Компания Go to Germany отзывы

Отзывы клиентов, сотрудников, отзывы о работодателях
Компания Go to Germany
4.2 5
75 отзывов / 36703 просмотра

Жахлива компанія, оминайте десятою дорогою

Гость Отзыв написан 26 августа, 2019 год
Будьте готові до того, що ви заплатите частину коштів, вам пообіцяють золоті гори, а потім за декілька днів до від'їзду зателефонують і скажуть "Роботодавець відмовився від вас", і ви втратите 30 євро, або ж навіть 100. Некомпетентні працівники, які не охоче відповідають у вайбері на Ваші запитання, за все відповідальність несете ВИ. А go to Germany лише відповідає за правильність...  Читать отзыв Будьте готові до того, що ви заплатите частину коштів, вам пообіцяють золоті гори, а потім за декілька днів до від'їзду зателефонують і скажуть "Роботодавець відмовився від вас", і ви втратите 30 євро, або ж навіть 100. Некомпетентні працівники, які не охоче відповідають у вайбері на Ваші запитання, за все відповідальність несете ВИ. А go to Germany лише відповідає за правильність надання КОНСУЛЬТАЦІЙНИХ послуг. Читаю що у багатьох людей така ситуація склалася, у Львові є кращі організації, які допоможуть знайти роботу за кордоном. Але не ця.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 29 августа, 2019 год
Доброго дня, Гість.
Справді, є такі випадки, коли роботодавець відмовляється від студентів по різних незапланованих причинах, на які ми не маємо впливу. Цього року ми мали справу з двома такими роботодавцями.
Скажіть будь ласка Ваше прізвище та ім'я, щоб ми мали змогу з Вами сконтактуватись і вирішити Ваші питання.

Обіцяють багато, але замовчують про реальність яка може статись.

Гость Отзыв написан 18 августа, 2019 год
Мій досвід співпраці з Go to Germany
Все почалось з того що був березень і я з подругами вирішили шукати роботу, звернулись до цієї фірми, нам запропонували вакансію на шоколадну фабрику, вирішили ризикнути, так як кошти за вакансію не малі. Оформивши всі документи, ми мали очікувати наші запрошення.
15 липня - дата яка зазначена в договорі як початок...  Читать отзыв
Мій досвід співпраці з Go to Germany
Все почалось з того що був березень і я з подругами вирішили шукати роботу, звернулись до цієї фірми, нам запропонували вакансію на шоколадну фабрику, вирішили ризикнути, так як кошти за вакансію не малі. Оформивши всі документи, ми мали очікувати наші запрошення.
15 липня - дата яка зазначена в договорі як початок вакансії, нас мало їхати 4 подруги. Очікували ми запрошення довго, липень місяць а запрошень так і немає і нічого не чути за них. Ну чекаємо далі, 2 подругам нарешті прийшло запрошення і вони вчасно виїхали і вже 15 були на роботі. Тобто мало їхати 50 осіб - 36 поїхало а 14 ні. Нам 2 і всім іншим сказали чекати далі бо наші запрошення затримуються, все було б добре якби не пройшов тиждень, а потім і другий, і третій а запрошень так і немає. Ми звісно ж майже кожного дня зв’язувались в вайбері з менеджером але відповіді одні і ті самі що запрошення ще не прийшло, все залежить не від них а від німецької біржі праці, що вони не можуть ніяк вплинути на процес, і що потрібно ще трішки почекати. А скільки ще можна чекати, коли літо йде, роботи немає, і замість того щоб шукати іншу роботу ми сидимо і кожен день чекаємо. Мало того, що коли ми подавали на вакансію то уточнювали за ті запрошення, і казали те що для нас саме головне їхати 4 разом і жити разом, і нас запевняли що літо в нас буде круте і що буде час і для роботи і для відпочинку, що запрошення не затримаються, бо ми рано подаємо документи і часу достатньо для того щоб вони прийшли.
Ладно, щас не про це, а про те чи дочекались ми? Так. Дочекались. Ось і настав цей день, звонить мені мій менеджер і те що я чую шокувало мене. Вам прийшло відмовлення в запрошенні , нерви нереальні! Як відмовлення? Чому? Якщо документи подавали всі разом і всі однакові? Чому іншим прийшло, а мені відмовлено? На що відповідь, що вони незнають чому відмовлено, що в документі не пише. Я відразу запитала за подругу, тут все ж таки краще бо їй прийшло. І відразу мені запропонували повернути кошти, і чи я не хотіла б на іншу вакансію на інший період, я відмовилась навіщо мені ті нерви з запрошеннями. Тобто це виходить вже з 14 - 9 прийшло, 3 відмовлення а інші відмовились раніше, не захотівши чекати. Якось так, якщо я не помиляюсь було. І тут мені прийшла думка що потрібно щоб мені скинули документальне підтвердження що мені відмовлено в запрошені. І як ви думаємо що далі? Звісно ж. Його не було. Тому що мені трошки прибрехати, не знаю чому так, але це сталось. Замість того щоб сказати що запрошення моє ще не прийшло, мені сказали що мені відмовлено в ньому. Мене це все злить капець як. Я сказала що гроші повертати поки не хочу а в мене є ще час щоб чекати, поки група яким прийшло не поїде на роботу. А що ж сталося з тими кому навіть і прийшли запрошення? Думаєте вони відразу поїхали на роботу? Звісно ж ні, вони ще дома цілий тиждень просиділи а потім вже поїхали. Так ось, до чого я веду, що навіть якщо прийшло запрошення не факт що відправлять через два - три дні, відправляють тоді коли дозволить роботодавець і всім начхати що термін вакансії давно почався і підходить до закінчення. Що ми маємо з цього? Подруга поїхала, я ні , довелось повертати кошти. При поверненні коштів знімають 30 євро ніби за їхні послуги, хоча в договорі ні за які 30 євро не вказано, вказано трохи інше. Договір складений продумано, але якщо почати в тому лазити, вивчати, і якщо задіяти суд, то є ймовірність що вам повернуть всі кошти і навіть якусь компенсацію, але навіщо це мені було, я хотіла просто повернути свої кошти і хай вже з вирахуванням тих 30 євро але повернути і немати жодної справи з цією компанією. А щодо моєї подруги яка поїхала через місяць часу то її поселили в інший будинок від інших наших подруг, який знаходиться трохи далеко і ніякі прохання поселити разом не отримали втішний результат, хоч навіть вільне місце в дівчат в кімнаті було. Так що ми отримали з обіцяного? Я нічого. Добре що хоч дівчатам повезло і вони поїхати вчасно. Я тільки передала частинку всього що відбувалось, але ще було багато неприємних нюансів.
Звертаючись за пошуком роботи в Go to Germany, знайте що вам може повезти і ви поїдете і все буде круто, а може бути зовсім по іншому. Гарні відгуки тільки в тих, в кого не було проблем і поїхав вчасно, і хто не був в ситуації яка сталася з іншими.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 20 августа, 2019 год
Шановний гість.
Перш за все дякуємо Вам за детальний опис Вашої ситуації.
Справді був такий випадок з даною вакансією цього року. Запрошення отримали не всі студенти. Деяким ЦАФ (біржа праці Німеччини) відмовила. На це наша компанія ніяк не може повпливати, так само, як і на тривалість обробки документів. Дату початку роботи теж вказує роботодавець відповідно до його планування.
Нам дуже шкода, що у вас сталась така ситуація. Зі своєї сторони ми можемо запропонвати лише повернення коштів, або вибрати вакансію на інший період, так як на інші фактори ми, на жаль, впливу не маємо.
Ми детально проаналізуємо даний випадок, щоб наші студенти в подальшому не попадали в такі ситуації.

МОШЕННИЧЕСТВО

Артем Отзыв написан 18 августа, 2019 год
УЖАСНАЯ компания, уже почти месяц жду возврата денег за вакансию. На мои сообщения не отвечают. Не ведитесь на этот лохотрон им вообще по барабану на своих клиентов, главное что бы им деньги заплатили... УЖАСНАЯ компания, уже почти месяц жду возврата денег за вакансию. На мои сообщения не отвечают. Не ведитесь на этот лохотрон им вообще по барабану на своих клиентов, главное что бы им деньги заплатили...
Достоинства:
  1. Единственный плюс это консультант Андрей
Недостатки:
  1. Огромный минус консультант Илона который ужасно справляется со своей работой!
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 20 августа, 2019 год
Доброго дня, Артем.
Це питання вже передане у відповідальний відділ. Найближчим часом Ваші кошти будуть повернені.
Просимо вибачення за затримку.

Аферисты чистой воды

Гость Отзыв написан 9 августа, 2019 год
Пообещали трудоустроить, договор ни о чем, информационные услуги, деньги не возвращают, кормят завтраками, как доберусь до них, передам благодарность при личной встрече. Полный развод! Мошенники такие, что Бендер тихо курит в сторонке Пообещали трудоустроить, договор ни о чем, информационные услуги, деньги не возвращают, кормят завтраками, как доберусь до них, передам благодарность при личной встрече. Полный развод! Мошенники такие, что Бендер тихо курит в сторонке
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 14 августа, 2019 год
Шановний гість! Напишіть будь ласка своє ім'я та прізвище, щоб ми мали можливість з Вами звязатись та вирішити Ваші запитання.

Go to Germany - шахраї з пустими обіцянками!

Соломія Отзыв написан 4 августа, 2019 год
Довелося мати справу з цією компанією ! Бо як і кожному студенту , поки є канікули , потрібні були гроші , на дуже невідкладні справи ! Я неймовірно надіялась на можливість поїхати і заробити гроші! Усе відбувалось у такому темпі : постійні дзвінки, милий голосочок ніби Ви попали в Рай, постійні пропозиції вакансій , а головне — ЩО МЕНІ ЯКНАЙШВИДШЕ...  Читать отзыв Довелося мати справу з цією компанією ! Бо як і кожному студенту , поки є канікули , потрібні були гроші , на дуже невідкладні справи ! Я неймовірно надіялась на можливість поїхати і заробити гроші! Усе відбувалось у такому темпі : постійні дзвінки, милий голосочок ніби Ви попали в Рай, постійні пропозиції вакансій , а головне — ЩО МЕНІ ЯКНАЙШВИДШЕ ВЖЕ ТЕРМІНОВО ПОТРІБНО ПРИЇХАТИ І ОПЛАТИТИ ВАКАНСІЮ, бо «її через 30 секунд може не стати» - і це потрібно було до них вже летіти , навіть якщо я перебувала у іншому місті. Усе було так привітно поки бабки не здерли . Далі пусті обіцянки - «ВИ В БУДЬ-якому випадку нічого не втрачаєте, якщо не знайдемо вакансію - усі гроші повертають !»
РЕЗУЛЬТАТ - приходить наша дата виїзду , ми «сидимо на валізах, скупились» , а до нас навіть ніхто не дзвонить.. минав тиждень, ми подзвонили самі - відповідь - «замовник не потребує вас на роботі , приїдьте в компанію, якщо хочете повернути бодай 100 євро»
Люди не відповідають за слова , обманюють , заробляють на будь-якій ситуації, і суперечать своєму договору!!!!!!
Діло піде в СУД, усі потрібні люди уже залучені
А ви , люди , не ставайте на наші граблі!!!!!!!
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 14 августа, 2019 год
Доброго дня, Соломіє. Для того, щоб ми мали змогу розібратись в даній ситуації, вкажіть будь ласка своє прізвище.
Ми дуже цінуємо наших клієнтів і працюємо над тим, щоб кожен з них залишився задоволеним.

Пусті обіцянки. Беруть гроші, а далі відтягують час і відмовляються повертати гроші

_oxana_ Отзыв написан 1 августа, 2019 год
Петиція по припиненню роботи Go to Germany та поверненню коштів готова — https://petition.president.gov.ua/petition/67510 Будь ласка, допоможіть повенути мої гроші та застерегти інших. Давайте разом заставимо їх відповідати за свої слова!
----
Мій відгук:
Три місяці тому знайшла цю компанію через рекламне оголошення в інстаграмі. зайшла на сайт. почитала відгуки. не могла зрозуміти, чи ті відгуки, які були хоча б...  Читать отзыв
Петиція по припиненню роботи Go to Germany та поверненню коштів готова — https://petition.president.gov.ua/petition/67510 Будь ласка, допоможіть повенути мої гроші та застерегти інших. Давайте разом заставимо їх відповідати за свої слова!
----
Мій відгук:
Три місяці тому знайшла цю компанію через рекламне оголошення в інстаграмі. зайшла на сайт. почитала відгуки. не могла зрозуміти, чи ті відгуки, які були хоча б трішки позитивними є правдивими?.. тепер точно розумію, що ні. це ще одна компанія, яка розводить людей на гроші. спочатку тобі обіцяють, що все буде швидко і легко. потім беруть оплату, підганяючи і говорячи, що мало часу, потрібно оформляти документи. далі, десь місяць взагалі нічого не роблять. і тільки після внесення половини суми вакансії, вони кажуть, що так як залишилось мало часу, запрошення може бути не готове. тобто до цього, цілий місяць вони абсолютно нічого не робили. а гроші то ти вже їм віддав. потім вони говорять, що ніби то роботодавець відмовмвся від частини студентів, і ця вакансія відпадає. особисто я одразу зрозуміла, що діла далі не буде. попросила повернути мені гроші. по договору, якщо я відмовляюсь після першої вакансії, вони мають повернути 100 євро. на що вони тільки через декілька днів відреагували, і не сказавши нічого на моє прохання повернути кошти, запропонували ще одну вакансію. просто сказали, що є одне єдине місце, спеціально для мене, і я знову маю дуже швидко вирішувати, бо залишилось мало часу. коли я спитала, чи це якось впливає на оплату, а точніше я запитала, чи ця вакансія теж оплачується. мені сказали, що ні. сказали, що все буде добре. документи готуються, нічого робити не потрібно, якщо щось треба буде, вони повідомлять. пройшов ще місяць.(третій) я неодноразово намагалась дізнатись, що мені потрібно буде для поїздки. як все відбувається, чи ми їдемо групою, як їдемо, коли… і так далі. мені або взагалі не відповідали, або просто пару речень кидали. мене це дуже обурювало. але я собі думала, гроші ж зберігаються, якщо що. що я втрачаю. якщо буде підозріло, просто відмовлюсь. потім було пару моментів, коли треба було дуже швидко і негайно заповнити якісь формуляри. зробити валютну карту, щоб мені на неї роботодавець скидав гроші. А вакансія Макдональдс. Я. Сама роблю собі карточку, для отримання зп. І висилаю свої реквізити роботодавцю. Це ж якийсь сміх. Я от просто зараз візьму і напишу всім макдональдсам в тому місті, про, яке вони мені говорили, і спитаю, чи вони знають про існування Go to Germany, думаю, навряд. До того цей формуляр був дуууже дивним. Після цього, минув мабуть тиждень, я декілька разів спитала, чи є якісь новини. А ще до цього просила, повідомити, про дату від’їзду мінімум за тиждень, так як я працюю, і не могла так просто кинути тут роботу. І от, 19 липня, о 17:52 мені менеджер в вайбері написала, що моє запрошення готове. і вийшла з онлайн. Все. Потім о 19:05 телефонує .якийсь хлопець, говорить, що моє запрошення готове, це Go to Germany, можна 21-го вилітати . Тобто через день. в неділю. бо 24-го вже початок роботи, а до цього треба заселитись. бо якщо я вчасно не заселюсь і пізніше почну працювати, то можливо будуть проблеми з орендарем квартири і роботодавцем. Тобто я мала зібратись за один день і вилетіти. Це якийсь абсурд. Я почала писати менеджеру, вона не з’являлась онлайн. Так як були вихідні, телефонувати їм не мало сенсу. І от з понеділка мене почали штурмувати, щоб я швидко оплачувала, отримувала запрошення і їхала. Можу сама маршрут зробити, можуть вони допомоготи. Як же ж це мило. А 12 тисяч гривень я вам за що оплатила? Так як запрошення вони дають після повної оплати і гарантій ніяких вони не дають. То звичайно я відмовилась оплачувати. Почала просити повернути половину моєї першої оплати, на що вони мені сказали, що це не можливо. Бо по договору, я їм заплатила спочатку за першу вавкансі. 100 євро, потім за другу теж 100. Хоча цього мені не озвучували жодного разу до цього. Тобто 6000 грн я оплатила внікуда. А ще я їм переводила 500 грн, за те, що вони мені поставили печатку, ніби я студент. Бо в моєму університеті відмовились ставити печатку на чужих документах. Ось так от працює ця фірма. Якщо це вам здається нормальним, то для мене ні. І я з цим миритись не буду. Тому, якщо ви також залишились незадоволеними їхніми послугами, давайте об’єднаємось, і покажемо, де раки зимують. Якщо у васє свої цікаві історії, пишіть мені на e-mail — obsluzhenoprokonsultirovano@gmail.com або на fb — https://www.facebook.com/oxana.udovenko буду штурмувати телеканали і можливо навіть міські органи, щоб повернути свої гроші та застерегти інших.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 14 августа, 2019 год
Доброго дня, Оксано. Так як кожна Ваша комунікація з нашими менеджерами є зафіксована в нашій системі, ми детально її перевірили і можемо Вам надати відповідь стосовно Вашого відгуку.
За умовами договору для того, щоб забронювати місце на певну вакансію клієнт повинен внести завдаток в сумі 200 євро. Так, як у Вас не було можливості оплатити цю суму відразу, ми пішли Вам назустріч та забронювали вакансію за 60 євро.
Після оплати ми тиждень намагались з Вами звязатись, щоб проконсультувати по докуменах, які потрібно зібрати та для перевірки рівня мови. Після перевірки мови виявилось, що Вашого рівня зовсім недостатньо для роботи на даній вакансії, хоча при бронюванні було обговорено, що Ви покращуватимете свої знання німецької. І тут ми знову пішли Вам назстріч, дали Вам час на те, щоб Ви підівчили мову. Натомість ми все таки відправили Ваші документи роботодавцю для виготовлення запрошення. Ви написали, що місяць часу ми абсолютно нічого не робили, так це тому, що запрощення на роботу виготовляється приблизно 6 тижнів.
На цю вакансію мало їхати шестеро студентів, з яких запрошення отримали четверо. Через те, що роботодавець не мав змоги чекати на виготовлення запрошень для інших студенток, Ви не поїхали на вакансію. В даній ситуації ми відразу Вам запропонували три альтернативи, одна з яких була ідентична Вашій вакансії, але без вимог до німецької мови, що Вам навіть більше підходило. На неї Ви погодились і за місяць Вам було виготовлено запрошення. Так, ми справді повідомили Вас про виїзд за кілька днів, у звязку з тим, що Ваше запрошення прийшло за кілька днів до роботи і ми відразу почали планувати виїзд. На цьому етапі Ви відмовились від співпраці з нашою компанією, що також негативно відобразилось на нашій подальшій співпраці з роботодавцем, ще й до того Ви вимагаєте повного повернення коштів? Повернення коштів в цьому випадку є неможливим, так як Ваше запрошення було оформлене та роботодавець чекав Вас на роботу.

Стосовно Вашої петиції хочемо сказати, що це для Вас трата часу, який Ви могли би використати з більшою користю, в Німеччині на вакансії, за яку Ви заплатили.
Ми в даному випадку зробили все, щоб Ви мали змогу поїхати. Ви цією можливістю не скористались.

Шахраї ,обов"язково читайте!!!

замовник Отзыв написан 25 июля, 2019 год
Народ обов"язково прочитайте , щоб у майбутньому не мати проблем і вас не розводили на гроші!!!Нам з дівчиною пообіцяли чудову вакансію, все рекламували , заохочували , в будь якому випадку ви нічого не втрачаєте ,вам повернуть кошти і т.д....роботу знайшли ,коли ми мали їхати - казали запрошення затримується а потім відмовили , ну ми розчарувались , але що...  Читать отзыв Народ обов"язково прочитайте , щоб у майбутньому не мати проблем і вас не розводили на гроші!!!Нам з дівчиною пообіцяли чудову вакансію, все рекламували , заохочували , в будь якому випадку ви нічого не втрачаєте ,вам повернуть кошти і т.д....роботу знайшли ,коли ми мали їхати - казали запрошення затримується а потім відмовили , ну ми розчарувались , але що зробиш буває...і коли прийшлось до повернення грошей , то почались проблеми!Спочатку нам хотіли повернути тільки по 100євро(дали ми 200, як всім відомо, решту мали доплати при виїзді),а 100 собі привласнити , як тільки ми трохи огризнулись то вже 170, ХОЧА ПО договору мають повернути ВСІ! На даний момент ми з ними сперечаємось і якщо не віддадуть то позовна заява вже написана залишилось тільки підписати , ця справа вже розглядається в суді: нам говорять , що нам надали послуги і з кожного хотіли як я вже і казав стягнути по 100 євро-уявляю скільки людей так втратили свої гроші не читаючи уважно договір ,але вони всеодно хочуть привласнити по 30 євро!Результат цього всього -ми не отримали нічого, а компанія так чи інакше намагається з нас здерти майже 2000грн. не знаю які в них зараз договори , але стосовно нашого договору , ми маємо право повернути всю суму, тому люди читайте уважно свої договори , бо вас в будь-якому випадку будуть старатись розвести на гроші !!!А краще не мати справу з цими шахраями , я вже цікавився є купа по -перше надійніших , а по-друге дешевших компаній!
Достоинства:
  1. все що вміють , це себе рекламувати, але це все не відповідає дійсності
Недостатки:
  1. ненадійність
  2. багато говорять , але все далеко не відповідає дійсності
  3. Говорять тільки плюси ,про мінуси мовчать
  4. в будь -якому випадко будуть старатись з вас вибити гроші і потім якщо щось не так їх і зубами не так просто вирвати
  5. Одним словом не зв"язуйтесь з цими шахраями!

отзыв партнера

Anna Отзыв написан 18 июля, 2019 год
Вынуждена оставить свой отзыв полон разочарования, так как после увиденной красивой рекламы в интернете и многообещающего описания, казалось всё будет супер.... Но в рекламе забыли например вставить главный девиз руководителя: "Нам важно, чтобы у 98% наших довольных клиентов, всё было хорошо. А что будет с остальными, нас не волнует". То есть если Вы вдруг попали под 2%, и у Вас...  Читать отзыв Вынуждена оставить свой отзыв полон разочарования, так как после увиденной красивой рекламы в интернете и многообещающего описания, казалось всё будет супер.... Но в рекламе забыли например вставить главный девиз руководителя: "Нам важно, чтобы у 98% наших довольных клиентов, всё было хорошо. А что будет с остальными, нас не волнует". То есть если Вы вдруг попали под 2%, и у Вас возникли проблемы, Вам никто не поможет. Странно, но проблемы были почти у всех студентов, которых мы отправили через эту фирму. У одной из студенток, был очень агресивный работодатель, который выставил ёё за двери по необоснованным причинам. Поддержки в такой ситуации у Вас не будет, я уже молчу об возмещении денег. Ещё хуже ситуация сложилась у нескольких студентов, которым уже оформлили документы, а потом сказали: "Работодатель передумал, Вы ему больше не нужны". Один из них прибыл по контракту на работу, а его выставили на улицу и сказали: "Ждите, пока мы всё выясним". После 20 дней бомжевания в Германии, так и ничего не выяснилось и ему пришлось занимать денег, чтобы вернуться домой. В этом случае тоже деньги не возмещают. В ообщем пока у Вас всё хорошо дома, фирма супер, если у Вас вдруг возникают проблемы или вопросы, то во первых, никому не дозвониться, так как рабочие часы ограничены. А если Вам это удалось, то максимум на что Вы можете рассчитывать это: "Ми вияснимо це питання" и ждите дальше неделями. Так же очень было тяжело решать все, так как по каждому вопросу нужно было обращаться к разным людям, которых за частую нету на рабочем месте и по этому Вам опять таки помочь никто не может. Лучше бы одного из многочисленных "компетентных" работников посадили на телефон на выходных, чтобы оказывать поддержку студентам во время пребывания в Германии. Вывод, на рынке есть фирмы по достойнее и человечнее!
Достоинства:
  1. хорошая реклама и на этом всё
Недостатки:
  1. -ненадежные работодатели и соответственно такие же вакансии
  2. -нету поддержки в экстренных ситуациях
  3. -некомпетентное руководство
  4. -запутанная коммуникация
  5. -безразличие работников
  6. -не несут ответственность за отправленных студентов

Ужасная фирма

Я Отзыв написан 16 июня, 2019 год
Нахожусь в Германии по вакансии. Компания ужасная, водителя некомпетентны, грубо общаются. В день выезда узнала что еду в другой город, не могут назвать точный адрес куда едем. Жильё ужасное, соседи шумные, пьяные. Посуды в хостеле нет ( хотя перед выездом уточняли что нужно брать). Менеджер компании сказал ничем помочь не могу.
Крайне некомпетентные. Не рекомендую. Шарашкина контора
Нахожусь в Германии по вакансии. Компания ужасная, водителя некомпетентны, грубо общаются. В день выезда узнала что еду в другой город, не могут назвать точный адрес куда едем. Жильё ужасное, соседи шумные, пьяные. Посуды в хостеле нет ( хотя перед выездом уточняли что нужно брать). Менеджер компании сказал ничем помочь не могу.
Крайне некомпетентные. Не рекомендую. Шарашкина контора
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 26 июня, 2019 год
Доброго дня! Чи можете Ви написати своє прізвище та імя , щоб ми проаналізували ситуацію? 1.«водителя некомпетентны, грубо общаются»- так, як у нас велика навантаженість по виїздах ми користуємось послугами перевізників, яких нажаль не можемо контролювати як вони спілкуються 2. «В день выезда узнала что еду в другой город, не могут назвать точный адрес куда едем»- так на жаль такі випадки бувають,тому що житло надають сторонні особи, і вони деколи змінюють умови в останню мить, але тут доволі часто винні наші студенти частини з яких переносить дату поїздки, а власнику таке не підходить.3.«Жильё ужасное, соседи шумные, пьяные. Посуды в хостеле нет ( хотя перед выездом уточняли что нужно брать)» - якщо Вам не підходить житло ми можемо спробувати знайти інше, ми не можемо всім догодити з умовами і сусідами. За посуд можливо ми не попередили, коли напишете свої дані , ми все проаналізуємо 4.«Менеджер компании сказал ничем помочь не могу» - на що саме Ви отримали таку відповідь??? 5. «Крайне некомпетентные. Не рекомендую. Шарашкина контора» - наскільки Я здогадуюсь Ви вже минулого року брали участь, чому Ви цього не описали? Ви маєте зрозуміти що житло і водії і сусіди це ті моменти ,які є змінні. і на які ми не маємо безпосереднього впливу. Вибачте за усі неприємності які з Вами трапилися, чекаємо на Ваші дані

Не советую

Виктория Кравченко Отзыв написан 30 мая, 2019 год
Ехала на сбор клубники в город возле Штутгарда,обещали зарплату 9 евро в час,хорошие условия жилья,что нас будут отвозить в магазин на машине. Когда приехала,то была в шоке от условий (какой то склад) без интернета нужно было 15 минут идти и сидеть под магазином,что бы поговорить с родными и зарплата от выработки (4 евро ящик) и еще минус жилье каждый день...  Читать отзыв Ехала на сбор клубники в город возле Штутгарда,обещали зарплату 9 евро в час,хорошие условия жилья,что нас будут отвозить в магазин на машине. Когда приехала,то была в шоке от условий (какой то склад) без интернета нужно было 15 минут идти и сидеть под магазином,что бы поговорить с родными и зарплата от выработки (4 евро ящик) и еще минус жилье каждый день 5,5 евро.Работа не 8 часов как обещали,а 12 и даже больше.На машине никто никого не возит,а пешком.В итоге вернулась домой,потому что заработать было нереально. Звонили в компанию,перевести они никуда не смогли и деньги не возвращают,а там приличная сумма за эту поездку была Компания Go to Germany - Не советую Компания Go to Germany - Не советую Компания Go to Germany - Не советую
Доброго дня!
Так, на цій ваканції дійсно умови не є одні з найкращих , але, так як, Ви були про це повідомлені
,тому Ви, звичайно, що маєте право на висловлення власної думки, але наскільки вона коректна? Враховуючи, що Ви володіли інформацією на рахунок умов вакансії повністю, і самі ж після опису вакансії погодилися на неї?
Ми вам пропонували поїхати на інакшу вакансію , але ви обрали саме цю.
Відповідно на цю ваканцію була знижка 50%. Щодо самих умов , то це річ відносна і в нас були студенти,
які були задоволені цією вакансією, комусь підходить, комусь ні. Тому, ще раз наголошуємо, це був Ваш вибір.

Жахлива компанія!

Гость Отзыв написан 8 мая, 2019 год
Їздили ми минулим літом від цієї компанії до Німеччини!Я нікому не раджу, мало того що ми заплатили більше чим інші(студенти які їздили від інших компаній), так нам наобіцяли вихідних(яких ми взагалі не мали), 8,53 євро в годину(отримували ми 6,32).Потім ми потрапили в такі умови, що я не не бажаю нікому таких умов(крім працівників компанії)!Їхали ми збирати ягоду, говорили нам що...  Читать отзыв Їздили ми минулим літом від цієї компанії до Німеччини!Я нікому не раджу, мало того що ми заплатили більше чим інші(студенти які їздили від інших компаній), так нам наобіцяли вихідних(яких ми взагалі не мали), 8,53 євро в годину(отримували ми 6,32).Потім ми потрапили в такі умови, що я не не бажаю нікому таких умов(крім працівників компанії)!Їхали ми збирати ягоду, говорили нам що це буде полуниця/малина/черешня, а весь час ми збирали полуницю і рвали бур’ян в наший зріст, а то і більше(про який взагалі нам взагалі ніхто не говорив)!Умови проживання також жахливі, це були бараки(з нами проживали румуни(цигани))!Коли приїхали представники компанії і хотіли почути наші відгуки про їх компанію, відгуки вони отримали(але ви самі розумієте які вони мали відгуки), все що ми отримали у відповідь це не цензурна лексика!Дорога коштує в середньому одна сторона 40 євро, ми заплатили 135 євро від компанії!Коли ми звертались, що в нас проблеми,що жахливе ставлення(що нам просто не дають ні одного вихідного за місяць)наша компанія говорила що нічим не допоможе!Є ще багато чого написати, але компанія жахлива!
Нам дуже прикро за таку ситуацію. І Ви майже все достовірно написали, окрім : 1.дороги. Вона не може коштувати 40€. Бла бла кар в маштабах компанії це не серйозно. Ми вже врахували цей момент і тепер дорога максимум 100€. 2. Румуни є майже на всіх вакансіях, і не коректно їх називати циганами 3.Щодо не цензурної лексики - керівники компанії двічі їздили до студентів щоб вирішити усі питання, і нецензурної лексики там не було.
Нам дійсно дуже прикро за таку ситуацію, яка виникла. Нажаль умови про які нам повідомив роботодавець не відповідали дійсності. Ми це все врахували- відтепер кожна вакансія перед погодженням- прохолить перевірку в три етапи. І Ви прекрасно знаєте що усім студентам які працювали на цій компанії ми або повертали частину коштів моральної компенсації, або надавали суттєві знижки на наступні вакансії

Гімняні люди, такі й послуги - гівняні!

Анастасія (Украина, Shevchenko) Отзыв написан 26 ноября, 2018 год
Компанія Go to Germany - це ще те угрупування недоумків, яке намагається обдерти до останньої нитки. Ціна вакансії 370 євро, враховуючи, що за таку саму вакансію у іншій компанії Ви заплатите не більше 200 євро, при тому з цими людьми житимте в однакових умовах, під однієї кришею.
Про дорогу,яку вони власне організовували, взагалі мовчу - оплата втрьохкратному розмірі...  Читать отзыв
Компанія Go to Germany - це ще те угрупування недоумків, яке намагається обдерти до останньої нитки. Ціна вакансії 370 євро, враховуючи, що за таку саму вакансію у іншій компанії Ви заплатите не більше 200 євро, при тому з цими людьми житимте в однакових умовах, під однієї кришею.
Про дорогу,яку вони власне організовували, взагалі мовчу - оплата втрьохкратному розмірі та ще й тривалістю 38 годин - жах. І ні, діло не в дорозі самій,та не в очікуваннях на кордоні. Переконана у цьому, тому що назад шлях відбувався із зовсім іншим водієм,який не має стосунку до цих нікчем і тривала дорога всього лише 12 годин, цікаво? і вартувала 50 євро, а не як в них - 150! Це вкотре доводить їхню організованість.
До того ж, як вони Вас ласо годують словами *у нас 20 працівників і 7 з них розмовляють німецькою*, не знаю як вони там так розмовляють(ХАХА, що я жодного разу не чула), що побоялись відпустити з нами, студентами перекладача,яки в ідеалі мав би бути від компанії. ЩО є логічно, адже перекладач порібен, аби з*ясувати усі питання із роботодавцем на місці- проживання, робота, заробітня плата та інші питання. І до Вашого відома, так як у їхньому стилі писати :* ми самостійно відправляємось на роботу в НІмеччину ,аби перевірити умови праці і тд*. Нікуди поліглоти не відправляються до Вас і нічого не перевіряють, вони ВИМАГАЮТЬ від Вас при Вашому приїзді,аби ви все детально розповіли про умови праці та проживання, та просять фото, а потім вдало маніпулюють інформацією!
Окрім цього, вони вміють вдало водити за носа, на свою вакансію я мала б відправитися 1 травня, в результаті поїхала 24 червня. Так і ще й отримала не ту вакансію, яку обіцяли ще взимку, а на зовсім іншу, робота першим чином відбувалась нелегально, за умови!! , що в подальшому ( за їхніми словами) легалізацію я отримаю через тиждень. Нічого подібно, цього не відбулось, документ отримала у кінці сепня та ще й фальшивку. Я не знаю, чому ще досі є ця компанія і чому її ніхто не розніс ЩЕ до чортів. Ці люди не заслуговують позитивного відгуку, вони не відповідальні, несерйозні і справжні брехуни!Я поняття не маю, за що вони взяли 370 євро й досі! ні за що!

( до попереднього, адже, ви блокуєте, негативні коментарі в свою сторону, тому доводиться писати окремим повдомленням)
Панове, попрошу не надсилати мені у відповідь *відео інспектування* - навіть не двитимуся, дарма не гаятиму час! Я, як ніхто інший, знаю, як відбуваються ваші зйомки і за яким сценарієм, тому дарма.
Отож, погано справляється ваш персонал (німецькомовний - хахаха). Доволі дивно, адже ви отримуєте за це щомісячну зарплатню.
Тому що мені довелось дізнаватись умови праці та проживання безпосерньо на місці, із роботодавцем, у Німеччині, САМОСТІЙНО! Після того, як від вашої компанії водій, який висловлював нецензуру після кожного слова, відвіз нас, групу студентів, у зовсім іншу країну, ВИ НАКИВАЛИ П'ЯТАМИ.
Але з'явились тоді, коли Вам було це потрібно - тобто у час, коли ми спробували усе на власній шкурі. Чи, можливо, Ви забули як персонал від компанії писав повідомлення із проханням розповісти усе про умови, як нам живеться, надіслати фото( місця проживання і з поля), зняти ролики? Цікаво, чому я мала б у той час займатись такими дурницями, якщо це ВАШІ обов'язки?
Мабуть, це ще раз вказує на вашу невідповідальність та про те, яких Ви фахівців обираєте на роботу (про водія я вже все сказала, це взагалі окрема розмова).
Хоча є й плюс - ви непогано вмієте займатись монтажем відо та є чудовими фоторедакторами, якби не це, то горіла б ваша задниця!!)))
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 27 ноября, 2018 год
Доброго дня Анастасія.
Так ми в значні мірі з Вами погоджуємось. Ми допуслились багатьох помилок у наші з вами співпраці, але ми вже їх виправили.
1. Тепер послуги транспорту коштують 100Є у будь-який куточок Німеччини, дорога до України є завжди дешевша так як водії по можливості беруть всіх бажаючих по низькі ціні, щоб не їхати пустими.
2. Прошу посилання на приклади відео інспектування https://drive.google.com/open?id=1fBZh2EbocuzyyrLCb8-n8HvMbr9UoC1c
Будь-ласка не пишіть суб'єктивну інформацію, про маніпулювання та подібні речі. Німецькомовний персонал у нас для того, щоб Вам не потрібно було узгоджувати питання заробітньої платні, житла та інших подібних питань, а не для того, щоб відправляти 7 людей на 100-200 груп, практично в один той самий проміжок часу.
Просимо у Вас та всіх хто побував на дані вакансії пробачення, якщо їх щось не влаштувало, у нас виникли проблеми і ми були вимушені зробити "перекидку" на іншу вакансію для того, щоб люди не залишились без роботи, ZAV вимагав очікувати 2 місяці для зміни дозволів на іншу роботу. Це далеко не найкращий приклад надання наших послуг, ми зробили висновки та більше не допустимо подібних помилок. Вас Анастасія, попрошу більше не користуватись подібним словниковим запасом, об'єктивності він не прибавляє.

Увага!!!! Шахраї!!!

Роїк Неля (Украина) Отзыв написан 13 ноября, 2018 год
УВАГА!!! ШАХРАЇ!!
Я Роїк Н. М., звертаюсь до всіх студентів, які зацікавлені роботою в Німеччині. Львівська компанія шахраїв "Go to Germany", яка так чудово дурить студентів своїми "консультаційними послугами". Згідно за консультацією адвокатів, фірма не є зареєстрованою офіційно, а тому подати судову скаргу, щоб повернути свої гроші буде трішки важко. Співчуваю всім учасникам, які були в Німеччині за цією...  Читать отзыв
УВАГА!!! ШАХРАЇ!!
Я Роїк Н. М., звертаюсь до всіх студентів, які зацікавлені роботою в Німеччині. Львівська компанія шахраїв "Go to Germany", яка так чудово дурить студентів своїми "консультаційними послугами". Згідно за консультацією адвокатів, фірма не є зареєстрованою офіційно, а тому подати судову скаргу, щоб повернути свої гроші буде трішки важко. Співчуваю всім учасникам, які були в Німеччині за цією фірмою.
Робота в Німеччині за кордоном для студентів не коштує більше ніж 250€, а в "наших шахраїв" більш ніж 475€. Окрім того ті ж самі шахраї пропонують мінім.зар плату 7.5€ тоді як сер.плата 9-10€. Тобто фірма отримує від студента не лише вартість вакансії 500€ - 15 000 грн, але й додаткове 1 - 1,5€ від кожної відпрацьованої год студентом.

© Прошу всіх небайдужих поширити цей запис та не дозволити комусь нажитися на наших грошах !!!
1 не согласен
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 15 ноября, 2018 год
Доброго дня Роїк Неля, хочу прояснити ситуацію, та попросити більше не висувати необґрунтовані звинувачення. Ваша аргументація стосовно ціни абсолютно безпідставна, так як на ринку існують різні ціни, у нас бувають вакансії і по 300 євро. Ми займаємось постійним покращенням сервісу, кожна проблема яка виникала у нас з клієнтом вирішується по мірі можливості, а також приймаються міри для того щоб такого більше не повторилось, наші послуги стають якіснішими кожного разу. В додаток до ціни, яка на вашу думку занадто висока, ми займаємось інспектуванням місць роботи, наші співробітники проводять інспектування та беруть інтерв’ю у студентів які вже поїхали, та роботодавців, згодом будуть викладені фото та відео звіти. Я розумію, що ви ображені за те, що Вам не повернули 200 євро, тому ви розповідаєте такі необ’єктивні речі (що ми отримуємо з кожного студента якісь кошти за годину та те, що компанія офіційно не зареєстрована). Зрозумійте, що компанія пішла Вам на зустріч, Ви не змогли по особистих причинах поставити печатки в навчальному закладі у визначений період (в останній момент Ви повідомили нас, що у Вас є ще практика), ми запропонували Вам поїхати в час, так само на літній період на менший проміжок часу на вакансію по зборі грибів яка коштувала на той час більше 300 євро по ціні вашого завдатку - 200 євро. Ви відмовились та вимагали повернення коштів які не передбачались договором, по причині того, що проблема з вашої сторони кошти не повертаються. Дякуємо за Ваш відгук.

Не рекомендую

Тарас (EU) Отзыв написан 7 ноября, 2018 год
Мали їхати на осінь через цю копманію але вони не відкрили візу через що тепер не відають гроші які ми їм заплатили за поїздку Мали їхати на осінь через цю копманію але вони не відкрили візу через що тепер не відають гроші які ми їм заплатили за поїздку

Аферисти

Гість (EU) Отзыв написан 1 октября, 2018 год
Не вірте,дочка їздила,то жах (за який ще треба добре приплатити).
Позитивні відгуки від самих працівників компанії, а негативні просто видаляють і тут і на фб сторінці.деякі ще просто не встигли. Логісти і менеджери це щось!
Не вірте,дочка їздила,то жах (за який ще треба добре приплатити).
Позитивні відгуки від самих працівників компанії, а негативні просто видаляють і тут і на фб сторінці.деякі ще просто не встигли. Логісти і менеджери це щось!

Брехуни і безвідповідальні!!!

Гость (Украина) Отзыв написан 24 сентября, 2018 год
Обіцяють одне, а коли приїдете - буде зовсім інша робота... І як ви будете повертатись в Україну, то їх теж не буде цікавити, бо вони вже з вас врвали своїх 500- 600 євро. Дальше вирішуйте свої проблеми самі... Якщо попадете на нормального німця, то ще можна з ними хоч щось вирішити, якщо знаєте їхню мову... А GO TO GERMANY просто...  Читать отзыв Обіцяють одне, а коли приїдете - буде зовсім інша робота... І як ви будете повертатись в Україну, то їх теж не буде цікавити, бо вони вже з вас врвали своїх 500- 600 євро. Дальше вирішуйте свої проблеми самі... Якщо попадете на нормального німця, то ще можна з ними хоч щось вирішити, якщо знаєте їхню мову... А GO TO GERMANY просто бере гроші і потім їм вже на вас наплювати... Директор А. Рак і його "подєльники" - це лохотронщики!!!

Потеряное лето

Гость (Украина) Отзыв написан 16 сентября, 2018 год
Здраствуйте, коротко опишу ситуацию которая сложилась с компанией Go to Germany.Собрались мы с другом на работу в германию, обратились в указаную компанию, в апрели уже готовые документы были отрпавлены в германию с обещанием работы с июня по август. В середине мая мы узнали(хочу подчеркнуть что не нас уведомили, а именно мы узнали) что был утрачен контакт с роботодателем и по...  Читать отзыв Здраствуйте, коротко опишу ситуацию которая сложилась с компанией Go to Germany.Собрались мы с другом на работу в германию, обратились в указаную компанию, в апрели уже готовые документы были отрпавлены в германию с обещанием работы с июня по август. В середине мая мы узнали(хочу подчеркнуть что не нас уведомили, а именно мы узнали) что был утрачен контакт с роботодателем и по этой причине нам подыскали вакансию на июль. Уже один месяц утрачен....Мы целый июнь готовились, ждали ответа и на удивление в конце месяца никакого конкретного результата. Нас уверили что документы в оброботке и 100% что все хорошо просто небольшая задержка....так прождали мы до 12 июля. Потом через знакомых(которые живут в Германии и обратились напрямую в биржу ЦАВ) что документов на наши фамилии нет. Сотрудникик компании сказали что это не их вина и просто вернули деньги. Это все что я хотел написать, о том стоит ли обращаться в эту компанию судите сами.
Недостатки:
  1. Всю информацию приходиться узнавать самостоятельно, сотрудники компании не считают нужным держать контакт с клиентом

Отзыв о компании "Go To Germany"

Олег (Франция, Very) Отзыв написан 19 июня, 2018 год
http://gotogermany.org/gotogermany
Всем привет!
Прежде чем обратится в данную кампанию по трудоустройству прочитайте мой отзыв!
Позвонили нам с девушкой в начале мая 2018 года и предложили вакансию на сбор клубники под г. Лейпциг. Менеджер Руслан скинул нам презентацию. На тот момент мы ждали документы от другого агенства чтобы их подписать и уехать на работу 20 июня 2018 года. Но Руслан...  Читать отзыв
https://gotogermany.org/gotogermany

Всем
привет!

Прежде чем обратится в данную кампанию по трудоустройству прочитайте мой отзыв!

Позвонили нам с девушкой в начале мая 2018 года и предложили вакансию на сбор клубники под г. Лейпциг. Менеджер Руслан скинул нам презентацию. На тот момент мы ждали документы от другого агенства чтобы их подписать и уехать на работу 20 июня 2018 года. Но Руслан сказал что здесь всё будет ЧЁТКО, нас не прокидают и тп. Мы поверили и согласились, так как ЗП вышла бы здесь больше.

В итоге, проходит 2-3 недели, звонит девушка с Go To Germany, с которой ранее мы не общались, и говорит, что их якобы КИНУЛ работодатель и они нам предлагают ту же самую работу в г. Гамбург. Мы были немного в шоке от этой новости но требовать деньги обратно мы не могли по условиям договора. (хотя это бы наверное и сделали так как мы не могли так РИСКОВАТЬ).

За полторы недели до выезда нам звонят опять! И говорят что работодатель с Гамбурга их тоже КИНУЛ! Мы в недоразумении... Нам говорят что 1000 % мы поедем уже в .... Штутгардт и о нас уже знает работодатель.

15 ИЮНЯ нам звонит девушка и говорит, что и с этим работодателем ничего не получается! И мы уже ТОЧНО поедем в Бремен, осталось только подождать приглашения и всё. И МЫ ОПЯТЬ ИМ ПОВЕРИЛИ!!!

Сегодня, 19 июня мне звонит РУСЛАН и говорит, ЧТО МЫ НИКУДА НЕ УЕЗЖАЕМ. На вопросы "ПОЧЕМУ?' ответ точный дать не может.

Предложил нам возврат средств в ТЕЧЕНИИ 2-Х НЕДЕЛЬ!!! 2-Х недель.... В итоге мы протелели с работой вообще!!!

Если бы можно было поставить оценку "УЖАСНО", мы бы это и сделали!!!

НЕ РЕККОМЕНДУЮ АГЕНСТВО "GO TO GERMANY". Очень жалеем что связались с ними... Надеюсь с вами такой ситуации не будет.

Всем мир!
Достоинства:
  1. Нету
Недостатки:
  1. Много обещают, в итоге ничего!
2 не согласны Показать 5 ответов

Розчарування

Клієнт Отзыв написан 30 августа, 2019 год
Почну з плюсів, так як їх небагато : як би там не було, це гарна можливість заробити гроші. Все.
Мінуси:
- неорганізованість, ми до останнього не знали, коли будемо виїжджати, дізналися лише за декілька днів до від’їзду (то був зимовий семестр). До того ж всього вони організували трансфер - автобус, від якого не можна було відмовитись (100 євро), коли самостійно...  Читать отзыв
Почну з плюсів, так як їх небагато : як би там не було, це гарна можливість заробити гроші. Все.
Мінуси:
- неорганізованість, ми до останнього не знали, коли будемо виїжджати, дізналися лише за декілька днів до від’їзду (то був зимовий семестр). До того ж всього вони організували трансфер - автобус, від якого не можна було відмовитись (100 євро), коли самостійно можна було б достатися набагато швидше та дешевше!! До того ж деякі пасажири з цього автобусу напилися і їх стогнало прямо там, не надто приємна дорога
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 3 сентября, 2019 год
Доброго дня, шановний клієнт.
Дата виїзду зазвичай залежить від того, коли прийде Ваше запрошення. Якщо запрошення приходить з затримкою, ми намагаємось все організувати максимально швидко, щоб студенти не втрачали робочі дні і свій заробіток.

Стосовно трансферу - самостійно студенти добираються в різний час, що доставляє незручності роботодавцю.
Також, самостійно добратись дешевше можна лише тоді, коли Ви працюєте в великому місті. Якщо є пересадки, а це в 90 % випадків, то це виходить дорожче. А неприємні ситуації в дорозі могли статись з будь-ким.

Дякуємо за оцінку нашої роботи. Будемо працювати над її покращенням.

Проблема

Василь Отзыв написан 22 января, 2019 год
Працюю зараз в Макдональдсі. Замість обіцяних 39 годин є 27. Мененджери не можуть вирішити це. Боюся, що не вистачить на прожиття, про заробіток мовчу. Працюю зараз в Макдональдсі. Замість обіцяних 39 годин є 27. Мененджери не можуть вирішити це. Боюся, що не вистачить на прожиття, про заробіток мовчу.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 23 января, 2019 год
Василь, в інших макдональдсах наприклад в Берліні такого нема.
Як ми зрозуміли це політика маків - нема роботи - дякую за те, що зробили.
Це наша провина так як ми не попередили, що таке можливе.
Приносимо пробачення, намагаємось вирішити проблему по мірі можливості та думаємо як компенсувати Вам збитки.

Некомпетентны

Рита (Украина) Отзыв написан 26 сентября, 2018 год
Попытаюсь расписать все очень подробно! У меня уже есть опыт такого рода программ, поэтому мне есть с чем сравнивать. 
Итак, я пришла в агенство в марте 2018 года. Я планировала ехать в июля. Я пришла и сразу была подписывать договор, так как времени оставалась не так уж и много.
Почему я выбрала именно GoToGermany?Потому что у них нет такого...  Читать отзыв
Попытаюсь расписать все очень подробно! У меня уже есть опыт такого рода программ, поэтому мне есть с чем сравнивать. 
Итак, я пришла в агенство в марте 2018 года. Я планировала ехать в июля. Я пришла и сразу была подписывать договор, так как времени оставалась не так уж и много.
Почему я выбрала именно GoToGermany?Потому что у них нет такого понятия, как собеседования с работадателем, я сильно переживала, что могу просто не подойти и возможность поехать в Германию просто уйдет в никуда. И ты сам выбираешь место, в которое ты хочешь поехать. И Слава Богу, я попала не в совсе немецкую глушь (ну, все относительно). Моя вакансия стоила 450 евро(у каждой вакансии своя стоимость). Как мне сказали, это зависит от места, вакансии и тд. Но вакансия в Дрездене(на окраине, до центра 1 час на общественном транспорте), тем более, что это Восточная Германия. Как для меня, так такая цена вообще ничем не обусловлена. Перед этим мне предлагали работу в 40 км от Мюнхена за 490 евро. Но я думаю вы понимаете разницу между Баварией и Саксонией. Итак, я сходу выбрала вакансию. НО на этом этапе вы должны адекватно оценивать сами свой немецкий язык. Я была на начальном уровне тогда и понимала , что не смогу работать официантом, но один из сотрудников(не мой менеджер в дальнейшем) уговаривал меня выбрать работу официанта, обосновывая тем, что я заработаю 1500 евро в месяц. Но у меня есть опыт работы заграницей и я понимаю, как это работать официантом. А этот сотрудник походу не очень. Это второй минус после стоимости, что не все сотрудники до конца понимают, как это работать в Германии.
Далее был этап отправки документов. Я заполнила все документы в 20-х числах марта, и до середины апреля не было никакой информации. Потом я асе же написала сама и спросила , все ли нормально. И оказалось, что нужно изменить даты в анкете. В СМЫСЛЕ??? Прошел 1 месяц и только тогда стало ясно, что нужно менять даты. Я была в шоке немного. Приглашение я ждала аж до 26 июня.
И теперь самое интересное. Как только я подписывала договор НИКТО не говорил о том, что ВСЕ должны обязательно ехать вместе. И тут оказывается, что нам организую автобус за 85 ЕВРО!!!! ЧЕ ВООБЩЕ. И это только до Дрездена. (Я нашла автобус за 38 евро) Ребята ехали до Франкфурта за 130 евро. Это наглость. И мы ехали 12 часов!!! При том, что границу мы прошли за 40 минут. И когда я пришла в офис за документами за 2 дня до отъезда и сказать, что я еду своим маршрутом, на меня логист(Иван) просто начал кричать. Также мне не понятен тот факт, почему не было контакта с работадателем и у него со мной тоже! Общие вопросы всегда обсуждаются на собеседовании, но его же не было. И почему нельзя было познакомить людей, которые должны жить вместе 3 месяца. Так обычно делают.
Как мы приехали в наш пункт назначения, оказалось, что я уже не помощник повара на кухне, а буду работать в хаускипинге. А вы бы только знали, как это скучно. Также мне изначально говорили, что это проверенный работодатель и к нему уже ездили, но на самом деле, они принимали украинских студентов первый раз. И помните, я говорила за 1500 евро в месяц. Так вот 1 августа мы получили первую зарплату и увидели суму 750 евро)))))) а где 1500, а? А мы работали 180 часов и ставка 8,84 в час.(к тому же, чаевых у официанта тоже не было) Я уже работала в Америке и знала, что есть налог, который в Германии очень немаленький. Каждый месяц мы платили около 300 евро налога. ВСЕГДА ФИЛЬТРУЙТЕ ИНФОРМАЦИЮ! 
На протяжении всего времени нам писал Василий, спрашивал как дела и тд. Это плюс. Сервис на уровне. И, кстати, приглашение, которое я ждала 2 месяца. Его как бы должны были отправить на почту. Во-первых, почему его не отправили, и во-вторых, где оригинал, который я ждала 2 месяца. Этот момент я не совсем уяснила. 
Результат: не смотря, на все, что было, я бы наверное обратились еще раз в эту компанию еще раз. Вы сами выбираете себе место работы(если вам повезет, то вы будете работать по своей вакансии, но из 7 человек 3 не работала по своей вакансии. И я бы просто попросила контакты работодателя. Не думайте, что вам никто не ответит. Все ответят. Потому что все получается, как испорченый телефон. И сама бы уточнила все информацию, которая меня интересует, и попросила копию договора о трудоустройстве отправить на почту. 
Вот такой опыт работы с GoToGermany.

Мій відгук

Мар'ян Отзыв написан 28 августа, 2019 год
Коротко і по суті. Про програму почув від брата, який їздив минулого року. Я ж поїхав цього, бо тільки поступив на перший курс. На фото і відео в брата були кращі умови житла, але важча робота. Я працював в цеху, пакувальником. Робота не з важких. Заробіток нормальний. Мої побажання – давайте більше варіантів для вибору вакансій, тому що моя вакансія...  Читать отзыв Коротко і по суті. Про програму почув від брата, який їздив минулого року. Я ж поїхав цього, бо тільки поступив на перший курс. На фото і відео в брата були кращі умови житла, але важча робота. Я працював в цеху, пакувальником. Робота не з важких. Заробіток нормальний. Мої побажання – давайте більше варіантів для вибору вакансій, тому що моя вакансія появилась і я з друзями майже всю кількість місць забрав. Я так розумію хороші вакансії розходяться, як гарячі пиріжки. І по-більше вакансій з мінімальним знанням мови – було би ідеально, а то не всі з моїх друзів знали англійську і німецьку.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 29 августа, 2019 год
Доброго дня, Мар'яне.
Ми візьмемо до уваги Ваші побажання.
Дякуємо за Ваш відгук.

Мій відгук

Гость Отзыв написан 3 января, 2019 год
Цього літа (2018) я працювала в Німеччині від фірми “Go to Germany” на вакансії робота на кухні в фаст-фуді, а саме McDonald’s. Як тільки ми знайшли цю фірму, ми з мамою дуже сумнівались чи їхати і чи це все легально, а то не дай Бог ще в поле вивезуть)) Моя мама попросила надати документ що ця фірма офіційно зареєстрована в...  Читать отзыв Цього літа (2018) я працювала в Німеччині від фірми “Go to Germany” на вакансії робота на кухні в фаст-фуді, а саме McDonald’s. Як тільки ми знайшли цю фірму, ми з мамою дуже сумнівались чи їхати і чи це все легально, а то не дай Бог ще в поле вивезуть)) Моя мама попросила надати документ що ця фірма офіційно зареєстрована в податковій, і їй не було відмовлено. Тому після довгих роздумів я вирішила поїхати. Так як всі мої документи були здані ще в лютому, мені залишалось тільки чекати кінця червня(зразу після сесії) для відправлення. На жаль наші запрошення були затримані на 2 тижні якщо не помиляюсь, і ми кожен день розчаровувались що втрачаєм гроші які могли заробити за ці дні в Німеччині. Але от настав довгоочікуваний день (13 липня якщо не помиляюсь), мені подзвонили і сказали що запрошення готове і відправлення групкою у 8 чоловік буде за 3-4 дні, а чому так довго тому що мали приїхати студенти з інших міст. День відправлення : зібрались на 11 годину в офісі , відправились приблизно 14-15 дня, десь за півтори години були вже на кордоні з Польщею на якому стояли найдовше зі всіх, але на це не повпливаєш тому як було так і було. Бус був дуже чистий і охайний, тільки вночі було прохолодно і на кріслах сильно не виспишся(Водій трохи блукав по Польщі і в тебе було відчуття ніби ти уже і не приїдеш до місця призначення. Під ранок (6 година) ми проснулись від слів водія що приїхали. Ми пішли на рецепцію але нам сказали що заселення відбувається з 8 години та й головної по тому ще нема. З рештою ми заселились і нам дозволили спочатку заплатити не всю суму, так як ми ще нічого не заробили, а після першої зарплати віддати іншу частину. Номер був дуже гарний, ліжка, чиста постіль , занадто м’ягкі подушки , стіл по середині, душова кабінка, 2 дзеркала, шафа для одягу, і ще одна за дверима під взуття. Біля нашого хостелу в межах 200-400м було 4 супермаркети, тому проблем з їжею не було. Єдиною дивинкою було те, що в неділю повністю все закрите. За декілька днів відбулася зустріч з головною, її звали Бетті. Вона дала нам підписати документи, свою пошту, номер(але подзвонити ми їй не могли, дивись мінуси), а також сказала кому, коли і куди приходити в свій Мак, бо в цієї мережі було щось 11 маків в Берліні. Перший робочий день нас зі всім познайомили , провели інструктаж з безпеки і сказали приблизні станції де ми будемо працювати (чи це лобі(тобто ти слідкуєш за чистотою в залі і на вулиці на терасах, якщо вони були при Маках, носиш брудні підноси, викидаєш сміття) чи це на станції картоплі фрі, чи це на станції напоїв і макфлурі). Загалом робота не важка, хоча одноманітна і дещо трііішки набридає кожного дня, але це можна знівелювати працівниками, можеш подружитись і проводити час на роботі в кайф. Після роботи ти міг проводити свій час як тобі заманеться, я готувала їсти на день-два наперед, щоб зранку тільки підігріти, а також ходила за покупками. Щодо вражень , їх було дуже багато, так як на свої вихідні ми старались кожного разу відвідати якусь нову пам’ятку архітектури або гастрономії (ням-ням)Берліну, наробити купу класних фоточок для соціальних мереж, дехто навіть відвідував інші міста, басейн. Досвід у спілкуванні ви гарантовано отримаєте чи то німецькою чи англійською, бо коли не знаєш як куди пройти ти маєш питати, а щоб спитати все обдумуєш щоб тебе правильно зрозуміли. Також отримаєте досвід у тій сфері де будете працювати, що теж досить корисно, часто роботодавці хочуть брати на роботу вже тих хто мав зв’язок з такими речами. Але пробувати таке вперше теж дуже цікаво.


Поради : Надавати студентам назву додатку(Maps.me) для пересування по місту в якому вони переживають, бо тим хто їде вперше знайти що,де,як – важко ; Надавати номери студентів(ті що погодяться) які вже їздили за такою програмою для тих хто ще не їздив щоб не було так страшно їхати, а особливо тим що вперше їдуть за кордон; Допомагати студентам з поверненням податку; Придбати свій , зручний транспорт, бо ціна не відповідає якості.

Instagram : https://instagram.com/maarzipanna?utm_source=ig_profile_share&igshid=wdvqudq29g2v
Facebook : https://www.facebook.com/profile.php?id=100005537716501
Достоинства:
  1. • Добряче підтягнула рівень німецької, а також англійської мови, а так як на роботі були робітники з різних країн, навіть почала мінімальне вивчення Італійської.
  2. • Вперше самостійно відвідала Німеччину а саме Берлін і закордон взагалі.
  3. • Заробила багато грошей, на поставлені собі цілі.
  4. • Широкий вибір вакансій, з яких ти можеш поперебирати що тобі найбільше підходить.
Недостатки:
  1. • Через невчасно виготовлені запрошення відтягнули наш від’їзд на 3 тижні, через що ми заробили менше грошей.
  2. • Не видали німецької сім картки для спілкування або мінімальних гігабайтів.
  3. • Незручний і дорогий транспорт, через що назад добирались своїм ходом.
  4. • Часто нервувались, через те ,що консультант не міг дати точної інформації, і ми думали що він ухиляє відповіді, через що переживання збільшувались.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 6 января, 2019 год
Дякуємо за ваш відгук, ми дуже вдячні за такі розгорнуті відгуки. Ми завжди реагуємо на них! Цього року ми вже працюємо над тим, щоб надавати більше інформаціх від студентів які вже скористалися нашими послугами.
Прошу фото цьогорічного транспорту)
Все для Вас! Компания Go to Germany - Компания Go to Germany -

Про Go to Germany

Анастасія Отзыв написан 11 декабря, 2018 год
Привіт всім, сьогодні до мене подзвонили з цієї компані і попросили оцінити їхню роботу, напишу все, що думаю. Я працювала на полі, збирала полуницю. Робота тяжка, ну принаймні мені було тяжко, дівчатам які зі мною працювали було нормально тому відмічу, що робота не для кожного мені не сподобалось. Але заплатили добре і без затримок тому не можу сказати, що...  Читать отзыв Привіт всім, сьогодні до мене подзвонили з цієї компані і попросили оцінити їхню роботу, напишу все, що думаю. Я працювала на полі, збирала полуницю. Робота тяжка, ну принаймні мені було тяжко, дівчатам які зі мною працювали було нормально тому відмічу, що робота не для кожного мені не сподобалось. Але заплатили добре і без затримок тому не можу сказати, що все було погано. За місяць виходило 1450 з вичитаним податком, житло було включене, на харчування ми тратили найбільше 350Євро тому виходило і 108 за життло, тому виходило 1000Євро чистими... Такі справи, менеджери адекватні та ввічливі на відміну від деяких компаній по працевлаштуванню у які я зверталась це однозначно плюс, вони навіть дзвонили та питались чи є якісь проблеми та питання. В цілому все нормально, але я вважаю, що менеджери могли б краще підібрати мені вакансію яка мене б влаштувала, мене переконали у тому, що я справлюсь з цією роботою сказали, що вона тяжка але багато дівчат їздили та працювали, ще й мови там знати не треба було. Пропозиція для компанії давайте більше вакансій без знань мови, бо коли я перший раз зверталась у вас було 5 вакансій, а через чотири дні коли ви мені передзвонили ні одної з них у вас вже не було.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 12 декабря, 2018 год
Доброго дня Анастасія, у нас насправді великий вибір вакансій, менеджер Вас повідомив, щоб Ви дали відповіть як найшвидше так як вакансії без знання мови дуже швидко розбирають. Менеджер дзвонив Вам кожного дня але зміг дозвонитися тільки на 4 день, коли більшості з них вже не було також Вам було запропоновано дати завдаток, щоб Вас Анастасія перевели на резерв (у такому випадку Вас в першу чергу будуть повідомляти та пропонувати вакансії які ще не пропонують іншим) але Ви відмовились. Ми працюємо над тим, щоб у нас було більше вакансій без знання мови та не виникало дифіциту. Дякуємо за ваш відгук, працюємо для Вас.

Мій відгук, помічник на кухні

Павло (Украина) Отзыв написан 2 декабря, 2018 год
У п'ятницю подзвонили та попросили залишити відгук, чесно кажучи дуже лінь було. Буду коротким, працював на кухні, прибирав, робив заготовки... Умови проживання відносно нормальні, маленька кімната на 2 людини, все необхідне було у кімнаті, окрім плити, вона загальна. Роботодавець набагато адекватніший порівняно з тим, у якого я працював у Польщі, небо і земля. В цілому нічого особливого. Цього літа також...  Читать отзыв У п'ятницю подзвонили та попросили залишити відгук, чесно кажучи дуже лінь було. Буду коротким, працював на кухні, прибирав, робив заготовки... Умови проживання відносно нормальні, маленька кімната на 2 людини, все необхідне було у кімнаті, окрім плити, вона загальна. Роботодавець набагато адекватніший порівняно з тим, у якого я працював у Польщі, небо і земля. В цілому нічого особливого. Цього літа також думаю поїхати, подивимся...
Достоинства:
  1. Хороша зп
  2. Нормальні умови
Недостатки:
  1. Дорогі вакансії
  2. Дорога дорога 130Є робіть щось з цим
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 3 декабря, 2018 год
Доброго дня Павло, дякуємо за Ваш відгук. Стосовно транспорту, хочу Вас повідомити, що ціна на транспортні послуги на даний момент складає 100Є у будь-яки куточок Німеччини. Ми стараємось оптимізувати всі процеси, щоб ціна була ще нижчою.

Ну таке

Ліля (Украина) Отзыв написан 18 октября, 2018 год
Хороший сервіс, але на роботу я не поїхала, в остайній момент мене повідомили, що роботодавець не може взяти ще 1 людину. Тобто на літо я залишилась без довгоочікуваної роботи, мені зразу запропонували іншу вакансію але вона мене не влаштовувала так як в ній не передбачено безплатного житла і харчування як в тій, що мені пропонували (Помічник кухара), ще й...  Читать отзыв Хороший сервіс, але на роботу я не поїхала, в остайній момент мене повідомили, що роботодавець не може взяти ще 1 людину. Тобто на літо я залишилась без довгоочікуваної роботи, мені зразу запропонували іншу вакансію але вона мене не влаштовувала так як в ній не передбачено безплатного житла і харчування як в тій, що мені пропонували (Помічник кухара), ще й на виїзд майже місяць чекати (робота на 42 дні мене не влаштувала, та й зачистка полів таке собі щастя хоч і відносно нормально платять). Пообіцяли знижку на 30% на наступну поїздку, цієї зими спробую ще раз)
Достоинства:
  1. Не кидають, гроші повернули.
  2. Хороший сервіс.
Недостатки:
  1. В остайній момент зірвалась робота
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 22 октября, 2018 год
Ми ще раз просимо вибачення за цей інцедент, ми прийняли міри щоб такого більше не трапилось.

Вакансія Збір грибів

Маша Отзыв написан вторник, 8 октября
Їздила з подругою минулої зими на збір грибів. Працювала в підвальному приміщенні. Знання німецької не було необхідним тому це великий плюс. По дорозі познайомились ще з дівчатами, які з нами працювали Будинок більш-менш хороший, по двоє в кімнаті. Робота не важка, а заробіток нормальний. Думаю можливо ще раз поїхати цієї зими на цю вакансію. Можливо з кимось з Вас познайомимось...  Читать отзыв Їздила з подругою минулої зими на збір грибів. Працювала в підвальному приміщенні. Знання німецької не було необхідним тому це великий плюс. По дорозі познайомились ще з дівчатами, які з нами працювали Будинок більш-менш хороший, по двоє в кімнаті. Робота не важка, а заробіток нормальний. Думаю можливо ще раз поїхати цієї зими на цю вакансію. Можливо з кимось з Вас познайомимось цього року.
Оцінку ставлю 4, бо були нюанси з транспортом.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany четверг, 17 октября
Доброго дня, Машо.
Дякуємо за Ваш відгук. Нюанси з транспортом ми відразу взяли до уваги і вирішили.
На зимові вакансії набір вже розпочався, тому дзвоніть, бронюйте вакансію :)

Класний досвід

Іра Отзыв написан 5 сентября, 2019 год
Привіт. Хочу розповісти про мій досвід співпраці з Go to Germany. Почну з того, що я їзила по такій самій програмі від іншої фірми, від Сердюка, тому можу сказати, що їм обом є над чим працювати, тут без сумнівів. Я обидва рази працювала офіціантом. В Go to Germany мене тішить те, що коли були певні проблеми з орендодавцем з...  Читать отзыв Привіт. Хочу розповісти про мій досвід співпраці з Go to Germany. Почну з того, що я їзила по такій самій програмі від іншої фірми, від Сердюка, тому можу сказати, що їм обом є над чим працювати, тут без сумнівів. Я обидва рази працювала офіціантом. В Go to Germany мене тішить те, що коли були певні проблеми з орендодавцем з оплатою, вони відразу відреагували і вирішили ситуацію. Також в нас перший тиждень були проблеми з доїздом і вони організували для нас велосипеди. В іншій фірмі мене взагалі футболили, коли я зверталась за допомогою. Мінусом вважаю те, що вони пізно відправили запрошення на роботу. Я мала працювати з 15 червня, а виїхала лише 29, хоч запрошення було видане за день до дати початку роботи. За це мені компенсували 80 євро, але враховуючи те, що я працювала лише півтора місяці я могла би заробити трохи більше. Ще один мінус - це те, що вони дали не зовсім точну інформацію про вакансію, наприклад житло коштувало не 9 євро в день, а 11, вихіднх в мене було три за весь період роботи, а мало би бути кожного понеділка. Загалом видно, що компанія старається, менеджери привітні, перед виїздом навіть організували мені таксі з вокзалу, це гарний бонус. Порада для студентів - поки маєте можливість їхати по такій програмі - їдьте) і заробите, і країну побачите. Це дуже гарний досвід.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 11 сентября, 2019 год
Доброго дня, Ірино.
Дякуємо за Ваш відгук стосовно нашої роботи.
Ми врахуємо всі Ваші зауваження. Ваші відгуки допомагають нам ставати кращими.

Тверда четвірка

Діана Мельник Отзыв написан 31 августа, 2019 год
Ставлю тверду четвірку. Надіюсь мій відгук допоможе студентам, які стоять перед вибором їхати чи не їхати.
Натрапила на дану компанію в інстаграмі. Почала дізнаватись більше, дивитись ютуб, читати про цю програму в інтернеті. Взяла з собою подружку і наважилась прийти до них в офіс, щоб дізнатись усі деталі і вибрати вакансію.
Нам попалась вакансія із знанням німецької мови в місті...  Читать отзыв
Ставлю тверду четвірку. Надіюсь мій відгук допоможе студентам, які стоять перед вибором їхати чи не їхати.
Натрапила на дану компанію в інстаграмі. Почала дізнаватись більше, дивитись ютуб, читати про цю програму в інтернеті. Взяла з собою подружку і наважилась прийти до них в офіс, щоб дізнатись усі деталі і вибрати вакансію.
Нам попалась вакансія із знанням німецької мови в місті Тюбінген. Місто ну дуже красиве, навіть не сподівалась, що там так красиво. Робота полягала в прибиранні кімнат, митті посуду, допомоги на кухні та сервіруванні столів. Робота не важка, без податку виходило 9,20Є за годину. Повезло, що наше житло було поряд із готелем. Кожного ранку і вечора по дорозі на роботу і додому кайфували від краси міста. Єдиний жирний мінус – житло. Якість бажає кращого, але якщо порівнювати з нашими гуртожитками, то нам ще повезло. В кінці, аж не хотілось їхати додому) Рекомендую багато розпитувати за самих роботодавців, бо як зрозуміла, це одна з тих речей, за які компанія не може відповідати. Бо робота легка, а начальство строге. Я була прихворіла в один з днів і прийшлось працювати, тому що не відпустили додому.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 3 сентября, 2019 год
Доброго дня, Діано.
Ми вдячні Вам за Ваш відгук.
Такі відгуки, як Ваш, надихають нас ставати кращими.

Рекомендую!

Ростислав Отзыв написан 30 августа, 2019 год
Вважаю за обов’язок написати відгук ,так як другий рік вже їжджу від даної компанії. Отже у 2018 мене підписав одногрупник поїхати на роботу в Німеччину. Довго не вагались так як ми були в них в офісі. Нас,як завжди, гарно запевнили що все буде гаразд. Коротко + та - . З плюсів: ми працювали(правда на полуниці фірма Glantz), заробили кошти, жили...  Читать отзыв Вважаю за обов’язок написати відгук ,так як другий рік вже їжджу від даної компанії. Отже у 2018 мене підписав одногрупник поїхати на роботу в Німеччину. Довго не вагались так як ми були в них в офісі. Нас,як завжди, гарно запевнили що все буде гаразд. Коротко + та - . З плюсів: ми працювали(правда на полуниці фірма Glantz), заробили кошти, жили в більш менш нормальних умовах. З мінусів : затримався виїзд на 4дня, роботодавець ставився до нас погано, бо там працювало багато поляків, які були в пріорітеті, робота була фізично тяжка. Одне радує що GotoGermany не продовжили з цією фірмою співпрацю.
По цьому досвіду ставлю ***
Цього року вже було веселіше. Я зразу сказав що не хочу поля. Мені запропонували мясокомбінат попередньо надавши контакти людей які вже там працювали взимку. Хочу підмітити що за цей час якість роботи виросла за це однозначно +. Хоть і я переживав , бо від людей які були на польських заводах такого типу чув що це жесть. Проте тут все було значно краще ніж на полуниці. Стабільна робота, нормовані вихідні, не було мінусів ні в роботі компані ні в німеччині, єдине це холод на самому заводі. Ще мені безкоштовно допомогли скасувати не використані дні з минулого року,щоб я потрапив саме на цю вакансію. Тому за цей рік *****. І в підсумку 4*,бо ще є куди рости.
P.S навіть не знав за існування цього сайту. Було цікаво почитати досвід інших людей. Шкода тих людей які не змогли поїхати, але я так зрозумів що Вам якусь частину вертають. Бо мій друг той,що їздив зі мною перший рік на полуницю втратив на схожій програмі, але в Америку 1100$
Достоинства:
  1. - перевіряють вакансії
  2. - чітко консультують
  3. - допомогли з ануляцією днів
Недостатки:
  1. - цього року з мінусами не стикався
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 3 сентября, 2019 год
Дуже дякуємо, Ростиславе, за Ваш відгук і за те, що обрали нас вдруге.
За останній рік ми справді зробили багато для того, щоб наші клієнти були задоволені.
Дякуємо за оцінку нашої роботи.



Компания Go to Germany

Компания Go to Germany
Чтобы добавить описание, напишите нам на обратную связь

Работа за границей

TurGrand ФОП Горбаченко М.А.
TurGrand ФОП Горбаченко М.А.

Рейтинг: 1
3 отзыва
EvroRabota
EvroRabota

Рейтинг: 2.9
119 отзывов
Кадровое агентство "One Work"
Кадровое агентство "One Work"

Рейтинг: 4
143 отзыва
People tomorrow кадровое агентство
People tomorrow кадровое агентство

Рейтинг: 4.5
205 отзывов
Компания Work Garant
Компания Work Garant

Рейтинг: 4.1
60 отзывов
ООО "Эмигрант Сервис"
ООО "Эмигрант Сервис"

Рейтинг: 4.1
16 отзывов
Europe Service
Europe Service

Рейтинг: 5
45 отзывов



Вам необходимо войти или зарегистрироваться
fullscreen
close