Гость Отзыв написан 22 ноября, 2020 год40 просмотров
Повністю погождуюся з відгуками вище стосовно того, що з moneybox.net.ua все-таки варто попрацювати, навіть незважаючи на всі сумніви, які можуть з'явитися в самому початку. Я теж спочатку дуже сумнівалася в них, та й взагалі здавалося що це може бути якесь кидалово, але всі мої сумніви пішли трохи на другий план, коли я почитала відгуки про moneybox.net.ua і побачила що багато людей вже працювали і працюють з ними і повністю ними задоволені. Після цих відгуків я і зробила своє перше замовлення, а через пів року, коли отримала чистий прибуток - зробила уже і друге. Зараз по місту вже 11 таких терміналів які мені належать, і вони постійно приносять мені стабільний прибуток. Окрему подяку хочу виголосити менеджерам фірми, які можна сказати терпіли мене тижня 2, бо я майже кожного дня за цей час телефонувала їм з новими запитаннями. Але кожного разу чула тільки гарну відповідь і відношення. Рекомендую їх зараз уже і всім своїм знайомим, адже на власному досвіді я переконалася, що moneybox.net.ua – це компанія майбутнього!
Мій відгук про moneybox.net.ua – моя подяка - Отзывы о Moneybox
отзыв
Комментарии к отзыву