Mavista отзывы

Отзывы клиентов, сотрудников, отзывы о работодателях
Mavista
4.6 5
26 отзывов / 2704 просмотра
Результаты отзывов

Допомогли повернути податок

Гость Гость вторник, 13 апреля
Повертала податок за 2019 рік, менеджер все доступно пояснив, підказали, які документи потрібно зібрати.

Отличное качество обслуживания

Светлана Светлана понедельник, 5 апреля
Работала в Германии но не от компании Мависта (тогда ещё про неё не знала ),по возращению подсказали,что можно вернуть налоги ,я случайно наткнулась на эту компанию,чтобы вернуть налоги,поговорила с менеджером,и занялась возвратом,подготовила все необходимые документы и оплатила услуги компании.Возврат пришёл спустя два месяца,я приятно удивилась ,расчитывала на более длительный период возврата .Огромное спасибо за указанные услуги

Поїздка в Мюнхен та повернення податків

Гость Гость четверг, 1 апреля
Їхав від компанії " Мавіста" на склад одягу у Німеччину, загалом все сподобалось + помогли повернути податки ....

Рекомендую!!!

Ліля Ліля 19 марта, 2021 год
Від Мавісти я їздила на збір черешень у 2019 році. Робота тяжка, але заробила десь 5000 Євро за 2 місяці, тому залишилась дуже задоволена. Хто не боїься фізичної праці, раджу сміливо так їздити. Тим паче студенту це зробити дуже просто, головне взяти довідку з університета. Компанія все добре організувала, перетнули кордон і доїхали без ніяких проблем. Житло також було хорошим.
Достоинства:
  1. чудова організація
  2. постійна підтримка в Німеччині
Недостатки:
  1. не бачу недоліків

[email protected]

Юлія Юлія 18 марта, 2021 год

Ми з друзями їхали від Мавісти на роботу в Німеччину. Працювали в Мюнхені на складах одягу. Наші менеджери дуже швидко все організували, документи, виїзд.
Проживали ми парами, по 2 людини в кімнаті. Було дуже комфортно так як в кімнаті був душ + туалет, а кухня була загальна. До робити нам... Читать отзыв
Mavista - uliapidhrebelna@gmail.com Mavista - uliapidhrebelna@gmail.com Mavista - uliapidhrebelna@gmail.com Mavista - uliapidhrebelna@gmail.com Mavista - uliapidhrebelna@gmail.com
Ми з друзями їхали від Мавісти на роботу в Німеччину. Працювали в Мюнхені на складах одягу. Наші менеджери дуже швидко все організували, документи, виїзд.
Проживали ми парами, по 2 людини в кімнаті. Було дуже комфортно так як в кімнаті був душ + туалет, а кухня була загальна. До робити нам з подругою потрібно було йти 10хв. А наші хлопці добирались есбаном приблизно 1 годину.
Біля нашої роботи було 2 великих супермаркети, а до центру ми їхали 30хв. Так як ми працювали тільки по 8 год, було багато вільного часу. Ми старались на вихідних кудись поїхати, щось побачити. Ми були в Австрії, Італії, подорожували по Німеччині.
І ще великим бонусом є те що ви працюєте там офіційно і пізніше вам повертається податок.
Нам все сподобалось рекомендую компанію Мавіста

Дякую Мавісті !

Аліна Аліна 17 марта, 2021 год
Працювала в Німеччині від компанії Мавіста. Дякую менеджерам за організацію та оформлення моїх документів. Все було чітко та зрозуміло.
Співпрацею з цією компанією задоволення, жодних проблем не виникало.
Всім раджу завчасно думати про поїздку !

Мене влаштувало все

Ангеліна Ангеліна 16 марта, 2021 год
Сподобалось найбільше ставлення персоналу до працівників, дають детальну інфомацію про вакансії, кажуть правду про умови житла і не "прибріхують".

Все класно

Гость Гость 16 марта, 2021 год
Робота була не дуже важка. Коли виникали якісь питання або проблеми писав менеджерам які швидко їх вирішували. Проживання доволі дороге, але умови чудові. Як для студента це чудовий шанс де можна заробити гарну суму і у вільний час подорожувати як і по німеччині так і за її межами.

Все було супер

Гость Гость 16 марта, 2021 год
Завдяки компанії мавіста мала змогу неодноразово поїхати в Німеччину на практику, умови проживання були хороші, після роботи було богато вільного часу для того щоб відвідати цікаві місця в Німеччині. Тому коли ти студент і хочеш трохи підзаробити, обирай компанію мавіста і вперед!

Повернення податків

Оля Оля 11 марта, 2021 год
Податки отримала швидше, ніж очікувала) Дякую за оперативність та допомогу. Окремо дякую менеджерам, які завжди швидко відповідали на всі запитання)
Якщо повертаєте податки, то Мавіста найкращий варіант!

Німеччина. Склад одягу

Олексій Олексій 1 марта, 2021 год
Робота була не тяжка. Якщо виникали якісь проблеми, писав менеджерам які швидко їх вирішували. Проживання було дороге, але коли я побачив своє житло то зрозумів що воно того коштує. Як для студента це чудовий шанс де можна заробити гарну суму і у вільний час подорожувати як і по німеччині так і за її межами.

Робота у Німеччині

Леся Леся 1 марта, 2021 год
Їздила від цієї компанії на роботу у Мюнхен на склад одягу , дуже задоволена , все було круто , робота гарна,не важка та дуже лояльні роботодавці, проживання у готельному комплексі, роботою компанії задоволена буду звертатися обов‘язково

Задоволений, рекомендую)

Олег Олег 1 марта, 2021 год
Просто відмінна компанія, їздив вже 4 рази в Німеччину та залишився надзвичайно задоволений після кожної поїздки)
Чудові, приємні менеджери, широкий вибір вакансій, підготовка всієї документації та повний супровід під час поїздки. Щодо ціни вакансій, то я вважаю що воно того вартує, оскільки за +-тиждень часу роботи в Німеччині вакансія повністю окупиться
Дякую вам, що даєте можливість студентам реалізовувати... Читать отзыв
Просто відмінна компанія, їздив вже 4 рази в Німеччину та залишився надзвичайно задоволений після кожної поїздки)
Чудові, приємні менеджери, широкий вибір вакансій, підготовка всієї документації та повний супровід під час поїздки. Щодо ціни вакансій, то я вважаю що воно того вартує, оскільки за +-тиждень часу роботи в Німеччині вакансія повністю окупиться
Дякую вам, що даєте можливість студентам реалізовувати себе, подорожувати і звісно підзаробляти непогані грошенята.
Обов'язково користуватимусь надалі послугами вашої компанії

Послуги на вищому рівні

Гость Гость 27 февраля, 2021 год
Їздили з подругою від цієї компанії два рази в Німеччину, на склад одягу в Мюнхен. Повністю залишились задоволені, всі фото квартири де ми проживали відповідали реальності, на роботі все було чудово, зарплату виплачували завжди вчасно, ставлення роботодавців було дуже хорошим. Менеджери компанії завжди були з нами на зв’язку, відповідали на всі питання і допомагати, коли було потрібно.
Після повернення... Читать отзыв
Їздили з подругою від цієї компанії два рази в Німеччину, на склад одягу в Мюнхен. Повністю залишились задоволені, всі фото квартири де ми проживали відповідали реальності, на роботі все було чудово, зарплату виплачували завжди вчасно, ставлення роботодавців було дуже хорошим. Менеджери компанії завжди були з нами на зв’язку, відповідали на всі питання і допомагати, коли було потрібно.
Після повернення на Україну подали зразу документи на повернення податку. Через не повних два місяці очікування податок повернули, чому ми дуже дуже раді.
Послуги на вищому рівні

Повернення податку

Яна Яна 26 февраля, 2021 год
Повертала податок через цю компанію і цілком задоволена)
Менежер все чітко та доступно пояснила))
Податок повернули за 4 місяці
Обов’язково звернусь ще!)
Достоинства:
  1. Доступність та швидкість

Всім привіт

Єлизавета Єлизавета 24 февраля, 2021 год
Всім привіт. Працювала в макдональдсі в Німеччині від компанії «Мавіста». Це було незабутньо. Стільки крутих людей прийшли в моє життя, як я покращила свій рівень мови з А2 до В1 всього за три місяці, стільки красивих місць я встигла відвідати, а наші вечори на балконі квартири після роботи – це те, що я пам’ятатиму завжди. Мені здається, що тут важлива... Читать отзыв Всім привіт. Працювала в макдональдсі в Німеччині від компанії «Мавіста». Це було незабутньо. Стільки крутих людей прийшли в моє життя, як я покращила свій рівень мови з А2 до В1 всього за три місяці, стільки красивих місць я встигла відвідати, а наші вечори на балконі квартири після роботи – це те, що я пам’ятатиму завжди. Мені здається, що тут важлива атмосфера і настрій, а не робота, яку ви робите. Хоч і ставлення до клієнтів в Мавісти дуже круте. В мене від співпраці лише найкращі враження. Тверда п’ятірка з п’яти можливих!!! 

Я задоволений

Андрій Андрій 19 февраля, 2021 год
Я вже три року їжджу від мавісти і жодного разу не було ігнору чи ше якихось підстав. Був на черешні, на яблуках і на складі одягу, кожного разу були нормальні умови і нормальні гроші заробив. Якщо вибираєте компанію, шоб поїхати в Німеччину то раджу до них звертатися, вони не обманюють.
Достоинства:
  1. багато вакансій
  2. приємні менеджери
  3. завжди допоможуть, коли ти в Німеччині
Недостатки:
  1. трохи дорого, як для студента, але гроші 100% відібєш і нормально заробиш

Їздив на клубніку

Коля Коля 15 февраля, 2021 год
Минулого року від компанії мавіста їздив збирати клубніку в Германію. Впринципі все було добре все так як обіцяли. Виїхав вчасно а заробив більше ніж планував. Рекомендую.

Робота в готелі

Соломія Соломія 11 февраля, 2021 год
Привіт) У 2019 році влітку їздила в Німеччину на роботу в готелі. Це була дуже класна вакансія, готель дуже красивий, робота не складна, роботодавці відносилися до нас дуже добре, вдалося не тільки добре заробити, а й багато подорожувати. Менеджери компанії весь час були на зв'язку і хоч були деякі непорозуміння і проблеми, вони оперативно допомагали їх вирішити.
У 2020... Читать отзыв
Привіт) У 2019 році влітку їздила в Німеччину на роботу в готелі. Це була дуже класна вакансія, готель дуже красивий, робота не складна, роботодавці відносилися до нас дуже добре, вдалося не тільки добре заробити, а й багато подорожувати. Менеджери компанії весь час були на зв'язку і хоч були деякі непорозуміння і проблеми, вони оперативно допомагали їх вирішити.
У 2020 допомогли мені повернути податок.
Дякую))

Всім привіт) Хочу залишити відгук щодо вакансії

Ігор Ігор 9 февраля, 2021 год
Всім привіт) Хочу залишити відгук щодо вакансії, на яку вдалося поїхати літом 2019 року. Навчаюся на туризмі та володію англійською та трохи німецькою, тому мені запропонували вакансію в готельно-ресторанному комплексі. Я був помічником на кухні, робота не легка, доводилося працювати і понаднормовий час, але мені сподобалося. Я зміг заробити суму на яку розраховував, додатковим бонусом та приємністю стали чайові від... Читать отзыв Всім привіт) Хочу залишити відгук щодо вакансії, на яку вдалося поїхати літом 2019 року. Навчаюся на туризмі та володію англійською та трохи німецькою, тому мені запропонували вакансію в готельно-ресторанному комплексі. Я був помічником на кухні, робота не легка, доводилося працювати і понаднормовий час, але мені сподобалося. Я зміг заробити суму на яку розраховував, додатковим бонусом та приємністю стали чайові від клієнтів. Окрім того, робота в готелі дала мені можливість познайомитися з великою к-стю людей, з деким спілкуюся досі. Загалом - це ,звісно, не робота моєї мрії, але хороша можливість напрактикуватися та підтягнути мову

Дуже задоволена роботою компанії.

Ірина Ірина 8 февраля, 2021 год
Минулого літа їздила на збір черешень. Мої друзі рекомендували Мавісту, бо вже багато разів від них їздили, тому вирішила обрати цю компанію. Менеджери мені запропонували дуже багато вакансій, але мене цікавив саме збір, бо я хотіла заробити. Загалом дуже задоволена, мені швидко і вичерпно відповідали на всі запитання, виїзд відбувся вчасно, і в Німеччині я зустріла дуже крутих людей. Рекомендую... Читать отзыв Минулого літа їздила на збір черешень. Мої друзі рекомендували Мавісту, бо вже багато разів від них їздили, тому вирішила обрати цю компанію. Менеджери мені запропонували дуже багато вакансій, але мене цікавив саме збір, бо я хотіла заробити. Загалом дуже задоволена, мені швидко і вичерпно відповідали на всі запитання, виїзд відбувся вчасно, і в Німеччині я зустріла дуже крутих людей. Рекомендую цю компанію!!

Це жах АФЕРИСТИ

Олег Олег 23 декабря, 2020 год
Клані відгуки публікують на своїй сторінці а негативні видаляють, як і негативні коменти в інсті жах краще уникайти цю компанію ігнорать до останього нічого не говорять

Робота в Німеччині

Ірина Ірина 7 июля, 2020 год
Компанія хороша) інколи туплять менеджери, проте я їздила від них взимку на роботу. Там нас зустріли і поселили, а на наступний день вже на роботу✨ Також, коли почався карантин, мала знову їхати, але на жаль ту вакансію закрили, пропонували інші вакансії але я відмовилась і мій завдаток повернули без проблем✔ Тож їм вірити можна.

Ігнорують клієнтів

Гость Гость 14 января, 2020 год
Підписав на змиму 2020 контрак робота мала бути з 5 січня
після нового року не відповідали на дзвінки прийшлось приїхати в офіс на, що мені сказали ваш менеджер хворий ніхто нічого не повідомив за втрачені дні все що отримав щей хамське відношення коли я до них завіта
ось така компанія
Недостатки:
  1. Ігнор клієнтів
Mavista
Mavista
Рейтинг 4.6 из 5 на основании 26 отзывов

Работа за границей
Union Job
Union Job

Рейтинг: 4.2
371 отзыв
ООО «Good Way»
ООО «Good Way»

Рейтинг: 4.9
14 отзывов
Easy Europe
Easy Europe

Рейтинг: 3.4
16 отзывов
Компания Go to Germany
Компания Go to Germany

Рейтинг: 3.9
138 отзывов
People tomorrow кадровое агентство
People tomorrow кадровое агентство

Рейтинг: 4.9
811 отзывов
We Wоrk
We Wоrk

Рейтинг: 4.8
67 отзывов
Europe Service
Europe Service

Рейтинг: 4.9
125 отзывов
OTTO Work Force Украина
OTTO Work Force Украина

Рейтинг: 4.3
296 отзывов


Продолжая посещение, вы соглашаетесь на использование файлов cookie и Политикой конфиденциальности
Принимаю