Всім привіт. Працювала в макдональдсі в Німеччині від компанії «Мавіста». Це було незабутньо. Стільки крутих людей прийшли в моє життя, як я покращила свій рівень мови з А2 до В1 всього за три місяці, стільки красивих місць я встигла відвідати, а наші вечори на балконі квартири після роботи – це те, що я пам’ятатиму завжди. Мені здається, що тут важлива... Читать отзыв Всім привіт. Працювала в макдональдсі в Німеччині від компанії «Мавіста». Це було незабутньо. Стільки крутих людей прийшли в моє життя, як я покращила свій рівень мови з А2 до В1 всього за три місяці, стільки красивих місць я встигла відвідати, а наші вечори на балконі квартири після роботи – це те, що я пам’ятатиму завжди. Мені здається, що тут важлива атмосфера і настрій, а не робота, яку ви робите. Хоч і ставлення до клієнтів в Мавісти дуже круте. В мене від співпраці лише найкращі враження. Тверда п’ятірка з п’яти можливих!!!
Я вже три року їжджу від мавісти і жодного разу не було ігнору чи ше якихось підстав. Був на черешні, на яблуках і на складі одягу, кожного разу були нормальні умови і нормальні гроші заробив. Якщо вибираєте компанію, шоб поїхати в Німеччину то раджу до них звертатися, вони не обманюють.
Достоинства:
багато вакансій
приємні менеджери
завжди допоможуть, коли ти в Німеччині
Недостатки:
трохи дорого, як для студента, але гроші 100% відібєш і нормально заробиш
Минулого року від компанії мавіста їздив збирати клубніку в Германію. Впринципі все було добре все так як обіцяли. Виїхав вчасно а заробив більше ніж планував. Рекомендую.
Привіт) У 2019 році влітку їздила в Німеччину на роботу в готелі. Це була дуже класна вакансія, готель дуже красивий, робота не складна, роботодавці відносилися до нас дуже добре, вдалося не тільки добре заробити, а й багато подорожувати. Менеджери компанії весь час були на зв'язку і хоч були деякі непорозуміння і проблеми, вони оперативно допомагали їх вирішити. У 2020... Читать отзыв Привіт) У 2019 році влітку їздила в Німеччину на роботу в готелі. Це була дуже класна вакансія, готель дуже красивий, робота не складна, роботодавці відносилися до нас дуже добре, вдалося не тільки добре заробити, а й багато подорожувати. Менеджери компанії весь час були на зв'язку і хоч були деякі непорозуміння і проблеми, вони оперативно допомагали їх вирішити. У 2020 допомогли мені повернути податок. Дякую))
Всім привіт) Хочу залишити відгук щодо вакансії, на яку вдалося поїхати літом 2019 року. Навчаюся на туризмі та володію англійською та трохи німецькою, тому мені запропонували вакансію в готельно-ресторанному комплексі. Я був помічником на кухні, робота не легка, доводилося працювати і понаднормовий час, але мені сподобалося. Я зміг заробити суму на яку розраховував, додатковим бонусом та приємністю стали чайові від... Читать отзыв Всім привіт) Хочу залишити відгук щодо вакансії, на яку вдалося поїхати літом 2019 року. Навчаюся на туризмі та володію англійською та трохи німецькою, тому мені запропонували вакансію в готельно-ресторанному комплексі. Я був помічником на кухні, робота не легка, доводилося працювати і понаднормовий час, але мені сподобалося. Я зміг заробити суму на яку розраховував, додатковим бонусом та приємністю стали чайові від клієнтів. Окрім того, робота в готелі дала мені можливість познайомитися з великою к-стю людей, з деким спілкуюся досі. Загалом - це ,звісно, не робота моєї мрії, але хороша можливість напрактикуватися та підтягнути мову
Минулого літа їздила на збір черешень. Мої друзі рекомендували Мавісту, бо вже багато разів від них їздили, тому вирішила обрати цю компанію. Менеджери мені запропонували дуже багато вакансій, але мене цікавив саме збір, бо я хотіла заробити. Загалом дуже задоволена, мені швидко і вичерпно відповідали на всі запитання, виїзд відбувся вчасно, і в Німеччині я зустріла дуже крутих людей. Рекомендую... Читать отзыв Минулого літа їздила на збір черешень. Мої друзі рекомендували Мавісту, бо вже багато разів від них їздили, тому вирішила обрати цю компанію. Менеджери мені запропонували дуже багато вакансій, але мене цікавив саме збір, бо я хотіла заробити. Загалом дуже задоволена, мені швидко і вичерпно відповідали на всі запитання, виїзд відбувся вчасно, і в Німеччині я зустріла дуже крутих людей. Рекомендую цю компанію!!
Клані відгуки публікують на своїй сторінці а негативні видаляють, як і негативні коменти в інсті жах краще уникайти цю компанію ігнорать до останього нічого не говорять
Компанія хороша) інколи туплять менеджери, проте я їздила від них взимку на роботу. Там нас зустріли і поселили, а на наступний день вже на роботу✨ Також, коли почався карантин, мала знову їхати, але на жаль ту вакансію закрили, пропонували інші вакансії але я відмовилась і мій завдаток повернули без проблем✔ Тож їм вірити можна.
Підписав на змиму 2020 контрак робота мала бути з 5 січня після нового року не відповідали на дзвінки прийшлось приїхати в офіс на, що мені сказали ваш менеджер хворий ніхто нічого не повідомив за втрачені дні все що отримав щей хамське відношення коли я до них завіта ось така компанія
Всім привіт
Я задоволений
Їздив на клубніку
Робота в готелі
У 2020 допомогли мені повернути податок.
Дякую))
Всім привіт) Хочу залишити відгук щодо вакансії
Дуже задоволена роботою компанії.
Це жах АФЕРИСТИ
Робота в Німеччині