Агентство "Магистр" отзывы

magistr.in.ua
Агентство "Магистр"
4.3 5
10 отзывов / 1299 просмотров
Результаты отзывов

Отличная фирма

Светлана Светлана 23 января, 2020 год
Компания отличная! Помогли с написанием магистерской работы. Сделали всё чётко, по методичке и уникально. И в срок. Сдала на отлично. Рекомендую!
Достоинства:
  1. Качественно
  2. Уникально
  3. В срок
Недостатки:
  1. Нет

Без проблем

Станіслав Станіслав 14 января, 2020 год
Замовляв дипломну роботу в "Магістрі". Це було замовлення за 3 місяці до здачі. За весь цей час я не сумнівався, що проблем із роботою не буде. Компанія постійно на зв'язку і виконавець мене двічі запитував про деталі дослідження, щоб я уточнив їх у керівника. Можу точно сказати, що тут роботи унікальні та авторські, і ви не побачите копій з... Читать отзыв Замовляв дипломну роботу в "Магістрі". Це було замовлення за 3 місяці до здачі. За весь цей час я не сумнівався, що проблем із роботою не буде. Компанія постійно на зв'язку і виконавець мене двічі запитував про деталі дослідження, щоб я уточнив їх у керівника. Можу точно сказати, що тут роботи унікальні та авторські, і ви не побачите копій з інтернету.
Достоинства:
  1. Зробили без затримки
  2. Зразу ж відповідають на дзвінки
  3. Хороша унікальність

ну такое, не супер

Таня Таня 12 декабря, 2019 год
Заказала курсовую работу в ноябре, сдача было до 05.12... Качеством не сильно довольна,неясно откуда брались данные и тд.Поэтому так бы я тоже сделала.Считаю что зря потратила деньги.Претензий не выдвигала,но больше обращаться сюда не буду точно
Достоинства:
  1. сделали вовремя
Недостатки:
  1. качество низкое

Спасибо за помощь )))

Оля Оля 2 декабря, 2019 год
В ноябре заказывала дипломную работу в агентстве Магистр. Качество работы порадовало. Сразу после получения готового исследования я сделала проверку на антиплагиат и результат показал 93%. Это выше чем необходимо. Сервис рекомендую своим одногруппникам, в целом могу отметить оперативность и ответственный подход к выполнению разных заданий.
Достоинства:
  1. Хорошая уникальность работ

Все гут. можно заказывать

Олег Олег 18 октября, 2019 год
Хоть я и гуманитарий, но писать около 60 страниц научного текста у меня не было никакого желания. Как-то глупо просиживать штаны, когда есть столько интересных занятий. Обратился к профессионалам, пересказал все требования относительно дипломной работы и ушел заниматься своими делами. Что могу сказать? Дипломная работа была выполнена своевременно. Конечно же, преподаватель нашел к чему придраться. Но в результате, я получил... Читать отзыв Хоть я и гуманитарий, но писать около 60 страниц научного текста у меня не было никакого желания. Как-то глупо просиживать штаны, когда есть столько интересных занятий. Обратился к профессионалам, пересказал все требования относительно дипломной работы и ушел заниматься своими делами. Что могу сказать? Дипломная работа была выполнена своевременно. Конечно же, преподаватель нашел к чему придраться. Но в результате, я получил за нее пятерку.

Все хорошо. Рекомендую

Оксана Оксана 5 октября, 2019 год
Я заказываю работы уже не первый раз в компании Магистр. Нашла компанию случайно в Интернете и не жалею, что решила обратиться именно к вам. Алла нашла для меня хорошего исполнителя, который справляется со всеми заказами на отлично. Проблем не было, всегда идут на уступки. Работы практически не правлю после получения заказа – исполнители все делают согласно методичке.
Читать отзыв
Я заказываю работы уже не первый раз в компании Магистр. Нашла компанию случайно в Интернете и не жалею, что решила обратиться именно к вам. Алла нашла для меня хорошего исполнителя, который справляется со всеми заказами на отлично. Проблем не было, всегда идут на уступки. Работы практически не правлю после получения заказа – исполнители все делают согласно методичке.
good

Дуже вдячна менеджеру Аллі

Юля Юля 17 сентября, 2019 год
Хочу залишити позитивний відгук про співпрацю із агенцією Магістр, оскільки дані люди допомогли мені із написанням важкої термінової дипломної роботу. Попередня агенція не те що не виконала роботу вчасно, але і зробила її неякісно. Алла дала мені можливість спілкування із виконавцем роботи, вона за нереально короткий час врятувала мені захист. Робота була хорошої якості, керівник зробила тільки декілька зауважень... Читать отзыв Хочу залишити позитивний відгук про співпрацю із агенцією Магістр, оскільки дані люди допомогли мені із написанням важкої термінової дипломної роботу. Попередня агенція не те що не виконала роботу вчасно, але і зробила її неякісно. Алла дала мені можливість спілкування із виконавцем роботи, вона за нереально короткий час врятувала мені захист. Робота була хорошої якості, керівник зробила тільки декілька зауважень щодо оформлення роботи, по змісту зауваження були відсутні, тому правки зайняли тільки декілька годин. Рекомендую!

Складна тема - не проблема

Тома Тома 26 июня, 2019 год
Заказувала курсову роботу з права. Задоволена співпрацею, оскільки тільки тут знайшли мені виконавця, який взявзя за дану тему. Попередні агенції – відмовляли, не буду їм тут залишати негативні відгуки чи антирекламу. Після рецензії робота була допрацьована, всі зауваження керівника були виконані повністю. Хочу відмітити високий рівень унікальності і наявність великої кількості посилань на літературу. При цьому відразу видно, що посилання... Читать отзыв Заказувала курсову роботу з права. Задоволена співпрацею, оскільки тільки тут знайшли мені виконавця, який взявзя за дану тему. Попередні агенції – відмовляли, не буду їм тут залишати негативні відгуки чи антирекламу. Після рецензії робота була допрацьована, всі зауваження керівника були виконані повністю. Хочу відмітити високий рівень унікальності і наявність великої кількості посилань на літературу. При цьому відразу видно, що посилання є справжніми, і автори відповідально відносяться до роботи. Буду звертатися сюди ще, усім рекомендую.
Достоинства:
  1. Унікальність 75%
  2. Відповідальне ставлення до роботи
Недостатки:
  1. -

Хороша робота

Василь Василь 11 июня, 2019 год
Вдячний друзям, які порекомендували цю компанію. Потрібно було написати магістерську роботу. Тема була надто складною для мене. Велике спасибі консультантові, який зробив роботу зрозумілою. І захистився добре. По оформленню зауважень не було. В цілому я задоволений роботою компанії!
Достоинства:
  1. Вміло підібрано матеріал по темі
  2. Не було суттєвих зауважень по роботі
Недостатки:
  1. Немає

magistr.in.ua

Гость Гость 14 апреля, 2019 год
Заказал магистерскую роботу, на сайте написано что все професионально и так далее! Роботу заказал на 120 страниц, прислали ЗАКОНЧЕНУЮ РОБОТУ всего на 70 страниц, анотацию випросил и то прислали отдельно, грубят, делают не так как я указал у условия
Агентство "Магистр"
Агентство "Магистр"
Рейтинг 4.3 из 5 на основании 10 отзывов

Дипломы на заказ
Наука Сервис
Наука Сервис

Рейтинг: 4.7
47 отзывов
Информ Сервис
Информ Сервис

Рейтинг: 4.6
22 отзыва
all5
all5

Рейтинг: 4.6
201 отзыв
Компания Writer works
Компания Writer works

Рейтинг: 4.5
106 отзывов
Научный Центр (Наука-Центр)
Научный Центр (Наука-Центр)

Рейтинг: 5
72 отзыва
Авторское агентство ДИПЛОМКА
Авторское агентство ДИПЛОМКА

Рейтинг: 4.7
29 отзывов
Компания "Зачёт!"
Компания "Зачёт!"

Рейтинг: 5
4 отзыва


Продолжая посещение, вы соглашаетесь на использование файлов cookie и Политикой конфиденциальности
Принимаю