Каса Люкс-Рейзен (Каса Lux-Reisen) отзывы

Отзывы клиентов, сотрудников, отзывы о работодателях
Каса Люкс-Рейзен (Каса Lux-Reisen)
3.6 5
129 отзывов / 12689 просмотров

Поїздка у Прагу

Діана Берчак Отзыв написан суббота, 1 июня
усе було чудово, їхали зі Львова, очікували що дорога буде дуже важка, але оскільки був вищий рівень комфорту, по нашому проханню водії автобуса Володимир та Олександр усю мою компанію друзів посадили разом, за що дуже їм вдячна обслуговування просто супер усе було чудово, їхали зі Львова, очікували що дорога буде дуже важка, але оскільки був вищий рівень комфорту, по нашому проханню водії автобуса Володимир та Олександр усю мою компанію друзів посадили разом, за що дуже їм вдячна обслуговування просто супер

Отличная поездка

Анна Отзыв написан 19 мая, 2019 год
Рейс Познань-Хмельницкий EL893WW. Хочу выразить благодарность за отличную поездку! Водители профессионалы своего дела, вежливые и учтивые. Остались только положительные впечатления! Рейс Познань-Хмельницкий EL893WW. Хочу выразить благодарность за отличную поездку! Водители профессионалы своего дела, вежливые и учтивые. Остались только положительные впечатления!

Безобразное вождение

Гость Отзыв написан 10 мая, 2019 год
Добрый день! 09.05.19, маршрут Херсон-Щецин. Пользуюсь услугами фирмы регулярно и всегда оставалась довольна, но не в этот раз. Совершив пересадку в Хмельницке меня постигло разочарование. Об аккуратности вождения и речи идти не могло! Один из водителей, который моложе( не знаю его имени, так как он был без бейджика и явно отличался внешним видом от своего напарника) вёл автобус просто...  Читать отзыв Добрый день! 09.05.19, маршрут Херсон-Щецин. Пользуюсь услугами фирмы регулярно и всегда оставалась довольна, но не в этот раз. Совершив пересадку в Хмельницке меня постигло разочарование. Об аккуратности вождения и речи идти не могло! Один из водителей, который моложе( не знаю его имени, так как он был без бейджика и явно отличался внешним видом от своего напарника) вёл автобус просто безобразно!!! Прошу руководство быть внимательнее при подборе водителей, так как вы работаете с люди!

Просто жах

Гость Отзыв написан 6 мая, 2019 год
Ми взяли прямий квиток з Києва до Кракова. Мало того, що ми їхали з Києва до Хмельницького 6 годин( водій збирав усіх людей по дорозі), так нас що в Хмельницькому два рази пересаджувати з автобуса в автобус. Замість того, щоб виїхати з Хмельницького в 19:00 ми півтори години чекали автобус і виїхали в 20:30. Сервісу ніякого!!! Ні чаю, ні wi-fi,...  Читать отзыв Ми взяли прямий квиток з Києва до Кракова. Мало того, що ми їхали з Києва до Хмельницького 6 годин( водій збирав усіх людей по дорозі), так нас що в Хмельницькому два рази пересаджувати з автобуса в автобус. Замість того, щоб виїхати з Хмельницького в 19:00 ми півтори години чекали автобус і виїхали в 20:30. Сервісу ніякого!!! Ні чаю, ні wi-fi, навіть за всю дорогу музику не ввімкнули. Сама найгірша оцінка яка може бути

Кошмар, не рекомендую!

Анна Отзыв написан 3 мая, 2019 год
Рейс Щецин-Нова Каховка. Мали бути в 17:45 в Южному, але не тут то було!!!(((((
Ми ще повземо по дорозі біля Одеси! Кошмар. Не рекомендуюю нікому!!!
Рейс Щецин-Нова Каховка. Мали бути в 17:45 в Южному, але не тут то було!!!(((((
Ми ще повземо по дорозі біля Одеси! Кошмар. Не рекомендуюю нікому!!!

Місця заброньовані, а водії відмовили...

Гість Отзыв написан 1 мая, 2019 год
Водії автобусу маршруту Щецин-Київ відмовилися брати пасажира в Пьотракові Трибунальському о 23 годині по причині що багато багажу і немає місця. Але за додаткову плату(таку ж саму як вартість білета) місце може знайдеться. Але до цього ми бронювали місця і вказували скільки багажу!Знаю що не всі водії такі, але побачивши таке свавілля послугами компанії lux-reisen не хочеться користуватися. Водії автобусу маршруту Щецин-Київ відмовилися брати пасажира в Пьотракові Трибунальському о 23 годині по причині що багато багажу і немає місця. Але за додаткову плату(таку ж саму як вартість білета) місце може знайдеться. Але до цього ми бронювали місця і вказували скільки багажу!Знаю що не всі водії такі, але побачивши таке свавілля послугами компанії lux-reisen не хочеться користуватися.

Оплата за проезд

Гость Отзыв написан 21 апреля, 2019 год
Прислали реквезит на оплату за билет 100%. Это кидалово или нет? Заранее спасибо .................................. ... Прислали реквезит на оплату за билет 100%. Это кидалово или нет? Заранее спасибо .................................. ...

Рейс Херсон-Щецин

Гость Отзыв написан 14 апреля, 2019 год
Ехали с Херсона до Винницы
Автобус удобный, доехали быстро, правда на час раньше.
Водителям можно было и поаккуратнее ехать.
Ехали с Херсона до Винницы
Автобус удобный, доехали быстро, правда на час раньше.
Водителям можно было и поаккуратнее ехать.
Недостатки:
  1. Трясло очень
  2. Нет WIFI, зарядок.
  3. Приехали на час раньше.

Халатність, байдужість і безвідповідальність зашкалює!!! Є люди і є людиска!!!

Гость Отзыв написан 1 апреля, 2019 год
27 березня я з сином вперше скористалася послугами даного перевізника. Автобус спізнився на 5 хв. Про водіїв рейсу 001 Нова Каховка - Щецин нічого поганого сказати не можу, все добре - зупинки оголошували, сторонніх зупинок не було, wi fi був, розетки для зарядки мобілок були, на кордон приїхали першими, пройшли за 1 год. 50 хв. В Краків приїхали ...  Читать отзыв 27 березня я з сином вперше скористалася послугами даного перевізника. Автобус спізнився на 5 хв. Про водіїв рейсу 001 Нова Каховка - Щецин нічого поганого сказати не можу, все добре - зупинки оголошували, сторонніх зупинок не було, wi fi був, розетки для зарядки мобілок були, на кордон приїхали першими, пройшли за 1 год. 50 хв. В Краків приїхали на годину раніше. Нормальна, спокійна, робоча обстановка.
Претензії до технічного стану автобуса. Не всі крісла нормально розкладаються, а це важливо для дальніх поїздок. Спочатку сиділи в другій половині автобуса - від вікна і в ноги було тепло, від вентиляції зверху дуло холодом. Як сказали водії, там не закривається кришка, треба лізти на дах автобуса, щоб закрити. Порадили пересісти в першу половину. Так і зробила. В результаті вийшло навпаки - змерзла в ноги і від вікна, погано працювала пічка. Повернулася на своє місце.
Коли приїхали в Краків, я запитала у водіїв на якій платформі чекати на автобус даного перевізника у зворотньому напрямку. Відповіли - на 9, 10.
Зворотній рейс 062 Щецин - Вінниця - Київ у нас був 28 березня о 04:30год.
З вечора ми сиділи на вокзалі навпроти табло і слідкували за нашим рейсом. Моніторів там десь 10, а інформацію про прибуття - відбуття автобуса ніхто не оголошує. Коли появився наш рейс на табло , там була вказана 14 платформа. Син пішов на перон, знайшов 14 платформу (зліва від виходу, поруч), на ній був висвічений наш час і маршрут. Від четвертої години ми пильнували, чи не приїхав туди наш автобус.
Десь в 04:10год. мені подвонили, я машинально "вибила", оскільки ніяких дзвінків не чекала. Можливо хтось помилився, а я в роумінгу, щоб не зняло комусь гроші. Якщо це до мене то ще передзвонять. Повторно ніхто не дзвонив.
В 04:30 почали виходити на платформу і випадково побачили, що з правого боку з автобусної виїзджає автобус з написом Lux-Reisen. Ми глянули на 14 платформу, а там вже змінили напис на інший рейс. Ми одразу пішли до чергового по вокзалу. Він сказав, що це наш автобус поїхав і стояв він на 13 платформі (дальше, з правого боку). ЯК ТАК??? Чому інформація на табло і на платформі не відповідають реальності?!! Ми що мали бігати по всьому перону в пошуках свого автобуса?!! Нас про таке ніхто не попереджав!!! А якби ми його випадково не побачили і ще б чекали?
Я подзвонила по номеру, вказаному у квитку. Оператор сказала, що мені дзвонили, я вибила, водії сказали, що ходити по вокзалу за пасажирами не повинні. Чому мені не передзвонили??? Чому не подзонили до сина?, в нього окремий квиток з його номером, я могла загубити мобілку чи її б вкрали?!! Чому жоден з водіїв за 20 хвилин стоянки не пройшов 20 метрів у зал і не покликав. Там було не більше 20 людей. Навіть, якби всі спали, за цей час можна було б розбудити кожного і знайти потрібних пасажирів. Вони спокійно закрили двері і поїхали.
Після моїх наполегливих, емоційних переговорів з оператором, водій подзвонив мені, сказав, щоб я брала таксі, він буде чекати на заправці на виїзді з Кракова. Добре,що неподалік стояло одне таксі (де б я його шукала посеред ночі без польської карточки в телефоні). Я попросила водія почекати на зв"язку, щоб сказати таксисту назву заправки, а він кинув трубку. Я в стресовому стані не запам"ятала, добре, що таксист до нього передзвонив і уточнив.
Коли ми приїхали, водії відмовилися платити 50 злотих за таксі. Я платити не повинна. В чому моя вина??? Я чекала в призначеному місці в призначений час. Хай вони відповідають за халатність, розбираються з фірмою, а вона з Краковом за таку невідповідність інформації. Таксі чекало, а я вела бурхливі переговори з водіями та оператором (Водафон чомусь не з"єднував, а Київстар виручив, добре, що якраз через регулярний платіж поповнився рахунок, я приїхала на один день із зворотніми квитками, нікуди дзвонити не збиралася). Вони грозилися мене лишити і поїхати. Я сказала, що викличу поліцію, звернусь в посольство і вони, ще не скоро поїдуть, і потім будуть віідповідати за те, що залишили мене з неповнолітнім сином + моральні збитки. Після 45 хвилин переговорів водій заплатив 70 злотих (50 + 20 за простой таксі) і ми поїхали.
Думаю, в даній ситуації при такому відношенні побував вже не один пасажир. Тому я відстояла не тільки себе, а і всіх наступних користувачів даних послуг. Думаю, після того, як водій заплатив з своєї кишені, він вже постарається подзвонити кожному пасажиру, а може пройде кілька метрів у зал і покличе (різні ж можуть бути ситуації).
В подальшому претензій до водіїв не маю - зупинки оголошували, сторонніх зупинок не було, wi fi був, розетки для зарядки мобілок були.
Претензії до комфоту автобуса - сідушки поламані (на "бамбетлі" середня зміщена), спинки не повністю регулюються.
Достоинства:
  1. зупинки оголошували, сторонніх зупинок не було, wi fi був, розетки для зарядки мобілок були.
  2. Є хороші водії.
Недостатки:
  1. Технічний стан і комфотр автобусів.
  2. ЛЮДЯНІСТЬ операторів та водіїв.
  3. На багаж повинні чіпляти номерки (як в гардеробі) - бери любу сумку і йди, свою не знайшов, не докажеш, твої проблеми.
  4. Водії повинні контролювати, де і скільки пасажирів виходять, при потребі розбудити, а не везти далі. Це не так важко зробити.
  5. Старайтеся закупляти автобуси з достатньою відстанню між рядами, щоб не впиратися колінами в переднє крісло, було куди під сідушкою випростати ноги. Ми ж не низькорослі японці чи китайці, нам треба більше місця в тривалих переїздах.

Люкс?Нічого не переплутали?

Пасажир001 Отзыв написан 23 марта, 2019 год
Вже два роки їжджу з Кракова до Житомира,але іншим перевізником і от саме сьогодні 23.03.2019 так трапилось,що потрапила саме на цих псевдо перевізників!
Як можна їхати 80 км. 2 години?
Як можна зупинятись кожні пів години?Водії висаджують всіх на кожному повороті і передачкі розвозять!
Немає фіксованих зупинок і через те дорога перетворюється на страшний та довгий сон,плюс до всього цього...  Читать отзыв
Вже два роки їжджу з Кракова до Житомира,але іншим перевізником і от саме сьогодні 23.03.2019 так трапилось,що потрапила саме на цих псевдо перевізників!
Як можна їхати 80 км. 2 години?
Як можна зупинятись кожні пів години?Водії висаджують всіх на кожному повороті і передачкі розвозять!
Немає фіксованих зупинок і через те дорога перетворюється на страшний та довгий сон,плюс до всього цього порадувала пересадка в Хмельницькому,де ти мусив пересісти в малу маршрутку і чекати годину,бо вони людей збирають,а те що ти їдеш втомлений з закордону їх не хвилює!
Коли поцікавився у водія про маршрут,то до тебе говорять,як «бомбіла» з 90-х!!!
Дякую за все,ні ногою до Вас!
Достоинства:
  1. Добре хоч доїхали
Недостатки:
  1. Люди не скоти!Ваш матеріальний достаток залежить саме від клієнтів!

Це автобусний ЖАХ

Анастасія Отзыв написан 23 марта, 2019 год
Закрийте цю шарашкіну контору,і навіть носа не суйте в перевезення людей!Це вперше я їду цією компанією і це найжахливіший рейс у моєму житті!
Ціни неадекватні для таких автобусів,125 злотих з Кракова до Житомира ,це за що,за антикомфорт???
Виїхали о 9:30 з Кракова,на питання «чому ми ледве їдемо» водій відповів,що ми ще на півгодини швидше їдемо аніж потрібно.До кордону ми їхали...  Читать отзыв
Закрийте цю шарашкіну контору,і навіть носа не суйте в перевезення людей!Це вперше я їду цією компанією і це найжахливіший рейс у моєму житті!
Ціни неадекватні для таких автобусів,125 злотих з Кракова до Житомира ,це за що,за антикомфорт???
Виїхали о 9:30 з Кракова,на питання «чому ми ледве їдемо» водій відповів,що ми ще на півгодини швидше їдемо аніж потрібно.До кордону ми їхали 4,5 год,коли я зазвичай їду максимум 3,5.Ладно,це ще не так страшно,на кордоні ми навіть і 4 год не простояли(заплановано в квитку максимум 4год на кордоні).З кордону до Львова ми їхали приблизно 2,5 год(80км),що це за????!!!Так от,о 21:50 у нас мала бути пересадка у Хмельницькому,а ми в цей час лише виїхали з Тернопіля!!!То як на таке можна спокійно реагувати?!Водій висаджував людей на заправці,десь в полі,віддавав посилки в якомусь селі,так шо це,міський автобус чи рейсовий,де має їхати тільки по плану!Таке відчуття,що везуть скот,а не людей.А ми ще в Європу хочемо,жах одним словом
Достоинства:
  1. Ніяких
Недостатки:
  1. Занадто багато

Супер рекомендую

Юрій Отзыв написан 21 марта, 2019 год
Рейс20.03.19.Хмельницький Гданськ пройшов на 5+ Водіїв Олександр іСергій професіонали.Салон чистий.Допомога водіїв Рекомендую. Рейс20.03.19.Хмельницький Гданськ пройшов на 5+ Водіїв Олександр іСергій професіонали.Салон чистий.Допомога водіїв Рекомендую.
Достоинства:
  1. Культура водіїв чистота салону зарядка телефону кондиціонер
Недостатки:
  1. О

Супер рекомендую

Ольга Володимирівна Отзыв написан 21 марта, 2019 год
Їхала рейсовим автобуса 20.03.2019.Каса Люкс-Рейзен комфортабельне перевезення приємні водії! Рекоменду цей рейс дякую вам Сергій і Олександру! Їхала рейсовим автобуса 20.03.2019.Каса Люкс-Рейзен комфортабельне перевезення приємні водії! Рекоменду цей рейс дякую вам Сергій і Олександру!
Достоинства:
  1. +

ЖАХЛИВЕ ВІДНОШЕННЯ

Гость Отзыв написан 15 марта, 2019 год
Передавали сумку з речами дитині, що навчається в Польші, м.Жешув (рейс до Щецина 12.03.2019, екіпаж 3). Замість 12.03 о 17 годині запропонували дитині забрати сумку вночі о 03 годині 13.03, коли гуртожиток був закритий. Забрати передачу вдалося лише при поверненні автобуса до України 14.03 з затримкою 3 години від вказаного у розкалі часу. Водій впродовж 10 хвилин знущався над...  Читать отзыв Передавали сумку з речами дитині, що навчається в Польші, м.Жешув (рейс до Щецина 12.03.2019, екіпаж 3). Замість 12.03 о 17 годині запропонували дитині забрати сумку вночі о 03 годині 13.03, коли гуртожиток був закритий. Забрати передачу вдалося лише при поверненні автобуса до України 14.03 з затримкою 3 години від вказаного у розкалі часу. Водій впродовж 10 хвилин знущався над дитиною, казав, що треба було забрати сумку тоді, коли він казав (о 03 годині ночі!), про цьому постійно набирав повні легені диму від сигарету, яку він курив, і видихав його дитинів обличчя! Це людина чи кат? Де їх таких знаходять? Взагалі, їх перевіряють на адекватність? Адже їх послуги не безкоштовні, за що ж такі знущання?
Достоинства:
  1. немає
Недостатки:
  1. безмежне хамство

Просто жах

Tetiana Отзыв написан 13 марта, 2019 год
Це просто жах а не компанія з перевезень. Навіщо вказувати адресу, годину відправлення і попросту туди не доїжджати. Зв’язавшись з диспетчером я отримала відповідь що автобус вже поїхав з Польщі на кордон до України, і звинуватили мене в тому що я мала б чекати на нього раніше, хоча відправлення мало відбутись о 18:20 а на зупинці я була о 18:05...  Читать отзыв Це просто жах а не компанія з перевезень. Навіщо вказувати адресу, годину відправлення і попросту туди не доїжджати. Зв’язавшись з диспетчером я отримала відповідь що автобус вже поїхав з Польщі на кордон до України, і звинуватили мене в тому що я мала б чекати на нього раніше, хоча відправлення мало відбутись о 18:20 а на зупинці я була о 18:05 . І відтепер ця компанія шука будь які відмазки аби не повертати гроші.
Через таку халатність я буду звертатись з позовом до суду, тому що я мала бути на наступний день в Україні а вразі мої відсутності я вимушена сплатити штраф. Просто ідеально купити білет майже за 1000 грн і ще заплатити штраф, і все через цю шарашкіну контору!!!!!

Чудоперевізник

Гость Отзыв написан 12 марта, 2019 год
Чому у вас перевізника білети дорожчі ніж на busfori?
Краків-Львів 600грн ціна від перевізника,571 ціна на busfori.
Чому у вас перевізника білети дорожчі ніж на busfori?
Краків-Львів 600грн ціна від перевізника,571 ціна на busfori. Каса Люкс-Рейзен (Каса Lux-Reisen) - Чудоперевізник

Пунктуальности здесь нет

Сергей Отзыв написан 9 марта, 2019 год
Перевозчик опоздал на полтора часа, как раз эти полтора часа и были с запасом, что бы успеть на поезд. Приехали впритык, взяли такси и бежали сломя голову с сумками, что бы успеть, а водитель никуда не спешил, зная что он отстает от графика разливал шампанское и угощал женщин в честь праздника 8-го марта.
Место посадки в Жешуве указано неверно,...  Читать отзыв
Перевозчик опоздал на полтора часа, как раз эти полтора часа и были с запасом, что бы успеть на поезд. Приехали впритык, взяли такси и бежали сломя голову с сумками, что бы успеть, а водитель никуда не спешил, зная что он отстает от графика разливал шампанское и угощал женщин в честь праздника 8-го марта.

Место посадки в Жешуве указано неверно, что ввело в замешательство нас троих и еще несколько людей, которые ждали автобус по указанному адресу в Жешуве, оказывается автобус приезжает не как указано в билете на автовокзал, а на остановку рядом с жд вокзалом. На обычную остановку, где останавливается городской транспорт и обычные автомобили, никакой дополнительной информации или даже намека на то, что место посадки совсем не автовокзал - не было. Я так понимаю, билеты бы просто пропали, если бы мы не ходили по всему автовокзалу и не нашли кассира, который знает, где останавливается этот автобус.

В общем организация отвратительная, а пофигистичное отношение водителей на то, что они на полтора часа опоздали вообще возмущает, видимо никто не думает, что у людей могут быть куплены билеты на другой транспорт и они рассчитывают на него успеть.

Ужас

Гость Отзыв написан 7 марта, 2019 год
Хуже перевозки я не видел в жизни Водитель ел пока ехал курил пока ехал пересадка в Хмельницком 2 часа так ещё и после всего мы заехали в офис в гараж и вот наконец-то едим автобус такое ощущение что разваливается ужас! Хуже перевозки я не видел в жизни Водитель ел пока ехал курил пока ехал пересадка в Хмельницком 2 часа так ещё и после всего мы заехали в офис в гараж и вот наконец-то едим автобус такое ощущение что разваливается ужас!

Бариги і ніякого комфортабельні.

Богдан Отзыв написан 18 февраля, 2019 год
Послуги перевезення на найнижчому рівні. Найжахливіших перевізник з усіх. Був куплений білет в Познані да Вінниці. Де навіть не попередили про пересадку в Хмельницькому. За 170 злотих вартості балету водії ще вимагали 20 злотих за паперовий пакет багажу.... В общій вартості білету під 200 злотих я навіть не доїхав до Вінниці автобусом компанії ЛЮКС Рейзен. У місті Хмельницькому всіх пасажирів...  Читать отзыв Послуги перевезення на найнижчому рівні. Найжахливіших перевізник з усіх. Був куплений білет в Познані да Вінниці. Де навіть не попередили про пересадку в Хмельницькому. За 170 злотих вартості балету водії ще вимагали 20 злотих за паперовий пакет багажу.... В общій вартості білету під 200 злотих я навіть не доїхав до Вінниці автобусом компанії ЛЮКС Рейзен. У місті Хмельницькому всіх пасажирів хто їхав до Києва попросили залишитися. В хто на Вінницю попросили на вихід. Пересадили нас в біленький рейсовий напіврозваленний автобус БОГДАН. В якому 2,5 годинни ми їхали до Вінниці Усю дорогу в автобусі навіть музика не грала. Автобус був не справний. Не було нічого окрім обіцяного комфорту. Я не рекомендую даного перевізника. Це була найгірша поїздка!

Суперово!!

Олена Отзыв написан 15 февраля, 2019 год
Дуже дякую водіям (1 екіпаж) маршруту Вінниця- Гданськ. Ваня і Толік знають свою справу.Дуже ввічливі, чемні. Запитаєте звідки я знаю імена?) А це тому, що вони носять бейджики Дуже дякую водіям (1 екіпаж) маршруту Вінниця- Гданськ. Ваня і Толік знають свою справу.Дуже ввічливі, чемні. Запитаєте звідки я знаю імена?) А це тому, що вони носять бейджики

Фирма дерьмо

Hanna Отзыв написан 12 февраля, 2019 год
Купила билет онлайн, неоднократно говорила с деспетчеры ни разу не сказали за длительную пересадку. Билет Херсон Лодзь. Если ехать с Умани до Варшавы пересадка в Хмельницком больше 5 часов. Деспетчеры не дают полной информации, не видитесь на скидки, все туфта. Купила билет онлайн, неоднократно говорила с деспетчеры ни разу не сказали за длительную пересадку. Билет Херсон Лодзь. Если ехать с Умани до Варшавы пересадка в Хмельницком больше 5 часов. Деспетчеры не дают полной информации, не видитесь на скидки, все туфта.
Достоинства:
  1. Нет
Недостатки:
  1. Сплошной негатив

Кража имущества водителем

Латышев Владислав Отзыв написан 7 февраля, 2019 год
Добрый день. 6.02.2018 ехал из Львова в Познань, маршрут Херсон-Щецин. билет купил через приложение басфор. Хочу выразить жалобу на водителей автобуса EL 893WW. Они отобрали у меня повербанк и зарядное к нему и не хотели отдавать, мотивируя это тем что нельзя у них в автобусе его заряжать, по приезду в Познань мне его обратно никто не отдал, повыкидывали мои сумки...  Читать отзыв Добрый день. 6.02.2018 ехал из Львова в Познань, маршрут Херсон-Щецин. билет купил через приложение басфор. Хочу выразить жалобу на водителей автобуса EL 893WW. Они отобрали у меня повербанк и зарядное к нему и не хотели отдавать, мотивируя это тем что нельзя у них в автобусе его заряжать, по приезду в Познань мне его обратно никто не отдал, повыкидывали мои сумки из автобуса и заставили меня покинуть салон. Я с ними не ругался не входил в конфликт, вежливо просил отдать мои вещи. хочу добавить что водители курили во время езды за рулём, запах дума доносился отчётливо, за вещи в багажнике они не несут ответственности, то есть здав 3 сумки можешь получить на одну или две меньше, никто тебе ничего не возместит.
Достоинства:
  1. Вайфай
Недостатки:
  1. Кража моих личных вещей.

Дякую

Регіна Отзыв написан 26 января, 2019 год
Так сталось, що останні два роки я часто їжджу до Польщі і помітила що всі ми звертаємо увагу на зручності, які пропонують на сайтах Це -"Wi-Fi", біотуалети, кава...... За баготоразові поїздки я зрозуміла, що це не важливе. Інтернер є у всіх в телефоні, в туалет водії зупиняються в зазначених місцях, а також на прохання пасажирів Я впевнена, що головне це...  Читать отзыв Так сталось, що останні два роки я часто їжджу до Польщі і помітила що всі ми звертаємо увагу на зручності, які пропонують на сайтах Це -"Wi-Fi", біотуалети, кава...... За баготоразові поїздки я зрозуміла, що це не важливе. Інтернер є у всіх в телефоні, в туалет водії зупиняються в зазначених місцях, а також на прохання пасажирів Я впевнена, що головне це водії, їх ставлння до нас. Я напевно щаслива, тому що весь час їжджу з висококваліфікованними водіями і чудовими людьми. За час поїздки (а найчастіше це рейс Камянець- Подільській -Лодзь до Радома (Польща), водії створюють родинну атмосферу, вони допомагають, хвилюються за кожного з нас на кордоні, а це найважчі години за весь час поїздки. Доброзичливі, ввічливі, вони з повагою та розумінням ставляться до кожного пасажира. Я хочу подякувати всім водіям і зичу вам здоровя і терпіння, хорошої дороги та ввічливих пасажирів.

Хотим в Европу, но нам до этого еще далеко....

Цимбал Надежда Отзыв написан 12 января, 2019 год
Мой сын выехал из Львова до Торуни ( Польша) 11 января 2018 г. автобусом Винница-Гданьск. Автобус в Торунь прибывает 12 января в 3.20. Понятно, что люди ночью могут заснуть, или ты едешь по незнакомой местности и ночью в окно не все увидишь, но водители о месте остановки не сообщили и он естественно проехал и пришлось ехать до Гданська. Хотя в...  Читать отзыв Мой сын выехал из Львова до Торуни ( Польша) 11 января 2018 г. автобусом Винница-Гданьск. Автобус в Торунь прибывает 12 января в 3.20. Понятно, что люди ночью могут заснуть, или ты едешь по незнакомой местности и ночью в окно не все увидишь, но водители о месте остановки не сообщили и он естественно проехал и пришлось ехать до Гданська. Хотя в экипаже 2 водителя. Но самое интересное еще впереди, кто-то забрал его сумку с вещами, а свою оставил. Почему на багаж не выдают номерки, талоны - как например в самолете. И что ему теперь делать? А самое интересное, что водители ни за что не отвечают. И вообще перевозщик за что-то отвечает, вот так подставив человека. Мы очень возмущены таким отношением.
Недостатки:
  1. Человеческий фактор отсутствует.

Жах!!!

Ольга Отзыв написан 25 декабря, 2018 год
Купуючи білети заздалегідь з Гданська наш шеф взяв нам найдорожчі на той момент,по 250 зл до Вінниці.керівник хотів щоб 25 год в дорозі ми провели комфортно...скажу так:комфорт класу"маршрутка!!!"сидіння реально в деяких маршрутках зручніші Купуючи білети заздалегідь з Гданська наш шеф взяв нам найдорожчі на той момент,по 250 зл до Вінниці.керівник хотів щоб 25 год в дорозі ми провели комфортно...скажу так:комфорт класу"маршрутка!!!"сидіння реально в деяких маршрутках зручніші
Недостатки:
  1. Дорого і ніякого комфорту!!!!

НЕ РАДЖУ!!!

007 Отзыв написан 22 декабря, 2018 год
НЕ РАДЖУ!!! Здійснив поїздку цією компанією рейсом Люблін - Кам’янець-Подільський. 1. ХАМСТВО ЗІ СТОРОНИ ВОДІЇВ, ставляться як до якоїсь собаки, кричать, щей до того всього вживають нецензурну лексику. 2.НЕ ОГОЛОШУЮТЬ ПРИБУТТЯ, через що одна люди ледве не пропустила своєї зупинки. 3. ПЕРЕСАДКА В ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ, то взагалі окрема історія. Було оплачено місце, відповідно пасажир має бути ним забезпечений. По прибутті в...  Читать отзыв НЕ РАДЖУ!!! Здійснив поїздку цією компанією рейсом Люблін - Кам’янець-Подільський. 1. ХАМСТВО ЗІ СТОРОНИ ВОДІЇВ, ставляться як до якоїсь собаки, кричать, щей до того всього вживають нецензурну лексику. 2.НЕ ОГОЛОШУЮТЬ ПРИБУТТЯ, через що одна люди ледве не пропустила своєї зупинки. 3. ПЕРЕСАДКА В ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ, то взагалі окрема історія. Було оплачено місце, відповідно пасажир має бути ним забезпечений. По прибутті в місто Хмельницький, було здійснено пересадку до Кам’янця-Подільського, коли я увійшов у салон автобуса виявилося, що всі місця були зайняті, що призвело до того, що я і ще одно особа просто мусили стояти. 4. ЦІНИ НЕ ВІДПОВІДАЮТЬ ЯКОСТІ
Достоинства:
  1. Не бачу жодних...
Недостатки:
  1. Хамство зі сторони водіїв, не зручні місця, високі ціни, часті і довготривалі зупинки!!!

Незадоволена водіями

Катерина Отзыв написан 17 декабря, 2018 год
Екіпаж номер 2 вигнати і взяти таких водіїв які знають що таке людяність ввічливість і розуміння. Екіпаж номер 2 вигнати і взяти таких водіїв які знають що таке людяність ввічливість і розуміння.
Достоинства:
  1. Тепло в автобусі
Недостатки:
  1. Відверто хамовиті водії екіпажу номер 2. Ні в туалет не зупиняяються ні розмовляти з людьми не вміють . Хами а корчать з себе принців. Перш ніж йти працювати з людьми навчіться бути людьми.

взять денюшку взяли, а вернуть не хотят!

Гость Отзыв написан 17 декабря, 2018 год
Купила билет онлайн, но поездка отменилась, и пришлось отозвать билет. Уже 5й день не могу получить обратно свои деньги. написала не одно письмо в поддержку. не раз звонила, денег как не было так и нет, теперь еще и трубку не берут!!! Купила билет онлайн, но поездка отменилась, и пришлось отозвать билет. Уже 5й день не могу получить обратно свои деньги. написала не одно письмо в поддержку. не раз звонила, денег как не было так и нет, теперь еще и трубку не берут!!!
Недостатки:
  1. Отвратительная обратная связь!

5 екіпаж Лодзь-Кам'янець-Подільський

Гость Отзыв написан 16 декабря, 2018 год
15.12.18
Хамство ваших водіїв починається з моменту посадки пасажирів. Такі елементи як культура та взаємоповага взагалі відсутні. З такими водіями втратите значну кількість пасажирів!!!!
15.12.18
Хамство ваших водіїв починається з моменту посадки пасажирів. Такі елементи як культура та взаємоповага взагалі відсутні. З такими водіями втратите значну кількість пасажирів!!!!

Дуже задоволена

Катерина Отзыв написан 15 декабря, 2018 год
Хочу виразити свою вдячність 4 екіпажу. Їхали зними з Хмельницького до Познані 11.12.2018 водії знають свою справу, чемні, виховані, гарно ставляться до пасажирів. Поїздка вдала. Дякую компанії за гарно підібраний персонал. Так як це не перша моя поїздка цим маршрутом то я й надалі буду користуватися послугами компанії. Хочу виразити свою вдячність 4 екіпажу. Їхали зними з Хмельницького до Познані 11.12.2018 водії знають свою справу, чемні, виховані, гарно ставляться до пасажирів. Поїздка вдала. Дякую компанії за гарно підібраний персонал. Так як це не перша моя поїздка цим маршрутом то я й надалі буду користуватися послугами компанії.



Каса Люкс-Рейзен (Каса Lux-Reisen)

Каса Люкс-Рейзен (Каса Lux-Reisen)
Чтобы добавить описание, напишите нам на обратную связь

Пассажирские перевозки

Автолюкс (AUTOLUX)
Автолюкс (AUTOLUX)

Рейтинг: 1.6
108 отзывов
BlaBlaBus
BlaBlaBus

Рейтинг: 5
1 отзыв
Компания Хеппи вей (Happy Way)
Компания Хеппи вей (Happy Way)

Рейтинг: 2.4
35 отзывов
Компания "Одрі"
Компания "Одрі"

Рейтинг: 1.1
10 отзывов
Компания "Зелений Слон 7"
Компания "Зелений Слон 7"

Рейтинг: 3.8
6 отзывов
Перевозчик OPENLINE
Перевозчик OPENLINE

Рейтинг: 1.1
33 отзыва
Z-Time
Z-Time

Рейтинг: 2.7
43 отзыва
ООО Укрвояж
ООО Укрвояж

Рейтинг: 3
15 отзывов
Flixbus
Flixbus

Рейтинг: 3
2 отзыва
Фирма ИКАРУС
Фирма ИКАРУС

Рейтинг: 1
8 отзывов



Вам необходимо войти или зарегистрироваться
fullscreen
close