Працювала в інтернет-магазині 5 місяців. За деякий час зрозуміла, що один із власників (Тетяна) неадекватна особа. Хотіла звільнятись, але мене дуже просили залишитись , причиною звільнення як раз таки і стало неадекватне поводження власниці. За будь-яку помилку гнобила і всіляко намагалась довести «до ручки». Вирішила, що мабуть поведінка зміниться. Терпіла ще три місяці. Причиною звільнення стало те, що обіцяли... Читать отзыв Працювала в інтернет-магазині 5 місяців. За деякий час зрозуміла, що один із власників (Тетяна) неадекватна особа. Хотіла звільнятись, але мене дуже просили залишитись , причиною звільнення як раз таки і стало неадекватне поводження власниці. За будь-яку помилку гнобила і всіляко намагалась довести «до ручки». Вирішила, що мабуть поведінка зміниться. Терпіла ще три місяці. Причиною звільнення стало те, що обіцяли офіц працевлаштування( це брехня), на співбесіді обіцяли бонуси. По факту їх не було. Постійно годували « завтраками». Попередила про звільнення за 10 днів. Не скинули всю зп, так ще й обісрали з ніг до голови. Ніби-то я просто сиділа, а по факту виконувала всю роботу. Невдячна робота зовсім. Нікому не раджу, хіба що мазохістам)
Вилизуєш ж***, а потім тобі кажуть «ви нічого не робили»
Постійно годували « завтраками».