Клиника Авиценна Черновцы отзывы

Отзывы врачей и пациентов
Клиника Авиценна Черновцы
3.8 5
57 отзывов / 46934 просмотра

Хамство и неадекватность.

Гость Гость четверг, 8 апреля
Задавал кровь на этой неделе, беленькая девочка на ресепшене чем-то недовольна, медсестра манипуляционного с нарисованными бровями нахамила . Не рекомендую!!!

Європейська якість

Ольга Ольга 18 февраля, 2021 год
Робили лапароскопію. Особливо вдячна Мельник А.Д - дійсно дуже кваліфікований лікар.Анастезіологу- Дякую! Мед. персоналу -Дякую! Клініка - супер, догляд- супер. Дуже приємно вражена, все таке сучасне , дійсно як за кордоном.

Норма у дітей в аналізах

Діана Діана 12 декабря, 2020 год
Діти у вас також сдают аналізи, то чому при цьому не має яка має бути норма у дитини?? А лиш як має бути у дорослих

Чудова клініка, та якісне обслуговування

Гость Гость 22 сентября, 2020 год
Клініка справді чудова, умови класні, персонал уважний і дружелюбний, лікарі справді спеціалісти свого діла, лікуюсь у Калинюк Ірини Ігорівни, чудова людина, і лікар з великої букви, раджу всім)))))

Атмосфера гос.учреждения за большие деньги

Светлана Светлана 19 августа, 2020 год
УЖАСНАЯ организация работы!!!!! Хамовитые сотрудницы рецепшена. Непонятно, зачем ведут запись на приём, ведь вовремя никто не попадает (разве что за «особые» заслуги). Атмосфера гос.учреждения, но за большие деньги.
Довольна осталась только уровнем квалификации докторов Мельник и Удовиченко! Но к ним можно попасть и по их основному месту работы.
Вряд ли повторно тут появлюсь.
Достоинства:
  1. - квалификация докторов Мельник, Удовиченко
Недостатки:
  1. - попала на приём почти с 2- часовой задержкой и с боем
  2. - несоответствие цены услуг качеству
  3. - нахальный и невнимательный персонал
  4. - кондиционер охлаждает не по детски

Вдячна за сина

Косменко Христина Косменко Христина 25 ноября, 2019 год
Хатіла подякувати безмежно лікарю Головачук О.К. ,завдяки їй у нас з'явилось немовля.
Два роки лікування, лапороскопія, легка вагітність, і дуже складні пологи, впевнена, що якби Оксана Корніївна приймала пологи, такого пекла, котре я пережила зі мною би не траполось.
Оксано Корніївно, натхнення і сил у Вашій нелегкій праці.
З вдячністю мама Максима.
Достоинства:
  1. Хороше відношення, кваліфіковані лікарі та енестезіологи
Недостатки:
  1. Немає

Соответствие результатов анализов крови с шестью(6) Французскими!

Michail Ганзюк Michail Ганзюк 29 августа, 2019 год
Чудес не бывает у нас,грешных!
В ноябре 2018г. Инвитро выявило плохие параметры крови(г.Николаев). В апреле ещё хуже в г.Тулон,Франция,и шесть периодич.повторов там же в 2х клиниках были похожими за эту весну и лето.сегодня в Авицене результаты типичные тем,а вот в "одной черновицкой больнице" чудесным образом моя кровь набрала эритроцитов и лимфоцитов стандартное колличество!!!
Радость моя сегодня закончилась,но вопрос где искать... Читать отзыв
Чудес не бывает у нас,грешных!
В ноябре 2018г. Инвитро выявило плохие параметры крови(г.Николаев). В апреле ещё хуже в г.Тулон,Франция,и шесть периодич.повторов там же в 2х клиниках были похожими за эту весну и лето.сегодня в Авицене результаты типичные тем,а вот в "одной черновицкой больнице" чудесным образом моя кровь набрала эритроцитов и лимфоцитов стандартное колличество!!!
Радость моя сегодня закончилась,но вопрос где искать новых лекарей?!
Спасибо Авицене!
PS:тем,кто не мог получить сходу анализы(по отзывам) скажу,что ваша "неудача " лучше моего лечения в этой больнице под "хорошие" анализы...
Спасибо,простите!

Не рекомендую

Гость Гость 4 августа, 2019 год
Дівчата беріть із собою багато грошей. Первинний прийом пацієнта 350 гривень, але в кінці я заплатила 1800 гривень, лікар Головачук О.К. не повідомила мене, що бере аналізи, які досить дорогі. Коли я підійшла оплачувати інша жінка(яка оплачувала) була здивована ціною не менше ніж я. Консультації належної не отримала. Я знаю свою проблему, бо хворію з 2012 року. Але тут... Читать отзыв Дівчата беріть із собою багато грошей. Первинний прийом пацієнта 350 гривень, але в кінці я заплатила 1800 гривень, лікар Головачук О.К. не повідомила мене, що бере аналізи, які досить дорогі. Коли я підійшла оплачувати інша жінка(яка оплачувала) була здивована ціною не менше ніж я. Консультації належної не отримала. Я знаю свою проблему, бо хворію з 2012 року. Але тут щось взагалі не по темі мені говорили.

Головачук О.К.

Гость Гость 13 июня, 2019 год
Доброго дня! Хотіла поділитися і своїми враженнями про лікування у цій клініці, а саме про лікарку Головачук О. К. Вже 10 років у мене проблеми з яїчниками (постійні кисти,операції) 5 років назад мені вирізали яїчник і трубу. Безпліддя не прогнозували, але за рік сімейного життя вагітності так і не було,а я дуже мріяла. До Головачук я звернулася з кровотечею(систематичні з... Читать отзыв Доброго дня! Хотіла поділитися і своїми враженнями про лікування у цій клініці, а саме про лікарку Головачук О. К. Вже 10 років у мене проблеми з яїчниками (постійні кисти,операції) 5 років назад мені вирізали яїчник і трубу. Безпліддя не прогнозували, але за рік сімейного життя вагітності так і не було,а я дуже мріяла. До Головачук я звернулася з кровотечею(систематичні з перервами у 10-12 днів) на узд була киста 69мм і кров у матці на 53мм,лікар назначила лікування і одразу взялася стимулювати вагітність. Сказала пити жанін і йодофол 3 місяці,а на четвертий вагітніти. Здивувалися я ще тоді,коли побачила в інструкції йодофолу,що його не потрібно вживати за 30-40 днів до планування вагітності і сама перестала його пити. Та коли наступив той довгоочікуваний 4 місяць і мені був назначений дуфастон з 11 дня циклу,я все виконувала і потрапила на 15 день циклу в лікарню знову з болями. Оксана Корніївна відправила на узд ,там знову киста і бажаної овуляції так і не було. Вона знову назначила дорогі препарати і знову сказала,що все буде добре. Я все купила і почала лікування,та через кілька днів мені порадили звернутися до іншого лікаря,а там уже картина-маслом. Виявилося,що в мене ендометріоз, спайки і потрібно операційне втручання + дивитися,чи взагалі прохідна інша труба. Завагітніти я в принципі не могла,лікування даремне,у моєму випадку не можна було стимулювати вагітність і то все,що мені виписували-повний брєд. Найголовніше те,що я надіялася,що мені допоможуть і омріяна вагітність наступить,або ж просто би сказали правду,а з мене просто викачували гроші. Мені дуже обідно,що так сталося. Я втратила багато часу,грошей і сил,а все марно. Зараз готуюся до операції і надіюся,що Бог мені допоможе і всім жінкам,які так мріють про дитинку. Пишу це тому,що не хотіла б щоб ще хтось потрапив до цього "спеціаліста".

Хороше обслуговування

Гость Гость 27 мая, 2019 год
Авыцена Хороша клыныка,усы приэмны,Ми уже два роки здаэмо аналызи малому де вын залюбки лиш сюда хоче ыти.лиш тут йому легко беруть кров з вэнкы,довыряэ лиш цим дывчатам.ы взагалы велика подяка цый клыныкы де роблять добро для нас.

європейська якість

Гость Гость 12 марта, 2019 год
Робила лапароскопію(кіста яєчника).Оперували Косевич Марія Іванівна и Головачук Оксана Корніївна -це дуже компетентні лікарі. І взагалі весь медперсонал и анестезіолог, які приймали участь в операції - дуже достойна команда. В палаті, в якій я лежала після операції, чисто і затишно. Хочу відмітити чергового лікаря, який стежив за моїм станом після операції. Це Яшан Олексій Васильович. Він молодий лікар, але дуже... Читать отзыв Робила лапароскопію(кіста яєчника).Оперували Косевич Марія Іванівна и Головачук Оксана Корніївна -це дуже компетентні лікарі. І взагалі весь медперсонал и анестезіолог, які приймали участь в операції - дуже достойна команда. В палаті, в якій я лежала після операції, чисто і затишно. Хочу відмітити чергового лікаря, який стежив за моїм станом після операції. Це Яшан Олексій Васильович. Він молодий лікар, але дуже перспективний. З ним відчуваєш себе в безпеці. Коли людина хворіє, для неї це важливо. Можу впевненно рекомендувати клініку Авіценна. Мінусів я не побачила. Дякую всім.

Вопрос

Алина Алина 9 февраля, 2019 год
Скажите пожалуста сколько стоит гистероскопия в вашей клинике?

Выкачивание денег. Непрофессиональные врачи.

Гость Гость 15 января, 2019 год
Там любят находить несуществующие болезни! Мне в 2017 сказали срочно делать операцию! Сдала кучу проб и анализов. В результате, в другом и в третьем месте вообще ничего не нашли! Здорова. Выкачивание денег за несуществующие проблемы. Не рекомендую эту клинику, это мягко сказано!!!
Достоинства:
  1. Нет
Недостатки:
  1. Все. Одни понты!!!

Не рекомендую

Ольга Ольга (Украина) 10 ноября, 2018 год
Ціни не співпадають з цінами вказаними на сайті, непрофесіональні лікарі
Викачка грошей

Лапороскопія

Гость Гость (Украина, Чернівці) 8 мая, 2018 год
Хочу поділитися своїми враженнями щодо данної клініки, доречі не вперше! Робили мені тут довгоочікувану лапороскопію, робив Хабрат Борис Володимирович(лікар з Києва). Видаляли мені фібріміому, досить великого розміру, і в досить не доступному місці, але він взявся і зробив все найкращим чином!!! Я не знаю, як буде в подальшому, але сама операція пройшла успішно!!! Лікар дійсно МАЙСТЕР своєї справи, і як... Читать отзыв Хочу поділитися своїми враженнями щодо данної клініки, доречі не вперше! Робили мені тут довгоочікувану лапороскопію, робив Хабрат Борис Володимирович(лікар з Києва). Видаляли мені фібріміому, досить великого розміру, і в досить не доступному місці, але він взявся і зробив все найкращим чином!!! Я не знаю, як буде в подальшому, але сама операція пройшла успішно!!! Лікар дійсно МАЙСТЕР своєї справи, і як я читала в інтернеті, що його ще називають ювеліром, погоджуюсь!!! Авіценна окрім лікаря надала мені дуже комфортні умови, да я заплатила не маленькі кошти, але все ж таки, в державних установах інколи виходить теж не мало!!! Але я при цьому лежала і ні за що не «парилась»і мої рідні теж, тобто:ліки,їжа, належний догляд(цілодобовий) був на вищому рівні!!! І в палаті було все необхідне для комфортного перебування!

Дякую

Гость Гость (Украина, Львів) 30 января, 2018 год
Дякую лікарю Удовиченко за УЗД-скринінг нашої донечки!!! Враження неймовірні!

Не обращайтесь!

Гость Гость (Украина, Чернівці) 17 января, 2018 год
Клиника красивая,хороший ремонт,но цены...мне все равно на каком кресле я буду сидеть и в каком коридоре, мне нужна квалифицированная медицинская помощь,но тут этого нет и цены заоблачные,переплатил а проблемы остались
Достоинства:
  1. Нет
Недостатки:
  1. Персонал без квалификации

Гистероскопия

Оксана Оксана 18 ноября, 2017 год
Сегодня,Алла Дмитриевна, провела мне гистероскопию, всё было на высшем уровне!!! Спасибо ей!!! Врач от Бога!
Достоинства:
  1. Современно и в связи с этим очень уютненько!!!
Недостатки:
  1. Сходу можна сказать,что цены, но в итоге цена-качество!!!

Доволен

Гость Гость (Украина, Чернівці) 20 сентября, 2017 год
Был на приёме у уролога Гутковского. Рекомендую. Очень толковый и внимательный.

!!!

Гость Гость (Украина, Київ) 14 сентября, 2017 год
медична сестра дуже вміло та безболісно набрала кров! Це при тому, що мої вени жах!
буду тепер лише тут здавати. Результат після смс побачила на сайті в той же день! Супер!!! Дякую
Достоинства:
  1. швидкість, сервіс, якість.

некомпетентні лікарі

Гость Гость (Украина, Київ) 10 сентября, 2017 год
при огляді після процедури в даному закладі сказали все добре, змінили клініку дізналась про хворобу, лікарі закривають очі на те за що їм не платять

Під враженням

Гость Гость (Украина, Чернівці) 3 августа, 2017 год
Дякую головному лікарю за допомогу, дякую, адміністратору (м. Чернівці вул. Богдана Хмельницького)за розуміння і людяність. Дякую!

Супер

Гость Гость (Россия, Москва) 21 июля, 2017 год
Огромное спасибо врачам за обследование и лечение. Все заботливые и внимательные. Профисионалы!

Під враженням

Гость Гость (Болгария) 1 июля, 2017 год
Під враженням від УЗД нашої дитинки! Просто нереально!!!

Були в Головачук О. - порадьтеся ще з іншим гінекологом

Марина Марина (Украина, Чернівці) 23 июня, 2017 год
Хочу поділитись своїми враженнями про лікаря Головачук О. При УЗД діагностували вузлову фіброміому матки. При огляді взяли мазок на трихомонади та заг.аналіз, результат на трихомонади був негативний, і всі інші аналізи - без відхилень від норми. Призначили нормоцикл, оргіл, неотризол. Питання: Для чого призначати на 13 днів антибіотики для лікування вірусу трихомонади (5 днів таблетки - оргіл, 8 днів... Читать отзыв Хочу поділитись своїми враженнями про лікаря Головачук О. При УЗД діагностували вузлову фіброміому матки. При огляді взяли мазок на трихомонади та заг.аналіз, результат на трихомонади був негативний, і всі інші аналізи - без відхилень від норми. Призначили нормоцикл, оргіл, неотризол. Питання: Для чого призначати на 13 днів антибіотики для лікування вірусу трихомонади (5 днів таблетки - оргіл, 8 днів свічки- неотризол), якщо він не був виявлений???? Для безпеки Вашого здоров'я не відвідуйте цього лікаря, а якщо є вже призначення - порадьтесь ще з кимось перш ніж купувати непотрібні ліки.

!!!

Рита Рита (Украина, Чернівці) 28 марта, 2017 год
Разобралась Алла Дмитреевна с проблемой, решение которой не могли найти врачи многих клиник и не только в Черновцах! Спасибо ей!
Достоинства:
  1. Врачи-профи. Очень уютно и чисто!

Хорошая клиника

Галина Галина (Украина, Київ) 15 марта, 2017 год
Мне понравилось все! Обратилась по совету подруги и не пожалела!

враження від УЗД нашої донечки

Марта Марта (Соединенные Штаты Америки, Washington) 28 февраля, 2017 год
УЗД-лікар Удовиченко-справжній професіонал! Всю вагітність робили УЗД у неї на шикарному новому апараті! Видно було все-і ручки, ножки, очі,носик! Задоволення МОРЕ! зняли відео, після того, як наша манюня народиться,а потім підросте-покажемо їй, яка вона була в моєму животику!
Дякуємо!
Доречі-сервіс, на вищому рівні, вам всі посміхаються, подобається, що на рецепшині є смачні цукерочки)))
Клиника Авиценна Черновцы
Клиника Авиценна предоставляет медицинские услуги населению в Черновцах и области. Услуги в клинике Авиценна оказываются на качественно новом уровне с помощью современного оборудования и высококвалифицированных кадров. Клиника ведет свою деятельность в направлениях лабораторной диагностики, гинекологии, урологии, УЗ-диагностики и функциональной диагностики. Так же в клинике Авиценна работает дневной стационар, с уютными... подробнее

Рейтинг 3.8 из 5 на основании 57 отзывов
Клиники
ООО АЙЛАЗ медицинский центр
ООО АЙЛАЗ медицинский центр

Рейтинг: 4.8
290 отзывов
Кабинет доктора Самусенко С.А
Кабинет доктора Самусенко С.А

Рейтинг: 1.9
14 отзывов
Новий зір
Новий зір

Рейтинг: 4.8
367 отзывов
Лечение в Израиле
Лечение в Израиле

Рейтинг: 5
18 отзывов
Клиника «АЦМД-МЕДОКС»
Клиника «АЦМД-МЕДОКС»

Рейтинг: 3.5
100 отзывов
Giorno Dentale
Giorno Dentale

Рейтинг: 4.9
27 отзывов
Клиника Эксимер
Клиника Эксимер

Рейтинг: 4.9
296 отзывов
Велес
Велес

Рейтинг: 4.6
120 отзывов
Добробут
Добробут

Рейтинг: 2.2
518 отзывов


Продолжая посещение, вы соглашаетесь на использование файлов cookie и Политикой конфиденциальности
Принимаю