Компания Go to Germany отзывы

Отзывы клиентов, сотрудников, отзывы о работодателях
Компания Go to Germany
4.2 5
83 отзыва / 39420 просмотров

Отзыв о работе компании "Go to Germany"

(Украина) Отзыв написан 18 октября, 2018 год
Этим летом я работала официанткой в Германии по вакансии агентства "Go to Germany".
Территориально: Волленберг, Мекленбург форпоммерн. Около 140 км от Гамбурга, примерно 2,5-3 часа автобусом с пересадками.
Постараюсь информативно поделиться впечатлениями:
Это был ресторанчик при отеле. Очень повезло с работодателем, который постоянно беспокоился, все ли нас устраивает, комфортно ли нам.
Жилье и питание предоставлял работодатель, что потом вычислялось...  Читать отзыв
Этим летом я работала официанткой в Германии по вакансии агентства "Go to Germany".
Территориально: Волленберг, Мекленбург форпоммерн. Около 140 км от Гамбурга, примерно 2,5-3 часа автобусом с пересадками.

Постараюсь информативно поделиться впечатлениями:
Это был ресторанчик при отеле. Очень повезло с работодателем, который постоянно беспокоился, все ли нас устраивает, комфортно ли нам.
Жилье и питание предоставлял работодатель, что потом вычислялось из зарплаты. Ребята-сотрудники "Go to Germany" тоже постоянно писали, интересовались все ли у нас в порядке, даже в гости заехали со своей съемочной группой на пару дней.

Касательно работы: получилось все так, как обещал менеджер по условиям вакансии (оплата работы, стоимость жилья и еды).
Рабочим процессом руководили официантки-немки, которые давно там работают. Первый месяц я была исключительно раннером (помощником официанта), то есть никаких чаевых, что меня не устраивало. Сослалась на то, что немецким владею хорошо, знаю меню и все нюансы работы - обратилась напрямую к работодателю -> мне разрешили самостоятельно рассчитывать свои столы, получать чаевые.
В периоды, когда клиентов было немного, могло получаться рабочих 3-5 часов в день, что было для меня финансово невыгодно.
Получила интересный опыт, узнала "особенности" немецкого сервиса. Несмотря на большой опыт работы официанткой в Украине - открыла для себя много нового.
Через дорогу в пяти минутах ходьбы было Балтийское море, пляж, пирс. Работодатель предложил бесплатно брать велики в гараже отеля, можно было ездить в соседние города (15-20 км).

В общем впечатления - позитивные) Посоветовала бы знакомым.
Летом 2019 снова воспользуюсь услугами "Go to Germany".

Предложения и пожелания касательно улучшения качества услуг фирмы "Go to Germany":
•как можно раньше оформляйте документы, чтобы не откладывались сроки отъезда.
•приобретите комфортные автобусы, и хороший GPSводителю, если замахиваетесь на предоставление услуг Перевозчика на дальние расстояния. Потому что тут у вас цена≠качество!!!
•максимально уточняйте условия работы по вакансиям. По стоимости страховки я не получила ответа; уточняйте по поводу униформы, что из одежды обязательно должно быть с собой. (Мне сказали, что работодатель предоставит униформу, работодатель сказал, что я должна была привезти свою).
•предоставляйте студентам юридическую информацию о налогообложении зарплат иностранных студентов в Германии. Для студентов с владением языка - на немецком, для остальных - на англ/укр. (Как по закону ФРГ иностранным студентам оплачиваются сверх-часы, как начисляются отпускные выплаты..)
Перед выдачей моей зарплаты работодатель показал мне документы, с множеством чисел, о значениях которых у меня были лишь поверхностные знания.
Напечатайте брошюрку, где будет все расписано "для недалеких". Это недорого для вас, но полезно для студентов. Поспособствует юридической грамотности, избавит вас, Go to Germany, от претензий типа "Ой, а мне говорили, что 10 евро в час, но там еще налоги".И, понятное дело, обновляйте ее с изменениями в немецких законах.
Такая книжечка-брошюрка помогла бы студенту избежать финансовых потерь, в случае недобросовестности работодателя.

https://www.facebook.com/tamara.vitvitskaya
https://www.instagram.com/tamaravitvitskaya/?hl=ru
Достоинства:
  1. -вежливые, коммуникабельные менеджеры, которые действительно хотят решить Ваш вопрос.
  2. -можно САМОМУ выбрать вакансию из предложенных вариантов.
  3. -подобрали замечательного работодателя.
  4. -норм цены на рынке услуг такого рода.
  5. -АДЕКВАТНЫЕ условия договора, нет никаких штрафов.
  6. -хорошая бонусная программа - "приведи друга - получи скидку".
Недостатки:
  1. -отъезд отложили на ДВЕ НЕДЕЛИ -> потерянное время работы. т.к. долго оформляли документы (ZAB Erlaubnis) ссылаясь на то, что это зависит не от них. Но, ребята, если бы вы раньше начали, то вовремя бы и закончили.
  2. -мое ZAB Erlaubnis (разрешение) было лишь на 2 месяца, хотя по условиям вакансии должно было быть на 3 месяца!
  3. -"Перевозчик". Go to Germany предложили доехать напрямую до места работы их автобусом (120 евро). Окей, без пересадок с багажом удобнее. НО: мы были в пути 24 часа, автобус был маленьким, неудобным. В общем, больше не буду пользоваться их транспортом.
  4. -в плане работы: ехала работать официанткой, но так же мыла посуду, полы, холодильники, склад еды в подвале. Так как работодатель не мог обеспечить стабильно 8 часов в день работы официанткой (потому что не было гостей), то просила любую оплачиваемую работу.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 22 октября, 2018 год
Тамаро, дякуємо за ваш відгук та за те, що Ви максимально детально та обгрунтовано висловили ваші претензії та підкреслили наші переваги, ми бачимо куди потрібно рухатись завдяки таким людям як Ви.

Go to Germany

(Украина, Львів) Отзыв написан 1 августа, 2018 год
Go to Germany здійснили мою мрію!
Я завжди хотіла пожити у Німеччині, познайомитися із культурою, звичаями та менталітетом не зі сторони туриста, а зі сторони "корінного жителя" країни. Коли до нашого університету прийшли представники компанії і сказали, що є можливість поїхати на роботу влітку, то я одразу подала заявку.
Вакансію вибирала довго, бо розуміла, що робота займатиме майже увесь день....  Читать отзыв
Go to Germany здійснили мою мрію!
Я завжди хотіла пожити у Німеччині, познайомитися із культурою, звичаями та менталітетом не зі сторони туриста, а зі сторони "корінного жителя" країни. Коли до нашого університету прийшли представники компанії і сказали, що є можливість поїхати на роботу влітку, то я одразу подала заявку.
Вакансію вибирала довго, бо розуміла, що робота займатиме майже увесь день. Потім був збір документів, довелося трохи почекати запрошення від роботодавця і от вже я збираю валізу у довгоочікувану подорож.
Напевно, найгірше з усього - це стояти у черзі на кордоні. Більше ніяких мінусів за усі два місяці і не було.
З роботодавцем і житлом все чудово, зарплата теж влаштовує. Маю змогу відкладати гроші на навчання і при тому ні в чому собі не відмовляти тут. Ціни у супермаркетах космічні, якщо переводити у гривні, але для пересічного німця продукти дуже дешеві.

Ще раз хочу подякувати за таку можливість побачити світ. Обов'язково поїду за програмою, якщо матиму таку можливість.

Отзыв о компании "Go To Germany"

(Франция, Very) Отзыв написан 19 июня, 2018 год
http://gotogermany.org/gotogermany
Всем привет!
Прежде чем обратится в данную кампанию по трудоустройству прочитайте мой отзыв!
Позвонили нам с девушкой в начале мая 2018 года и предложили вакансию на сбор клубники под г. Лейпциг. Менеджер Руслан скинул нам презентацию. На тот момент мы ждали документы от другого агенства чтобы их подписать и уехать на работу 20 июня 2018 года. Но Руслан...  Читать отзыв
https://gotogermany.org/gotogermany

Всем
привет!

Прежде чем обратится в данную кампанию по трудоустройству прочитайте мой отзыв!

Позвонили нам с девушкой в начале мая 2018 года и предложили вакансию на сбор клубники под г. Лейпциг. Менеджер Руслан скинул нам презентацию. На тот момент мы ждали документы от другого агенства чтобы их подписать и уехать на работу 20 июня 2018 года. Но Руслан сказал что здесь всё будет ЧЁТКО, нас не прокидают и тп. Мы поверили и согласились, так как ЗП вышла бы здесь больше.

В итоге, проходит 2-3 недели, звонит девушка с Go To Germany, с которой ранее мы не общались, и говорит, что их якобы КИНУЛ работодатель и они нам предлагают ту же самую работу в г. Гамбург. Мы были немного в шоке от этой новости но требовать деньги обратно мы не могли по условиям договора. (хотя это бы наверное и сделали так как мы не могли так РИСКОВАТЬ).

За полторы недели до выезда нам звонят опять! И говорят что работодатель с Гамбурга их тоже КИНУЛ! Мы в недоразумении... Нам говорят что 1000 % мы поедем уже в .... Штутгардт и о нас уже знает работодатель.

15 ИЮНЯ нам звонит девушка и говорит, что и с этим работодателем ничего не получается! И мы уже ТОЧНО поедем в Бремен, осталось только подождать приглашения и всё. И МЫ ОПЯТЬ ИМ ПОВЕРИЛИ!!!

Сегодня, 19 июня мне звонит РУСЛАН и говорит, ЧТО МЫ НИКУДА НЕ УЕЗЖАЕМ. На вопросы "ПОЧЕМУ?' ответ точный дать не может.

Предложил нам возврат средств в ТЕЧЕНИИ 2-Х НЕДЕЛЬ!!! 2-Х недель.... В итоге мы протелели с работой вообще!!!

Если бы можно было поставить оценку "УЖАСНО", мы бы это и сделали!!!

НЕ РЕККОМЕНДУЮ АГЕНСТВО "GO TO GERMANY". Очень жалеем что связались с ними... Надеюсь с вами такой ситуации не будет.

Всем мир!
Достоинства:
  1. Нету
Недостатки:
  1. Много обещают, в итоге ничего!
2 не согласны Показать 5 ответов

робота в burger king

Отзыв написан 3 марта, 2019 год
По-перше , контракт підписуєш про тридцяти годинний робочий тиждень, якщо ж немає відвідувачів, то ти відправляєшся додому, не рідко таке трапляється, робочий день в середньому в мене тривав 6:30-7 годин , і то при багаторазових проханнях,також буде можливість не тільки працювати на касі й на кухні, буде можливість регулярного збирання сміття, миття смітників тощо.Якщо на рахунок заробітної плати, то розраховуй...  Читать отзыв По-перше , контракт підписуєш про тридцяти годинний робочий тиждень, якщо ж немає відвідувачів, то ти відправляєшся додому, не рідко таке трапляється, робочий день в середньому в мене тривав 6:30-7 годин , і то при багаторазових проханнях,також буде можливість не тільки працювати на касі й на кухні, буде можливість регулярного збирання сміття, миття смітників тощо.Якщо на рахунок заробітної плати, то розраховуй на 9.19 в годину і в середньому мінус 100 євро , щомісячного зняття податку, але в цілому, не дивлячись на ці мінуси, все таки потрібно, і ще раз потрібно їхати, адже в за ці кошти , як на мене це навіть легка робота, адже мав можливість працювати в ресторанному бізнесі в Україні , і скажу вам сміло, що на Батьківщині в рази важче, до речі , із власного досвіду хочу сказати, що для роботи на кухні не обов'язково знати на А2, приблизно за тиждень часу будеш розуміти все , що від тебе будуть вимагати менеджери чи інші працівники, так що от вам моя порада, їдьте і не задумайтесь, тільки сьогодні вернувся, і щось нахлинуло поділитись враженнями, вся правда про вакансію

Не советую

Отзыв написан 30 мая, 2019 год
Ехала на сбор клубники в город возле Штутгарда,обещали зарплату 9 евро в час,хорошие условия жилья,что нас будут отвозить в магазин на машине. Когда приехала,то была в шоке от условий (какой то склад) без интернета нужно было 15 минут идти и сидеть под магазином,что бы поговорить с родными и зарплата от выработки (4 евро ящик) и еще минус жилье каждый день...  Читать отзыв Ехала на сбор клубники в город возле Штутгарда,обещали зарплату 9 евро в час,хорошие условия жилья,что нас будут отвозить в магазин на машине. Когда приехала,то была в шоке от условий (какой то склад) без интернета нужно было 15 минут идти и сидеть под магазином,что бы поговорить с родными и зарплата от выработки (4 евро ящик) и еще минус жилье каждый день 5,5 евро.Работа не 8 часов как обещали,а 12 и даже больше.На машине никто никого не возит,а пешком.В итоге вернулась домой,потому что заработать было нереально. Звонили в компанию,перевести они никуда не смогли и деньги не возвращают,а там приличная сумма за эту поездку была Компания Go to Germany - Не советую Компания Go to Germany - Не советую Компания Go to Germany - Не советую
Доброго дня!
Так, на цій ваканції дійсно умови не є одні з найкращих , але, так як, Ви були про це повідомлені
,тому Ви, звичайно, що маєте право на висловлення власної думки, але наскільки вона коректна? Враховуючи, що Ви володіли інформацією на рахунок умов вакансії повністю, і самі ж після опису вакансії погодилися на неї?
Ми вам пропонували поїхати на інакшу вакансію , але ви обрали саме цю.
Відповідно на цю ваканцію була знижка 50%. Щодо самих умов , то це річ відносна і в нас були студенти,
які були задоволені цією вакансією, комусь підходить, комусь ні. Тому, ще раз наголошуємо, це був Ваш вибір.

Мій відгук

Отзыв написан 3 января, 2019 год
Цього літа (2018) я працювала в Німеччині від фірми “Go to Germany” на вакансії робота на кухні в фаст-фуді, а саме McDonald’s. Як тільки ми знайшли цю фірму, ми з мамою дуже сумнівались чи їхати і чи це все легально, а то не дай Бог ще в поле вивезуть)) Моя мама попросила надати документ що ця фірма офіційно зареєстрована в...  Читать отзыв Цього літа (2018) я працювала в Німеччині від фірми “Go to Germany” на вакансії робота на кухні в фаст-фуді, а саме McDonald’s. Як тільки ми знайшли цю фірму, ми з мамою дуже сумнівались чи їхати і чи це все легально, а то не дай Бог ще в поле вивезуть)) Моя мама попросила надати документ що ця фірма офіційно зареєстрована в податковій, і їй не було відмовлено. Тому після довгих роздумів я вирішила поїхати. Так як всі мої документи були здані ще в лютому, мені залишалось тільки чекати кінця червня(зразу після сесії) для відправлення. На жаль наші запрошення були затримані на 2 тижні якщо не помиляюсь, і ми кожен день розчаровувались що втрачаєм гроші які могли заробити за ці дні в Німеччині. Але от настав довгоочікуваний день (13 липня якщо не помиляюсь), мені подзвонили і сказали що запрошення готове і відправлення групкою у 8 чоловік буде за 3-4 дні, а чому так довго тому що мали приїхати студенти з інших міст. День відправлення : зібрались на 11 годину в офісі , відправились приблизно 14-15 дня, десь за півтори години були вже на кордоні з Польщею на якому стояли найдовше зі всіх, але на це не повпливаєш тому як було так і було. Бус був дуже чистий і охайний, тільки вночі було прохолодно і на кріслах сильно не виспишся(Водій трохи блукав по Польщі і в тебе було відчуття ніби ти уже і не приїдеш до місця призначення. Під ранок (6 година) ми проснулись від слів водія що приїхали. Ми пішли на рецепцію але нам сказали що заселення відбувається з 8 години та й головної по тому ще нема. З рештою ми заселились і нам дозволили спочатку заплатити не всю суму, так як ми ще нічого не заробили, а після першої зарплати віддати іншу частину. Номер був дуже гарний, ліжка, чиста постіль , занадто м’ягкі подушки , стіл по середині, душова кабінка, 2 дзеркала, шафа для одягу, і ще одна за дверима під взуття. Біля нашого хостелу в межах 200-400м було 4 супермаркети, тому проблем з їжею не було. Єдиною дивинкою було те, що в неділю повністю все закрите. За декілька днів відбулася зустріч з головною, її звали Бетті. Вона дала нам підписати документи, свою пошту, номер(але подзвонити ми їй не могли, дивись мінуси), а також сказала кому, коли і куди приходити в свій Мак, бо в цієї мережі було щось 11 маків в Берліні. Перший робочий день нас зі всім познайомили , провели інструктаж з безпеки і сказали приблизні станції де ми будемо працювати (чи це лобі(тобто ти слідкуєш за чистотою в залі і на вулиці на терасах, якщо вони були при Маках, носиш брудні підноси, викидаєш сміття) чи це на станції картоплі фрі, чи це на станції напоїв і макфлурі). Загалом робота не важка, хоча одноманітна і дещо трііішки набридає кожного дня, але це можна знівелювати працівниками, можеш подружитись і проводити час на роботі в кайф. Після роботи ти міг проводити свій час як тобі заманеться, я готувала їсти на день-два наперед, щоб зранку тільки підігріти, а також ходила за покупками. Щодо вражень , їх було дуже багато, так як на свої вихідні ми старались кожного разу відвідати якусь нову пам’ятку архітектури або гастрономії (ням-ням)Берліну, наробити купу класних фоточок для соціальних мереж, дехто навіть відвідував інші міста, басейн. Досвід у спілкуванні ви гарантовано отримаєте чи то німецькою чи англійською, бо коли не знаєш як куди пройти ти маєш питати, а щоб спитати все обдумуєш щоб тебе правильно зрозуміли. Також отримаєте досвід у тій сфері де будете працювати, що теж досить корисно, часто роботодавці хочуть брати на роботу вже тих хто мав зв’язок з такими речами. Але пробувати таке вперше теж дуже цікаво.


Поради : Надавати студентам назву додатку(Maps.me) для пересування по місту в якому вони переживають, бо тим хто їде вперше знайти що,де,як – важко ; Надавати номери студентів(ті що погодяться) які вже їздили за такою програмою для тих хто ще не їздив щоб не було так страшно їхати, а особливо тим що вперше їдуть за кордон; Допомагати студентам з поверненням податку; Придбати свій , зручний транспорт, бо ціна не відповідає якості.

Instagram : https://instagram.com/maarzipanna?utm_source=ig_profile_share&igshid=wdvqudq29g2v
Facebook : https://www.facebook.com/profile.php?id=100005537716501
Достоинства:
  1. • Добряче підтягнула рівень німецької, а також англійської мови, а так як на роботі були робітники з різних країн, навіть почала мінімальне вивчення Італійської.
  2. • Вперше самостійно відвідала Німеччину а саме Берлін і закордон взагалі.
  3. • Заробила багато грошей, на поставлені собі цілі.
  4. • Широкий вибір вакансій, з яких ти можеш поперебирати що тобі найбільше підходить.
Недостатки:
  1. • Через невчасно виготовлені запрошення відтягнули наш від’їзд на 3 тижні, через що ми заробили менше грошей.
  2. • Не видали німецької сім картки для спілкування або мінімальних гігабайтів.
  3. • Незручний і дорогий транспорт, через що назад добирались своїм ходом.
  4. • Часто нервувались, через те ,що консультант не міг дати точної інформації, і ми думали що він ухиляє відповіді, через що переживання збільшувались.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 6 января, 2019 год
Дякуємо за ваш відгук, ми дуже вдячні за такі розгорнуті відгуки. Ми завжди реагуємо на них! Цього року ми вже працюємо над тим, щоб надавати більше інформаціх від студентів які вже скористалися нашими послугами.
Прошу фото цьогорічного транспорту)
Все для Вас! Компания Go to Germany - Компания Go to Germany -

Гість.

Отзыв написан 18 января, 2019 год
Минулого літа(2018) моя дочка поїхала на роботу вНімеччину через компанію"Go to Germania". Про компанію дізналась з рекламного флаєра які роздавали на вулиці біля універу. Відгуків в інтернеті не було али ми ризикнули. З оформленням документів не виникло ніяких труднощів. Дорога обійшлась 150євро але робота була хороша. Житлові умови просто прекрасні, жили в приватному будинку в гарному містечку, правда...  Читать отзыв Минулого літа(2018) моя дочка поїхала на роботу вНімеччину через компанію"Go to Germania". Про компанію дізналась з рекламного флаєра які роздавали на вулиці біля універу. Відгуків в інтернеті не було али ми ризикнули. З оформленням документів не виникло ніяких труднощів. Дорога обійшлась 150євро але робота була хороша. Житлові умови просто прекрасні, жили в приватному будинку в гарному містечку, правда до роботи треба було доїжджати. Коротше- все було чудово.
Достоинства:
  1. Добре заробили. Мали змогу у вихіні мандрувати в сусідні країни. На роботі ставлення- носились як з розбитим яйцем. Підтягнула мову. Вільно спілкується німецькою і англійською. Порекомендувала всім своїм подругам, яких цікавить це питання.
Недостатки:
  1. Майже нема. Трохи за дорого дорога, але плюси пепевершують все.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 19 января, 2019 год
Доброго дня, чи можна дізнатись куди саме ви їхали та ваше ім'я?

Ну таке

(Украина) Отзыв написан 18 октября, 2018 год
Хороший сервіс, але на роботу я не поїхала, в остайній момент мене повідомили, що роботодавець не може взяти ще 1 людину. Тобто на літо я залишилась без довгоочікуваної роботи, мені зразу запропонували іншу вакансію але вона мене не влаштовувала так як в ній не передбачено безплатного житла і харчування як в тій, що мені пропонували (Помічник кухара), ще й...  Читать отзыв Хороший сервіс, але на роботу я не поїхала, в остайній момент мене повідомили, що роботодавець не може взяти ще 1 людину. Тобто на літо я залишилась без довгоочікуваної роботи, мені зразу запропонували іншу вакансію але вона мене не влаштовувала так як в ній не передбачено безплатного житла і харчування як в тій, що мені пропонували (Помічник кухара), ще й на виїзд майже місяць чекати (робота на 42 дні мене не влаштувала, та й зачистка полів таке собі щастя хоч і відносно нормально платять). Пообіцяли знижку на 30% на наступну поїздку, цієї зими спробую ще раз)
Достоинства:
  1. Не кидають, гроші повернули.
  2. Хороший сервіс.
Недостатки:
  1. В остайній момент зірвалась робота
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 22 октября, 2018 год
Ми ще раз просимо вибачення за цей інцедент, ми прийняли міри щоб такого більше не трапилось.

Відгук про "Go to Germany"

(Украина) Отзыв написан 15 октября, 2018 год
На днях до мене подзвонили з Go to Germany з проханням залишити відгук на даному сайті, скинули силку і просили щоб я оцінив їхній сервіс і вказав позитивні та негативні моменти. Працював я біля Ханденхейма (здається так називалось те місто), був помічником кухаря, були невеликі розходження з запропонованою вакансією, мені не вказали, що я повинен буду виходити додатково в суботу,...  Читать отзыв На днях до мене подзвонили з Go to Germany з проханням залишити відгук на даному сайті, скинули силку і просили щоб я оцінив їхній сервіс і вказав позитивні та негативні моменти. Працював я біля Ханденхейма (здається так називалось те місто), був помічником кухаря, були невеликі розходження з запропонованою вакансією, мені не вказали, що я повинен буду виходити додатково в суботу, все інше стосовно роботи було так як мене запевняв менеджер Сергій. Скажу зразу запитуйтесь скільки вам будуть платити чистими, так як мені казали, що буде 10 євро за год, а отримував я 8 з копійками (зп оподатковувалась як виявилось). Житло мені знайшли по приїзду, не самі кращі апартаменти але точно кращі за українські гуртожитки, зато житло давалось безплатно. З харчуванням була біда, так як на роботі можна було їсти зі знижкою 15%, таке собі задоволення, беріть додаткові кошти на перший місяць на їжу, якщо у вас не передбачується безплатне харчування. Зі всіма витратами чистими виходило 1500-1600 в місяць. Коли я повинен був їхати я мусив затриматись на 3 дні поки зявиться транспорт, таке собі задоволення скажу я вам по 20 євро за сутку + харч. В цілому все було нормально, за інцедент з транспортом вибачились і дали знижку на наступну поїздку 20%). Думаю на зимові знову їду. Читав коментарі нижче, таке правда було, дайте відповідь у коментаріях, буду вдячний?
Достоинства:
  1. Швидко зробили документи, виїхав без затримок.
  2. По приїзду купили стартовий пакет для зв'язку.
  3. Знайшли добросовісного роботодавця.
Недостатки:
  1. Не організували вчасний виїзд.
  2. Не вказали, що повинен буду виходити по суботах.
  3. Не вказали, що зп оподатковується, розраховував на більшу суму.

Такі справи

Отзыв написан 19 декабря, 2018 год
Ще не їздила від цієї фірми, але підписала договір. Хочу написати відгук так, як вибирала довго і тому маю з чим порівняти. Звернулася перший раз в серпні цього року, очікувала працювати на прибиранні, або якомусь підприємстві. Менеджер Романа, сказала що такої вакансії немає і запропонувала заплатити 200€, щоб Я чекала поки така вакансія зявиться і нібито була б пріоритеті, а...  Читать отзыв Ще не їздила від цієї фірми, але підписала договір. Хочу написати відгук так, як вибирала довго і тому маю з чим порівняти. Звернулася перший раз в серпні цього року, очікувала працювати на прибиранні, або якомусь підприємстві. Менеджер Романа, сказала що такої вакансії немає і запропонувала заплатити 200€, щоб Я чекала поки така вакансія зявиться і нібито була б пріоритеті, а в разі чого кошти повернуться. Я звичайно цього не зробила))) до мене перестали дзвонити, і ось я дізналась що моя подружка вже їде через них на шоколадну фабрику, коли я повторно звернулась , то як виявилось що місць вже немає, хоча менеджер обіцяла, що як тільки зявиться робота в схожих напрямках зі мною ОБОВЯЗКОВО звяжуться. Все таки вирішила їхати через них на цю зиму на Бургер Кінг, але ще додатково проходжу мовні курси щоб підтягнути мову, напишу ще один відгук після приїзду на роботу.
Достоинства:
  1. Організували скайп розмову з роботодавцем;
  2. Можливість обирати вакансії;
  3. В принципі адекватні менеджери(маю з чим порівняти);
  4. Обіцяють що організують доїзд за 100€;
  5. Дешеві мовні курси на яких познайомилася з іншими людьми які їдуть на цю вакансію.
Недостатки:
  1. Менеджер забув за мене, поки я сама не почала дзвонити;
  2. Мало вакансій без знання мови
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 20 декабря, 2018 год
Просимо пробачання за неякісну роботу менеджера, віднесіться з розумінням, клієнтів дуже багато, менеджер також людина і може помилятися. У нас достатньо вакансій без знання мови але їх дуже швидко розбирають, саме тому наша компанія дає можливість пройти мовні курси та за короткий термін підтягнути мову до рівня B1-B2, відповідно у вас з'являється великий вибір вакансій переважно з більшою оплатою праці. Дякуємо за ваш відгук.

Звернення керівника

Отзыв написан 1 февраля, 2019 год
Доброго дня! Від імені керівника компанія Рак А.С-хочу зробити звернення до усіх наших клієнтів: існуючих та майбутніх.
Хочу розповісти як вирішуються ці проблеми про які переживають наші клієнти.
1. Затримка документів. Так дійсно у 2018 виникали труднощі з виготовленням документів. Через те що був великий наплив студентів з усього СНГ і німецька біржа праці не встигала вчасно виготовити запрошення. У...  Читать отзыв
Доброго дня! Від імені керівника компанія Рак А.С-хочу зробити звернення до усіх наших клієнтів: існуючих та майбутніх.
Хочу розповісти як вирішуються ці проблеми про які переживають наші клієнти.
1. Затримка документів. Так дійсно у 2018 виникали труднощі з виготовленням документів. Через те що був великий наплив студентів з усього СНГ і німецька біржа праці не встигала вчасно виготовити запрошення. У звязку з цією ситуацією були затримки. ЩО МИ ЗРОБИЛИ: три місяці ми добивались того щоб зустрітись з представниками біржі праці які займаються обробкою цих документів. Тепер ми з ними на звязку і в курсі скільки часу займає виготовленя документів в даний період( час виготовлення коливається від 10 до 95 днів).
2. Не відповідність умов про які розповідали менеджери з тими які були насправді. Так було і таке. Така неприємна ситуація виникала через те що самі роботодавці говорили одне а по факту умови відрізнялися.ЩО МИ ЗРОБИЛИ: Три ступені перевірки вакансії: менеджер( control quality ) керівник, і безпосередньо поїздка в німеччину на саме підприємство( за 2018 здійснили 12 таких поїздок у яких перевірили понад 40 підприємств) Також компанія “Gotogermany “ являється членом міжнародної профспілки іноземних робітників.

Жахлива компанія!

Отзыв написан 8 мая, 2019 год
Їздили ми минулим літом від цієї компанії до Німеччини!Я нікому не раджу, мало того що ми заплатили більше чим інші(студенти які їздили від інших компаній), так нам наобіцяли вихідних(яких ми взагалі не мали), 8,53 євро в годину(отримували ми 6,32).Потім ми потрапили в такі умови, що я не не бажаю нікому таких умов(крім працівників компанії)!Їхали ми збирати ягоду, говорили нам що...  Читать отзыв Їздили ми минулим літом від цієї компанії до Німеччини!Я нікому не раджу, мало того що ми заплатили більше чим інші(студенти які їздили від інших компаній), так нам наобіцяли вихідних(яких ми взагалі не мали), 8,53 євро в годину(отримували ми 6,32).Потім ми потрапили в такі умови, що я не не бажаю нікому таких умов(крім працівників компанії)!Їхали ми збирати ягоду, говорили нам що це буде полуниця/малина/черешня, а весь час ми збирали полуницю і рвали бур’ян в наший зріст, а то і більше(про який взагалі нам взагалі ніхто не говорив)!Умови проживання також жахливі, це були бараки(з нами проживали румуни(цигани))!Коли приїхали представники компанії і хотіли почути наші відгуки про їх компанію, відгуки вони отримали(але ви самі розумієте які вони мали відгуки), все що ми отримали у відповідь це не цензурна лексика!Дорога коштує в середньому одна сторона 40 євро, ми заплатили 135 євро від компанії!Коли ми звертались, що в нас проблеми,що жахливе ставлення(що нам просто не дають ні одного вихідного за місяць)наша компанія говорила що нічим не допоможе!Є ще багато чого написати, але компанія жахлива!
Нам дуже прикро за таку ситуацію. І Ви майже все достовірно написали, окрім : 1.дороги. Вона не може коштувати 40€. Бла бла кар в маштабах компанії це не серйозно. Ми вже врахували цей момент і тепер дорога максимум 100€. 2. Румуни є майже на всіх вакансіях, і не коректно їх називати циганами 3.Щодо не цензурної лексики - керівники компанії двічі їздили до студентів щоб вирішити усі питання, і нецензурної лексики там не було.
Нам дійсно дуже прикро за таку ситуацію, яка виникла. Нажаль умови про які нам повідомив роботодавець не відповідали дійсності. Ми це все врахували- відтепер кожна вакансія перед погодженням- прохолить перевірку в три етапи. І Ви прекрасно знаєте що усім студентам які працювали на цій компанії ми або повертали частину коштів моральної компенсації, або надавали суттєві знижки на наступні вакансії

Увага!!!! Шахраї!!!

(Украина) Отзыв написан 13 ноября, 2018 год
УВАГА!!! ШАХРАЇ!!
Я Роїк Н. М., звертаюсь до всіх студентів, які зацікавлені роботою в Німеччині. Львівська компанія шахраїв "Go to Germany", яка так чудово дурить студентів своїми "консультаційними послугами". Згідно за консультацією адвокатів, фірма не є зареєстрованою офіційно, а тому подати судову скаргу, щоб повернути свої гроші буде трішки важко. Співчуваю всім учасникам, які були в Німеччині за цією...  Читать отзыв
УВАГА!!! ШАХРАЇ!!
Я Роїк Н. М., звертаюсь до всіх студентів, які зацікавлені роботою в Німеччині. Львівська компанія шахраїв "Go to Germany", яка так чудово дурить студентів своїми "консультаційними послугами". Згідно за консультацією адвокатів, фірма не є зареєстрованою офіційно, а тому подати судову скаргу, щоб повернути свої гроші буде трішки важко. Співчуваю всім учасникам, які були в Німеччині за цією фірмою.
Робота в Німеччині за кордоном для студентів не коштує більше ніж 250€, а в "наших шахраїв" більш ніж 475€. Окрім того ті ж самі шахраї пропонують мінім.зар плату 7.5€ тоді як сер.плата 9-10€. Тобто фірма отримує від студента не лише вартість вакансії 500€ - 15 000 грн, але й додаткове 1 - 1,5€ від кожної відпрацьованої год студентом.

© Прошу всіх небайдужих поширити цей запис та не дозволити комусь нажитися на наших грошах !!!
1 не согласен
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 15 ноября, 2018 год
Доброго дня Роїк Неля, хочу прояснити ситуацію, та попросити більше не висувати необґрунтовані звинувачення. Ваша аргументація стосовно ціни абсолютно безпідставна, так як на ринку існують різні ціни, у нас бувають вакансії і по 300 євро. Ми займаємось постійним покращенням сервісу, кожна проблема яка виникала у нас з клієнтом вирішується по мірі можливості, а також приймаються міри для того щоб такого більше не повторилось, наші послуги стають якіснішими кожного разу. В додаток до ціни, яка на вашу думку занадто висока, ми займаємось інспектуванням місць роботи, наші співробітники проводять інспектування та беруть інтерв’ю у студентів які вже поїхали, та роботодавців, згодом будуть викладені фото та відео звіти. Я розумію, що ви ображені за те, що Вам не повернули 200 євро, тому ви розповідаєте такі необ’єктивні речі (що ми отримуємо з кожного студента якісь кошти за годину та те, що компанія офіційно не зареєстрована). Зрозумійте, що компанія пішла Вам на зустріч, Ви не змогли по особистих причинах поставити печатки в навчальному закладі у визначений період (в останній момент Ви повідомили нас, що у Вас є ще практика), ми запропонували Вам поїхати в час, так само на літній період на менший проміжок часу на вакансію по зборі грибів яка коштувала на той час більше 300 євро по ціні вашого завдатку - 200 євро. Ви відмовились та вимагали повернення коштів які не передбачались договором, по причині того, що проблема з вашої сторони кошти не повертаються. Дякуємо за Ваш відгук.

Шахраї ,обов"язково читайте!!!

Отзыв написан 25 июля, 2019 год
Народ обов"язково прочитайте , щоб у майбутньому не мати проблем і вас не розводили на гроші!!!Нам з дівчиною пообіцяли чудову вакансію, все рекламували , заохочували , в будь якому випадку ви нічого не втрачаєте ,вам повернуть кошти і т.д....роботу знайшли ,коли ми мали їхати - казали запрошення затримується а потім відмовили , ну ми розчарувались , але що...  Читать отзыв Народ обов"язково прочитайте , щоб у майбутньому не мати проблем і вас не розводили на гроші!!!Нам з дівчиною пообіцяли чудову вакансію, все рекламували , заохочували , в будь якому випадку ви нічого не втрачаєте ,вам повернуть кошти і т.д....роботу знайшли ,коли ми мали їхати - казали запрошення затримується а потім відмовили , ну ми розчарувались , але що зробиш буває...і коли прийшлось до повернення грошей , то почались проблеми!Спочатку нам хотіли повернути тільки по 100євро(дали ми 200, як всім відомо, решту мали доплати при виїзді),а 100 собі привласнити , як тільки ми трохи огризнулись то вже 170, ХОЧА ПО договору мають повернути ВСІ! На даний момент ми з ними сперечаємось і якщо не віддадуть то позовна заява вже написана залишилось тільки підписати , ця справа вже розглядається в суді: нам говорять , що нам надали послуги і з кожного хотіли як я вже і казав стягнути по 100 євро-уявляю скільки людей так втратили свої гроші не читаючи уважно договір ,але вони всеодно хочуть привласнити по 30 євро!Результат цього всього -ми не отримали нічого, а компанія так чи інакше намагається з нас здерти майже 2000грн. не знаю які в них зараз договори , але стосовно нашого договору , ми маємо право повернути всю суму, тому люди читайте уважно свої договори , бо вас в будь-якому випадку будуть старатись розвести на гроші !!!А краще не мати справу з цими шахраями , я вже цікавився є купа по -перше надійніших , а по-друге дешевших компаній!
Достоинства:
  1. все що вміють , це себе рекламувати, але це все не відповідає дійсності
Недостатки:
  1. ненадійність
  2. багато говорять , але все далеко не відповідає дійсності
  3. Говорять тільки плюси ,про мінуси мовчать
  4. в будь -якому випадко будуть старатись з вас вибити гроші і потім якщо щось не так їх і зубами не так просто вирвати
  5. Одним словом не зв"язуйтесь з цими шахраями!

Про Go to Germany

Отзыв написан 11 декабря, 2018 год
Привіт всім, сьогодні до мене подзвонили з цієї компані і попросили оцінити їхню роботу, напишу все, що думаю. Я працювала на полі, збирала полуницю. Робота тяжка, ну принаймні мені було тяжко, дівчатам які зі мною працювали було нормально тому відмічу, що робота не для кожного мені не сподобалось. Але заплатили добре і без затримок тому не можу сказати, що...  Читать отзыв Привіт всім, сьогодні до мене подзвонили з цієї компані і попросили оцінити їхню роботу, напишу все, що думаю. Я працювала на полі, збирала полуницю. Робота тяжка, ну принаймні мені було тяжко, дівчатам які зі мною працювали було нормально тому відмічу, що робота не для кожного мені не сподобалось. Але заплатили добре і без затримок тому не можу сказати, що все було погано. За місяць виходило 1450 з вичитаним податком, житло було включене, на харчування ми тратили найбільше 350Євро тому виходило і 108 за життло, тому виходило 1000Євро чистими... Такі справи, менеджери адекватні та ввічливі на відміну від деяких компаній по працевлаштуванню у які я зверталась це однозначно плюс, вони навіть дзвонили та питались чи є якісь проблеми та питання. В цілому все нормально, але я вважаю, що менеджери могли б краще підібрати мені вакансію яка мене б влаштувала, мене переконали у тому, що я справлюсь з цією роботою сказали, що вона тяжка але багато дівчат їздили та працювали, ще й мови там знати не треба було. Пропозиція для компанії давайте більше вакансій без знань мови, бо коли я перший раз зверталась у вас було 5 вакансій, а через чотири дні коли ви мені передзвонили ні одної з них у вас вже не було.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 12 декабря, 2018 год
Доброго дня Анастасія, у нас насправді великий вибір вакансій, менеджер Вас повідомив, щоб Ви дали відповіть як найшвидше так як вакансії без знання мови дуже швидко розбирають. Менеджер дзвонив Вам кожного дня але зміг дозвонитися тільки на 4 день, коли більшості з них вже не було також Вам було запропоновано дати завдаток, щоб Вас Анастасія перевели на резерв (у такому випадку Вас в першу чергу будуть повідомляти та пропонувати вакансії які ще не пропонують іншим) але Ви відмовились. Ми працюємо над тим, щоб у нас було більше вакансій без знання мови та не виникало дифіциту. Дякуємо за ваш відгук, працюємо для Вас.

Гімняні люди, такі й послуги - гівняні!

(Украина, Shevchenko) Отзыв написан 26 ноября, 2018 год
Компанія Go to Germany - це ще те угрупування недоумків, яке намагається обдерти до останньої нитки. Ціна вакансії 370 євро, враховуючи, що за таку саму вакансію у іншій компанії Ви заплатите не більше 200 євро, при тому з цими людьми житимте в однакових умовах, під однієї кришею.
Про дорогу,яку вони власне організовували, взагалі мовчу - оплата втрьохкратному розмірі...  Читать отзыв
Компанія Go to Germany - це ще те угрупування недоумків, яке намагається обдерти до останньої нитки. Ціна вакансії 370 євро, враховуючи, що за таку саму вакансію у іншій компанії Ви заплатите не більше 200 євро, при тому з цими людьми житимте в однакових умовах, під однієї кришею.
Про дорогу,яку вони власне організовували, взагалі мовчу - оплата втрьохкратному розмірі та ще й тривалістю 38 годин - жах. І ні, діло не в дорозі самій,та не в очікуваннях на кордоні. Переконана у цьому, тому що назад шлях відбувався із зовсім іншим водієм,який не має стосунку до цих нікчем і тривала дорога всього лише 12 годин, цікаво? і вартувала 50 євро, а не як в них - 150! Це вкотре доводить їхню організованість.
До того ж, як вони Вас ласо годують словами *у нас 20 працівників і 7 з них розмовляють німецькою*, не знаю як вони там так розмовляють(ХАХА, що я жодного разу не чула), що побоялись відпустити з нами, студентами перекладача,яки в ідеалі мав би бути від компанії. ЩО є логічно, адже перекладач порібен, аби з*ясувати усі питання із роботодавцем на місці- проживання, робота, заробітня плата та інші питання. І до Вашого відома, так як у їхньому стилі писати :* ми самостійно відправляємось на роботу в НІмеччину ,аби перевірити умови праці і тд*. Нікуди поліглоти не відправляються до Вас і нічого не перевіряють, вони ВИМАГАЮТЬ від Вас при Вашому приїзді,аби ви все детально розповіли про умови праці та проживання, та просять фото, а потім вдало маніпулюють інформацією!
Окрім цього, вони вміють вдало водити за носа, на свою вакансію я мала б відправитися 1 травня, в результаті поїхала 24 червня. Так і ще й отримала не ту вакансію, яку обіцяли ще взимку, а на зовсім іншу, робота першим чином відбувалась нелегально, за умови!! , що в подальшому ( за їхніми словами) легалізацію я отримаю через тиждень. Нічого подібно, цього не відбулось, документ отримала у кінці сепня та ще й фальшивку. Я не знаю, чому ще досі є ця компанія і чому її ніхто не розніс ЩЕ до чортів. Ці люди не заслуговують позитивного відгуку, вони не відповідальні, несерйозні і справжні брехуни!Я поняття не маю, за що вони взяли 370 євро й досі! ні за що!

( до попереднього, адже, ви блокуєте, негативні коментарі в свою сторону, тому доводиться писати окремим повдомленням)
Панове, попрошу не надсилати мені у відповідь *відео інспектування* - навіть не двитимуся, дарма не гаятиму час! Я, як ніхто інший, знаю, як відбуваються ваші зйомки і за яким сценарієм, тому дарма.
Отож, погано справляється ваш персонал (німецькомовний - хахаха). Доволі дивно, адже ви отримуєте за це щомісячну зарплатню.
Тому що мені довелось дізнаватись умови праці та проживання безпосерньо на місці, із роботодавцем, у Німеччині, САМОСТІЙНО! Після того, як від вашої компанії водій, який висловлював нецензуру після кожного слова, відвіз нас, групу студентів, у зовсім іншу країну, ВИ НАКИВАЛИ П'ЯТАМИ.
Але з'явились тоді, коли Вам було це потрібно - тобто у час, коли ми спробували усе на власній шкурі. Чи, можливо, Ви забули як персонал від компанії писав повідомлення із проханням розповісти усе про умови, як нам живеться, надіслати фото( місця проживання і з поля), зняти ролики? Цікаво, чому я мала б у той час займатись такими дурницями, якщо це ВАШІ обов'язки?
Мабуть, це ще раз вказує на вашу невідповідальність та про те, яких Ви фахівців обираєте на роботу (про водія я вже все сказала, це взагалі окрема розмова).
Хоча є й плюс - ви непогано вмієте займатись монтажем відо та є чудовими фоторедакторами, якби не це, то горіла б ваша задниця!!)))
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 27 ноября, 2018 год
Доброго дня Анастасія.
Так ми в значні мірі з Вами погоджуємось. Ми допуслились багатьох помилок у наші з вами співпраці, але ми вже їх виправили.
1. Тепер послуги транспорту коштують 100Є у будь-який куточок Німеччини, дорога до України є завжди дешевша так як водії по можливості беруть всіх бажаючих по низькі ціні, щоб не їхати пустими.
2. Прошу посилання на приклади відео інспектування https://drive.google.com/open?id=1fBZh2EbocuzyyrLCb8-n8HvMbr9UoC1c
Будь-ласка не пишіть суб'єктивну інформацію, про маніпулювання та подібні речі. Німецькомовний персонал у нас для того, щоб Вам не потрібно було узгоджувати питання заробітньої платні, житла та інших подібних питань, а не для того, щоб відправляти 7 людей на 100-200 груп, практично в один той самий проміжок часу.
Просимо у Вас та всіх хто побував на дані вакансії пробачення, якщо їх щось не влаштувало, у нас виникли проблеми і ми були вимушені зробити "перекидку" на іншу вакансію для того, щоб люди не залишились без роботи, ZAV вимагав очікувати 2 місяці для зміни дозволів на іншу роботу. Це далеко не найкращий приклад надання наших послуг, ми зробили висновки та більше не допустимо подібних помилок. Вас Анастасія, попрошу більше не користуватись подібним словниковим запасом, об'єктивності він не прибавляє.

Класний досвід

Отзыв написан 5 сентября, 2019 год
Привіт. Хочу розповісти про мій досвід співпраці з Go to Germany. Почну з того, що я їзила по такій самій програмі від іншої фірми, від Сердюка, тому можу сказати, що їм обом є над чим працювати, тут без сумнівів. Я обидва рази працювала офіціантом. В Go to Germany мене тішить те, що коли були певні проблеми з орендодавцем з...  Читать отзыв Привіт. Хочу розповісти про мій досвід співпраці з Go to Germany. Почну з того, що я їзила по такій самій програмі від іншої фірми, від Сердюка, тому можу сказати, що їм обом є над чим працювати, тут без сумнівів. Я обидва рази працювала офіціантом. В Go to Germany мене тішить те, що коли були певні проблеми з орендодавцем з оплатою, вони відразу відреагували і вирішили ситуацію. Також в нас перший тиждень були проблеми з доїздом і вони організували для нас велосипеди. В іншій фірмі мене взагалі футболили, коли я зверталась за допомогою. Мінусом вважаю те, що вони пізно відправили запрошення на роботу. Я мала працювати з 15 червня, а виїхала лише 29, хоч запрошення було видане за день до дати початку роботи. За це мені компенсували 80 євро, але враховуючи те, що я працювала лише півтора місяці я могла би заробити трохи більше. Ще один мінус - це те, що вони дали не зовсім точну інформацію про вакансію, наприклад житло коштувало не 9 євро в день, а 11, вихіднх в мене було три за весь період роботи, а мало би бути кожного понеділка. Загалом видно, що компанія старається, менеджери привітні, перед виїздом навіть організували мені таксі з вокзалу, це гарний бонус. Порада для студентів - поки маєте можливість їхати по такій програмі - їдьте) і заробите, і країну побачите. Це дуже гарний досвід.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 11 сентября, 2019 год
Доброго дня, Ірино.
Дякуємо за Ваш відгук стосовно нашої роботи.
Ми врахуємо всі Ваші зауваження. Ваші відгуки допомагають нам ставати кращими.

Задоволена

(Украина) Отзыв написан 17 октября, 2018 год
Мене практично повністю задовольнила робота яку мені знайшли в ці компанії - збирала гриби в ангарі по хороші годинні ставці. Заробила дуже непогано. Наступний раз хотілося щоб консультанти давали більш детальну інформацію стосовно житла, а то я дуже переживала за житло. Не сказали скільки точно воно буде коштувати, сказали - не більше 300 євро. По приїзді мене приємно здивували заплатила...  Читать отзыв Мене практично повністю задовольнила робота яку мені знайшли в ці компанії - збирала гриби в ангарі по хороші годинні ставці. Заробила дуже непогано. Наступний раз хотілося щоб консультанти давали більш детальну інформацію стосовно житла, а то я дуже переживала за житло. Не сказали скільки точно воно буде коштувати, сказали - не більше 300 євро. По приїзді мене приємно здивували заплатила за місяць 118 євро, не супер апартаменти але і не помийка так що я задоволена.
Достоинства:
  1. хороший сервіс та оплата праці
Недостатки:
  1. консультанти деколи не можуть сказати деяку точну важливу інформацію

Розчарування

Отзыв написан 30 августа, 2019 год
Почну з плюсів, так як їх небагато : як би там не було, це гарна можливість заробити гроші. Все.
Мінуси:
- неорганізованість, ми до останнього не знали, коли будемо виїжджати, дізналися лише за декілька днів до від’їзду (то був зимовий семестр). До того ж всього вони організували трансфер - автобус, від якого не можна було відмовитись (100 євро), коли самостійно...  Читать отзыв
Почну з плюсів, так як їх небагато : як би там не було, це гарна можливість заробити гроші. Все.
Мінуси:
- неорганізованість, ми до останнього не знали, коли будемо виїжджати, дізналися лише за декілька днів до від’їзду (то був зимовий семестр). До того ж всього вони організували трансфер - автобус, від якого не можна було відмовитись (100 євро), коли самостійно можна було б достатися набагато швидше та дешевше!! До того ж деякі пасажири з цього автобусу напилися і їх стогнало прямо там, не надто приємна дорога
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 3 сентября, 2019 год
Доброго дня, шановний клієнт.
Дата виїзду зазвичай залежить від того, коли прийде Ваше запрошення. Якщо запрошення приходить з затримкою, ми намагаємось все організувати максимально швидко, щоб студенти не втрачали робочі дні і свій заробіток.

Стосовно трансферу - самостійно студенти добираються в різний час, що доставляє незручності роботодавцю.
Також, самостійно добратись дешевше можна лише тоді, коли Ви працюєте в великому місті. Якщо є пересадки, а це в 90 % випадків, то це виходить дорожче. А неприємні ситуації в дорозі могли статись з будь-ким.

Дякуємо за оцінку нашої роботи. Будемо працювати над її покращенням.

Задоволений

Отзыв написан 23 мая, 2019 год
Всім привіт..
Хочу і я поділитись своїм досвідом роботи з gotogermany
Скажу зразу, що поїхав через цю компанію через хорошу роботу менеджерів (бо звертався до багатьох компаній)
Так як німецької я не знаю зовсім, а збір для себе не розглядаю в принципі - не для кожного робота,
то мені пропонували різного виду заводи.
Працював на заводі з обробки слив
В...  Читать отзыв
Всім привіт..
Хочу і я поділитись своїм досвідом роботи з gotogermany
Скажу зразу, що поїхав через цю компанію через хорошу роботу менеджерів (бо звертався до багатьох компаній)
Так як німецької я не знаю зовсім, а збір для себе не розглядаю в принципі - не для кожного робота,
то мені пропонували різного виду заводи.
Працював на заводі з обробки слив
В принципі - +- те що мені розказували дівчата менеджери було правдою, звісно не без нюансів, але думаю
що ідеальних умов роботи ніде немає.
В плані роботи, дійсно, робота була не важка, треба було тільки слідкувати як машина очищає кістки від слив.
Довго не міг привинкути до того що робота починалась в 5 ранку, і робота в охолодженому приміщенні,
але справедливості ради - мене про це попереджали..
Проте вже коли привик , то навпаки був задоволений, бо в 15 год вже був вільний і мав багато часу щоб погуляти містом =)
По зп,ну якшо чесно, - можна заробляти і більше)
Але 1100є чистими було, - за таку роботу, думаю навіть непогано.
З негативного - відсутність інтернету в житлі!!!
І те що було дуже мало понаднормових годин. (хоч і казали що можна працювати більше)
Роботодавець попався класний, запросив на наступний рік)

Загалом, не шкодую що поїхав, і всім рекомендую..)
Надіюсь мій відгук комусь допоможе.

Задоволений

Отзыв написан 14 февраля, 2019 год
Всім привіт! Не знаю ,як там в кого складались обставини але в мене все дуже круто)) я довго планував цю поїздку. спочатку на літо на полуницю, але не получилось. Потім мені компанія запропонувала пройти мовні курси і поїхати на burger king. Так і зробив. Мову вивчив слабо, але тут в середовищі швидко підтягнув. Я думаю що мені повезло бо попався...  Читать отзыв Всім привіт! Не знаю ,як там в кого складались обставини але в мене все дуже круто)) я довго планував цю поїздку. спочатку на літо на полуницю, але не получилось. Потім мені компанія запропонувала пройти мовні курси і поїхати на burger king. Так і зробив. Мову вивчив слабо, але тут в середовищі швидко підтягнув. Я думаю що мені повезло бо попався дуже крутий власник, який переживає за нас. Робота сама звичайна як закладах такого типу, житло 370€ але всі умови. За перший місяць чистими 1150€, тому я задоволений.

Обіцяють багато, але замовчують про реальність яка може статись.

Отзыв написан 18 августа, 2019 год
Мій досвід співпраці з Go to Germany
Все почалось з того що був березень і я з подругами вирішили шукати роботу, звернулись до цієї фірми, нам запропонували вакансію на шоколадну фабрику, вирішили ризикнути, так як кошти за вакансію не малі. Оформивши всі документи, ми мали очікувати наші запрошення.
15 липня - дата яка зазначена в договорі як початок...  Читать отзыв
Мій досвід співпраці з Go to Germany
Все почалось з того що був березень і я з подругами вирішили шукати роботу, звернулись до цієї фірми, нам запропонували вакансію на шоколадну фабрику, вирішили ризикнути, так як кошти за вакансію не малі. Оформивши всі документи, ми мали очікувати наші запрошення.
15 липня - дата яка зазначена в договорі як початок вакансії, нас мало їхати 4 подруги. Очікували ми запрошення довго, липень місяць а запрошень так і немає і нічого не чути за них. Ну чекаємо далі, 2 подругам нарешті прийшло запрошення і вони вчасно виїхали і вже 15 були на роботі. Тобто мало їхати 50 осіб - 36 поїхало а 14 ні. Нам 2 і всім іншим сказали чекати далі бо наші запрошення затримуються, все було б добре якби не пройшов тиждень, а потім і другий, і третій а запрошень так і немає. Ми звісно ж майже кожного дня зв’язувались в вайбері з менеджером але відповіді одні і ті самі що запрошення ще не прийшло, все залежить не від них а від німецької біржі праці, що вони не можуть ніяк вплинути на процес, і що потрібно ще трішки почекати. А скільки ще можна чекати, коли літо йде, роботи немає, і замість того щоб шукати іншу роботу ми сидимо і кожен день чекаємо. Мало того, що коли ми подавали на вакансію то уточнювали за ті запрошення, і казали те що для нас саме головне їхати 4 разом і жити разом, і нас запевняли що літо в нас буде круте і що буде час і для роботи і для відпочинку, що запрошення не затримаються, бо ми рано подаємо документи і часу достатньо для того щоб вони прийшли.
Ладно, щас не про це, а про те чи дочекались ми? Так. Дочекались. Ось і настав цей день, звонить мені мій менеджер і те що я чую шокувало мене. Вам прийшло відмовлення в запрошенні , нерви нереальні! Як відмовлення? Чому? Якщо документи подавали всі разом і всі однакові? Чому іншим прийшло, а мені відмовлено? На що відповідь, що вони незнають чому відмовлено, що в документі не пише. Я відразу запитала за подругу, тут все ж таки краще бо їй прийшло. І відразу мені запропонували повернути кошти, і чи я не хотіла б на іншу вакансію на інший період, я відмовилась навіщо мені ті нерви з запрошеннями. Тобто це виходить вже з 14 - 9 прийшло, 3 відмовлення а інші відмовились раніше, не захотівши чекати. Якось так, якщо я не помиляюсь було. І тут мені прийшла думка що потрібно щоб мені скинули документальне підтвердження що мені відмовлено в запрошені. І як ви думаємо що далі? Звісно ж. Його не було. Тому що мені трошки прибрехати, не знаю чому так, але це сталось. Замість того щоб сказати що запрошення моє ще не прийшло, мені сказали що мені відмовлено в ньому. Мене це все злить капець як. Я сказала що гроші повертати поки не хочу а в мене є ще час щоб чекати, поки група яким прийшло не поїде на роботу. А що ж сталося з тими кому навіть і прийшли запрошення? Думаєте вони відразу поїхали на роботу? Звісно ж ні, вони ще дома цілий тиждень просиділи а потім вже поїхали. Так ось, до чого я веду, що навіть якщо прийшло запрошення не факт що відправлять через два - три дні, відправляють тоді коли дозволить роботодавець і всім начхати що термін вакансії давно почався і підходить до закінчення. Що ми маємо з цього? Подруга поїхала, я ні , довелось повертати кошти. При поверненні коштів знімають 30 євро ніби за їхні послуги, хоча в договорі ні за які 30 євро не вказано, вказано трохи інше. Договір складений продумано, але якщо почати в тому лазити, вивчати, і якщо задіяти суд, то є ймовірність що вам повернуть всі кошти і навіть якусь компенсацію, але навіщо це мені було, я хотіла просто повернути свої кошти і хай вже з вирахуванням тих 30 євро але повернути і немати жодної справи з цією компанією. А щодо моєї подруги яка поїхала через місяць часу то її поселили в інший будинок від інших наших подруг, який знаходиться трохи далеко і ніякі прохання поселити разом не отримали втішний результат, хоч навіть вільне місце в дівчат в кімнаті було. Так що ми отримали з обіцяного? Я нічого. Добре що хоч дівчатам повезло і вони поїхати вчасно. Я тільки передала частинку всього що відбувалось, але ще було багато неприємних нюансів.
Звертаючись за пошуком роботи в Go to Germany, знайте що вам може повезти і ви поїдете і все буде круто, а може бути зовсім по іншому. Гарні відгуки тільки в тих, в кого не було проблем і поїхав вчасно, і хто не був в ситуації яка сталася з іншими.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 20 августа, 2019 год
Шановний гість.
Перш за все дякуємо Вам за детальний опис Вашої ситуації.
Справді був такий випадок з даною вакансією цього року. Запрошення отримали не всі студенти. Деяким ЦАФ (біржа праці Німеччини) відмовила. На це наша компанія ніяк не може повпливати, так само, як і на тривалість обробки документів. Дату початку роботи теж вказує роботодавець відповідно до його планування.
Нам дуже шкода, що у вас сталась така ситуація. Зі своєї сторони ми можемо запропонвати лише повернення коштів, або вибрати вакансію на інший період, так як на інші фактори ми, на жаль, впливу не маємо.
Ми детально проаналізуємо даний випадок, щоб наші студенти в подальшому не попадали в такі ситуації.

Заголом задоволений

(Украина) Отзыв написан 22 ноября, 2018 год
Бачу появилось трохи відгуків, бо я коли минулого року думав чи їхати то ніде не міг знайти відгуків. Ніколи не писав, але працівники компанії до мене звернулись з проханням залишити відгук.
звернувся до компанії десь в січні цього року, довго вагався(кошти не малі) але все таки в кінці березня підписався поїхати на клубніку. Робота жесть просто, але перших 2 тижні,...  Читать отзыв
Бачу появилось трохи відгуків, бо я коли минулого року думав чи їхати то ніде не міг знайти відгуків. Ніколи не писав, але працівники компанії до мене звернулись з проханням залишити відгук.
звернувся до компанії десь в січні цього року, довго вагався(кошти не малі) але все таки в кінці березня підписався поїхати на клубніку. Робота жесть просто, але перших 2 тижні, потім норм. Ну коли отримав перші кошти 1360євро, всі проблеми і труднощі забулись. Хочу донести що треба усвідомлювати куди їдеш, і якщо на клубніку то їхати з середини травня, бо там можна заробити від 1700євро
Достоинства:
  1. З переваг можу відзначити маштаб компанії, відділ підтримки який реально допомагає у вирішенні питань. Заголом більш ніж задоволений буду підівчовувати мову і їхати знову
Недостатки:
  1. Затримали запрошення на 2тижні, умови про які розказували менеджери чуть відрізнялися. Виїзд затримався на 4год

Тверда четвірка

Отзыв написан 31 августа, 2019 год
Ставлю тверду четвірку. Надіюсь мій відгук допоможе студентам, які стоять перед вибором їхати чи не їхати.
Натрапила на дану компанію в інстаграмі. Почала дізнаватись більше, дивитись ютуб, читати про цю програму в інтернеті. Взяла з собою подружку і наважилась прийти до них в офіс, щоб дізнатись усі деталі і вибрати вакансію.
Нам попалась вакансія із знанням німецької мови в місті...  Читать отзыв
Ставлю тверду четвірку. Надіюсь мій відгук допоможе студентам, які стоять перед вибором їхати чи не їхати.
Натрапила на дану компанію в інстаграмі. Почала дізнаватись більше, дивитись ютуб, читати про цю програму в інтернеті. Взяла з собою подружку і наважилась прийти до них в офіс, щоб дізнатись усі деталі і вибрати вакансію.
Нам попалась вакансія із знанням німецької мови в місті Тюбінген. Місто ну дуже красиве, навіть не сподівалась, що там так красиво. Робота полягала в прибиранні кімнат, митті посуду, допомоги на кухні та сервіруванні столів. Робота не важка, без податку виходило 9,20Є за годину. Повезло, що наше житло було поряд із готелем. Кожного ранку і вечора по дорозі на роботу і додому кайфували від краси міста. Єдиний жирний мінус – житло. Якість бажає кращого, але якщо порівнювати з нашими гуртожитками, то нам ще повезло. В кінці, аж не хотілось їхати додому) Рекомендую багато розпитувати за самих роботодавців, бо як зрозуміла, це одна з тих речей, за які компанія не може відповідати. Бо робота легка, а начальство строге. Я була прихворіла в один з днів і прийшлось працювати, тому що не відпустили додому.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 3 сентября, 2019 год
Доброго дня, Діано.
Ми вдячні Вам за Ваш відгук.
Такі відгуки, як Ваш, надихають нас ставати кращими.

Go to Germany - шахраї з пустими обіцянками!

Отзыв написан 4 августа, 2019 год
Довелося мати справу з цією компанією ! Бо як і кожному студенту , поки є канікули , потрібні були гроші , на дуже невідкладні справи ! Я неймовірно надіялась на можливість поїхати і заробити гроші! Усе відбувалось у такому темпі : постійні дзвінки, милий голосочок ніби Ви попали в Рай, постійні пропозиції вакансій , а головне — ЩО МЕНІ ЯКНАЙШВИДШЕ...  Читать отзыв Довелося мати справу з цією компанією ! Бо як і кожному студенту , поки є канікули , потрібні були гроші , на дуже невідкладні справи ! Я неймовірно надіялась на можливість поїхати і заробити гроші! Усе відбувалось у такому темпі : постійні дзвінки, милий голосочок ніби Ви попали в Рай, постійні пропозиції вакансій , а головне — ЩО МЕНІ ЯКНАЙШВИДШЕ ВЖЕ ТЕРМІНОВО ПОТРІБНО ПРИЇХАТИ І ОПЛАТИТИ ВАКАНСІЮ, бо «її через 30 секунд може не стати» - і це потрібно було до них вже летіти , навіть якщо я перебувала у іншому місті. Усе було так привітно поки бабки не здерли . Далі пусті обіцянки - «ВИ В БУДЬ-якому випадку нічого не втрачаєте, якщо не знайдемо вакансію - усі гроші повертають !»
РЕЗУЛЬТАТ - приходить наша дата виїзду , ми «сидимо на валізах, скупились» , а до нас навіть ніхто не дзвонить.. минав тиждень, ми подзвонили самі - відповідь - «замовник не потребує вас на роботі , приїдьте в компанію, якщо хочете повернути бодай 100 євро»
Люди не відповідають за слова , обманюють , заробляють на будь-якій ситуації, і суперечать своєму договору!!!!!!
Діло піде в СУД, усі потрібні люди уже залучені
А ви , люди , не ставайте на наші граблі!!!!!!!
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 14 августа, 2019 год
Доброго дня, Соломіє. Для того, щоб ми мали змогу розібратись в даній ситуації, вкажіть будь ласка своє прізвище.
Ми дуже цінуємо наших клієнтів і працюємо над тим, щоб кожен з них залишився задоволеним.

Буду їхати ще раз.

Отзыв написан 9 декабря, 2018 год
Доброго дня\вечера всім. Хочу поділитися досвідом співпраці з "Go to Germany". Не знаю як там в кого було але мене більш ніж влаштувало все! Їздила цього літа на 1 місяць, на більше не могла. Не знаю з чого всі беруть, що вакансії такі дорогі, за один місяць заробила офіціанткою 1750 Євро чистими, а за вакансію заплатила 300 Євро. За ОДИН...  Читать отзыв Доброго дня\вечера всім. Хочу поділитися досвідом співпраці з "Go to Germany". Не знаю як там в кого було але мене більш ніж влаштувало все! Їздила цього літа на 1 місяць, на більше не могла. Не знаю з чого всі беруть, що вакансії такі дорогі, за один місяць заробила офіціанткою 1750 Євро чистими, а за вакансію заплатила 300 Євро. За ОДИН місяць я привезла 1250 Євро (якщо відняти кошти за дорогу та саму вакансію). Роботодавець адекватний, дозволяв працювати більше на декілька годин, надавав харчування (ми їли усе, що було в меню, безкоштовно). Цієї зими також їду, навіть дали знижку за те, що покиликала друзів.
Достоинства:
  1. Хороша робота
  2. Адекватні менеджери
  3. Навіть дзвонили пару раз, питались чи є якісь проблеми
Недостатки:
  1. Як таких мінусів я не знайшла, я просто не мала ще досвіду подібних проблем, поїду цієї зими та порівняю з минулим разом.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 10 декабря, 2018 год
Дякуємо за Ваш відгук, Вероніка.

Допоможіть

Отзыв написан 7 августа, 2019 год
Ставлю чотири зірки,щоб нікого не образити. Я реально не можу зрозуміти і визначитись, мені пропонують вакансію на зимовий період на якій ще ніхто не був, це зі слів менеджера.так як я хочу їхати з дівчиною кошти доведеться заплатити немалі, тому мені важко здійснити вибір. З одного боку я дивлюсь ютуб канал там реальні відео де дофіга студентів,які поїхали і вроді...  Читать отзыв Ставлю чотири зірки,щоб нікого не образити. Я реально не можу зрозуміти і визначитись, мені пропонують вакансію на зимовий період на якій ще ніхто не був, це зі слів менеджера.так як я хочу їхати з дівчиною кошти доведеться заплатити немалі, тому мені важко здійснити вибір. З одного боку я дивлюсь ютуб канал там реальні відео де дофіга студентів,які поїхали і вроді все гаразд.розумію що негативу ніхто не буде висвітлювати,але і не скажеш що аферисти. Тут читаєш коменти і складається враження,що усіх кидають, але так як я проаналізував коменти, то негативні в основному залишили ті хто не скористався,або не зміг скористатися послугами!! Напишіть будь ласка свої телефони ті хто все таки поїхав, щоб я зміг дізнатись як складалась подальша співпраця зі слів самого студента.дякую
Достоинства:
  1. Молодці що ведете ютуб канал, дуже цікаво і інформативно.
Недостатки:
  1. З відгуків з цього сайту склалось враження,що є ще над чим працювати, і все таки старатись в разі відмови повертати усю сумму
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 14 августа, 2019 год
Доброго дня, Андрію. Щоб розвіяти Ваші сумніви ми запрошуємо Вас до нас в офіс. Також можете відвідати нашу інстаграм сторінку, ми часто висвітлюємо фотографії студентів, які поїхали в Німеччину через нашу компанію. Там є посилання на їх сторінки. З ними Ви також можете поспілкуватись.

Наша адреса: м. Львів, вул. Могильницького 28.
Наш інстаграм:https://www.instagram.com/gtg.student/?igshid=cpas4pcj23nh

Добре але можете краще

(Украина) Отзыв написан 29 ноября, 2018 год
Привіт, я недавно повернувся із Німеччини. Їздив збирати яблука по вакансії від Go To Germany.
Що мені треба було робити: просто зривати яблука та складати їх у ящики. Потім відносити на грузовик для транспортування. Нічого складного, але доволі нудна робота. Кожного дня одне й те ж саме. І так майже два місяці. Легко вже точно це не назвеш.
 Читать отзыв
Привіт, я недавно повернувся із Німеччини. Їздив збирати яблука по вакансії від Go To Germany.
Що мені треба було робити: просто зривати яблука та складати їх у ящики. Потім відносити на грузовик для транспортування. Нічого складного, але доволі нудна робота. Кожного дня одне й те ж саме. І так майже два місяці. Легко вже точно це не назвеш.
Роботодавці хороші, доволі привітні. Ми тут вже не перші українці, я так зрозумів, компанія давно сюди відправляє людей, тому і добре ставлення. Проживання у кімнатах по 2-3 людини, ванна, кухня була, з гуртожитками не рівняється.
Я їхав заробити грошей, тому старався не брати вихідні, а понаднормові години працював. Йшли на зустріч. Роботи багато було, там ферма на декілька кілометрів. Якщо поїдете, із одягу беріть щось тепле, тому що на початку жовтня було нормально, тепло, а уже під кінець прохолодно. Я не подорожував, економив, тому про країну не розкажу.
Я спочатку обрав не цю вакансію, але там були якісь проблеми з попередньою, і тому запропонували на яблука. По оплаті плюс-мінус, а от ціле літо прийшлось чекати поїздки. Переробили всі документи. Треба було вирішувати із університетом всі питання самостійно. Але, допомогли із шаблонами документів
Загалом все нормально, робота компанії на тверду 4. Нічого надзвичайного. Для себе вирішив вчити німецьку, там вакансії є цікаві. На яблука більше не поїду.
Достоинства:
  1. Допомогли заробити гарну зарплатню
  2. Менеджер був на зв’язку, швидко відповідав, було враження що хвилюються
Недостатки:
  1. Спочатку менеджер був один, потім хтось інший, таке враження що вони не спілкувалися зовсім, приходилось по декілька разів одне й теж пояснювати
  2. Змінили вакансію, перероблювали документи, тому я втратив час літом
  3. Не попередили про одяг, тому прийшлось купувати більш теплі речі
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 29 ноября, 2018 год
Дякуємо за Ваш відгук. Олег, ми перевили Вас на вакансію на ту ж роботу яку Ви хотіли, просимо пробачення за зміну самого роботодавця, ми робимо все можливе, щоб такого більше не траплялось.

отзыв партнера

Отзыв написан 18 июля, 2019 год
Вынуждена оставить свой отзыв полон разочарования, так как после увиденной красивой рекламы в интернете и многообещающего описания, казалось всё будет супер.... Но в рекламе забыли например вставить главный девиз руководителя: "Нам важно, чтобы у 98% наших довольных клиентов, всё было хорошо. А что будет с остальными, нас не волнует". То есть если Вы вдруг попали под 2%, и у Вас...  Читать отзыв Вынуждена оставить свой отзыв полон разочарования, так как после увиденной красивой рекламы в интернете и многообещающего описания, казалось всё будет супер.... Но в рекламе забыли например вставить главный девиз руководителя: "Нам важно, чтобы у 98% наших довольных клиентов, всё было хорошо. А что будет с остальными, нас не волнует". То есть если Вы вдруг попали под 2%, и у Вас возникли проблемы, Вам никто не поможет. Странно, но проблемы были почти у всех студентов, которых мы отправили через эту фирму. У одной из студенток, был очень агресивный работодатель, который выставил ёё за двери по необоснованным причинам. Поддержки в такой ситуации у Вас не будет, я уже молчу об возмещении денег. Ещё хуже ситуация сложилась у нескольких студентов, которым уже оформлили документы, а потом сказали: "Работодатель передумал, Вы ему больше не нужны". Один из них прибыл по контракту на работу, а его выставили на улицу и сказали: "Ждите, пока мы всё выясним". После 20 дней бомжевания в Германии, так и ничего не выяснилось и ему пришлось занимать денег, чтобы вернуться домой. В этом случае тоже деньги не возмещают. В ообщем пока у Вас всё хорошо дома, фирма супер, если у Вас вдруг возникают проблемы или вопросы, то во первых, никому не дозвониться, так как рабочие часы ограничены. А если Вам это удалось, то максимум на что Вы можете рассчитывать это: "Ми вияснимо це питання" и ждите дальше неделями. Так же очень было тяжело решать все, так как по каждому вопросу нужно было обращаться к разным людям, которых за частую нету на рабочем месте и по этому Вам опять таки помочь никто не может. Лучше бы одного из многочисленных "компетентных" работников посадили на телефон на выходных, чтобы оказывать поддержку студентам во время пребывания в Германии. Вывод, на рынке есть фирмы по достойнее и человечнее!
Достоинства:
  1. хорошая реклама и на этом всё
Недостатки:
  1. -ненадежные работодатели и соответственно такие же вакансии
  2. -нету поддержки в экстренных ситуациях
  3. -некомпетентное руководство
  4. -запутанная коммуникация
  5. -безразличие работников
  6. -не несут ответственность за отправленных студентов

Добре

(Украина) Отзыв написан 16 октября, 2018 год
Їздив на клубніку цього літа від них, думаю з своєю роботою вони справляються добре. Але могли б краще, хотілось би щоб вакансії не були такими дорогими, а то я заплатив 400 євро за вакансію + дорога + харчування, короче кажучи потратився нефігово так, за 2 місяці правда норм заробив, чистими 2000 євриків вийшло. При можливості поїду ще раз, напевно) Їздив на клубніку цього літа від них, думаю з своєю роботою вони справляються добре. Але могли б краще, хотілось би щоб вакансії не були такими дорогими, а то я заплатив 400 євро за вакансію + дорога + харчування, короче кажучи потратився нефігово так, за 2 місяці правда норм заробив, чистими 2000 євриків вийшло. При можливості поїду ще раз, напевно)
Достоинства:
  1. Дзвонили, питались мене як робота і чи все влаштовує.
  2. Дуже швидко зробили документи
  3. Знайшли хорошу роботу
Недостатки:
  1. Я не експерт але мені здається доволі дорогі вакансії.



Компания Go to Germany

Компания Go to Germany
Чтобы добавить описание, напишите нам на обратную связь
Рейтинг 4.2 из 5 на основании 83 отзывов

Работа за границей

ФЛП Малыш Владимир Юрьевич
ФЛП Малыш Владимир Юрьевич

Рейтинг: 1
3 отзыва
Rabota2D
Rabota2D

Рейтинг: 5
5 отзывов
People tomorrow кадровое агентство
People tomorrow кадровое агентство

Рейтинг: 4.9
370 отзывов
Кадровое агентство "One Work"
Кадровое агентство "One Work"

Рейтинг: 4.1
206 отзывов
OTTO Work Force Украина
OTTO Work Force Украина

Рейтинг: 4.1
107 отзывов
TurGrand ФОП Горбаченко М.А.
TurGrand ФОП Горбаченко М.А.

Рейтинг: 1
4 отзыва
International Labour Centre (ILC)
International Labour Centre (ILC)

Рейтинг: 5
3 отзыва
We Wоrk
We Wоrk

Рейтинг: 4.6
23 отзыва
АМ Лингвиста (AM Lingwista)
АМ Лингвиста (AM Lingwista)

Рейтинг: 4
108 отзывов



Вам необходимо войти или зарегистрироваться
fullscreen
close