Иммуномодулятор Трилумин №40

Опубликовано 21 апреля, 2020 год
4.9
14 отзывов / 539 просмотров
Иммуномодулятор Трилумин №40

Довольна на 100%

Гость Гость 23 июня, 2020 год
Хочу поделится опытом использования Трилумина.
началось наше знакомство с того, что я сильно обожгла ногу опрокинув на нее кастрюлю кипятка.После проведения операции по вскрытию пузырей, на 2 день был назначен Трилумин с целью недопущения присоединения инфекции к ране и быстрому заживлению, а так же запуску и усилению собственного иммунитета( это я процитировала врача, конечно своими словами)
Пропив курс отмечаю что... Читать отзыв
Хочу поделится опытом использования Трилумина.
началось наше знакомство с того, что я сильно обожгла ногу опрокинув на нее кастрюлю кипятка.После проведения операции по вскрытию пузырей, на 2 день был назначен Трилумин с целью недопущения присоединения инфекции к ране и быстрому заживлению, а так же запуску и усилению собственного иммунитета( это я процитировала врача, конечно своими словами)
Пропив курс отмечаю что рана зажила быстро, шрамов не осталось, наросла чистая ровная кожа.
Думаю во многом это заслуга Трилумина.

Отлично, что есть такая упаковка- 40 капсул Трилумин

Лиза Днепр 31 Лиза Днепр 31 1 июня, 2020 год
Очень хорошо, что появилась упаковка 40 капсул. Намного выгоднее покупать сразу упаковку на 20 дней, чем 4 по 10 капсул. Я прохожу курс трилумином весной и осенью. У меня опоясывающий герпес, для профилактики рецидивов- мне так врач назначил и рекомендовал.

Помог!Повысил иммунитет

Пациент Пациент 25 мая, 2020 год
Назначили его для повышения защитных сил отрагизма после операции, курсом на 20 дней. По окончанию отмечаю значительный прилив сил, улучшение общего самочувствия, Послеопероационная рана затянулась быстро.

Про Трилумін

Expert Expert 30 апреля, 2020 год
Насправді сьогодні не знайдено ліків для профілактики коронавірусу. Трилумін підсилює імунну відповідь організму, зарахунок чого організм людини стає стійкішим до зараження.

Ефективний

Серж Серж 30 апреля, 2020 год
В аптеці сказали, що трилумін краще для профілактики для моєї сім*ї приймати 10 днів по 2 капсули. Ніби тоді виробляються антитіла чи що.

Трилумін???

nnn nnn 30 апреля, 2020 год
Дякую. З якого віру рекомендовано застосовувати Трилумін? Чи достатньо 5 днів для профілактики коронавірусу?

Про Трилумін

Expert Expert 30 апреля, 2020 год
Добрий день! Трилумін зареєстрований як харчова добавка. Хоча проведено ряд клінічних досліджень, результат яких доказує, що Трилумін є ефективним імуномодулятором з противірусною активністю. Тому Трилумін рекомендовано приймати як з метою профілактики, так і для лікування вірусних інфекцій

Трилумін???

nnn nnn 30 апреля, 2020 год
Трилумін - це лікарський препарат, чи бад? Чи проводились по ньому дослідження? Чи може хтось відповісти? Дякую.

Ефективний

Серж Серж 30 апреля, 2020 год
Була 3 дні температура 37,5, біль в м"язах, сухий кашель. Боявся, щоб це не коронавірус. В аптеці порадили Трилумін. Приймав 5 днів, на 3-ій день як рукою зняло.

Гарний препарат у бородьбі ГРВІ

Христина Христина 30 апреля, 2020 год
Я з роботи принесла вірусну інфекцію. Злягла з високою температурою, почалася головна біль, нежить. Подруга рекомендувала купити собі Трилумін, їй допоміг і мені має допомогти. Сказала щоб пошукала велику упаковку, в ціні вигідніша. На третій день мені стало легше, а у чоловіка зявилися симптоми симптоми ГРВІ, тому я йому теж відразу почала давати Трилумін. Через тиждень ми з чоловіком були... Читать отзыв Я з роботи принесла вірусну інфекцію. Злягла з високою температурою, почалася головна біль, нежить. Подруга рекомендувала купити собі Трилумін, їй допоміг і мені має допомогти. Сказала щоб пошукала велику упаковку, в ціні вигідніша. На третій день мені стало легше, а у чоловіка зявилися симптоми симптоми ГРВІ, тому я йому теж відразу почала давати Трилумін. Через тиждень ми з чоловіком були повністью здоровими. Рекомендую однозначно!

Как класно что я его нашол!

Гена Гена 24 апреля, 2020 год
goodПомогает отлично, а 40ка ещё и вигодная, у меня сейчас вся семья для профилактики пъёт Так что мне болячки не страшны!

Ефективний у бородьбі з герпесом

Марта Ігорівна (лікар-дерматовенеролог) Марта Ігорівна (лікар-дерматовенеролог) 23 апреля, 2020 год
У мого сина дуже слабкий імунітет. Хочу подякувати тим "лікарям" котрі при любих соплях призничали антибіотики. Зрозумівши що наша медецина в плачевному стані, лікарі крім антибіотиків нічого не призначають, вирішила сама розібратися в питанні імуної системи. Про вітаміни, ПП, і ЗОЖ, говорити не буду, про це і так всі знають. роскажу про імуномодулятори. Вони бувають синтетичні і натуральні. Я обираю... Читать отзыв У мого сина дуже слабкий імунітет. Хочу подякувати тим "лікарям" котрі при любих соплях призничали антибіотики. Зрозумівши що наша медецина в плачевному стані, лікарі крім антибіотиків нічого не призначають, вирішила сама розібратися в питанні імуної системи. Про вітаміни, ПП, і ЗОЖ, говорити не буду, про це і так всі знають. роскажу про імуномодулятори. Вони бувають синтетичні і натуральні. Я обираю натуральні. Дуже задоволена Трилуміном. Він на основі сенної палички. Давно відомо що ця паличка містить величезну кількість вітамінів, мікроелементів та амінокислот. Тому її активно використовуть в різних сферах медецини, навіть при онкології. Я вже випробувовала на собі і своєму сині цей препарат, і можу сказати з упевненістью що імунітет мого хлопчика став значно кращим. Він легше переносить простуду і герпес його не так часто обкидає. А це символ міцного імунітету.
Раніше завжди брала Трилумін №10. але нещодавно знайшла більшу упаковку. Упаковка №40 набагато вигідніша, як в ціні так і в кількості!

Природний імуномодулятор

Миша Миша 23 апреля, 2020 год
Я противник антибіотиків і синтетичних препаратів. Вважаю що організм при доброму імунітеті може з багатьма інфекціями справитися сам. Тому коли починається сезон простуд, я відразу запасаюся лимонами, імбирем і шипшиною. А також по пораді мого друга, котрий працює інфікціоністом вже другий рік поспіль купляю трилумін. Завжди купував Трилумін №10, але через те що він не з дешевих і капсул не... Читать отзыв Я противник антибіотиків і синтетичних препаратів. Вважаю що організм при доброму імунітеті може з багатьма інфекціями справитися сам. Тому коли починається сезон простуд, я відразу запасаюся лимонами, імбирем і шипшиною. А також по пораді мого друга, котрий працює інфікціоністом вже другий рік поспіль купляю трилумін. Завжди купував Трилумін №10, але через те що він не з дешевих і капсул не багато, необхідно було купувати 2-3 упаковки. Тим хто знає цей препарат і любить його, рекомендую звернути увагу на Трилумін №40, вигідніший в ціні та капсул більше!

Лучшее при ГРВИ

Лариса Лариса 21 апреля, 2020 год
С работы я принесла вирус домой, заболела не только я, но и муж и папа. У всех одинаковые симптомы - кашель, боль в горле, жар. Принимали парацетамол, но к сожалению помогал только на несколько часов. Позвонила подруга спросить как я, сказала что не очень. Она посоветовала купить Трилумин именно №40, хватает для всей семьи и дешевле выходит. Сказала что Трилумин... Читать отзыв С работы я принесла вирус домой, заболела не только я, но и муж и папа. У всех одинаковые симптомы - кашель, боль в горле, жар. Принимали парацетамол, но к сожалению помогал только на несколько часов. Позвонила подруга спросить как я, сказала что не очень. Она посоветовала купить Трилумин именно №40, хватает для всей семьи и дешевле выходит. Сказала что Трилумин имеет натуральный склад и быстро поставит всю семью на ноги. Я так и сделала. На третий день мы все практически хорошо себя чувствовали, только под вечер стало немного хуже. Еще несколько дней и мы ЗДОРОВЫ!!!biggrin Иммуномодулятор Трилумин №40 - Лучшее при ГРВИ Иммуномодулятор Трилумин №40 - Лучшее при ГРВИ
Достоинства:
  1. Большая упаковка, цена, качество
Недостатки:
  1. Нет
Противовирусное
Умкалор
Умкалор

Рейтинг: 4.7
43 отзыва
Изопринозин
Изопринозин

Рейтинг: 1.4
18 отзывов
VIVA
VIVA

Рейтинг: 3.8
244 отзыва
Аллокин-альфа
Аллокин-альфа

Рейтинг: 4.9
64 отзыва
Тержинан
Тержинан

Рейтинг: 3
144 отзыва
Лимфомиозот/Lymphomyosot
Лимфомиозот/Lymphomyosot

Рейтинг: 4.4
65 отзывов
Ангин хеель
Ангин хеель

Рейтинг: 4.7
6 отзывов
Виферон
Виферон

Рейтинг: 4.5
137 отзывов
Фосфоглив
Фосфоглив

Рейтинг: 4.8
55 отзывов
Ингавирин
Ингавирин

Рейтинг: 3
34 отзыва



Продолжая посещение, вы соглашаетесь на использование файлов cookie и Политикой конфиденциальности
Принимаю