Компания Go to Germany отзывы

Отзывы клиентов, сотрудников, отзывы о работодателях
Компания Go to Germany
4.1 5
73 отзыва / 36423 просмотра

Відео-відгук нашого студента

Команда Go to Germany Отзыв написан четверг, 3 октября
Студент, який їхав від нашої компанії в себе на телеграм каналі виставив відео про роботу на зборі.
Він розказує, як знайшов нашу компанію, як проходила робота та показує кілька фотографій з Німеччини.
Нам дуже приємно, що наші студенти розказують про нас та рекомендують своїм друзям.

Відео по посиланню, дивіться :)
Студент, який їхав від нашої компанії в себе на телеграм каналі виставив відео про роботу на зборі.
Він розказує, як знайшов нашу компанію, як проходила робота та показує кілька фотографій з Німеччини.

Нам дуже приємно, що наші студенти розказують про нас та рекомендують своїм друзям.



Відео по посиланню, дивіться :)
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany четверг, 3 октября
Також ми запустили проект, в рамках якого студенти знімали на камеру своє перебування в Німеччині, умови роботи, житла та свої враження.

Переходьте на наш канал та дивіться.
https://www.youtube.com/results?search_query=go+to+germany
Ми стараємось для кожного з наших клієнтів :)

Все сподобалось

Володимир Отзыв написан воскресенье, 29 сентября
Привіт. Цього літа я їздив від go to germany на роботу в Німеччину. Загалом всім задоволений. Працював на рибній фермі біля Ростоку. Заробив за три місяці біля 4 з половиною тисяч євро. Якщо відмінусувати житло, дорогу, вартість програми - чистими привіз додому 3100.
Все сподобалось, фірма хороша. Планую їхати наступного року.
Привіт. Цього літа я їздив від go to germany на роботу в Німеччину. Загалом всім задоволений. Працював на рибній фермі біля Ростоку. Заробив за три місяці біля 4 з половиною тисяч євро. Якщо відмінусувати житло, дорогу, вартість програми - чистими привіз додому 3100.
Все сподобалось, фірма хороша. Планую їхати наступного року.

Рекомендую цю компанію

Софія Гук Отзыв написан понедельник, 23 сентября
Доброго дня. Хочу подякувати Go to Gemany за чудове літо)))). Я поїхала від цієї компанії на вакансію касира в макдональдс. Німецьку я знаю на рівні В1. Нас було 6 на вакансії. Майже всі працювали багато, по 50 в тиждень. Чайових тут не було, але в місяць в нас виходило 1600 євро чистими, вже без податку, харчування та доїздів. За...  Читать отзыв Доброго дня. Хочу подякувати Go to Gemany за чудове літо)))). Я поїхала від цієї компанії на вакансію касира в макдональдс. Німецьку я знаю на рівні В1. Нас було 6 на вакансії. Майже всі працювали багато, по 50 в тиждень. Чайових тут не було, але в місяць в нас виходило 1600 євро чистими, вже без податку, харчування та доїздів. За це літо я поїздила по Німеччині, познайомилась з дуже крутими людьми, отримала купу емоцій))Всім рекомендую цю компанію і дану програму!

Робота на зборі

Тарас Отзыв написан 28 августа, 2019 год
З даною програмою знайомий вже давно. У 2017 році на своєму першому курсі їздив у Німеччину на роботу, на збір яблук. А у цьому році їзив з go to Germany на черешні. Маю з чим порівняти. Якість сервісу, клієнтоорієнтовність, житло, робота, доїзд. На першому курсі вибрав інакшу компанію, і у висновку пожалів. Про go to Germany можу зробити висновок, що...  Читать отзыв З даною програмою знайомий вже давно. У 2017 році на своєму першому курсі їздив у Німеччину на роботу, на збір яблук. А у цьому році їзив з go to Germany на черешні. Маю з чим порівняти. Якість сервісу, клієнтоорієнтовність, житло, робота, доїзд. На першому курсі вибрав інакшу компанію, і у висновку пожалів. Про go to Germany можу зробити висновок, що хлопці ще дуже навіть добре стараються робити свою роботу добре.
Житло мені цього року попалось дуже хороше. Жив в будинку на 8 людей, 2 душа і 2 туалети. Харчування було тричі в день. Не знаю, як так нам повезло. Виїжджали зі Львова, довезли під саму хату. Від будинку де жили добиратись до роботи було 20-25 хв велосипедом або машиною за 5-10 хв. Більшість часу ми їздили машиною, тому гріх жалітись. Трошки підівчив мови, познайомився з цікавими людьми і заробив грошей. Але в третє на збір вже не буду їхати) Вибирайте легші роботи.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 29 августа, 2019 год
Доброго дня, Тарасе.
Дякуємо, що обрали нашу компанію.
Нам дуже приємно читати такі відгуки від наших клієнтів.
Будемо раді бачити Вас наступного року, вже на іншій вакансії :)

все класно

Владислав Отзыв написан 26 августа, 2019 год
Взимку підписав договір з цією компанією, за три дні до початку роботи отримав запрошення і приїхав до Львова.Зі Львова нас завезли бусом до Берліну, а звідти нас забрав роботодавець. Працював в кафе на острові Пюль ще з двома дівчатами. За 2 з половиною місяці заробив 3 тисячі євро чистими. Житло було нормальне, двокімнатна квартира, дівчата жили окремо)) Окремо платили за...  Читать отзыв Взимку підписав договір з цією компанією, за три дні до початку роботи отримав запрошення і приїхав до Львова.Зі Львова нас завезли бусом до Берліну, а звідти нас забрав роботодавець. Працював в кафе на острові Пюль ще з двома дівчатами. За 2 з половиною місяці заробив 3 тисячі євро чистими. Житло було нормальне, двокімнатна квартира, дівчата жили окремо)) Окремо платили за інтернет, 10 євро в місяць і за прання, 1 євро за раз. Все було класно, німецьку підтягнув, вже планую поїхати наступного літа.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 29 августа, 2019 год
Доброго дня, Владиславе.
Дякуємо за позитивний відгук. Ми раді бачити задоволених клієнтів, сподіваємось на подальшу співпрацю.

Відгук щодо роботи компанії Go to Germany

Катерина Отзыв написан 21 августа, 2019 год
Їздила минулого року на вакансію офіціанта на кораблику. Мені особисто прийшли запрошення вчасно, зі мною постійно впродовж вакансії контактували менеджери, вакансія повністю відповідала тому, що мені розказували на початку, а також дуже пощастило з житлом. Витрачені кошти на вакансію я відбила і ще заробила собі непогано.
Дякую Go to Germany за вашу роботу. Щасти вам.
Їздила минулого року на вакансію офіціанта на кораблику. Мені особисто прийшли запрошення вчасно, зі мною постійно впродовж вакансії контактували менеджери, вакансія повністю відповідала тому, що мені розказували на початку, а також дуже пощастило з житлом. Витрачені кошти на вакансію я відбила і ще заробила собі непогано.
Дякую Go to Germany за вашу роботу. Щасти вам.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 23 августа, 2019 год
Дякуємо, Катерино, за Ваш відгук.
Ми щасливі, що наша робота приносить задоволення нашим клієнтам.

в кінці березня підписався поїхати на клубніку

Василь Отзыв написан 6 августа, 2019 год
Бачу появилось трохи відгуків, бо я коли минулого року думав чи їхати то ніде не міг знайти відгуків. Ніколи не писав, але працівники компанії до мене звернулись з проханням залишити відгук.
звернувся до компанії десь в січні цього року, довго вагався(кошти не малі) але все таки в кінці березня підписався поїхати на клубніку. Робота жесть просто, але перших 2 тижні,......  Читать отзыв
Бачу появилось трохи відгуків, бо я коли минулого року думав чи їхати то ніде не міг знайти відгуків. Ніколи не писав, але працівники компанії до мене звернулись з проханням залишити відгук.
звернувся до компанії десь в січні цього року, довго вагався(кошти не малі) але все таки в кінці березня підписався поїхати на клубніку. Робота жесть просто, але перших 2 тижні,... Читать отзыви

У нас багато задоволених клієнтів

Представник компанії Отзыв написан 31 июля, 2019 год

Шукайте нас в інстаграмі gtg.student . Там багато цікавої інформації, вражень наших клієнтів від співпраці
Компания Go to Germany - У нас багато задоволених клієнтів
Шукайте нас в інстаграмі gtg.student . Там багато цікавої інформації, вражень наших клієнтів від співпраці

Все на уровнє

Гость Отзыв написан 9 июля, 2019 год
Не знаю в кого як, але я їздив 2 рази. Зараз якраз в Германії. І я задоволений роботу і рівнем організації. Канєшно були трабли але я то не беру до уваги Не знаю в кого як, але я їздив 2 рази. Зараз якраз в Германії. І я задоволений роботу і рівнем організації. Канєшно були трабли але я то не беру до уваги
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 14 августа, 2019 год
Дякуємо за відгук. Бажаємо Вам хорошої роботи[:yes:]

10 червня 2019 рік. Мама

Стрієшин Ірина Отзыв написан 10 июня, 2019 год
Хочу подякувати всій команді даної Компанії Go to Germani, а особливо директору пану Андрію Раку, який працює чесно і добросовісно.У Вас, як у керівника велике майбутнє. Я рекомендую усім бажаючим, саме цю компанію, яка дає можливість студентам отримати той досвід, який дома влітку не знайдете. Хочу подякувати всій команді даної Компанії Go to Germani, а особливо директору пану Андрію Раку, який працює чесно і добросовісно.У Вас, як у керівника велике майбутнє. Я рекомендую усім бажаючим, саме цю компанію, яка дає можливість студентам отримати той досвід, який дома влітку не знайдете.
Достоинства:
  1. Не обманюють
Недостатки:
  1. Не має мінусів
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 26 июня, 2019 год
Дякуємо Ірино. Стараємося для Вас

Відгук мами студента, який зараз знаходиться у Німеччині.

Стрієшин Ірина Отзыв написан 10 июня, 2019 год
Хочу подякувати всій команді даної Компанії Go to Germani, а особливо директору пану Андрію Раку, який працює чесно і добросовісно. Швидко зреагував на мої дзвінки, все пояснив і вислухав мене.Зумів організувати правильну роботу , вирішив всі питання, які мене, маму цікавили. Я спокійна за свого сина. Ще раз Вам велике дякую. У Вас, як у керівника велике майбутнє. Я...  Читать отзыв Хочу подякувати всій команді даної Компанії Go to Germani, а особливо директору пану Андрію Раку, який працює чесно і добросовісно. Швидко зреагував на мої дзвінки, все пояснив і вислухав мене.Зумів організувати правильну роботу , вирішив всі питання, які мене, маму цікавили. Я спокійна за свого сина. Ще раз Вам велике дякую. У Вас, як у керівника велике майбутнє. Я рекомендую усім бажаючим, саме цю компанію, яка дає можливість студентам отримати той досвід, який дома влітку не знайдете.

Задоволений

Гость Отзыв написан 23 мая, 2019 год
Всім привіт..
Хочу і я поділитись своїм досвідом роботи з gotogermany
Скажу зразу, що поїхав через цю компанію через хорошу роботу менеджерів (бо звертався до багатьох компаній)
Так як німецької я не знаю зовсім, а збір для себе не розглядаю в принципі - не для кожного робота,
то мені пропонували різного виду заводи.
Працював на заводі з обробки слив
В...  Читать отзыв
Всім привіт..
Хочу і я поділитись своїм досвідом роботи з gotogermany
Скажу зразу, що поїхав через цю компанію через хорошу роботу менеджерів (бо звертався до багатьох компаній)
Так як німецької я не знаю зовсім, а збір для себе не розглядаю в принципі - не для кожного робота,
то мені пропонували різного виду заводи.
Працював на заводі з обробки слив
В принципі - +- те що мені розказували дівчата менеджери було правдою, звісно не без нюансів, але думаю
що ідеальних умов роботи ніде немає.
В плані роботи, дійсно, робота була не важка, треба було тільки слідкувати як машина очищає кістки від слив.
Довго не міг привинкути до того що робота починалась в 5 ранку, і робота в охолодженому приміщенні,
але справедливості ради - мене про це попереджали..
Проте вже коли привик , то навпаки був задоволений, бо в 15 год вже був вільний і мав багато часу щоб погуляти містом =)
По зп,ну якшо чесно, - можна заробляти і більше)
Але 1100є чистими було, - за таку роботу, думаю навіть непогано.
З негативного - відсутність інтернету в житлі!!!
І те що було дуже мало понаднормових годин. (хоч і казали що можна працювати більше)
Роботодавець попався класний, запросив на наступний рік)

Загалом, не шкодую що поїхав, і всім рекомендую..)
Надіюсь мій відгук комусь допоможе.

Задоволений

Данило Отзыв написан 14 февраля, 2019 год
Всім привіт! Не знаю ,як там в кого складались обставини але в мене все дуже круто)) я довго планував цю поїздку. спочатку на літо на полуницю, але не получилось. Потім мені компанія запропонувала пройти мовні курси і поїхати на burger king. Так і зробив. Мову вивчив слабо, але тут в середовищі швидко підтягнув. Я думаю що мені повезло бо попався...  Читать отзыв Всім привіт! Не знаю ,як там в кого складались обставини але в мене все дуже круто)) я довго планував цю поїздку. спочатку на літо на полуницю, але не получилось. Потім мені компанія запропонувала пройти мовні курси і поїхати на burger king. Так і зробив. Мову вивчив слабо, але тут в середовищі швидко підтягнув. Я думаю що мені повезло бо попався дуже крутий власник, який переживає за нас. Робота сама звичайна як закладах такого типу, житло 370€ але всі умови. За перший місяць чистими 1150€, тому я задоволений.

Звернення керівника

Андрій Отзыв написан 1 февраля, 2019 год
Доброго дня! Від імені керівника компанія Рак А.С-хочу зробити звернення до усіх наших клієнтів: існуючих та майбутніх.
Хочу розповісти як вирішуються ці проблеми про які переживають наші клієнти.
1. Затримка документів. Так дійсно у 2018 виникали труднощі з виготовленням документів. Через те що був великий наплив студентів з усього СНГ і німецька біржа праці не встигала вчасно виготовити запрошення. У...  Читать отзыв
Доброго дня! Від імені керівника компанія Рак А.С-хочу зробити звернення до усіх наших клієнтів: існуючих та майбутніх.
Хочу розповісти як вирішуються ці проблеми про які переживають наші клієнти.
1. Затримка документів. Так дійсно у 2018 виникали труднощі з виготовленням документів. Через те що був великий наплив студентів з усього СНГ і німецька біржа праці не встигала вчасно виготовити запрошення. У звязку з цією ситуацією були затримки. ЩО МИ ЗРОБИЛИ: три місяці ми добивались того щоб зустрітись з представниками біржі праці які займаються обробкою цих документів. Тепер ми з ними на звязку і в курсі скільки часу займає виготовленя документів в даний період( час виготовлення коливається від 10 до 95 днів).
2. Не відповідність умов про які розповідали менеджери з тими які були насправді. Так було і таке. Така неприємна ситуація виникала через те що самі роботодавці говорили одне а по факту умови відрізнялися.ЩО МИ ЗРОБИЛИ: Три ступені перевірки вакансії: менеджер( control quality ) керівник, і безпосередньо поїздка в німеччину на саме підприємство( за 2018 здійснили 12 таких поїздок у яких перевірили понад 40 підприємств) Також компанія “Gotogermany “ являється членом міжнародної профспілки іноземних робітників.

Гість.

Гость Отзыв написан 18 января, 2019 год
Минулого літа(2018) моя дочка поїхала на роботу вНімеччину через компанію"Go to Germania". Про компанію дізналась з рекламного флаєра які роздавали на вулиці біля універу. Відгуків в інтернеті не було али ми ризикнули. З оформленням документів не виникло ніяких труднощів. Дорога обійшлась 150євро але робота була хороша. Житлові умови просто прекрасні, жили в приватному будинку в гарному містечку, правда...  Читать отзыв Минулого літа(2018) моя дочка поїхала на роботу вНімеччину через компанію"Go to Germania". Про компанію дізналась з рекламного флаєра які роздавали на вулиці біля універу. Відгуків в інтернеті не було али ми ризикнули. З оформленням документів не виникло ніяких труднощів. Дорога обійшлась 150євро але робота була хороша. Житлові умови просто прекрасні, жили в приватному будинку в гарному містечку, правда до роботи треба було доїжджати. Коротше- все було чудово.
Достоинства:
  1. Добре заробили. Мали змогу у вихіні мандрувати в сусідні країни. На роботі ставлення- носились як з розбитим яйцем. Підтягнула мову. Вільно спілкується німецькою і англійською. Порекомендувала всім своїм подругам, яких цікавить це питання.
Недостатки:
  1. Майже нема. Трохи за дорого дорога, але плюси пепевершують все.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 19 января, 2019 год
Доброго дня, чи можна дізнатись куди саме ви їхали та ваше ім'я?

Буду їхати ще раз.

Вероніка Отзыв написан 9 декабря, 2018 год
Доброго дня\вечера всім. Хочу поділитися досвідом співпраці з "Go to Germany". Не знаю як там в кого було але мене більш ніж влаштувало все! Їздила цього літа на 1 місяць, на більше не могла. Не знаю з чого всі беруть, що вакансії такі дорогі, за один місяць заробила офіціанткою 1750 Євро чистими, а за вакансію заплатила 300 Євро. За ОДИН...  Читать отзыв Доброго дня\вечера всім. Хочу поділитися досвідом співпраці з "Go to Germany". Не знаю як там в кого було але мене більш ніж влаштувало все! Їздила цього літа на 1 місяць, на більше не могла. Не знаю з чого всі беруть, що вакансії такі дорогі, за один місяць заробила офіціанткою 1750 Євро чистими, а за вакансію заплатила 300 Євро. За ОДИН місяць я привезла 1250 Євро (якщо відняти кошти за дорогу та саму вакансію). Роботодавець адекватний, дозволяв працювати більше на декілька годин, надавав харчування (ми їли усе, що було в меню, безкоштовно). Цієї зими також їду, навіть дали знижку за те, що покиликала друзів.
Достоинства:
  1. Хороша робота
  2. Адекватні менеджери
  3. Навіть дзвонили пару раз, питались чи є якісь проблеми
Недостатки:
  1. Як таких мінусів я не знайшла, я просто не мала ще досвіду подібних проблем, поїду цієї зими та порівняю з минулим разом.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 10 декабря, 2018 год
Дякуємо за Ваш відгук, Вероніка.

Заголом задоволений

Гость (Украина) Отзыв написан 22 ноября, 2018 год
Бачу появилось трохи відгуків, бо я коли минулого року думав чи їхати то ніде не міг знайти відгуків. Ніколи не писав, але працівники компанії до мене звернулись з проханням залишити відгук.
звернувся до компанії десь в січні цього року, довго вагався(кошти не малі) але все таки в кінці березня підписався поїхати на клубніку. Робота жесть просто, але перших 2 тижні,...  Читать отзыв
Бачу появилось трохи відгуків, бо я коли минулого року думав чи їхати то ніде не міг знайти відгуків. Ніколи не писав, але працівники компанії до мене звернулись з проханням залишити відгук.
звернувся до компанії десь в січні цього року, довго вагався(кошти не малі) але все таки в кінці березня підписався поїхати на клубніку. Робота жесть просто, але перших 2 тижні, потім норм. Ну коли отримав перші кошти 1360євро, всі проблеми і труднощі забулись. Хочу донести що треба усвідомлювати куди їдеш, і якщо на клубніку то їхати з середини травня, бо там можна заробити від 1700євро
Достоинства:
  1. З переваг можу відзначити маштаб компанії, відділ підтримки який реально допомагає у вирішенні питань. Заголом більш ніж задоволений буду підівчовувати мову і їхати знову
Недостатки:
  1. Затримали запрошення на 2тижні, умови про які розказували менеджери чуть відрізнялися. Виїзд затримався на 4год

Керівник компанії

Андрій Рак (Украина) Отзыв написан 7 ноября, 2018 год
Від імені керівника компанії Рак Андрія, хочу звернутись до усіх хто цікавиться послугами компанії. Я особисто прикладаю великі зусилля-щоб постійно покращувати сервіс. У нашій команді більше 20 працівників.7 з яких люди,котрі вільно володіють німецькою та спілкуються з роботодавцями,їхньою основною задачею є максимально якісні вакансії.представники нашої компанії щомісяця їздять в німеччинну для зустрічі з потенційними роботодавцями та інспектування майбутнього місця праці(для...  Читать отзыв Від імені керівника компанії Рак Андрія, хочу звернутись до усіх хто цікавиться послугами компанії. Я особисто прикладаю великі зусилля-щоб постійно покращувати сервіс. У нашій команді більше 20 працівників.7 з яких люди,котрі вільно володіють німецькою та спілкуються з роботодавцями,їхньою основною задачею є максимально якісні вакансії.представники нашої компанії щомісяця їздять в німеччинну для зустрічі з потенційними роботодавцями та інспектування майбутнього місця праці(для компанії вартість такої поїздки 1000-1500€).Також я створив відділ сервісу- задачею якого є супровід та підтримка клієнта з моменту підписання договору до повернення в Україну. нажаль складається така тенденція що пишуть відгуки лише ті хто по якихось причинах не задоволений послугами компанії.Так ми молода компанія і так- у нас трапляються різні проблеми. в основному через роботодавців, які в процесі співпраці міняють умови.але ми завжди стараємось йти на зустріч клієнту дуже часто собі у збиток.(можу про це з впевненістю заявити так як кожне фінансове питання проходить через мене). Хочу розписати деякі моменти котрі найбільше нервують: 1.автобусом можна заїхати в 2 рази дешевше. Як ви це уявляєте ???? Вас висаджують з двома великими валізами за 60 км від роботодавця і ви зупиняєте попутній транспорт?? Чи можливо візьмете таксі ?? Допустимо,нехай робота у великому місті і Вам недалеко до роботодавця, що ми маємо зробити?? Дати номер щоб 20 різних людей дзвнили до німця стараючись з ним говорити англійською і заселятись в різну пору доби???а нам в цей час що дві години телефонували переживаючі батьки з питанням де наші діти,чому я не можу до них дозвонитися??
2. Щодо лохотрона, кидалово,шахраї, уважно читайте умови договору Вас ніхто не збирається обманути. Тому негативні коментарі пишуть ті хто не ознайомився з договором. І прошу Велике вибачення у тих хто поїхав в німеччину через нашу компанію і по-різних причинах залишився не задоволений послугами,щодня уся команда працює над тим щоб звести цей показник до 0. Дякую

Реальність перевершила сподівання

Андрій (Украина) Отзыв написан 29 октября, 2018 год
Менеджери допомагали в заповненні документів... Знайшли хорошу роботу на березі Балтійського моря. Рекомендую цю компанію адже завдяки їм я побував в Німеччині і заробив на автомобіль,про який вже давно мріяв Менеджери допомагали в заповненні документів... Знайшли хорошу роботу на березі Балтійського моря. Рекомендую цю компанію адже завдяки їм я побував в Німеччині і заробив на автомобіль,про який вже давно мріяв
Достоинства:
  1. 1.менеджери ввічливі та компетентні
  2. 2. Можливість гарно підзаробити за канікули
  3. 3.нові знайомства та культурний обмін
Недостатки:
  1. Мінусів немає,бо Німеччина це круто і незабутньо!

Цілком задоволений вами

Микола (Украина) Отзыв написан 23 октября, 2018 год
Хороший сервіс багато переваг перед іншими подібними компаніями, швидко знайшли роботу яка не відрізнялась від тої інформації яку мені надали менеджери, організували житло та активну сімку за, що їм вдячний. В цілому все влаштувало) Хороший сервіс багато переваг перед іншими подібними компаніями, швидко знайшли роботу яка не відрізнялась від тої інформації яку мені надали менеджери, організували житло та активну сімку за, що їм вдячний. В цілому все влаштувало)

Добре навіть дуже

Паша (Украина, Odessa) Отзыв написан 21 октября, 2018 год
Рекомендую цю компанію, це літо я не потратив в пусту за що їм вдячний, практично все мене повністю влаштувало трошки дороговато але воно того варте. Рекомендую цю компанію, це літо я не потратив в пусту за що їм вдячний, практично все мене повністю влаштувало трошки дороговато але воно того варте.

не лохотрон

Оленка (Россия) Отзыв написан 22 сентября, 2018 год
Поділюсь і я своїми враженнями роботи в Німеччині . Поскільки їхала я пеший раз , то як інші я боялася попасти на лохотрон . Мені рекомендували компанію «GO TO GERMANY». Мені запропонували роботу пакувальник шоколаду . Скажу чесно, що спочатку було дуже тяжко Але коли втянулась , то і звикла Живемо у хостелі поряд із заводом . Надгодини дають ,...  Читать отзыв Поділюсь і я своїми враженнями роботи в Німеччині . Поскільки їхала я пеший раз , то як інші я боялася попасти на лохотрон . Мені рекомендували компанію «GO TO GERMANY». Мені запропонували роботу пакувальник шоколаду . Скажу чесно, що спочатку було дуже тяжко Але коли втянулась , то і звикла Живемо у хостелі поряд із заводом . Надгодини дають , також можна брати продукцію безкоштовно . Дають гарячий обід, чай , каву також безкоштовно . скажу вам , що легкої роботи в Німеччині не має .Коли отримала першу зарплату то і забула за те як спочатку тяжко .. Дякую вам і бажаю вам побільше кліентів , Ви дуже приємні і кваліфіковані спеціалісти . Раджу вас своїм знайомим студентам.

Відгук про компанію Go to Germany

Гость (Украина, Дніпро́) Отзыв написан 3 августа, 2018 год
Їхала до Німеччини збирати полуницю. Робота не легка та залежить від сезону, тому уточнюйте, коли початок сезону і коли найбільше полуниці. Я потрапила в самий розпал сезону тому мала змогу заробити.
Їхала до Німеччини збирати полуницю. Робота не легка та залежить від сезону, тому уточнюйте, коли початок сезону і коли найбільше полуниці. Я потрапила в самий розпал сезону тому мала змогу заробити.

Компания Go to Germany - Відгук про компанію Go to Germany
Достоинства:
  1. Швидко підготували документи, довезли під двері до роботодавця, телефонували і питали чи все окей, гарна зарплата.
Недостатки:
  1. Не знайшла

Go to Germany

Viktoria (Украина, Львів) Отзыв написан 1 августа, 2018 год
Go to Germany здійснили мою мрію!
Я завжди хотіла пожити у Німеччині, познайомитися із культурою, звичаями та менталітетом не зі сторони туриста, а зі сторони "корінного жителя" країни. Коли до нашого університету прийшли представники компанії і сказали, що є можливість поїхати на роботу влітку, то я одразу подала заявку.
Вакансію вибирала довго, бо розуміла, що робота займатиме майже увесь день....  Читать отзыв
Go to Germany здійснили мою мрію!
Я завжди хотіла пожити у Німеччині, познайомитися із культурою, звичаями та менталітетом не зі сторони туриста, а зі сторони "корінного жителя" країни. Коли до нашого університету прийшли представники компанії і сказали, що є можливість поїхати на роботу влітку, то я одразу подала заявку.
Вакансію вибирала довго, бо розуміла, що робота займатиме майже увесь день. Потім був збір документів, довелося трохи почекати запрошення від роботодавця і от вже я збираю валізу у довгоочікувану подорож.
Напевно, найгірше з усього - це стояти у черзі на кордоні. Більше ніяких мінусів за усі два місяці і не було.
З роботодавцем і житлом все чудово, зарплата теж влаштовує. Маю змогу відкладати гроші на навчання і при тому ні в чому собі не відмовляти тут. Ціни у супермаркетах космічні, якщо переводити у гривні, але для пересічного німця продукти дуже дешеві.

Ще раз хочу подякувати за таку можливість побачити світ. Обов'язково поїду за програмою, якщо матиму таку можливість.

Вакансія Збір грибів

Маша Отзыв написан вторник, 8 октября
Їздила з подругою минулої зими на збір грибів. Працювала в підвальному приміщенні. Знання німецької не було необхідним тому це великий плюс. По дорозі познайомились ще з дівчатами, які з нами працювали Будинок більш-менш хороший, по двоє в кімнаті. Робота не важка, а заробіток нормальний. Думаю можливо ще раз поїхати цієї зими на цю вакансію. Можливо з кимось з Вас познайомимось...  Читать отзыв Їздила з подругою минулої зими на збір грибів. Працювала в підвальному приміщенні. Знання німецької не було необхідним тому це великий плюс. По дорозі познайомились ще з дівчатами, які з нами працювали Будинок більш-менш хороший, по двоє в кімнаті. Робота не важка, а заробіток нормальний. Думаю можливо ще раз поїхати цієї зими на цю вакансію. Можливо з кимось з Вас познайомимось цього року.
Оцінку ставлю 4, бо були нюанси з транспортом.

Класний досвід

Іра Отзыв написан 5 сентября, 2019 год
Привіт. Хочу розповісти про мій досвід співпраці з Go to Germany. Почну з того, що я їзила по такій самій програмі від іншої фірми, від Сердюка, тому можу сказати, що їм обом є над чим працювати, тут без сумнівів. Я обидва рази працювала офіціантом. В Go to Germany мене тішить те, що коли були певні проблеми з орендодавцем з...  Читать отзыв Привіт. Хочу розповісти про мій досвід співпраці з Go to Germany. Почну з того, що я їзила по такій самій програмі від іншої фірми, від Сердюка, тому можу сказати, що їм обом є над чим працювати, тут без сумнівів. Я обидва рази працювала офіціантом. В Go to Germany мене тішить те, що коли були певні проблеми з орендодавцем з оплатою, вони відразу відреагували і вирішили ситуацію. Також в нас перший тиждень були проблеми з доїздом і вони організували для нас велосипеди. В іншій фірмі мене взагалі футболили, коли я зверталась за допомогою. Мінусом вважаю те, що вони пізно відправили запрошення на роботу. Я мала працювати з 15 червня, а виїхала лише 29, хоч запрошення було видане за день до дати початку роботи. За це мені компенсували 80 євро, але враховуючи те, що я працювала лише півтора місяці я могла би заробити трохи більше. Ще один мінус - це те, що вони дали не зовсім точну інформацію про вакансію, наприклад житло коштувало не 9 євро в день, а 11, вихіднх в мене було три за весь період роботи, а мало би бути кожного понеділка. Загалом видно, що компанія старається, менеджери привітні, перед виїздом навіть організували мені таксі з вокзалу, це гарний бонус. Порада для студентів - поки маєте можливість їхати по такій програмі - їдьте) і заробите, і країну побачите. Це дуже гарний досвід.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 11 сентября, 2019 год
Доброго дня, Ірино.
Дякуємо за Ваш відгук стосовно нашої роботи.
Ми врахуємо всі Ваші зауваження. Ваші відгуки допомагають нам ставати кращими.

Тверда четвірка

Діана Мельник Отзыв написан 31 августа, 2019 год
Ставлю тверду четвірку. Надіюсь мій відгук допоможе студентам, які стоять перед вибором їхати чи не їхати.
Натрапила на дану компанію в інстаграмі. Почала дізнаватись більше, дивитись ютуб, читати про цю програму в інтернеті. Взяла з собою подружку і наважилась прийти до них в офіс, щоб дізнатись усі деталі і вибрати вакансію.
Нам попалась вакансія із знанням німецької мови в місті...  Читать отзыв
Ставлю тверду четвірку. Надіюсь мій відгук допоможе студентам, які стоять перед вибором їхати чи не їхати.
Натрапила на дану компанію в інстаграмі. Почала дізнаватись більше, дивитись ютуб, читати про цю програму в інтернеті. Взяла з собою подружку і наважилась прийти до них в офіс, щоб дізнатись усі деталі і вибрати вакансію.
Нам попалась вакансія із знанням німецької мови в місті Тюбінген. Місто ну дуже красиве, навіть не сподівалась, що там так красиво. Робота полягала в прибиранні кімнат, митті посуду, допомоги на кухні та сервіруванні столів. Робота не важка, без податку виходило 9,20Є за годину. Повезло, що наше житло було поряд із готелем. Кожного ранку і вечора по дорозі на роботу і додому кайфували від краси міста. Єдиний жирний мінус – житло. Якість бажає кращого, але якщо порівнювати з нашими гуртожитками, то нам ще повезло. В кінці, аж не хотілось їхати додому) Рекомендую багато розпитувати за самих роботодавців, бо як зрозуміла, це одна з тих речей, за які компанія не може відповідати. Бо робота легка, а начальство строге. Я була прихворіла в один з днів і прийшлось працювати, тому що не відпустили додому.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 3 сентября, 2019 год
Доброго дня, Діано.
Ми вдячні Вам за Ваш відгук.
Такі відгуки, як Ваш, надихають нас ставати кращими.

Рекомендую!

Ростислав Отзыв написан 30 августа, 2019 год
Вважаю за обов’язок написати відгук ,так як другий рік вже їжджу від даної компанії. Отже у 2018 мене підписав одногрупник поїхати на роботу в Німеччину. Довго не вагались так як ми були в них в офісі. Нас,як завжди, гарно запевнили що все буде гаразд. Коротко + та - . З плюсів: ми працювали(правда на полуниці фірма Glantz), заробили кошти, жили...  Читать отзыв Вважаю за обов’язок написати відгук ,так як другий рік вже їжджу від даної компанії. Отже у 2018 мене підписав одногрупник поїхати на роботу в Німеччину. Довго не вагались так як ми були в них в офісі. Нас,як завжди, гарно запевнили що все буде гаразд. Коротко + та - . З плюсів: ми працювали(правда на полуниці фірма Glantz), заробили кошти, жили в більш менш нормальних умовах. З мінусів : затримався виїзд на 4дня, роботодавець ставився до нас погано, бо там працювало багато поляків, які були в пріорітеті, робота була фізично тяжка. Одне радує що GotoGermany не продовжили з цією фірмою співпрацю.
По цьому досвіду ставлю ***
Цього року вже було веселіше. Я зразу сказав що не хочу поля. Мені запропонували мясокомбінат попередньо надавши контакти людей які вже там працювали взимку. Хочу підмітити що за цей час якість роботи виросла за це однозначно +. Хоть і я переживав , бо від людей які були на польських заводах такого типу чув що це жесть. Проте тут все було значно краще ніж на полуниці. Стабільна робота, нормовані вихідні, не було мінусів ні в роботі компані ні в німеччині, єдине це холод на самому заводі. Ще мені безкоштовно допомогли скасувати не використані дні з минулого року,щоб я потрапив саме на цю вакансію. Тому за цей рік *****. І в підсумку 4*,бо ще є куди рости.
P.S навіть не знав за існування цього сайту. Було цікаво почитати досвід інших людей. Шкода тих людей які не змогли поїхати, але я так зрозумів що Вам якусь частину вертають. Бо мій друг той,що їздив зі мною перший рік на полуницю втратив на схожій програмі, але в Америку 1100$
Достоинства:
  1. - перевіряють вакансії
  2. - чітко консультують
  3. - допомогли з ануляцією днів
Недостатки:
  1. - цього року з мінусами не стикався
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 3 сентября, 2019 год
Дуже дякуємо, Ростиславе, за Ваш відгук і за те, що обрали нас вдруге.
За останній рік ми справді зробили багато для того, щоб наші клієнти були задоволені.
Дякуємо за оцінку нашої роботи.



Компания Go to Germany

Компания Go to Germany
Чтобы добавить описание, напишите нам на обратную связь

Работа за границей

ООО "Эмигрант Сервис"
ООО "Эмигрант Сервис"

Рейтинг: 4.1
16 отзывов
EvroRabota
EvroRabota

Рейтинг: 3
121 отзыв
People tomorrow кадровое агентство
People tomorrow кадровое агентство

Рейтинг: 4.5
192 отзыва
Кадровое агентство "One Work"
Кадровое агентство "One Work"

Рейтинг: 4.1
124 отзыва
Компания Good Work Запорожье
Компания Good Work Запорожье

Рейтинг: 2.4
69 отзывов
Сhinaesl Teacher
Сhinaesl Teacher

Рейтинг: 4.9
30 отзывов
Vios Group
Vios Group

Рейтинг: 4.6
20 отзывов
Агентство Teacher&China
Агентство Teacher&China

Рейтинг: 4
140 отзывов
Best Work International
Best Work International

Рейтинг: 4.3
13 отзывов



Вам необходимо войти или зарегистрироваться
fullscreen
close