацій. Тому раджу до них звертатися хоча би через це.

Хочу попасть на Тойоту

Саня Отзыв написан 29 апреля, 2019 год
Если верить отзывам, то фирма чесная + бессплатно делают документы. Смотрел в ютубе ролики о работе на Тойоте, говорят что очень класно, наверне буду пробовать туда. Если пройду тесты, то напишу что и как. Если верить отзывам, то фирма чесная + бессплатно делают документы. Смотрел в ютубе ролики о работе на Тойоте, говорят что очень класно, наверне буду пробовать туда. Если пройду тесты, то напишу что и как.

Мабуть єдина якісна фірма

Данило Отзыв написан 28 апреля, 2019 год
Обдзвонив купу агенцій шоб виїхати україни, порівнював ставки, умови, швидкість виготовлення документів, сервіс. Єдина фірма, яка мені запропонувала чистими 16 зл на годину було отто. Але треба було проходити тести. Тести реально тяжкі, математичні, на знання штангенциркуля, але приймні тепер можна зрозуміти, якшо в тебе є технічна кваліфікація, то ти можеш не просто батрачити, а їхати на нормальну...  Читать отзыв Обдзвонив купу агенцій шоб виїхати україни, порівнював ставки, умови, швидкість виготовлення документів, сервіс. Єдина фірма, яка мені запропонувала чистими 16 зл на годину було отто. Але треба було проходити тести. Тести реально тяжкі, математичні, на знання штангенциркуля, але приймні тепер можна зрозуміти, якшо в тебе є технічна кваліфікація, то ти можеш не просто батрачити, а їхати на нормальну роботу по спеціалізації.

Раджу звертатися

Богдан Отзыв написан 26 апреля, 2019 год
Контора нормальна якшо порівнювати з іншими, немає такого бардака як всюди, виконують обіцяне і підписують в польші умову о тимчасову праце а це сама хороша умова для заробітчан і значить що платять податки Контора нормальна якшо порівнювати з іншими, немає такого бардака як всюди, виконують обіцяне і підписують в польші умову о тимчасову праце а це сама хороша умова для заробітчан і значить що платять податки

Едьте только через проверенные агентсва!!

Алина Отзыв написан 13 апреля, 2019 год
С парнем попали один раз на кидал - ехали от Винницкого агенства, как-то на букву у называется, вобщем назначили время на автобусной, привезли билеты. Мы сели в автобус... В польше мы должны были жить с еще одной парой, но доогу к квартире нам несмогли нормально объяснить и пришлось тратить свои деньги на такси. За неделю за комнату с нас потребовали...  Читать отзыв С парнем попали один раз на кидал - ехали от Винницкого агенства, как-то на букву у называется, вобщем назначили время на автобусной, привезли билеты. Мы сели в автобус... В польше мы должны были жить с еще одной парой, но доогу к квартире нам несмогли нормально объяснить и пришлось тратить свои деньги на такси. За неделю за комнату с нас потребовали 400 злотых - сейчас то мы знаем, что это капец как много. А потом еще та другая парочка внезапно сбежала и мы были должны еще и за них заплатить... Работа соответствовала тому что обещали но заоплата нет. Мы начали протестовать и нас отправили на другую работу упаковывать собачий корм. Там все вроде было нормально, работа нетяжолая. Мы там 3 недели отработали и нас и еще 5 человек просто внезапно увольняют!! Мы естественно начали звонить в агенство, чтобы нам заплатили деньги и отправили на другую работу. На что они нам сказали что работы нет и они и так на нас потратили много времени. Это еще мы им заплатили за вакансию за двоих 200 долларов, документы делали отдельно. Вобщем кидалово капец. Дае счас вспоминаю и не могу поверить, что так люди могут поступать. После этого начали искать на форумах информацию куда устроиться понадежнее, советовали идти в отто так как там все предоставляют бесплатно. Учитывая то что у нас уже совсем не осталось денег, мы пошли туда. Оказалось, что все то время мы работали совсем нелегально.. консультанты проверили информацию в инспекции труда за что им большое спасибо. Конечно при таких раскладах не ыло шансов выбаривать деньги за отработку. В отто СРАЗУ же подали заявку на новые документы для нас, дали на подписание договор в ДВУХ языках - обязатедбно подписывайте только те документы которые понимаете!!! Поселили в хостел, жили маленькой комнатушке с еще одной парой. Но зато в безопасности. Поставили нас с парнем в разные смены поэтому виделисьредко. Зарплату платят на карту, 10 числа всегда.. Короче, спокойствие. Те кто рассказывают что что то в отто не так просто не попадали в реальную опу!! Советую обращаться в легальные агенста и все документы проверять про 100 РАЗ!!

Пойдет с пивком))

Сергей Отзыв написан 12 апреля, 2019 год
Прежде чем ехать на работу через агенство, нужно пнимать, что вам оно должно а что не должно. То что вас не понимают в больнице или что надгоджин не дают - это решает не агенство. Это решает ваше незнание языка либо владелец жилья. Агенство всего лишь трудоустраивает соответственно с законом, выплачивает вам зарплату и продливает доки. Остальное - это бонус,...  Читать отзыв Прежде чем ехать на работу через агенство, нужно пнимать, что вам оно должно а что не должно. То что вас не понимают в больнице или что надгоджин не дают - это решает не агенство. Это решает ваше незнание языка либо владелец жилья. Агенство всего лишь трудоустраивает соответственно с законом, выплачивает вам зарплату и продливает доки. Остальное - это бонус, если можно так сказать. Вот если по этих параметрах судить об отто, то все в порядке. Работу дали, документы сделали, зарплату выплатили вовремя.

Гарні вакансії

Валік Отзыв написан 8 апреля, 2019 год
Немає ідеальних агенцій і так само немає ідеальних вакансій. Тільки в отто не беруть грошей і відправляють на нормальну роботу, не мясо і не риба, на поля не кидають. Я на таких роботах працював по 16 годин і маю з чим порівняти зараз склад по 8 годин працювати і відпочити можна і польщу побачити... Немає ідеальних агенцій і так само немає ідеальних вакансій. Тільки в отто не беруть грошей і відправляють на нормальну роботу, не мясо і не риба, на поля не кидають. Я на таких роботах працював по 16 годин і маю з чим порівняти зараз склад по 8 годин працювати і відпочити можна і польщу побачити...

Фірма нормальна

Назар Отзыв написан 7 апреля, 2019 год
Впринципі хвалити за шось аж дуже сильно нема за шо цю компанію, всі вакансії середнячкові, більше 1200 баксів не заробите на їхніх роботах, але плюс конешно це безкоштовні послуги всі і різні роботи: і склади і віконні заводи і кабелі і сидіння. І всі компанії великі і відомі. Впринципі хвалити за шось аж дуже сильно нема за шо цю компанію, всі вакансії середнячкові, більше 1200 баксів не заробите на їхніх роботах, але плюс конешно це безкоштовні послуги всі і різні роботи: і склади і віконні заводи і кабелі і сидіння. І всі компанії великі і відомі.

Подскажите!!

Николай Отзыв написан 2 апреля, 2019 год
Бывалые, поделитесь опытом! Стоит ли искать самому жилье перед приездом в Польшу если не хочется жить с 4 человеками в комнате?? Сложно ли найти жилье?? Бывалые, поделитесь опытом! Стоит ли искать самому жилье перед приездом в Польшу если не хочется жить с 4 человеками в комнате?? Сложно ли найти жилье??

Хто їде в Польшу!

Макс Отзыв написан 1 апреля, 2019 год
Коротше після того як виберуть клоуна за президента, треба буде в отто записуватися в чергу на роботу))) Того я пожалуй вже почну робити візу)) Хто зі мною! Коротше після того як виберуть клоуна за президента, треба буде в отто записуватися в чергу на роботу))) Того я пожалуй вже почну робити візу)) Хто зі мною!



OTTO Work Force Украина

OTTO Work Force Украина - это международная компания, занимающаяся легальным трудоустройством в самых крупных мировых фирмах. С нами ты имеешь возможность начать работу в Польше без оплат: мы не берем...
Адрес: Львов, ул. Соломии Крушельницкой, д. 1
Телефон: +38 067 351 42 28



Вам необходимо войти или зарегистрироваться
fullscreen
close