Интернет-магазин мебели Dybok отзывы

Киев, ул. Электротехническая, 18
Мебельный интернет-магазин Дубок
Интернет-магазин мебели Dybok
3.5 5
187 отзывов / 14688 просмотров
Важно! В целях актуальности, рейтинг и результаты отзывов, отображаемые на графике, вычисляются на основании 100 последних отзывов
Отзывы с пометкой "Проблема решена" не учитываются

Якість обслуговування жахлива

danarybak@gmail.com [email protected] пятница, 7 августа
Доброго вечора
Замовила ліжко, матрас на сайті Дубок
Термін виконнання замовлення 14-18 робочих днів як зазначили нам при замовленні
Сьоголні 29 день ліжка досі немає ... а оператори кожного дня кажуть що буде завтра
Ніхто не хоче реагувати на те що немає замовлення
Номер керівництва теж не дають
Чесно ...якщо бажаєте зіпсувати собі нерви... Читать отзыв
Доброго вечора
Замовила ліжко, матрас на сайті Дубок
Термін виконнання замовлення 14-18 робочих днів як зазначили нам при замовленні
Сьоголні 29 день ліжка досі немає ... а оператори кожного дня кажуть що буде завтра
Ніхто не хоче реагувати на те що немає замовлення
Номер керівництва теж не дають
Чесно ...якщо бажаєте зіпсувати собі нерви в корінь, можете замовити тут меблі

Жахливе обслуговування!

Гость Гость понедельник, 3 августа
Шарашкіна кантора.. замовлення приїзджає через три місяці браковане І недокомплект . Якщо ви готові чекати замовлення пів року вам в Дубок!! І НЕ ФАКТ ЩО ЗНОВ НЕ ПРИЇДЕ БРАК!!

Спасибо Вам большое!

Константин Константин воскресенье, 2 августа
Заказывали набор для кухни: кухонные модули, столешницы особыми размерами нарезать-обклеить торцы,плинтуса,уголки,...
Сделали через месяц, доставка к подъезду бесплатно.
(Ошибочка вышла - один фасад попал ни того цвета - но продавец все решил-исправил, поменяли в течении недели.)
Мы - довольны!
Рекомендуем.

Хуже магазина не найти

Александра Александра суббота, 1 августа
Заказ в данном магазине был оформлен 07.07.2020 и отправлена предоплата, доставка заказа, по словам менеджера, будет в течении 10 рабочих дней, так как наш товар есть в наличии на складе во Львове. Сегодня уже 01.08.2020, а наш заказ до сих пор неизвестно где, менеджеры все это время кормят непонятными обещаниями выяснить и перезвонить, спихивают на логистов, логисты понятия не имеют... Читать отзыв Заказ в данном магазине был оформлен 07.07.2020 и отправлена предоплата, доставка заказа, по словам менеджера, будет в течении 10 рабочих дней, так как наш товар есть в наличии на складе во Львове. Сегодня уже 01.08.2020, а наш заказ до сих пор неизвестно где, менеджеры все это время кормят непонятными обещаниями выяснить и перезвонить, спихивают на логистов, логисты понятия не имеют о нашем заказе и заявки в базе не видят. С горем пополам добились информации, что они все это время не могут сделать перемещение со склада во Львове на склад в моем городе, дозвонились в сервисный центр, там пообещали ещё 22.07, что наш заказ отправят на склад в моем городе и в пн-вт его доставят. Сегодня уже суббота 01.08. 2020 ни заказа, ни информации, ни звонка... Опять мы сами у них чуть ли не силой выбиваем информацию где же таки наш заказ, который у них в наличии... А сегодня нам менеджеры рассказывают, что наш заказ уже в нашем городе на складе, но вот почему-то за неделю логисты не смогли доставить его... И опять очередное "Мы Вам перезвоним в Пн"... И так уже почти месяц...
Уже просто нет слов... Безответственность работы магазина просто поражает... На сайте отзывов по заказанному нами товару больше 100 и все положительные, они их отлично чистят, а вернее сами решают, какой отзыв публиковать, а какой нет....
Вот такой наш горький опыт... И это самый обычный небольшой компьютерный стол. Делайте выводы!

Просто жах

Андрій Андрій четверг, 30 июля
В компанії дубок можна замовляти лише проблеми... 3 рази довозили... міняли... переробляли... І загалом якщо хочете мати найжахливішу мебель світу то ласкаво прошу на Дубок.

ОМИНАЙТЕ інтернет магазин Дубок!!! Чому! ? читайте далі...

Остап Остап воскресенье, 26 июля
Це відгук для тих хто вагається замовляти чи ні!!!?
Доречі не беріть до уваги відгуки на сайті Дубок.ua розгляньте інші сайти на яких люди виставляють свої ісотрії!!!
Декілька слів:
для цієї організації рейтинг від 0 до 10,
0.00 це дуже багато!!!
Чому!? читайте далі...
Так от: замовив на сайті 29.01.2020 кухню Ріо Лаєн зі слів консультантів... Читать отзыв
Це відгук для тих хто вагається замовляти чи ні!!!?
Доречі не беріть до уваги відгуки на сайті Дубок.ua розгляньте інші сайти на яких люди виставляють свої ісотрії!!!
Декілька слів:
для цієї організації рейтинг від 0 до 10,
0.00 це дуже багато!!!
Чому!? читайте далі...
Так от: замовив на сайті 29.01.2020 кухню Ріо Лаєн зі слів консультантів період виконання 14-27 робочих днів наголошую робочих днів.
Прийнявши рішення, підтвердив та проплатив. Кухня приїхала на початку березня 10.03.2020
І з цього все почалося відкривши першу попавшу коробу побачив брак, а саме сколи на полицях, мятини на фасадах.
Більше того, радіусні полицях на яких немає дверей прийшли з отворами під завіси, при тому що всі деталі було проговорен та затверджено з консультантом, а саме те що одна і друга радіусні тумби йдуть без дверей та отворів під завіси!
Звернувшись до їхньої служби підтримки почались веселі історії які тривають і до сьогодні це на хвилинку пів року!!!
За цей час вони надіслали мені рекламацію яка за регламентом триває 14 робочих днів
Першу рекламацію з купою таких же баків я отримав 29.04.2020 це далеко не 14 робочих днів. Но це ще не все... подавши повторно заявку я отримав від консультантів відповідь що тіж отвори під завіси це нормально для того щоб їх не було мені потрібно буде заплатити як за нестандартне замовлення!!! Ось тут я і зрозумів, що люди які працюють в компанії Dubok взагалі не розують що говорять! Мені не важко було зателефонувати на пряму до виробника та уточнити ці моменти. Отримавши відповідь, що це нонсенс якщо замовлення їде без фасаду не доцільно робити ці отвори під завіси! Запевнили мене, що так посередник формував замовлення і це ще раз підкреслило не компетентність цих консультантів та їх ресурсу! !!
Йдемо далі...
проінформувавши дівчат які вели зі мною переговори про зв'язок з виробником вони і далі наполягали на тому що я повинен доплатити! Після наданих мною переконливих аргументів, попросили мене зачекати на лінії для уточнення після чого повідомили, що вони це оплатять з власної кишені, напевно надіялись на мою доброту )))
Отож, всі пригадують проте що регламентом рекламації зазначено 14 робочих днів. Так от після наполегливих дзвінків та смс у їх вайбер вони вийшли на зв'язок 16.06.2020
Як вияснилось лише частина рекламації готова та вони чекють на другу половину яка з їх слів повина бути готовою уже в до 03.07.2020 проте, я прийняв рішення цю полону яка готова отримати.
І що ви думаєте?
19.06.2020 Прийшла половина все з тими ж браками!!!
Нічого в їх організації та вирішення питання не змінилося!
Знову браки!!! Зважаючи на те, що їх консультанти запевняли, що вони все перевірили та все без браку.
Йдемо далі...
Перезамовивши цей брак та дочекавшись другої половини яка повинна була бути 03.07.2020
Прийшла 17.07.2020 скажу більше:
цього разу я вже навіть не здивувався побачиному браку!
Но, цього разу вони пішли далі у розвитку та пообіцяли що вирішуть питання буде вирішене як можна швидше і додали, що будуть говорити з керівництвом щодо компенсації, бо прекрасно розуміють, що це стільки часу вже тягнеться, що їм вже незручно (((
Пообіцявши мені всі питання вияснять і передзвонять вже сьогодні 17.07.2020 на зв'язок так і не вийшли!!! передзвонивши їм 18.07.2020
Вже від іншого консультанта отримав відповід, що вона не володіють інформацією щодо мого замовлення, тому що цей консультант сьогодні вихідний. На питання як їх фірма собі так дозволяє людей водити з ніс було тільки мовчання, та після того як ця дівчина ( Юля ) перевірила інформацію відразу сказала, що про моє замовлення вже всі знають навіть фабрика виробник, та готові зробити і доставити товар до 27-28.07.2020
Я приємно здивувався їх швидким прийняттям рішення, та це приємне здивування було не довгим, рівно до того як мене почали питати про те які деталі потрібно замовити! І тут стало зрозуміло, що все сказано раніше вода яку вони і далі лиють.
Так 21.07 в мене зявився пропущений дзвінок, щоб ви розуміли це був на стільки "довгий "дзвінок що я не встиг його прийняти, складається враження що їм це потрібно тільки для галочки!!!
Передзвонивши підняла дівчинка яка знову нічого не могла сказати хто та з якого питання дзвонив, проте наполегливо попросивши подивитися в історію дзвінка вона сказала, що дзвонили з їх бугалтерії та зєднати з ними вона не може, проте пообіцяла мені що особисто їм напише в коментарях, що я чекаю на дзвінок.
І тут як завжди ніхто не дзвонить!!!(((
Приходиться самому телефонувати.
Так щоб ви розуміли, коли ви оплатили за товар і до вас прийшов якийсь брак, то ваш номер можуть ігнорити що їм добре виходить робити!
Задзвонивши до них і додзвонившись 24.07.2020 я попав на дівчину Анну яка попередньо вела зі мною діалог та обіцяла передзвонити з усіма відповідями, це було 17.07.2020
І цього разу теж саме!!!!!
На питання з якого питання дзвонили, надати відповідь вона не змогла, проте рішила повідомити мені термін виконання мого замовлення, нагадаю про нього вже всі знають навіть фабрика виробник та готові зробити і доставити вже 27-28.07.2020
Але зі слів Анни чомусь термін було уснановлено орієнтовно на початок місяця тобто серпня!!! Ви тільки вдумайтесь 29.01 було замовлено товар!!! Це ж скільки потрібно мати наглості, щоб стільки голову морочити!? Проте нагадавши Анні слова її колеги Юлії яка обіцяла що все буде готово на 27-28.07.2020
Сказала, що уточнить та передзвонить вже сьогодні тобто 24.07.2020
Як бачите ніхто не дзвонить ніякої правдивої інформації від них не отримав і сьогодні 25.07.2020
Висновок:
+ відсутні

- Безвідповідальні,
- не компетентні,
- пустослівні!!!!!

Скажу відверто є велика кількість компаній які працють на вищому рівні та ціни у них ~ одинакові
Не тратьте свій час!
Я коли приймав рішення пропустив декілька відгуків про цю компанію. тепер зрозумів на власному досвіді, що з ними не варто звязуватись!!!
Мою надію всі хто прочитали мій відгук приймуть правильне рішення!
А я дочекаюсь 27-28.07.2020)))
Достоинства:
  1. Відсутні
Недостатки:
  1. - Безвідповідальні,
  2. - не компетентні,
  3. - пустослівні!!!!!

НЕ рекомендую

Светлана Светлана 7 июля, 2020 год
Брала комплект стол Милан + стулья Тор. Стульями и столом осталась довольна, полностью соответствуют фото, качество отличное!!
Мой опыт работы с магазином «Дубок» назвать положительным сложно.
1. Срок( (Возможно даты, звонков и готовности заказа названы не точно, но смысл передан без искажений)
Заказ был оформлен 17.04 срок изготовления 30.05 (не быстро, но карантин, меня уведомили, я согласилась).
Читать отзыв
Брала комплект стол Милан + стулья Тор. Стульями и столом осталась довольна, полностью соответствуют фото, качество отличное!!
Мой опыт работы с магазином «Дубок» назвать положительным сложно.
1. Срок( (Возможно даты, звонков и готовности заказа названы не точно, но смысл передан без искажений)
Заказ был оформлен 17.04 срок изготовления 30.05 (не быстро, но карантин, меня уведомили, я согласилась).
Заказ оправлен мне был только 19.06.
Звонок по инициативе магазина я получила единожды в понедельник 1.06… Мой стол не готов, будет готов 5.06… Жду
5.06 от магазина звонка нет…звоню к обеду я, мне обещают выяснить и перезвонить… никто не перезванивает..
Звоню 8.06 говорят - не готов… нужно ждать…10-го числа…
В среду 10 никто не звонит, звоню я 11.06 нужно ждать…
и так вот каждые 2 дня…
Звоню 15-го… Говорят готов и со мной свяжутся до конца дня уточнить по отправке… и опять тишина.
16-го звоню отказаться от стола (не потому что мне не нужен стол, или я не готова его подождать, а потому что отношения сотрудников магазина ну просто свинское) а его еще нет…будет 17-го
Убедила меня дождаться стола, до пятницы 19.06, менеджер по возврату денег Анна, спасибо ей за выносливость, ибо я уже, пожалуй, грубила и ругалась… За что прошу у нее прощения…
2. Оплата частями(
Сотрудники магазина, при покупке товара в «Оплату частями» не уведомили меня о взыскании комиссии в размере примерно 4% . В связи с карантином общая сумма была разбита на 2 договора и потому о том что была комиссия я выяснила уже после закрытия договора(
3. Доп. скидка )
В связи с тем, что я долго ждала свой заказ, ну и звонила много… напоминала о себе… где то 17-го числа мне пообещали возместить 5% стоимости заказа. 23-го я напомнила об обещании и 30.06 я получила свои 5%...
Вношу свои предложения по улучшению работы магазина:.
1. Честно предупреждать, а главное заранее о всех комиссиях
2. Если уж так получилось и покупка не готова в срок звонить и предупреждать , а не морозиться
3. Ну если ждет человек то после второго продления срока изготовления заказа давать плюшку(ну там 5% на след покупку, бесплатную доставку или еще что), и если пообещали плюшку можно же как то быстрее…
Огромный ассортимент, хорошие цены… но обслуживание онлайн магазина «Дубок» оставляет желать лучшего…
Аналогичный отзыв на сайте Дубок.ЮА был удален компанией...
Делайте выводы

Продовження історії одного замовлення в дубку...

Олена Олена 6 июля, 2020 год
Раніше вже ділилась досвідом співпраці з інтернет-магазином Дубок. Отримала замовлення. Сплатила 25.05.2020 отримала 29.06.2020. Збірку, яку замовила, реалізувати не змогли. Перед самою доставкою повідомили, що немає зборщика в нашому районі. Привезли навісну шаву не ту, що замовляла. Зогляду на те, що місяць очікувала кухню, вирішили не міняти шаву лишити ту, яку привезли. Замовляли вітрину привезли глухий... Читать отзыв Раніше вже ділилась досвідом співпраці з інтернет-магазином Дубок. Отримала замовлення. Сплатила 25.05.2020 отримала 29.06.2020. Збірку, яку замовила, реалізувати не змогли. Перед самою доставкою повідомили, що немає зборщика в нашому районі. Привезли навісну шаву не ту, що замовляла. Зогляду на те, що місяць очікувала кухню, вирішили не міняти шаву лишити ту, яку привезли. Замовляли вітрину привезли глухий фасад. Ця шафа дешевше за ту, яку замовляла на 300грн. Тепер намагаюсь повернути переплачені кошти. Все по одному і тому ж сценарію... Звониш, пишеш тобі вічливо відповідають, обіцяють... все. Орієнтованість на клієнта це в них вічлива "безрезультатна" розмова - обіцянки, обіцянки, обіцянки. При чому в який би відділ ви не звернулись нічого не міняється хіба що імена тих хто знімає слухавку.... Оля, Альона, Валерія, Катерина, Олександра і т.д. Мені навіть іноді вже здається, що то одна і таж людина по списку імена називає - сьогодні вона Оля, завтра вона Коля... Висновок такий - щоб щось получити в дубку треба бути дятлом...з гігантським терпінням і міцними нервами. Подала фото шафи 02.07, сьогодні 06.07 грошей немає. Навіть карту приват попросили, щоб швидше і зручніше. Хотілось би знати, що таке в розумінні цих працівників "швидше" ...
Достоинства:
  1. Не висока ціна. Не погана якість виробу.
Недостатки:
  1. Дуже довго виготовляються меблі. Поганий супровідний сервіс від менеджерів... Немає чіткої уяви про те, що де коли. Пропонують послуги які насправді виконати не можуть.

НЕ РОБІТЬ ЗАМОВЛЕННЯ В ДУБКУ!

Олена Олена 24 июня, 2020 год
Якщо у вас багато позитиву і не вистачає негативу то вам в Дубок! Замовила кухню, 25.05 проплатила аванс. Сказали термін виконання 21 день. 21 день пройшов ні кухні, ні звінка від менеджера...Позвонила сама, почали нести нісенітницю. Один менеджер говорить вже виготовлено будуть організовувати доставку, інший ще не готово... це не ми це виробник. Ну тобто, крутий... Читать отзыв Якщо у вас багато позитиву і не вистачає негативу то вам в Дубок! Замовила кухню, 25.05 проплатила аванс. Сказали термін виконання 21 день. 21 день пройшов ні кухні, ні звінка від менеджера...Позвонила сама, почали нести нісенітницю. Один менеджер говорить вже виготовлено будуть організовувати доставку, інший ще не готово... це не ми це виробник. Ну тобто, крутий магазин ми продаємо але не відповдаємо за те, що продаємо. Шкода, що відгуки прочитала вже після замовлення, почала цікавитись термінами виготовлення такої ж кухні у інших дилерів тієї ж фабрики. Сказали термін виготовлення максимум 5-6 днів!! П'ЯТЬ ДНІВ! Не 21, не місяць - 5 днів... плачу. Що з нашими людьми не так... Не пошкодуйте час на пошук в інтернеті інших посередників і продавців меблів. Не замовляйте в Дубку... Так, можливо комусь пощастить... Але то можливо. Судячи з відношення менеджерів до клієнтів, керівництво їх підбирає по собі.. щоб обманювати людей то для них було як дихати, легко і невимушено. Я надіюсь, що всі ті "чесні продавці-менеджери і всі хто до цього процесу залучений", кожного разу попадючи в халепу, згадували скількох людей вони обдурили, що не чесного і не порядного вони робили щодня... скільком людям їхні дії додали неприємностей і розчарувань. І як наша Україна буде іншою з такими людьми. Начитавшись відгуків тепер зі страхом чекаю, що привезуть. Мені не грошей шкода, мені соромно перед похилими батьками яким я хотіла зробити подарунок. Час втрачено, подарунка немає, мама вибачить але коли батьки в похилому віці кожен день на рахунку.

Жахлива робота не довозять деталі чекаю по 2 місяці

Вадим Вадим 21 июня, 2020 год
Да мав необережність мати справу з цим «магазином» чесно не раджу мати з ним справи ... заказували 3 рази спальню 3 в різні періоди ... і всі 3 рази не довезли деталей ... кожен раз, то частини шафи нема , то оголівника до ліжка то інших деталей ...ОстанІй раз чекав 1 місяць спальню тепер нема оголівника сказали чекайте в нас... Читать отзыв Да мав необережність мати справу з цим «магазином» чесно не раджу мати з ним справи ... заказували 3 рази спальню 3 в різні періоди ... і всі 3 рази не довезли деталей ... кожен раз, то частини шафи нема , то оголівника до ліжка то інших деталей ...ОстанІй раз чекав 1 місяць спальню тепер нема оголівника сказали чекайте в нас нема на складі ще місяць.... і я 2 місяці чекаю замовлення.... не рекомендую замовляти на цьому сайті ....

продали мій диван

Мельник Олег Мельник Олег 19 июня, 2020 год
Замовив диван, покупку оформили ,оплатив аванс через 3 дні передзвонили і сказали що мій диван продали комусь іншому. Можна якось контролювати, а то вийшло як на базарі, тільки нерви спортив
Недостатки:
  1. не правильно оформляють товар,не поважають клієнтів, гроші вернути складно

Робота менеджерів жахлива

olena_pushnyuk@ukr.net [email protected] 18 июня, 2020 год
Зробила замовлення і 4.06 внесла передоплату.
Моє замовлення взяли в роботу і час від часу я писала у вайбер і запитувала стосовно мого замовлення.
У вайбері відповідають не завжди вчасно, а то й взагалі не відповідають.
11.06 я запитала як моє замовлення, мені сказали, що в роботі, що це вже є 9-й робочий день.
Написала вчора 17.06 на... Читать отзыв
Зробила замовлення і 4.06 внесла передоплату.
Моє замовлення взяли в роботу і час від часу я писала у вайбер і запитувала стосовно мого замовлення.
У вайбері відповідають не завжди вчасно, а то й взагалі не відповідають.
11.06 я запитала як моє замовлення, мені сказали, що в роботі, що це вже є 9-й робочий день.
Написала вчора 17.06 на що мені відповіли стандартно, що «Ваше замовлення в роботі», я вирішила зателефонувати їм. Телефоную, бере слухавку оператор Ольга, і повідомляє мені, що лише зараз 9-й робочий день. Що готове замовлення буде 24.06. Шок! Я говорю що мене зорієнтували у вайбері на інший термін, на що мені вона відповіла так: « я можу вас з’єднати з менеджером який вам це сказав, але замовлення буде 24» в мене шок ще більший! Потім зайшовши на сайт я побачила одну вартість в себе в кабінеті, на вайбері знову ж інша вартість, на що мені Ольга відповісти не змогла.
Потім я загадала, що при оформленні замовлення я вносила промокод, але поміняла товар на інший і добавила дзеркало, і сума промокоду чомусь зменшилась, хоча загальна вартість замовлення була вже більша, на що мені також ніхто не зміг дати відповіді.
Після тривалого вияснення мені повідомили до мені зателефонує керівник.
Дзвінок керівника поставив крапку на моєму відношенні до цього магазину. Зі слів керівника в усьому винна є, до того ж, вона не заперечує того що мені у вайбері вказали інші терміни.
На всі мої аргументи, я у відповідь чула лише заперечення, мене постійно перебивали, після того коли я захотіла поговорити з іншим менеджером, мені відмовили, неодноразово.
Цей так би мовити керівник своїм спілкуванням зробив все, щоб я більше нічого у вас не замовила.
Нічого розуміння, ніякої клієнторієнтованості, ніякого визнання своїх же помилок не було помітно.
Після такої невдалої розмови, мені зателефонувала менеджер сервісного центру, з якою я говорила до цього, її звуть Анна, і це єдина людина, яка мене зрозуміла, зрозуміла помилки менеджерів, вибачилась як мінімум і запропонувала конструктивне вирішення проблеми. Щиро вдячна за вирішення проблеми менеджеру Анні.
Керівництву можу порадити навчити персонал спілкуватись, не кричати, не перебивати і рахувати дні замовлення.
Висновок: внесена мною передоплата була 4.06, замовлення буде готово лише 24.06, хто знає коли в низ там ті робочі дні, якщо замовлення готується довго. Потім ще три дні замовлення буде їхати на їхній склад, а вже потім до мене, і отримаю я його при найкращих умовах 04.07, бо зручно мені його отримати тільки на вихідних. Місяць!!!!!!! Комод і дзеркало готується місяць!!!

Ужасная доставка

Володимир Володимир 2 июня, 2020 год
Двічі мав справу з цим магазином і двічі не відправили вчасно. Кожно разу "кормлять" завтрашнім днем. Думав, що виконають 2-ге замовлення без проблем , так ні, знову проблеми. Із-за того, що не відправляють вчасно - кожного разу змінюю свої плани, щоб отримати посилку. Консультанти нічого не знають. Більше не буду мати справи із цим магазином і Вам не рекомендую.

Сроки выполнение

Николай Николай 2 июня, 2020 год
Замовлення #898645 від 24.04.2020 Консультант:Бабич Катерина Дата подачі:24.04.2020 Орієнтовна дата виконання: 28.05.2020
По срокам выполнения полная жо. Кормят обещаниями, а в итоге все идёт коту под хвост, заказал два табурета к кухонному уголка, собака погрыз и надо было обновить к празднику, 31 мая, заказал, менеджер перезвонил сориентировал по срокам, все устроило,потом в личном кабинете начали отдаляться сроки, ... Читать отзыв
Замовлення #898645 від 24.04.2020 Консультант:Бабич Катерина Дата подачі:24.04.2020 Орієнтовна дата виконання: 28.05.2020

По срокам выполнения полная жо. Кормят обещаниями, а в итоге все идёт коту под хвост, заказал два табурета к кухонному уголка, собака погрыз и надо было обновить к празднику, 31 мая, заказал, менеджер перезвонил сориентировал по срокам, все устроило,потом в личном кабинете начали отдаляться сроки, в итоге пришло на отделение 1 июня. 90 грн пусть будут им, а табуреты полежат на новой почте, забирать не буду

Дуже не порядний магазин. НЕ РЕКОМЕНДУЮ!

Микола Микола 17 мая, 2020 год
Придбав недавно крісло «Канталь крісло В». Дуже не задоволений. Причину поясню, щоб більне ніхно не повався. На сайті Дубок зацікавився мʼяким кріслом «Канталь крісло В» - на малюнку, з вигляду, сподобалось. Почитав опис: наповнення пружинний блок Бонель+пінопоіуретан, ніша для білизни.
Дзвоню на вказаний на сайті телефон, підняв якийсь чоловік (можливо він і назвав себе але зараз не пам’ятаю), запитую про... Читать отзыв
Придбав недавно крісло «Канталь крісло В». Дуже не задоволений. Причину поясню, щоб більне ніхно не повався. На сайті Дубок зацікавився мʼяким кріслом «Канталь крісло В» - на малюнку, з вигляду, сподобалось. Почитав опис: наповнення пружинний блок Бонель+пінопоіуретан, ніша для білизни.
Дзвоню на вказаний на сайті телефон, підняв якийсь чоловік (можливо він і назвав себе але зараз не пам’ятаю), запитую про розміри крісла. На його здивування, чому виникло таке запитання, адже там малюнках всі розміри є, пояснюю, що малюнків там тільки один загальний, без розмірів. Обіцяє розібратись. Дійсно на наступний день появились додаткові малюнки з розмірами. Дзвоню знову. Трубку підняла дівчина в якої цікавлюся чим відрізняються між собою «Канталь крісло В» і «Домінік крісло В», адже на малюнках з вигляду абсолютно однакові, а ціна суттєво відрізняється, на що вона мені твердо заявляє, що у «Канталь крісло В» є ніша для білизни, а у «Домінік крісло В» такої ніши нема – просто я не уважно читав опис. Добре, погоджуюся з нею. Ще уточняю, на всякий випадок, чи дійсно в «Канталь крісло В» застосовується пружинний блок «Бонель»? Стверджує, що так. Окрім того запропонувала мені замовити ще додаткову опцію, коли кожна пружина знаходиться в окремому мішечку, але це буде дещо дорожче. Погоджуюся.
Оформив передоплатою (це була одна з моїх помилок) через Приватбанк трьома платежами.
Товар прийшов навіть раніше ніж по графіку. Приємно вразило пакування. Запаковано добротно, надійно. І це все що є позитивного в цій історії. Цей факт, напевно, приспав мою пильність, бо при отриманні крісла я не особливо заморочився поміряти ширину сидіння крісла, хоча воно і здалось мені вже тоді трошки завузьким. Коли розпакував і поміряв ширину сидіння, то виявилося, що вона становить 50 см! Ширина сидіння дешевого офісного крісла на колесиках, на якому я змушений сидіти 8 годин на роботі становить 54 см! А тут мʼяке крісло для відпочинку, яке купують для того, щоб прийшовши увечері після роботи додому зручно в нього вмоститись, розслабитися і відпочити, має ширину 50 см! Це крісло позиціонується як крісло для відпочинку. Чи може це дитяче крісло? Але це були ще тільки квіточки. Далі виявилося, що для того щоб прикрутити до крісла боковини, потрібно якимось чином зняти нижню обивку крісла, тому що болти якими прикручуються ці боковини можна вставити тільки з середини крісла, а ніякої ніши для білизни про яку йшлося в описі крісла, просто не існує. Доречі, одна з фігурних планок не тільки не була насаджена на клей, але була просто насаджена тільки на один штифт, а другий бік вільно теліпався. Коли зняв нижню обивку крісла виявив ще один факт, який мене просто жахнув: ніякого пружинного блоку Бонель, в якому кожна пружина мала бути в окремому мішечку, в кріслі не було. Була найдешевша пружинна система «змійка». А вся система тримається на дерев’яній планочці, яка в свою чергу опирається на два приклеєні з боків брусочки. Коли я перший раз сів у крісло, то боявся, що ті брусочки відклеяться і крісло провалиться, але виявилося що після того, як я другий раз посидів у кріслі в сидінні зробилася яма і я перестав ним користуватися. Тепер просто стоїть в кутку як то говорять «для мебелі».
P.S. Ще коли я тільки розпакував крісло і виявив, що через ширину крісла його функціональні якості мене не задовільняють, я звʼязувався з керівництвом «Дубка» через оператора сайту, стосовно можливості повернення крісла, але умовами, які мені запропонували, це мені коштувало б більше 2 тис. грн. Фактично половину тієї суми яку я за нього заплати. Тому вирішив залишити в себе. Нехай буде мені наукою.
Достоинства:
  1. пакування надійне, добротне
Недостатки:
  1. 1) крісло по факту отримання не відповідає опису на сайті – відсутня ніша для білизни
  2. 2) крісло по факту отримання комплектація крісла не відповідає замовленій (оплаченій) – замість замовленої системи наповнення Бонель, в якому кожна пружина мала бути в окремому мішечку, в кріслі насправді змонтована найдешевша пружинна система «змійка»;
  3. 3) крісло по факту отримання не якісно зібране - одна з фігурних планок не тільки не була насаджена на клей, але була просто насаджена тільки на один штифт, а другий бік вільно теліпався;
  4. 4) матеріали наповнення сидіння неякісні – вже після другого разу користування кріслом, в сидінні зʼявилася вмʼятина ніби після року користування;
  5. 5) крісло по факту отримання не можливо зібрати без того, щоб не порушити цілісність обивки – необхідно демонтувати нижню обивку. Болти якими кріпляться боковини мають бути на 5 мм коротшими, бо довелося підкладати додаткові шайби;
  6. 6) крісло по факту отримання не відповідає своєму задекларованому функціональному призначенню як м’якого крісла

Ужасный сервис, мебель вся битая

Анна Анна 12 мая, 2020 год
Решили заказать с мужем кровать на сайте Дубок.юа.
Заказ был сделан 26.02.20 , кровати в наличии у них не было, сделали заказ типа на фабрику,сказали ждать 30 рабочих дней.
Требуют обязательно аванс , иначе без него ничего тебе не привезут и ничего не закажут, даже то что у них есть в наличии.
Привезли нам кровать 7.04.20 ,... Читать отзыв
Решили заказать с мужем кровать на сайте Дубок.юа.
Заказ был сделан 26.02.20 , кровати в наличии у них не было, сделали заказ типа на фабрику,сказали ждать 30 рабочих дней.
Требуют обязательно аванс , иначе без него ничего тебе не привезут и ничего не закажут, даже то что у них есть в наличии.
Привезли нам кровать 7.04.20 , мы заплатили и подняли к себе на этаж, визуально упаковано хорошо, но когда мы занесли заказ домой тут начался полный пи***ц и ужас. Не знаю зачем и почему мы решили снимать распаковку на видео, и не зря.
Кровать приехала мало того что позже чем обещали,так ещё и битая, 4 доски вовсе не в товарном виде, и 2 самые основные доски на которых держалась бы вся кровать по 180х200 просто вообще не положили. Тоисть кровать собрать не возможно. Позвонили к ним что бы разобраться что это такое, ничего сказать не могут,кровать возврату уже не подлежит, сделаем рекламацию на производство что бы переделать битые доски, и 2 доски которые вообще не приехали.
Короче весь этот геморрой длился еще месяц, на протяжении месяца мы постоянно звонили, уточняли когда будет выполнен наш заказ, нас кормили завтраками, перекидывали с оператора на оператора.
Когда муж уже просто задолбался он позвонил им с такими матами что просто не возможно было даже слушать, только тогда они зашевелились и через неделю доставили нам недостающие детали.!
Привезли 4 доски которые были битыми до этого уже новые и целые, а 2шт которых не хватало конечно привезли поцарапанные.
Уже нет сил с ними разбираться и что то выяснять. Все длилось 3 месяца и ещё бы длилось, но просто жалко свои нервы.
Никогда в жизни не посоветую никому этот интернет-магазин.
Ужасный сервис, ужасная Интернет-магазин мебели Dybok - Ужасный сервис, мебель вся битая Интернет-магазин мебели Dybok - Ужасный сервис, мебель вся битая Интернет-магазин мебели Dybok - Ужасный сервис, мебель вся битая Интернет-магазин мебели Dybok - Ужасный сервис, мебель вся битая Интернет-магазин мебели Dybok - Ужасный сервис, мебель вся битая Интернет-магазин мебели Dybok - Ужасный сервис, мебель вся битая Интернет-магазин мебели Dybok - Ужасный сервис, мебель вся битая Интернет-магазин мебели Dybok - Ужасный сервис, мебель вся битая Интернет-магазин мебели Dybok - Ужасный сервис, мебель вся битая Интернет-магазин мебели Dybok - Ужасный сервис, мебель вся битая битая мебель,ужасная доставка,все ужасное.

Заказував кухню

Гость Гость 12 мая, 2020 год
Спочатку привезли невсі фасадні панелі,я замовляв кутуву кухню стільницю прислали звичайну сказали що за кутуву потрібно доплатить 1600грн
Кольра внутрішніх полок відрізняюця

Шахраї "морозять" і не повертають гроші"

Олександр Олександр 6 апреля, 2020 год
Замовив стіл і відразу зробив повну передплату. Дарма. Тільки через 5 днів передзвонили і повідомили, що стіл бракований, я попросив повернути кошти. Тут і почалась "епопея" з їх поверненням. Консультанти на протязі 2-х неділь "морозили" і посилали один до одного годуючи "завтраками". Не рекомендую цей магазин.

Жахливий сервіс

Tanya Tanya 13 марта, 2020 год
Якщо маєте терпіння три місяці слухати вибачення менеджерів по телефону щодо неякісних товарів, невчасних термінів доставки і т.п. тоді вам в цю контору
Недостатки:
  1. Сервісний центр
  2. Доставка
  3. Консультанти

Відміна якість

Гость Гость 27 февраля, 2020 год
Я замовила тут крісло балабас. Якість відмінна, доставка швидка, завжди пропонується допомога у виборі тканин, дуже уважні до покупця. Дякую Вам за дійсно класну безкаркасні меблі !!!
Достоинства:
  1. +

Хороший магазин

Гость Гость 26 февраля, 2020 год
Неодноразово здійснювали покупки в даному магазині.Привітні консультанти та великий вибір товару.великим + є безкоштовна доставка..

Довго везуть замовлення

Віктор Віктор 4 февраля, 2020 год
На перший погляд все наче нормально з цим магазином, але дуже довго везуть і довозять замовлення, є проблеми з наявністю товарів на сайті, якщо хочете чекати кілька місяців і псувати собі нерви - замовляйте у них.

Двохспальне Ліжко

Гость Гость 21 января, 2020 год
Купували двох спальне ліжко. Задоволенні якістю і обслугою .
Ціни доступні, персонал привітний і розуміється в своєї сфері

Отзыв о купленной кухне

Наталья Наталья 11 января, 2020 год
Купила кухню, через год отклеилась вся глянцевая МДФ. На всех шкафах . В доме не сыро. Никому не советую брать кухню Мода. Теперь нужно все переклеивать, а это дорого.
Достоинства:
  1. Внешне-красивая.
Недостатки:
  1. Не качественная. Пожалели клея.

Чудова якість

Саша Саша 20 декабря, 2019 год
Купляв ліжко дуже задоволений якістю самого ліжка і обслуговування у магазині,тому рекомендую.Великий плюс магазина те що у них безкоштовна доставка

Ужасный магазин

anastka27@gmail.com [email protected] 20 декабря, 2019 год
В этом магазине обманывают людей.Ситуация следующая. 11.12.2019 на сайте нашла нужный товар (стол) с указанием, что этот товар есть в наличии, так же общалась с менеджером по цветовой гамме и наличию данного товара. Менеджер так же подтвердил что данный товар есть в наличии. Итог осуществила я заказа сразу же оплатили 11.12.2019. Итог:
Лично написала о своей оплате... Читать отзыв
В этом магазине обманывают людей.Ситуация следующая. 11.12.2019 на сайте нашла нужный товар (стол) с указанием, что этот товар есть в наличии, так же общалась с менеджером по цветовой гамме и наличию данного товара. Менеджер так же подтвердил что данный товар есть в наличии. Итог осуществила я заказа сразу же оплатили 11.12.2019. Итог:
Лично написала о своей оплате 12.12.2019 и предоставила квитанцию так как данные не отобразились в личном кабинете от менеджера узнала что стол поставят на отправку. Сегодня 20.12.2019 стол так и не отправлен. Обратилась к менеджеру и узнала новую дополнительную информацию о том что отправка товаров осуществляется в срок 10 рабочих дней.Надеюсь я все таки получу свой заказ.
Ужасный магазин, зачем обманывать людей и уверять что товар есть в наличии когда вам его нужно изготовить.
Не заказывайте ничего

Шафа Линда

Роман Роман 16 декабря, 2019 год
Купили шафу Линда в прихожу в Дубку. Чудова шафа.Легка в зборці. Гарно компонує в інтер'єрі невеликої прихожої. Компактна і вмістка. #dybok - крутий магазин!
Достоинства:
  1. Недорого
  2. Легка зборка
  3. Вмістка
  4. Компактна

Рекомендую

Вадик Вадик 12 декабря, 2019 год
Постійно купую у дубку, у них хороші ціни та якість а також безкоштовна доставка що не може не радувати)
Достоинства:
  1. Доставка
  2. Якість
  3. Ціни

слабенькая 3

Гость Гость 10 декабря, 2019 год
Заказывал кухню "Алина" 25 сентября 2019 года. Менеджер сообщила, что сроки выполнения заказа 21 рабочий день. Через указанный срок никакой информации, пришлось звонить самому. Менеджер сообщила, что товар отправлен и не стоит волноваться. Прошло три дня, отправки не произошло, пришлось звонить еще. В разговоре выяснилось, что заказ выполнен не в полном объеме и нужно ждать еще 21 рабочий день. По... Читать отзыв Заказывал кухню "Алина" 25 сентября 2019 года. Менеджер сообщила, что сроки выполнения заказа 21 рабочий день. Через указанный срок никакой информации, пришлось звонить самому. Менеджер сообщила, что товар отправлен и не стоит волноваться. Прошло три дня, отправки не произошло, пришлось звонить еще. В разговоре выяснилось, что заказ выполнен не в полном объеме и нужно ждать еще 21 рабочий день. По чьей вине произошла ошибка менеджер объяснить не смогла (или не захотела). В результате заказ выполнен 4 декабря.
Достоинства:
  1. бесплатная доставка
Недостатки:
  1. сроки
  2. информирование клиента

сервис? не слышали!

Елена Елена 4 декабря, 2019 год
Магазин с нулевым сервисом! Точнее, сервис заканчивается тогда, когда вам пришлют счет на пред оплату! После ее внесения никто вамиине интересуется вообще! Несколько дней выясняла- получили ли мой аванс... С заявленых 3х недель ожидания то изготовления ждала 5 недель... Ни одного внятного ответа на мои письма, вернее ответ был один и то ложь... Дали номер тнт которая по факту еще... Читать отзыв Магазин с нулевым сервисом! Точнее, сервис заканчивается тогда, когда вам пришлют счет на пред оплату! После ее внесения никто вамиине интересуется вообще! Несколько дней выясняла- получили ли мой аванс... С заявленых 3х недель ожидания то изготовления ждала 5 недель... Ни одного внятного ответа на мои письма, вернее ответ был один и то ложь... Дали номер тнт которая по факту еще 5 дней после не отправлялась! Вместо заявленого Новой посючтой 2го декабря привезли 4го, а это, хочу вам напомнить, доставка будущего
Интернет-магазин мебели Dybok
Интернет-магазин мебели Dybok
Рейтинг 3.5 из 5 на основании 187 отзывов
Адрес: Киев, ул. Электротехническая, 18
Телефон: 0(66) 043-80-86

Мебель
Интернет магазин holz.ua
Интернет магазин holz.ua

Рейтинг: 3.3
94 отзыва
Мебельная мастерская WOODsystems
Мебельная мастерская WOODsystems

Рейтинг: 4.2
70 отзывов
Компания "BIRKA"
Компания "BIRKA"

Рейтинг: 4.9
198 отзывов
Интернет-магазин мебели Shurup
Интернет-магазин мебели Shurup

Рейтинг: 4.3
207 отзывов
Украинская компания "GT"
Украинская компания "GT"

Рейтинг: 5
5 отзывов
Магазин мебели "Стол и стул"
Магазин мебели "Стол и стул"

Рейтинг: 2.5
145 отзывов
Магазин мягкой мебели Eurodivan
Магазин мягкой мебели Eurodivan

Рейтинг: 5
11 отзывов
Babyzone сеть детских магазинов
Babyzone сеть детских магазинов

Рейтинг: 3.3
12 отзывов
Иванова Мебель
Иванова Мебель

Рейтинг: 3.9
56 отзывов
Союзмебель гипермаркет
Союзмебель гипермаркет

Рейтинг: 5
1 отзыв


Продолжая посещение, вы соглашаетесь на использование файлов cookie и Политикой конфиденциальности
Принимаю