herman.com.ua

Опубликовано 3 мая, 2020 год
5.0
18 отзывов / 655 просмотров
herman.com.ua

Створення сайту

Іра Серіївна Іра Серіївна 28 июля, 2020 год
Дякую за чудовий сайт
Результати з першого дня дуже приємні
Ціна також дуже хороша що в наш час дуже добре

Отзыв о сайте

Дмитрий Дмитрий 24 июля, 2020 год
Заказывал 3 месяца назад в компании разработку сайта. Сайт пообещались выполнить бысто. Слово сдержали сайт был у меня уже через 4 дня полностью настроен и готов до работы. Я очень доволен работой с HERMAN работа и цена очень приятны для меня как для клиента. РЕКОМЕНДУЮ

Робота над сайтом

Лідія Лідія 18 июля, 2020 год
Дякую за створення сайту я дуже задоволена результатом. Окреме дякую за круту акцію в подарунок реклама дала свої результати!

Відгук про створення сайту у HERMAN

Олесь Олесь 25 июня, 2020 год
Працювали з компанією Herman. Замовляв сайт для продажу компютерної техніки. Створення розділили на декілька етапів, а саме обговорення проекту, дизайн, верстання і тестування. Під час кожного етапу зі мною обговорювались різні деталі. Саме сворення сайту зайняло всього лиш 4 дні.
Достоинства:
  1. Низька ціна
  2. Короткі терміни
  3. Хороший дизайн
  4. Гарна якість
  5. Відчливи1 менеджер
1 согласен

Сайт Односторінковий

Володимир Володимир 12 июня, 2020 год
Вже в лруге звертаюсь до Herman. Пів року назад створювали односторінковий-сайт тоді я був дуже задоволений результатом і вирішив знову звернутись до них за створенням односторінкового сайту. Дуже тішить відповідальний підхід до мене як до клієнта, роблть сайт який справді продає і функціонує на всіх пристроях. Роботою знову дуже задоволений, осінню знову буду замовляти створення. Ще раз дякую вам!
1 согласен

Отзыв о работе

Эдуард Эдуард 8 июня, 2020 год
Заказывал сайт для своей компании, обсудили все детали с Олегом и пришли к единому мнению того каким должен выглядеть сайт. Ребята сразу подобрали мне домен и хостинг и приступили к разработке, каждый шаг осуждался, приятно удивлен тем что ребята очень отзывчивы и настроены на то чтобы сделать не просто сайт вам, а инструмент для вашего бизнеса. Сайт сделали красивый и... Читать отзыв Заказывал сайт для своей компании, обсудили все детали с Олегом и пришли к единому мнению того каким должен выглядеть сайт. Ребята сразу подобрали мне домен и хостинг и приступили к разработке, каждый шаг осуждался, приятно удивлен тем что ребята очень отзывчивы и настроены на то чтобы сделать не просто сайт вам, а инструмент для вашего бизнеса. Сайт сделали красивый и функциональный, научили пользоваться сайтом.
Достоинства:
  1. Цена
  2. Время разработки
  3. Менеджер Олег
  4. Легкость в управлении сайтом
Недостатки:
  1. Раньше не узнал о них
1 согласен

Створнення сайту

Магазин одягу Магазин одягу 5 июня, 2020 год
Замовив у компанії сайт для одягу. Займаюсь продажами по дропшипінгу. Хлопці гарно підключили базу мого поставщика і створили ганий та стильний сайт. З першого дня вже були у мене продажі. Навчили керувати сайтом та добавляти нові товари. Ціна також приємно здивувала. Раніше я замовляв сайт на фрілансі то за цією ж ціною отримав препоганий сайт, яким було не можливо користуватися... Читать отзыв Замовив у компанії сайт для одягу. Займаюсь продажами по дропшипінгу. Хлопці гарно підключили базу мого поставщика і створили ганий та стильний сайт. З першого дня вже були у мене продажі. Навчили керувати сайтом та добавляти нові товари. Ціна також приємно здивувала. Раніше я замовляв сайт на фрілансі то за цією ж ціною отримав препоганий сайт, яким було не можливо користуватися і кожно разу для маленьких змін я повинен був чекати тижнями на те коли фрілансер звільниться.
Дуже задоволений тим що у хлопців можна замовити крутий сайт за доступною ціною і не чекати на розробку місяцями!
1 согласен

Замовляв сайт

Остап Остап 2 июня, 2020 год
Хочу віддячити веб-студії Herman за якісну та добросовісну виконану роботу. Зробили функціональний та стильний сайт за короткий термін.
1 согласен

Створення сайту

Гость Гость 28 мая, 2020 год
Замовляла сайт для салону краси. Завданння було створити стильний та сучасний сайт, щоб наші клієнти легко могли записуватись на різні процедури, каталог послуг з цінами, та опис кожної послугу окремо. Також каталог з продукцією яку ми продаємо онлайн. Хлопці все виконали на відмінно. Всі побжання були враховані та втілені в сайті. Легко записатись на будь-яку процедуру та зробити замовлення гель-лаків... Читать отзыв Замовляла сайт для салону краси. Завданння було створити стильний та сучасний сайт, щоб наші клієнти легко могли записуватись на різні процедури, каталог послуг з цінами, та опис кожної послугу окремо. Також каталог з продукцією яку ми продаємо онлайн. Хлопці все виконали на відмінно. Всі побжання були враховані та втілені в сайті. Легко записатись на будь-яку процедуру та зробити замовлення гель-лаків чи іншої косметики, яка є в продажі, я залишилась задоволена повністю!!!
1 согласен

Интернет магазин

Роман Роман 25 мая, 2020 год
Заказал у ребят интернет-магазин по продажи бу техники с европы. После обсуждения проекта с менеджером Виталием сайт сделали всего за 6 дней. Научили управлять сайтом и наличием товаров. Большое спасибо, сайт работает отлично и уже начал окупать вложения
1 согласен

Магазин одягу

Тетяна Тетяна 22 мая, 2020 год
Створили гарний сайт за низькою ціною. ПРиємний підхід до клієнтів, менеджер багато чого порадив для мене і підказав як зробити краще в тому чи іншому випадку. Допомогли розібрати у керуванні сайтом та його рекламі в інстаграм))
1 согласен

Відгук створення магазину

Лілія Лілія 18 мая, 2020 год
Прийшло в телеграм повідомлення з ропозицією безкоштовно створити дизайн сайту я погодилась дизайн створили всього за 2 дні, спитали чи все влаштовує і внесли декілька змін. Потім ми домовились про ціну і терміни створення. Сайт створили швидко та гарно, дуже задоволена. Неочікувала такого результату ДЯКУЮ!
1 согласен

Досвід роботи

Антон Антон 12 мая, 2020 год
Написали на пошту, що на час карантину створюють дизайн сайту для вашого бізнесу безкоштовно, після чого якщо сподобається дизайн то домовляємось про ціну сайту і перходимо до роботи.
Я погодився на цю пропозицію заради цікавості, протягом дня скинули дизайн сайту. Дизайн мені сподобався і я погодився з ними працювати. Зробили сайт за 3 дні. Дуже задоволений, що є така... Читать отзыв
Написали на пошту, що на час карантину створюють дизайн сайту для вашого бізнесу безкоштовно, після чого якщо сподобається дизайн то домовляємось про ціну сайту і перходимо до роботи.
Я погодився на цю пропозицію заради цікавості, протягом дня скинули дизайн сайту. Дизайн мені сподобався і я погодився з ними працювати. Зробили сайт за 3 дні. Дуже задоволений, що є така акція. Буду рекомендувати усім))
1 согласен

Создавали мне сайт

Сергей Багров Сергей Багров 9 мая, 2020 год
Сайт сделали хорошо. ЛЕгко пользоваться сайтом и добавлять самому товары и банеры.
1 согласен

Відгук про компанію Herman

Андрій Андрій 8 мая, 2020 год
Знайшов студію у інстаграм довго слідкував за їхніми роботами і вирішив собі також замовити у них сайт. Я буб приємно здивований від роботи з ними. Сайт мені зробили всього за 4 дні. Загалом я отрима те що і просив, ще раз дякую!
1 согласен

Відгук про студію Herman

Гость Гость 6 мая, 2020 год
Хочу поділитися досвідом роботи з веб-студією. Осінню замовляла у них сайт для свого салону краси. Сайт зробили за 4 дня за домовленою ціною. Дуже приємно вразила швидкість роботи та ціна. Сайтом я дуже задоволена, виконали всі мої забаганки.
1 согласен

Заказывал сайт

Игорь Игорь 5 мая, 2020 год
Заказывал сайт для портфолио фотографа. Выполнили вовремя и дешево. Получился очень качественный и красивый сайт. Большим плюсом является то, что я сам моему при необходимости менять сайт. Менеджер Виталий быстро отвечает в телеграмм и помогает мне с решением моих вопросов.
1 согласен

Спасибо студии Herman

Олег Олег 3 мая, 2020 год
Заказывал сайт у веб-студии Herman. Остался очень оволен результатом. Сделали сайт бысто и качественно. Все пожелания были исполнены так же помогли настроить рекламу и получить первых клиентов на сайт !
Достоинства:
  1. Быстро работают
  2. Красивый дизайн
  3. Знают свое дело
Недостатки:
  1. Нет
2 согласны
Веб-студии
martinismm.com
martinismm.com

Рейтинг: 4.9
64 отзыва
Webosnova
Webosnova

Рейтинг: 4.1
315 отзывов
Shop-Express
Shop-Express

Рейтинг: 5
19 отзывов
sprintersmm.com
sprintersmm.com

Рейтинг: 4.9
52 отзыва
Веб студия Delfin Studio
Веб студия Delfin Studio

Рейтинг: 5
32 отзыва
Веб-студия Одиссея
Веб-студия Одиссея

Рейтинг: 4.6
7 отзывов
Веб-агентство forbiz.pro
Веб-агентство forbiz.pro

Рейтинг: 1
1 отзыв
Amillidius веб-студия
Amillidius веб-студия

Рейтинг: 4.6
362 отзыва
Artjoker
Artjoker

Рейтинг: 4.8
23 отзыва
Веб-студия Business Site
Веб-студия Business Site

Рейтинг: 4.3
16 отзывов



Продолжая посещение, вы соглашаетесь на использование файлов cookie и Политикой конфиденциальности
Принимаю