Mebli Karpat Natali (ОЛХ) Сабадош Наталья Юрьевна отзывы

Отзывы покупателей
Mebli Karpat Natali (ОЛХ) Сабадош Наталья Юрьевна
1.9 5
9 отзывов / 1337 просмотров

Хороша робота, рекомендую

Отзыв написан 4 мин 14 сек назад
А мені все сподобалося за таку вартість у 8500 грн. за стіл в 3 м +80 см розкладається, я вважаю це шикарний вибір. І колір хороший, і оббивку на крісла я сама вибирала, ще й тканину на штори таку, як на стільцях мені вислали. Думаю за стіл і 12 крісел загальною вартістю в 19500 грн., навіть...  Читать отзыв Mebli Karpat Natali (ОЛХ) Сабадош Наталья Юрьевна - Хороша робота, рекомендую Mebli Karpat Natali (ОЛХ) Сабадош Наталья Юрьевна - Хороша робота, рекомендую А мені все сподобалося за таку вартість у 8500 грн. за стіл в 3 м +80 см розкладається, я вважаю це шикарний вибір. І колір хороший, і оббивку на крісла я сама вибирала, ще й тканину на штори таку, як на стільцях мені вислали. Думаю за стіл і 12 крісел загальною вартістю в 19500 грн., навіть гріх було б казати щось погане. Моя родина задоволена. Я, до речі, теж замовила перед новим роком, але прекрасно розумію, що то свята, ну почекала три неділі, але ж головне результат, а ним я задоволена. Буду ще на ку хню стіл замовляти. Дякую за товар і гарний настрій!
Достоинства:
  1. зроблено якісно, так як на фото, і відповідно до заданих вимог
Недостатки:
  1. трохи не налагоджена доставка

Непорядний виробник меблів, що постачає брак покупцям

Отзыв написан 4 ноября, 2019 год
Ніколи не купуйте меблі у цього виробника - бо залишитесь сам на сам зі своїми проблемами.
Телефон: 097-617-49-36, посилання на olx.ua: https://derevjanamebel.olx.ua/uk/
Раніше вже писав короткий відгук, але після повного ігнорування моїх проблем з вини продавця цим самим продавцем, вирішив навести повну хронологію подій від моменту замовлення до поставки бракованого столу і стільців не того кольору.
25.09.2019р – зв’язався...  Читать отзыв
Ніколи не купуйте меблі у цього виробника - бо залишитесь сам на сам зі своїми проблемами.
Телефон: 097-617-49-36, посилання на olx.ua: https://derevjanamebel.olx.ua/uk/

Раніше вже писав короткий відгук, але після повного ігнорування моїх проблем з вини продавця цим самим продавцем, вирішив навести повну хронологію подій від моменту замовлення до поставки бракованого столу і стільців не того кольору.

25.09.2019р – зв’язався з пані Наталією Сабадош для замовлення комплекту стола + стільців. Обговорили всі деталі, я три рази підкреслив, що потрібні меблі кольору «золотий дуб», так як вікна та інші меблі на кухні саме такого кольору, більше того – я декілька разів скидав пані Наталії її ж фото з меблями столи та стільці) того кольору, який потрібен мені і вона підтвердила (по телефону і в Viber), що саме такого кольору будуть меблі (скрін переписки додаю).
Mebli Karpat Natali (ОЛХ) Сабадош Наталья Юрьевна - Непорядний виробник меблів, що постачає брак покупцям
По строкам виготовлення вона обіцяла 1 тиждень. Попросила передплату 1'000 гривень, я перерахував гроші ій на карту в цей же день і став очікувати стіл.

15.10.2019р – по-факту я очікував виготовлення столу і стільців майже три тижні, після повідомлення про готовність меблів одразу перерахував решту коштів (9'600грн.) на карту пані Наталії і очікував відправки меблів. Комплект був відправлений 16.10.2019р і їхав до мене майже тиждень.

22.10.2019р – кур’єр Нової Пошти привіз мені додому стіл та стільці у запакованому вигляді. Уявіть моє здивування, коли, відкривши коробки та пакунки для перевірки, я побачив стіл та стільці не того кольору; замовляв «золотий дуб», а приїхав «темний горіх». Я одразу почав телефонувати пані Наталії для з’ясування ситуації, але вона не відповідала. Не маючи змоги затримувати кур’єра, я був вимушений підписати документи, оплатити доставку і відпустити людину (тому що доставка вартувала 2'400грн. і я би просто втратив ці гроші). До самого вечора я телефонував пані Наталії та писав у Viber, але, нажаль, відповідь так і не отримав.

По-перше, мене категорично не влаштовував колір меблів, а, по-друге, що важливіше, стільниця стола приїхала до мене з дефектами, які могли бути зроблені лише на виробництві. Фото додаю.
1. Стільниця вкрита мілкими пухирцями по всій поверхні, наче при лакуванні з неї не прибрали мусор (або лак був с піском), а, подекуди, складається враження що то є кінчики цвяхів, що стирчать зі шпону.
2. На кромці однієї половини стільниці присутні сколи глибиною 1-2мм, шириною декілька сантиметрів. В місцях сколів лак змінює колір і їх видно ще краще.
3. На стільниці присутня велика кількість білих плям молочного кольору, діаметром від кількох міліметрів до 1,5см. Мілких плям багато, наче хтось пройшов по стільниці піскоструєм.
Mebli Karpat Natali (ОЛХ) Сабадош Наталья Юрьевна - Непорядний виробник меблів, що постачає брак покупцям Mebli Karpat Natali (ОЛХ) Сабадош Наталья Юрьевна - Непорядний виробник меблів, що постачає брак покупцям Mebli Karpat Natali (ОЛХ) Сабадош Наталья Юрьевна - Непорядний виробник меблів, що постачає брак покупцям Mebli Karpat Natali (ОЛХ) Сабадош Наталья Юрьевна - Непорядний виробник меблів, що постачає брак покупцям

За пані Наталією вдалось зв’язатись пізніше. Відповіді на мої претензії щодо кольору і дефектів по телефону були приблизно такими:
1. Не той колір?, - Ви винуваті самі, треба було краще мені пояснювати, а, взагалі, відправити шматочок зразка потрібного кольору мені для виготовлення меблів. “Але я ж відправляв Вам Ваші ж фото, три рази, - цього недостатньо?”, - ні, недостатньо, на фото не видно колір.
2. Сколи на стільниці?, - Так скільки там цих сколів?, - всього лиш пара міліметрів на пару сантиметрів. А що Ви хотіли за такі гроші? Ви знаєте скільки коштує такий стіл в магазині?, - Дякуйте, що взагалі вислали Вам якісну річ.
3. Безліч білих плям?, - ні, це не дефект виробництва, це Ви самі зробили ці плями, а тепер наговорюєте на нас, ми точно не могли зробити такі дефекти.
4. Пісок та пухирці по всій стільниці?, - а що Ви хотіли за такі гроші? Ви знаєте скільки коштує такий стіл в магазині? І взагалі, - це нормально.

Вчора я запропонував пані Наталії замінити дефектну стільницю на нормальну: я вишлю їх брак їм, а вони мені – нормально зроблену стільницю. Після цього на зв’язок пані Наталія не виходить, на телефонні дзвінки не відповідає.

Я довго вибирав серед безлічі варіантів і пані Наталя приємно вразила файними фото виробів. Але реальність кардинально відрізняється від тої казочки, яку вона продає на ОЛХ.

Очевидно, мені прийдеться продавати стіл с дефектною стільницею та стільці, бо їх колір не влаштовує мене категорично. Продавати з великим дисконтом, тому що брак. Я заплатив за комплект меблів 13’000грн з урахуванням доставки, а втрачу на цьому 4-5 тисяч і купу власного часу.

Я пишу цей відгук для того, щоби люди, які хочуть замовляти меблі у цієї пані, подумали тричі, перш ніж перераховувати їй свої гроші. За красивими фото та гарними словами по телефону насправді стоїть повна, абсолютна незахищеність покупця від такого недобросовісного виробника; ніяких, повторюю, ніяких документів на свої меблі пані Наталя не надає, тобто у випадку браку Ви лишитесь сам на сам зі своєю проблемою. Вам можуть прислати меблі будь-якого кольору, бо пані Наталя «неправильно зрозуміла», або «недобачила на фото» (на трьох фото), а про якість я взагалі мовчу. Я зрозумів, що сколи на кромці стільниці та пухирці від цвяхів на стільниці для цих виробників – звичне діло, а в будь-яких інших дефектах на кшталт білих плям по стільниці вони легко звинуватять покупця. «Я відправляю по сорок столів на тиждень і ніхто не жаліється, лиш Ви тут розказуєте про свій стіл, може ви самі його облили чимось, а наговорюєте на нас», - отаку відповідь може почути кожен покупець. За Ваші гроші Вас облиють помиями и залишать сам на сам зі своєю проблемою. А скільки було з'їджено нервів - про це навіть і казати не варто.

Тому я ще раз прошу тричі подумати, перш ніж купувати меблі у пані Наталі.

P.S. Після цієї епопеї я вже навіть не сподіваюсь на порядність даного виробника меблів і на те, що моє питання з якістю та кольором буде вирішено. Але я з інтересом прочитав би відгук виробника на мій коментар. Може, напишуть хоч тут, бо у Viber - тиша.
Достоинства:
  1. Гарні фото на olx.ua
Недостатки:
  1. Абсолютна незахищеність покупця: виробник не надає жодних документів на свої вироби та жодних гарантій їх якості і відповідності замовленим виробам.
  2. Вам можуть приїхати меблі будь-якого кольору і будь-якої якості, але Ви залишитесь сам на сам зі своєю проблемою.

Відповідь Іванні Кузьо

Отзыв написан 3 ноября, 2019 год
Шановна пані замовила в нас 1 стілець.За який оплатила повну вартість ,яку ми від неї не вимагали.по тел сказали предоплата 400грн.Вона вирішила скинути всю суму.Так ми отримали гроші 30.10.19 о 19:57 сума 1300грн.Пообіцяли на наступний день вислати стільця.На наступний день нам його невдалось вислати.Вже 31.10.19 отримали погрози з її сторони щоб повернути їй кошти,бо вона не бачить відправлення в додатку...  Читать отзыв Шановна пані замовила в нас 1 стілець.За який оплатила повну вартість ,яку ми від неї не вимагали.по тел сказали предоплата 400грн.Вона вирішила скинути всю суму.Так ми отримали гроші 30.10.19 о 19:57 сума 1300грн.Пообіцяли на наступний день вислати стільця.На наступний день нам його невдалось вислати.Вже 31.10.19 отримали погрози з її сторони щоб повернути їй кошти,бо вона не бачить відправлення в додатку "нова пошта" на своє призвіще. Телефонувала нам ввечері і в нас ніхто трубки не брав.Ми повертались через перевал де зв'язок переривається.Людина вирішила ,якщо слухавки ніхто не бере то ми є гади,які наживаються на чужих коштах,але вона дуже занадто помилилась ,про що й сама шкодувала.Я скидаю скрін що є доказом.Я вкючивши опівночі свій тел приїхавши додому читаю о 00:22 01.11.19 особисте повідомлення із великою погрозою повернути кошти.Заходжу у додаток приват 24 і одразу їх їй перераховую.Зранку ця Іванна дуже пошкодувала,що так погорячкувала.Хотіла щоб ми вислали того стільця ,який їй так дуже потрібен з великими вибаченнями.В обід о 15:07 скидаю скрін з описом який вона залишила тут,що нібито ми її заблокували звернеться до всіх :податкова,суд,профіль з її 8 тис.клієнтів підключить всю Україну і самого презедента. Пише в описах своїх ,що за 2 доби не було зв'язку!Ну просто бреше.Вона їх отримала за 28год.Меблі робимо роки і на рахунок грошей нікого не обманули.Дійсно не завжди виходить висилати меблі в зазначений термін.Є багато вдячних наших клінтів ,які замовили меблі за доступною ціною і рекомендують нас.Тож у кожного є власний вибір за свої кошти купує де бажає.А пані Іванну ніхто не називав поганою людиною,на відміну від неї самої ,що вона вписала за нас неправдиво!Ось так якщо у людини нема можливості відповісти завчас то треба бути готовому що вас облиють чим тільки можуть.За потреби можу скинути повну переписку.Mebli Karpat Natali (ОЛХ) Сабадош Наталья Юрьевна - Відповідь Іванні Кузьо Mebli Karpat Natali (ОЛХ) Сабадош Наталья Юрьевна - Відповідь Іванні Кузьо Mebli Karpat Natali (ОЛХ) Сабадош Наталья Юрьевна - Відповідь Іванні Кузьо Mebli Karpat Natali (ОЛХ) Сабадош Наталья Юрьевна - Відповідь Іванні Кузьо

Таки я була права!

Отзыв написан 1 ноября, 2019 год
Після прочитаних тут відгуків мені і написаної смс з вимогами повернути кошти 1300 грн гроші мені повернули. Але потім почалась переписка довга і нудна. Наталя звинувачувала мене у непорядності і нетерплячості. Що я понана людина і т. д. Так і не відправивши стільця, не взявши за 2 доби слухавку і т. д. У мене така ситуація вперше. Дуже неприємно. За...  Читать отзыв Після прочитаних тут відгуків мені і написаної смс з вимогами повернути кошти 1300 грн гроші мені повернули. Але потім почалась переписка довга і нудна. Наталя звинувачувала мене у непорядності і нетерплячості. Що я понана людина і т. д. Так і не відправивши стільця, не взявши за 2 доби слухавку і т. д. У мене така ситуація вперше. Дуже неприємно. За мої кошти я ще й маю те все читати. Я знаю Наталю що ви прочитаєте цей відгук. Тому задумайтесь і виправляйтесь. Якщо ви вже займаєтесь інтернет торгівлею то зворотній звязок між вами і покупцем має бути. Не забудьте показати цей відгук працівникам нової пошти. Вони вам поспівчувають і мене засудять. І незай вони перекинуть кошти такому продавцеві як ви і почитають такі відгуки. Побачимо як вони себе поведуть.
Достоинства:
  1. Гарні фото і гарні описи про якість продукції. Кошти повернули але облили брудом!
Недостатки:
  1. Товар я не отримала спершу в зазначені терміни. Зворотнього звязку нема з продпвцем. Лише переписка в вайбер та й то тоді коли у продавця є настрій на спілкування.
  2. Одним словом :Тут все складно. 100% предоплата, відправка не знаю як і на яких умавах. Не рекомендую!

Ужасно!

Отзыв написан 31 октября, 2019 год
Просто
Я кошти оплатила. Але мене тепер заблокували! Та не на тих натрапили! Я їм зроблю! Я в інтернеті в цих податкових справах як риба в воді! Я цим гадам задам жару! Я вийжу на олх, я звернусь др налоговиків, я подам заяву до суду, витягну вю інфу з...  Читать отзыв
Просто Mebli Karpat Natali (ОЛХ) Сабадош Наталья Юрьевна - Ужасно! МОШЕННИКИ Mebli Karpat Natali (ОЛХ) Сабадош Наталья Юрьевна - Ужасно! МОШЕННИКИ Mebli Karpat Natali (ОЛХ) Сабадош Наталья Юрьевна - Ужасно! МОШЕННИКИ Mebli Karpat Natali (ОЛХ) Сабадош Наталья Юрьевна - Ужасно! МОШЕННИКИ Mebli Karpat Natali (ОЛХ) Сабадош Наталья Юрьевна - Ужасно! МОШЕННИКИ
Я кошти оплатила. Але мене тепер заблокували! Та не на тих натрапили! Я їм зроблю! Я в інтернеті в цих податкових справах як риба в воді! Я цим гадам задам жару! Я вийжу на олх, я звернусь др налоговиків, я подам заяву до суду, витягну вю інфу з держ і банківськгоо реєстру. Це шарлатани! Та ще в мене профільз 8 тисячами клвєнтів! Ми розкрутимо цю тему по всій Україні. Ще й президента підключу

Это мошенники!!!!!

Отзыв написан 29 октября, 2019 год
Хочу поделится своим горьким опытом заказа через вот этих продавцов. Заказала я мебель ещё 7 октября. Пообещали до мебель будет готова до конца недели, естественно после того как я сбросила предоплату 1000 грн. Через неделю никто мне не отписался, поэтому я сама написала, на что не получила ответа. Я начала настойчиво звонить, после n-го количества звонков мне наконец-то ответили. Начали...  Читать отзыв Хочу поделится своим горьким опытом заказа через вот этих продавцов. Заказала я мебель ещё 7 октября. Пообещали до мебель будет готова до конца недели, естественно после того как я сбросила предоплату 1000 грн. Через неделю никто мне не отписался, поэтому я сама написала, на что не получила ответа. Я начала настойчиво звонить, после n-го количества звонков мне наконец-то ответили. Начали нести какой-то бред, типо дети заблокировали телефон, и не видели моих смс (хотя в Вайбере видно когда человек прочитал сообщение). Успокоили меня до или деньги им не нужны, просто сейчас на производстве нету краски. Ждём краску, проходит ещё неделя, опять пишу. Они только через неделю начали красить. Прошла ещё неделя, на мои смс опять никто не отвечает, я яросно звоню, но ответа тоже нету. Я написала письмо с угрозой, что я пойду в полицию, но реакции тоже нету. Поэтому не ведитесь на этих уродов, тем более что на них уже много людей жалуется.
Достоинства:
  1. Их нету.
Недостатки:
  1. Кидают людей на деньги

Шарлатаны-мебельщики

Отзыв написан 22 октября, 2019 год
Никогда не сотрудничайте с этими людьми и не покупайте у них ничего. Телефон : 097 617 4936, ссылка на ОЛХ: https://derevjanamebel.olx.ua/uk/
Это шарлатаны. Если Вам повезёт, то мебель пришлют. Но качество этой мебели будет ужасным а цвет - не тем, который Вы заказывали. Заказывал стол и стулья светлый дуб, приехали цвета тёмный орех, ужасного качества. Продавец сразу же включает игнор...  Читать отзыв
Никогда не сотрудничайте с этими людьми и не покупайте у них ничего. Телефон : 097 617 4936, ссылка на ОЛХ: https://derevjanamebel.olx.ua/uk/
Это шарлатаны. Если Вам повезёт, то мебель пришлют. Но качество этой мебели будет ужасным а цвет - не тем, который Вы заказывали. Заказывал стол и стулья светлый дуб, приехали цвета тёмный орех, ужасного качества. Продавец сразу же включает игнор и дозвониться нереально.
Достоинства:
  1. Их нет
Недостатки:
  1. Мебель ужасного качества
  2. Цвет может быть любым, только не тем, который Вы закажете

Шарлатаны. Обман на деньги.

Отзыв написан 14 октября, 2019 год
Даже и не думайте сотрудничать с данной особью. Заказал у нее стулья, попросила предоплату в сумме 800грн., понимая,что возможно необходимона расходники я деньги сбросил, и поинтересовался сроком изготовления - ответели что неделя. Спустя неделю, перенесли еще на неделю, потом еще... В итоге - полный игнор, ни денег ни товара. Будьте внимательны! Даже и не думайте сотрудничать с данной особью. Заказал у нее стулья, попросила предоплату в сумме 800грн., понимая,что возможно необходимона расходники я деньги сбросил, и поинтересовался сроком изготовления - ответели что неделя. Спустя неделю, перенесли еще на неделю, потом еще... В итоге - полный игнор, ни денег ни товара. Будьте внимательны!
Достоинства:
  1. НЕТ
Недостатки:
  1. Шарлатаны

Делают мебель ужасного качеста + обманывают на деньги.

Отзыв написан 17 апреля, 2019 год
Никогда не сотрудничайте и не покупайте мебель в "Сабадош Наталія Юріївна"
телефон: 097 617 4936, ссылка на ОЛХ: https://derevjanamebel.olx.ua/uk/
Присылают мебель (столы и стулья) ужасного качества, с расколотыми ножками и торчащими гвоздями и говорят что цена соответствует качеству! Плюс ко всему же, обещают поменять или вернуть деньги за товар, после чего полный игнор!
Никогда не сотрудничайте и не покупайте мебель в "Сабадош Наталія Юріївна"
телефон: 097 617 4936, ссылка на ОЛХ: https://derevjanamebel.olx.ua/uk/
Присылают мебель (столы и стулья) ужасного качества, с расколотыми ножками и торчащими гвоздями и говорят что цена соответствует качеству! Плюс ко всему же, обещают поменять или вернуть деньги за товар, после чего полный игнор!
Достоинства:
  1. Их нет
Недостатки:
  1. 1. Мебель (если это можно так назвать), ужасного качества!
  2. 2. Обманывают людей на деньги!



Mebli Karpat Natali (ОЛХ) Сабадош Наталья Юрьевна

Mebli Karpat Natali (ОЛХ) Сабадош Наталья Юрьевна
Чтобы добавить описание, напишите нам на обратную связь
Рейтинг 1.9 из 5 на основании 9 отзывов

Мебель

Интернет-магазин мебели Shurup
Интернет-магазин мебели Shurup

Рейтинг: 4.2
188 отзывов
Интернет-магазин Itis
Интернет-магазин Itis

Рейтинг: 1.1
748 отзывов
itis.ua интернет-магазин
itis.ua интернет-магазин

Рейтинг: 1.5
15 отзывов
Мебельная мастерская WOODsystems
Мебельная мастерская WOODsystems

Рейтинг: 4.3
69 отзывов
Интернет-магазин мебели Dybok
Интернет-магазин мебели Dybok

Рейтинг: 4.2
165 отзывов
Компания "BIRKA"
Компания "BIRKA"

Рейтинг: 4.8
149 отзывов
AnLiMebel Ирпень
AnLiMebel Ирпень

Рейтинг: 5
3 отзыва
lesopilka-group.com.ua интернет-магазин
lesopilka-group.com.ua интернет-магазин

Рейтинг: 3.2
44 отзыва
ukraine-furniture.com.ua
ukraine-furniture.com.ua

Рейтинг: 1.3
27 отзывов
Мебельный центр "Диамант"
Мебельный центр "Диамант"

Рейтинг: 5
2 отзыва



Вам необходимо войти или зарегистрироваться
fullscreen
close