e-1.com.ua интернет-магазин отзывы

Отзывы покупателей
e-1.com.ua интернет-магазин
3.7 5
63 отзыва / 3993 просмотра

Заказывал Проксон ключи

Отзыв написан 12 сентября, 2019 год
Нужны были хорошие ключи. Предупредили сразу, что нужно ждать их с Польши 3 дня. Заказал в четверг. Во вторник выслали. В принципе, вопросов нет. Нужны были хорошие ключи. Предупредили сразу, что нужно ждать их с Польши 3 дня. Заказал в четверг. Во вторник выслали. В принципе, вопросов нет.
Достоинства:
  1. Много товара которого нигде больше не видел
Недостатки:
  1. Не все есть сразу, чтобы отправили.

Просекатель YATO YT-5131

Отзыв написан 14 августа, 2019 год
Товар получил, все как заявлено в описаниях. Отправка, быстрая, персонал приятный. Рекомендую к сотрудничеству. Товар получил, все как заявлено в описаниях. Отправка, быстрая, персонал приятный. Рекомендую к сотрудничеству.

Большой магазин, огромный склад.

Отзыв написан 8 августа, 2019 год
Наверное лучший розничный магазин инструмента на западной Украине. Товара огромное количество. Огорчает слегка небрежное его развешивание. Часто, чтобы посмотреть одну упаковку, приходится отодвигать 2-3 сверху. В самом магазине, я так понял, у них все не помещается и они везут со склада. На следующий день можно забрать в магазине. Наверное лучший розничный магазин инструмента на западной Украине. Товара огромное количество. Огорчает слегка небрежное его развешивание. Часто, чтобы посмотреть одну упаковку, приходится отодвигать 2-3 сверху. В самом магазине, я так понял, у них все не помещается и они везут со склада. На следующий день можно забрать в магазине.
Достоинства:
  1. Товара море.
Недостатки:
  1. Продавцы не всегда все знают. Плохая вывеска на стендах и полках - слишком кучно и сложно понять логику

очередной нонейм

Отзыв написан 21 июня, 2019 год
НЕ ну ребята идут в ногу со временем, для современного и адекватного человека магазин супер, психи в любом недостатки и минусы найдут. ЗАказал сварочник, оплатил, привезли, работает, НЕ ну ребята идут в ногу со временем, для современного и адекватного человека магазин супер, психи в любом недостатки и минусы найдут. ЗАказал сварочник, оплатил, привезли, работает,
Достоинства:
  1. адекватность и оперативность
Недостатки:
  1. нет конкурентов

Постоянно покупаю товар

Отзыв написан 29 мая, 2019 год
Живу в маленьком городе, поэтому в магазинах почти нет выбор инструментов, а ехать в район (эпицентр) далеко. Нашел этот сайт, удивился низким ценам.Иногда доставка несколько дней, но мне это подходит. Главное, цена низкая и выбор товаров хороший. Уже все купил для полива на сезон, для опрыскивания, для гаража инструменты. Доволен, буду покупать у них и дальше. Живу в маленьком городе, поэтому в магазинах почти нет выбор инструментов, а ехать в район (эпицентр) далеко. Нашел этот сайт, удивился низким ценам.Иногда доставка несколько дней, но мне это подходит. Главное, цена низкая и выбор товаров хороший. Уже все купил для полива на сезон, для опрыскивания, для гаража инструменты. Доволен, буду покупать у них и дальше.
Достоинства:
  1. Цена

Великий вибір товару

Отзыв написан 28 мая, 2019 год
Хороший асортимент, привітні менеджери приємно робити замовлення в даному інтернет магазині. Завжди можу знайти заміну якщо чогось немає. Хороший асортимент, привітні менеджери приємно робити замовлення в даному інтернет магазині. Завжди можу знайти заміну якщо чогось немає.
Достоинства:
  1. великий асортимент

Великий вибір

Отзыв написан 28 мая, 2019 год
Відвідав їхній пункт видачі, ішов спеціально за коронками фірми MTX але виявилось що їх на місці нема, потрібно переміщати з складу можуть бути на наступний день але хлопці порадили мені коронки фірми Yato приблизно одинакові по ціні. Послухав їхніх порад і придбав коронки Yato виявилось що коронки реально класні і набагато кращої якості чим MTX хочу подякувати хлопцям за пораду. Відвідав їхній пункт видачі, ішов спеціально за коронками фірми MTX але виявилось що їх на місці нема, потрібно переміщати з складу можуть бути на наступний день але хлопці порадили мені коронки фірми Yato приблизно одинакові по ціні. Послухав їхніх порад і придбав коронки Yato виявилось що коронки реально класні і набагато кращої якості чим MTX хочу подякувати хлопцям за пораду.

Молодцы. Спасибо за помощь

Отзыв написан 28 мая, 2019 год
Заказывал левые ножницы по металлу. Всегда думал что левые для левшей, правые для правшей.
Благо хлопцы подсказали, что все не так: левые - под правую руку, а режут они прямо или справа налево.
К тому же посоветовали с брендом. Я настраивался на Ворел, а выбрал таки Ято.
Заказывал левые ножницы по металлу. Всегда думал что левые для левшей, правые для правшей.
Благо хлопцы подсказали, что все не так: левые - под правую руку, а режут они прямо или справа налево.
К тому же посоветовали с брендом. Я настраивался на Ворел, а выбрал таки Ято.
Достоинства:
  1. Подсказали по товару
Недостатки:
  1. Характеристики можно было бы указать сразу в карте товара

Імпортний товар.

Отзыв написан 21 мая, 2019 год
Подобається, що цей магазин дійсно імпортує товар з-за кордону. Замовляв струбцини марки Piher. Це дуже крутий бренд і знайти його в Україні практично неможливо. Замовлення робив на сайті і передзвонив. Спочатку мені сказали, що інформація по наявності уточнюється і мені треба чекати дзввінка менеджера. Чекав 2 години. Коли менеджер передзвонив, то сказав що струбцини є зараз тільки в Іспанії і...  Читать отзыв Подобається, що цей магазин дійсно імпортує товар з-за кордону. Замовляв струбцини марки Piher. Це дуже крутий бренд і знайти його в Україні практично неможливо. Замовлення робив на сайті і передзвонив. Спочатку мені сказали, що інформація по наявності уточнюється і мені треба чекати дзввінка менеджера. Чекав 2 години. Коли менеджер передзвонив, то сказав що струбцини є зараз тільки в Іспанії і треба буде чекати 3 тижні, поки вони привезуть моє замовлення. Я погодився, бо ніде більше не міг їх знайти. Оплатив замовлення і став чекати. Через 3,5 тижні мені прийшла посилка по новій пошті. Струбцини реально іспанські дуже високої якості, саме те, що я шукав! Дякую за якісну продукцію!
Достоинства:
  1. мають лінійку власного імпорту

якісний інструмент

Отзыв написан 21 мая, 2019 год
привіт!замовив шліфмашинку для стін R7240,сказати, що я задоволений буде мало, реально крутий інструмент, користуюсь ним постійно, машинка ніразу мене не підводила, вже і знайомим своїм рекомендую)) привіт!замовив шліфмашинку для стін R7240,сказати, що я задоволений буде мало, реально крутий інструмент, користуюсь ним постійно, машинка ніразу мене не підводила, вже і знайомим своїм рекомендую))

чесний магазин

Отзыв написан 7 мая, 2019 год
Добрий день! Замовляли з чоловіком пилосос енергомаш, дівчата на всі мої питання відповіли, ще скинули додаткові характеристики і описанння. Скинули реквізити на мінімальну передоплату 200 грн, решту на новій пошті, замовляли перший раз тут, трошки хвилювались на рахунок передоплати, але ризикнули. Після оплати нам передзвонили і вже на наступний день скинули ттн для відслідковування. До цього ще ніколи не замовляли...  Читать отзыв Добрий день! Замовляли з чоловіком пилосос енергомаш, дівчата на всі мої питання відповіли, ще скинули додаткові характеристики і описанння. Скинули реквізити на мінімальну передоплату 200 грн, решту на новій пошті, замовляли перший раз тут, трошки хвилювались на рахунок передоплати, але ризикнули. Після оплати нам передзвонили і вже на наступний день скинули ттн для відслідковування. До цього ще ніколи не замовляли через інтернет, цей магазин себе зарекомендував з позитивної сторони, привітні та чесні.

Спасибо за хорошую работу

Отзыв написан 7 мая, 2019 год
Я живу в Приднестровье, и многие товары у нас отсутствуют, поэтому приходится их заказывать в Украине. Давно нашел этот магазин, и заказываю электроинструмент неоднократно. Цены низкие. Меня все утраивает, буду покупать у них и дальше. Я живу в Приднестровье, и многие товары у нас отсутствуют, поэтому приходится их заказывать в Украине. Давно нашел этот магазин, и заказываю электроинструмент неоднократно. Цены низкие. Меня все утраивает, буду покупать у них и дальше.

Рекомендую даний магазин

Отзыв написан 7 мая, 2019 год
Купляю регулярно в даному інтернет магазині, задоволений товаром і приємно спілкуватися з менеджерами, завжди підуть на зустріч, по переміщенні товару. Дякую
Успіхів.
Купляю регулярно в даному інтернет магазині, задоволений товаром і приємно спілкуватися з менеджерами, завжди підуть на зустріч, по переміщенні товару. Дякую
Успіхів.

Без проблем.

Отзыв написан 7 мая, 2019 год
Заказував приспособу до заточного станка. Подзвонив, сказав код, оформили заказ по телефону. Попередили, що якщо оплата поступить до другої години то відправлять ще в той день, а якщо заплачу пізніше, то відправлять завтра. Я оплатив, передзвонив сказав про оплату. Відправили в той же день. Ніяких проблем, все точно і швидко. Заказував приспособу до заточного станка. Подзвонив, сказав код, оформили заказ по телефону. Попередили, що якщо оплата поступить до другої години то відправлять ще в той день, а якщо заплачу пізніше, то відправлять завтра. Я оплатив, передзвонив сказав про оплату. Відправили в той же день. Ніяких проблем, все точно і швидко.

Великий вибір

Отзыв написан 7 мая, 2019 год
Завжди робив замовлення у них на сайті але був у Львові і вирішив відвідати їхній магазин. Знайти їхній магазин було не просто але мені допоміг їхній банер JET який висить у них над магазином. Тут є великий вибір електро і ручного інструменту і дуже багато унікальних позицій яких я не бачив в інших магазинах. Продавці-консультанти все оперативно підказали і пояснили. Завжди робив замовлення у них на сайті але був у Львові і вирішив відвідати їхній магазин. Знайти їхній магазин було не просто але мені допоміг їхній банер JET який висить у них над магазином. Тут є великий вибір електро і ручного інструменту і дуже багато унікальних позицій яких я не бачив в інших магазинах. Продавці-консультанти все оперативно підказали і пояснили.

Дякую за небайдужість!

Отзыв написан 30 апреля, 2019 год
Замовляв перед Паскою інвертор, бо тиждень вихідних можна щось по господарці зробити. Трохи забарився і замовив тільки в четвер. Мені передзвонили і сказали, що відправлять після оплати, скинули реквізити. Я не мав часу в той день платити, оплатив в пятницю. Передзвонив до дівчат сказати, що оплатив, а мені говорять, що машина з товаром вже поїхала на нову пошту і наступна...  Читать отзыв Замовляв перед Паскою інвертор, бо тиждень вихідних можна щось по господарці зробити. Трохи забарився і замовив тільки в четвер. Мені передзвонили і сказали, що відправлять після оплати, скинули реквізити. Я не мав часу в той день платити, оплатив в пятницю. Передзвонив до дівчат сказати, що оплатив, а мені говорять, що машина з товаром вже поїхала на нову пошту і наступна відправка буде тільки у вівторок. Дуже розстроївся, бо робота ж в хаті буде не зроблена. Спитав чи нічого не можна зробити, бо в вівторок мені вже буде запізно. Повезло мені, що попав на менеджера Лесю, вона дуже співчутлива, ввійшла в моє положення і сама після роботи занесла моє замовлення на нову пошту і відправила. Товар отримав швидко і що головне вчасно. Дякую менеджеру Лесі за небайдужість! Здоров'ячка вам побільше і успіхів в роботі!
Достоинства:
  1. менеджери готові допомогти
Недостатки:
  1. незручно оплачувати на розрахунковий рахунок

Задоволений покупкою в даному магазині

Отзыв написан 24 апреля, 2019 год
Асортимент товару дуже великий, знайшов все що мені було потрібно в одному ІМ, зробив замовлення, менеджер зв*язався швидко, через два дні отримав товар.
Дуже дякую
Гарних продаж
Асортимент товару дуже великий, знайшов все що мені було потрібно в одному ІМ, зробив замовлення, менеджер зв*язався швидко, через два дні отримав товар.
Дуже дякую
Гарних продаж
Достоинства:
  1. асортимент

Оперативно!

Отзыв написан 24 апреля, 2019 год
Замовив жилет по телефону. Зразу оплатити не зміг, заплатив через три дня вечером. На другий день подзвонив сказати, що я оплатив, то мені сказали, що оплату вже побачили і вже навіть відправили моє замовлення. Все отримав, все класно! Дякую! Замовив жилет по телефону. Зразу оплатити не зміг, заплатив через три дня вечером. На другий день подзвонив сказати, що я оплатив, то мені сказали, що оплату вже побачили і вже навіть відправили моє замовлення. Все отримав, все класно! Дякую!

найкращий магазин

Отзыв написан 24 апреля, 2019 год
Замовляв в магазині піваавтомат та ще розхідного матеріалу багато, по півавтомату все підказали по характеристиках. Сказали, що розхідних можна в них забрати, а півавтомат новою поштою, після оплати відправили зразу на наступний день, розхідник забрав теж на наступний день. Працюють шіидко і опертивно Замовляв в магазині піваавтомат та ще розхідного матеріалу багато, по півавтомату все підказали по характеристиках. Сказали, що розхідних можна в них забрати, а півавтомат новою поштою, після оплати відправили зразу на наступний день, розхідник забрав теж на наступний день. Працюють шіидко і опертивно

попереджають про зміни

Отзыв написан 12 апреля, 2019 год
Замовляли розхідний інструмент, позицій 10 було. Сказали, що чекати на переміщення 5 днів, бо на різних складах. Через 2 дні після проплати сказали , що буде затримка з відправкою на 2-3 дні, та всеодно прийшло все швидше і все повнісю , і якість класна. Замовляли розхідний інструмент, позицій 10 було. Сказали, що чекати на переміщення 5 днів, бо на різних складах. Через 2 дні після проплати сказали , що буде затримка з відправкою на 2-3 дні, та всеодно прийшло все швидше і все повнісю , і якість класна.

швидко і оперативно

Отзыв написан 12 апреля, 2019 год
Замовляв розхідники для гравера по телефону, сказали, що відправлять якщо швидко зроблю оплату. Оплатив замовлення і передзвонив. Відправили в той же день. Все класно! Дякую за оперативність! Замовляв розхідники для гравера по телефону, сказали, що відправлять якщо швидко зроблю оплату. Оплатив замовлення і передзвонив. Відправили в той же день. Все класно! Дякую за оперативність!
Достоинства:
  1. відправляють оперативно

ціна + якість супер

Отзыв написан 11 апреля, 2019 год
Замовляв акум. батарею Ryobi, зробив передоплату, зразу підтвердити отримання коштів, відправили на наступний день, як і обіцяли.Товар відповідає фото з сайту.
p.s. не перший раз замовляю, завжди все класно
Замовляв акум. батарею Ryobi, зробив передоплату, зразу підтвердити отримання коштів, відправили на наступний день, як і обіцяли.Товар відповідає фото з сайту.
p.s. не перший раз замовляю, завжди все класно

Можна поміняти

Отзыв написан 11 апреля, 2019 год
Купляв тут робочі черевики. Не вгадав з розміром. Подзвонив, спитав чи можна поміняти. Без проблем поміняли. Тепер маю класне взуття. Купляв тут робочі черевики. Не вгадав з розміром. Подзвонив, спитав чи можна поміняти. Без проблем поміняли. Тепер маю класне взуття.

Завжди допоможуть

Отзыв написан 10 апреля, 2019 год
Замовляла синові набір для випилювання лобзиком на трудове навчання. Оформила заявку на сайті. Передзвонили через 10хв, уточнили всі дані по відправці, правда попросили передоплату, бо сказали, що товар поїде зі складу, а склад наложкою не відправляє. Було трохи незручно, бо перший раз платила на розрахунковий рахунок і не знала як правильно оплачувати. Передзвонила в магазин і дівчата мені по телефону...  Читать отзыв Замовляла синові набір для випилювання лобзиком на трудове навчання. Оформила заявку на сайті. Передзвонили через 10хв, уточнили всі дані по відправці, правда попросили передоплату, бо сказали, що товар поїде зі складу, а склад наложкою не відправляє. Було трохи незручно, бо перший раз платила на розрахунковий рахунок і не знала як правильно оплачувати. Передзвонила в магазин і дівчата мені по телефону помогли оплатити. Відправили товар на наступний день. Син задоволений, а я тепер вмію платити по реквізитах.
Достоинства:
  1. завжди готові допомогти
Недостатки:
  1. незручно робити передоплату

Энергомаш рулит

Отзыв написан 10 апреля, 2019 год
Покупал здесь генератор. Класс. Самая низкая цена из вех обзвоненных мной магазинов, хотя ценники у них были "просроченные". Покупал здесь генератор. Класс. Самая низкая цена из вех обзвоненных мной магазинов, хотя ценники у них были "просроченные".
Достоинства:
  1. Дали от себя пол года дополнительной гарантии (брал в их розничном магазине)
Недостатки:
  1. Могли бы и немного побыстрее (два дня перемещали с Харькова)

хороший інтернет магазин

Отзыв написан 10 апреля, 2019 год
Замовляла для чоловіка одяг робочий, якість супер, розмір підійшов, ціна доступна, доставили новою поштою швидко, все сподобалось)) Замовляла для чоловіка одяг робочий, якість супер, розмір підійшов, ціна доступна, доставили новою поштою швидко, все сподобалось))

Успішна покупка

Отзыв написан 10 апреля, 2019 год
Купила в цьому магазині фрезер для апаратного манікюра та педикюра Proxxon. В наявності був, тому забрала сама у Львові. Зараз вже працюю на ньому,все чудово. Ще подивлюсь. Думаю, наступний буду брати такий самий в них. Купила в цьому магазині фрезер для апаратного манікюра та педикюра Proxxon. В наявності був, тому забрала сама у Львові. Зараз вже працюю на ньому,все чудово. Ще подивлюсь. Думаю, наступний буду брати такий самий в них.
Достоинства:
  1. Хотіла нову для мене фірму-виробника по оптимальній ціні та забрати у Львові. Тому це був плюс для мене.
Недостатки:
  1. Ще не знайшла.

Все понравилось

Отзыв написан 9 апреля, 2019 год
Покупала станок для хобби сыну. Сначала смотрела видео на ютубе, где увидела обзор станков от этого магазина. Перешла на сайт и определилась с выбором. На все вопросы мне довольно квалифицированно ответили. Доставили быстро, меня все устроило. Покупала станок для хобби сыну. Сначала смотрела видео на ютубе, где увидела обзор станков от этого магазина. Перешла на сайт и определилась с выбором. На все вопросы мне довольно квалифицированно ответили. Доставили быстро, меня все устроило.
Достоинства:
  1. Профессионально консультируют
  2. видео на ютубе
Недостатки:
  1. не заметила

Хороший магазин

Отзыв написан 9 апреля, 2019 год
Мама мне купила лобзиковый станок не день рождения для хобби, ответили быстро , отправили в следующий день , мы хотели что бы отправили через укр.почту , но отправили новой почтой , вообщем доволен. Мама мне купила лобзиковый станок не день рождения для хобби, ответили быстро , отправили в следующий день , мы хотели что бы отправили через укр.почту , но отправили новой почтой , вообщем доволен.
Достоинства:
  1. Быстро ,качественно , надёжно.
Недостатки:
  1. Отправили новой почтой , (хотел укр.почтой)

Респект! Даже сняли кнопку!!!!!

Отзыв написан 9 апреля, 2019 год
Покупал у них болгарку Интерскол УШМ-125/900. Через месяц начала выеживаться кнопка. Болгарку на ремонт отправлять не захотел, пиляю чуть ли не каждый день. Да и поломка странная: работает, работает, через минуту отрубается. Короче кнопки я нигде не нашел, у этих ребят тоже не было, но они сняли со своей машинки с витрины и отправили мне. НЕ БЕСПЛАТНО, но все равно...  Читать отзыв Покупал у них болгарку Интерскол УШМ-125/900. Через месяц начала выеживаться кнопка. Болгарку на ремонт отправлять не захотел, пиляю чуть ли не каждый день. Да и поломка странная: работает, работает, через минуту отрубается. Короче кнопки я нигде не нашел, у этих ребят тоже не было, но они сняли со своей машинки с витрины и отправили мне. НЕ БЕСПЛАТНО, но все равно респект!
Достоинства:
  1. С пониманием
Недостатки:
  1. Могли бы пооперативней



e-1.com.ua интернет-магазин

e-1.com.ua интернет-магазин
Чтобы добавить описание, напишите нам на обратную связь
Рейтинг 3.7 из 5 на основании 63 отзывов

Оптовая торговля

METRO Cash & Carry
METRO Cash & Carry

Рейтинг: 1.8
362 отзыва
Интернет-магазин Lioninvest.com.ua
Интернет-магазин Lioninvest.com.ua

Рейтинг: 4.9
7 отзывов
ОПТ Украина интернет-магазин
ОПТ Украина интернет-магазин

Рейтинг: 2.5
11 отзывов
BabyPlus интернет-магазин
BabyPlus интернет-магазин

Рейтинг: 1.7
50 отзывов
tannerwille.com.ua
tannerwille.com.ua

Рейтинг: 1
1 отзыв
Торговий дім "Промінь"
Торговий дім "Промінь"

Рейтинг: 2.3
3 отзыва
UAsemena.com интернет-магазин семян
UAsemena.com интернет-магазин семян

Рейтинг: 4.1
8 отзывов
Оптовый интернет-магазин xt.ua
Оптовый интернет-магазин xt.ua

Рейтинг: 3.9
111 отзывов
dantorg.com.ua интернет-магазин
dantorg.com.ua интернет-магазин

Рейтинг: 4.9
94 отзыва



Вам необходимо войти или зарегистрироваться
fullscreen
close