NutsBox интернет-магазин
NutsBox - магазин орехов и сухофруктов, полезных для здоровья продуктов с большим содержанием полезных витаминов и микроэлементов. Забота о здоровье должна стать ежедневной привычкой, включите в свой рацион полезные десерты от магазина NutsBox, чтобы быть здоровыми и полными сил каждый день.
Рейтинг 5 из 5 на основании 2 отзывов
Продукты питания
Кращий серед подібних ❤️
Перед тим, як визначитися з компанією, у якої буду замовляти постійно - роблю замовлення у кількох магазинів, щоб провіняти якість продукції. Горіхи, сухофрукти, пасти та різні корисні крупи у мене постійно у раціоні, тому до вибору поставилася відповідально і відтестувала аж сім (!) компаній. Хочу сказати, що якість наданих послуг та... Читать отзыв Стараюся переходити в онлайн. Особливо це актуально стало зараз.
Перед тим, як визначитися з компанією, у якої буду замовляти постійно - роблю замовлення у кількох магазинів, щоб провіняти якість продукції. Горіхи, сухофрукти, пасти та різні корисні крупи у мене постійно у раціоні, тому до вибору поставилася відповідально і відтестувала аж сім (!) компаній. Хочу сказати, що якість наданих послуг та продукції дуже різниться. Єдиний магазин, який не тільки влаштував, а й покорив - NutsBox (обережно, є багато схожих назв, можна заплутатися). Це просто любов!
Чудова якість продукції. Таку я не зустрічала ні в онлайні, ні в спеціалізованих магазинах.
Дуже рекомендую!
Вкусный и полезный десерт
Второй заказ сделал побольше) а подружке заказала красивый подарочный набор, где есть всего понемногу. наверное NutsBox единственный магазин, где есть такой большой ассортимент и при этом цены они не ломят. Меня магазин полностью устраивает, с удовольствием буду заказывать еще и еще)