Компания Euroclub отзывы

Отзывы клиентов, сотрудников, отзывы о работодателях
Компания Euroclub
3.2 5
10 отзывов / 1062 просмотра

Варто взяти до уваги!

Гость Отзыв написан среда, 22 мая
Доброго дня, НЕ рекомендую компанію ЄвроКлуб.
Стикнулась з великим не професіоналізмом працівників. Я заздалегідь бронювала квиток з відкритою датою, коли визначилась вирішила написати менеджерам компанії ЄвроКлуб. Власне в мене маленький нюанс з’явився - мені потрібно було змінити пункт призначення з Львову на Київ. 15.05 мене проконсультували, що така зміна буде коштувати 5євро, а вже 22.05 (через тиждень), коли я бронювала...  Читать отзыв
Доброго дня, НЕ рекомендую компанію ЄвроКлуб.
Стикнулась з великим не професіоналізмом працівників. Я заздалегідь бронювала квиток з відкритою датою, коли визначилась вирішила написати менеджерам компанії ЄвроКлуб. Власне в мене маленький нюанс з’явився - мені потрібно було змінити пункт призначення з Львову на Київ. 15.05 мене проконсультували, що така зміна буде коштувати 5євро, а вже 22.05 (через тиждень), коли я бронювала дату виявилось, що ціна 500 грн. Постає питання – як за тиждень ціна зростає? І по якому курсу рахують бухгалтери в компанії? Адже 5(ціна, яку зазначив менеджер спочатку)*29,4(курс НБУ)=149,05 і аж ніяк не 500 грн. До такої ціни я явно не була готова!
Опісля проведення ряду процедур виявилось, що ціна зміни пункту призначення коштує 10 євро (НБУ). Виходить, мене не правильно проконсультував менеджер ДВІЧІ !!!
Отож, я :
1- добряче попсувала собі нерви виясняючи скільки ж насправді коштує зміна пункту призначення квитка;
2- втратила можливість придбати квиток на поїзд, з надією, що мене відвезуть за заздалегіть оголошену ціну – 5 євро.
Проте здобула досвід, що співпрацювати з компанією ЄвроКлуб та користуватись їх послугами НЕ ВАРТО!

Дякуєм за гарну поїздку.

Анна Отзыв написан 1 апреля, 2019 год
Дякуєм компанії, особливо екіпажу рейсу Мюнхен-Львів АА0929ТХ Володимиру і Дмитру. Дуже приємні молоді водії, проте справжні професіонали. Зручний автобус був, доїхали без стресу, в гарній позитивній компанії. Дякуєм компанії, особливо екіпажу рейсу Мюнхен-Львів АА0929ТХ Володимиру і Дмитру. Дуже приємні молоді водії, проте справжні професіонали. Зручний автобус був, доїхали без стресу, в гарній позитивній компанії.

Все отлично, так держать.

Людмила Отзыв написан 24 марта, 2019 год
Путешествовали не раз автобусами Евроклуба в Германию. И мне и моей семье обслуживание очень нравится, как в автобусе, так и в офисе компании во Львове. Персонал всегда приветлив, автобусы комфортные... А что еще нужно для путешествия? Путешествовали не раз автобусами Евроклуба в Германию. И мне и моей семье обслуживание очень нравится, как в автобусе, так и в офисе компании во Львове. Персонал всегда приветлив, автобусы комфортные... А что еще нужно для путешествия?
Достоинства:
  1. постоянным клиентам - скидки,
  2. отличные условия в автобусе,
  3. много рейсов, есть из чего выбирать,
  4. приветливые водители,
  5. удобный сайт, можно самому заказывать билеты и выбирать места.
Недостатки:
  1. автобусы полные, почти всегда. (не уверен, что это можно считать минусом)
  2. мало места для багажа.

Желает лучшего

Гость Отзыв написан 14 января, 2019 год
Автобусы в этой компании разные,есть удобные и нет.....в общем была довольна и по этому советовала всем своим близким но к сожалению что заметила и не понравилось в Euroclub часто на сайте указывают разную информацию (к примеру когда смотрела цену на сайте и потом при покупке билета в их офисе цена совсем отличалась 300гр как по...  Читать отзыв Автобусы в этой компании разные,есть удобные и нет.....в общем была довольна и по этому советовала всем своим близким но к сожалению что заметила и не понравилось в Euroclub часто на сайте указывают разную информацию (к примеру когда смотрела цену на сайте и потом при покупке билета в их офисе цена совсем отличалась 300гр как по мне это значимая сума,первый раз думаю лад может действительно так и есть тип ошибка но потом же такая ситуация когда билет покупала подруге решила в этот раз буквально при входе в офис зайти посмотреть цену на билет в интернете,а потом к ним но в этот раз настаивала на своём и продали билет со скидкой хотя говорили ошибка на сайте, так же они ошибочно вот недавно выложили информацию по поводу билетов на январь не правильно указали месяц но сразу исправили после звонка:)и так же не понравилось про свою так зваемую «акцию» зачем писать если это не так,что не нравится при звонке администратор говорит у нас такая Акция была до конца 2018 года когда я говорю у вас чётко указано акция до 11.01.2019 на что она ответила а ну тогда у нас подарки закончились, кто у вас там в офисе ?кто смотрит за сайтом? Ваша компания не плохая но к сожалению после таких случаев не хочется советовать вашу компанию
Или пишите как есть ,а не заманиваете низкими ценами,а потом выходит по другому! Компания Euroclub - Желает лучшего

Отвратительный сервис, халатные водители

Александра Отзыв написан 6 января, 2019 год
Мы ехали с Кракова во Львов, автобус ехал с Германии до Киева. Приехать должны были в 6:55, приехали к 12:30. В Кракове целая толпа стояла на морозе ночью более трех часов, сначала рейс был перенесен на 2 часа, потом без каких-либо предупреждений мы прождали еще около часа. Водители даже не извинились. Посадка длилась около 40 минут, наши имена и номера...  Читать отзыв Мы ехали с Кракова во Львов, автобус ехал с Германии до Киева. Приехать должны были в 6:55, приехали к 12:30. В Кракове целая толпа стояла на морозе ночью более трех часов, сначала рейс был перенесен на 2 часа, потом без каких-либо предупреждений мы прождали еще около часа. Водители даже не извинились. Посадка длилась около 40 минут, наши имена и номера билета размеренно вписывали в бланк. Неужели нельзя просто проверить билет в приложении, мы в каком столетии вообще? Позор FlixBus за одобрение такого партнера, портите себе репутацию.
Розеток и интернета в автобусе также не было.

Отношение к клиентам.

Яровая Елена (пассажир и клиент) Отзыв написан 30 декабря, 2018 год
Для руководителя компании.
Хотелось бы обозначить, что забирать посылки на офисе не всем удобно. Сейчас моя дочь с вокзала , вынуждена идти к офису, чтобы забрать посылку и вернуться туда же, на тоде место, автостоянку, чтобы добраться домой до Белой Церкви. По -вашему это не глупо?
Для руководителя компании.
Хотелось бы обозначить, что забирать посылки на офисе не всем удобно. Сейчас моя дочь с вокзала , вынуждена идти к офису, чтобы забрать посылку и вернуться туда же, на тоде место, автостоянку, чтобы добраться домой до Белой Церкви. По -вашему это не глупо?

Відзив про компанію

Коток Людмила Отзыв написан 28 декабря, 2018 год
Користуюся послугою компанії більше 5-ти років. Щорічно своїми очами бачу якість послуг. З кожним роком покращують послуги, тобто працюють над вдосконаленням.Хочу особливо подякувати менеджеру компанії Сергію. Для компанії-це перлина. Так трапилося, що я двічі міняла дату відправки, остання причина зміни-смерть матери. Настільки доброзичливо, ввічливо та з співчуттям віднісся менеджер цієї компанії Сергій, що слів браку. Все порішалося, маму встигла поховати....  Читать отзыв Користуюся послугою компанії більше 5-ти років. Щорічно своїми очами бачу якість послуг. З кожним роком покращують послуги, тобто працюють над вдосконаленням.Хочу особливо подякувати менеджеру компанії Сергію. Для компанії-це перлина. Так трапилося, що я двічі міняла дату відправки, остання причина зміни-смерть матери. Настільки доброзичливо, ввічливо та з співчуттям віднісся менеджер цієї компанії Сергій, що слів браку. Все порішалося, маму встигла поховати. Таких прицівників побільше би та в різні компанії.Щиро дякую. Раджу всім пасажирам користуватися даною компанією.

Нехай живе Євроклуб

Олександра (Украина) Отзыв написан 28 ноября, 2018 год
Їздила з компанією Євроклуб не один раз (Відень, Мюнхен, Штутгарт, Кельн). Автобуси, дійсно відповідають назві компанії, нові, комфортні, салони просторі, на дорослі не трясе (навіть, в Житомирі, де яма на ямі!) туалет працює. Водії одягнені, як міністри))
Всім рекомендую!
Їздила з компанією Євроклуб не один раз (Відень, Мюнхен, Штутгарт, Кельн). Автобуси, дійсно відповідають назві компанії, нові, комфортні, салони просторі, на дорослі не трясе (навіть, в Житомирі, де яма на ямі!) туалет працює. Водії одягнені, як міністри))
Всім рекомендую!

Сказати, що це було «жахливо» - нічо не сказати.

Гость (Германия, Dortmund) Отзыв написан 11 ноября, 2018 год
Чудова компанія, яка «дбає» про своїх клієнтів. Історія була така, що я написала свій поганий відгук у фейсбуці. Нажаль, я це зробила в автобусі і адміністрація бистренько вичехлила хто зробив таку пакость і мені почали дзвонити через екіпаж. Дзвонив «директор» і намагався зрозуміти в чому проблема, я йому сказала і почались дуже тупі відмазки про те, що запізнення це ок...  Читать отзыв Чудова компанія, яка «дбає» про своїх клієнтів. Історія була така, що я написала свій поганий відгук у фейсбуці. Нажаль, я це зробила в автобусі і адміністрація бистренько вичехлила хто зробив таку пакость і мені почали дзвонити через екіпаж. Дзвонив «директор» і намагався зрозуміти в чому проблема, я йому сказала і почались дуже тупі відмазки про те, що запізнення це ок (у мене пише 15:00 по білету, у них по нормі в 16:00 всі автобуси виїжають) це тіпа як? Автобус мав виїхати в 15:00 і в електронному листі писало, що потрібно приїхати за 15 хв до відправлення. Я приїхала 14:30, відправлення, нагадую, в 15:00. В 14:45 я дзвонила в офіс «euro club» стрийського вокзалу (Львів), трубку ніхто не підняв, я хотіла спитати, коли автобус буде. Також я питала людей чи вони вже їздили цим маршрутом і виявилось, що запізнення це нормально для цієї компанії. Ну круто!
Були два дзвінка від цього «директора» і він ну дуже просив мене змінити відгук і щоб він був без матів, бо мол дівчині не красиво так робити. А запізнюватись на годину це красиво? А потім почались відговорки за літак, мол люди за дві години на нього приходять. Перепрошую що? Ви авіалінії? Може у вас тех обслуговування довго часу займає? Чи може люди проходять реєстрацію на рейс? Що за тупа фігня, пане директоре? Відгук я змінила, так як було дуже страшно їхати далі і я не знала, що можна очікувати від екіпажу. Уявіть собі, ви сидите собі спокійно в цьому клятому автобусі і вже заспокоїлись від того, що годину чекали автобус і до вас приходить бугай такий і грозним тоном запитує чи це я таку «каку» написала? І чого я не підійшла і не вирішила цю ситуацію з ним. А як би він це змінив? Покланявся чи сказав би вибачте і на тому кінець? Я написала свій відгук про те, що я чекала і всі інші люди чекали цілу годину на клятий автобус! Але всі звикли терпіти та мовчати! А я не готова за такий «сервіс» платити гроші! Ви втратили як мінімум одного клієнта! Мені більше таких пригод не потрібно. Нахіба мені, щоб мене ген директори видзвонювали та співробітники відповідали на мій відгук? Змінюйте себе та свою «чудову» компанію, а не видзвонюйте клієнтам!!!
За вай фай: я в душі не гребу, що у вас там за модеми і яка там дічь, але в Польщі нету нема, в Україні нема і в Німеччині теж. Казали, що пофіксять це. Ага, я теж вмію свистіти.
По прибутті в Німеччину, мені терміново був потрібен вайфай, щоб написати людям, які мене будуть зустрічати, що я не приїду в тій годині як вказано по білету, а на 4 години раніше. Я розумію, що всі люди раділи, що мол швидко приїхали. А мені радіти нема чому! Мені прийшлось будити людей дуже рано, щоб вони мене забрали і знаєте, шо потім було? Цей клятий автобус знову про&₽вся і запізнився в Мюнхен. Нахєра говорити одну годину, а приїжати на іншу? Ви викупаєте, що це чужа країна? Що людям нема як подзвонити і написати. Що би було якби я не поповнила рахунок на Україні? Хто б мене забрав? Хто тоді б відповідав за цю ситуацію? Звісно не ви, ви ж блять просто перевізник!
Висновок: у мене спорчений настрій на всю дорогу, стрес і страх, що зі мною щось можуть зробити. Я прекрасно відчула на собі весь український сервіс. Дякую за увагу, не дзвоніть мені більше, будь ласка.
П.С. Чи вибирати цю компанію вирішуйте самі!

Поездкой довольна

Ярослава (Украина) Отзыв написан 31 июля, 2018 год
Ехала компанией Euroclub с Киева на Вену 28.07.18. Отправление в 09:00 с Дачной.
Автобус новый, очень комфортный(много места для ног), туалет работал на протяжении всего пути, да и остановки что бы розомнять ноги тоже были.
Водители были очень вежливые (так держать). Доехали без приключений и значительных задержек!!! Поездкой довольна.
Ехала компанией Euroclub с Киева на Вену 28.07.18. Отправление в 09:00 с Дачной.
Автобус новый, очень комфортный(много места для ног), туалет работал на протяжении всего пути, да и остановки что бы розомнять ноги тоже были.
Водители были очень вежливые (так держать). Доехали без приключений и значительных задержек!!! Поездкой довольна.



Компания Euroclub

Компания Euroclub
Чтобы добавить описание, напишите нам на обратную связь

Пассажирские перевозки

Автолюкс (AUTOLUX)
Автолюкс (AUTOLUX)

Рейтинг: 1.5
98 отзывов
Компания Хеппи вей (Happy Way)
Компания Хеппи вей (Happy Way)

Рейтинг: 2.5
29 отзывов
Перевозчик OPENLINE
Перевозчик OPENLINE

Рейтинг: 1.1
32 отзыва
Z-Time
Z-Time

Рейтинг: 2.7
43 отзыва
ООО Укрвояж
ООО Укрвояж

Рейтинг: 3
15 отзывов
Flixbus
Flixbus

Рейтинг: 3
2 отзыва
Фирма ИКАРУС
Фирма ИКАРУС

Рейтинг: 1
8 отзывов
Наш Бус
Наш Бус

Рейтинг: 3.3
95 отзывов
bus24.com.ua пассажирские перевозки
bus24.com.ua пассажирские перевозки

Рейтинг: 2.3
17 отзывов



Вам необходимо войти или зарегистрироваться
fullscreen
close