Доброго дня. Хочу залишити свій відгук, можливо, як мені, колись, також допоможе при виборі кваліфікованого лікаря-мамолога. На своєму досвіді впевнилась, як важко знайти професіонала. Серед псевдо професіоналів, шахраїв, любителів тільки підзаробити грошенят, знайти дійсно «Лікаря» дуже важко. Не важливо, чи це - розрекламована лікарня (з усіма зручностями) чи це -звичайна СССР лікарня, головне вибір лікаря. Мій самий... Читать отзыв Доброго дня. Хочу залишити свій відгук, можливо, як мені, колись, також допоможе при виборі кваліфікованого лікаря-мамолога. На своєму досвіді впевнилась, як важко знайти професіонала. Серед псевдо професіоналів, шахраїв, любителів тільки підзаробити грошенят, знайти дійсно «Лікаря» дуже важко. Не важливо, чи це - розрекламована лікарня (з усіма зручностями) чи це -звичайна СССР лікарня, головне вибір лікаря. Мій самий позитивний відгук належить лікарю від Бога- Савчуку Сергію Антоновичу! Проблему свою описувати не буду, тільки відзначу, що пройшла я п’ять лікарів різних (серед усіх були професори, розрекламовані профі..…), але ніхто не зміг діагнозу встановити вірного та хірургічного втручання ( за потребою). Жінки, скільки я пройшла «всього НЕПОТРІБНОГО» , поки не звернулась до Сергія Антоновича. Я пішла також по відгуку, як останній шанс і не пошкодувала. Також, хочу відзначити його гарне відношення до пацієнтів- людяність та моральну підтримку (не зустрічала в інших такого…тільки гроші і конвеєр). Савчук Сергій Антонович особисто мені дуже допоміг, я дуже йому вдячна і ще знаю, як я шукала серед усього цього «ширпотреба» кваліфікованого спеціаліста мамолога та хірурга. Дякую, хто залишив про нього відгук, мені він дуже допоміг! Всім бажаю здоров’я!
Компетентний лікар мамолог Савчук Сергій Антонович