Медицинский центр «Айвимед» отзывы

Киев, ул. Авиаконструктора Антонова, д. 2-б
Отзывы врачей и пациентов
Медицинский центр «Айвимед»
4.5 5
225 отзывов / 41327 просмотров
Важно! В целях актуальности, рейтинг и результаты отзывов, отображаемые на графике, вычисляются на основании 100 последних отзывов
Отзывы с пометкой "Проблема решена" не учитываются

Я тут консультировалась

Анна Анна вторник, 3 августа
Я тут консультировалась с эндокринологом, потом два раза была у гинеколога, и когда забеременела тоже сюда пришла наблюдаться. Все разы мне понравилось как тут со мной вел себя персонал и врачи. Цены демократичные. Хоршая врач вела мою беременност, оборудование сорвеменное, анализы сдаются по месту. Я довольна. Рекомендую

Спасибо доктору Прановой Ольге Владимировне

Гость Гость суббота, 31 июля
Хотим от всей души поблагодарить Пранову Ольгу Владимировну за наше долгожданное счастье. Нам уже три месяца счастливы все а я благодарна судьбе за то что попала в эту клинику а главное нашла своего врача. Так же хотим поблагодарить весь приветливый персонал каждое посещение клиники приносило массу положительных эмоций а главное надежду. Кстати мне 44 года и если вам в ж.к... Читать отзыв Хотим от всей души поблагодарить Пранову Ольгу Владимировну за наше долгожданное счастье. Нам уже три месяца счастливы все а я благодарна судьбе за то что попала в эту клинику а главное нашла своего врача. Так же хотим поблагодарить весь приветливый персонал каждое посещение клиники приносило массу положительных эмоций а главное надежду. Кстати мне 44 года и если вам в ж.к говорят что все хорошо а у вас ни чего не получается не теряйте драгоценное время идите в Айвимед. Цены демократичные.

спасибо доктору Ульянченко!

Гость Гость среда, 28 июля
спасибо доктору Ульянченко! специалсит от бога очень нам помог, подлечил мужа. я смогла забеременеть наконецто
Дякуємо Вам за вибір клініки «Айвімед» і за високу оцінку роботи наших фахівців. Для нас важливо виправдовувати Вашу довіру!

Ми обов'язково передамо Ваші слова подяки Ігорю Сергійовичу.

З повагою — адміністрація клініки «Айвімед»

Спасибо врачу Хажиленко

Альбина Альбина среда, 21 июля
Спасибо врачу Хажиленко! Очень компетентный врач, мы рады что попали к ней по рекомендации и не пожалени.
Шановна Альбина, дякуємо Вам за те, що знайшли час і залишили відгук про нашу клініку.

Ми стараємося працювати як злагоджена команда репродуктологів, акушерів-гінекологів, ембріологів, генетиків, анестезіологів, медичних сестер, адміністраторів, щоб допомагати нашим пацієнтам ставати батьками. І нам дуже приємно і важливо знати, що наші старання помічають.

Ми обов'язково передамо Ваші прекрасні слова Ксенії Георгіївні!

З повагою — адміністрація клініки «Айвімед».

Лечение и в целом отношением

Гость Гость четверг, 15 июля
Лечение и в целом отношением в клиник довольны. Не смотря на локдауны обследование и лечение шло как надо. И результат не заставил себя ждать - мы беременны! Отдельное спасибо доктору Стрелко Галине.
Дякуємо Вам за те, що знайшли час і залишили відгук про нашу клініку.

Ми стараємося працювати як злагоджена команда репродуктологів, акушерів-гінекологів, ембріологів, генетиків, анестезіологів, медичних сестер, адміністраторів, щоб допомагати нашим пацієнтам ставати батьками. І нам дуже приємно і важливо знати, що наші старання помічають.

Ми обов'язково передамо Ваші прекрасні слова Галині Володимирівні!

З повагою - адміністрація клініки «Айвімед».

Клініка сподобалась

Неля Неля среда, 7 июля
Клініка сподобалась, будемо тут лікуватися. Відразу порадував підхід лікарки до нашої проблеми. Вона не стала відразу наполягати на еко, а призначила дослідження і запропонувала лікування. Будемо лікуватися і пробувати самі. Надія є!
Шановна Неля, дякуємо за Ваш прекрасний відгук про нашу клініку!

Ми стараємося працювати як злагоджена команда, щоб допомагати нашим пацієнтам ставати батьками. І нам дуже приємно и важливо знати, що наші старання помічають.

З повагою - адміністрація клініки «Айвімед».

Хочу поблагодарить Наталью Радченко

Наталья Леонова Наталья Леонова 5 июля, 2021 год
Очень приятно што есть такой ответственный персонал как Наталья.Ана добра и отзывчивый человек,видно што переживает не только за беременности но и за мамой.Спасибо вам большое
Достоинства:
  1. Добрая
Шановна Наталья, дякуємо Вам за вибір клініки «Айвімед» і за високу оцінку роботи наших фахівців. Ми стараємося створювати найкращі умови для жінок, які погоджуються стати сурогатними мамами і допомогти тим самим безплідним парам стати батьками. Нам дуже приємно і важливо знати, що наші старання помічають і цінують. Ми передамо Ваші прекрасні слова Наталії Радченко!

З повагою - адміністрація клініки «Айвімед».

Хочу подякувати

Людмила Людмила 2 июля, 2021 год
Хочу подякувати лікарям і всім фахівцям клініки! Ви здійснили чудо! Я нарешті у свої 45 стала мамою! Ми з чоловіком безмежно щасливі!
Шановна Людмила, спасибі за те, що Ви лишили відгук!

Дякуємо Вам за вибір клініки «Айвімед» і за високу оцінку роботи наших фахівців. Для нас важливо виправдовувати Вашу довіру!

З повагою - адміністрація клініки «Айвімед»

Понравилась врач Онищук

Гость Гость 17 июня, 2021 год
Понравилась врач Онищук, пришли сюда к ней по рекомендации. Начинаем лечиться. Верим, что все получится, отзывы о враче и об этой клинике очень хорошие. Надеемся нам помогут.
Дякуємо Вам за те, що знайшли час і залишили відгук про нашу клініку.

Ми стараємося працювати як злагоджена команда репродуктологів, акушерів-гінекологів, ембріологів, генетиків, анестезіологів, медичних сестер, адміністраторів, щоб допомагати нашим пацієнтам ставати батьками. І нам дуже приємно і важливо знати, що наші старання помічають.

Ми обов'язково передамо Ваші прекрасні слова Оксані Дмитріївні!

З повагою, адміністрація клініки «Айвімед».

Клиника супер!

Аня Аня 15 июня, 2021 год
Клиника супер! Все очень понравилось с первого обращения. Врачи замечательные! Делали тут эко и сразу получилось.
Шановна Ганна, дякуємо за Ваш прекрасний відгук про нашу клініку!

Ми стараємося працювати як злагоджена команда, щоб допомагати нашим пацієнтам ставати батьками. І нам дуже приємно и важливо знати, що наші старання помічають.

З повагою, адміністрація клініки «Айвімед».

Очень довольны клиникой

Антонина Антонина 7 июня, 2021 год
Очень довольны клиникой. С порога чувствуется профессиональный подход. Администраторы бойкие приветливые девчата, медсестры приятные, врач попалась чудесная (нам ее порекомендовали). Ездили сюда и анализы сдавать и узи делать оба с мужем. Потом прошли ЭКО и я забеременела. Сразу!!! Нашему солнышку уже 3 месяца)))) И карантины нам не помешали исполнить свою мечту! И кончено же огромное спасибо персоналу клиники, что шли... Читать отзыв Очень довольны клиникой. С порога чувствуется профессиональный подход. Администраторы бойкие приветливые девчата, медсестры приятные, врач попалась чудесная (нам ее порекомендовали). Ездили сюда и анализы сдавать и узи делать оба с мужем. Потом прошли ЭКО и я забеременела. Сразу!!! Нашему солнышку уже 3 месяца)))) И карантины нам не помешали исполнить свою мечту! И кончено же огромное спасибо персоналу клиники, что шли на встречу и наше лечение не прерывалось.
Шановна Антоніна, дякуємо за Ваш прекрасний відгук про нашу клініку!

Ми стараємося працювати як злагоджена команда, щоб допомагати нашим пацієнтам ставати батьками. І нам дуже приємно и важливо знати, що наші старання помічають.

З повагою, адміністрація клініки «Айвімед».

Клиника понравилась

Алёна Алёна 2 июня, 2021 год
Клиника понравилась. во всяком случае первое впечатление хорошее. вежливые девушки на рецепции, медсестры тоже. врач понравилась. надеюсь, что лечение поможет.
Шановна Альона, спасибі за те, що Ви лишили відгук!

Дякуємо Вам за вибір клініки «Айвімед» і за високу оцінку роботи наших фахівців. Для нас важливо виправдовувати Вашу довіру!

З повагою, адміністрація клініки «Айвімед»

Отличная клиника

Гость Гость 24 мая, 2021 год
Очень благодарна за работу персона клиники!!! Отдельная благодарность Галине Владимировна за професионализм и внимательность. спасибо огромное. Рекомендую!
Дякуємо Вам за те, що знайшли час і залишили відгук про нашу клініку.

Ми стараємося працювати як злагоджена команда репродуктологів, акушерів-гінекологів, ембріологів, генетиків, анестезіологів, медичних сестер, адміністраторів, щоб допомагати нашим пацієнтам ставати батьками. І нам дуже приємно і важливо знати, що наші старання помічають.

Ми обов'язково передамо Ваші прекрасні слова Галині Володимирівні!

З повагою, адміністрація клініки «Айвімед».

была на приеме

Оксана Оксана 18 мая, 2021 год
была на приеме у доктора Цой. очень понравилось. клиника современная, новый аппарт узи. Врач очень внимательная, все не спеша рассказала и объяснила. Теперь тут будут вести мою беременность.
Шановна Оксана, спасибі за те, що Ви лишили відгук!

Дякуємо Вам за вибір клініки «Айвімед» і за високу оцінку роботи наших фахівців. Для нас важливо виправдовувати Вашу довіру!

Ми передамо Ваші слова Ользі Юріївні!

З повагою, адміністрація клініки «Айвімед»

Спасибо Галине Владимировне

Елена Елена 14 мая, 2021 год
Спасибо Галине Владимировне за правильное лечение! Именно оно помогло нам стать мамой и папой! Мы безмерно благодарны Вам и всем причастным сотрудникам клиники. Здоровья вам и профессиональных успехов!
Шановна Елена, дякуємо Вам за те, що знайшли час і залишили відгук про нашу клініку.

Ми стараємося працювати як злагоджена команда репродуктологів, акушерів-гінекологів, ембріологів, генетиків, анестезіологів, медичних сестер, адміністраторів, щоб допомагати нашим пацієнтам ставати батьками. І нам дуже приємно і важливо знати, що наші старання помічають.

Ми обов'язково передамо Ваші прекрасні слова Галині Володимирівні!

З повагою, адміністрація клініки «Айвімед».

Сурогатне материнство

СМ маленького китайського хлопчика ))) СМ маленького китайського хлопчика ))) (Ukraine, Kyiv) 11 мая, 2021 год
Я медичний працівник. Зважилась на програму СМ з особистих міркувань (на придбання житла).
Про клініку можу писати довго, співпраця в моєму випадку була з жовтня 2019 до травня 2021.
Чому так довго? Знайшли при обстеженні до вступу в програму ендометрит, який довго і нудно (3 курси лікування) ми лічили. Нарешті 20.07.2020 усе почалось із диферелін(укол) далі мені видали... Читать отзыв
Я медичний працівник. Зважилась на програму СМ з особистих міркувань (на придбання житла).
Про клініку можу писати довго, співпраця в моєму випадку була з жовтня 2019 до травня 2021.
Чому так довго? Знайшли при обстеженні до вступу в програму ендометрит, який довго і нудно (3 курси лікування) ми лічили. Нарешті 20.07.2020 усе почалось із диферелін(укол) далі мені видали препарати,які лікар розписала,як приймати. Куратор Наталія неоднократно наголосила, що якщо щось незрозуміло - дзвоніть. За неї, то взагалі безмежно багато хороших слів, вона пояснює, підтримує і коли ти падаєш духом(після перших двох невдалих спроб лікування ендометриту, Наталя сказала мені одне речення і попала прямо в "10") я їй дуже вдячна за позитивний та бойовий настрій та впевненість, в яку вона просто заставила мене одягнутися.
Програма вся пояснюється лікарем та куратором.
Всі виплати в режимі реального часу на момент підписання договору прописані в гривнях та в євро. Виплати щомісячно в євро.
Жодних затримок не було, все чесно та прозоро.
На зв'язку куратор завжди є, у форс мажорних випадках можна зателефонувати,чи написати на вайбер,якщо щось менш термінове.
Проїзд, мед.препарати(за назначенням лікаря) оплачують згідно договору.
Всі дуже уважні, приємні. Ти відчуваєш себе в повній безпеці в руках професійної команди.
Після 12 тиж клініка самостійно бере на облік по веденню вагітності, змінюється лікар та куратор. З 26 тиж переїзд на квартиру до Києва. І це була 1 єдина за весь період часу прикрість. Дівчина по поселенню не організована, забуває вказати вам вірну адресу, код під'їзду і навіть поверх...і ти з тими речами та вже в гарному терміні 27 тиж мерзнеш на вулиці поки тебе хтось впустить в під'їзд, бо до тої Інни, що вселяє дозвонитися "хоч в рельсу", тащиш оті речі на поверх, а там такої квартири не має... Ото в той день було найбільш неприємно від того, що ти шукаєш те не знаєш що. Додам, що сусідку вселяла ще краще... І з інших квартир дівчат теж, ми спілкувались, перезнайомились, то як виявилось її усі пожаліли і ніхто не скаржився. Але зараз повернемось до основного.
Мене вели Кароліна Констянтинівна Парпалей та Лисак Наталія до 12 тиж. Дякую за гарне відношення та професійність. Ви чудові.
З 12 тиж до пологів
Цой Ольга Юріївна та Радченко Наталія. Дякую і вам за тепло, людяність та професійність.
Пологи приймали в Адоніс. Було дуже багато персоналу. Мій основний лікар Масло Дмитро Миколайович - професіонал найвищого рівня. Крім нього запам'ятала акушерку Валентина та анестезіолога Віктора, нажаль не пам'ятаю по-батькові(трохи була не в адекваті від перейм та болю). Анестезіолог взагалі чарівник, ніколи не думала, що у них така важка робота, для мене досі загадка,як він зробив "виючій вовком від болю" спинальну анастезію. Я не могла не рухатись і лягти так як йому було потрібно, дуже болючі і часті перейми(в перших пологах за своєю дитиною так боляче не було), але цей чудо-лікар допоміг і лягти,як потрібно і дихав разом зі мною, щоб допомогти зафіксувати це положення і встиг зробити свою роботу (анестезію).
На самих пологах перед появою малюка було присутньо 2 акушер-гінеколога, акушерка, анестезіолог і дитячі: неонатолог та медсестри.
Я усім ДУЖЕ ДУЖЕ ДЯКУЮ від рецепції клініки Айвімед і до перекладача та нотаріуса, де власне і був фінал усієї співпраці.
Ви професійна команда. Ви чуйні, уважні, людяні, чесні.
Відгук пишу анонімний лише через збереження моєї конфіденційності, але запевняю вас,якщо ви звернетесь в цю клініку ви отримаєте повноцінну консультацію, обстеження, нотаріальне підписання договору, повне виконання усіх зобов'язань згідно договору, а також дуже гарне відношення до себе.
Не знаю як складеться життя, але я не виключаю можливість прийти в програму повторно.
Дякую усім працівникам клініки Айвімед та пологового будинку Адоніс.
Достоинства:
  1. Повна анонімність
  2. своєчасні виплати
  3. дуже гарне і чуйне відношення
Недостатки:
  1. Дівчина, що поселяє на квартиру Інна неорганізована
Шановна сурогатна мама, дякуємо Вам за вибір клініки «Айвімед» і за високу оцінку роботи наших фахівців. Ми стараємося створювати найкращі умови для жінок, які погоджуються стати сурогатними мамами і допомогти тим самим безплідним парам ставати батьками. Нам дуже приємно і важливо знати, що наші старання помічають і цінують. Ми передамо Ваші прекрасні слова нашим співробітникам!

З повагою, адміністрація клініки «Айвімед».

Была у доктора Онищук О. Д.

Елена Елена (Ukraine, Kyiv) 11 мая, 2021 год
Была у доктора Онищук О. Д., приемом довольна. В целом клиника понравилась. Удобно сдавать анализы, сразу есть узи.
Шановна Елена, дякуємо за Ваші прекрасні слова про лікаря-репродуктолога нашої клініки! Ми стараємося створювати найкращі умови для наших пацієнтів. Нам дуже приємно і важливо знати, що наші старання помічають і цінують.

Ми обов'язково передамо Ваші слова подяки Оксані Дмитрієвні!

З повагою, адміністрація клініки «Айвімед»

Величезне дякую вам!

Діана Діана (Ukraine, Kyiv) 27 апреля, 2021 год
Величезне дякую вам! Нарешті я можу написати про це! Я народила хлопчика, на якого ми з чоловіком чекали довгих 8 років! Дкуємо від нас трьох!
Дійсно чудова клініка і лікарі, всі на своєму місці і працюють відано. Я вважаю що саме такий підхід і допоміг нам, адже ми були в багатьох клініках а тільки тут нам допомогли нарешті.
Шановна Діана дякуємо за Ваш відгук про нашу клініку.

Ми стараємося працювати як злагоджена команда репродуктологів, акушерів-гінекологів, ембріологів, генетіків, анестезіологів, медичних сестер, адміністраторів, щоб допомагати нашим пацієнтам ставати батьками. І нам дуже приємно и важливо знати, що наші старання помічають!


З повагою, адміністрація клініки «Айвімед»

Дякую! Ви найкраща клініка!

Яна Яна 21 апреля, 2021 год
Дякую! Ви найкраща клініка! Ви допомогли збутися нашій мрії!
Якщо хтось сумнівається - не варто! Тут вам допоможуть! Чудові лікарі, сучасне обладанання, людьське відношення, завжди йдуть на зустріч. І головне що лікування допомагає!
Особлива подяка Вероніці Валеріївні! Лікар з великої літери і чудова людина!
Шановна Яна, дякуємо за Ваші прекрасні слова про клініку «Айвімед» і про лікаря-репродуктолога нашої клініки!

Ми працюємо як злагоджена команда професіоналів, щоб допомагати парам, які до нас звертаються, ставати батьками. І нам дуже приємно і важливо знати, що наші старання помічають.

Ми обов'язково передамо Ваші слова подяки Вероніці Валеріївні!

З повагою, адміністрація клініки «Айвімед»

Большое спасибо

Лариса Лариса 12 апреля, 2021 год
Большое спасибо за качественную медицинскую помощь! Очень хорошая клиника. Все современное. Довольно уютно и людей не очень много. Рекомендую!
Шановна Лариса, дякуємо Вам за вибір клініки «Айвімед» і за високу оцінку роботи наших фахівців. Для нас важливо виправдовувати Вашу довіру!

З повагою, адміністрація клініки «Айвімед»

Большое спасибо за все

Вика Вика 7 апреля, 2021 год
Большое спасибо за все, что вы для нас сделали! Мы очень счастливы оттого что держим на руках нашу крошку! Хочу сказать, что клиника отличная, врачи замечательные, медсестрички тоже, спасибо вам всем! Всегда входили в наше положение, и в условиях карантина лечение не прекращалось! Спасибо огромное!
Шановна Віка, дякуємо, що знайшли час і залишили відгук про нашу клініку.

Ми стараємося працювати як злагоджена команда репродуктологів, акушерів-гінекологів, ембріологів, генетіків, анестезіологів, медичних сестер, адміністраторів, щоб допомагати нашим пацієнтам ставати батьками. І нам дуже приємно и важливо знати, що наші старання помічають!


З повагою, адміністрація клініки «Айвімед»

И как бы на Вас побольше заработать...

Нина Нина 5 апреля, 2021 год
О клинике: вспоминаем гос.структуры с вечными очередями под кабинетом. Будьте готовы ждать не менее 30 минут каждый раз.
О докторе: Уланова В.В. Не многословна от слова "Совсем", хотите что-то узнать - нужно спрашивать, не знаете что спрашивать - не получите ответ и не узнаете. Осмотры в супер-ускоренном режиме, такое ощущение, что раздеваться нужно начинать с коридора. Но самое главное -... Читать отзыв
О клинике: вспоминаем гос.структуры с вечными очередями под кабинетом. Будьте готовы ждать не менее 30 минут каждый раз.
О докторе: Уланова В.В. Не многословна от слова "Совсем", хотите что-то узнать - нужно спрашивать, не знаете что спрашивать - не получите ответ и не узнаете. Осмотры в супер-ускоренном режиме, такое ощущение, что раздеваться нужно начинать с коридора. Но самое главное - назначения и обследования. Мы с мужем проходили все эти круги ада несколько месяцев, результата 0. После Улановой консультировались еще с 3 репродуктологами, у каждого из них минимум по 3 нашим обследованиям был вопрос: "зачем вы это делали?". Нам назначали обследования, которые делаются при невынашивании беременности, у нас же даже до зачатия дело не доходило (естественно, это были одни из самых дорогих анализов)... Даже думать о вреде для здоровья всяких проведенных бесполезных в нашем случае "иммунологических коррекций" и т.д. не хочу, страшно..
Шановна Ніна, нам шкода, що у вас залишилось таке враження про клініку.

Що стосується черг, то, на жаль, такі ситуації трапляються, але лікарі клініки докладають усіх зусиль, щоб приділити належу увагу кожному пацієнту. Лікарі проводять операції та певні маніпуляції і процедури в операційній, які можуть тривати довше, ніж планувалося. Тому час прийму пацієнтів, на жаль, може зсуватися.

Лікарі клініки «Айвімед», у тому числі й Вероніка Валеріївна, обов’язково інформують пацієнтів щодо плану діагностики та лікування і завжди готові відповісти на запитання пацієнтів. Але якщо пацієнти не формулюють запитання, то й лікар не може передбачити, що саме не зрозуміло пацієнтам.

Що стосується досліджень, то лікар індивідуально призначає аналізи та обстеження, щоб точно визначити причину, яка перешкоджає зачаттю дитини, та щоб усунути її і допомогти парі стати батьками.
Показать 1 ответ

Супер-клиника!

Марина Марина 2 апреля, 2021 год
Обратились в клинику "Айвимед" впервые и остались очень довольны. Обслуживание персоналом на высоком уровне, достойное отношение к каждому пациенту. Ни разу не пожалели о сделанном выборе. Рекомендуем!!!
Шановна Марина, спасибі за Ваші прекрасні слова!

Дякуємо Вам за вибір клініки «Айвімед» і за високу оцінку роботи наших фахівців. Для нас важливо виправдовувати Вашу довіру!

З повагою, адміністрація клініки «Айвімед»

Хорошая клиника

Мария Мария 31 марта, 2021 год
Хорошая клиника, приветливые девочки на рисепшене, врачи внимательные. Иногда бывают очереди, но быстро рассасываются. Медсестры умелые, никогда синяков не остается. Лечились с мужем тут полгода и вот наконец-то я увидела 2 полоски! Мы очень счастливы!
Шановна Марія, дякуємо за те, що Ви залишили відгук про нашу клініку.

Ми стараємося працювати як злагоджена команда репродуктологів, акушерів-гінекологів, ембріологів, генетіків, анестезіологів, медичних сестер, адміністраторів, щоб допомагати нашим пацієнтам ставати батьками. І нам дуже приємно и важливо знати, що наші старання помічають!


З повагою, адміністрація клініки «Айвімед»

очень понравилась клиника

Гость Гость 24 марта, 2021 год
очень понравилась клиника, я сюда пришла донором яйцеклетки хорошие врачи, медсестры. у меня был хороший кординатор. все прошло отлично, никаких задержек по компенсации. со здоровьем тоже все ок.прийду второй раз сююда тоже
Шановний Гість, дякуємо Вам за вибір клініки «Айвімед» і за високу оцінку роботи наших фахівців. Ми стараємося створювати найкращі умови для жінок, які погоджуються стати донорами яйцеклітин і допомогти тим самим безплідним парам ставати батьками. Нам дуже приємно і важливо знати, що наші старання помічають і цінують.

З повагою, адміністрація клініки «Айвімед».

Большое спасибо!

Инесса Инесса 15 марта, 2021 год
Большое спасибо! Очень помогли!Советую вашу клинику всем знакомім. если бы не вы то я не была бы мамочкой двух чудесных крошек!
Шановна Інеса, дякуємо за Ваш відгук про нашу клініку.

Ми стараємося працювати як злагоджена команда репродуктологів, акушерів-гінекологів, ембріологів, генетіків, анестезіологів, медичних сестер, адміністраторів, щоб допомагати нашим пацієнтам ставати батьками. І нам дуже приємно и важливо знати, що наші старання помічають!


З повагою, адміністрація клініки «Айвімед»

Дякую величезне!

Юлія Юлія 10 марта, 2021 год
Дякую за те що допомогли нам втілити свою мрію! Наше янголятко народилося тільки завдяки вам! Дякуємо за медичну допомогу і людяну підтримку! Будьте здорові і успіхів вашій клініці!
Шановна Юлія, дякуємо Вам за те, що знайшли час і залишили відгук про нашу клініку. Спасибі за прекрасні теплі слова!

Ми стараємося працювати як злагоджена команда репродуктологів, акушерів-гінекологів, ембріологів, генетиків, анестезіологів, медичних сестер, адміністраторів, щоб допомагати нашим пацієнтам ставати батьками. І для нас важливо знати, що наші старання цінують.


З повагою, адміністрація клініки «Айвімед».

Клиника нормальная, врачи

Дарина Дарина 4 марта, 2021 год
Клиника нормальная, врачи тут хорошие. Быстро сделали диагностику, сдавала тут и анализы. Хороший репродутколог и эндокринолог, пролечилась. Эффект наконец-то есть и появилась надежда на беременность
Шановна Дарина, дякуємо за Ваш відгук про нашу клініку.

Ми стараємося працювати як злагоджена команда репродуктологів, акушерів-гінекологів, ембріологів, генетіків, анестезіологів, медичних сестер, адміністраторів, щоб допомагати нашим пацієнтам ставати батьками. І нам дуже приємно и важливо знати, що наші старання помічають!


З повагою, адміністрація клініки «Айвімед»

Спостерігалась тут

Оленка Оленка 24 февраля, 2021 год
Спостерігалась тут під час вагітності. Мен сподобалось, що клініка сучасно обладнана, можна зробити навіть 4д узі, аналізи теж тут задавала і усі результати відразу надходили до мого лікаря. Черг майже ніколи нема, адмінітратори і по телефону і у клініці завжди вічливі і уважні. Я задоволена.
Шановна Олена, дякуємо Вам за вибір клініки «Айвімед» і за високу оцінку роботи наших фахівців. Для нас важливо виправдовувати Вашу довіру!

З повагою, адміністрація клініки «Айвімед».

19.02.2021

Явно Е.М. и Явно Я.В. Явно Е.М. и Явно Я.В. 19 февраля, 2021 год
От всей души хочу поблагодарить Парпалей Каролину Константиновну, за то что помогла осуществить главное наше желание, стать родителями.Спасибо за терпение, поддержку и со участие.
Шановні Явно Е.М. і Явно Я.В., дякуємо за Ваші прекрасні слова про нашу клініку!

Ми стараємося працювати як злагоджена команда репродуктологів, акушерів-гінекологів, ембріологів, генетіків, анестезіологів, медичний сестер, адміністраторів, щоб допомагати нашим пацієнтам ставати батьками. І нам дуже приємно и важливо знати, що наші старання помічають.

Ми обов'язково передамо ваші слова подяки Кароліні Костнятинівні!

З повагою, адміністрація клініки «Айвімед»
Медицинский центр «Айвимед»
Медицинский центр «Айвимед» - это центр вспомогательной репродукции, который находится в столице Украины. Обращаясь в центр с проблемой, вы повышаете свои шансы на зачатие ребенка и такое вероятно, благодаря высококвалифицированным специалистам и их многолетнему опыту.
Здесь доктора используют инновационные разработки репродуктологии и эмбриологии, а также для вас будет доступна эмбриоскопия, предимплантационная генетическая... подробнее

Рейтинг 4.5 из 5 на основании 225 отзывов
Адрес: Киев, ул. Авиаконструктора Антонова, д. 2-б
Медицинские центры
СантаЛен
СантаЛен

Рейтинг: 4.2
388 отзывов
Медицинский Центр Симметрия
Медицинский Центр Симметрия

Рейтинг: 3.7
16 отзывов
Медицинский центр Моя Клиника
Медицинский центр Моя Клиника

Рейтинг: 3.8
44 отзыва
Национальный Институт Рака
Национальный Институт Рака

Рейтинг: 4
1333 отзыва
Добробут
Добробут

Рейтинг: 2.4
557 отзывов
Медиком
Медиком

Рейтинг: 4.7
864 отзыва
ООО АЙЛАЗ медицинский центр
ООО АЙЛАЗ медицинский центр

Рейтинг: 4.9
317 отзывов
Мужское здоровье клиника
Мужское здоровье клиника

Рейтинг: 4.5
170 отзывов


Продолжая посещение, вы соглашаетесь на использование файлов cookie и Политикой конфиденциальности
Принимаю