Gold Work отзывы

goldwork.com.ua
Gold Work
4.8 5
91 отзыв / 2322 просмотра
Результаты отзывов

Всем довольна!

Ульяна Ульяна 2 февраля, 2021 год
Оформляла документы от фирмы Gold work, приятные менеджера, которые всегда на связи и в случае проблем помогают, документы пришли быстро. Уже нахожусь в Польше, всем довольна, на каждом этапе координировали меня.

Рекомендую дану компанію

Сергій Сергій 29 января, 2021 год
Був працевлаштований від даної компанії на проект "Монтаж лесов" так як маю досвід на будівництві роботою цілком задоволений дякую.

Хороший варіант для співпраці

Людмила Людмила 25 января, 2021 год
Допомогли з працевлаштування коли вже знаходилась на території Польщі. Працюю на проекті LG графік хороший, оплатою також впринципі задоволена.

Завжди на зв`язку

Ольга Ольга 20 января, 2021 год
Замовляв пакет документів в цій компанії, все швидко зробили , очікую дату заїзду на працю!
Всім раджу!

Рекомендую всім!

Стас Стас 19 января, 2021 год
Kомпанія з якою співпрацюю уже не перший рік, дуже гарно організована робота менеджерів, хочу подякувати за співпрацю,документи оформили, консультацію повністю надали,все просто і доступно кожному!)) Працюю у Польші на заводі Lg hem) Робота мені подобається,зручний графік це найголовніше, вистачає часу на себе)) Завод новий , працювати комфортно,тому що температура в цеху при кожній зміні сезона однакова,є столова де можна... Читать отзыв Kомпанія з якою співпрацюю уже не перший рік, дуже гарно організована робота менеджерів, хочу подякувати за співпрацю,документи оформили, консультацію повністю надали,все просто і доступно кожному!)) Працюю у Польші на заводі Lg hem) Робота мені подобається,зручний графік це найголовніше, вистачає часу на себе)) Завод новий , працювати комфортно,тому що температура в цеху при кожній зміні сезона однакова,є столова де можна при потребі купити комплексний обід за приємну ціну 4 злт!!! Для паління виділені спеціальні місця! У перший день кожному працівнику видають робочу одежу. Праця неважка, кожному процесу навчають, при виході на роботу всі проходять обов'язкого БХП. Рекомендую всім!
Достоинства:
  1. Завод новий
  2. видають робочу одежу
  3. консультацію повністю надали
  4. гарно організована робота менеджерів

Співпрацював з даною компанією.

Анатолій Анатолій 19 января, 2021 год
Оформлював всі необхідні документи для перетину кордону по робочій візі. Все зробили швидко, задоволений результатом.

Дуже дякую компанії та її менеджерам за допомогу!

Аня Аня 19 января, 2021 год
Я тільки закінчила навчання. Пробувала влаштуватись на роботу в Україні. Звичайно людині, яка тільки закінчила університет пропонували низькооплачувану роботу, на яку прожити практично неможливо. Тому я вирішила попрацювати в Польщі. Подала документи до компанії Gold Work, де мені зробили візу й допомогли влаштуватися на роботу. Робота не дуже важка.Працюю на кондитерській фабриці.Знімаю печиво з конвеєра,пакую її в коробки.Звичайно,робота не по... Читать отзыв Я тільки закінчила навчання. Пробувала влаштуватись на роботу в Україні. Звичайно людині, яка тільки закінчила університет пропонували низькооплачувану роботу, на яку прожити практично неможливо. Тому я вирішила попрацювати в Польщі. Подала документи до компанії Gold Work, де мені зробили візу й допомогли влаштуватися на роботу. Робота не дуже важка.Працюю на кондитерській фабриці.Знімаю печиво з конвеєра,пакую її в коробки.Звичайно,робота не по моїй освіті. Але, тим не менше, я побачила світ.І грошей заробляю більше,ніж дома.Та і досвід-яким би він не був-зайвим не буває.А по освіті працевлаштуюсь пізнійше. Можливо,і у Польщі,коли мову досконально вивчу. Дуже дякую компанії та її менеджерам за допомогу!
Достоинства:
  1. чемні менеджера
  2. все швидко зробили

Все круто, спасибо!

Ярослав Ярослав 18 января, 2021 год
Поехала от них на автозавод во Вроцлаве, работа не сложная условия проживания замечательные, всем довольна!

Заїхала. Дякую.

Ілля Ілля 12 января, 2021 год
Дякую за роботу. Працевлаштували як і обіцяли. На вакансію заїхав 07.10 вже відпрацював більше 15 змін.

все супер!!!

игорь игорь 22 декабря, 2020 год
Поехал на автозавод в живце, все устраивает, проживание на обсервации хорошее, когда проезжали через границу все было в порядке, менеджеру спасибо за консультацию и трудоустройство!

Работа не сложная

игорь игорь 21 декабря, 2020 год
Работа не сложная, все нравится ждем выезда на работу, спасибо менеджеру который сделал быстро документы и мы нормально по ним получили визу

документы легальные

павел павел 17 декабря, 2020 год
Документы оформлял через эту компанию, все сделали вовремя как и говорили до 20 дней(за 15 пришло), все хорошо по документам, открыл визу по ним жду выезда на автозавод

Не знаю что с отзывами, но мне все нравится

Юра Юра 9 декабря, 2020 год
Все нормально, но дорого. Хотелось бы работу полегче но это явно уже не в Польше, кто хочет работать тот работает, по жилью хорошо(при условии что вы не из особняка приехали)

Спасибі за допомогу.

Анатолій Анатолій 9 декабря, 2020 год
Оформляв документи в даній компанії, все зробили вчасно, дякую менеджеру Миколі який завжди був на зв`язку, та консультував нас по будь якому питанню. Зараз працюю на проекті Вірпул у Вроцлаві, годин вистачає хоча можна було б і більше, ставкою та житлом задоволений.

Хорошая компания

Влад Влад 8 декабря, 2020 год
Ехал по биометрии. Не обманули. Вакансию предоставили хорошую. Менеджер попался с хорошей квалификацией. Спасибо. Буду советовать вас

Спасибо компании!

Марина Марина 8 декабря, 2020 год
Документы сделали быстро, визу открыли за 2 недели. Повезло что очередей в визовый не было. Менеджер Алина постоянно отвечал, дали хорошую работу на заводе Тойота, делаем тут сидения, не сложная работа, только 10 часов на ногах. Спасибо компании!

Работают на уровне

Влад Влад 7 декабря, 2020 год
Подготовили документы на визу. Но в итоге мне вернули их. Компания переделала мне все документы. Вот теперь жду очередь. Спасибо что постоянно на связи. Жена уже думала что кинули.

Хороший варіант для співпраці

Анатолій Анатолій 7 декабря, 2020 год
Займалась оформленням пакету документів під відкриття робочої візи. Проконсультували та відповіли мені на всі запитання які мене цікавили, документи підготували буквально за 9 днів. Роботою менеджера який мене координував задоволена.

Отличная кампания

Сергей Сергей 4 декабря, 2020 год
Ничего плохого сказать не могу, сделали всё как и обещали, менеджеры всегда на связи, консультируют по всех вопросах.

Рекомендую дану компанію

Анатолій Анатолій 3 декабря, 2020 год
Відпрацював на Хатчинсоні 3 місяці.Наче все влаштовує , заробітна плата, умови проживання.Добре що можна працювати по біо. Планую їхати по візі наступного разу.

не плохая компания

Валентин Валентин 3 декабря, 2020 год
делали документы с женой через них, мне пришли через 11 дней, жене через 19, но оба приглашения в порядке, подали документы у визовый, теперь ждём.

Проверенная компания

Максім Максім 2 декабря, 2020 год
В целом остался доволен услугами Голд Ворк. Я с ними долго общался перед тем как принял решение ехать от них на работу. Проверил все документы, отзывы, получил много полезной информации от менеджеров. В итоге решил поехать в Польшу на завод аккумуляторов для автомобилей. Документы мне сделали за 1.5 месяца, примерно как и обещали. Единственное что получил разрешение не на 6... Читать отзыв В целом остался доволен услугами Голд Ворк. Я с ними долго общался перед тем как принял решение ехать от них на работу. Проверил все документы, отзывы, получил много полезной информации от менеджеров. В итоге решил поехать в Польшу на завод аккумуляторов для автомобилей. Документы мне сделали за 1.5 месяца, примерно как и обещали. Единственное что получил разрешение не на 6 месяцев , а на 4,5. Работа была физически тяжелая. Так что может и хорошо, что раньше уехал. Жилье было нормальное. В следующем году буду снова обращаться в голд Ворк чтобы поехать на работы. Проверенных надежных агенств сейчас не много
Достоинства:
  1. Сделали все как и обещали
Недостатки:
  1. Не полная виза

Хорошая компания

Анатолій Анатолій 2 декабря, 2020 год
Уже не первый раз езжу от них. в этот раз,правда, переносили дату заезда.Но все норамльно, работаю уже больше месяца на пластиковых окнах в Старом Лясковце. Доверяю.

Хорошая компания

Влад Влад 2 декабря, 2020 год
Работу свою сделали на отлично. Постоянно были на связе. Про работу рассказали четко и без воды. А глаыное правдиво.

Нормальна компанія

Валентин Валентин 2 декабря, 2020 год
Робили документи з другом через цю компанію, зробили все швидко, процюємо на заводі LG, робота на тяжка, платять добре, все подобається.

Дякую за допомогу

Анатолій Анатолій 1 декабря, 2020 год
По оформлення документів в даній компанії виникла невелика затримка в декілька днів. Це єдиний мінус який я можу назвати в співпраці з ними. Так всім задоволена. Золотих гір не обіцяли, все в рамках адекватності.

голд ворк молодцы

Валентин Валентин 1 декабря, 2020 год
покупали документы для визы у них, сделали за 9 дней, поехали с женой на вирпул, зарплата достойная условия тоже на уровне, отработали уже месяц, всё нравится

Хороша компанія.

Анатолій Анатолій 30 ноября, 2020 год
Работаем с женой на заводе LG, отдельное жилье для пары предоставили, условия хорошие, всем довольны. Спасибо.

от компании голдворк

максим максим 30 ноября, 2020 год
поехал от них на работу автозавод, все устраивает работа не сложная, часов много дают, проживание бесплатное что меня радует, менеджер связь до сих пор держит чему я и благодарен

Працюю від даної компанії

Анатолій Анатолій 27 ноября, 2020 год
Працевлаштували на вакансію Ікеа, роботою цілком задоволений на підприємстві повідомляють що з Нового року буде підвищення ставки, тому дана інформація дуже радує. Менеджер даної компанії залишається на зв`язку навіть після того як я заїхав. Дякую.
Gold Work
Gold Work
Рейтинг 4.8 из 5 на основании 91 отзыва

Работа за границей
Europe Service
Europe Service

Рейтинг: 4.9
123 отзыва
Кадровое агентство Grand Work
Кадровое агентство Grand Work

Рейтинг: 4.4
20 отзывов
Union Job
Union Job

Рейтинг: 4.3
355 отзывов
People tomorrow кадровое агентство
People tomorrow кадровое агентство

Рейтинг: 4.9
806 отзывов
Mavista
Mavista

Рейтинг: 4.6
26 отзывов
HireLabas Group
HireLabas Group

Рейтинг: 5
2 отзыва
We Wоrk
We Wоrk

Рейтинг: 4.8
62 отзыва
Агенство Etat Hr Рыбник
Агенство Etat Hr Рыбник

Рейтинг: 1
1 отзыв


Продолжая посещение, вы соглашаетесь на использование файлов cookie и Политикой конфиденциальности
Принимаю