LNZ Group отзывы

Отзывы клиентов, сотрудников, отзывы о работодателях
LNZ Group
4.9 5
10 отзывов / 1727 просмотров
Результаты отзывов

Про агрохімію в LNZ Group

Юра Юра 11 февраля, 2019 год
Купую агрохімію в LNZ Group для власних полів. Краща рекомендація, на мій погляд, здатна переконати в якості продукції це не реклама, а практичний приклад. У агрофірми, наскільки я знаю, понад 60 тисяч гектар, де вони користуються своєю ж продукцією. Тому подивившись, що і як, я теж став користуватися їхньою продукцією. Шкодую лише, що відразу цього не зробив, а витрачав час... Читать отзыв Купую агрохімію в LNZ Group для власних полів. Краща рекомендація, на мій погляд, здатна переконати в якості продукції це не реклама, а практичний приклад. У агрофірми, наскільки я знаю, понад 60 тисяч гектар, де вони користуються своєю ж продукцією. Тому подивившись, що і як, я теж став користуватися їхньою продукцією. Шкодую лише, що відразу цього не зробив, а витрачав час на марні, по суті, перевірки для себе. Однак сьогодні на ринку так багато підробок і просто всякого непотребу під маркою "агрохімія" що вірити на слово не можна взагалі.

Секрет успіху LNZ

Артур Артур 8 февраля, 2019 год
Секрет успіху LNZ Group дуже простий - виконуй все що написано в твоїх рекламних буклетах. Я займаюся негласною інспекцією фермерських господарств і тому знаю, про що говорю. Перевіряючи якість агрохімії і зернових культур ЛНЗ я отримав досить рідкісний в наш час результатJ - їх властивості відповідають заявленим. Детальніше вивчивши історію та відгуки про компанію, я зрозумів, що багатьом постійним її... Читать отзыв Секрет успіху LNZ Group дуже простий - виконуй все що написано в твоїх рекламних буклетах. Я займаюся негласною інспекцією фермерських господарств і тому знаю, про що говорю. Перевіряючи якість агрохімії і зернових культур ЛНЗ я отримав досить рідкісний в наш час результатJ - їх властивості відповідають заявленим. Детальніше вивчивши історію та відгуки про компанію, я зрозумів, що багатьом постійним її клієнтам моє здивування незрозуміло. Відповім на це так - в більш ніж 50% випадків під час перевірки, зміст частково або (рідко) повністю не відповідає упаковці. "Урожайний" гібрид опинявся звичайним "городнім" сортом зернових, "ефективний і безпечний гербіцид" - малокорисною субстанцією або сильною отрутою для всіх рослин без винятку. Якість продукція LNZ Group підтвердилася, тому експертно схвалюю до використання.

Працівник LNZ

Віктор Віктор 1 февраля, 2019 год
Я працюю на лінії удосконалення зерна і допомагаю створювати якісний посівний матеріал. Сказати що це проста робота не можна - руки хлібороба завжди натруджені і мозолисті. Але як знавець "кухні зсередини" можу сказати, що не дарма наша фірма вийшла в лідери агропромислової сфери України. На лініях регулярно щось оновлюється, начальство суворо стежить за якістю робіт, лабораторія просто "кипить". Навантаження на... Читать отзыв Я працюю на лінії удосконалення зерна і допомагаю створювати якісний посівний матеріал. Сказати що це проста робота не можна - руки хлібороба завжди натруджені і мозолисті. Але як знавець "кухні зсередини" можу сказати, що не дарма наша фірма вийшла в лідери агропромислової сфери України. На лініях регулярно щось оновлюється, начальство суворо стежить за якістю робіт, лабораторія просто "кипить". Навантаження на простих робітників в розпал сезону досить висока, але і зарплати вище, ніж по області. Працьовиті люди тут в пошані.

О работе в ЛНЗ

Данил Данил 21 января, 2019 год
Остаюсь работать в ЛНЗ и держусь за эту работу потому, что это наверное единственная компания в которой мне приходилось работать, где есть полная свобода слова. Если на совещаниях или собраниях стоит какой-то вопрос - в обсуждении и решении принимают участие все собравшиеся. Полная демократия и уважение к каждому раюотнику. Мнение работников учитывается, принимается во внимание и реализуется в полной... Читать отзыв Остаюсь работать в ЛНЗ и держусь за эту работу потому, что это наверное единственная компания в которой мне приходилось работать, где есть полная свобода слова. Если на совещаниях или собраниях стоит какой-то вопрос - в обсуждении и решении принимают участие все собравшиеся. Полная демократия и уважение к каждому раюотнику. Мнение работников учитывается, принимается во внимание и реализуется в полной мере, учитывая обстоятельства и возможности компании. ЛНЗ как отдельное государство грамотно выстраивает связи между работниками: не "Царь-раб" как зачастую бывает, а "руководитель - сотрудник". По поводу зарплат - не сверх большие, и не чересчур маленькие - зарплаты как раз на уровень работы.

LNZ Group

Олег Ярмоленко Олег Ярмоленко 17 января, 2019 год
Я за освітою інженер. Вдалось влаштуватися по спеціальності, ще й у рідний Черкаський край, а точніше - у Шполянський район (компанія - LNZ Group). Працювати тут мені більше ніж подобається. Це моя перша серйозна офіційна робота, з відкриттям трудової книжки, тому я дуже скурпульозно відношусь до виконання робочого плану, максимально віддаюсь роботі(мені так здається:))). Зарплатня мене досить влаштовує, тому я... Читать отзыв Я за освітою інженер. Вдалось влаштуватися по спеціальності, ще й у рідний Черкаський край, а точніше - у Шполянський район (компанія - LNZ Group). Працювати тут мені більше ніж подобається. Це моя перша серйозна офіційна робота, з відкриттям трудової книжки, тому я дуже скурпульозно відношусь до виконання робочого плану, максимально віддаюсь роботі(мені так здається:))). Зарплатня мене досить влаштовує, тому я намагаюсь приносити якомога більше користі, як не як, я в команді однієї з найперспективніших молодих компаній;)) P.S. Прикинув, що з такою заробітною платою я за 2-3 роки зможу купити собі Octavia A7! ))

Работник ЛНЗ Груп

Денис Петрович Денис Петрович 14 января, 2019 год
Меня, как работника ЛНЗ Груп со стажем 8 лет часто спрашивают, "большая ли "текучесть кадров" в компании". Возьму на себя отвестственность и скажу за всю компанию сразу: мы, как относительно молодое предприятие постоянно развиваемся, и стремимся к лучшему: к более продуктивной и быстрой работе сотрудников, к более высоким показателям результатов работы, к тому, чтобы с нами работали люди, которые действительно... Читать отзыв Меня, как работника ЛНЗ Груп со стажем 8 лет часто спрашивают, "большая ли "текучесть кадров" в компании". Возьму на себя отвестственность и скажу за всю компанию сразу: мы, как относительно молодое предприятие постоянно развиваемся, и стремимся к лучшему: к более продуктивной и быстрой работе сотрудников, к более высоким показателям результатов работы, к тому, чтобы с нами работали люди, которые действительно дышат тем чем они занимаются и которым мы точно можем доверять, что естественно, ведь авторитет всего предприятия в целом зависит и от каждого работника по отдельности. ЛНЗ дает возможность каждому сотруднику раскрыть свой потенциал и прислушывается к идеям и предложениям кажного участника своей большой сплоченной команды. Те, кто знает, что может стать здесь лучше, внести свою лепту в общее дело и сделать компанию лучше - с радостью принимаются в ряды LNZ Group. LNZ - как большая семья, в которой всегда найдётся место для людей, которые хотят и могут плодотворно работать.

Ефімер

Микола Микола 12 января, 2019 год
Користуємося післясходовим гербіцидом "Ефімер". Дуже хороший по якості продукт,якраз те, що протрібно для швидкого і ефективного позбавленя від бур*янів. Зазвичай, на перший день вже маємо результат. Обприскуємо ним кукурудзу, поки на стеблах не більше 5 листків, у період коли дуже активно починає проростати бур*ян. Робимо все як в інструкціїї, і проблем нема, лише відмінні результати. Помітили, що коли... Читать отзыв Користуємося післясходовим гербіцидом "Ефімер". Дуже хороший по якості продукт,якраз те, що протрібно для швидкого і ефективного позбавленя від бур*янів. Зазвичай, на перший день вже маємо результат. Обприскуємо ним кукурудзу, поки на стеблах не більше 5 листків, у період коли дуже активно починає проростати бур*ян. Робимо все як в інструкціїї, і проблем нема, лише відмінні результати. Помітили, що коли мало опадів за сезон - процес "очистки" проходить швидше. Якість - провірено, підтверджуємо!

Про LNZ Group

Сергей Валерьянович Сергей Валерьянович 9 января, 2019 год
Я спостерігаю зміни із середини компанії, і тому здатен максимально критично оцінити теперішнє положення LNZ Group. LNZ - компанія, яка поступово але впевнено просувається вперед у рейтингу наймасштабніших компаній своєї сфери. З такими темпами, не важко спрогнозувати, що сходження LNZ Group на вершину "Олімпу" в агросфері уже не за горами!!!

Посевмат від ЛНЗ

Галина Галина 2 января, 2019 год
Купуємо посевмат ЛНЗ вже третій рік. До цього пробували насіння різних фірм, але поєднання ціна-якість саме від LNZ Group виявилося найкращим. У нас невелике фермерське господарство, працюємо самі на себе, тому заробіток прямо залежить від врожайності. Місць, де можна купити посевмат "супреурожайний" знаємо багато, хороших розрекламованих фірм теж чимало. Але в більшості їх пропонують перекупники в яких націнка досить багато... Читать отзыв Купуємо посевмат ЛНЗ вже третій рік. До цього пробували насіння різних фірм, але поєднання ціна-якість саме від LNZ Group виявилося найкращим. У нас невелике фермерське господарство, працюємо самі на себе, тому заробіток прямо залежить від врожайності. Місць, де можна купити посевмат "супреурожайний" знаємо багато, хороших розрекламованих фірм теж чимало. Але в більшості їх пропонують перекупники в яких націнка досить багато відкусує від нашого прибутку. Тут же ми працюємо безпосередньо з постачальником, врожайність їхнього насіння дозволяє уникнути збитків навіть в дощовий/посушливий сезон. Впевнюємось у цьому вже не перший сезон.

Компанія ЛНЗ

Андрій Загреба Андрій Загреба (Украина) 10 октября, 2018 год
Купляємо в ЛНЗ уже 4 рік. За цей час перепробували багато гібридів кукурудзи. Хімію беремо також у них) Можу впевнено сказати що в подальшому будемо користуватися послугами цієї компанії. Адже дуже зручно, що відразу в одного менеджера і гібриди, і хімія на вибір
LNZ Group
LNZ Group
Рейтинг 4.9 из 5 на основании 10 отзывов

Сельское хозяйство
Интернет-магазин "Сад Огород"
Интернет-магазин "Сад Огород"

Рейтинг: 4.9
86 отзывов
Союз Агро Инвест 2007
Союз Агро Инвест 2007

Рейтинг: 5
2 отзыва
Группа компаний «Агрокит»
Группа компаний «Агрокит»

Рейтинг: 5
1 отзыв
vsalon.com.ua
vsalon.com.ua

Рейтинг: 5
2 отзыва
agrovolokno.com интернет-магазин
agrovolokno.com интернет-магазин

Рейтинг: 4.7
45 отзывов
Интернет-магазин Ogurki
Интернет-магазин Ogurki

Рейтинг: 3
4 отзыва
АгроИнд
АгроИнд

Рейтинг: 1
1 отзыв
Компания beepaket.com.ua
Компания beepaket.com.ua

Рейтинг: 5
1 отзыв
Завод Готовых Теплиц
Завод Готовых Теплиц

Рейтинг: 5
1 отзыв


Продолжая посещение, вы соглашаетесь на использование файлов cookie и Политикой конфиденциальности
Принимаю