LNZ Group отзывы

Отзывы клиентов, сотрудников, отзывы о работодателях
LNZ Group
4.9 5
10 отзывов / 1349 просмотров

Компанія ЛНЗ

(Украина) Отзыв написан 10 октября, 2018 год
Купляємо в ЛНЗ уже 4 рік. За цей час перепробували багато гібридів кукурудзи. Хімію беремо також у них) Можу впевнено сказати що в подальшому будемо користуватися послугами цієї компанії. Адже дуже зручно, що відразу в одного менеджера і гібриди, і хімія на вибір Купляємо в ЛНЗ уже 4 рік. За цей час перепробували багато гібридів кукурудзи. Хімію беремо також у них) Можу впевнено сказати що в подальшому будемо користуватися послугами цієї компанії. Адже дуже зручно, що відразу в одного менеджера і гібриди, і хімія на вибір

О работе в ЛНЗ

Отзыв написан 21 января, 2019 год
Остаюсь работать в ЛНЗ и держусь за эту работу потому, что это наверное единственная компания в которой мне приходилось работать, где есть полная свобода слова. Если на совещаниях или собраниях стоит какой-то вопрос - в обсуждении и решении принимают участие все собравшиеся. Полная демократия и уважение к каждому раюотнику. Мнение работников учитывается, принимается во внимание и реализуется в полной...  Читать отзыв Остаюсь работать в ЛНЗ и держусь за эту работу потому, что это наверное единственная компания в которой мне приходилось работать, где есть полная свобода слова. Если на совещаниях или собраниях стоит какой-то вопрос - в обсуждении и решении принимают участие все собравшиеся. Полная демократия и уважение к каждому раюотнику. Мнение работников учитывается, принимается во внимание и реализуется в полной мере, учитывая обстоятельства и возможности компании. ЛНЗ как отдельное государство грамотно выстраивает связи между работниками: не "Царь-раб" как зачастую бывает, а "руководитель - сотрудник". По поводу зарплат - не сверх большие, и не чересчур маленькие - зарплаты как раз на уровень работы.

Работник ЛНЗ Груп

Отзыв написан 14 января, 2019 год
Меня, как работника ЛНЗ Груп со стажем 8 лет часто спрашивают, "большая ли "текучесть кадров" в компании". Возьму на себя отвестственность и скажу за всю компанию сразу: мы, как относительно молодое предприятие постоянно развиваемся, и стремимся к лучшему: к более продуктивной и быстрой работе сотрудников, к более высоким показателям результатов работы, к тому, чтобы с нами работали люди, которые действительно...  Читать отзыв Меня, как работника ЛНЗ Груп со стажем 8 лет часто спрашивают, "большая ли "текучесть кадров" в компании". Возьму на себя отвестственность и скажу за всю компанию сразу: мы, как относительно молодое предприятие постоянно развиваемся, и стремимся к лучшему: к более продуктивной и быстрой работе сотрудников, к более высоким показателям результатов работы, к тому, чтобы с нами работали люди, которые действительно дышат тем чем они занимаются и которым мы точно можем доверять, что естественно, ведь авторитет всего предприятия в целом зависит и от каждого работника по отдельности. ЛНЗ дает возможность каждому сотруднику раскрыть свой потенциал и прислушывается к идеям и предложениям кажного участника своей большой сплоченной команды. Те, кто знает, что может стать здесь лучше, внести свою лепту в общее дело и сделать компанию лучше - с радостью принимаются в ряды LNZ Group. LNZ - как большая семья, в которой всегда найдётся место для людей, которые хотят и могут плодотворно работать.

Ефімер

Отзыв написан 12 января, 2019 год
Користуємося післясходовим гербіцидом "Ефімер". Дуже хороший по якості продукт,якраз те, що протрібно для швидкого і ефективного позбавленя від бур*янів. Зазвичай, на перший день вже маємо результат. Обприскуємо ним кукурудзу, поки на стеблах не більше 5 листків, у період коли дуже активно починає проростати бур*ян. Робимо все як в інструкціїї, і проблем нема, лише відмінні результати. Помітили, що коли...  Читать отзыв Користуємося післясходовим гербіцидом "Ефімер". Дуже хороший по якості продукт,якраз те, що протрібно для швидкого і ефективного позбавленя від бур*янів. Зазвичай, на перший день вже маємо результат. Обприскуємо ним кукурудзу, поки на стеблах не більше 5 листків, у період коли дуже активно починає проростати бур*ян. Робимо все як в інструкціїї, і проблем нема, лише відмінні результати. Помітили, що коли мало опадів за сезон - процес "очистки" проходить швидше. Якість - провірено, підтверджуємо!

Посевмат від ЛНЗ

Отзыв написан 2 января, 2019 год
Купуємо посевмат ЛНЗ вже третій рік. До цього пробували насіння різних фірм, але поєднання ціна-якість саме від LNZ Group виявилося найкращим. У нас невелике фермерське господарство, працюємо самі на себе, тому заробіток прямо залежить від врожайності. Місць, де можна купити посевмат "супреурожайний" знаємо багато, хороших розрекламованих фірм теж чимало. Але в більшості їх пропонують перекупники в яких націнка досить багато...  Читать отзыв Купуємо посевмат ЛНЗ вже третій рік. До цього пробували насіння різних фірм, але поєднання ціна-якість саме від LNZ Group виявилося найкращим. У нас невелике фермерське господарство, працюємо самі на себе, тому заробіток прямо залежить від врожайності. Місць, де можна купити посевмат "супреурожайний" знаємо багато, хороших розрекламованих фірм теж чимало. Але в більшості їх пропонують перекупники в яких націнка досить багато відкусує від нашого прибутку. Тут же ми працюємо безпосередньо з постачальником, врожайність їхнього насіння дозволяє уникнути збитків навіть в дощовий/посушливий сезон. Впевнюємось у цьому вже не перший сезон.

Про агрохімію в LNZ Group

Отзыв написан 11 февраля, 2019 год
Купую агрохімію в LNZ Group для власних полів. Краща рекомендація, на мій погляд, здатна переконати в якості продукції це не реклама, а практичний приклад. У агрофірми, наскільки я знаю, понад 60 тисяч гектар, де вони користуються своєю ж продукцією. Тому подивившись, що і як, я теж став користуватися їхньою продукцією. Шкодую лише, що відразу цього не зробив, а витрачав час...  Читать отзыв Купую агрохімію в LNZ Group для власних полів. Краща рекомендація, на мій погляд, здатна переконати в якості продукції це не реклама, а практичний приклад. У агрофірми, наскільки я знаю, понад 60 тисяч гектар, де вони користуються своєю ж продукцією. Тому подивившись, що і як, я теж став користуватися їхньою продукцією. Шкодую лише, що відразу цього не зробив, а витрачав час на марні, по суті, перевірки для себе. Однак сьогодні на ринку так багато підробок і просто всякого непотребу під маркою "агрохімія" що вірити на слово не можна взагалі.

LNZ Group

Отзыв написан 17 января, 2019 год
Я за освітою інженер. Вдалось влаштуватися по спеціальності, ще й у рідний Черкаський край, а точніше - у Шполянський район (компанія - LNZ Group). Працювати тут мені більше ніж подобається. Це моя перша серйозна офіційна робота, з відкриттям трудової книжки, тому я дуже скурпульозно відношусь до виконання робочого плану, максимально віддаюсь роботі(мені так здається:))). Зарплатня мене досить влаштовує, тому я...  Читать отзыв Я за освітою інженер. Вдалось влаштуватися по спеціальності, ще й у рідний Черкаський край, а точніше - у Шполянський район (компанія - LNZ Group). Працювати тут мені більше ніж подобається. Це моя перша серйозна офіційна робота, з відкриттям трудової книжки, тому я дуже скурпульозно відношусь до виконання робочого плану, максимально віддаюсь роботі(мені так здається:))). Зарплатня мене досить влаштовує, тому я намагаюсь приносити якомога більше користі, як не як, я в команді однієї з найперспективніших молодих компаній;)) P.S. Прикинув, що з такою заробітною платою я за 2-3 роки зможу купити собі Octavia A7! ))

Працівник LNZ

Отзыв написан 1 февраля, 2019 год
Я працюю на лінії удосконалення зерна і допомагаю створювати якісний посівний матеріал. Сказати що це проста робота не можна - руки хлібороба завжди натруджені і мозолисті. Але як знавець "кухні зсередини" можу сказати, що не дарма наша фірма вийшла в лідери агропромислової сфери України. На лініях регулярно щось оновлюється, начальство суворо стежить за якістю робіт, лабораторія просто "кипить". Навантаження на...  Читать отзыв Я працюю на лінії удосконалення зерна і допомагаю створювати якісний посівний матеріал. Сказати що це проста робота не можна - руки хлібороба завжди натруджені і мозолисті. Але як знавець "кухні зсередини" можу сказати, що не дарма наша фірма вийшла в лідери агропромислової сфери України. На лініях регулярно щось оновлюється, начальство суворо стежить за якістю робіт, лабораторія просто "кипить". Навантаження на простих робітників в розпал сезону досить висока, але і зарплати вище, ніж по області. Працьовиті люди тут в пошані.

Про LNZ Group

Отзыв написан 9 января, 2019 год
Я спостерігаю зміни із середини компанії, і тому здатен максимально критично оцінити теперішнє положення LNZ Group. LNZ - компанія, яка поступово але впевнено просувається вперед у рейтингу наймасштабніших компаній своєї сфери. З такими темпами, не важко спрогнозувати, що сходження LNZ Group на вершину "Олімпу" в агросфері уже не за горами!!! Я спостерігаю зміни із середини компанії, і тому здатен максимально критично оцінити теперішнє положення LNZ Group. LNZ - компанія, яка поступово але впевнено просувається вперед у рейтингу наймасштабніших компаній своєї сфери. З такими темпами, не важко спрогнозувати, що сходження LNZ Group на вершину "Олімпу" в агросфері уже не за горами!!!

Секрет успіху LNZ

Отзыв написан 8 февраля, 2019 год
Секрет успіху LNZ Group дуже простий - виконуй все що написано в твоїх рекламних буклетах. Я займаюся негласною інспекцією фермерських господарств і тому знаю, про що говорю. Перевіряючи якість агрохімії і зернових культур ЛНЗ я отримав досить рідкісний в наш час результатJ - їх властивості відповідають заявленим. Детальніше вивчивши історію та відгуки про компанію, я зрозумів, що багатьом постійним її...  Читать отзыв Секрет успіху LNZ Group дуже простий - виконуй все що написано в твоїх рекламних буклетах. Я займаюся негласною інспекцією фермерських господарств і тому знаю, про що говорю. Перевіряючи якість агрохімії і зернових культур ЛНЗ я отримав досить рідкісний в наш час результатJ - їх властивості відповідають заявленим. Детальніше вивчивши історію та відгуки про компанію, я зрозумів, що багатьом постійним її клієнтам моє здивування незрозуміло. Відповім на це так - в більш ніж 50% випадків під час перевірки, зміст частково або (рідко) повністю не відповідає упаковці. "Урожайний" гібрид опинявся звичайним "городнім" сортом зернових, "ефективний і безпечний гербіцид" - малокорисною субстанцією або сильною отрутою для всіх рослин без винятку. Якість продукція LNZ Group підтвердилася, тому експертно схвалюю до використання.



LNZ Group

LNZ Group
Чтобы добавить описание, напишите нам на обратную связь
Рейтинг 4.9 из 5 на основании 10 отзывов

Сельское хозяйство

Интернет-магазин "Сад Огород"
Интернет-магазин "Сад Огород"

Рейтинг: 4.9
60 отзывов
Союз Агро Инвест 2007
Союз Агро Инвест 2007

Рейтинг: 5
1 отзыв
Интернет-магазин Ogurki
Интернет-магазин Ogurki

Рейтинг: 5
2 отзыва
Компания Система (КС)
Компания Система (КС)

Рейтинг: 3
2 отзыва
АФ Сады Украины
АФ Сады Украины

Рейтинг: 5
2 отзыва
agrovolokno.com интернет-магазин
agrovolokno.com интернет-магазин

Рейтинг: 4.8
44 отзыва
Фирма "УкрМицелий-Киев"
Фирма "УкрМицелий-Киев"

Рейтинг: 4.1
22 отзыва
Украгроком
Украгроком

Рейтинг: 5
1 отзыв



Вам необходимо войти или зарегистрироваться
fullscreen
close