ООО Олл Ленд Украина отзывы

Отзывы клиентов, сотрудников, отзывы о работодателях
ООО Олл Ленд Украина
3.7 5
9 отзывов / 2124 просмотра

Замовляли мякі меблі

Юля Отзыв написан 14 августа, 2019 год
Замовляли диван. Хочу сказати про оперативність компанії на вищому рівні. Приїхали швидко, привезли з собою матеріал на вибір. Поміряли так як необхідно було зробити за індивідуальними розмірами. Обговорили всі деталі. Привезли як і домовлялись, скажу так затримку в 2 дні не вважаю затримкою. Замовляли диван. Хочу сказати про оперативність компанії на вищому рівні. Приїхали швидко, привезли з собою матеріал на вибір. Поміряли так як необхідно було зробити за індивідуальними розмірами. Обговорили всі деталі. Привезли як і домовлялись, скажу так затримку в 2 дні не вважаю затримкою.
Достоинства:
  1. Оперативний виїзд.
  2. Наявність із собою матеріалів.
  3. Вартість середня по Києву.
  4. Якість на високому рівні.
Недостатки:
  1. Затримка на 2 дні - це як для кого, не вважаю за проблему для меблів це в нормально так як і ремонту.

Внимание всем

Надія Зінчук Отзыв написан 13 июля, 2019 год
Чтобы сберечь деньги, время и нервы не связывайтесь с данной конторой. Всё, что хорошо умеет делать Закала Олег, так это обещать. Обещать как закащику (сроки, качество) , так и своим сотрудникам (рост, зарплату, благополучие). Чтобы сберечь деньги, время и нервы не связывайтесь с данной конторой. Всё, что хорошо умеет делать Закала Олег, так это обещать. Обещать как закащику (сроки, качество) , так и своим сотрудникам (рост, зарплату, благополучие).

Мебель офис

Гость (Украина, Kiev) Отзыв написан 28 ноября, 2018 год
Добрый вечер. Хочу поделится опытом работы с данной компанией. Мебель нам была предоставлена почти в сроки (задержку в пару дней считаю приемлемой для этой сферы), так как нас не было на месте, то чисто на доверии рассчитались не принимая работу лично. Приехав пытались принять работу, но качество было ужасное, все выдвижные ящики были порезаны со сколами и фасады выставлены криво,...  Читать отзыв Добрый вечер. Хочу поделится опытом работы с данной компанией. Мебель нам была предоставлена почти в сроки (задержку в пару дней считаю приемлемой для этой сферы), так как нас не было на месте, то чисто на доверии рассчитались не принимая работу лично. Приехав пытались принять работу, но качество было ужасное, все выдвижные ящики были порезаны со сколами и фасады выставлены криво, Олег с нами согласился и ребята все переделали, хоть заняло это время, но мы получили то, что хотели. Кроме двух столешниц, вот их нам обещают поменять уже 4 месяц и каждый раз находится "отмазка", то порезчик заболел, то повредили на производстве, то еще что-то. Фото столешниц прилагаю, может кто-то посчитает, что это мелочи, но мы заплатили деньги и хотели получить хороший продукт. В итоге спустя только 4 месяцев завтраков решили написать отзыв и отказаться от доделок, а взамен получить компенсацию согласно договору и просто до заказать у других.
Так же в ближайшее время данная компания нам будет ставить кухню в квартиру и если там пройдет все хорошо, я не поленюсь оставить еще один отзыв и хороший, но только после монтажа.
По поводу цен и связи с этим у них все хорошо, цены хорошие и всегда на связи, никто никуда не пропадал.
ООО Олл Ленд Украина - Мебель офис ООО Олл Ленд Украина - Мебель офис ООО Олл Ленд Украина - Мебель офис

Заказывал кухню, прихожую, тумбу

Гость (Украина) Отзыв написан 15 сентября, 2018 год

Все понравилось. Спасибо.
ООО Олл Ленд Украина - Заказывал кухню, прихожую, тумбу ООО Олл Ленд Украина - Заказывал кухню, прихожую, тумбу ООО Олл Ленд Украина - Заказывал кухню, прихожую, тумбу
Все понравилось. Спасибо.

Замовляв дитячу.

Гість (Украина) Отзыв написан 10 сентября, 2018 год
Замовляв дитячу. Все сподобалось. Притензій немаю.
Замовляв дитячу. Все сподобалось. Притензій немаю.


ООО Олл Ленд Украина - Замовляв дитячу. ООО Олл Ленд Украина - Замовляв дитячу. ООО Олл Ленд Украина - Замовляв дитячу. ООО Олл Ленд Украина - Замовляв дитячу.

Кухня

Петро (Россия, Санкт-Петербург) Отзыв написан 2 июня, 2018 год
Все супер. Нижче написав відгук. Все супер. Нижче написав відгук.

Меблі

Андрей (Украина, Київ) Отзыв написан 26 мая, 2018 год
Напишу так. Рік тому замовив: обставити будинок меблями, маю на увазі кухню, ванну, спальню, коридор, зал, замовляв дивани тобто обставити під ключ. Скажу в строки вклались питань не було. Якість претензій немає. Все зробили так як я вибрав. До заказував також зробили без проблем. Десь місяць тому вийшла з ладу шухлядка діти поломили. Подзвонив приїхали подивились, сказали ремонт зроблять по...  Читать отзыв Напишу так. Рік тому замовив: обставити будинок меблями, маю на увазі кухню, ванну, спальню, коридор, зал, замовляв дивани тобто обставити під ключ. Скажу в строки вклались питань не було. Якість претензій немає. Все зробили так як я вибрав. До заказував також зробили без проблем. Десь місяць тому вийшла з ладу шухлядка діти поломили. Подзвонив приїхали подивились, сказали ремонт зроблять по гарантії, за тиждень приїхали все зробили безкоштовно. Так що я дуже вдячний мало компаній які роблять по гарантії. До речі це вже не перший раз замовляю до того робили квартиру батькам також все зробили чудово. Таку компанію рекомендую. Хто хоче замовити все в одному місці, то це саме та компанія. За роботу 5+.

Заказали диван и детскую комнату

Виктория (Украина, Київ) Отзыв написан 24 мая, 2018 год
Заказали индивидуальный диван и детскую комнату, все понравилось никаких претензий. Детскую сделали очень красиво из мдф крашеного как и порекомендовали для ребенка. Диван тоже понравился. Оправдали все ожидания. Заказали индивидуальный диван и детскую комнату, все понравилось никаких претензий. Детскую сделали очень красиво из мдф крашеного как и порекомендовали для ребенка. Диван тоже понравился. Оправдали все ожидания.
Гость (Украина) Отзыв написан 3 мая, 2018 год
З самого початку Олег здався мені нормальною і адекватною людиною і я замовила в них кухню (3 п/м), оплатила 70% наперед на 2 місяці, в листопаді 2017-го, щоб отримати кухню вчасно. Але потім я була просто шокована на скільки вони некомпетентно і халатно стявлять до роботи. Вони закінчили її аж в кінці квітня 2018-го (!). Крім того що вони на...  Читать отзыв З самого початку Олег здався мені нормальною і адекватною людиною і я замовила в них кухню (3 п/м), оплатила 70% наперед на 2 місяці, в листопаді 2017-го, щоб отримати кухню вчасно. Але потім я була просто шокована на скільки вони некомпетентно і халатно стявлять до роботи. Вони закінчили її аж в кінці квітня 2018-го (!). Крім того що вони на 3 місяці затягнули роботу, то ще жахливо неякісно зробили і створили мені купу проблем.
1) Почну з того що я дала Олегу ключі від своєї квартири аби він привіз кухню як тільки висохнуть стіни, на момент коли вони мали приїхати в квартирі не було нічого. Вже коли коли я завезла всі меблі і поселилась ми домовились що вони приїдуть на монтаж в конткретний момент коли я буду вдома. Але вони приїхати без будь-якого попередження в мою квартиру двічі. коли я питала якого хріна вони заїхали без мене то Олег просто закатав істерику, як базарна баба. Уявіть відчуття коли ви приходите до себе додому і тут ні з того ні з сього вся квартира в смітті і пилюці і ти бачиш що якийсь мужик ходив в твій унітаз.
2) Вони ріжуть меблі щоб підігнати по розмірах прямо в квартирі. Для тих хто не в курсі, це вся квартира перетворюється на пилораму з сантиметровим шаром тирси і пилюки на всьому навіть на одязі в шафі.
3) Всю побутову техніку і сантехніку я замовляла з узгодженням з Олегом, він все затверджував: але потім виявилось що сифрон неправильний, і отвір на змішувач вони криво обрізали, тепер треба викликати майстрів щоб виправляли, бо кран тримається на волоску. Коли я попросила виправити то Олег просто зморозився і вдав вигляд що не почув.
4) При монтажі замастили мені всі стіни до яких тільки торкались, видовбили в стіні діру на кілька сантиметрів і відмовились її зашпакльовувати, бо це бачте не їхня проблема
5) А тепер про саму кухню: я вибрала сірий колір шпону, а мені привезли темно-коричневий і сказали що поміняють тільки за мій рахунок. Одні дверцята привезли з величезною царапиною, інші не такі як на макеті, який вони самі ж намалювали. Верхні дверцята зроблені так, що якщо ти не висока людина, то просто фізично не зможеш дістати до ручки щоб закрити їх (вони відкриваються книжкою).
6) Вони не підключили в кухні практично нічого: плиту, духовку, пісвітку до самої кухні, сифон, змішувач, бо вони бачте «не сантехніки і не електрики». Це все довелось шукати самій.
Це вже не перший ремонт який я зробила, але на стільки жахливих майстрів я ше не зустрічала. Бережіть свої нерви і гроші подалі від цієї https://www.all-land.com.ua/ фірми.
1 не согласен Показать 2 ответа



ООО Олл Ленд Украина

ООО Олл Ленд Украина
Чтобы добавить описание, напишите нам на обратную связь

Производители мебели

Мебель Гермес
Мебель Гермес

Рейтинг: 4
248 отзывов
Дубки мастерская
Дубки мастерская

Рейтинг: 4.7
3 отзыва
Комфорт Мебель
Комфорт Мебель

Рейтинг: 4.9
138 отзывов
Компания "Erti-m Company"
Компания "Erti-m Company"

Рейтинг: 4.4
10 отзывов
ООО УкрМебель (Мода Мебель)
ООО УкрМебель (Мода Мебель)

Рейтинг: 4.8
52 отзыва
DLS-Мебель
DLS-Мебель

Рейтинг: 3.1
9 отзывов
Компания "Виват Мебель"
Компания "Виват Мебель"

Рейтинг: 3.8
5 отзывов
Marios
Marios

Рейтинг: 3.7
20 отзывов
Компания Lori
Компания Lori

Рейтинг: 1
3 отзыва
Студия кухни АЯКС (AJAX)
Студия кухни АЯКС (AJAX)

Рейтинг: 2.8
5 отзывов



Вам необходимо войти или зарегистрироваться
fullscreen
close