iHappy-store.com интернет-магазин отзывы

Отзывы покупателей
iHappy-store.com интернет-магазин
4.3 5
191 отзыв / 12296 просмотров
Результаты отзывов
Важно! В целях актуальности, рейтинг и результаты отзывов, отображаемые на графике, вычисляются на основании 100 последних отзывов
Отзывы с пометкой "Проблема решена" не учитываются

Магазин-кидало.

Олег Пиріг Олег Пиріг пятница, 7 августа
Даний Інтернет магазин продає вживанні телефони (IPhone 7+ Black 32), як нові. Відразу не працював динамік та мікрофон. Було явне втручання в телефон (пошкодженні болти). Після місячного чекання з ремонту, було повернуто телефон та є нарікання на програмне забезпечення (мерехтіння та блимання екрану). До магазину дозвонитися вже не можу зі свого номеру. Вони самоусунулися. Ніколи не замовляйте в цих самозванців!!!
Достоинства:
  1. Відсутні.
Недостатки:
  1. Підсунули старий товар

Все класно

Оксана Оксана четверг, 6 августа
-ціни доступні
-телефони дійсно оригінальні
-діють хороші знижки на аксесуари,хоч скло дали взагалі в подарунок
-відправка дуже швидка
Рекомендую!

Рекомендую

Галя Галя понедельник, 3 августа
Задоволена вашим магазином, обслуговування супер, ввічливі консультанти, продали гарний телефон і аксесуари до нього

iPhone 8 256гб

Екатерина Екатерина понедельник, 27 июля
Купувала телефон рівно рік тому, все влаштовувало, все працювало як треба, але через кілька місяців з'явились проблеми з екраном, згодом з камерою. Камера то працювала, то ні! Зверталася до сервісного центру "ihappy-store", на що мені відповіли:"сделайте сброс всех настроек или присылайте нам телефон". Я не стала це робити, адже дуже багато важливої інформації... Читать отзыв Купувала телефон рівно рік тому, все влаштовувало, все працювало як треба, але через кілька місяців з'явились проблеми з екраном, згодом з камерою. Камера то працювала, то ні! Зверталася до сервісного центру "ihappy-store", на що мені відповіли:"сделайте сброс всех настроек или присылайте нам телефон". Я не стала це робити, адже дуже багато важливої інформації знаходиться на самому телефоні і він мені потрібний був по роботі. Згодом все стало в нормі, все працювало. Але буквально кілька тижнів тому знов повернулися ті самі проблеми. Віднесла телефон в ремонт і там мені сказали, що він зовсім НЕ НОВИЙ, бу так би мовити, але його чудово відшліфували і продали за ціною нового! Я шокована як так можна нагло обдурювати?! Перед покупкою розмовляли з менеджером, який говорив, що в них ЛИШЕ НОВА ТЕХНІКА. Просто немає слів. Ми це просто так не залишимо

айфон 7. 128гб

Анастасия Анастасия четверг, 16 июля
телефон купили на день рождения очень радовалась. был как новый. через месяц сломался динамик. чинила за свои деньги сказали что я его ударила или уронила, хотя телефон был с одной потертостью внизу. чинила за свои деньги. спустя 2 недели после починки у меня просто взяла и полетела основная плата телефона! я вышла в магазин он работал прихожу домой и тут... Читать отзыв телефон купили на день рождения очень радовалась. был как новый. через месяц сломался динамик. чинила за свои деньги сказали что я его ударила или уронила, хотя телефон был с одной потертостью внизу. чинила за свои деньги. спустя 2 недели после починки у меня просто взяла и полетела основная плата телефона! я вышла в магазин он работал прихожу домой и тут такое. не знаю во мне дело или нет но телефон очень быстро ломается. заменить эту плату тоже самое что и купить. новый телефон. лучше буду копить деньги и куплю оригинал нежели эту поделку.

Спасибо большое.

Тарас Тарас вторник, 14 июля
Очень быстро перезвонили, договорились и доставили в тот же день, хотя заказ был сделан где-то уже в час для.
Спасибо!

Гарні ціни

Мар'яна Мар'яна 8 июля, 2020 год
Покупкою задоволена,ціни приємні,продавці віччливі.
Шкода що не можна прийти і розглянути декілька варіантів,а так все класно

Дякую за телефон

Іван Іван 3 июля, 2020 год
що можна сказати про цей магазин:
-ціни дешеві
-телефони нові,мені приїхав у гарному стані
-ввічливий персонал
-швидка доставка
-дають подарунок
- та швидко оформляють замовлення.

За майже пів року користування -проблем нуль)

Роман Роман 30 июня, 2020 год
Телефон замовив давно,я не з тих хто пише відразу відгук)користуюсь більше пів року ,сміливо можу рекомендувати магазин)за цей час ніяких серйозних проблем не було)Планую купити ще дружині )

Все прекрасно))))

Яна Яна 27 июня, 2020 год
Замовила місяць тому телефон,була дуже здивована що мені прийшов саме оригінальний телефон,бо думала що за таку ціну буде щось з ним не те,але все супер!)))
З чистою совістю рекомендую!

iPhone 7+ ,спасибоо

Саша Саша 24 июня, 2020 год
Мне безумно понравился дизайн, хотя первое время раздражала кнопка Home.Экран красочный, яркий, почти не дает бликов ни с сбоку, ни на солнце. Смотреть одно удовольствие. У меня модель на 32 Гб.Спасибо продавцу)))

Все влаштовує,совісний продавець)

Юлія Юлія 19 июня, 2020 год
Придбала телефон у цій компанії,залишилась дуже задоволена.Телефон дозволили перевірити на пошті.ДЯКУЮ)))
Достоинства:
  1. Швидка доставка
  2. Оригінал
  3. Вражає ціна за таку якість
  4. Відправка наложкою
Недостатки:
  1. Ще не знайшла))))

Телефоном задоволена.

Іванна Іванна 16 июня, 2020 год
Купила на подарунок сину,син в захваті - я теж!)
Дякуємо за якісний сервіс.Ціна - супер,якість-супер !
Рекомендую продавця!

xs max -удобный телефон

Лиза Лиза 11 июня, 2020 год
Практичный телефон.Понравился своим дизайном.Все фото и видео получаются идеально.Любое приложение открывает мгнованно.Заряд держит очень долго.Я рада.

Шыкарный дисплей Х на 256

Иван Иван 8 июня, 2020 год
Чёткая камера передаёт все детали. Красивый внешний вид.Мощный процесор.
И самое удивительное в нем есть Face ID .

Телефон дуже порадував

Ірина Ірина 1 июня, 2020 год
Якісні телефони ,відправили дуже швидко .Користуюсь більше двох місяців,нарікань немає.Дякую продавцю

Замечательно.

Илля Илля 28 мая, 2020 год
Поменял SE на восьмёрку.Уже пользуюсь 6 месяцев и за ето время ,честное слово,не нашёл минусов.Доволен))))))
Достоинства:
  1. Очень удобный екран
  2. Хорошая камера
  3. Хорошее качество разговора

Рекомендую продавця.

Марта Марта 26 мая, 2020 год
Придбала у них телефон по рекомендації,довго сумнівалась через ціну.Телефон відправили в той же день.Все якісно,оригінальний. Виникли проблеми лише з навушниками ,але їх відразу замінили на нові.
Достоинства:
  1. Гарний дизайн,Оригінал,все працює!

Дуже хороший магазин.

Ірина Ірина 19 мая, 2020 год
Порадили друзі замовити телефон,ціна спокусила))
Відправили в той же день!Телефон в ідеальному стані.Дякую

7+ сильвер

Наталья Наталья 16 мая, 2020 год
Хочу поделиться своими впечатлениями от 7+ .Очень крутые динамики.За три месяца батарея держит нормально.
Недостатки:
  1. пока нет!

Прекрасный телефон

Анатолий Анатолий 12 мая, 2020 год
Купил телефон и не могу им нарадоваться!Отличная камера,видео и фото получаются хорошими.Звук громкий и чистый .Спасибо продавцу.

Все підійшло

Мар'яна Мар'яна 4 мая, 2020 год
Телефон чудовий ,дуже хороша якість фото та відео .Про роботу магазину можна кговорити лише позитивні речі.Дякую

Х хороший телефон!!

Люда Люда 27 апреля, 2020 год
Хороший телефон.Камера отличная,большой выбор чехлов на ету модель,хорошо лежит в руке.Спасибо,рекомендую продавца!

Хороший телефон

Орест Орест 22 апреля, 2020 год
Хороший телефон,все устраивает.Шустрый,камера хорошая ,батарея держит,звучание громкое.Рекомендую!!!!!!

Чесний продавець!Рекомендую

Анна Анна 16 апреля, 2020 год
Замовила телефон,дуже здивувала ціна.Думала що прийде копія,відправили швидко ,телефон оригінальний,все працює.Дякую

Удобно ,доступно

Олеся Олеся 10 апреля, 2020 год
заказала телефон,пользуюсь уже больше года и только сейчас решилась написать отзыв.Спасибо продавцу за хороший товар .Буду рекомендовать знакомым .год действует гарантия

Гарний магазин.Я задволений,рекомендую!

Ігор Ігор 6 апреля, 2020 год
Х 64 ,комплектація хороша,користуюсь вже більше двох місяців.
Поки ніяких поломок ,телефон в прямому сенсі літає!ДУже дякую за якісний товар!

8 256 Класний апарат.. мінус зірка за наушники

Олег Олег 18 февраля, 2020 год
замовив телефон на сайті,відправили скоро були неробочі наушники ,але їх замінили мені на нові . Магазином задоволений,продавці добре розбираються в асортименті .

5s32 добрий телефон

Юрка Юрка 13 февраля, 2020 год
купив телефон ...відправили наложною оплатою,були не робочі навушники але я їм написав і мені відразу відправили нові робочі,телефон працює добре.

по рекомендаціях

Олекса Олекса 11 февраля, 2020 год
Друг порадив замовити в них телефон,бо ціни значно нижчі ніж в інших інтернет магазинах...я замовив і не пожалів.телефон працює дуже добре і в подарунок дали захисне скло ,буду вас рекомендувати
iHappy-store.com интернет-магазин
iHappy-store.com интернет-магазин
Рейтинг 4.3 из 5 на основании 191 отзыва

Техника
АЛЛО
АЛЛО

Рейтинг: 1.3
4401 отзыв
Fly Technology интернет-магазин
Fly Technology интернет-магазин

Рейтинг: 4.4
21 отзыв
ЦифроТех
ЦифроТех

Рейтинг: 1.4
18 отзывов
Магазин Cactus
Магазин Cactus

Рейтинг: 4.6
293 отзыва
Easyfix
Easyfix

Рейтинг: 4.2
103 отзыва
Сети магазинов Mobile.com
Сети магазинов Mobile.com

Рейтинг: 5
1 отзыв
Mbuy24.com
Mbuy24.com

Рейтинг: 3.9
59 отзывов
YABLOKi.ua
YABLOKi.ua

Рейтинг: 3
41 отзыв