Каса Люкс-Рейзен (Каса Lux-Reisen) отзывы

Отзывы клиентов, сотрудников, отзывы о работодателях
Каса Люкс-Рейзен (Каса Lux-Reisen)
3.6 5
120 отзывов / 10303 просмотра

Люкс?Нічого не переплутали?

Пасажир001 Отзыв написан 23 мин 48 сек назад
Вже два роки їжджу з Кракова до Житомира,але іншим перевізником і от саме сьогодні 23.03.2019 так трапилось,що потрапила саме на цих псевдо перевізників!
Як можна їхати 80 км. 2 години?
Як можна зупинятись кожні пів години?Водії висаджують всіх на кожному повороті і передачкі розвозять!
Немає фіксованих зупинок і через те дорога перетворюється на страшний та довгий сон,плюс до всього цього...  Читать отзыв
Вже два роки їжджу з Кракова до Житомира,але іншим перевізником і от саме сьогодні 23.03.2019 так трапилось,що потрапила саме на цих псевдо перевізників!
Як можна їхати 80 км. 2 години?
Як можна зупинятись кожні пів години?Водії висаджують всіх на кожному повороті і передачкі розвозять!
Немає фіксованих зупинок і через те дорога перетворюється на страшний та довгий сон,плюс до всього цього порадувала пересадка в Хмельницькому,де ти мусив пересісти в малу маршрутку і чекати годину,бо вони людей збирають,а те що ти їдеш втомлений з закордону їх не хвилює!
Коли поцікавився у водія про маршрут,то до тебе говорять,як «бомбіла» з 90-х!!!
Дякую за все,ні ногою до Вас!
Достоинства:
  1. Добре хоч доїхали
Недостатки:
  1. Люди не скоти!Ваш матеріальний достаток залежить саме від клієнтів!

Це автобусний ЖАХ

Анастасія Отзыв написан 1 час 40 мин назад
Закрийте цю шарашкіну контору,і навіть носа не суйте в перевезення людей!Це вперше я їду цією компанією і це найжахливіший рейс у моєму житті!
Ціни неадекватні для таких автобусів,125 злотих з Кракова до Житомира ,це за що,за антикомфорт???
Виїхали о 9:30 з Кракова,на питання «чому ми ледве їдемо» водій відповів,що ми ще на півгодини швидше їдемо аніж потрібно.До кордону ми їхали...  Читать отзыв
Закрийте цю шарашкіну контору,і навіть носа не суйте в перевезення людей!Це вперше я їду цією компанією і це найжахливіший рейс у моєму житті!
Ціни неадекватні для таких автобусів,125 злотих з Кракова до Житомира ,це за що,за антикомфорт???
Виїхали о 9:30 з Кракова,на питання «чому ми ледве їдемо» водій відповів,що ми ще на півгодини швидше їдемо аніж потрібно.До кордону ми їхали 4,5 год,коли я зазвичай їду максимум 3,5.Ладно,це ще не так страшно,на кордоні ми навіть і 4 год не простояли(заплановано в квитку максимум 4год на кордоні).З кордону до Львова ми їхали приблизно 2,5 год(80км),що це за????!!!Так от,о 21:50 у нас мала бути пересадка у Хмельницькому,а ми в цей час лише виїхали з Тернопіля!!!То як на таке можна спокійно реагувати?!Водій висаджував людей на заправці,десь в полі,віддавав посилки в якомусь селі,так шо це,міський автобус чи рейсовий,де має їхати тільки по плану!Таке відчуття,що везуть скот,а не людей.А ми ще в Європу хочемо,жах одним словом
Достоинства:
  1. Ніяких
Недостатки:
  1. Занадто багато

Супер рекомендую

Юрій Отзыв написан четверг, 21 марта
Рейс20.03.19.Хмельницький Гданськ пройшов на 5+ Водіїв Олександр іСергій професіонали.Салон чистий.Допомога водіїв Рекомендую. Рейс20.03.19.Хмельницький Гданськ пройшов на 5+ Водіїв Олександр іСергій професіонали.Салон чистий.Допомога водіїв Рекомендую.
Достоинства:
  1. Культура водіїв чистота салону зарядка телефону кондиціонер
Недостатки:
  1. О

Супер рекомендую

Ольга Володимирівна Отзыв написан четверг, 21 марта
Їхала рейсовим автобуса 20.03.2019.Каса Люкс-Рейзен комфортабельне перевезення приємні водії! Рекоменду цей рейс дякую вам Сергій і Олександру! Їхала рейсовим автобуса 20.03.2019.Каса Люкс-Рейзен комфортабельне перевезення приємні водії! Рекоменду цей рейс дякую вам Сергій і Олександру!
Достоинства:
  1. +

ЖАХЛИВЕ ВІДНОШЕННЯ

Гость Отзыв написан пятница, 15 марта
Передавали сумку з речами дитині, що навчається в Польші, м.Жешув (рейс до Щецина 12.03.2019, екіпаж 3). Замість 12.03 о 17 годині запропонували дитині забрати сумку вночі о 03 годині 13.03, коли гуртожиток був закритий. Забрати передачу вдалося лише при поверненні автобуса до України 14.03 з затримкою 3 години від вказаного у розкалі часу. Водій впродовж 10 хвилин знущався над...  Читать отзыв Передавали сумку з речами дитині, що навчається в Польші, м.Жешув (рейс до Щецина 12.03.2019, екіпаж 3). Замість 12.03 о 17 годині запропонували дитині забрати сумку вночі о 03 годині 13.03, коли гуртожиток був закритий. Забрати передачу вдалося лише при поверненні автобуса до України 14.03 з затримкою 3 години від вказаного у розкалі часу. Водій впродовж 10 хвилин знущався над дитиною, казав, що треба було забрати сумку тоді, коли він казав (о 03 годині ночі!), про цьому постійно набирав повні легені диму від сигарету, яку він курив, і видихав його дитинів обличчя! Це людина чи кат? Де їх таких знаходять? Взагалі, їх перевіряють на адекватність? Адже їх послуги не безкоштовні, за що ж такі знущання?
Достоинства:
  1. немає
Недостатки:
  1. безмежне хамство

Просто жах

Tetiana Отзыв написан среда, 13 марта
Це просто жах а не компанія з перевезень. Навіщо вказувати адресу, годину відправлення і попросту туди не доїжджати. Зв’язавшись з диспетчером я отримала відповідь що автобус вже поїхав з Польщі на кордон до України, і звинуватили мене в тому що я мала б чекати на нього раніше, хоча відправлення мало відбутись о 18:20 а на зупинці я була о 18:05...  Читать отзыв Це просто жах а не компанія з перевезень. Навіщо вказувати адресу, годину відправлення і попросту туди не доїжджати. Зв’язавшись з диспетчером я отримала відповідь що автобус вже поїхав з Польщі на кордон до України, і звинуватили мене в тому що я мала б чекати на нього раніше, хоча відправлення мало відбутись о 18:20 а на зупинці я була о 18:05 . І відтепер ця компанія шука будь які відмазки аби не повертати гроші.
Через таку халатність я буду звертатись з позовом до суду, тому що я мала бути на наступний день в Україні а вразі мої відсутності я вимушена сплатити штраф. Просто ідеально купити білет майже за 1000 грн і ще заплатити штраф, і все через цю шарашкіну контору!!!!!

Чудоперевізник

Гость Отзыв написан вторник, 12 марта
Чому у вас перевізника білети дорожчі ніж на busfori?
Краків-Львів 600грн ціна від перевізника,571 ціна на busfori.
Чому у вас перевізника білети дорожчі ніж на busfori?
Краків-Львів 600грн ціна від перевізника,571 ціна на busfori. Каса Люкс-Рейзен (Каса Lux-Reisen) - Чудоперевізник

Пунктуальности здесь нет

Сергей Отзыв написан суббота, 9 марта
Перевозчик опоздал на полтора часа, как раз эти полтора часа и были с запасом, что бы успеть на поезд. Приехали впритык, взяли такси и бежали сломя голову с сумками, что бы успеть, а водитель никуда не спешил, зная что он отстает от графика разливал шампанское и угощал женщин в честь праздника 8-го марта.
Место посадки в Жешуве указано неверно,...  Читать отзыв
Перевозчик опоздал на полтора часа, как раз эти полтора часа и были с запасом, что бы успеть на поезд. Приехали впритык, взяли такси и бежали сломя голову с сумками, что бы успеть, а водитель никуда не спешил, зная что он отстает от графика разливал шампанское и угощал женщин в честь праздника 8-го марта.

Место посадки в Жешуве указано неверно, что ввело в замешательство нас троих и еще несколько людей, которые ждали автобус по указанному адресу в Жешуве, оказывается автобус приезжает не как указано в билете на автовокзал, а на остановку рядом с жд вокзалом. На обычную остановку, где останавливается городской транспорт и обычные автомобили, никакой дополнительной информации или даже намека на то, что место посадки совсем не автовокзал - не было. Я так понимаю, билеты бы просто пропали, если бы мы не ходили по всему автовокзалу и не нашли кассира, который знает, где останавливается этот автобус.

В общем организация отвратительная, а пофигистичное отношение водителей на то, что они на полтора часа опоздали вообще возмущает, видимо никто не думает, что у людей могут быть куплены билеты на другой транспорт и они рассчитывают на него успеть.

Ужас

Гость Отзыв написан четверг, 7 марта
Хуже перевозки я не видел в жизни Водитель ел пока ехал курил пока ехал пересадка в Хмельницком 2 часа так ещё и после всего мы заехали в офис в гараж и вот наконец-то едим автобус такое ощущение что разваливается ужас! Хуже перевозки я не видел в жизни Водитель ел пока ехал курил пока ехал пересадка в Хмельницком 2 часа так ещё и после всего мы заехали в офис в гараж и вот наконец-то едим автобус такое ощущение что разваливается ужас!

Бариги і ніякого комфортабельні.

Богдан Отзыв написан 18 февраля, 2019 год
Послуги перевезення на найнижчому рівні. Найжахливіших перевізник з усіх. Був куплений білет в Познані да Вінниці. Де навіть не попередили про пересадку в Хмельницькому. За 170 злотих вартості балету водії ще вимагали 20 злотих за паперовий пакет багажу.... В общій вартості білету під 200 злотих я навіть не доїхав до Вінниці автобусом компанії ЛЮКС Рейзен. У місті Хмельницькому всіх пасажирів...  Читать отзыв Послуги перевезення на найнижчому рівні. Найжахливіших перевізник з усіх. Був куплений білет в Познані да Вінниці. Де навіть не попередили про пересадку в Хмельницькому. За 170 злотих вартості балету водії ще вимагали 20 злотих за паперовий пакет багажу.... В общій вартості білету під 200 злотих я навіть не доїхав до Вінниці автобусом компанії ЛЮКС Рейзен. У місті Хмельницькому всіх пасажирів хто їхав до Києва попросили залишитися. В хто на Вінницю попросили на вихід. Пересадили нас в біленький рейсовий напіврозваленний автобус БОГДАН. В якому 2,5 годинни ми їхали до Вінниці Усю дорогу в автобусі навіть музика не грала. Автобус був не справний. Не було нічого окрім обіцяного комфорту. Я не рекомендую даного перевізника. Це була найгірша поїздка!

Суперово!!

Олена Отзыв написан 15 февраля, 2019 год
Дуже дякую водіям (1 екіпаж) маршруту Вінниця- Гданськ. Ваня і Толік знають свою справу.Дуже ввічливі, чемні. Запитаєте звідки я знаю імена?) А це тому, що вони носять бейджики Дуже дякую водіям (1 екіпаж) маршруту Вінниця- Гданськ. Ваня і Толік знають свою справу.Дуже ввічливі, чемні. Запитаєте звідки я знаю імена?) А це тому, що вони носять бейджики

Фирма дерьмо

Hanna Отзыв написан 12 февраля, 2019 год
Купила билет онлайн, неоднократно говорила с деспетчеры ни разу не сказали за длительную пересадку. Билет Херсон Лодзь. Если ехать с Умани до Варшавы пересадка в Хмельницком больше 5 часов. Деспетчеры не дают полной информации, не видитесь на скидки, все туфта. Купила билет онлайн, неоднократно говорила с деспетчеры ни разу не сказали за длительную пересадку. Билет Херсон Лодзь. Если ехать с Умани до Варшавы пересадка в Хмельницком больше 5 часов. Деспетчеры не дают полной информации, не видитесь на скидки, все туфта.
Достоинства:
  1. Нет
Недостатки:
  1. Сплошной негатив

Кража имущества водителем

Латышев Владислав Отзыв написан 7 февраля, 2019 год
Добрый день. 6.02.2018 ехал из Львова в Познань, маршрут Херсон-Щецин. билет купил через приложение басфор. Хочу выразить жалобу на водителей автобуса EL 893WW. Они отобрали у меня повербанк и зарядное к нему и не хотели отдавать, мотивируя это тем что нельзя у них в автобусе его заряжать, по приезду в Познань мне его обратно никто не отдал, повыкидывали мои сумки...  Читать отзыв Добрый день. 6.02.2018 ехал из Львова в Познань, маршрут Херсон-Щецин. билет купил через приложение басфор. Хочу выразить жалобу на водителей автобуса EL 893WW. Они отобрали у меня повербанк и зарядное к нему и не хотели отдавать, мотивируя это тем что нельзя у них в автобусе его заряжать, по приезду в Познань мне его обратно никто не отдал, повыкидывали мои сумки из автобуса и заставили меня покинуть салон. Я с ними не ругался не входил в конфликт, вежливо просил отдать мои вещи. хочу добавить что водители курили во время езды за рулём, запах дума доносился отчётливо, за вещи в багажнике они не несут ответственности, то есть здав 3 сумки можешь получить на одну или две меньше, никто тебе ничего не возместит.
Достоинства:
  1. Вайфай
Недостатки:
  1. Кража моих личных вещей.

Дякую

Регіна Отзыв написан 26 января, 2019 год
Так сталось, що останні два роки я часто їжджу до Польщі і помітила що всі ми звертаємо увагу на зручності, які пропонують на сайтах Це -"Wi-Fi", біотуалети, кава...... За баготоразові поїздки я зрозуміла, що це не важливе. Інтернер є у всіх в телефоні, в туалет водії зупиняються в зазначених місцях, а також на прохання пасажирів Я впевнена, що головне це...  Читать отзыв Так сталось, що останні два роки я часто їжджу до Польщі і помітила що всі ми звертаємо увагу на зручності, які пропонують на сайтах Це -"Wi-Fi", біотуалети, кава...... За баготоразові поїздки я зрозуміла, що це не важливе. Інтернер є у всіх в телефоні, в туалет водії зупиняються в зазначених місцях, а також на прохання пасажирів Я впевнена, що головне це водії, їх ставлння до нас. Я напевно щаслива, тому що весь час їжджу з висококваліфікованними водіями і чудовими людьми. За час поїздки (а найчастіше це рейс Камянець- Подільській -Лодзь до Радома (Польща), водії створюють родинну атмосферу, вони допомагають, хвилюються за кожного з нас на кордоні, а це найважчі години за весь час поїздки. Доброзичливі, ввічливі, вони з повагою та розумінням ставляться до кожного пасажира. Я хочу подякувати всім водіям і зичу вам здоровя і терпіння, хорошої дороги та ввічливих пасажирів.

Хотим в Европу, но нам до этого еще далеко....

Цимбал Надежда Отзыв написан 12 января, 2019 год
Мой сын выехал из Львова до Торуни ( Польша) 11 января 2018 г. автобусом Винница-Гданьск. Автобус в Торунь прибывает 12 января в 3.20. Понятно, что люди ночью могут заснуть, или ты едешь по незнакомой местности и ночью в окно не все увидишь, но водители о месте остановки не сообщили и он естественно проехал и пришлось ехать до Гданська. Хотя в...  Читать отзыв Мой сын выехал из Львова до Торуни ( Польша) 11 января 2018 г. автобусом Винница-Гданьск. Автобус в Торунь прибывает 12 января в 3.20. Понятно, что люди ночью могут заснуть, или ты едешь по незнакомой местности и ночью в окно не все увидишь, но водители о месте остановки не сообщили и он естественно проехал и пришлось ехать до Гданська. Хотя в экипаже 2 водителя. Но самое интересное еще впереди, кто-то забрал его сумку с вещами, а свою оставил. Почему на багаж не выдают номерки, талоны - как например в самолете. И что ему теперь делать? А самое интересное, что водители ни за что не отвечают. И вообще перевозщик за что-то отвечает, вот так подставив человека. Мы очень возмущены таким отношением.
Недостатки:
  1. Человеческий фактор отсутствует.

Жах!!!

Ольга Отзыв написан 25 декабря, 2018 год
Купуючи білети заздалегідь з Гданська наш шеф взяв нам найдорожчі на той момент,по 250 зл до Вінниці.керівник хотів щоб 25 год в дорозі ми провели комфортно...скажу так:комфорт класу"маршрутка!!!"сидіння реально в деяких маршрутках зручніші Купуючи білети заздалегідь з Гданська наш шеф взяв нам найдорожчі на той момент,по 250 зл до Вінниці.керівник хотів щоб 25 год в дорозі ми провели комфортно...скажу так:комфорт класу"маршрутка!!!"сидіння реально в деяких маршрутках зручніші
Недостатки:
  1. Дорого і ніякого комфорту!!!!

НЕ РАДЖУ!!!

007 Отзыв написан 22 декабря, 2018 год
НЕ РАДЖУ!!! Здійснив поїздку цією компанією рейсом Люблін - Кам’янець-Подільський. 1. ХАМСТВО ЗІ СТОРОНИ ВОДІЇВ, ставляться як до якоїсь собаки, кричать, щей до того всього вживають нецензурну лексику. 2.НЕ ОГОЛОШУЮТЬ ПРИБУТТЯ, через що одна люди ледве не пропустила своєї зупинки. 3. ПЕРЕСАДКА В ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ, то взагалі окрема історія. Було оплачено місце, відповідно пасажир має бути ним забезпечений. По прибутті в...  Читать отзыв НЕ РАДЖУ!!! Здійснив поїздку цією компанією рейсом Люблін - Кам’янець-Подільський. 1. ХАМСТВО ЗІ СТОРОНИ ВОДІЇВ, ставляться як до якоїсь собаки, кричать, щей до того всього вживають нецензурну лексику. 2.НЕ ОГОЛОШУЮТЬ ПРИБУТТЯ, через що одна люди ледве не пропустила своєї зупинки. 3. ПЕРЕСАДКА В ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ, то взагалі окрема історія. Було оплачено місце, відповідно пасажир має бути ним забезпечений. По прибутті в місто Хмельницький, було здійснено пересадку до Кам’янця-Подільського, коли я увійшов у салон автобуса виявилося, що всі місця були зайняті, що призвело до того, що я і ще одно особа просто мусили стояти. 4. ЦІНИ НЕ ВІДПОВІДАЮТЬ ЯКОСТІ
Достоинства:
  1. Не бачу жодних...
Недостатки:
  1. Хамство зі сторони водіїв, не зручні місця, високі ціни, часті і довготривалі зупинки!!!

Незадоволена водіями

Катерина Отзыв написан 17 декабря, 2018 год
Екіпаж номер 2 вигнати і взяти таких водіїв які знають що таке людяність ввічливість і розуміння. Екіпаж номер 2 вигнати і взяти таких водіїв які знають що таке людяність ввічливість і розуміння.
Достоинства:
  1. Тепло в автобусі
Недостатки:
  1. Відверто хамовиті водії екіпажу номер 2. Ні в туалет не зупиняяються ні розмовляти з людьми не вміють . Хами а корчать з себе принців. Перш ніж йти працювати з людьми навчіться бути людьми.

взять денюшку взяли, а вернуть не хотят!

Гость Отзыв написан 17 декабря, 2018 год
Купила билет онлайн, но поездка отменилась, и пришлось отозвать билет. Уже 5й день не могу получить обратно свои деньги. написала не одно письмо в поддержку. не раз звонила, денег как не было так и нет, теперь еще и трубку не берут!!! Купила билет онлайн, но поездка отменилась, и пришлось отозвать билет. Уже 5й день не могу получить обратно свои деньги. написала не одно письмо в поддержку. не раз звонила, денег как не было так и нет, теперь еще и трубку не берут!!!
Недостатки:
  1. Отвратительная обратная связь!

5 екіпаж Лодзь-Кам'янець-Подільський

Гость Отзыв написан 16 декабря, 2018 год
15.12.18
Хамство ваших водіїв починається з моменту посадки пасажирів. Такі елементи як культура та взаємоповага взагалі відсутні. З такими водіями втратите значну кількість пасажирів!!!!
15.12.18
Хамство ваших водіїв починається з моменту посадки пасажирів. Такі елементи як культура та взаємоповага взагалі відсутні. З такими водіями втратите значну кількість пасажирів!!!!

Дуже задоволена

Катерина Отзыв написан 15 декабря, 2018 год
Хочу виразити свою вдячність 4 екіпажу. Їхали зними з Хмельницького до Познані 11.12.2018 водії знають свою справу, чемні, виховані, гарно ставляться до пасажирів. Поїздка вдала. Дякую компанії за гарно підібраний персонал. Так як це не перша моя поїздка цим маршрутом то я й надалі буду користуватися послугами компанії. Хочу виразити свою вдячність 4 екіпажу. Їхали зними з Хмельницького до Познані 11.12.2018 водії знають свою справу, чемні, виховані, гарно ставляться до пасажирів. Поїздка вдала. Дякую компанії за гарно підібраний персонал. Так як це не перша моя поїздка цим маршрутом то я й надалі буду користуватися послугами компанії.

Подяка

Надія Отзыв написан 14 декабря, 2018 год
Велика вдячність екіпіжу,де 2 водії Олеги,просто чудові люди,прекрасні водії,людяні і найкращі.Якби була можливість їхалаб тільки з ними..... Велика вдячність екіпіжу,де 2 водії Олеги,просто чудові люди,прекрасні водії,людяні і найкращі.Якби була можливість їхалаб тільки з ними.....
Достоинства:
  1. Все чудово
Недостатки:
  1. Немає

шецин новая каховка

лариса р Отзыв написан 12 декабря, 2018 год
ехала с Лодзя в Херсон 10 12 2018 пересела в этот автобус в Хмельницком водители в туалет не останавливались всю дорогу играл шансон было впечатление что едем с тюрьмы на багаж номерки не выдают в конечном итоге мои вещи забрал кто то другой обратилась к водителям так они еще и нахамили ехала с Лодзя в Херсон 10 12 2018 пересела в этот автобус в Хмельницком водители в туалет не останавливались всю дорогу играл шансон было впечатление что едем с тюрьмы на багаж номерки не выдают в конечном итоге мои вещи забрал кто то другой обратилась к водителям так они еще и нахамили
Достоинства:
  1. не рекомендую

Все сподобалось

Діана Отзыв написан 7 декабря, 2018 год
Купували на сайті акційні квитки дуже задоволені гарна ціна.Дякуємо 6-му екіпажу їхали з ними до Ченстахова і назад водії чемні,автобус чистий.Залишились всім задоволені Купували на сайті акційні квитки дуже задоволені гарна ціна.Дякуємо 6-му екіпажу їхали з ними до Ченстахова і назад водії чемні,автобус чистий.Залишились всім задоволені

вінниця-гданськ

Гость Отзыв написан 7 декабря, 2018 год
Все сподобалось, претензій немає.В автобусах зручно і комфортно! Водіі вічливі,привітні.Обовязково ще скористаюсь вашою компанією))) Все сподобалось, претензій немає.В автобусах зручно і комфортно! Водіі вічливі,привітні.Обовязково ще скористаюсь вашою компанією)))

Поїду знову

Гость (Украина) Отзыв написан 6 декабря, 2018 год
Ціна на квиток звичайна, нічого нового не скажу. Сам автобус непоганий, але є над чим працювати. Їхали швидко, проблем не виникало. Зупинки були, великий плюс,що довго не стояли!! Крісла в автобусі зручненькі, жаль,що вай фай з'являється на територію Євросоюзу, але нічого зате книгу дочитала:) Ціна на квиток звичайна, нічого нового не скажу. Сам автобус непоганий, але є над чим працювати. Їхали швидко, проблем не виникало. Зупинки були, великий плюс,що довго не стояли!! Крісла в автобусі зручненькі, жаль,що вай фай з'являється на територію Євросоюзу, але нічого зате книгу дочитала:)
Каса Люкс-Рейзен Ответ представителя Каса Люкс-Рейзен 6 декабря, 2018 год
Дякуємо за відгук! Намагаємось постійно покращувати наш сервіс!)

Обман по возврату!

Гость (Украина, Khmelnitskiy) Отзыв написан 6 декабря, 2018 год
Купил билет по акции 02.12.2018 в онлайн на 14.12.2018 для тещи на Польщу. 05.12 теща позвонила и сказала что до 14.12 не успеет открыть визу (какие то проблемы с документами).
05.12 я позвонил по тел. +38 (068) 7706030 по поводу возврата или переноса на позже.
И что мне ответили? Все просто: билеты по акции не возвращают и не переносят что...  Читать отзыв
Купил билет по акции 02.12.2018 в онлайн на 14.12.2018 для тещи на Польщу. 05.12 теща позвонила и сказала что до 14.12 не успеет открыть визу (какие то проблемы с документами).
05.12 я позвонил по тел. +38 (068) 7706030 по поводу возврата или переноса на позже.
И что мне ответили? Все просто: билеты по акции не возвращают и не переносят что при покупке согласие было на правила...
Смотрю правила по возврату билета и там есть только онраничение что за 2 дня и меньше билет не возвращаеться... а у меня же почти 10 дней.
Звоню второй раз на тот же телефон и мне просто отвечают что у них такие правила что билет не возвращают акционный... а где это написано - нигде... ПРОСТО ОБМАН.

Пользовался второй раз этой фирмой... скорее всего и последний... не получиться вернкть то буду на других сайтах работу в этом направлении продолжать чтоб народ знал.
Каса Люкс-Рейзен Ответ представителя Каса Люкс-Рейзен 6 декабря, 2018 год
Здравствуйте, очень жаль, что так произошло. Возможно Вы не были внимательны, ведь на сайте указано,что акционные билеты возврату не подлежат.

возврат

Гость (Россия, Omsk) Отзыв написан 28 ноября, 2018 год
как вернуть билет онлайн купленный как вернуть билет онлайн купленный
Каса Люкс-Рейзен Ответ представителя Каса Люкс-Рейзен 28 ноября, 2018 год
Здравствуйте!
Якщо з певних причин вам необхідно повернути квиток. Вам потрібно надіслати нам на електронну адресу info@lux-reisen.com лист із наступним вмістом:

Прошу повернути кошти за невикористаний(-і) квиток(-ки) №__________, пасажира(-ів) ______________, на картковий рахунок: (№ карткового рахунку), МФО, ЗКПО.

Сума повернення залежить від умов перевізника, а також від часу, який залишився до поїздки. Уважно вивчіть умови повернення на квитку. Заявки обробляються від 1 до 30 календарних днів.

Удачная поездка

Arina Отзыв написан 28 ноября, 2018 год
Заказывала билеты в Польшу через кассы lux-reisen.com и вполне осталась довольна сервисем. Поездка получилось спонтанная, билеты пришлось покупать буквально за несколько дней до отъезда, боялась, что будут самые ужасные места в автобусе. По факту оказалось, что автобус комфортабельный, и даже если у тебя места в самом "хвосте", то все равно комфортно. Мне важно, чтобы водители не были хамами, пришлось однажды...  Читать отзыв Заказывала билеты в Польшу через кассы lux-reisen.com и вполне осталась довольна сервисем. Поездка получилось спонтанная, билеты пришлось покупать буквально за несколько дней до отъезда, боялась, что будут самые ужасные места в автобусе. По факту оказалось, что автобус комфортабельный, и даже если у тебя места в самом "хвосте", то все равно комфортно. Мне важно, чтобы водители не были хамами, пришлось однажды с таким столкнуться, но здесь водитель был максимально вежливый, помог с багажом. Салон автобуса был чистый, туалет тоже, есть вайфай, кофеавтомат, вода. Подголовники, подножки, столики и все прочее - в наличии и в исправном состоянии. Путешествие прошло с максимальным комфортом и без приключений, за что отдельное спасибо водителю. Обратила внимание, что на сайте lux-reisen.com можно найти акции, скидки, а постоянным клиентам начисляются бонусы, мне по душе такая программа лояльности, буду и дальше пользоваться их услугами.
Каса Люкс-Рейзен Ответ представителя Каса Люкс-Рейзен 28 ноября, 2018 год
Здравствуйте! Большое спасибо за отзыв! Мы рады, что Вам все понравилось,обращайтесь!)

поездка

Гость (Украина) Отзыв написан 28 ноября, 2018 год
Поездкой в Краков довольна.В автобусе чисто,тепло.,водителя Юрий и Олег очень приветливые,отвечали на все вопросы.На територии Польши работал вай-фай.Очень хорошее отношения к клиентам!!Спасибо! Поездкой в Краков довольна.В автобусе чисто,тепло.,водителя Юрий и Олег очень приветливые,отвечали на все вопросы.На територии Польши работал вай-фай.Очень хорошее отношения к клиентам!!Спасибо!
Каса Люкс-Рейзен Ответ представителя Каса Люкс-Рейзен 28 ноября, 2018 год
Здравствуйте,спасибо большое за отзыв!



Каса Люкс-Рейзен (Каса Lux-Reisen)

Каса Люкс-Рейзен (Каса Lux-Reisen)
Чтобы добавить описание, напишите нам на обратную связь

Пассажирские перевозки

Автолюкс (AUTOLUX)
Автолюкс (AUTOLUX)

Рейтинг: 1.5
42 отзыва
ООО Трансгрупп
ООО Трансгрупп

Рейтинг: 1.1
9 отзывов
Компания "Одрі"
Компания "Одрі"

Рейтинг: 1.2
6 отзывов
Перевозчик OPENLINE
Перевозчик OPENLINE

Рейтинг: 1
20 отзывов
Наш Бус
Наш Бус

Рейтинг: 3.2
90 отзывов
Z-Time
Z-Time

Рейтинг: 2.9
38 отзывов
ООО Укрвояж
ООО Укрвояж

Рейтинг: 2
8 отзывов
ООО «ЮНИВЕРС ЛТД»
ООО «ЮНИВЕРС ЛТД»

Рейтинг: 2.8
4 отзыва



Вам необходимо войти или зарегистрироваться
fullscreen
close