Компания Go to Germany отзывы

Отзывы клиентов, сотрудников, отзывы о работодателях
Компания Go to Germany
4.0 5
44 отзыва / 27586 просмотров

10 червня 2019 рік. Мама

Стрієшин Ірина Отзыв написан понедельник, 10 июня
Хочу подякувати всій команді даної Компанії Go to Germani, а особливо директору пану Андрію Раку, який працює чесно і добросовісно.У Вас, як у керівника велике майбутнє. Я рекомендую усім бажаючим, саме цю компанію, яка дає можливість студентам отримати той досвід, який дома влітку не знайдете. Хочу подякувати всій команді даної Компанії Go to Germani, а особливо директору пану Андрію Раку, який працює чесно і добросовісно.У Вас, як у керівника велике майбутнє. Я рекомендую усім бажаючим, саме цю компанію, яка дає можливість студентам отримати той досвід, який дома влітку не знайдете.
Достоинства:
  1. Не обманюють
Недостатки:
  1. Не має мінусів

Відгук мами студента, який зараз знаходиться у Німеччині.

Стрієшин Ірина Отзыв написан понедельник, 10 июня
Хочу подякувати всій команді даної Компанії Go to Germani, а особливо директору пану Андрію Раку, який працює чесно і добросовісно. Швидко зреагував на мої дзвінки, все пояснив і вислухав мене.Зумів організувати правильну роботу , вирішив всі питання, які мене, маму цікавили. Я спокійна за свого сина. Ще раз Вам велике дякую. У Вас, як у керівника велике майбутнє. Я...  Читать отзыв Хочу подякувати всій команді даної Компанії Go to Germani, а особливо директору пану Андрію Раку, який працює чесно і добросовісно. Швидко зреагував на мої дзвінки, все пояснив і вислухав мене.Зумів організувати правильну роботу , вирішив всі питання, які мене, маму цікавили. Я спокійна за свого сина. Ще раз Вам велике дякую. У Вас, як у керівника велике майбутнє. Я рекомендую усім бажаючим, саме цю компанію, яка дає можливість студентам отримати той досвід, який дома влітку не знайдете.

Задоволений

Гость Отзыв написан четверг, 23 мая
Всім привіт..
Хочу і я поділитись своїм досвідом роботи з gotogermany
Скажу зразу, що поїхав через цю компанію через хорошу роботу менеджерів (бо звертався до багатьох компаній)
Так як німецької я не знаю зовсім, а збір для себе не розглядаю в принципі - не для кожного робота,
то мені пропонували різного виду заводи.
Працював на заводі з обробки слив
В...  Читать отзыв
Всім привіт..
Хочу і я поділитись своїм досвідом роботи з gotogermany
Скажу зразу, що поїхав через цю компанію через хорошу роботу менеджерів (бо звертався до багатьох компаній)
Так як німецької я не знаю зовсім, а збір для себе не розглядаю в принципі - не для кожного робота,
то мені пропонували різного виду заводи.
Працював на заводі з обробки слив
В принципі - +- те що мені розказували дівчата менеджери було правдою, звісно не без нюансів, але думаю
що ідеальних умов роботи ніде немає.
В плані роботи, дійсно, робота була не важка, треба було тільки слідкувати як машина очищає кістки від слив.
Довго не міг привинкути до того що робота починалась в 5 ранку, і робота в охолодженому приміщенні,
але справедливості ради - мене про це попереджали..
Проте вже коли привик , то навпаки був задоволений, бо в 15 год вже був вільний і мав багато часу щоб погуляти містом =)
По зп,ну якшо чесно, - можна заробляти і більше)
Але 1100є чистими було, - за таку роботу, думаю навіть непогано.
З негативного - відсутність інтернету в житлі!!!
І те що було дуже мало понаднормових годин. (хоч і казали що можна працювати більше)
Роботодавець попався класний, запросив на наступний рік)

Загалом, не шкодую що поїхав, і всім рекомендую..)
Надіюсь мій відгук комусь допоможе.

Задоволений

Данило Отзыв написан 14 февраля, 2019 год
Всім привіт! Не знаю ,як там в кого складались обставини але в мене все дуже круто)) я довго планував цю поїздку. спочатку на літо на полуницю, але не получилось. Потім мені компанія запропонувала пройти мовні курси і поїхати на burger king. Так і зробив. Мову вивчив слабо, але тут в середовищі швидко підтягнув. Я думаю що мені повезло бо попався...  Читать отзыв Всім привіт! Не знаю ,як там в кого складались обставини але в мене все дуже круто)) я довго планував цю поїздку. спочатку на літо на полуницю, але не получилось. Потім мені компанія запропонувала пройти мовні курси і поїхати на burger king. Так і зробив. Мову вивчив слабо, але тут в середовищі швидко підтягнув. Я думаю що мені повезло бо попався дуже крутий власник, який переживає за нас. Робота сама звичайна як закладах такого типу, житло 370€ але всі умови. За перший місяць чистими 1150€, тому я задоволений.

Звернення керівника

Андрій Отзыв написан 1 февраля, 2019 год
Доброго дня! Від імені керівника компанія Рак А.С-хочу зробити звернення до усіх наших клієнтів: існуючих та майбутніх.
Хочу розповісти як вирішуються ці проблеми про які переживають наші клієнти.
1. Затримка документів. Так дійсно у 2018 виникали труднощі з виготовленням документів. Через те що був великий наплив студентів з усього СНГ і німецька біржа праці не встигала вчасно виготовити запрошення. У...  Читать отзыв
Доброго дня! Від імені керівника компанія Рак А.С-хочу зробити звернення до усіх наших клієнтів: існуючих та майбутніх.
Хочу розповісти як вирішуються ці проблеми про які переживають наші клієнти.
1. Затримка документів. Так дійсно у 2018 виникали труднощі з виготовленням документів. Через те що був великий наплив студентів з усього СНГ і німецька біржа праці не встигала вчасно виготовити запрошення. У звязку з цією ситуацією були затримки. ЩО МИ ЗРОБИЛИ: три місяці ми добивались того щоб зустрітись з представниками біржі праці які займаються обробкою цих документів. Тепер ми з ними на звязку і в курсі скільки часу займає виготовленя документів в даний період( час виготовлення коливається від 10 до 95 днів).
2. Не відповідність умов про які розповідали менеджери з тими які були насправді. Так було і таке. Така неприємна ситуація виникала через те що самі роботодавці говорили одне а по факту умови відрізнялися.ЩО МИ ЗРОБИЛИ: Три ступені перевірки вакансії: менеджер( control quality ) керівник, і безпосередньо поїздка в німеччину на саме підприємство( за 2018 здійснили 12 таких поїздок у яких перевірили понад 40 підприємств) Також компанія “Gotogermany “ являється членом міжнародної профспілки іноземних робітників.

Гість.

Гость Отзыв написан 18 января, 2019 год
Минулого літа(2018) моя дочка поїхала на роботу вНімеччину через компанію"Go to Germania". Про компанію дізналась з рекламного флаєра які роздавали на вулиці біля універу. Відгуків в інтернеті не було али ми ризикнули. З оформленням документів не виникло ніяких труднощів. Дорога обійшлась 150євро але робота була хороша. Житлові умови просто прекрасні, жили в приватному будинку в гарному містечку, правда...  Читать отзыв Минулого літа(2018) моя дочка поїхала на роботу вНімеччину через компанію"Go to Germania". Про компанію дізналась з рекламного флаєра які роздавали на вулиці біля універу. Відгуків в інтернеті не було али ми ризикнули. З оформленням документів не виникло ніяких труднощів. Дорога обійшлась 150євро але робота була хороша. Житлові умови просто прекрасні, жили в приватному будинку в гарному містечку, правда до роботи треба було доїжджати. Коротше- все було чудово.
Достоинства:
  1. Добре заробили. Мали змогу у вихіні мандрувати в сусідні країни. На роботі ставлення- носились як з розбитим яйцем. Підтягнула мову. Вільно спілкується німецькою і англійською. Порекомендувала всім своїм подругам, яких цікавить це питання.
Недостатки:
  1. Майже нема. Трохи за дорого дорога, але плюси пепевершують все.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 19 января, 2019 год
Доброго дня, чи можна дізнатись куди саме ви їхали та ваше ім'я?

Буду їхати ще раз.

Вероніка Отзыв написан 9 декабря, 2018 год
Доброго дня\вечера всім. Хочу поділитися досвідом співпраці з "Go to Germany". Не знаю як там в кого було але мене більш ніж влаштувало все! Їздила цього літа на 1 місяць, на більше не могла. Не знаю з чого всі беруть, що вакансії такі дорогі, за один місяць заробила офіціанткою 1750 Євро чистими, а за вакансію заплатила 300 Євро. За ОДИН...  Читать отзыв Доброго дня\вечера всім. Хочу поділитися досвідом співпраці з "Go to Germany". Не знаю як там в кого було але мене більш ніж влаштувало все! Їздила цього літа на 1 місяць, на більше не могла. Не знаю з чого всі беруть, що вакансії такі дорогі, за один місяць заробила офіціанткою 1750 Євро чистими, а за вакансію заплатила 300 Євро. За ОДИН місяць я привезла 1250 Євро (якщо відняти кошти за дорогу та саму вакансію). Роботодавець адекватний, дозволяв працювати більше на декілька годин, надавав харчування (ми їли усе, що було в меню, безкоштовно). Цієї зими також їду, навіть дали знижку за те, що покиликала друзів.
Достоинства:
  1. Хороша робота
  2. Адекватні менеджери
  3. Навіть дзвонили пару раз, питались чи є якісь проблеми
Недостатки:
  1. Як таких мінусів я не знайшла, я просто не мала ще досвіду подібних проблем, поїду цієї зими та порівняю з минулим разом.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 10 декабря, 2018 год
Дякуємо за Ваш відгук, Вероніка.

Заголом задоволений

Гость (Украина) Отзыв написан 22 ноября, 2018 год
Бачу появилось трохи відгуків, бо я коли минулого року думав чи їхати то ніде не міг знайти відгуків. Ніколи не писав, але працівники компанії до мене звернулись з проханням залишити відгук.
звернувся до компанії десь в січні цього року, довго вагався(кошти не малі) але все таки в кінці березня підписався поїхати на клубніку. Робота жесть просто, але перших 2 тижні,...  Читать отзыв
Бачу появилось трохи відгуків, бо я коли минулого року думав чи їхати то ніде не міг знайти відгуків. Ніколи не писав, але працівники компанії до мене звернулись з проханням залишити відгук.
звернувся до компанії десь в січні цього року, довго вагався(кошти не малі) але все таки в кінці березня підписався поїхати на клубніку. Робота жесть просто, але перших 2 тижні, потім норм. Ну коли отримав перші кошти 1360євро, всі проблеми і труднощі забулись. Хочу донести що треба усвідомлювати куди їдеш, і якщо на клубніку то їхати з середини травня, бо там можна заробити від 1700євро
Достоинства:
  1. З переваг можу відзначити маштаб компанії, відділ підтримки який реально допомагає у вирішенні питань. Заголом більш ніж задоволений буду підівчовувати мову і їхати знову
Недостатки:
  1. Затримали запрошення на 2тижні, умови про які розказували менеджери чуть відрізнялися. Виїзд затримався на 4год

Керівник компанії

Андрій Рак (Украина) Отзыв написан 7 ноября, 2018 год
Від імені керівника компанії Рак Андрія, хочу звернутись до усіх хто цікавиться послугами компанії. Я особисто прикладаю великі зусилля-щоб постійно покращувати сервіс. У нашій команді більше 20 працівників.7 з яких люди,котрі вільно володіють німецькою та спілкуються з роботодавцями,їхньою основною задачею є максимально якісні вакансії.представники нашої компанії щомісяця їздять в німеччинну для зустрічі з потенційними роботодавцями та інспектування майбутнього місця праці(для...  Читать отзыв Від імені керівника компанії Рак Андрія, хочу звернутись до усіх хто цікавиться послугами компанії. Я особисто прикладаю великі зусилля-щоб постійно покращувати сервіс. У нашій команді більше 20 працівників.7 з яких люди,котрі вільно володіють німецькою та спілкуються з роботодавцями,їхньою основною задачею є максимально якісні вакансії.представники нашої компанії щомісяця їздять в німеччинну для зустрічі з потенційними роботодавцями та інспектування майбутнього місця праці(для компанії вартість такої поїздки 1000-1500€).Також я створив відділ сервісу- задачею якого є супровід та підтримка клієнта з моменту підписання договору до повернення в Україну. нажаль складається така тенденція що пишуть відгуки лише ті хто по якихось причинах не задоволений послугами компанії.Так ми молода компанія і так- у нас трапляються різні проблеми. в основному через роботодавців, які в процесі співпраці міняють умови.але ми завжди стараємось йти на зустріч клієнту дуже часто собі у збиток.(можу про це з впевненістю заявити так як кожне фінансове питання проходить через мене). Хочу розписати деякі моменти котрі найбільше нервують: 1.автобусом можна заїхати в 2 рази дешевше. Як ви це уявляєте ???? Вас висаджують з двома великими валізами за 60 км від роботодавця і ви зупиняєте попутній транспорт?? Чи можливо візьмете таксі ?? Допустимо,нехай робота у великому місті і Вам недалеко до роботодавця, що ми маємо зробити?? Дати номер щоб 20 різних людей дзвнили до німця стараючись з ним говорити англійською і заселятись в різну пору доби???а нам в цей час що дві години телефонували переживаючі батьки з питанням де наші діти,чому я не можу до них дозвонитися??
2. Щодо лохотрона, кидалово,шахраї, уважно читайте умови договору Вас ніхто не збирається обманути. Тому негативні коментарі пишуть ті хто не ознайомився з договором. І прошу Велике вибачення у тих хто поїхав в німеччину через нашу компанію і по-різних причинах залишився не задоволений послугами,щодня уся команда працює над тим щоб звести цей показник до 0. Дякую

Реальність перевершила сподівання

Андрій (Украина) Отзыв написан 29 октября, 2018 год
Менеджери допомагали в заповненні документів... Знайшли хорошу роботу на березі Балтійського моря. Рекомендую цю компанію адже завдяки їм я побував в Німеччині і заробив на автомобіль,про який вже давно мріяв Менеджери допомагали в заповненні документів... Знайшли хорошу роботу на березі Балтійського моря. Рекомендую цю компанію адже завдяки їм я побував в Німеччині і заробив на автомобіль,про який вже давно мріяв
Достоинства:
  1. 1.менеджери ввічливі та компетентні
  2. 2. Можливість гарно підзаробити за канікули
  3. 3.нові знайомства та культурний обмін
Недостатки:
  1. Мінусів немає,бо Німеччина це круто і незабутньо!

Цілком задоволений вами

Микола (Украина) Отзыв написан 23 октября, 2018 год
Хороший сервіс багато переваг перед іншими подібними компаніями, швидко знайшли роботу яка не відрізнялась від тої інформації яку мені надали менеджери, організували житло та активну сімку за, що їм вдячний. В цілому все влаштувало) Хороший сервіс багато переваг перед іншими подібними компаніями, швидко знайшли роботу яка не відрізнялась від тої інформації яку мені надали менеджери, організували житло та активну сімку за, що їм вдячний. В цілому все влаштувало)

Добре навіть дуже

Паша (Украина, Odessa) Отзыв написан 21 октября, 2018 год
Рекомендую цю компанію, це літо я не потратив в пусту за що їм вдячний, практично все мене повністю влаштувало трошки дороговато але воно того варте. Рекомендую цю компанію, це літо я не потратив в пусту за що їм вдячний, практично все мене повністю влаштувало трошки дороговато але воно того варте.

не лохотрон

Оленка (Россия) Отзыв написан 22 сентября, 2018 год
Поділюсь і я своїми враженнями роботи в Німеччині . Поскільки їхала я пеший раз , то як інші я боялася попасти на лохотрон . Мені рекомендували компанію «GO TO GERMANY». Мені запропонували роботу пакувальник шоколаду . Скажу чесно, що спочатку було дуже тяжко Але коли втянулась , то і звикла Живемо у хостелі поряд із заводом . Надгодини дають ,...  Читать отзыв Поділюсь і я своїми враженнями роботи в Німеччині . Поскільки їхала я пеший раз , то як інші я боялася попасти на лохотрон . Мені рекомендували компанію «GO TO GERMANY». Мені запропонували роботу пакувальник шоколаду . Скажу чесно, що спочатку було дуже тяжко Але коли втянулась , то і звикла Живемо у хостелі поряд із заводом . Надгодини дають , також можна брати продукцію безкоштовно . Дають гарячий обід, чай , каву також безкоштовно . скажу вам , що легкої роботи в Німеччині не має .Коли отримала першу зарплату то і забула за те як спочатку тяжко .. Дякую вам і бажаю вам побільше кліентів , Ви дуже приємні і кваліфіковані спеціалісти . Раджу вас своїм знайомим студентам.

Відгук про компанію Go to Germany

Гость (Украина, Дніпро́) Отзыв написан 3 августа, 2018 год
Їхала до Німеччини збирати полуницю. Робота не легка та залежить від сезону, тому уточнюйте, коли початок сезону і коли найбільше полуниці. Я потрапила в самий розпал сезону тому мала змогу заробити.
Їхала до Німеччини збирати полуницю. Робота не легка та залежить від сезону, тому уточнюйте, коли початок сезону і коли найбільше полуниці. Я потрапила в самий розпал сезону тому мала змогу заробити.

Компания Go to Germany - Відгук про компанію Go to Germany
Достоинства:
  1. Швидко підготували документи, довезли під двері до роботодавця, телефонували і питали чи все окей, гарна зарплата.
Недостатки:
  1. Не знайшла

Go to Germany

Viktoria (Украина, Львів) Отзыв написан 1 августа, 2018 год
Go to Germany здійснили мою мрію!
Я завжди хотіла пожити у Німеччині, познайомитися із культурою, звичаями та менталітетом не зі сторони туриста, а зі сторони "корінного жителя" країни. Коли до нашого університету прийшли представники компанії і сказали, що є можливість поїхати на роботу влітку, то я одразу подала заявку.
Вакансію вибирала довго, бо розуміла, що робота займатиме майже увесь день....  Читать отзыв
Go to Germany здійснили мою мрію!
Я завжди хотіла пожити у Німеччині, познайомитися із культурою, звичаями та менталітетом не зі сторони туриста, а зі сторони "корінного жителя" країни. Коли до нашого університету прийшли представники компанії і сказали, що є можливість поїхати на роботу влітку, то я одразу подала заявку.
Вакансію вибирала довго, бо розуміла, що робота займатиме майже увесь день. Потім був збір документів, довелося трохи почекати запрошення від роботодавця і от вже я збираю валізу у довгоочікувану подорож.
Напевно, найгірше з усього - це стояти у черзі на кордоні. Більше ніяких мінусів за усі два місяці і не було.
З роботодавцем і житлом все чудово, зарплата теж влаштовує. Маю змогу відкладати гроші на навчання і при тому ні в чому собі не відмовляти тут. Ціни у супермаркетах космічні, якщо переводити у гривні, але для пересічного німця продукти дуже дешеві.

Ще раз хочу подякувати за таку можливість побачити світ. Обов'язково поїду за програмою, якщо матиму таку можливість.

Скрін відгука з YouTube

Василь Отзыв написан пятница, 24 мая
. Також переходьте на наш Youtube канал, тут буде багато цікавого контенту про роботу й відпочинок у Німеччині https://www.youtube.com/channel/UC05GBEUM-l6cTgh_ZVyj8Eg Компания Go to Germany - Скрін відгука з YouTube . Також переходьте на наш Youtube канал, тут буде багато цікавого контенту про роботу й відпочинок у Німеччині

робота в burger king

Василь Отзыв написан 3 марта, 2019 год
По-перше , контракт підписуєш про тридцяти годинний робочий тиждень, якщо ж немає відвідувачів, то ти відправляєшся додому, не рідко таке трапляється, робочий день в середньому в мене тривав 6:30-7 годин , і то при багаторазових проханнях,також буде можливість не тільки працювати на касі й на кухні, буде можливість регулярного збирання сміття, миття смітників тощо.Якщо на рахунок заробітної плати, то розраховуй...  Читать отзыв По-перше , контракт підписуєш про тридцяти годинний робочий тиждень, якщо ж немає відвідувачів, то ти відправляєшся додому, не рідко таке трапляється, робочий день в середньому в мене тривав 6:30-7 годин , і то при багаторазових проханнях,також буде можливість не тільки працювати на касі й на кухні, буде можливість регулярного збирання сміття, миття смітників тощо.Якщо на рахунок заробітної плати, то розраховуй на 9.19 в годину і в середньому мінус 100 євро , щомісячного зняття податку, але в цілому, не дивлячись на ці мінуси, все таки потрібно, і ще раз потрібно їхати, адже в за ці кошти , як на мене це навіть легка робота, адже мав можливість працювати в ресторанному бізнесі в Україні , і скажу вам сміло, що на Батьківщині в рази важче, до речі , із власного досвіду хочу сказати, що для роботи на кухні не обов'язково знати на А2, приблизно за тиждень часу будеш розуміти все , що від тебе будуть вимагати менеджери чи інші працівники, так що от вам моя порада, їдьте і не задумайтесь, тільки сьогодні вернувся, і щось нахлинуло поділитись враженнями, вся правда про вакансію

Такі справи

Гость Отзыв написан 19 декабря, 2018 год
Ще не їздила від цієї фірми, але підписала договір. Хочу написати відгук так, як вибирала довго і тому маю з чим порівняти. Звернулася перший раз в серпні цього року, очікувала працювати на прибиранні, або якомусь підприємстві. Менеджер Романа, сказала що такої вакансії немає і запропонувала заплатити 200€, щоб Я чекала поки така вакансія зявиться і нібито була б пріоритеті, а...  Читать отзыв Ще не їздила від цієї фірми, але підписала договір. Хочу написати відгук так, як вибирала довго і тому маю з чим порівняти. Звернулася перший раз в серпні цього року, очікувала працювати на прибиранні, або якомусь підприємстві. Менеджер Романа, сказала що такої вакансії немає і запропонувала заплатити 200€, щоб Я чекала поки така вакансія зявиться і нібито була б пріоритеті, а в разі чого кошти повернуться. Я звичайно цього не зробила))) до мене перестали дзвонити, і ось я дізналась що моя подружка вже їде через них на шоколадну фабрику, коли я повторно звернулась , то як виявилось що місць вже немає, хоча менеджер обіцяла, що як тільки зявиться робота в схожих напрямках зі мною ОБОВЯЗКОВО звяжуться. Все таки вирішила їхати через них на цю зиму на Бургер Кінг, але ще додатково проходжу мовні курси щоб підтягнути мову, напишу ще один відгук після приїзду на роботу.
Достоинства:
  1. Організували скайп розмову з роботодавцем;
  2. Можливість обирати вакансії;
  3. В принципі адекватні менеджери(маю з чим порівняти);
  4. Обіцяють що організують доїзд за 100€;
  5. Дешеві мовні курси на яких познайомилася з іншими людьми які їдуть на цю вакансію.
Недостатки:
  1. Менеджер забув за мене, поки я сама не почала дзвонити;
  2. Мало вакансій без знання мови
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 20 декабря, 2018 год
Просимо пробачання за неякісну роботу менеджера, віднесіться з розумінням, клієнтів дуже багато, менеджер також людина і може помилятися. У нас достатньо вакансій без знання мови але їх дуже швидко розбирають, саме тому наша компанія дає можливість пройти мовні курси та за короткий термін підтягнути мову до рівня B1-B2, відповідно у вас з'являється великий вибір вакансій переважно з більшою оплатою праці. Дякуємо за ваш відгук.

Відгук про Go to Germany

Таня (Украина, Lugansk) Отзыв написан 4 декабря, 2018 год
Привіт, поїхала на роботу від компанії Go to Germany на вакансію офіціанта, в основному задоволена, але були певні труднощі. Перше, що хочу відмітити - це рівень володіння мовою який від мене вимагався, прийшлось йти на мовні курси від їхньої компанії, щоб підтягнути англійську. Компанія сама займалась пошуком житла, знайшли хороше житло, умови непогані та ціна задовільна - 300Є у місяць....  Читать отзыв Привіт, поїхала на роботу від компанії Go to Germany на вакансію офіціанта, в основному задоволена, але були певні труднощі. Перше, що хочу відмітити - це рівень володіння мовою який від мене вимагався, прийшлось йти на мовні курси від їхньої компанії, щоб підтягнути англійську. Компанія сама займалась пошуком житла, знайшли хороше житло, умови непогані та ціна задовільна - 300Є у місяць. Працювала офіціантом в Україні, тому швидко адаптувалась до роботи.
Достоинства:
  1. Офіційне працевлаштування
  2. Адекватне відношення до персоналу
  3. Заробітна платня набагато вища ніж в Україні
Недостатки:
  1. Не дозволяли працювати більше ніж 8 годин на день
  2. У тому закладі де я була не було чайових
  3. Дороговаті вакансії
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 10 декабря, 2018 год
Тетяна, дякуємо за Ваш відгук.

Добре але можете краще

Олег (Украина) Отзыв написан 29 ноября, 2018 год
Привіт, я недавно повернувся із Німеччини. Їздив збирати яблука по вакансії від Go To Germany.
Що мені треба було робити: просто зривати яблука та складати їх у ящики. Потім відносити на грузовик для транспортування. Нічого складного, але доволі нудна робота. Кожного дня одне й те ж саме. І так майже два місяці. Легко вже точно це не назвеш.
 Читать отзыв
Привіт, я недавно повернувся із Німеччини. Їздив збирати яблука по вакансії від Go To Germany.
Що мені треба було робити: просто зривати яблука та складати їх у ящики. Потім відносити на грузовик для транспортування. Нічого складного, але доволі нудна робота. Кожного дня одне й те ж саме. І так майже два місяці. Легко вже точно це не назвеш.
Роботодавці хороші, доволі привітні. Ми тут вже не перші українці, я так зрозумів, компанія давно сюди відправляє людей, тому і добре ставлення. Проживання у кімнатах по 2-3 людини, ванна, кухня була, з гуртожитками не рівняється.
Я їхав заробити грошей, тому старався не брати вихідні, а понаднормові години працював. Йшли на зустріч. Роботи багато було, там ферма на декілька кілометрів. Якщо поїдете, із одягу беріть щось тепле, тому що на початку жовтня було нормально, тепло, а уже під кінець прохолодно. Я не подорожував, економив, тому про країну не розкажу.
Я спочатку обрав не цю вакансію, але там були якісь проблеми з попередньою, і тому запропонували на яблука. По оплаті плюс-мінус, а от ціле літо прийшлось чекати поїздки. Переробили всі документи. Треба було вирішувати із університетом всі питання самостійно. Але, допомогли із шаблонами документів
Загалом все нормально, робота компанії на тверду 4. Нічого надзвичайного. Для себе вирішив вчити німецьку, там вакансії є цікаві. На яблука більше не поїду.
Достоинства:
  1. Допомогли заробити гарну зарплатню
  2. Менеджер був на зв’язку, швидко відповідав, було враження що хвилюються
Недостатки:
  1. Спочатку менеджер був один, потім хтось інший, таке враження що вони не спілкувалися зовсім, приходилось по декілька разів одне й теж пояснювати
  2. Змінили вакансію, перероблювали документи, тому я втратив час літом
  3. Не попередили про одяг, тому прийшлось купувати більш теплі речі
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 29 ноября, 2018 год
Дякуємо за Ваш відгук. Олег, ми перевили Вас на вакансію на ту ж роботу яку Ви хотіли, просимо пробачення за зміну самого роботодавця, ми робимо все можливе, щоб такого більше не траплялось.

Навіть ще б раз поїхала

Софія (Украина, Radio) Отзыв написан 28 ноября, 2018 год
Цього літа вперше їздила на роботу в Німеччину.
Працювала спочатку помічником офіціанта (це прямо дуууже важко без підготовки, весь час бігаєш), а вже потім офіціантом. Робота, звичайно, важка. Постійно на ногах, не сидиш і весь час є, що робити. І посуд мили, і допомагали на кухні, і у залі прибирання влаштовували. Та мені ок було, тому що знала на...  Читать отзыв
Цього літа вперше їздила на роботу в Німеччину.
Працювала спочатку помічником офіціанта (це прямо дуууже важко без підготовки, весь час бігаєш), а вже потім офіціантом. Робота, звичайно, важка. Постійно на ногах, не сидиш і весь час є, що робити. І посуд мили, і допомагали на кухні, і у залі прибирання влаштовували. Та мені ок було, тому що знала на що йду.
Були вихідні, не багато, але вдалося відвідати Гамбург. Чудове місто, всім раджу хоч на 1 вихідний вибратись у місто. Умови проживання були нормальні, у мене не було якихось завищених очікувань. У колективі були всі дуже дружелюбні, зараз спілкуємося з дівчатами. Загалом, два місяці, як два тижні пролетіли.
Наступного року також планую поїхати. Тільки може вже на якусь другу вакансію.
Почитала відгуки, то мені здається я аж прямо таких факапів від компанії не бачила. Не скажу, що аж так прямо дуже переймалися моїм перебуванням, але часто писали питали як справи, чи все влаштовує.
Достоинства:
  1. вибирай вакансію яку хочеш, нема ситуацій коли ти «не підходиш» для роботи
  2. менеджери завжди на зв’язку (у мене не виникало великих проблем, не знаю як вирішують їх, але тут плюс ставлю)
  3. офіційне працевлаштування та всі документи
  4. всі мої задачі полягали просто у вчасній передачі документів для оформлення, дуже зручно
Недостатки:
  1. дорога. Тяжко
  2. вартість вакансій не маленька

Мій відгук

Михайло (Украина) Отзыв написан 20 ноября, 2018 год
Працював Цього літа в німечні від GotoGermany на полі в порівняні з Польщею набагато кращі умови праці і проживання, оплата знідно зібраного урожаю так як було у Польщі, раджу їхати в кінці травня можна гарно заробити Працював Цього літа в німечні від GotoGermany на полі в порівняні з Польщею набагато кращі умови праці і проживання, оплата знідно зібраного урожаю так як було у Польщі, раджу їхати в кінці травня можна гарно заробити
Достоинства:
  1. Можливість працювати офіційно!
Недостатки:
  1. Дорога дорого робота без мови тільки на полі!
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 22 ноября, 2018 год
Дякуємо за Ваш відгук, ми працюємо над тим, щоб у нас була змога пропонувати нашим клієнтам більше різноманітних вакансій без знання мови.

Задоволений

Ігор (Украина) Отзыв написан 19 октября, 2018 год
В цілому задоволений сервісом та роботою яку мені надали. Тільки сфокусую увагу на дороговизну транспорту. В цілому задоволений сервісом та роботою яку мені надали. Тільки сфокусую увагу на дороговизну транспорту.

Отзыв о работе компании "Go to Germany"

Taмара (Украина) Отзыв написан 18 октября, 2018 год
Этим летом я работала официанткой в Германии по вакансии агентства "Go to Germany".
Территориально: Волленберг, Мекленбург форпоммерн. Около 140 км от Гамбурга, примерно 2,5-3 часа автобусом с пересадками.
Постараюсь информативно поделиться впечатлениями:
Это был ресторанчик при отеле. Очень повезло с работодателем, который постоянно беспокоился, все ли нас устраивает, комфортно ли нам.
Жилье и питание предоставлял работодатель, что потом вычислялось...  Читать отзыв
Этим летом я работала официанткой в Германии по вакансии агентства "Go to Germany".
Территориально: Волленберг, Мекленбург форпоммерн. Около 140 км от Гамбурга, примерно 2,5-3 часа автобусом с пересадками.

Постараюсь информативно поделиться впечатлениями:
Это был ресторанчик при отеле. Очень повезло с работодателем, который постоянно беспокоился, все ли нас устраивает, комфортно ли нам.
Жилье и питание предоставлял работодатель, что потом вычислялось из зарплаты. Ребята-сотрудники "Go to Germany" тоже постоянно писали, интересовались все ли у нас в порядке, даже в гости заехали со своей съемочной группой на пару дней.

Касательно работы: получилось все так, как обещал менеджер по условиям вакансии (оплата работы, стоимость жилья и еды).
Рабочим процессом руководили официантки-немки, которые давно там работают. Первый месяц я была исключительно раннером (помощником официанта), то есть никаких чаевых, что меня не устраивало. Сослалась на то, что немецким владею хорошо, знаю меню и все нюансы работы - обратилась напрямую к работодателю -> мне разрешили самостоятельно рассчитывать свои столы, получать чаевые.
В периоды, когда клиентов было немного, могло получаться рабочих 3-5 часов в день, что было для меня финансово невыгодно.
Получила интересный опыт, узнала "особенности" немецкого сервиса. Несмотря на большой опыт работы официанткой в Украине - открыла для себя много нового.
Через дорогу в пяти минутах ходьбы было Балтийское море, пляж, пирс. Работодатель предложил бесплатно брать велики в гараже отеля, можно было ездить в соседние города (15-20 км).

В общем впечатления - позитивные) Посоветовала бы знакомым.
Летом 2019 снова воспользуюсь услугами "Go to Germany".

Предложения и пожелания касательно улучшения качества услуг фирмы "Go to Germany":
•как можно раньше оформляйте документы, чтобы не откладывались сроки отъезда.
•приобретите комфортные автобусы, и хороший GPSводителю, если замахиваетесь на предоставление услуг Перевозчика на дальние расстояния. Потому что тут у вас цена≠качество!!!
•максимально уточняйте условия работы по вакансиям. По стоимости страховки я не получила ответа; уточняйте по поводу униформы, что из одежды обязательно должно быть с собой. (Мне сказали, что работодатель предоставит униформу, работодатель сказал, что я должна была привезти свою).
•предоставляйте студентам юридическую информацию о налогообложении зарплат иностранных студентов в Германии. Для студентов с владением языка - на немецком, для остальных - на англ/укр. (Как по закону ФРГ иностранным студентам оплачиваются сверх-часы, как начисляются отпускные выплаты..)
Перед выдачей моей зарплаты работодатель показал мне документы, с множеством чисел, о значениях которых у меня были лишь поверхностные знания.
Напечатайте брошюрку, где будет все расписано "для недалеких". Это недорого для вас, но полезно для студентов. Поспособствует юридической грамотности, избавит вас, Go to Germany, от претензий типа "Ой, а мне говорили, что 10 евро в час, но там еще налоги".И, понятное дело, обновляйте ее с изменениями в немецких законах.
Такая книжечка-брошюрка помогла бы студенту избежать финансовых потерь, в случае недобросовестности работодателя.

https://www.facebook.com/tamara.vitvitskaya
https://www.instagram.com/tamaravitvitskaya/?hl=ru
Достоинства:
  1. -вежливые, коммуникабельные менеджеры, которые действительно хотят решить Ваш вопрос.
  2. -можно САМОМУ выбрать вакансию из предложенных вариантов.
  3. -подобрали замечательного работодателя.
  4. -норм цены на рынке услуг такого рода.
  5. -АДЕКВАТНЫЕ условия договора, нет никаких штрафов.
  6. -хорошая бонусная программа - "приведи друга - получи скидку".
Недостатки:
  1. -отъезд отложили на ДВЕ НЕДЕЛИ -> потерянное время работы. т.к. долго оформляли документы (ZAB Erlaubnis) ссылаясь на то, что это зависит не от них. Но, ребята, если бы вы раньше начали, то вовремя бы и закончили.
  2. -мое ZAB Erlaubnis (разрешение) было лишь на 2 месяца, хотя по условиям вакансии должно было быть на 3 месяца!
  3. -"Перевозчик". Go to Germany предложили доехать напрямую до места работы их автобусом (120 евро). Окей, без пересадок с багажом удобнее. НО: мы были в пути 24 часа, автобус был маленьким, неудобным. В общем, больше не буду пользоваться их транспортом.
  4. -в плане работы: ехала работать официанткой, но так же мыла посуду, полы, холодильники, склад еды в подвале. Так как работодатель не мог обеспечить стабильно 8 часов в день работы официанткой (потому что не было гостей), то просила любую оплачиваемую работу.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 22 октября, 2018 год
Тамаро, дякуємо за ваш відгук та за те, що Ви максимально детально та обгрунтовано висловили ваші претензії та підкреслили наші переваги, ми бачимо куди потрібно рухатись завдяки таким людям як Ви.

Задоволена

Ірина (Украина) Отзыв написан 17 октября, 2018 год
Мене практично повністю задовольнила робота яку мені знайшли в ці компанії - збирала гриби в ангарі по хороші годинні ставці. Заробила дуже непогано. Наступний раз хотілося щоб консультанти давали більш детальну інформацію стосовно житла, а то я дуже переживала за житло. Не сказали скільки точно воно буде коштувати, сказали - не більше 300 євро. По приїзді мене приємно здивували заплатила...  Читать отзыв Мене практично повністю задовольнила робота яку мені знайшли в ці компанії - збирала гриби в ангарі по хороші годинні ставці. Заробила дуже непогано. Наступний раз хотілося щоб консультанти давали більш детальну інформацію стосовно житла, а то я дуже переживала за житло. Не сказали скільки точно воно буде коштувати, сказали - не більше 300 євро. По приїзді мене приємно здивували заплатила за місяць 118 євро, не супер апартаменти але і не помийка так що я задоволена.
Достоинства:
  1. хороший сервіс та оплата праці
Недостатки:
  1. консультанти деколи не можуть сказати деяку точну важливу інформацію

Добре

Іван (Украина) Отзыв написан 16 октября, 2018 год
Їздив на клубніку цього літа від них, думаю з своєю роботою вони справляються добре. Але могли б краще, хотілось би щоб вакансії не були такими дорогими, а то я заплатив 400 євро за вакансію + дорога + харчування, короче кажучи потратився нефігово так, за 2 місяці правда норм заробив, чистими 2000 євриків вийшло. При можливості поїду ще раз, напевно) Їздив на клубніку цього літа від них, думаю з своєю роботою вони справляються добре. Але могли б краще, хотілось би щоб вакансії не були такими дорогими, а то я заплатив 400 євро за вакансію + дорога + харчування, короче кажучи потратився нефігово так, за 2 місяці правда норм заробив, чистими 2000 євриків вийшло. При можливості поїду ще раз, напевно)
Достоинства:
  1. Дзвонили, питались мене як робота і чи все влаштовує.
  2. Дуже швидко зробили документи
  3. Знайшли хорошу роботу
Недостатки:
  1. Я не експерт але мені здається доволі дорогі вакансії.

Відгук про "Go to Germany"

Тарас (Украина) Отзыв написан 15 октября, 2018 год
На днях до мене подзвонили з Go to Germany з проханням залишити відгук на даному сайті, скинули силку і просили щоб я оцінив їхній сервіс і вказав позитивні та негативні моменти. Працював я біля Ханденхейма (здається так називалось те місто), був помічником кухаря, були невеликі розходження з запропонованою вакансією, мені не вказали, що я повинен буду виходити додатково в суботу,...  Читать отзыв На днях до мене подзвонили з Go to Germany з проханням залишити відгук на даному сайті, скинули силку і просили щоб я оцінив їхній сервіс і вказав позитивні та негативні моменти. Працював я біля Ханденхейма (здається так називалось те місто), був помічником кухаря, були невеликі розходження з запропонованою вакансією, мені не вказали, що я повинен буду виходити додатково в суботу, все інше стосовно роботи було так як мене запевняв менеджер Сергій. Скажу зразу запитуйтесь скільки вам будуть платити чистими, так як мені казали, що буде 10 євро за год, а отримував я 8 з копійками (зп оподатковувалась як виявилось). Житло мені знайшли по приїзду, не самі кращі апартаменти але точно кращі за українські гуртожитки, зато житло давалось безплатно. З харчуванням була біда, так як на роботі можна було їсти зі знижкою 15%, таке собі задоволення, беріть додаткові кошти на перший місяць на їжу, якщо у вас не передбачується безплатне харчування. Зі всіма витратами чистими виходило 1500-1600 в місяць. Коли я повинен був їхати я мусив затриматись на 3 дні поки зявиться транспорт, таке собі задоволення скажу я вам по 20 євро за сутку + харч. В цілому все було нормально, за інцедент з транспортом вибачились і дали знижку на наступну поїздку 20%). Думаю на зимові знову їду. Читав коментарі нижче, таке правда було, дайте відповідь у коментаріях, буду вдячний?
Достоинства:
  1. Швидко зробили документи, виїхав без затримок.
  2. По приїзду купили стартовий пакет для зв'язку.
  3. Знайшли добросовісного роботодавця.
Недостатки:
  1. Не організували вчасний виїзд.
  2. Не вказали, що повинен буду виходити по суботах.
  3. Не вказали, що зп оподатковується, розраховував на більшу суму.

Мій відгук

Гость Отзыв написан 3 января, 2019 год
Цього літа (2018) я працювала в Німеччині від фірми “Go to Germany” на вакансії робота на кухні в фаст-фуді, а саме McDonald’s. Як тільки ми знайшли цю фірму, ми з мамою дуже сумнівались чи їхати і чи це все легально, а то не дай Бог ще в поле вивезуть)) Моя мама попросила надати документ що ця фірма офіційно зареєстрована в...  Читать отзыв Цього літа (2018) я працювала в Німеччині від фірми “Go to Germany” на вакансії робота на кухні в фаст-фуді, а саме McDonald’s. Як тільки ми знайшли цю фірму, ми з мамою дуже сумнівались чи їхати і чи це все легально, а то не дай Бог ще в поле вивезуть)) Моя мама попросила надати документ що ця фірма офіційно зареєстрована в податковій, і їй не було відмовлено. Тому після довгих роздумів я вирішила поїхати. Так як всі мої документи були здані ще в лютому, мені залишалось тільки чекати кінця червня(зразу після сесії) для відправлення. На жаль наші запрошення були затримані на 2 тижні якщо не помиляюсь, і ми кожен день розчаровувались що втрачаєм гроші які могли заробити за ці дні в Німеччині. Але от настав довгоочікуваний день (13 липня якщо не помиляюсь), мені подзвонили і сказали що запрошення готове і відправлення групкою у 8 чоловік буде за 3-4 дні, а чому так довго тому що мали приїхати студенти з інших міст. День відправлення : зібрались на 11 годину в офісі , відправились приблизно 14-15 дня, десь за півтори години були вже на кордоні з Польщею на якому стояли найдовше зі всіх, але на це не повпливаєш тому як було так і було. Бус був дуже чистий і охайний, тільки вночі було прохолодно і на кріслах сильно не виспишся(Водій трохи блукав по Польщі і в тебе було відчуття ніби ти уже і не приїдеш до місця призначення. Під ранок (6 година) ми проснулись від слів водія що приїхали. Ми пішли на рецепцію але нам сказали що заселення відбувається з 8 години та й головної по тому ще нема. З рештою ми заселились і нам дозволили спочатку заплатити не всю суму, так як ми ще нічого не заробили, а після першої зарплати віддати іншу частину. Номер був дуже гарний, ліжка, чиста постіль , занадто м’ягкі подушки , стіл по середині, душова кабінка, 2 дзеркала, шафа для одягу, і ще одна за дверима під взуття. Біля нашого хостелу в межах 200-400м було 4 супермаркети, тому проблем з їжею не було. Єдиною дивинкою було те, що в неділю повністю все закрите. За декілька днів відбулася зустріч з головною, її звали Бетті. Вона дала нам підписати документи, свою пошту, номер(але подзвонити ми їй не могли, дивись мінуси), а також сказала кому, коли і куди приходити в свій Мак, бо в цієї мережі було щось 11 маків в Берліні. Перший робочий день нас зі всім познайомили , провели інструктаж з безпеки і сказали приблизні станції де ми будемо працювати (чи це лобі(тобто ти слідкуєш за чистотою в залі і на вулиці на терасах, якщо вони були при Маках, носиш брудні підноси, викидаєш сміття) чи це на станції картоплі фрі, чи це на станції напоїв і макфлурі). Загалом робота не важка, хоча одноманітна і дещо трііішки набридає кожного дня, але це можна знівелювати працівниками, можеш подружитись і проводити час на роботі в кайф. Після роботи ти міг проводити свій час як тобі заманеться, я готувала їсти на день-два наперед, щоб зранку тільки підігріти, а також ходила за покупками. Щодо вражень , їх було дуже багато, так як на свої вихідні ми старались кожного разу відвідати якусь нову пам’ятку архітектури або гастрономії (ням-ням)Берліну, наробити купу класних фоточок для соціальних мереж, дехто навіть відвідував інші міста, басейн. Досвід у спілкуванні ви гарантовано отримаєте чи то німецькою чи англійською, бо коли не знаєш як куди пройти ти маєш питати, а щоб спитати все обдумуєш щоб тебе правильно зрозуміли. Також отримаєте досвід у тій сфері де будете працювати, що теж досить корисно, часто роботодавці хочуть брати на роботу вже тих хто мав зв’язок з такими речами. Але пробувати таке вперше теж дуже цікаво.


Поради : Надавати студентам назву додатку(Maps.me) для пересування по місту в якому вони переживають, бо тим хто їде вперше знайти що,де,як – важко ; Надавати номери студентів(ті що погодяться) які вже їздили за такою програмою для тих хто ще не їздив щоб не було так страшно їхати, а особливо тим що вперше їдуть за кордон; Допомагати студентам з поверненням податку; Придбати свій , зручний транспорт, бо ціна не відповідає якості.

Instagram : https://instagram.com/maarzipanna?utm_source=ig_profile_share&igshid=wdvqudq29g2v
Facebook : https://www.facebook.com/profile.php?id=100005537716501
Достоинства:
  1. • Добряче підтягнула рівень німецької, а також англійської мови, а так як на роботі були робітники з різних країн, навіть почала мінімальне вивчення Італійської.
  2. • Вперше самостійно відвідала Німеччину а саме Берлін і закордон взагалі.
  3. • Заробила багато грошей, на поставлені собі цілі.
  4. • Широкий вибір вакансій, з яких ти можеш поперебирати що тобі найбільше підходить.
Недостатки:
  1. • Через невчасно виготовлені запрошення відтягнули наш від’їзд на 3 тижні, через що ми заробили менше грошей.
  2. • Не видали німецької сім картки для спілкування або мінімальних гігабайтів.
  3. • Незручний і дорогий транспорт, через що назад добирались своїм ходом.
  4. • Часто нервувались, через те ,що консультант не міг дати точної інформації, і ми думали що він ухиляє відповіді, через що переживання збільшувались.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 6 января, 2019 год
Дякуємо за ваш відгук, ми дуже вдячні за такі розгорнуті відгуки. Ми завжди реагуємо на них! Цього року ми вже працюємо над тим, щоб надавати більше інформаціх від студентів які вже скористалися нашими послугами.
Прошу фото цьогорічного транспорту)
Все для Вас! Компания Go to Germany - Компания Go to Germany -

Про Go to Germany

Анастасія Отзыв написан 11 декабря, 2018 год
Привіт всім, сьогодні до мене подзвонили з цієї компані і попросили оцінити їхню роботу, напишу все, що думаю. Я працювала на полі, збирала полуницю. Робота тяжка, ну принаймні мені було тяжко, дівчатам які зі мною працювали було нормально тому відмічу, що робота не для кожного мені не сподобалось. Але заплатили добре і без затримок тому не можу сказати, що...  Читать отзыв Привіт всім, сьогодні до мене подзвонили з цієї компані і попросили оцінити їхню роботу, напишу все, що думаю. Я працювала на полі, збирала полуницю. Робота тяжка, ну принаймні мені було тяжко, дівчатам які зі мною працювали було нормально тому відмічу, що робота не для кожного мені не сподобалось. Але заплатили добре і без затримок тому не можу сказати, що все було погано. За місяць виходило 1450 з вичитаним податком, житло було включене, на харчування ми тратили найбільше 350Євро тому виходило і 108 за життло, тому виходило 1000Євро чистими... Такі справи, менеджери адекватні та ввічливі на відміну від деяких компаній по працевлаштуванню у які я зверталась це однозначно плюс, вони навіть дзвонили та питались чи є якісь проблеми та питання. В цілому все нормально, але я вважаю, що менеджери могли б краще підібрати мені вакансію яка мене б влаштувала, мене переконали у тому, що я справлюсь з цією роботою сказали, що вона тяжка але багато дівчат їздили та працювали, ще й мови там знати не треба було. Пропозиція для компанії давайте більше вакансій без знань мови, бо коли я перший раз зверталась у вас було 5 вакансій, а через чотири дні коли ви мені передзвонили ні одної з них у вас вже не було.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 12 декабря, 2018 год
Доброго дня Анастасія, у нас насправді великий вибір вакансій, менеджер Вас повідомив, щоб Ви дали відповіть як найшвидше так як вакансії без знання мови дуже швидко розбирають. Менеджер дзвонив Вам кожного дня але зміг дозвонитися тільки на 4 день, коли більшості з них вже не було також Вам було запропоновано дати завдаток, щоб Вас Анастасія перевели на резерв (у такому випадку Вас в першу чергу будуть повідомляти та пропонувати вакансії які ще не пропонують іншим) але Ви відмовились. Ми працюємо над тим, щоб у нас було більше вакансій без знання мови та не виникало дифіциту. Дякуємо за ваш відгук, працюємо для Вас.



Компания Go to Germany

Компания Go to Germany
Чтобы добавить описание, напишите нам на обратную связь




Вам необходимо войти или зарегистрироваться
fullscreen
close