Nusho.shop интернет-магазин отзывы

Отзывы покупателей
Nusho.shop интернет-магазин
4.3 5
26 отзывов / 2753 просмотра

Отримала бонус за покупку

Юля Отзыв написан суббота, 15 июня
Замовляла футболку з індивідуальним малюнком, малювали мені вручну. На початку обіцяли що виготовлення до 5 днів, але на 5 день повідомили що не встигають і відправлять через 2 дні, мені не терміново було, тому я погодилась почекати. Мені були дуже вдячні за розуміння. Відправили посилку вже в термін і я здивувалась коли забирала на пошті і отримала ще маленький...  Читать отзыв Замовляла футболку з індивідуальним малюнком, малювали мені вручну. На початку обіцяли що виготовлення до 5 днів, але на 5 день повідомили що не встигають і відправлять через 2 дні, мені не терміново було, тому я погодилась почекати. Мені були дуже вдячні за розуміння. Відправили посилку вже в термін і я здивувалась коли забирала на пошті і отримала ще маленький бонус в виді значка за очікування. Молодці, гарно знаходите підхід до клієнта! Рекомендую https://nusho.com.ua/

Приємно здивували

Максим Отзыв написан суббота, 8 июня
Замовляв три дні тому 4 футболки, доставили в досить короткий термін, хоча і був мій малюнок. Дуже сподобалось і здивувало, що на пошті нічого не потрібно було платити, звернувся в магазин і менеджер пояснив що доставка більше 1000 грн безкоштовна, дякую вам, мені це дуже сподобалось! Замовляв три дні тому 4 футболки, доставили в досить короткий термін, хоча і був мій малюнок. Дуже сподобалось і здивувало, що на пошті нічого не потрібно було платити, звернувся в магазин і менеджер пояснив що доставка більше 1000 грн безкоштовна, дякую вам, мені це дуже сподобалось!

Очеееень быстро

Антон Отзыв написан понедельник, 3 июня
Очень быстрые рябята, заказывал на подарок и нужно было срочно на следующий день получить. Они с этим отменно справились и уже в первой половине дня я получил свою посылку. Заказывал носки, блокнот, футболку и бананку, качеством очень доволен. Надежный магазин. Очень быстрые рябята, заказывал на подарок и нужно было срочно на следующий день получить. Они с этим отменно справились и уже в первой половине дня я получил свою посылку. Заказывал носки, блокнот, футболку и бананку, качеством очень доволен. Надежный магазин.
Достоинства:
  1. Очень быстрые, качество, удобная цена
Недостатки:
  1. Нету

Крутой магаз

Киря Отзыв написан воскресенье, 26 мая
Люблю этот магазин оченньь, ребята молодцы! Всегда крутой товар и очень креативные идеи. Так держать! Люблю этот магазин оченньь, ребята молодцы! Всегда крутой товар и очень креативные идеи. Так держать!

Крутоооо!!

Богдан Отзыв написан 24 мая, 2019 год
Очень крутой сайт, я просто в восторге от их товаров. Покупаю здесь регулярно, делают хороший сервис, все очень нравится ! Очень крутой сайт, я просто в восторге от их товаров. Покупаю здесь регулярно, делают хороший сервис, все очень нравится !

Недавнє замовлення

Євген Отзыв написан 1 мая, 2019 год
Замовляв з сайту https://nusho.com.ua для своєї подруги подарунок на День Народження.
Все швидко та якісно, рекомендую!
Замовляв з сайту https://nusho.com.ua для своєї подруги подарунок на День Народження.
Все швидко та якісно, рекомендую!

Все хорошо

Регина Отзыв написан 21 марта, 2019 год
Очень чудной магазин, если нужны строчно подарки, то вы попали по адресу!
Я заказывала футболку с собственным принтом, справились очень качественно, рекомендую!
Очень чудной магазин, если нужны строчно подарки, то вы попали по адресу!
Я заказывала футболку с собственным принтом, справились очень качественно, рекомендую!

Все прийшло

Світлана Отзыв написан 21 февраля, 2019 год
Недавно замовляла для себе в магазині на суму 1246 грн, взяла пару футболок, чашку, та шкарпетки. Все гарно спаковано, хороша якість. Була дуже рада забирати цю посилку на Новій Пошті, бо речі з їхнього магазину дуже круті!) Недавно замовляла для себе в магазині на суму 1246 грн, взяла пару футболок, чашку, та шкарпетки. Все гарно спаковано, хороша якість. Була дуже рада забирати цю посилку на Новій Пошті, бо речі з їхнього магазину дуже круті!)

Это просто нечто!!

Анастасия Отзыв написан 16 февраля, 2019 год
Покупала здесь подарок любимому, футболку с принтом "Той Самий". Очень быстро доставили и хорошо упаковали, мой парень был очень доволен подарку. Обязательно закажу у вас ещё!) Покупала здесь подарок любимому, футболку с принтом "Той Самий". Очень быстро доставили и хорошо упаковали, мой парень был очень доволен подарку. Обязательно закажу у вас ещё!)

Сделал подарок на Велентина

Максим Отзыв написан 14 февраля, 2019 год
Очень порадовал магаз, быстро отправили и красиво упаковали, девушка довольная и я тоже) Хороший магазин! Очень порадовал магаз, быстро отправили и красиво упаковали, девушка довольная и я тоже) Хороший магазин!

Це крутооо

Мар'яна Отзыв написан 7 февраля, 2019 год
Я просто в шоці від магазину, дужее круті, я замовила в них футболку о 12:00, попросила що вона дуже термінова, бо людина їде за кордон і отримала її до обіду на наступний день!!!) Це фантастично, дуже вам дякую, ви неймовірні :* Я просто в шоці від магазину, дужее круті, я замовила в них футболку о 12:00, попросила що вона дуже термінова, бо людина їде за кордон і отримала її до обіду на наступний день!!!) Це фантастично, дуже вам дякую, ви неймовірні :*

Доставка

Юліана Отзыв написан 6 февраля, 2019 год
Робила замовлення на більше ніж 1000 грн. Продавець попередив про те, що доставка замовлення від 1000 грн за їхній рахунок. Була приємно вражена. Але коли прийшло повідомлення від Нової Пошти - побачила, що оплатити повинна я (доставка не з дешевих вийшла). Написала магазину - відповіли, що гроші повернуть, якщо скину фото чеку. Скинула фото, у відповідь - "повернемо гроші протягом...  Читать отзыв Робила замовлення на більше ніж 1000 грн. Продавець попередив про те, що доставка замовлення від 1000 грн за їхній рахунок. Була приємно вражена. Але коли прийшло повідомлення від Нової Пошти - побачила, що оплатити повинна я (доставка не з дешевих вийшла). Написала магазину - відповіли, що гроші повернуть, якщо скину фото чеку. Скинула фото, у відповідь - "повернемо гроші протягом дня". Гроші не повернули. Навіщо вказувати те, чого не можете виконати? Хоча товари й сподобались, але більше замовляти тут не буду.

Замовлення з магазину

Богдан Отзыв написан 2 февраля, 2019 год
Замовляв планер, отримав вчасно, але остання сторінка була трішки помнута, можливо при транспортуванні. Магазин гарний і надійний, в цілому замовленням задоволений. Замовляв планер, отримав вчасно, але остання сторінка була трішки помнута, можливо при транспортуванні. Магазин гарний і надійний, в цілому замовленням задоволений.

Замовляв подарунки всій сім'ї

Андрій Отзыв написан 31 января, 2019 год
Замовляв 7 футболок для сім'ї з індивідуальними надписами. До кожної футболки мені зробили макет, в мене були правки, які вони швидко підкорегували. На наступний день була відправка і доставка займала до Львова 1 день! Дуже зручно і хороший сервіс, однозначко звернуся ще) Замовляв 7 футболок для сім'ї з індивідуальними надписами. До кожної футболки мені зробили макет, в мене були правки, які вони швидко підкорегували. На наступний день була відправка і доставка займала до Львова 1 день! Дуже зручно і хороший сервіс, однозначко звернуся ще)

Дуже крутий магазин

Дарина Отзыв написан 29 января, 2019 год
Я дуже задоволена покупками в «Ну шо?» Не одноразово купляла і собі і друзям, дуже швидкі і привітні в роботі, сервіс на висоті! Молодці, так тримати! Я дуже задоволена покупками в «Ну шо?» Не одноразово купляла і собі і друзям, дуже швидкі і привітні в роботі, сервіс на висоті! Молодці, так тримати!

Купляла подарки

Наталья Отзыв написан 27 января, 2019 год
Недавно покупала подарки для друзей, заказывала 10 одинаковых футболок. Очень поразила скорость отправки (отправили на след. день), а также дали приятную скидку за опт футболок. Вообщем я очень довольна и рекомендую этот магазин! Недавно покупала подарки для друзей, заказывала 10 одинаковых футболок. Очень поразила скорость отправки (отправили на след. день), а также дали приятную скидку за опт футболок. Вообщем я очень довольна и рекомендую этот магазин!

Футболка "Собі Поможи"

Сергей Отзыв написан 26 января, 2019 год
Заказывал для девушки футболку с принтом "Собі поможи", но не знал точного размера, хорошо что мне сразу помогли! Получил посылку примерили и все идеально подошло, очень теперь рекомендую Ну шо? закажу еще! Заказывал для девушки футболку с принтом "Собі поможи", но не знал точного размера, хорошо что мне сразу помогли! Получил посылку примерили и все идеально подошло, очень теперь рекомендую Ну шо? закажу еще!

Недавно знайшла в інтернеті

Оля Отзыв написан 23 января, 2019 год
Я просто в захваті від цього магазину, тільки недавно знайшла його в Інстаграмі і одразу ж вирішила купити бананку, щоб перевірити)))
Я залишилась дуже задоволеною, дуже швидко прийняли в мене замовлення і відправили в той же день, на наступний я вже забрала))
Рекомендую всім, будете довольні як я
Я просто в захваті від цього магазину, тільки недавно знайшла його в Інстаграмі і одразу ж вирішила купити бананку, щоб перевірити)))
Я залишилась дуже задоволеною, дуже швидко прийняли в мене замовлення і відправили в той же день, на наступний я вже забрала))
Рекомендую всім, будете довольні як я

Купляв на подарунок сестрі

Антон Отзыв написан 17 января, 2019 год
Дуже оперативно все доставили та прості в спілкуванні.
Замовляв я футболку "Собі Поможи", якістю дуже задоволені, сестра вже 4 рази прала, все чудово, рекомендую!
Дуже оперативно все доставили та прості в спілкуванні.
Замовляв я футболку "Собі Поможи", якістю дуже задоволені, сестра вже 4 рази прала, все чудово, рекомендую!
Достоинства:
  1. Хороший сервіс, якісні речі та швидка доставка.
Недостатки:
  1. Не знайшов.

Магазин, в якому тебе обдурять

Гость Отзыв написан 3 января, 2019 год
Декілька разів наголосила, що футболка потрібна на конкретний день(не пізніше!). Не попередили про те, що не встигають через велику кількість замовлень, не надіслали накладну вчасно, довелось нагадувати по декілька разів. Ігнорували повідомлення, не давали конкретної відповіді. Вкінці вибачились і обіцяли доставку за їхній рахунок, отримала відправлення із доставкою за мій рахунок:)
Ну такеее
Ніколи, ніколи не замовлятиму більше там нічого....  Читать отзыв
Декілька разів наголосила, що футболка потрібна на конкретний день(не пізніше!). Не попередили про те, що не встигають через велику кількість замовлень, не надіслали накладну вчасно, довелось нагадувати по декілька разів. Ігнорували повідомлення, не давали конкретної відповіді. Вкінці вибачились і обіцяли доставку за їхній рахунок, отримала відправлення із доставкою за мій рахунок:)
Ну такеее
Ніколи, ніколи не замовлятиму більше там нічого. І вам не раджу.

Чашка

Сергей Отзыв написан 29 декабря, 2018 год
1. Обещали что выполнят заказ до 7 дней, получилось 14.
2. Через неделю после того как проплатил, сообщили что цвет чашки будет другой, в изначальном варианте(белый цвет) чашки закончились.
3. Выслали накладную в которой написано, что я должен оплатить доставку в размере 41 грн, на новой почте оказалось 61 грн.
4. Заказывал чашку с принтом кота у которого ложка в...  Читать отзыв
1. Обещали что выполнят заказ до 7 дней, получилось 14.
2. Через неделю после того как проплатил, сообщили что цвет чашки будет другой, в изначальном варианте(белый цвет) чашки закончились.
3. Выслали накладную в которой написано, что я должен оплатить доставку в размере 41 грн, на новой почте оказалось 61 грн.
4. Заказывал чашку с принтом кота у которого ложка в лапке, ложка сливается с контуром и в итоге получается какая-то непонятная мазня в этом месте.

На мою жалобу мне предложили компенсацию в 20 грн., что просто смешно. С доставкой товар мне обошелся в 280 грн. Магазин категорически не рекомендую.

Дуже задоволений!

Гость (Украина, Івано-Франківськ) Отзыв написан 20 июля, 2018 год
Купляв тут подарунок дівчині...вона щаслива, все сподобалось.. мені теж.. особливий плюс за ставлення до клієнтів і за швидке відписування.. товар оригінальний і якісний Купляв тут подарунок дівчині...вона щаслива, все сподобалось.. мені теж.. особливий плюс за ставлення до клієнтів і за швидке відписування.. товар оригінальний і якісний

Чудовий магазин!

Гость (Украина, Sumy) Отзыв написан 25 февраля, 2018 год
Вже неодноразово тут купляла, як для себе, так і для друзів. Дуже задоволена. Продавці відповідають швидко. Вже неодноразово тут купляла, як для себе, так і для друзів. Дуже задоволена. Продавці відповідають швидко.
Достоинства:
  1. якісно, недорого, продавець приємний , швидка доставка
Недостатки:
  1. інколи товар може їхати кількома посилками (різні склади) про що продавець попереджає наперед

Ну шо шоп

Сергей Куриленко (Украина, Київ) Отзыв написан 9 февраля, 2018 год
Nusho.shop - Ну шо шоп Nusho.shop - Ну шо шоп
Достоинства:
  1. Плюс в тому, що сама футболка трохи схожа на плюс
Недостатки:
  1. Якість прінту. Воно Ного не варте. Краще маркером напишіть)) так точно довше протримається

Ну шо шоп

BGV (Соединенные Штаты Америки, Bonny Doon) Отзыв написан 9 февраля, 2018 год
Коротко про коментар вище) Коротко про коментар вище)Nusho.shop - Ну шо шоп Nusho.shop - Ну шо шоп Nusho.shop - Ну шо шоп
1 не согласен Показать 2 ответа

Футболки і прінт

Гость (Украина, Київ) Отзыв написан 9 февраля, 2018 год
Дешеві футболки і ще дешевший прінт. Абсолютно не рекомендую. таке відчуття, що прінт відвалиться від самого погляду. З чашками та ж біда Дешеві футболки і ще дешевший прінт. Абсолютно не рекомендую. таке відчуття, що прінт відвалиться від самого погляду. З чашками та ж біда
Достоинства:
  1. Оригінальні надписи
Недостатки:
  1. Якість, мінімум, менша від ціни втричі



Nusho.shop интернет-магазин

Nusho.shop интернет-магазин
Чтобы добавить описание, напишите нам на обратную связь

Одежда

Your joy
Your joy

Рейтинг: 4.3
434 отзыва
Ателье Self Atelier
Ателье Self Atelier

Рейтинг: 4.6
383 отзыва
Интернет-магазин одежды GRO-GRO SHOP
Интернет-магазин одежды GRO-GRO SHOP

Рейтинг: 4.5
20 отзывов
Магазин Хелен Гранд
Магазин Хелен Гранд

Рейтинг: 5
1 отзыв
Killa.com.ua интерент-магазин
Killa.com.ua интерент-магазин

Рейтинг: 2.3
3 отзыва
Power24 интернет-магазин
Power24 интернет-магазин

Рейтинг: 5
4 отзыва
Laluna оптово-розничный магазин
Laluna оптово-розничный магазин

Рейтинг: 4.9
522 отзыва
Reserved
Reserved

Рейтинг: 1.5
31 отзыв
Интернет-магазин MD-Fashion
Интернет-магазин MD-Fashion

Рейтинг: 3.3
170 отзывов
born2be интернет-магазин
born2be интернет-магазин

Рейтинг: 3.2
55 отзывов



Вам необходимо войти или зарегистрироваться
fullscreen
close