Медицинский центр «Айвимед» отзывы

Киев, ул. Авиаконструктора Антонова, д. 2-б
Отзывы врачей и пациентов
Медицинский центр «Айвимед»
4.5 5
211 отзывов / 41020 просмотров
Важно! В целях актуальности, рейтинг и результаты отзывов, отображаемые на графике, вычисляются на основании 100 последних отзывов
Отзывы с пометкой "Проблема решена" не учитываются

Спасибо Галине Владимировне

Елена Елена пятница, 14 мая
Спасибо Галине Владимировне за правильное лечение! Именно оно помогло нам стать мамой и папой! Мы безмерно благодарны Вам и всем причастным сотрудникам клиники. Здоровья вам и профессиональных успехов!

Сурогатне материнство

СМ маленького китайського хлопчика ))) СМ маленького китайського хлопчика ))) (Ukraine, Kyiv) вторник, 11 мая
Я медичний працівник. Зважилась на програму СМ з особистих міркувань (на придбання житла).
Про клініку можу писати довго, співпраця в моєму випадку була з жовтня 2019 до травня 2021.
Чому так довго? Знайшли при обстеженні до вступу в програму ендометрит, який довго і нудно (3 курси лікування) ми лічили. Нарешті 20.07.2020 усе почалось із диферелін(укол) далі мені видали... Читать отзыв
Я медичний працівник. Зважилась на програму СМ з особистих міркувань (на придбання житла).
Про клініку можу писати довго, співпраця в моєму випадку була з жовтня 2019 до травня 2021.
Чому так довго? Знайшли при обстеженні до вступу в програму ендометрит, який довго і нудно (3 курси лікування) ми лічили. Нарешті 20.07.2020 усе почалось із диферелін(укол) далі мені видали препарати,які лікар розписала,як приймати. Куратор Наталія неоднократно наголосила, що якщо щось незрозуміло - дзвоніть. За неї, то взагалі безмежно багато хороших слів, вона пояснює, підтримує і коли ти падаєш духом(після перших двох невдалих спроб лікування ендометриту, Наталя сказала мені одне речення і попала прямо в "10") я їй дуже вдячна за позитивний та бойовий настрій та впевненість, в яку вона просто заставила мене одягнутися.
Програма вся пояснюється лікарем та куратором.
Всі виплати в режимі реального часу на момент підписання договору прописані в гривнях та в євро. Виплати щомісячно в євро.
Жодних затримок не було, все чесно та прозоро.
На зв'язку куратор завжди є, у форс мажорних випадках можна зателефонувати,чи написати на вайбер,якщо щось менш термінове.
Проїзд, мед.препарати(за назначенням лікаря) оплачують згідно договору.
Всі дуже уважні, приємні. Ти відчуваєш себе в повній безпеці в руках професійної команди.
Після 12 тиж клініка самостійно бере на облік по веденню вагітності, змінюється лікар та куратор. З 26 тиж переїзд на квартиру до Києва. І це була 1 єдина за весь період часу прикрість. Дівчина по поселенню не організована, забуває вказати вам вірну адресу, код під'їзду і навіть поверх...і ти з тими речами та вже в гарному терміні 27 тиж мерзнеш на вулиці поки тебе хтось впустить в під'їзд, бо до тої Інни, що вселяє дозвонитися "хоч в рельсу", тащиш оті речі на поверх, а там такої квартири не має... Ото в той день було найбільш неприємно від того, що ти шукаєш те не знаєш що. Додам, що сусідку вселяла ще краще... І з інших квартир дівчат теж, ми спілкувались, перезнайомились, то як виявилось її усі пожаліли і ніхто не скаржився. Але зараз повернемось до основного.
Мене вели Кароліна Констянтинівна Парпалей та Лисак Наталія до 12 тиж. Дякую за гарне відношення та професійність. Ви чудові.
З 12 тиж до пологів
Цой Ольга Юріївна та Радченко Наталія. Дякую і вам за тепло, людяність та професійність.
Пологи приймали в Адоніс. Було дуже багато персоналу. Мій основний лікар Масло Дмитро Миколайович - професіонал найвищого рівня. Крім нього запам'ятала акушерку Валентина та анестезіолога Віктора, нажаль не пам'ятаю по-батькові(трохи була не в адекваті від перейм та болю). Анестезіолог взагалі чарівник, ніколи не думала, що у них така важка робота, для мене досі загадка,як він зробив "виючій вовком від болю" спинальну анастезію. Я не могла не рухатись і лягти так як йому було потрібно, дуже болючі і часті перейми(в перших пологах за своєю дитиною так боляче не було), але цей чудо-лікар допоміг і лягти,як потрібно і дихав разом зі мною, щоб допомогти зафіксувати це положення і встиг зробити свою роботу (анестезію).
На самих пологах перед появою малюка було присутньо 2 акушер-гінеколога, акушерка, анестезіолог і дитячі: неонатолог та медсестри.
Я усім ДУЖЕ ДУЖЕ ДЯКУЮ від рецепції клініки Айвімед і до перекладача та нотаріуса, де власне і був фінал усієї співпраці.
Ви професійна команда. Ви чуйні, уважні, людяні, чесні.
Відгук пишу анонімний лише через збереження моєї конфіденційності, але запевняю вас,якщо ви звернетесь в цю клініку ви отримаєте повноцінну консультацію, обстеження, нотаріальне підписання договору, повне виконання усіх зобов'язань згідно договору, а також дуже гарне відношення до себе.
Не знаю як складеться життя, але я не виключаю можливість прийти в програму повторно.
Дякую усім працівникам клініки Айвімед та пологового будинку Адоніс.
Достоинства:
  1. Повна анонімність
  2. своєчасні виплати
  3. дуже гарне і чуйне відношення
Недостатки:
  1. Дівчина, що поселяє на квартиру Інна неорганізована

Была у доктора Онищук О. Д.

Елена Елена (Ukraine, Kyiv) вторник, 11 мая
Была у доктора Онищук О. Д., приемом довольна. В целом клиника понравилась. Удобно сдавать анализы, сразу есть узи.

Величезне дякую вам!

Діана Діана (Ukraine, Kyiv) вторник, 27 апреля
Величезне дякую вам! Нарешті я можу написати про це! Я народила хлопчика, на якого ми з чоловіком чекали довгих 8 років! Дкуємо від нас трьох!
Дійсно чудова клініка і лікарі, всі на своєму місці і працюють відано. Я вважаю що саме такий підхід і допоміг нам, адже ми були в багатьох клініках а тільки тут нам допомогли нарешті.
Шановна Діана дякуємо за Ваш відгук про нашу клініку.

Ми стараємося працювати як злагоджена команда репродуктологів, акушерів-гінекологів, ембріологів, генетіків, анестезіологів, медичних сестер, адміністраторів, щоб допомагати нашим пацієнтам ставати батьками. І нам дуже приємно и важливо знати, що наші старання помічають!


З повагою, адміністрація клініки «Айвімед»

Дякую! Ви найкраща клініка!

Яна Яна среда, 21 апреля
Дякую! Ви найкраща клініка! Ви допомогли збутися нашій мрії!
Якщо хтось сумнівається - не варто! Тут вам допоможуть! Чудові лікарі, сучасне обладанання, людьське відношення, завжди йдуть на зустріч. І головне що лікування допомагає!
Особлива подяка Вероніці Валеріївні! Лікар з великої літери і чудова людина!
Медицинский центр «Айвимед» Ответ представителя Медицинский центр «Айвимед» понедельник, 26 апреля
Шановна Яна, дякуємо за Ваші прекрасні слова про клініку «Айвімед» і про лікаря-репродуктолога нашої клініки!

Ми працюємо як злагоджена команда професіоналів, щоб допомагати парам, які до нас звертаються, ставати батьками. І нам дуже приємно і важливо знати, що наші старання помічають.

Ми обов'язково передамо Ваші слова подяки Вероніці Валеріївні!

З повагою, адміністрація клініки «Айвімед»

Большое спасибо

Лариса Лариса 12 апреля, 2021 год
Большое спасибо за качественную медицинскую помощь! Очень хорошая клиника. Все современное. Довольно уютно и людей не очень много. Рекомендую!
Шановна Лариса, дякуємо Вам за вибір клініки «Айвімед» і за високу оцінку роботи наших фахівців. Для нас важливо виправдовувати Вашу довіру!

З повагою, адміністрація клініки «Айвімед»

Большое спасибо за все

Вика Вика 7 апреля, 2021 год
Большое спасибо за все, что вы для нас сделали! Мы очень счастливы оттого что держим на руках нашу крошку! Хочу сказать, что клиника отличная, врачи замечательные, медсестрички тоже, спасибо вам всем! Всегда входили в наше положение, и в условиях карантина лечение не прекращалось! Спасибо огромное!
Шановна Віка, дякуємо, що знайшли час і залишили відгук про нашу клініку.

Ми стараємося працювати як злагоджена команда репродуктологів, акушерів-гінекологів, ембріологів, генетіків, анестезіологів, медичних сестер, адміністраторів, щоб допомагати нашим пацієнтам ставати батьками. І нам дуже приємно и важливо знати, що наші старання помічають!


З повагою, адміністрація клініки «Айвімед»

И как бы на Вас побольше заработать...

Нина Нина 5 апреля, 2021 год
О клинике: вспоминаем гос.структуры с вечными очередями под кабинетом. Будьте готовы ждать не менее 30 минут каждый раз.
О докторе: Уланова В.В. Не многословна от слова "Совсем", хотите что-то узнать - нужно спрашивать, не знаете что спрашивать - не получите ответ и не узнаете. Осмотры в супер-ускоренном режиме, такое ощущение, что раздеваться нужно начинать с коридора. Но самое главное -... Читать отзыв
О клинике: вспоминаем гос.структуры с вечными очередями под кабинетом. Будьте готовы ждать не менее 30 минут каждый раз.
О докторе: Уланова В.В. Не многословна от слова "Совсем", хотите что-то узнать - нужно спрашивать, не знаете что спрашивать - не получите ответ и не узнаете. Осмотры в супер-ускоренном режиме, такое ощущение, что раздеваться нужно начинать с коридора. Но самое главное - назначения и обследования. Мы с мужем проходили все эти круги ада несколько месяцев, результата 0. После Улановой консультировались еще с 3 репродуктологами, у каждого из них минимум по 3 нашим обследованиям был вопрос: "зачем вы это делали?". Нам назначали обследования, которые делаются при невынашивании беременности, у нас же даже до зачатия дело не доходило (естественно, это были одни из самых дорогих анализов)... Даже думать о вреде для здоровья всяких проведенных бесполезных в нашем случае "иммунологических коррекций" и т.д. не хочу, страшно..
Шановна Ніна, нам шкода, що у вас залишилось таке враження про клініку.

Що стосується черг, то, на жаль, такі ситуації трапляються, але лікарі клініки докладають усіх зусиль, щоб приділити належу увагу кожному пацієнту. Лікарі проводять операції та певні маніпуляції і процедури в операційній, які можуть тривати довше, ніж планувалося. Тому час прийму пацієнтів, на жаль, може зсуватися.

Лікарі клініки «Айвімед», у тому числі й Вероніка Валеріївна, обов’язково інформують пацієнтів щодо плану діагностики та лікування і завжди готові відповісти на запитання пацієнтів. Але якщо пацієнти не формулюють запитання, то й лікар не може передбачити, що саме не зрозуміло пацієнтам.

Що стосується досліджень, то лікар індивідуально призначає аналізи та обстеження, щоб точно визначити причину, яка перешкоджає зачаттю дитини, та щоб усунути її і допомогти парі стати батьками.
Показать 1 ответ

Супер-клиника!

Марина Марина 2 апреля, 2021 год
Обратились в клинику "Айвимед" впервые и остались очень довольны. Обслуживание персоналом на высоком уровне, достойное отношение к каждому пациенту. Ни разу не пожалели о сделанном выборе. Рекомендуем!!!
Шановна Марина, спасибі за Ваші прекрасні слова!

Дякуємо Вам за вибір клініки «Айвімед» і за високу оцінку роботи наших фахівців. Для нас важливо виправдовувати Вашу довіру!

З повагою, адміністрація клініки «Айвімед»

Хорошая клиника

Мария Мария 31 марта, 2021 год
Хорошая клиника, приветливые девочки на рисепшене, врачи внимательные. Иногда бывают очереди, но быстро рассасываются. Медсестры умелые, никогда синяков не остается. Лечились с мужем тут полгода и вот наконец-то я увидела 2 полоски! Мы очень счастливы!
Шановна Марія, дякуємо за те, що Ви залишили відгук про нашу клініку.

Ми стараємося працювати як злагоджена команда репродуктологів, акушерів-гінекологів, ембріологів, генетіків, анестезіологів, медичних сестер, адміністраторів, щоб допомагати нашим пацієнтам ставати батьками. І нам дуже приємно и важливо знати, що наші старання помічають!


З повагою, адміністрація клініки «Айвімед»

очень понравилась клиника

Гость Гость 24 марта, 2021 год
очень понравилась клиника, я сюда пришла донором яйцеклетки хорошие врачи, медсестры. у меня был хороший кординатор. все прошло отлично, никаких задержек по компенсации. со здоровьем тоже все ок.прийду второй раз сююда тоже
Шановний Гість, дякуємо Вам за вибір клініки «Айвімед» і за високу оцінку роботи наших фахівців. Ми стараємося створювати найкращі умови для жінок, які погоджуються стати донорами яйцеклітин і допомогти тим самим безплідним парам ставати батьками. Нам дуже приємно і важливо знати, що наші старання помічають і цінують.

З повагою, адміністрація клініки «Айвімед».

Большое спасибо!

Инесса Инесса 15 марта, 2021 год
Большое спасибо! Очень помогли!Советую вашу клинику всем знакомім. если бы не вы то я не была бы мамочкой двух чудесных крошек!
Шановна Інеса, дякуємо за Ваш відгук про нашу клініку.

Ми стараємося працювати як злагоджена команда репродуктологів, акушерів-гінекологів, ембріологів, генетіків, анестезіологів, медичних сестер, адміністраторів, щоб допомагати нашим пацієнтам ставати батьками. І нам дуже приємно и важливо знати, що наші старання помічають!


З повагою, адміністрація клініки «Айвімед»

Дякую величезне!

Юлія Юлія 10 марта, 2021 год
Дякую за те що допомогли нам втілити свою мрію! Наше янголятко народилося тільки завдяки вам! Дякуємо за медичну допомогу і людяну підтримку! Будьте здорові і успіхів вашій клініці!
Шановна Юлія, дякуємо Вам за те, що знайшли час і залишили відгук про нашу клініку. Спасибі за прекрасні теплі слова!

Ми стараємося працювати як злагоджена команда репродуктологів, акушерів-гінекологів, ембріологів, генетиків, анестезіологів, медичних сестер, адміністраторів, щоб допомагати нашим пацієнтам ставати батьками. І для нас важливо знати, що наші старання цінують.


З повагою, адміністрація клініки «Айвімед».

Клиника нормальная, врачи

Дарина Дарина 4 марта, 2021 год
Клиника нормальная, врачи тут хорошие. Быстро сделали диагностику, сдавала тут и анализы. Хороший репродутколог и эндокринолог, пролечилась. Эффект наконец-то есть и появилась надежда на беременность
Шановна Дарина, дякуємо за Ваш відгук про нашу клініку.

Ми стараємося працювати як злагоджена команда репродуктологів, акушерів-гінекологів, ембріологів, генетіків, анестезіологів, медичних сестер, адміністраторів, щоб допомагати нашим пацієнтам ставати батьками. І нам дуже приємно и важливо знати, що наші старання помічають!


З повагою, адміністрація клініки «Айвімед»

Спостерігалась тут

Оленка Оленка 24 февраля, 2021 год
Спостерігалась тут під час вагітності. Мен сподобалось, що клініка сучасно обладнана, можна зробити навіть 4д узі, аналізи теж тут задавала і усі результати відразу надходили до мого лікаря. Черг майже ніколи нема, адмінітратори і по телефону і у клініці завжди вічливі і уважні. Я задоволена.
Шановна Олена, дякуємо Вам за вибір клініки «Айвімед» і за високу оцінку роботи наших фахівців. Для нас важливо виправдовувати Вашу довіру!

З повагою, адміністрація клініки «Айвімед».

19.02.2021

Явно Е.М. и Явно Я.В. Явно Е.М. и Явно Я.В. 19 февраля, 2021 год
От всей души хочу поблагодарить Парпалей Каролину Константиновну, за то что помогла осуществить главное наше желание, стать родителями.Спасибо за терпение, поддержку и со участие.
Шановні Явно Е.М. і Явно Я.В., дякуємо за Ваші прекрасні слова про нашу клініку!

Ми стараємося працювати як злагоджена команда репродуктологів, акушерів-гінекологів, ембріологів, генетіків, анестезіологів, медичний сестер, адміністраторів, щоб допомагати нашим пацієнтам ставати батьками. І нам дуже приємно и важливо знати, що наші старання помічають.

Ми обов'язково передамо ваші слова подяки Кароліні Костнятинівні!

З повагою, адміністрація клініки «Айвімед»

Здавав тут аналізи та консультувався

Олександр Олександр 16 февраля, 2021 год
Здавав тут аналізи та консультувався з урологом. Непоганий лікар, ціни середні. Зараз лікуюся, дружина теж сюди збирається.
Шановний Олександр, дякуємо Вам за вибір клініки «Айвімед» і за високу оцінку роботи наших фахівців. Для нас важливо виправдовувати Вашу довіру!

З повагою, адміністрація клініки «Айвімед».

Большое спасибо доктору Улановой

Рита Рита 10 февраля, 2021 год
Большое спасибо доктору Улановой В. В. и всем сотрудникам клиники за человечное отношение и медицинскую помощь высокого уровня! Вы подарили нам счастье!
Смело рекомендую Айвимед тем, кто лечится от бесплодия. Тут вам точно помогут!
Достоинства:
  1. цены средние
  2. индивидуальный подход
  3. соя эмбриология и лаборатория генетики
  4. можно сдать анализы, очень приятные медсестры и удобное кресло (можн лежать, пока кровь берут)
Недостатки:
  1. нет парковки, но это мелочи
Шановна Рита, дякуємо Вам за те, що знайшли час і написали відгук про нашу клініку!

Ми працюємо як злагоджена команда професіоналів, щоб допомагати парам, які до нас звертаються, ставати батьками. І нам дуже приємно і важливо знати, що наші старання помічають.

Ми обов'язково передамо Ваші слова подяки Вероніці Валеріївні!

З повагою, адміністрація клініки «Айвімед»

Проходили тут обследование

гость гость 1 февраля, 2021 год
Проходили тут обследование с мужем и потом эко. Цены средние, а специалситы очень хорошие. Свои лаборатории генетичи и эмбриалогии. единственный минус нету парковки, но это сейчас почти везде по киеву такая проблема. Но самое главное- что лечение помогло и я забеременела. Скоро в родом. мы ОЧЕНЬ счастливы!!!! клинику рекоменгую смело!
Шановний Гість, дякуємо за Ваш відгук про нашу клініку.

Ми стараємося працювати як злагоджена команда репродуктологів, акушерів-гінекологів, ембріологів, генетіків, анестезіологів, медичних сестер, адміністраторів, щоб допомагати нашим пацієнтам ставати батьками. І нам дуже приємно и важливо знати, що наші старання помічають.


З повагою, адміністрація клініки «Айвімед»

Я була донором яйцеклітини

Оксана Оксана 27 января, 2021 год
Я була донором яйцеклітини. хочу розказати про свій досвідВсе пройшло чудово. Компенсакція в часно і досить непогана сума. Заключуть договір, аналізи всі безкоштовно, гроші які потратила на дрогу теж мені компенсували. Взагалі дуже гарне відношення тут і до донорів і до сурмамочок, я спілкувался з іншими дівчатами- всі дуже хвалять.
Достоинства:
  1. все прозоро і зрозуміло
  2. виплата відразу
  3. безкоштовні аналізи
Недостатки:
  1. непомітила
Шановна Оксана, дякуємо Вам за вибір клініки «Айвімед» і за високу оцінку роботи наших фахівців. Ми стараємося створювати найкращі умови для жінок, які погоджуються стати донорами яйцеклітин і допомогти тим самим безплідним парам ставати батьками. Нам дуже приємно і важливо знати, що наші старання помічають і цінують.

З повагою, адміністрація клініки «Айвімед».

Хочу сказать спасибо

Светлана Светлана 19 января, 2021 год
Хочу сказать спасибо доктору Пранова О.В., а также Волошину И. С. и всем работникам клиники за то, что помогли нам. Не скажу, что лечение было быстры и простым, но борьба того стоила! Спасибо что помогли нашей мечте сбыться! Спасибо за наше маленькое чудо! Ему уже 2 месяца.
Достоинства:
  1. современное оборудование, все четко налажено, приятные медсестры, врачи професионалы своего дела
Недостатки:
  1. нет
Шановна Світлана, дякуємо за Ваш прекрасний відгук про нашу клініку.

Ми стараємося працювати як злагоджена команда репродуктологів, акушерів-гінекологів, ембріологів, генетіків, анестезіологів, медичний сестер, адміністраторів, щоб допомагаті нашим пацієнтам ставати батьками. І нам дуже приємно и важливо знати, що наші старання помічають.

Ми передамо Ваші прекрасні слова Ользі Володимировні та Олександру Анатолійовичу!

З повагою, адміністрація клініки «Айвімед».

Проходила тут узи и сдавала анализы

Ася Ася 11 января, 2021 год
Проходила тут узи и сдавала анализы, когда ходила беременной. все понравилось, сервис цены адекватные. и недалеко от дома. очень удобно. аптрека есть.
Шановна Ася, дякуємо Вам за вибір клініки «Айвімед» і за високу оцінку роботи наших фахівців. Для нас важливо справджувати Вашу довіру!

З повагою, адміністрація клініки «Айвімед».

Дуже гарна клініка

Віра Ф. Віра Ф. 4 января, 2021 год
Дуже гарна клініка. Нам все сподобалось. Чемні адміністратори, чудові лікарі, медсестри Швидко поставилидіагноз лікування допомогло. ціни нормальні Дякуємо вам!!
Шановна Віра, дякуємо за Ваш відгук про нашу клініку.

Ми працюємо як злагоджена команда фахівців, щоб допомагати нашим пацієнтам відновлювати та покращувати репродуктивне здоров'я. І для нас дуже цінна і важлива Ваша думка!

З повагою, адміністрація клініки «Айвімед».

Клініка сподобалась

Ніна Ніна 28 декабря, 2020 год
Клініка сподобалась. гарні лікарі. Обстеження пройшла тут повне. Діагноз поставили, призначили лікування. лікування допомогло Дякую!
Шановна Ніна, дякуємо Вам за вибір клініки «Айвімед» і за високу оцінку роботи наших фахівців. Для нас важливо справджувати Вашу довіру!

З повагою, адміністрація клініки «Айвімед».

Спасибо за помощь!

Александра Александра 23 декабря, 2020 год
Спасибо что помогли в нашей непростой ситуации. В других клиниках при виде всей нашей кипы анализов, документов о лечении и неудачных эко только разводили руками. Мы очень рады, что попали к вам! Огромная благодарность Веронике Валерьевне Улановой и всем, кто в этом году был рядом с нами! Я получила самый лучший подарочек перед новым годом - беременность!
Шановна Олександра, дякуємо за Ваші щирі слова про нашу клініку!

Ми стараємося працювати як злагоджена команда репродуктологів, акушерів-гінекологів, ембріологів, генетіків, анестезіологів, медичний сестер, адміністраторів, щоб допомагаті нашим пацієнтам ставати батьками. І нам дуже приємно и важливо знати, що наші старання помічають.

Ми обов'язково передамо Ваші слова подяки Вероніці Валеріївні!

З повагою, адміністрація клініки «Айвімед»

Лікуємося тут

Альона Альона 17 декабря, 2020 год
Лікуємося тут у репродуктолога. Поки що враження непогане. Аналізи теж тут здавала. Результати прийшли швидко, не требабуло нікуди їхати забирати. Чоловік здав спермограму і консультувався з урологом. Зручно, що тут є всі лікарі які нам потрібні. Зараз готуємося до єко і надеємося на краще!
Шановна Альона, дякуємо за Ваш відгук про нашу клініку.

Ми стараємося працювати як злагоджена команда фахівців, щоб допомагати нашим пацієнтам ставати батьками. І для нас дуже важлива Ваша думка!

З повагою, адміністрація клініки «Айвімед».

Дякую за програму !

Гость Гость 15 декабря, 2020 год
Хочу подякувати керівнику відділу по роботі з донорами та сурмамами. Наталія Володимирівна, щиро вдячна вам за складну цілодобову роботу, за вашу турботу, людяність та професіоналізм. Дуже вас любимо та рекомендуємо клініку! Вітаю вас з наступаючими святами. Бажаю вам здоров'я та успіху! Дякую за успішну програму!!
Шановний Гість, дякуємо, що знайшли час написати відгук про нашу клініку. Для нас дуже важлива Ваша думка.

Спасибі за Ваші щирі і прекрасні слова! Ми обов'язково передамо їх Наталії Володимирівні.

З повагою, адміністрація клініки «Айвімед»

Безумно благодарны клинике Айвимед

Виктория Свиридова Виктория Свиридова 8 декабря, 2020 год
Безумно благодарны клинике Айвимед и всем, кто помогал нам исполнить свою мечту! Прекрасные врачи, медсестры, ембриологи, анестезиологи! Мы очень рады, что нашли "свою клинику" и "своего врача" -Галину Владимировну Стрелко! Спасибо вам за все, крепкого вам здоровья и сил, чтобы помогать таким как мы пациентам!!!
Шановна Вікторія, дякуємо Вам за те, що знайшли час і залишили відгук про нашу клініку.

Ми стараємося працювати як злагоджена команда репродуктологів, акушерів-гінекологів, ембріологів, генетиків, анестезіологів, медичних сестер, адміністраторів, щоб допомагати нашим пацієнтам ставати батьками. І нам дуже приємно і важливо знати, що наші старання помічають.

Ми обов'язково передамо Ваші прекрасні слова нашим колегам і Галині Володимирівні!

З повагою, адміністрація клініки «Айвімед».

Спасибо Виронике Валерьевне

Неля Неля 30 ноября, 2020 год
Спасибо Виронике Валерьевне Улановой и всем сотрудникам клиники! вы помогли сбытся нашей мечте! после обследования и меня и мужа наконецто было пройдено правльное лечение. и вот и результат- мы родители!!!!
Шановна Неля, дякуємо Вам за те, що знайшли час і залишили відгук про нашу клініку.

Ми стараємося працювати як злагоджена команда репродуктологів, акушерів-гінекологів, ембріологів, генетиків, анестезіологів, медичних сестер, адміністраторів, щоб допомагати нашим пацієнтам ставати батьками. І нам дуже приємно і важливо знати, що наші старання помічають.

Ми обов'язково передамо Вашу подяку Вероніці Валеріївні!

З повагою, адміністрація клініки «Айвімед».

спасибо клинике

Татьяна Татьяна 25 ноября, 2020 год
спасибо клинике и всему персоналу! очень нам помогли. хотя и лечились почти год, но не зря. я беременна!!!!
Уважаемая Татьяна, благодарим Вас за выбор клиники «Айвимед» и за высокую оценку работы наших специалистов. Для нас важно оправдывать Ваше доверие!

С уважением, администрация клиники «Айвимед».
Медицинский центр «Айвимед»
Медицинский центр «Айвимед» - это центр вспомогательной репродукции, который находится в столице Украины. Обращаясь в центр с проблемой, вы повышаете свои шансы на зачатие ребенка и такое вероятно, благодаря высококвалифицированным специалистам и их многолетнему опыту.
Здесь доктора используют инновационные разработки репродуктологии и эмбриологии, а также для вас будет доступна эмбриоскопия, предимплантационная генетическая... подробнее

Рейтинг 4.5 из 5 на основании 211 отзывов
Адрес: Киев, ул. Авиаконструктора Антонова, д. 2-б
Медицинские центры
Клиника Эксимер
Клиника Эксимер

Рейтинг: 4.9
306 отзывов
Медиком
Медиком

Рейтинг: 4.8
837 отзывов
Добробут
Добробут

Рейтинг: 2
530 отзывов
Клиника ANACOSMA
Клиника ANACOSMA

Рейтинг: 4.4
31 отзыв
ООО АЙЛАЗ медицинский центр
ООО АЙЛАЗ медицинский центр

Рейтинг: 4.8
296 отзывов
Национальный Институт Рака
Национальный Институт Рака

Рейтинг: 4
1300 отзывов
СантаЛен
СантаЛен

Рейтинг: 4.3
376 отзывов


Продолжая посещение, вы соглашаетесь на использование файлов cookie и Политикой конфиденциальности
Принимаю