Компания Go to Germany отзывы

Отзывы клиентов, сотрудников, отзывы о работодателях
Компания Go to Germany
4.0 5
44 отзыва / 27498 просмотров

Ужасная фирма

Я Отзыв написан воскресенье, 16 июня
Нахожусь в Германии по вакансии. Компания ужасная, водителя некомпетентны, грубо общаются. В день выезда узнала что еду в другой город, не могут назвать точный адрес куда едем. Жильё ужасное, соседи шумные, пьяные. Посуды в хостеле нет ( хотя перед выездом уточняли что нужно брать). Менеджер компании сказал ничем помочь не могу.
Крайне некомпетентные. Не рекомендую. Шарашкина контора
Нахожусь в Германии по вакансии. Компания ужасная, водителя некомпетентны, грубо общаются. В день выезда узнала что еду в другой город, не могут назвать точный адрес куда едем. Жильё ужасное, соседи шумные, пьяные. Посуды в хостеле нет ( хотя перед выездом уточняли что нужно брать). Менеджер компании сказал ничем помочь не могу.
Крайне некомпетентные. Не рекомендую. Шарашкина контора

Не советую

Виктория Кравченко Отзыв написан четверг, 30 мая
Ехала на сбор клубники в город возле Штутгарда,обещали зарплату 9 евро в час,хорошие условия жилья,что нас будут отвозить в магазин на машине. Когда приехала,то была в шоке от условий (какой то склад) без интернета нужно было 15 минут идти и сидеть под магазином,что бы поговорить с родными и зарплата от выработки (4 евро ящик) и еще минус жилье каждый день...  Читать отзыв Ехала на сбор клубники в город возле Штутгарда,обещали зарплату 9 евро в час,хорошие условия жилья,что нас будут отвозить в магазин на машине. Когда приехала,то была в шоке от условий (какой то склад) без интернета нужно было 15 минут идти и сидеть под магазином,что бы поговорить с родными и зарплата от выработки (4 евро ящик) и еще минус жилье каждый день 5,5 евро.Работа не 8 часов как обещали,а 12 и даже больше.На машине никто никого не возит,а пешком.В итоге вернулась домой,потому что заработать было нереально. Звонили в компанию,перевести они никуда не смогли и деньги не возвращают,а там приличная сумма за эту поездку была Компания Go to Germany - Не советую Компания Go to Germany - Не советую Компания Go to Germany - Не советую
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany понедельник, 3 июня
Доброго дня!
Так, на цій ваканції дійсно умови не є одні з найкращих , але, так як, Ви були про це повідомлені
,тому Ви, звичайно, що маєте право на висловлення власної думки, але наскільки вона коректна? Враховуючи, що Ви володіли інформацією на рахунок умов вакансії повністю, і самі ж після опису вакансії погодилися на неї?
Ми вам пропонували поїхати на інакшу вакансію , але ви обрали саме цю.
Відповідно на цю ваканцію була знижка 50%. Щодо самих умов , то це річ відносна і в нас були студенти,
які були задоволені цією вакансією, комусь підходить, комусь ні. Тому, ще раз наголошуємо, це був Ваш вибір.

Жахлива компанія!

Гость Отзыв написан 8 мая, 2019 год
Їздили ми минулим літом від цієї компанії до Німеччини!Я нікому не раджу, мало того що ми заплатили більше чим інші(студенти які їздили від інших компаній), так нам наобіцяли вихідних(яких ми взагалі не мали), 8,53 євро в годину(отримували ми 6,32).Потім ми потрапили в такі умови, що я не не бажаю нікому таких умов(крім працівників компанії)!Їхали ми збирати ягоду, говорили нам що...  Читать отзыв Їздили ми минулим літом від цієї компанії до Німеччини!Я нікому не раджу, мало того що ми заплатили більше чим інші(студенти які їздили від інших компаній), так нам наобіцяли вихідних(яких ми взагалі не мали), 8,53 євро в годину(отримували ми 6,32).Потім ми потрапили в такі умови, що я не не бажаю нікому таких умов(крім працівників компанії)!Їхали ми збирати ягоду, говорили нам що це буде полуниця/малина/черешня, а весь час ми збирали полуницю і рвали бур’ян в наший зріст, а то і більше(про який взагалі нам взагалі ніхто не говорив)!Умови проживання також жахливі, це були бараки(з нами проживали румуни(цигани))!Коли приїхали представники компанії і хотіли почути наші відгуки про їх компанію, відгуки вони отримали(але ви самі розумієте які вони мали відгуки), все що ми отримали у відповідь це не цензурна лексика!Дорога коштує в середньому одна сторона 40 євро, ми заплатили 135 євро від компанії!Коли ми звертались, що в нас проблеми,що жахливе ставлення(що нам просто не дають ні одного вихідного за місяць)наша компанія говорила що нічим не допоможе!Є ще багато чого написати, але компанія жахлива!
Нам дуже прикро за таку ситуацію. І Ви майже все достовірно написали, окрім : 1.дороги. Вона не може коштувати 40€. Бла бла кар в маштабах компанії це не серйозно. Ми вже врахували цей момент і тепер дорога максимум 100€. 2. Румуни є майже на всіх вакансіях, і не коректно їх називати циганами 3.Щодо не цензурної лексики - керівники компанії двічі їздили до студентів щоб вирішити усі питання, і нецензурної лексики там не було.
Нам дійсно дуже прикро за таку ситуацію, яка виникла. Нажаль умови про які нам повідомив роботодавець не відповідали дійсності. Ми це все врахували- відтепер кожна вакансія перед погодженням- прохолить перевірку в три етапи. І Ви прекрасно знаєте що усім студентам які працювали на цій компанії ми або повертали частину коштів моральної компенсації, або надавали суттєві знижки на наступні вакансії

Гімняні люди, такі й послуги - гівняні!

Анастасія (Украина, Shevchenko) Отзыв написан 26 ноября, 2018 год
Компанія Go to Germany - це ще те угрупування недоумків, яке намагається обдерти до останньої нитки. Ціна вакансії 370 євро, враховуючи, що за таку саму вакансію у іншій компанії Ви заплатите не більше 200 євро, при тому з цими людьми житимте в однакових умовах, під однієї кришею.
Про дорогу,яку вони власне організовували, взагалі мовчу - оплата втрьохкратному розмірі...  Читать отзыв
Компанія Go to Germany - це ще те угрупування недоумків, яке намагається обдерти до останньої нитки. Ціна вакансії 370 євро, враховуючи, що за таку саму вакансію у іншій компанії Ви заплатите не більше 200 євро, при тому з цими людьми житимте в однакових умовах, під однієї кришею.
Про дорогу,яку вони власне організовували, взагалі мовчу - оплата втрьохкратному розмірі та ще й тривалістю 38 годин - жах. І ні, діло не в дорозі самій,та не в очікуваннях на кордоні. Переконана у цьому, тому що назад шлях відбувався із зовсім іншим водієм,який не має стосунку до цих нікчем і тривала дорога всього лише 12 годин, цікаво? і вартувала 50 євро, а не як в них - 150! Це вкотре доводить їхню організованість.
До того ж, як вони Вас ласо годують словами *у нас 20 працівників і 7 з них розмовляють німецькою*, не знаю як вони там так розмовляють(ХАХА, що я жодного разу не чула), що побоялись відпустити з нами, студентами перекладача,яки в ідеалі мав би бути від компанії. ЩО є логічно, адже перекладач порібен, аби з*ясувати усі питання із роботодавцем на місці- проживання, робота, заробітня плата та інші питання. І до Вашого відома, так як у їхньому стилі писати :* ми самостійно відправляємось на роботу в НІмеччину ,аби перевірити умови праці і тд*. Нікуди поліглоти не відправляються до Вас і нічого не перевіряють, вони ВИМАГАЮТЬ від Вас при Вашому приїзді,аби ви все детально розповіли про умови праці та проживання, та просять фото, а потім вдало маніпулюють інформацією!
Окрім цього, вони вміють вдало водити за носа, на свою вакансію я мала б відправитися 1 травня, в результаті поїхала 24 червня. Так і ще й отримала не ту вакансію, яку обіцяли ще взимку, а на зовсім іншу, робота першим чином відбувалась нелегально, за умови!! , що в подальшому ( за їхніми словами) легалізацію я отримаю через тиждень. Нічого подібно, цього не відбулось, документ отримала у кінці сепня та ще й фальшивку. Я не знаю, чому ще досі є ця компанія і чому її ніхто не розніс ЩЕ до чортів. Ці люди не заслуговують позитивного відгуку, вони не відповідальні, несерйозні і справжні брехуни!Я поняття не маю, за що вони взяли 370 євро й досі! ні за що!

( до попереднього, адже, ви блокуєте, негативні коментарі в свою сторону, тому доводиться писати окремим повдомленням)
Панове, попрошу не надсилати мені у відповідь *відео інспектування* - навіть не двитимуся, дарма не гаятиму час! Я, як ніхто інший, знаю, як відбуваються ваші зйомки і за яким сценарієм, тому дарма.
Отож, погано справляється ваш персонал (німецькомовний - хахаха). Доволі дивно, адже ви отримуєте за це щомісячну зарплатню.
Тому що мені довелось дізнаватись умови праці та проживання безпосерньо на місці, із роботодавцем, у Німеччині, САМОСТІЙНО! Після того, як від вашої компанії водій, який висловлював нецензуру після кожного слова, відвіз нас, групу студентів, у зовсім іншу країну, ВИ НАКИВАЛИ П'ЯТАМИ.
Але з'явились тоді, коли Вам було це потрібно - тобто у час, коли ми спробували усе на власній шкурі. Чи, можливо, Ви забули як персонал від компанії писав повідомлення із проханням розповісти усе про умови, як нам живеться, надіслати фото( місця проживання і з поля), зняти ролики? Цікаво, чому я мала б у той час займатись такими дурницями, якщо це ВАШІ обов'язки?
Мабуть, це ще раз вказує на вашу невідповідальність та про те, яких Ви фахівців обираєте на роботу (про водія я вже все сказала, це взагалі окрема розмова).
Хоча є й плюс - ви непогано вмієте займатись монтажем відо та є чудовими фоторедакторами, якби не це, то горіла б ваша задниця!!)))
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 27 ноября, 2018 год
Доброго дня Анастасія.
Так ми в значні мірі з Вами погоджуємось. Ми допуслились багатьох помилок у наші з вами співпраці, але ми вже їх виправили.
1. Тепер послуги транспорту коштують 100Є у будь-який куточок Німеччини, дорога до України є завжди дешевша так як водії по можливості беруть всіх бажаючих по низькі ціні, щоб не їхати пустими.
2. Прошу посилання на приклади відео інспектування https://drive.google.com/open?id=1fBZh2EbocuzyyrLCb8-n8HvMbr9UoC1c
Будь-ласка не пишіть суб'єктивну інформацію, про маніпулювання та подібні речі. Німецькомовний персонал у нас для того, щоб Вам не потрібно було узгоджувати питання заробітньої платні, житла та інших подібних питань, а не для того, щоб відправляти 7 людей на 100-200 груп, практично в один той самий проміжок часу.
Просимо у Вас та всіх хто побував на дані вакансії пробачення, якщо їх щось не влаштувало, у нас виникли проблеми і ми були вимушені зробити "перекидку" на іншу вакансію для того, щоб люди не залишились без роботи, ZAV вимагав очікувати 2 місяці для зміни дозволів на іншу роботу. Це далеко не найкращий приклад надання наших послуг, ми зробили висновки та більше не допустимо подібних помилок. Вас Анастасія, попрошу більше не користуватись подібним словниковим запасом, об'єктивності він не прибавляє.

Увага!!!! Шахраї!!!

Роїк Неля (Украина) Отзыв написан 13 ноября, 2018 год
УВАГА!!! ШАХРАЇ!!
Я Роїк Н. М., звертаюсь до всіх студентів, які зацікавлені роботою в Німеччині. Львівська компанія шахраїв "Go to Germany", яка так чудово дурить студентів своїми "консультаційними послугами". Згідно за консультацією адвокатів, фірма не є зареєстрованою офіційно, а тому подати судову скаргу, щоб повернути свої гроші буде трішки важко. Співчуваю всім учасникам, які були в Німеччині за цією...  Читать отзыв
УВАГА!!! ШАХРАЇ!!
Я Роїк Н. М., звертаюсь до всіх студентів, які зацікавлені роботою в Німеччині. Львівська компанія шахраїв "Go to Germany", яка так чудово дурить студентів своїми "консультаційними послугами". Згідно за консультацією адвокатів, фірма не є зареєстрованою офіційно, а тому подати судову скаргу, щоб повернути свої гроші буде трішки важко. Співчуваю всім учасникам, які були в Німеччині за цією фірмою.
Робота в Німеччині за кордоном для студентів не коштує більше ніж 250€, а в "наших шахраїв" більш ніж 475€. Окрім того ті ж самі шахраї пропонують мінім.зар плату 7.5€ тоді як сер.плата 9-10€. Тобто фірма отримує від студента не лише вартість вакансії 500€ - 15 000 грн, але й додаткове 1 - 1,5€ від кожної відпрацьованої год студентом.

© Прошу всіх небайдужих поширити цей запис та не дозволити комусь нажитися на наших грошах !!!
1 не согласен
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 15 ноября, 2018 год
Доброго дня Роїк Неля, хочу прояснити ситуацію, та попросити більше не висувати необґрунтовані звинувачення. Ваша аргументація стосовно ціни абсолютно безпідставна, так як на ринку існують різні ціни, у нас бувають вакансії і по 300 євро. Ми займаємось постійним покращенням сервісу, кожна проблема яка виникала у нас з клієнтом вирішується по мірі можливості, а також приймаються міри для того щоб такого більше не повторилось, наші послуги стають якіснішими кожного разу. В додаток до ціни, яка на вашу думку занадто висока, ми займаємось інспектуванням місць роботи, наші співробітники проводять інспектування та беруть інтерв’ю у студентів які вже поїхали, та роботодавців, згодом будуть викладені фото та відео звіти. Я розумію, що ви ображені за те, що Вам не повернули 200 євро, тому ви розповідаєте такі необ’єктивні речі (що ми отримуємо з кожного студента якісь кошти за годину та те, що компанія офіційно не зареєстрована). Зрозумійте, що компанія пішла Вам на зустріч, Ви не змогли по особистих причинах поставити печатки в навчальному закладі у визначений період (в останній момент Ви повідомили нас, що у Вас є ще практика), ми запропонували Вам поїхати в час, так само на літній період на менший проміжок часу на вакансію по зборі грибів яка коштувала на той час більше 300 євро по ціні вашого завдатку - 200 євро. Ви відмовились та вимагали повернення коштів які не передбачались договором, по причині того, що проблема з вашої сторони кошти не повертаються. Дякуємо за Ваш відгук.

Не рекомендую

Тарас (EU) Отзыв написан 7 ноября, 2018 год
Мали їхати на осінь через цю копманію але вони не відкрили візу через що тепер не відають гроші які ми їм заплатили за поїздку Мали їхати на осінь через цю копманію але вони не відкрили візу через що тепер не відають гроші які ми їм заплатили за поїздку

Аферисти

Гість (EU) Отзыв написан 1 октября, 2018 год
Не вірте,дочка їздила,то жах (за який ще треба добре приплатити).
Позитивні відгуки від самих працівників компанії, а негативні просто видаляють і тут і на фб сторінці.деякі ще просто не встигли. Логісти і менеджери це щось!
Не вірте,дочка їздила,то жах (за який ще треба добре приплатити).
Позитивні відгуки від самих працівників компанії, а негативні просто видаляють і тут і на фб сторінці.деякі ще просто не встигли. Логісти і менеджери це щось!

Брехуни і безвідповідальні!!!

Гость (Украина) Отзыв написан 24 сентября, 2018 год
Обіцяють одне, а коли приїдете - буде зовсім інша робота... І як ви будете повертатись в Україну, то їх теж не буде цікавити, бо вони вже з вас врвали своїх 500- 600 євро. Дальше вирішуйте свої проблеми самі... Якщо попадете на нормального німця, то ще можна з ними хоч щось вирішити, якщо знаєте їхню мову... А GO TO GERMANY просто...  Читать отзыв Обіцяють одне, а коли приїдете - буде зовсім інша робота... І як ви будете повертатись в Україну, то їх теж не буде цікавити, бо вони вже з вас врвали своїх 500- 600 євро. Дальше вирішуйте свої проблеми самі... Якщо попадете на нормального німця, то ще можна з ними хоч щось вирішити, якщо знаєте їхню мову... А GO TO GERMANY просто бере гроші і потім їм вже на вас наплювати... Директор А. Рак і його "подєльники" - це лохотронщики!!!

Потеряное лето

Гость (Украина) Отзыв написан 16 сентября, 2018 год
Здраствуйте, коротко опишу ситуацию которая сложилась с компанией Go to Germany.Собрались мы с другом на работу в германию, обратились в указаную компанию, в апрели уже готовые документы были отрпавлены в германию с обещанием работы с июня по август. В середине мая мы узнали(хочу подчеркнуть что не нас уведомили, а именно мы узнали) что был утрачен контакт с роботодателем и по...  Читать отзыв Здраствуйте, коротко опишу ситуацию которая сложилась с компанией Go to Germany.Собрались мы с другом на работу в германию, обратились в указаную компанию, в апрели уже готовые документы были отрпавлены в германию с обещанием работы с июня по август. В середине мая мы узнали(хочу подчеркнуть что не нас уведомили, а именно мы узнали) что был утрачен контакт с роботодателем и по этой причине нам подыскали вакансию на июль. Уже один месяц утрачен....Мы целый июнь готовились, ждали ответа и на удивление в конце месяца никакого конкретного результата. Нас уверили что документы в оброботке и 100% что все хорошо просто небольшая задержка....так прождали мы до 12 июля. Потом через знакомых(которые живут в Германии и обратились напрямую в биржу ЦАВ) что документов на наши фамилии нет. Сотрудникик компании сказали что это не их вина и просто вернули деньги. Это все что я хотел написать, о том стоит ли обращаться в эту компанию судите сами.
Недостатки:
  1. Всю информацию приходиться узнавать самостоятельно, сотрудники компании не считают нужным держать контакт с клиентом

Отзыв о компании "Go To Germany"

Олег (Франция, Very) Отзыв написан 19 июня, 2018 год
http://gotogermany.org/gotogermany
Всем привет!
Прежде чем обратится в данную кампанию по трудоустройству прочитайте мой отзыв!
Позвонили нам с девушкой в начале мая 2018 года и предложили вакансию на сбор клубники под г. Лейпциг. Менеджер Руслан скинул нам презентацию. На тот момент мы ждали документы от другого агенства чтобы их подписать и уехать на работу 20 июня 2018 года. Но Руслан...  Читать отзыв
https://gotogermany.org/gotogermany

Всем
привет!

Прежде чем обратится в данную кампанию по трудоустройству прочитайте мой отзыв!

Позвонили нам с девушкой в начале мая 2018 года и предложили вакансию на сбор клубники под г. Лейпциг. Менеджер Руслан скинул нам презентацию. На тот момент мы ждали документы от другого агенства чтобы их подписать и уехать на работу 20 июня 2018 года. Но Руслан сказал что здесь всё будет ЧЁТКО, нас не прокидают и тп. Мы поверили и согласились, так как ЗП вышла бы здесь больше.

В итоге, проходит 2-3 недели, звонит девушка с Go To Germany, с которой ранее мы не общались, и говорит, что их якобы КИНУЛ работодатель и они нам предлагают ту же самую работу в г. Гамбург. Мы были немного в шоке от этой новости но требовать деньги обратно мы не могли по условиям договора. (хотя это бы наверное и сделали так как мы не могли так РИСКОВАТЬ).

За полторы недели до выезда нам звонят опять! И говорят что работодатель с Гамбурга их тоже КИНУЛ! Мы в недоразумении... Нам говорят что 1000 % мы поедем уже в .... Штутгардт и о нас уже знает работодатель.

15 ИЮНЯ нам звонит девушка и говорит, что и с этим работодателем ничего не получается! И мы уже ТОЧНО поедем в Бремен, осталось только подождать приглашения и всё. И МЫ ОПЯТЬ ИМ ПОВЕРИЛИ!!!

Сегодня, 19 июня мне звонит РУСЛАН и говорит, ЧТО МЫ НИКУДА НЕ УЕЗЖАЕМ. На вопросы "ПОЧЕМУ?' ответ точный дать не может.

Предложил нам возврат средств в ТЕЧЕНИИ 2-Х НЕДЕЛЬ!!! 2-Х недель.... В итоге мы протелели с работой вообще!!!

Если бы можно было поставить оценку "УЖАСНО", мы бы это и сделали!!!

НЕ РЕККОМЕНДУЮ АГЕНСТВО "GO TO GERMANY". Очень жалеем что связались с ними... Надеюсь с вами такой ситуации не будет.

Всем мир!
Достоинства:
  1. Нету
Недостатки:
  1. Много обещают, в итоге ничего!
2 не согласны Показать 5 ответов

Проблема

Василь Отзыв написан 22 января, 2019 год
Працюю зараз в Макдональдсі. Замість обіцяних 39 годин є 27. Мененджери не можуть вирішити це. Боюся, що не вистачить на прожиття, про заробіток мовчу. Працюю зараз в Макдональдсі. Замість обіцяних 39 годин є 27. Мененджери не можуть вирішити це. Боюся, що не вистачить на прожиття, про заробіток мовчу.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 23 января, 2019 год
Василь, в інших макдональдсах наприклад в Берліні такого нема.
Як ми зрозуміли це політика маків - нема роботи - дякую за те, що зробили.
Це наша провина так як ми не попередили, що таке можливе.
Приносимо пробачення, намагаємось вирішити проблему по мірі можливості та думаємо як компенсувати Вам збитки.

Некомпетентны

Рита (Украина) Отзыв написан 26 сентября, 2018 год
Попытаюсь расписать все очень подробно! У меня уже есть опыт такого рода программ, поэтому мне есть с чем сравнивать. 
Итак, я пришла в агенство в марте 2018 года. Я планировала ехать в июля. Я пришла и сразу была подписывать договор, так как времени оставалась не так уж и много.
Почему я выбрала именно GoToGermany?Потому что у них нет такого...  Читать отзыв
Попытаюсь расписать все очень подробно! У меня уже есть опыт такого рода программ, поэтому мне есть с чем сравнивать. 
Итак, я пришла в агенство в марте 2018 года. Я планировала ехать в июля. Я пришла и сразу была подписывать договор, так как времени оставалась не так уж и много.
Почему я выбрала именно GoToGermany?Потому что у них нет такого понятия, как собеседования с работадателем, я сильно переживала, что могу просто не подойти и возможность поехать в Германию просто уйдет в никуда. И ты сам выбираешь место, в которое ты хочешь поехать. И Слава Богу, я попала не в совсе немецкую глушь (ну, все относительно). Моя вакансия стоила 450 евро(у каждой вакансии своя стоимость). Как мне сказали, это зависит от места, вакансии и тд. Но вакансия в Дрездене(на окраине, до центра 1 час на общественном транспорте), тем более, что это Восточная Германия. Как для меня, так такая цена вообще ничем не обусловлена. Перед этим мне предлагали работу в 40 км от Мюнхена за 490 евро. Но я думаю вы понимаете разницу между Баварией и Саксонией. Итак, я сходу выбрала вакансию. НО на этом этапе вы должны адекватно оценивать сами свой немецкий язык. Я была на начальном уровне тогда и понимала , что не смогу работать официантом, но один из сотрудников(не мой менеджер в дальнейшем) уговаривал меня выбрать работу официанта, обосновывая тем, что я заработаю 1500 евро в месяц. Но у меня есть опыт работы заграницей и я понимаю, как это работать официантом. А этот сотрудник походу не очень. Это второй минус после стоимости, что не все сотрудники до конца понимают, как это работать в Германии.
Далее был этап отправки документов. Я заполнила все документы в 20-х числах марта, и до середины апреля не было никакой информации. Потом я асе же написала сама и спросила , все ли нормально. И оказалось, что нужно изменить даты в анкете. В СМЫСЛЕ??? Прошел 1 месяц и только тогда стало ясно, что нужно менять даты. Я была в шоке немного. Приглашение я ждала аж до 26 июня.
И теперь самое интересное. Как только я подписывала договор НИКТО не говорил о том, что ВСЕ должны обязательно ехать вместе. И тут оказывается, что нам организую автобус за 85 ЕВРО!!!! ЧЕ ВООБЩЕ. И это только до Дрездена. (Я нашла автобус за 38 евро) Ребята ехали до Франкфурта за 130 евро. Это наглость. И мы ехали 12 часов!!! При том, что границу мы прошли за 40 минут. И когда я пришла в офис за документами за 2 дня до отъезда и сказать, что я еду своим маршрутом, на меня логист(Иван) просто начал кричать. Также мне не понятен тот факт, почему не было контакта с работадателем и у него со мной тоже! Общие вопросы всегда обсуждаются на собеседовании, но его же не было. И почему нельзя было познакомить людей, которые должны жить вместе 3 месяца. Так обычно делают.
Как мы приехали в наш пункт назначения, оказалось, что я уже не помощник повара на кухне, а буду работать в хаускипинге. А вы бы только знали, как это скучно. Также мне изначально говорили, что это проверенный работодатель и к нему уже ездили, но на самом деле, они принимали украинских студентов первый раз. И помните, я говорила за 1500 евро в месяц. Так вот 1 августа мы получили первую зарплату и увидели суму 750 евро)))))) а где 1500, а? А мы работали 180 часов и ставка 8,84 в час.(к тому же, чаевых у официанта тоже не было) Я уже работала в Америке и знала, что есть налог, который в Германии очень немаленький. Каждый месяц мы платили около 300 евро налога. ВСЕГДА ФИЛЬТРУЙТЕ ИНФОРМАЦИЮ! 
На протяжении всего времени нам писал Василий, спрашивал как дела и тд. Это плюс. Сервис на уровне. И, кстати, приглашение, которое я ждала 2 месяца. Его как бы должны были отправить на почту. Во-первых, почему его не отправили, и во-вторых, где оригинал, который я ждала 2 месяца. Этот момент я не совсем уяснила. 
Результат: не смотря, на все, что было, я бы наверное обратились еще раз в эту компанию еще раз. Вы сами выбираете себе место работы(если вам повезет, то вы будете работать по своей вакансии, но из 7 человек 3 не работала по своей вакансии. И я бы просто попросила контакты работодателя. Не думайте, что вам никто не ответит. Все ответят. Потому что все получается, как испорченый телефон. И сама бы уточнила все информацию, которая меня интересует, и попросила копию договора о трудоустройстве отправить на почту. 
Вот такой опыт работы с GoToGermany.

Мій відгук

Гость Отзыв написан 3 января, 2019 год
Цього літа (2018) я працювала в Німеччині від фірми “Go to Germany” на вакансії робота на кухні в фаст-фуді, а саме McDonald’s. Як тільки ми знайшли цю фірму, ми з мамою дуже сумнівались чи їхати і чи це все легально, а то не дай Бог ще в поле вивезуть)) Моя мама попросила надати документ що ця фірма офіційно зареєстрована в...  Читать отзыв Цього літа (2018) я працювала в Німеччині від фірми “Go to Germany” на вакансії робота на кухні в фаст-фуді, а саме McDonald’s. Як тільки ми знайшли цю фірму, ми з мамою дуже сумнівались чи їхати і чи це все легально, а то не дай Бог ще в поле вивезуть)) Моя мама попросила надати документ що ця фірма офіційно зареєстрована в податковій, і їй не було відмовлено. Тому після довгих роздумів я вирішила поїхати. Так як всі мої документи були здані ще в лютому, мені залишалось тільки чекати кінця червня(зразу після сесії) для відправлення. На жаль наші запрошення були затримані на 2 тижні якщо не помиляюсь, і ми кожен день розчаровувались що втрачаєм гроші які могли заробити за ці дні в Німеччині. Але от настав довгоочікуваний день (13 липня якщо не помиляюсь), мені подзвонили і сказали що запрошення готове і відправлення групкою у 8 чоловік буде за 3-4 дні, а чому так довго тому що мали приїхати студенти з інших міст. День відправлення : зібрались на 11 годину в офісі , відправились приблизно 14-15 дня, десь за півтори години були вже на кордоні з Польщею на якому стояли найдовше зі всіх, але на це не повпливаєш тому як було так і було. Бус був дуже чистий і охайний, тільки вночі було прохолодно і на кріслах сильно не виспишся(Водій трохи блукав по Польщі і в тебе було відчуття ніби ти уже і не приїдеш до місця призначення. Під ранок (6 година) ми проснулись від слів водія що приїхали. Ми пішли на рецепцію але нам сказали що заселення відбувається з 8 години та й головної по тому ще нема. З рештою ми заселились і нам дозволили спочатку заплатити не всю суму, так як ми ще нічого не заробили, а після першої зарплати віддати іншу частину. Номер був дуже гарний, ліжка, чиста постіль , занадто м’ягкі подушки , стіл по середині, душова кабінка, 2 дзеркала, шафа для одягу, і ще одна за дверима під взуття. Біля нашого хостелу в межах 200-400м було 4 супермаркети, тому проблем з їжею не було. Єдиною дивинкою було те, що в неділю повністю все закрите. За декілька днів відбулася зустріч з головною, її звали Бетті. Вона дала нам підписати документи, свою пошту, номер(але подзвонити ми їй не могли, дивись мінуси), а також сказала кому, коли і куди приходити в свій Мак, бо в цієї мережі було щось 11 маків в Берліні. Перший робочий день нас зі всім познайомили , провели інструктаж з безпеки і сказали приблизні станції де ми будемо працювати (чи це лобі(тобто ти слідкуєш за чистотою в залі і на вулиці на терасах, якщо вони були при Маках, носиш брудні підноси, викидаєш сміття) чи це на станції картоплі фрі, чи це на станції напоїв і макфлурі). Загалом робота не важка, хоча одноманітна і дещо трііішки набридає кожного дня, але це можна знівелювати працівниками, можеш подружитись і проводити час на роботі в кайф. Після роботи ти міг проводити свій час як тобі заманеться, я готувала їсти на день-два наперед, щоб зранку тільки підігріти, а також ходила за покупками. Щодо вражень , їх було дуже багато, так як на свої вихідні ми старались кожного разу відвідати якусь нову пам’ятку архітектури або гастрономії (ням-ням)Берліну, наробити купу класних фоточок для соціальних мереж, дехто навіть відвідував інші міста, басейн. Досвід у спілкуванні ви гарантовано отримаєте чи то німецькою чи англійською, бо коли не знаєш як куди пройти ти маєш питати, а щоб спитати все обдумуєш щоб тебе правильно зрозуміли. Також отримаєте досвід у тій сфері де будете працювати, що теж досить корисно, часто роботодавці хочуть брати на роботу вже тих хто мав зв’язок з такими речами. Але пробувати таке вперше теж дуже цікаво.


Поради : Надавати студентам назву додатку(Maps.me) для пересування по місту в якому вони переживають, бо тим хто їде вперше знайти що,де,як – важко ; Надавати номери студентів(ті що погодяться) які вже їздили за такою програмою для тих хто ще не їздив щоб не було так страшно їхати, а особливо тим що вперше їдуть за кордон; Допомагати студентам з поверненням податку; Придбати свій , зручний транспорт, бо ціна не відповідає якості.

Instagram : https://instagram.com/maarzipanna?utm_source=ig_profile_share&igshid=wdvqudq29g2v
Facebook : https://www.facebook.com/profile.php?id=100005537716501
Достоинства:
  1. • Добряче підтягнула рівень німецької, а також англійської мови, а так як на роботі були робітники з різних країн, навіть почала мінімальне вивчення Італійської.
  2. • Вперше самостійно відвідала Німеччину а саме Берлін і закордон взагалі.
  3. • Заробила багато грошей, на поставлені собі цілі.
  4. • Широкий вибір вакансій, з яких ти можеш поперебирати що тобі найбільше підходить.
Недостатки:
  1. • Через невчасно виготовлені запрошення відтягнули наш від’їзд на 3 тижні, через що ми заробили менше грошей.
  2. • Не видали німецької сім картки для спілкування або мінімальних гігабайтів.
  3. • Незручний і дорогий транспорт, через що назад добирались своїм ходом.
  4. • Часто нервувались, через те ,що консультант не міг дати точної інформації, і ми думали що він ухиляє відповіді, через що переживання збільшувались.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 6 января, 2019 год
Дякуємо за ваш відгук, ми дуже вдячні за такі розгорнуті відгуки. Ми завжди реагуємо на них! Цього року ми вже працюємо над тим, щоб надавати більше інформаціх від студентів які вже скористалися нашими послугами.
Прошу фото цьогорічного транспорту)
Все для Вас! Компания Go to Germany - Компания Go to Germany -

Про Go to Germany

Анастасія Отзыв написан 11 декабря, 2018 год
Привіт всім, сьогодні до мене подзвонили з цієї компані і попросили оцінити їхню роботу, напишу все, що думаю. Я працювала на полі, збирала полуницю. Робота тяжка, ну принаймні мені було тяжко, дівчатам які зі мною працювали було нормально тому відмічу, що робота не для кожного мені не сподобалось. Але заплатили добре і без затримок тому не можу сказати, що...  Читать отзыв Привіт всім, сьогодні до мене подзвонили з цієї компані і попросили оцінити їхню роботу, напишу все, що думаю. Я працювала на полі, збирала полуницю. Робота тяжка, ну принаймні мені було тяжко, дівчатам які зі мною працювали було нормально тому відмічу, що робота не для кожного мені не сподобалось. Але заплатили добре і без затримок тому не можу сказати, що все було погано. За місяць виходило 1450 з вичитаним податком, житло було включене, на харчування ми тратили найбільше 350Євро тому виходило і 108 за життло, тому виходило 1000Євро чистими... Такі справи, менеджери адекватні та ввічливі на відміну від деяких компаній по працевлаштуванню у які я зверталась це однозначно плюс, вони навіть дзвонили та питались чи є якісь проблеми та питання. В цілому все нормально, але я вважаю, що менеджери могли б краще підібрати мені вакансію яка мене б влаштувала, мене переконали у тому, що я справлюсь з цією роботою сказали, що вона тяжка але багато дівчат їздили та працювали, ще й мови там знати не треба було. Пропозиція для компанії давайте більше вакансій без знань мови, бо коли я перший раз зверталась у вас було 5 вакансій, а через чотири дні коли ви мені передзвонили ні одної з них у вас вже не було.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 12 декабря, 2018 год
Доброго дня Анастасія, у нас насправді великий вибір вакансій, менеджер Вас повідомив, щоб Ви дали відповіть як найшвидше так як вакансії без знання мови дуже швидко розбирають. Менеджер дзвонив Вам кожного дня але зміг дозвонитися тільки на 4 день, коли більшості з них вже не було також Вам було запропоновано дати завдаток, щоб Вас Анастасія перевели на резерв (у такому випадку Вас в першу чергу будуть повідомляти та пропонувати вакансії які ще не пропонують іншим) але Ви відмовились. Ми працюємо над тим, щоб у нас було більше вакансій без знання мови та не виникало дифіциту. Дякуємо за ваш відгук, працюємо для Вас.

Мій відгук, помічник на кухні

Павло (Украина) Отзыв написан 2 декабря, 2018 год
У п'ятницю подзвонили та попросили залишити відгук, чесно кажучи дуже лінь було. Буду коротким, працював на кухні, прибирав, робив заготовки... Умови проживання відносно нормальні, маленька кімната на 2 людини, все необхідне було у кімнаті, окрім плити, вона загальна. Роботодавець набагато адекватніший порівняно з тим, у якого я працював у Польщі, небо і земля. В цілому нічого особливого. Цього літа також...  Читать отзыв У п'ятницю подзвонили та попросили залишити відгук, чесно кажучи дуже лінь було. Буду коротким, працював на кухні, прибирав, робив заготовки... Умови проживання відносно нормальні, маленька кімната на 2 людини, все необхідне було у кімнаті, окрім плити, вона загальна. Роботодавець набагато адекватніший порівняно з тим, у якого я працював у Польщі, небо і земля. В цілому нічого особливого. Цього літа також думаю поїхати, подивимся...
Достоинства:
  1. Хороша зп
  2. Нормальні умови
Недостатки:
  1. Дорогі вакансії
  2. Дорога дорога 130Є робіть щось з цим
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 3 декабря, 2018 год
Доброго дня Павло, дякуємо за Ваш відгук. Стосовно транспорту, хочу Вас повідомити, що ціна на транспортні послуги на даний момент складає 100Є у будь-яки куточок Німеччини. Ми стараємось оптимізувати всі процеси, щоб ціна була ще нижчою.

Ну таке

Ліля (Украина) Отзыв написан 18 октября, 2018 год
Хороший сервіс, але на роботу я не поїхала, в остайній момент мене повідомили, що роботодавець не може взяти ще 1 людину. Тобто на літо я залишилась без довгоочікуваної роботи, мені зразу запропонували іншу вакансію але вона мене не влаштовувала так як в ній не передбачено безплатного житла і харчування як в тій, що мені пропонували (Помічник кухара), ще й...  Читать отзыв Хороший сервіс, але на роботу я не поїхала, в остайній момент мене повідомили, що роботодавець не може взяти ще 1 людину. Тобто на літо я залишилась без довгоочікуваної роботи, мені зразу запропонували іншу вакансію але вона мене не влаштовувала так як в ній не передбачено безплатного житла і харчування як в тій, що мені пропонували (Помічник кухара), ще й на виїзд майже місяць чекати (робота на 42 дні мене не влаштувала, та й зачистка полів таке собі щастя хоч і відносно нормально платять). Пообіцяли знижку на 30% на наступну поїздку, цієї зими спробую ще раз)
Достоинства:
  1. Не кидають, гроші повернули.
  2. Хороший сервіс.
Недостатки:
  1. В остайній момент зірвалась робота
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 22 октября, 2018 год
Ми ще раз просимо вибачення за цей інцедент, ми прийняли міри щоб такого більше не трапилось.

Скрін відгука з YouTube

Василь Отзыв написан пятница, 24 мая
. Також переходьте на наш Youtube канал, тут буде багато цікавого контенту про роботу й відпочинок у Німеччині https://www.youtube.com/channel/UC05GBEUM-l6cTgh_ZVyj8Eg Компания Go to Germany - Скрін відгука з YouTube . Також переходьте на наш Youtube канал, тут буде багато цікавого контенту про роботу й відпочинок у Німеччині

робота в burger king

Василь Отзыв написан 3 марта, 2019 год
По-перше , контракт підписуєш про тридцяти годинний робочий тиждень, якщо ж немає відвідувачів, то ти відправляєшся додому, не рідко таке трапляється, робочий день в середньому в мене тривав 6:30-7 годин , і то при багаторазових проханнях,також буде можливість не тільки працювати на касі й на кухні, буде можливість регулярного збирання сміття, миття смітників тощо.Якщо на рахунок заробітної плати, то розраховуй...  Читать отзыв По-перше , контракт підписуєш про тридцяти годинний робочий тиждень, якщо ж немає відвідувачів, то ти відправляєшся додому, не рідко таке трапляється, робочий день в середньому в мене тривав 6:30-7 годин , і то при багаторазових проханнях,також буде можливість не тільки працювати на касі й на кухні, буде можливість регулярного збирання сміття, миття смітників тощо.Якщо на рахунок заробітної плати, то розраховуй на 9.19 в годину і в середньому мінус 100 євро , щомісячного зняття податку, але в цілому, не дивлячись на ці мінуси, все таки потрібно, і ще раз потрібно їхати, адже в за ці кошти , як на мене це навіть легка робота, адже мав можливість працювати в ресторанному бізнесі в Україні , і скажу вам сміло, що на Батьківщині в рази важче, до речі , із власного досвіду хочу сказати, що для роботи на кухні не обов'язково знати на А2, приблизно за тиждень часу будеш розуміти все , що від тебе будуть вимагати менеджери чи інші працівники, так що от вам моя порада, їдьте і не задумайтесь, тільки сьогодні вернувся, і щось нахлинуло поділитись враженнями, вся правда про вакансію

Такі справи

Гость Отзыв написан 19 декабря, 2018 год
Ще не їздила від цієї фірми, але підписала договір. Хочу написати відгук так, як вибирала довго і тому маю з чим порівняти. Звернулася перший раз в серпні цього року, очікувала працювати на прибиранні, або якомусь підприємстві. Менеджер Романа, сказала що такої вакансії немає і запропонувала заплатити 200€, щоб Я чекала поки така вакансія зявиться і нібито була б пріоритеті, а...  Читать отзыв Ще не їздила від цієї фірми, але підписала договір. Хочу написати відгук так, як вибирала довго і тому маю з чим порівняти. Звернулася перший раз в серпні цього року, очікувала працювати на прибиранні, або якомусь підприємстві. Менеджер Романа, сказала що такої вакансії немає і запропонувала заплатити 200€, щоб Я чекала поки така вакансія зявиться і нібито була б пріоритеті, а в разі чого кошти повернуться. Я звичайно цього не зробила))) до мене перестали дзвонити, і ось я дізналась що моя подружка вже їде через них на шоколадну фабрику, коли я повторно звернулась , то як виявилось що місць вже немає, хоча менеджер обіцяла, що як тільки зявиться робота в схожих напрямках зі мною ОБОВЯЗКОВО звяжуться. Все таки вирішила їхати через них на цю зиму на Бургер Кінг, але ще додатково проходжу мовні курси щоб підтягнути мову, напишу ще один відгук після приїзду на роботу.
Достоинства:
  1. Організували скайп розмову з роботодавцем;
  2. Можливість обирати вакансії;
  3. В принципі адекватні менеджери(маю з чим порівняти);
  4. Обіцяють що організують доїзд за 100€;
  5. Дешеві мовні курси на яких познайомилася з іншими людьми які їдуть на цю вакансію.
Недостатки:
  1. Менеджер забув за мене, поки я сама не почала дзвонити;
  2. Мало вакансій без знання мови
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 20 декабря, 2018 год
Просимо пробачання за неякісну роботу менеджера, віднесіться з розумінням, клієнтів дуже багато, менеджер також людина і може помилятися. У нас достатньо вакансій без знання мови але їх дуже швидко розбирають, саме тому наша компанія дає можливість пройти мовні курси та за короткий термін підтягнути мову до рівня B1-B2, відповідно у вас з'являється великий вибір вакансій переважно з більшою оплатою праці. Дякуємо за ваш відгук.

Відгук про Go to Germany

Таня (Украина, Lugansk) Отзыв написан 4 декабря, 2018 год
Привіт, поїхала на роботу від компанії Go to Germany на вакансію офіціанта, в основному задоволена, але були певні труднощі. Перше, що хочу відмітити - це рівень володіння мовою який від мене вимагався, прийшлось йти на мовні курси від їхньої компанії, щоб підтягнути англійську. Компанія сама займалась пошуком житла, знайшли хороше житло, умови непогані та ціна задовільна - 300Є у місяць....  Читать отзыв Привіт, поїхала на роботу від компанії Go to Germany на вакансію офіціанта, в основному задоволена, але були певні труднощі. Перше, що хочу відмітити - це рівень володіння мовою який від мене вимагався, прийшлось йти на мовні курси від їхньої компанії, щоб підтягнути англійську. Компанія сама займалась пошуком житла, знайшли хороше житло, умови непогані та ціна задовільна - 300Є у місяць. Працювала офіціантом в Україні, тому швидко адаптувалась до роботи.
Достоинства:
  1. Офіційне працевлаштування
  2. Адекватне відношення до персоналу
  3. Заробітна платня набагато вища ніж в Україні
Недостатки:
  1. Не дозволяли працювати більше ніж 8 годин на день
  2. У тому закладі де я була не було чайових
  3. Дороговаті вакансії
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 10 декабря, 2018 год
Тетяна, дякуємо за Ваш відгук.

Добре але можете краще

Олег (Украина) Отзыв написан 29 ноября, 2018 год
Привіт, я недавно повернувся із Німеччини. Їздив збирати яблука по вакансії від Go To Germany.
Що мені треба було робити: просто зривати яблука та складати їх у ящики. Потім відносити на грузовик для транспортування. Нічого складного, але доволі нудна робота. Кожного дня одне й те ж саме. І так майже два місяці. Легко вже точно це не назвеш.
 Читать отзыв
Привіт, я недавно повернувся із Німеччини. Їздив збирати яблука по вакансії від Go To Germany.
Що мені треба було робити: просто зривати яблука та складати їх у ящики. Потім відносити на грузовик для транспортування. Нічого складного, але доволі нудна робота. Кожного дня одне й те ж саме. І так майже два місяці. Легко вже точно це не назвеш.
Роботодавці хороші, доволі привітні. Ми тут вже не перші українці, я так зрозумів, компанія давно сюди відправляє людей, тому і добре ставлення. Проживання у кімнатах по 2-3 людини, ванна, кухня була, з гуртожитками не рівняється.
Я їхав заробити грошей, тому старався не брати вихідні, а понаднормові години працював. Йшли на зустріч. Роботи багато було, там ферма на декілька кілометрів. Якщо поїдете, із одягу беріть щось тепле, тому що на початку жовтня було нормально, тепло, а уже під кінець прохолодно. Я не подорожував, економив, тому про країну не розкажу.
Я спочатку обрав не цю вакансію, але там були якісь проблеми з попередньою, і тому запропонували на яблука. По оплаті плюс-мінус, а от ціле літо прийшлось чекати поїздки. Переробили всі документи. Треба було вирішувати із університетом всі питання самостійно. Але, допомогли із шаблонами документів
Загалом все нормально, робота компанії на тверду 4. Нічого надзвичайного. Для себе вирішив вчити німецьку, там вакансії є цікаві. На яблука більше не поїду.
Достоинства:
  1. Допомогли заробити гарну зарплатню
  2. Менеджер був на зв’язку, швидко відповідав, було враження що хвилюються
Недостатки:
  1. Спочатку менеджер був один, потім хтось інший, таке враження що вони не спілкувалися зовсім, приходилось по декілька разів одне й теж пояснювати
  2. Змінили вакансію, перероблювали документи, тому я втратив час літом
  3. Не попередили про одяг, тому прийшлось купувати більш теплі речі
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 29 ноября, 2018 год
Дякуємо за Ваш відгук. Олег, ми перевили Вас на вакансію на ту ж роботу яку Ви хотіли, просимо пробачення за зміну самого роботодавця, ми робимо все можливе, щоб такого більше не траплялось.

Навіть ще б раз поїхала

Софія (Украина, Radio) Отзыв написан 28 ноября, 2018 год
Цього літа вперше їздила на роботу в Німеччину.
Працювала спочатку помічником офіціанта (це прямо дуууже важко без підготовки, весь час бігаєш), а вже потім офіціантом. Робота, звичайно, важка. Постійно на ногах, не сидиш і весь час є, що робити. І посуд мили, і допомагали на кухні, і у залі прибирання влаштовували. Та мені ок було, тому що знала на...  Читать отзыв
Цього літа вперше їздила на роботу в Німеччину.
Працювала спочатку помічником офіціанта (це прямо дуууже важко без підготовки, весь час бігаєш), а вже потім офіціантом. Робота, звичайно, важка. Постійно на ногах, не сидиш і весь час є, що робити. І посуд мили, і допомагали на кухні, і у залі прибирання влаштовували. Та мені ок було, тому що знала на що йду.
Були вихідні, не багато, але вдалося відвідати Гамбург. Чудове місто, всім раджу хоч на 1 вихідний вибратись у місто. Умови проживання були нормальні, у мене не було якихось завищених очікувань. У колективі були всі дуже дружелюбні, зараз спілкуємося з дівчатами. Загалом, два місяці, як два тижні пролетіли.
Наступного року також планую поїхати. Тільки може вже на якусь другу вакансію.
Почитала відгуки, то мені здається я аж прямо таких факапів від компанії не бачила. Не скажу, що аж так прямо дуже переймалися моїм перебуванням, але часто писали питали як справи, чи все влаштовує.
Достоинства:
  1. вибирай вакансію яку хочеш, нема ситуацій коли ти «не підходиш» для роботи
  2. менеджери завжди на зв’язку (у мене не виникало великих проблем, не знаю як вирішують їх, але тут плюс ставлю)
  3. офіційне працевлаштування та всі документи
  4. всі мої задачі полягали просто у вчасній передачі документів для оформлення, дуже зручно
Недостатки:
  1. дорога. Тяжко
  2. вартість вакансій не маленька

Мій відгук

Михайло (Украина) Отзыв написан 20 ноября, 2018 год
Працював Цього літа в німечні від GotoGermany на полі в порівняні з Польщею набагато кращі умови праці і проживання, оплата знідно зібраного урожаю так як було у Польщі, раджу їхати в кінці травня можна гарно заробити Працював Цього літа в німечні від GotoGermany на полі в порівняні з Польщею набагато кращі умови праці і проживання, оплата знідно зібраного урожаю так як було у Польщі, раджу їхати в кінці травня можна гарно заробити
Достоинства:
  1. Можливість працювати офіційно!
Недостатки:
  1. Дорога дорого робота без мови тільки на полі!
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 22 ноября, 2018 год
Дякуємо за Ваш відгук, ми працюємо над тим, щоб у нас була змога пропонувати нашим клієнтам більше різноманітних вакансій без знання мови.

Задоволений

Ігор (Украина) Отзыв написан 19 октября, 2018 год
В цілому задоволений сервісом та роботою яку мені надали. Тільки сфокусую увагу на дороговизну транспорту. В цілому задоволений сервісом та роботою яку мені надали. Тільки сфокусую увагу на дороговизну транспорту.

Отзыв о работе компании "Go to Germany"

Taмара (Украина) Отзыв написан 18 октября, 2018 год
Этим летом я работала официанткой в Германии по вакансии агентства "Go to Germany".
Территориально: Волленберг, Мекленбург форпоммерн. Около 140 км от Гамбурга, примерно 2,5-3 часа автобусом с пересадками.
Постараюсь информативно поделиться впечатлениями:
Это был ресторанчик при отеле. Очень повезло с работодателем, который постоянно беспокоился, все ли нас устраивает, комфортно ли нам.
Жилье и питание предоставлял работодатель, что потом вычислялось...  Читать отзыв
Этим летом я работала официанткой в Германии по вакансии агентства "Go to Germany".
Территориально: Волленберг, Мекленбург форпоммерн. Около 140 км от Гамбурга, примерно 2,5-3 часа автобусом с пересадками.

Постараюсь информативно поделиться впечатлениями:
Это был ресторанчик при отеле. Очень повезло с работодателем, который постоянно беспокоился, все ли нас устраивает, комфортно ли нам.
Жилье и питание предоставлял работодатель, что потом вычислялось из зарплаты. Ребята-сотрудники "Go to Germany" тоже постоянно писали, интересовались все ли у нас в порядке, даже в гости заехали со своей съемочной группой на пару дней.

Касательно работы: получилось все так, как обещал менеджер по условиям вакансии (оплата работы, стоимость жилья и еды).
Рабочим процессом руководили официантки-немки, которые давно там работают. Первый месяц я была исключительно раннером (помощником официанта), то есть никаких чаевых, что меня не устраивало. Сослалась на то, что немецким владею хорошо, знаю меню и все нюансы работы - обратилась напрямую к работодателю -> мне разрешили самостоятельно рассчитывать свои столы, получать чаевые.
В периоды, когда клиентов было немного, могло получаться рабочих 3-5 часов в день, что было для меня финансово невыгодно.
Получила интересный опыт, узнала "особенности" немецкого сервиса. Несмотря на большой опыт работы официанткой в Украине - открыла для себя много нового.
Через дорогу в пяти минутах ходьбы было Балтийское море, пляж, пирс. Работодатель предложил бесплатно брать велики в гараже отеля, можно было ездить в соседние города (15-20 км).

В общем впечатления - позитивные) Посоветовала бы знакомым.
Летом 2019 снова воспользуюсь услугами "Go to Germany".

Предложения и пожелания касательно улучшения качества услуг фирмы "Go to Germany":
•как можно раньше оформляйте документы, чтобы не откладывались сроки отъезда.
•приобретите комфортные автобусы, и хороший GPSводителю, если замахиваетесь на предоставление услуг Перевозчика на дальние расстояния. Потому что тут у вас цена≠качество!!!
•максимально уточняйте условия работы по вакансиям. По стоимости страховки я не получила ответа; уточняйте по поводу униформы, что из одежды обязательно должно быть с собой. (Мне сказали, что работодатель предоставит униформу, работодатель сказал, что я должна была привезти свою).
•предоставляйте студентам юридическую информацию о налогообложении зарплат иностранных студентов в Германии. Для студентов с владением языка - на немецком, для остальных - на англ/укр. (Как по закону ФРГ иностранным студентам оплачиваются сверх-часы, как начисляются отпускные выплаты..)
Перед выдачей моей зарплаты работодатель показал мне документы, с множеством чисел, о значениях которых у меня были лишь поверхностные знания.
Напечатайте брошюрку, где будет все расписано "для недалеких". Это недорого для вас, но полезно для студентов. Поспособствует юридической грамотности, избавит вас, Go to Germany, от претензий типа "Ой, а мне говорили, что 10 евро в час, но там еще налоги".И, понятное дело, обновляйте ее с изменениями в немецких законах.
Такая книжечка-брошюрка помогла бы студенту избежать финансовых потерь, в случае недобросовестности работодателя.

https://www.facebook.com/tamara.vitvitskaya
https://www.instagram.com/tamaravitvitskaya/?hl=ru
Достоинства:
  1. -вежливые, коммуникабельные менеджеры, которые действительно хотят решить Ваш вопрос.
  2. -можно САМОМУ выбрать вакансию из предложенных вариантов.
  3. -подобрали замечательного работодателя.
  4. -норм цены на рынке услуг такого рода.
  5. -АДЕКВАТНЫЕ условия договора, нет никаких штрафов.
  6. -хорошая бонусная программа - "приведи друга - получи скидку".
Недостатки:
  1. -отъезд отложили на ДВЕ НЕДЕЛИ -> потерянное время работы. т.к. долго оформляли документы (ZAB Erlaubnis) ссылаясь на то, что это зависит не от них. Но, ребята, если бы вы раньше начали, то вовремя бы и закончили.
  2. -мое ZAB Erlaubnis (разрешение) было лишь на 2 месяца, хотя по условиям вакансии должно было быть на 3 месяца!
  3. -"Перевозчик". Go to Germany предложили доехать напрямую до места работы их автобусом (120 евро). Окей, без пересадок с багажом удобнее. НО: мы были в пути 24 часа, автобус был маленьким, неудобным. В общем, больше не буду пользоваться их транспортом.
  4. -в плане работы: ехала работать официанткой, но так же мыла посуду, полы, холодильники, склад еды в подвале. Так как работодатель не мог обеспечить стабильно 8 часов в день работы официанткой (потому что не было гостей), то просила любую оплачиваемую работу.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 22 октября, 2018 год
Тамаро, дякуємо за ваш відгук та за те, що Ви максимально детально та обгрунтовано висловили ваші претензії та підкреслили наші переваги, ми бачимо куди потрібно рухатись завдяки таким людям як Ви.

Задоволена

Ірина (Украина) Отзыв написан 17 октября, 2018 год
Мене практично повністю задовольнила робота яку мені знайшли в ці компанії - збирала гриби в ангарі по хороші годинні ставці. Заробила дуже непогано. Наступний раз хотілося щоб консультанти давали більш детальну інформацію стосовно житла, а то я дуже переживала за житло. Не сказали скільки точно воно буде коштувати, сказали - не більше 300 євро. По приїзді мене приємно здивували заплатила...  Читать отзыв Мене практично повністю задовольнила робота яку мені знайшли в ці компанії - збирала гриби в ангарі по хороші годинні ставці. Заробила дуже непогано. Наступний раз хотілося щоб консультанти давали більш детальну інформацію стосовно житла, а то я дуже переживала за житло. Не сказали скільки точно воно буде коштувати, сказали - не більше 300 євро. По приїзді мене приємно здивували заплатила за місяць 118 євро, не супер апартаменти але і не помийка так що я задоволена.
Достоинства:
  1. хороший сервіс та оплата праці
Недостатки:
  1. консультанти деколи не можуть сказати деяку точну важливу інформацію

Добре

Іван (Украина) Отзыв написан 16 октября, 2018 год
Їздив на клубніку цього літа від них, думаю з своєю роботою вони справляються добре. Але могли б краще, хотілось би щоб вакансії не були такими дорогими, а то я заплатив 400 євро за вакансію + дорога + харчування, короче кажучи потратився нефігово так, за 2 місяці правда норм заробив, чистими 2000 євриків вийшло. При можливості поїду ще раз, напевно) Їздив на клубніку цього літа від них, думаю з своєю роботою вони справляються добре. Але могли б краще, хотілось би щоб вакансії не були такими дорогими, а то я заплатив 400 євро за вакансію + дорога + харчування, короче кажучи потратився нефігово так, за 2 місяці правда норм заробив, чистими 2000 євриків вийшло. При можливості поїду ще раз, напевно)
Достоинства:
  1. Дзвонили, питались мене як робота і чи все влаштовує.
  2. Дуже швидко зробили документи
  3. Знайшли хорошу роботу
Недостатки:
  1. Я не експерт але мені здається доволі дорогі вакансії.

Відгук про "Go to Germany"

Тарас (Украина) Отзыв написан 15 октября, 2018 год
На днях до мене подзвонили з Go to Germany з проханням залишити відгук на даному сайті, скинули силку і просили щоб я оцінив їхній сервіс і вказав позитивні та негативні моменти. Працював я біля Ханденхейма (здається так називалось те місто), був помічником кухаря, були невеликі розходження з запропонованою вакансією, мені не вказали, що я повинен буду виходити додатково в суботу,...  Читать отзыв На днях до мене подзвонили з Go to Germany з проханням залишити відгук на даному сайті, скинули силку і просили щоб я оцінив їхній сервіс і вказав позитивні та негативні моменти. Працював я біля Ханденхейма (здається так називалось те місто), був помічником кухаря, були невеликі розходження з запропонованою вакансією, мені не вказали, що я повинен буду виходити додатково в суботу, все інше стосовно роботи було так як мене запевняв менеджер Сергій. Скажу зразу запитуйтесь скільки вам будуть платити чистими, так як мені казали, що буде 10 євро за год, а отримував я 8 з копійками (зп оподатковувалась як виявилось). Житло мені знайшли по приїзду, не самі кращі апартаменти але точно кращі за українські гуртожитки, зато житло давалось безплатно. З харчуванням була біда, так як на роботі можна було їсти зі знижкою 15%, таке собі задоволення, беріть додаткові кошти на перший місяць на їжу, якщо у вас не передбачується безплатне харчування. Зі всіма витратами чистими виходило 1500-1600 в місяць. Коли я повинен був їхати я мусив затриматись на 3 дні поки зявиться транспорт, таке собі задоволення скажу я вам по 20 євро за сутку + харч. В цілому все було нормально, за інцедент з транспортом вибачились і дали знижку на наступну поїздку 20%). Думаю на зимові знову їду. Читав коментарі нижче, таке правда було, дайте відповідь у коментаріях, буду вдячний?
Достоинства:
  1. Швидко зробили документи, виїхав без затримок.
  2. По приїзду купили стартовий пакет для зв'язку.
  3. Знайшли добросовісного роботодавця.
Недостатки:
  1. Не організували вчасний виїзд.
  2. Не вказали, що повинен буду виходити по суботах.
  3. Не вказали, що зп оподатковується, розраховував на більшу суму.

10 червня 2019 рік. Мама

Стрієшин Ірина Отзыв написан понедельник, 10 июня
Хочу подякувати всій команді даної Компанії Go to Germani, а особливо директору пану Андрію Раку, який працює чесно і добросовісно.У Вас, як у керівника велике майбутнє. Я рекомендую усім бажаючим, саме цю компанію, яка дає можливість студентам отримати той досвід, який дома влітку не знайдете. Хочу подякувати всій команді даної Компанії Go to Germani, а особливо директору пану Андрію Раку, який працює чесно і добросовісно.У Вас, як у керівника велике майбутнє. Я рекомендую усім бажаючим, саме цю компанію, яка дає можливість студентам отримати той досвід, який дома влітку не знайдете.
Достоинства:
  1. Не обманюють
Недостатки:
  1. Не має мінусів

Відгук мами студента, який зараз знаходиться у Німеччині.

Стрієшин Ірина Отзыв написан понедельник, 10 июня
Хочу подякувати всій команді даної Компанії Go to Germani, а особливо директору пану Андрію Раку, який працює чесно і добросовісно. Швидко зреагував на мої дзвінки, все пояснив і вислухав мене.Зумів організувати правильну роботу , вирішив всі питання, які мене, маму цікавили. Я спокійна за свого сина. Ще раз Вам велике дякую. У Вас, як у керівника велике майбутнє. Я...  Читать отзыв Хочу подякувати всій команді даної Компанії Go to Germani, а особливо директору пану Андрію Раку, який працює чесно і добросовісно. Швидко зреагував на мої дзвінки, все пояснив і вислухав мене.Зумів організувати правильну роботу , вирішив всі питання, які мене, маму цікавили. Я спокійна за свого сина. Ще раз Вам велике дякую. У Вас, як у керівника велике майбутнє. Я рекомендую усім бажаючим, саме цю компанію, яка дає можливість студентам отримати той досвід, який дома влітку не знайдете.



Компания Go to Germany

Компания Go to Germany
Чтобы добавить описание, напишите нам на обратную связь

Работа за границей

Maxi Work
Maxi Work

Рейтинг: 4.6
26 отзывов
Европерспектива, ФОП Опанасько
Европерспектива, ФОП Опанасько

Рейтинг: 3.1
37 отзывов
V.I.Group
V.I.Group

Рейтинг: 1
3 отзыва
АМ Лингвиста (AM Lingwista)
АМ Лингвиста (AM Lingwista)

Рейтинг: 4
77 отзывов
Агентство Teacher&China
Агентство Teacher&China

Рейтинг: 3.8
114 отзывов
Сhinaesl Teacher
Сhinaesl Teacher

Рейтинг: 4.9
10 отзывов
Europe Service
Europe Service

Рейтинг: 5
30 отзывов



Вам необходимо войти или зарегистрироваться
fullscreen
close