Придбали матрац в інстаграмі в Mattress_ua. Здивувало, що матраци на кілька сотень дешевші чим в магазині. Так, немає змоги випробувавати вживу, але ми спеціально поїхали в магазин, щоб протестувати матрац, а замовили вже на сторінці. Для чого переплачувати? Поклали на ліжко, і як раз все впору. Дуже приємно, що наш матрац нарешті підтримує тіло, та не скрипить. Замовляли... Читать отзыв Придбали матрац в інстаграмі в Mattress_ua. Здивувало, що матраци на кілька сотень дешевші чим в магазині. Так, немає змоги випробувавати вживу, але ми спеціально поїхали в магазин, щоб протестувати матрац, а замовили вже на сторінці. Для чого переплачувати? Поклали на ліжко, і як раз все впору. Дуже приємно, що наш матрац нарешті підтримує тіло, та не скрипить. Замовляли тут: https://www.instagram.com/mattress_ua/
Матрац, що перевершив всі очікування
Замовляли тут: https://www.instagram.com/mattress_ua/