Первый независимый сайт отзывов Украины
Ещё

Медицинский центр Святой Параскевы отзывы

Отзывы врачей и пациентов

Рейтинг: 2.7 из 5 (22 отзыва ), просмотров: 15348


Написать отзыв

Лаборатория

Гость (Украина, Київ) 31 марта, 2018 год Сдала анализ в понедельник, поставили ужасный диагноз, перездала в других лабораториях все хорошо! Вы не имеете не совести, не какого сострадание к людям. Сдала анализ в понедельник, поставили ужасный диагноз, перездала в других лабораториях все хорошо! Вы не имеете не совести, не какого сострадание к людям. 0 согласны, 0 не согласны

Благодарность

Тимошенко А.Н. (Украина, Одеса) 23 ноября, 2017 год Хочу сказать огромное спасибо всему персоналу мед.центра, также персонально Ступницкому Андрею Игоровичу, за приятное отношение и профессиолизм!!! Хочу сказать огромное спасибо всему персоналу мед.центра, также персонально Ступницкому Андрею Игоровичу, за приятное отношение и профессиолизм!!! 0 согласны, 0 не согласны

Не вірний опис рентгена.

Гость 21 сентября, 2017 год Два рази робили рентген грудної клітки і два рази не вірно описували, причому різні лікарі. Останній раз робила рентген з підозрою на пневмонію. Рентген описали - як патології не виявлено, що мене дуже здивувало, маючи такий кашель сильний . Пульмонолог виявила пневмонію. Як можна некомпетентних лікарів допускати до такої роботи? Сам рентген роблять добре. Два рази робили рентген грудної клітки і два рази не вірно описували, причому різні лікарі. Останній раз робила рентген з підозрою на пневмонію. Рентген описали - як патології не виявлено, що мене дуже здивувало, маючи такий кашель сильний . Пульмонолог виявила пневмонію. Як можна некомпетентних лікарів допускати до такої роботи? Сам рентген роблять добре. 0 согласны, 0 не согласны

Отвратительная работа с пациентами

Анастасия (Украина, Київ) 14 июля, 2017 год Была на УЗИ у врача Лелюх Н.М. Столкнулась с нежеланием выполнять обследование, аргументируя тем, что я до этого делала месяц назад и якобы этого достаточно. После того как я настояла, она позволила себе заявить - "Вы не готовы стать матерью. Я перед собой вижу маленькую девочку, которая перекладывает свои переживания за здоровье ребенка на его безопасность. УЗИ - вредно для...  Читать отзыв Была на УЗИ у врача Лелюх Н.М. Столкнулась с нежеланием выполнять обследование, аргументируя тем, что я до этого делала месяц назад и якобы этого достаточно. После того как я настояла, она позволила себе заявить - "Вы не готовы стать матерью. Я перед собой вижу маленькую девочку, которая перекладывает свои переживания за здоровье ребенка на его безопасность. УЗИ - вредно для плода..."

После посещения осталось очень неприятное впечатление. Отношение ко мне было не как к пациенту-клиенту. Такое отношение неприемлемо.
0 согласны, 1 не согласны

Подяка лікарю!

Ярина (Украина, Львів) 13 июля, 2017 год Павлюк Петро Стефанович оглянув нашого місячного Марка дуже гарно і професійно. Приємний, усміхнений і добрий. Не понавиписував 100500 препаратів і не призначав "з ходу" антибіотики. Залишив візитку, якщо були б запитання. Словом, чудовий лікар! Дякую! Павлюк Петро Стефанович оглянув нашого місячного Марка дуже гарно і професійно. Приємний, усміхнений і добрий. Не понавиписував 100500 препаратів і не призначав "з ходу" антибіотики. Залишив візитку, якщо були б запитання. Словом, чудовий лікар! Дякую! 0 согласны, 0 не согласны

Хочу подякувати лікарю

Сяна (Украина, Львів) 16 января, 2017 год Хочу подякувати лікарю Павлюку, який вилікував від хронічного синуситу , до того лікувалася у ін лікарів і результату не було, тільки після лікування у Павлюка насмарку немає вже більше року, :)). Дякую!!! Хочу подякувати лікарю Павлюку, який вилікував від хронічного синуситу , до того лікувалася у ін лікарів і результату не було, тільки після лікування у Павлюка насмарку немає вже більше року, :)). Дякую!!! 0 согласны, 0 не согласны

Гарна обгортка, а серединка (((

Наталія (Украина, Київ) 5 января, 2017 год Я кілька раз користувалася лабораторією центру св. Параскеви, бо була переконана у тому що там хороша апаратура, спеціалісти …, але на жаль недавно була дуже розчарована ставленням «висококваліфікованого» персоналу. Виникла потреба в перездачі дуже важливого для мене аналізу і результат мені потрібен був у як найкоротші терміни, тому коли я звернулась у центр і мені сказали що результат буде до...  Читать отзыв Я кілька раз користувалася лабораторією центру св. Параскеви, бо була переконана у тому що там хороша апаратура, спеціалісти …, але на жаль недавно була дуже розчарована ставленням «висококваліфікованого» персоналу. Виникла потреба в перездачі дуже важливого для мене аналізу і результат мені потрібен був у як найкоротші терміни, тому коли я звернулась у центр і мені сказали що результат буде до кінця дня я дуже зраділа. При записі я ще раз перепитала про те коли буде результат, а потім Й у лаборантки яка мені брала аналізи ТА отримала таку ж відповідь як і перший раз. Ввечері передзвонила до них запитати чому результат ще не надісланий, мені відповіли, що я неправильно зрозуміла, що мені такого ніхто не говорив і взагалі цей результат буде через 3-4 дні і т. і. У мене був просто шок!!! Я почала вимагати щоб вони звернулись до головного лабораторії та запитали чому так і чи можливо що результат буде швидше. Після довгої розмови мені сказали що взагалі результат буде через 5 днів! Після чого я сказала що мені вже нічого від них не потрібно лише повернути мої кошти, на що вони погодились. Наступного дня я здала аналізи в іншій лабораторії, а в вечері мені подзвонили з Параскевії і сказали що готові мої результати!!!! Висновок: некваліфікований персонал, хами, брехуни й взагалі те що Ви заплатили не малі гроші (аналізи там як мінімум на 30% дорожчі ніж в інших приватних!!!) це ще не означає що буде надана якісна і кваліфікована допомога. PS в іншій лабораторії результат отримала на протязі 1 дня!!! 0 согласны, 0 не согласны

БЛАГОДАРНОСТЬ . Пациент Виктор Владимирович.

Виктор Владимирович (Украина, Миколаїв) 30 мая, 2016 год Хочу выразить благодарность врачу -эндоскописту высшей квалификационной категории Артюшенко М. Е. за его профессионализм , чуткость ,внимательность , т. е .за те качества ,которые особенно ценят пациенты . Мне 75 лет. В 2015 году он выполнял мне эзофагогастродуоденоскопию (протокол № 1188 ) ,а в этом году очень неприятную для пациентов процедуру под названием колоноскопия...  Читать отзыв Хочу выразить благодарность врачу -эндоскописту высшей квалификационной категории Артюшенко М. Е. за его профессионализм , чуткость ,внимательность , т. е .за те качества ,которые особенно ценят пациенты . Мне 75 лет. В 2015 году он выполнял мне эзофагогастродуоденоскопию (протокол № 1188 ) ,а в этом году очень неприятную для пациентов процедуру под названием колоноскопия (протокол №1609). Особенно я благодарен за мастерски проведенную колоноскопию без наркоза (наркоз мне противопоказан ) при минимальных болевых ощущениях . При проведении всех манипуляций врачу очень хорошо помогала медсестра (фамилию к сожалению не знаю ),в общем они работали как одна команда . После процедуры получил протокол с заключением и видиодиск выполненения колоноскопии. Большое спасибо коллективу эндоскопического отделения. 0 согласны, 0 не согласны

Лор

Людина (Украина) 25 апреля, 2016 год Лікування, мазок та візит коштували 700 у Лора, дуже намовляли на видалення гланд та чистку пазух, мовляви1% тільки що вилікується без хірургії, Якось обішлося. Гарно, чисто, приємно,культурно, без черг..... та це початок, набрали тих хто дипломи покупляли......я туда більше ні ногою Лікування, мазок та візит коштували 700 у Лора, дуже намовляли на видалення гланд та чистку пазух, мовляви1% тільки що вилікується без хірургії, Якось обішлося. Гарно, чисто, приємно,культурно, без черг..... та це початок, набрали тих хто дипломи покупляли......я туда більше ні ногою 0 согласны, 0 не согласны

УЖАС

Гость (Украина, Львів) 21 октября, 2015 год Сьогоднi були в лiкаря, я нiколи не бачила таких лiкарiв не квалiфiкованих, тих якi пробують витягнути побiльше грошей, на прийомi, за який ви заплатили, вам будуть говорити що вам потрiбно ще приiхати ще в iншу клiнiку до них. 2 лiкарi ортопеди ставили рiзне лiкування, вони протирiчать один одному. Мiсяць вони не можуть сказати дiагноз, навiть пiсля узд, ренгену та мрт,...  Читать отзыв Сьогоднi були в лiкаря, я нiколи не бачила таких лiкарiв не квалiфiкованих, тих якi пробують витягнути побiльше грошей, на прийомi, за який ви заплатили, вам будуть говорити що вам потрiбно ще приiхати ще в iншу клiнiку до них. 2 лiкарi ортопеди ставили рiзне лiкування, вони протирiчать один одному. Мiсяць вони не можуть сказати дiагноз, навiть пiсля узд, ренгену та мрт, вони не можуть поставити правильне лiкування , а навпаки роблять все для того щоб погiршити стан людини. За все моэ життя я не бачила таких лiкарiв як ортопеди травматологи в медичному центрi, та й сподiваюсь бiльше не побачу. Сподiваюсь що цей пост допоможе людям не попастися до таких лiкарiв як цi, i зберегти своэ здоров"я. Якщо таке сталося зi мною, я не можу уявити що стаэться з iншими людьми. 0 согласны, 0 не согласны

УЖАС

Гость (Украина, Львів) 21 октября, 2015 год Сьогоднi були в лiкаря, я нiколи не бачила таких лiкарiв не квалiфiкованих, тих якi пробують витягнути побiльше грошей, на прийомi, за який ви заплатили, вам будуть говорити що вам потрiбно ще приiхати ще в iншу клiнiку до них. 2 лiкарi ортопеди ставили рiзне лiкування, вони протирiчать один одному. Мiсяць вони не можуть сказати дiагноз, навiть пiсля узд, ренгену та мрт,...  Читать отзыв Сьогоднi були в лiкаря, я нiколи не бачила таких лiкарiв не квалiфiкованих, тих якi пробують витягнути побiльше грошей, на прийомi, за який ви заплатили, вам будуть говорити що вам потрiбно ще приiхати ще в iншу клiнiку до них. 2 лiкарi ортопеди ставили рiзне лiкування, вони протирiчать один одному. Мiсяць вони не можуть сказати дiагноз, навiть пiсля узд, ренгену та мрт, вони не можуть поставити правильне лiкування , а навпаки роблять все для того щоб погiршити стан людини. За все моэ життя я не бачила таких лiкарiв як ортопеди травматологи в медичному центрi, та й сподiваюсь бiльше не побачу. Сподiваюсь що цей пост допоможе людям не попастися до таких лiкарiв як цi, i зберегти своэ здоров"я. Якщо таке сталося зi мною, я не можу уявити що стаэться з iншими людьми. 0 согласны, 0 не согласны

УЖАС

Наталя (Украина, Львів) 21 октября, 2015 год Сьогоднi були в лiкаря, я нiколи не бачила таких лiкарiв не квалiфiкованих, тих якi пробують витягнути побiльше грошей, на прийомi, за який ви заплатили, вам будуть говорити що вам потрiбно ще приiхати ще в iншу клiнiку до них. 2 лiкарi ортопеди ставили рiзне лiкування, вони протирiчать один одному. Мiсяць вони не можуть сказати дiагноз, навiть пiсля узд, ренгену та мрт,...  Читать отзыв Сьогоднi були в лiкаря, я нiколи не бачила таких лiкарiв не квалiфiкованих, тих якi пробують витягнути побiльше грошей, на прийомi, за який ви заплатили, вам будуть говорити що вам потрiбно ще приiхати ще в iншу клiнiку до них. 2 лiкарi ортопеди ставили рiзне лiкування, вони протирiчать один одному. Мiсяць вони не можуть сказати дiагноз, навiть пiсля узд, ренгену та мрт, вони не можуть поставити правильне лiкування , а навпаки роблять все для того щоб погiршити стан людини. За все моэ життя я не бачила таких лiкарiв як ортопеди травматологи в медичному центрi, та й сподiваюсь бiльше не побачу. Сподiваюсь що цей пост допоможе людям не попастися до таких лiкарiв як цi, i зберегти своэ здоров"я. Якщо таке сталося зi мною, я не можу уявити що стаэться з iншими людьми. 0 согласны, 0 не согласны

Алексей Батюк (карта 30258)

Алексей (Украина) 8 апреля, 2015 год 1 Апреля почувствовал необходимость сходить к лору, у меня хронические насморки и после очередной простуды решил не дожидаться гайморита и пошел к доктору. Был на приеме у господина Павлюк Петра Степановича. Был сделан снимок гайморовых пазух. Доктор обследовал меня, написал Диагноз: Острый синусит. Назначил лечение:
1. Цефорал 400 по 1 таблетке (антибиотик) 5 дней
2. Ентерожемина по 1 флакону 2 раза...  Читать отзыв
1 Апреля почувствовал необходимость сходить к лору, у меня хронические насморки и после очередной простуды решил не дожидаться гайморита и пошел к доктору. Был на приеме у господина Павлюк Петра Степановича. Был сделан снимок гайморовых пазух. Доктор обследовал меня, написал Диагноз: Острый синусит. Назначил лечение:
1. Цефорал 400 по 1 таблетке (антибиотик) 5 дней
2. Ентерожемина по 1 флакону 2 раза в день 5 дней
+ 3 вида аэрозолей в нос.
Итого: 260 грн прием + снимок 195 грн + медикаментов на 480 грн
Грубо говоря потрачено 1000 грн и результата никакого. Я никогда так дорого насморк не лечил.
Очень жалко денег потрачено впустую. Очень разочарован.
1 согласны, 0 не согласны

Благодарность

Artem Lakomskyi (Украина, Київ) 11 декабря, 2014 год Очень благодарю лечащего врача невропатолога Павлиш В.Е., у которой с декабря 2014 года наблюдаюсь. Все назначени врача взвешенны и обдуманны и правильно подобраны - ничего лишнего!!! Очень благодарю лечащего врача невропатолога Павлиш В.Е., у которой с декабря 2014 года наблюдаюсь. Все назначени врача взвешенны и обдуманны и правильно подобраны - ничего лишнего!!! 1 согласны, 0 не согласны
короленко (Украина, Львов) 13 августа, 2014 год центр - розводняк для людей які не орієнтуються в медицині центр - розводняк для людей які не орієнтуються в медицині 0 согласны, 0 не согласны
Татьяна Ковальчук 26 марта, 2014 год Очень благодарны лечащему врачу невропатологу Павлиш В.Е. у которой с 2012 года наблюдается муж после перенесенного инсульта. Все назначени врача взвешенны и обдуманны и правильно подобраны - ничего лишнего!!! Препараты хоть и недешевые, но с минимальными побочными эфектами. Мы сами киевляне и не всегда можем попасть на прием к Владиславе Евгеньвне, но если у нас возникает неотложная...  Читать отзыв Очень благодарны лечащему врачу невропатологу Павлиш В.Е. у которой с 2012 года наблюдается муж после перенесенного инсульта. Все назначени врача взвешенны и обдуманны и правильно подобраны - ничего лишнего!!! Препараты хоть и недешевые, но с минимальными побочными эфектами. Мы сами киевляне и не всегда можем попасть на прием к Владиславе Евгеньвне, но если у нас возникает неотложная необходимость в консультации, то Владислава Евгеньевна и поддержит и проконсультирует дистанционно. Благодаря правильному лечению муж полностью восстановился после инсульта и ведет полноценный образ жизни. Спасибо Вам огромное, Владислава Евгеньвна, за Ваш профессионализм и чуткое отношение к своим пациентам. 0 согласны, 0 не согласны
Наталя 8 февраля, 2014 год Доброго дня всім читачам цих відгуків!Я лікувалась у дерматолога МЦ Святої Параскеви Романяк Соломії Володимирівни.Це надзвичайно кваліфікований спеціаліст-вона мені дуже допомогла.Найкращий дерматолог у Львові!!!Величезне їй дякую!!! Доброго дня всім читачам цих відгуків!Я лікувалась у дерматолога МЦ Святої Параскеви Романяк Соломії Володимирівни.Це надзвичайно кваліфікований спеціаліст-вона мені дуже допомогла.Найкращий дерматолог у Львові!!!Величезне їй дякую!!! 0 согласны, 0 не согласны
Тат 11 октября, 2013 год В приличных диагностических центрах и лабораториях на сайтах обязательно выставлены прайсы, в которых указаны цены на предоставляемые услуги. Это делается для того, чтобы клиент мог сравнить цены у конкурентов, этим проявляется уважение к пациентам и повышается доверие в клинике. Поэтому клиника св. Параскевы ...  Читать отзыв В приличных диагностических центрах и лабораториях на сайтах обязательно выставлены прайсы, в которых указаны цены на предоставляемые услуги. Это делается для того, чтобы клиент мог сравнить цены у конкурентов, этим проявляется уважение к пациентам и повышается доверие в клинике. Поэтому клиника св. Параскевы особого доверия не вызывает(чего цены скрываем, эскулапы?!). Вот зашла на сайт СИНЭВО - там все ясно: перечень услуг, цены, сроки исполнения. Кстати, убедилась, что у них и цены на анализы не такие борзые, как у тех, кто эти цены озвучивает только по телефону, как у этой клиники, которая назвалась именем святой Параскевы! 3 согласны, 0 не согласны
Vita 28 мая, 2013 год Персонал на ресепшене не может правильно скоординировать пациента. Мне абсолютно серьезно сказали, что при розацеа нужно идти к хирургу. Персонал на ресепшене не может правильно скоординировать пациента. Мне абсолютно серьезно сказали, что при розацеа нужно идти к хирургу. 1 согласны, 0 не согласны
Пацієнтка 22 января, 2013 год Проходила огляд в гінеколога Чукліна Н. С. на підтвердження вагітності.Гінеколог після огляду вагітність підтвердила,призначила фолієву кислоту та йодомарин, ще сказала здати аналізи,а саме аналіз крові розгорнутий, аналіз сечі загальний,бак посів сечі +антибіотикограма,проводила цитоморфологічне дослідження, брала аналіз виділень із сечостатевих органів, сказала все в нормі,що в мене збільшена матка і можливо буде двійня, а ще що є збільшення солей в...  Читать отзыв Проходила огляд в гінеколога Чукліна Н. С. на підтвердження вагітності.Гінеколог після огляду вагітність підтвердила,призначила фолієву кислоту та йодомарин, ще сказала здати аналізи,а саме аналіз крові розгорнутий, аналіз сечі загальний,бак посів сечі +антибіотикограма,проводила цитоморфологічне дослідження, брала аналіз виділень із сечостатевих органів, сказала все в нормі,що в мене збільшена матка і можливо буде двійня, а ще що є збільшення солей в сечі - і направила мене на консультацію до уролога Подік О.П., що рекомендував здавити сечу кожні 2 тижні та мені займати колінно ліктьове положення кожного дня 15-20хв.(це на 6 тижні вагітності-що в принципі є дурницею) і приписав канефрон . Через місяць в мене почалася кровотеча - після цього на огляді в гінеколога в мене виявили кисту правого яїчника розмірами 80-70-44мм,а киста таких розмірів не була виявлена на огляді в гінеколога МЦ святої Параскеви, ЦЕ НЕ ДОПУСТИМО.Мені зробили чистку, негайно провели оперативне втручання, що було необхідним.НЕ ПРАВИЛЬНИЙ І НЕ ТОЧНИЙ ДІГНОЗ ГІНЕКОЛОГА СВ ПАРАСКЕВИ МІГ КОШТУВАТИ МЕНІ ЖИТТЯ.Фахівці не кваліфіковані, надають діагноз не вірний,не в повному обсязі висвітлюють проблему,що є головним в їхній роботі, а все добре ставлення з їхньої сторони, високваліфіковане обладнання, новітні технології відходяять на 2гий план, бо є менш важливим. 10 согласны, 3 не согласны
Пацієнт 17 августа, 2012 год лікувалась в неврапотолога. Дуже задоволена! поставилися з розумінням, вилікували, допомогли. Звичайно лікування не дешеве. Але ж здоров"я - то найголовніше! лікувалась в неврапотолога. Дуже задоволена! поставилися з розумінням, вилікували, допомогли. Звичайно лікування не дешеве. Але ж здоров"я - то найголовніше! 0 согласны, 1 не согласны
Юлія 12 июля, 2012 год Коли вперше прийшла у цю клініку була приємно здивована. Там все дуже красиво і охайно. Я гадала що і лікування тут також на високому рівні, але на жаль помилилася. ЛОР, до якої звернулася, поставив мені зовсім не той діагноз, та ще й грошей зідрав майже 400 гривень. 185 за мазок сказала заплатити і 180 за сам прийом. Коли вперше прийшла у цю клініку була приємно здивована. Там все дуже красиво і охайно. Я гадала що і лікування тут також на високому рівні, але на жаль помилилася. ЛОР, до якої звернулася, поставив мені зовсім не той діагноз, та ще й грошей зідрав майже 400 гривень. 185 за мазок сказала заплатити і 180 за сам прийом. 4 согласны, 2 не согласны

Написать отзыв



Медицинский центр Святой Параскевы

Медицинский центр Святой Параскевы - уникальным образом сочетает в себе прошлое, настоящее и будущее, связанное с достижениями медицины. Научно-медицинский центр – это место, где помнят, знают и уважают достижения благородной...

Медицинские центры

Клиника Медейра

Рейтинг: 5
3 отзыва
FxMed аллергоцентр

Рейтинг: 5
4 отзыва
Базисмед медицинский центр

Рейтинг: 5
3 отзыва
med-is.com медсервис

Рейтинг: 5
1 отзыв
100% результат

Рейтинг: 5
1 отзыв
Клиника Мануфактура

Рейтинг: 5
2 отзыва



Вам необходимо войти или зарегистрироваться