Компания Go to Germany отзывы клиентов

Компания Go to Germany отзывы клиентов
Компания Go to Germany
4.3 5
88 отзывов / 40722 просмотра

Все круто!!!

Отзыв написан воскресенье, 8 декабря
Мені все сподобалось, на роботу поїхав, заробив гроші, побачив Німеччину. Всі умови вакансії були такі, як розказували. Рекомендую Мені все сподобалось, на роботу поїхав, заробив гроші, побачив Німеччину. Всі умови вакансії були такі, як розказували. Рекомендую
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany понедельник, 9 декабря
Ми дуже раді, Антон, що Ви задоволені поїздкою.
Ми стараємось для Вас :)

Дают не полную информацию о работе!!

Отзыв написан воскресенье, 8 декабря
Студентка поехала,о вакансии говорили одно,а приехала вообще другое, менеджер Наталия плохо информирует,все вокруг и около,не связывается с студентами.Обещание,что в ночное время изредка работать будут,а ставят только в ночь,итд. Студентка поехала,о вакансии говорили одно,а приехала вообще другое, менеджер Наталия плохо информирует,все вокруг и около,не связывается с студентами.Обещание,что в ночное время изредка работать будут,а ставят только в ночь,итд.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany понедельник, 9 декабря
Доброго дня, Тоню.
Для вирішення Вашого питання скажіть, будь ласка, Ваше прізвище та на яку вакансію Ви поїхали.


Ми звяжемось Вами та Вашим роботодавцем і зробимо все можливе, щоб покращити ситуацію.

Выбором данной компании довольна

Отзыв написан пятница, 6 декабря
Работу предоставили, жильем обеспечили.
Мы работали в Макдональдсе в городе Мюнхен.
Работодатель молодой очень, старше нас на несколько лет) наверное по этому постоянно беспокоился о наших удобствах, для проезда на работу предоставил студентам из Украины две машины.
Зарплату выплатил вовремя, столько, сколько каждый проработал часов.
У меня выходило приблизительно 1500 в месяц, некоторые из нас работали больше...  Читать отзыв
Работу предоставили, жильем обеспечили.
Мы работали в Макдональдсе в городе Мюнхен.
Работодатель молодой очень, старше нас на несколько лет) наверное по этому постоянно беспокоился о наших удобствах, для проезда на работу предоставил студентам из Украины две машины.
Зарплату выплатил вовремя, столько, сколько каждый проработал часов.
У меня выходило приблизительно 1500 в месяц, некоторые из нас работали больше и получали 1600-1650 в месяц. За жильё платили 290 евро в месяц.
На питание в Мюнхене нам хватало около 150 в месяц. И раз на день нам можно было кушать на работе, если мы в тот день работали.

Девочки из компании всегда были на связи, поэтому выбором данной компании довольна. Буду рекомендовать.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany понедельник, 9 декабря
Дякуємо Вам, Катерино, за гарний відгук та високу оцінку нашої роботи.

Нам дуже приємно читати такі відгуки :)

Робота на рибному заводі

Отзыв написан вторник, 26 ноября
Працював на рибному заводі в Німеччині. Влаштувався через компанію Гов ту Джермані. Дорогувато але компанія надійна.
Робота складна але за тиждень втягнувся. В цеху дуже холодно було. температура до 5 градусів. Обіцяли понаднормові але роботодавець не давав. 40 год. в тиждень було максимум.
Житло нормальне. Якщо випадала денна зміна то давали безкоштовно обід.
Платили вчасно.
Компанію рекомендую.
Працював на рибному заводі в Німеччині. Влаштувався через компанію Гов ту Джермані. Дорогувато але компанія надійна.
Робота складна але за тиждень втягнувся. В цеху дуже холодно було. температура до 5 градусів. Обіцяли понаднормові але роботодавець не давав. 40 год. в тиждень було максимум.
Житло нормальне. Якщо випадала денна зміна то давали безкоштовно обід.
Платили вчасно.
Компанію рекомендую.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany понедельник, 9 декабря
Дякуємо, Петро, за Ваш відгук та за рекомендації.
Нагадуємо, що в нас діє акція "приведи друга" і якщо до нас звертатимуться нові клієнти по ваших рекомендаціях, Ви отримаєте за них додаткові бонуси.

Робота на зборі яблук

Отзыв написан воскресенье, 24 ноября
Працював на фермі недалеко від Дрездена. Працював по 9 год в день, два дні в тиждень вихідні.
Хто хотів той мав більше годин, роботодавець дозволяв.
В обов’язки входило не лише збирати яблука, але і підв’язувати дерева, сортувати ті яблука, пакувати.
По грошах:
За вакансію заплатив 490 євро, за два місяці заробив 3300.
400 євро зняли за житло, 320 -...  Читать отзыв
Працював на фермі недалеко від Дрездена. Працював по 9 год в день, два дні в тиждень вихідні.
Хто хотів той мав більше годин, роботодавець дозволяв.
В обов’язки входило не лише збирати яблука, але і підв’язувати дерева, сортувати ті яблука, пакувати.

По грошах:
За вакансію заплатив 490 євро, за два місяці заробив 3300.
400 євро зняли за житло, 320 - податок, на себе витратив приблизно 200. Дорога туди і назад вийшла по 100 євро.
Рахуйте самі, скільки реально заробити.

Маю досвід роботи по цій програмі з іншою фірмою, тому можу сказати, що роботою Go to Germany цілком задоволений. Єдине, що треба попрацювати над плануванням виїздів, так як все організовувалось в останній момент.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany понедельник, 9 декабря
Доброго дня, Кирило.
Ми вдячні Вам за високу оцінку та за детальний відгук.

Над плануванням виїздів ми працюємо, стараємось сплановувати виїзди швидше, щоб було комфортніше для нашиї клієнтів :)

Добре, що хоч не кинули!

Отзыв написан среда, 20 ноября
Цього літа їздив від цієї компанії на вакансію продавця морозива. Документи я відправив їм ще в березні, а запрошення отримав аж в кінці червня, за три дні до початку роботи!!
Моя знайома їхала від них на збір, то запрошення отримала за місяць після подачі документів, мені прийшлось чекати майже чотири.
Добре, що хоч взагалі відправили в Німеччину!
Цього літа їздив від цієї компанії на вакансію продавця морозива. Документи я відправив їм ще в березні, а запрошення отримав аж в кінці червня, за три дні до початку роботи!!
Моя знайома їхала від них на збір, то запрошення отримала за місяць після подачі документів, мені прийшлось чекати майже чотири.
Добре, що хоч взагалі відправили в Німеччину!
Недостатки:
  1. Дуже довго робили документи
  2. Пізно попередили про виїзд
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany понедельник, 9 декабря
Доброго дня, Мирославе.
Ми дякуємо Вам за Ваш відгук та оцінку нашої роботи.

Просимо вибачення за незручності.
Деякі моменти, як, наприклад, тривалість виготовлення запрошення залежить повністю від біржі праці Німеччини, тому на це ми повпливати не можемо.
Також виїзди ми можемо планувати лише після отримання документів, тому, як у Вашому випадку, все організовується в останній момент, бо інакше студенти втрачають робочі дні.
Для нас це також незручності.

Вакансия по уходу за растениями, возле города Констанц

Отзыв написан среда, 20 ноября
Меня зовут Таня. Я еду от этой компании зимой на уход за растениями.
На данном этапе мне все понравилось. Сначала общалась с менеджером Олесей, она мне рассказала о вакансии. Потом меня пригласили в офис для подписания договора, все объяснили, что меня интересовало.
Пока жду приглашения.
Возможно здесь есть ребята, которые тоже едут на эту вакансию? Или кто уже...  Читать отзыв
Меня зовут Таня. Я еду от этой компании зимой на уход за растениями.
На данном этапе мне все понравилось. Сначала общалась с менеджером Олесей, она мне рассказала о вакансии. Потом меня пригласили в офис для подписания договора, все объяснили, что меня интересовало.
Пока жду приглашения.

Возможно здесь есть ребята, которые тоже едут на эту вакансию? Или кто уже был там и может по собственному опыту рассказать что там и как?
Отпишитесь пожалуйста, Буду рада пообщаться.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany понедельник, 9 декабря
Доброго дня, Таню.
Дякуємо за таку високу оцінку на цьому етапі нашої співпраці :)

Якщо Ви хочете отримати контакти студнтів, які вже їздили на наші вакансії, Ви можете на нашій інстаграм сторінці написати до будь кого з наших стдентів, чиї фотографії ми перепощуємо. Під кожним фото є посилання на автора.

А контакти тих, хто поїду з Вами, Ви зможете отримати в наших менеджерів після того, як прийдуть Ваші запрошення.

Відгуки наших клієнтів

Отзыв написан понедельник, 18 ноября
Заходьте на нашу intagram-сторінку, там є ще багато відгуків та фото наших клієнтів з Німеччини. Заходьте на нашу intagram-сторінку, там є ще багато відгуків та фото наших клієнтів з Німеччини. Компания Go to Germany - Відгуки наших клієнтів Компания Go to Germany - Відгуки наших клієнтів Компания Go to Germany - Відгуки наших клієнтів Компания Go to Germany - Відгуки наших клієнтів Компания Go to Germany - Відгуки наших клієнтів Компания Go to Germany - Відгуки наших клієнтів Компания Go to Germany - Відгуки наших клієнтів Компания Go to Germany - Відгуки наших клієнтів Компания Go to Germany - Відгуки наших клієнтів

Итог моей работы в Германии

Отзыв написан 10 ноября, 2019 год
Недавно вернулся с работы.
Работал упаковщиком, паковал разные корма для животных и т.д. Смена была +- 10 часов. Со мной на смене постоянно было 2-3 наших парня, что помогло легче привыкнуть к работе и обстановке в целом.
Жилье не плохое, лучше чем наши общаги.
Советую ехать с друзьями так будет намного веселее. Хотя и на месте есть возможность...  Читать отзыв
Недавно вернулся с работы.
Работал упаковщиком, паковал разные корма для животных и т.д. Смена была +- 10 часов. Со мной на смене постоянно было 2-3 наших парня, что помогло легче привыкнуть к работе и обстановке в целом.
Жилье не плохое, лучше чем наши общаги.
Советую ехать с друзьями так будет намного веселее. Хотя и на месте есть возможность познакомится со студентами с разных регионов, сдружится.
Работодатель попался еще более менее, строг но в меру. Было несколько ситуаций, когда ребята халатно ставились к работе и он грозился их уволить, поэтому лучше не халтурить.
Если подытожить, то все вроде бы ок. Деньги свои отработал еще сверху забрал. Немножко по путешествовал, подтянул язык, зря время не потерял.
О фирме Go to Germany впечатления в основном остались хорошие.
Достоинства:
  1. много рабочих часов
  2. порядочный работодатель
  3. приятные менеджери София и Наталья
Недостатки:
  1. нельзя отказаться от трансфера от фирмы
  2. если случаются недоразумения с работодателем, очень долго длится решение вопроса со стороны фирмы
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany понедельник, 18 ноября
Доброго дня. Ми дякуємо Вам за Відгук про нашу роботу та нашу вакансію.
Ми працюємо над покращенням наших послуг та, зокрема, вказаних Вами мінусів.
Стосовно трансферу - то це є умовою більшості роботодавців, тому відмовитись від цієї послуги можна в пооиноких випадках і але це залежить від вакансії.
Що стосується тривалості вирішення питань, з нашої сторони - це тому, що ці питання спочатку надходять до відділу сервісу, потім до відділу роботи з роботодавцями, потім до самого роботодавця і так само назад. Тому ми просимо наших клієнтів дрібні запитання вирішувати на місці, або набратись терпіння. Ми зі своєї сторони будемо думати, як покращити цю процедуру.

Попрацюйте над плануванням поїздок.

Отзыв написан 5 ноября, 2019 год
Цього літа працювала на заводі солодощів. В обов'язки входило пакувати цукерки в коробочки, що їдуть по конвеєру. Працювала півтора місяці, заробила 2350 євро, з них вирахували податок 230 євро. Житло надавав роотодавець, це був гуртожиток, де була купа поляків. Умови житла загалом хороші, в кімнатах жили по 4-5 дівчат, на поверсі була ванна кімната з трьома душовими і туалетами. Також...  Читать отзыв Цього літа працювала на заводі солодощів. В обов'язки входило пакувати цукерки в коробочки, що їдуть по конвеєру. Працювала півтора місяці, заробила 2350 євро, з них вирахували податок 230 євро. Житло надавав роотодавець, це був гуртожиток, де була купа поляків. Умови житла загалом хороші, в кімнатах жили по 4-5 дівчат, на поверсі була ванна кімната з трьома душовими і туалетами. Також кухня зі всією технікою, додатково в кімнатах були міні-холодильнички.
Мінус в тому, що про виїзд мене попередили за три дні до від*їзду, а так як я з Полтави купити квиток на поїзд було нереально, прийшлось платити дорожче за дорогу і їхати автобусом.
Достоинства:
  1. - гарний заробіток
  2. - хороші умови житла
  3. - не важкі обов'язки
Недостатки:
  1. - організація виїзду
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany понедельник, 18 ноября
Доброго дня, Юліє.
Дякуємо Вам за відгук та за оцінку вакансії.
Просимо вибачення за незручності з виїзду. Цього року біржа праці виготовляла запрошення за кілька днів до дати початку роботи, про що ми відразу повідомляли Вас. На жаль, на цей фактор ми не впливаємо.

Класний сервіс, підтягнув мову і заробив гроші

Отзыв написан 31 октября, 2019 год
Всім привіт! Ділюсь досвідом співпраці з даною компанією. Їздив два рази! Перший - BurgerKing Hamburg ,працював офіціантом, прибиральником, кухарем(якщо так можна назвати готовка бургергів і фрішки). Думаю усі здогадуються що це за робота тому одразу до плюсів та недоліків.Сама робота- вроді все норм, спочатку важко, але з часом втягуєшся. 1450€/міс теж приємно радує, колектив непоганий, житло було трохи далеко і...  Читать отзыв Всім привіт! Ділюсь досвідом співпраці з даною компанією. Їздив два рази! Перший - BurgerKing Hamburg ,працював офіціантом, прибиральником, кухарем(якщо так можна назвати готовка бургергів і фрішки). Думаю усі здогадуються що це за робота тому одразу до плюсів та недоліків.Сама робота- вроді все норм, спочатку важко, але з часом втягуєшся. 1450€/міс теж приємно радує, колектив непоганий, житло було трохи далеко і стрьомнувате. Робота компанії 2018рік- менеджери старалися але були не докінця компетенті, наприклад не знали як мені добиратися з дому на роботу, і наплутали адрес самого закладу)). З плюсів усе решта відповідало дійсності. Другий раз їздив уже в МАК в Мюнхені. На роботі все насправді теж класно, до житла я уже високих вимог не ставив.а якість роботи компанії мене порадувала видно що покращуються і ціна на дорогу стала девше.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany понедельник, 18 ноября
Доброго дня, Вікторе.
Дякуємо Вам за відгук та за високу оцінку нашої роботи.
Ми справді постійно працюємо над покращенням якості нашої роботи, тому нам дуже приємно, що до нас студенти звертаються повторно.
Спасибі за довіру.

Поміняли вакансію

Отзыв написан 27 октября, 2019 год
Мала справу з цією компанією. Моя подруга їхала на збір лохини в травні, я мала їхати на ту ж вакансію в червні. На початку червня мені сказали, що через поганий урожай роботодавець не бере більше працівників і мені пропонують іншу вакансію. В результаті я поїхала в кінці червня на збір малини. Заробмла добре, умови теж були хороші. Оцінка 3, так,...  Читать отзыв Мала справу з цією компанією. Моя подруга їхала на збір лохини в травні, я мала їхати на ту ж вакансію в червні. На початку червня мені сказали, що через поганий урожай роботодавець не бере більше працівників і мені пропонують іншу вакансію. В результаті я поїхала в кінці червня на збір малини. Заробмла добре, умови теж були хороші. Оцінка 3, так, як я хотіла на вакансію саме з подругою, а поїхала сама.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 28 октября, 2019 год
Доброго дня, Анно.
Дякуємо за Ваш відгук.
На жаль, на деякі умови наша компанія не може повпливати.
Ми зі своєї сторони зробили все можливе, щоб Ви таки скористались можливістю поїхати до Німеччини та заробити.
Наступного року подавайтесь на вакансію разом з подругою на один період. Ми запропонуємо вакансію вам обом :)

Работа в Германии

Отзыв написан 22 октября, 2019 год
Долго думал оставлять ли отзыв, так как и вроде бы хорошо все прошло но и некие минусы также присутствовали. Прежде всего мне было трудно решится пользоваться ли услугами компании или нет, так как я с Киева, а сама компания находится во Львове. Первые мысли в таких ситуациях всегда: «А если кинут, а если что-то пойдет не так и тому подобные»....  Читать отзыв Долго думал оставлять ли отзыв, так как и вроде бы хорошо все прошло но и некие минусы также присутствовали. Прежде всего мне было трудно решится пользоваться ли услугами компании или нет, так как я с Киева, а сама компания находится во Львове. Первые мысли в таких ситуациях всегда: «А если кинут, а если что-то пойдет не так и тому подобные». Лично для себя оценку я поделил на две части. Оценка работы кампании и оценка жилья с работой.
Оценка кампании – 4 из 5. Были нюансы, которые не понравились, а именно: жилье, которое нашли вышло дороже на 60 евро чем обещали и была не большая задержка с отъездом.
И оценка работы и жилья – 4 из 5. Работал я официантом, сама работа была трудной. Трудно было добираться домой, так как смена заканчивалась в 12 ночи. Но при этом по деньгам вышло нормально, поэтому минус заменял плюс.
Само жилье мне понравилось, ожидания и реальность сошлись. Туалет с ванной в отличном состоянии. Матрас, мягкий, не твердый. Комната тоже с хорошим ремонтом. Из минусов, только то, что друг с которым я ехал, его заселили в другой домик.
Поэтому окончательная оценка – 4 из 5.
Деньги там можно заработать и посмотреть немного Германии в выходные дни.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 28 октября, 2019 год
Добрый день, Даниил.
Спасибо Вам за отзыв о нашей работе.
Когда мы впервые работаем с работодателями, бывают случаи, что некоторые условия не совпадают.
Мы благодарны, что Вы сообщаете нам всю информацию, чтобы в следующем году мы более точно консультировали наших клиентов.

Робота на заводі

Отзыв написан 18 октября, 2019 год
Недалеко від німецького міста Ерфурт розташований фрукто-переробний завод, де упаковували фрукти і ягоди зібрані у саду. Недалеко від німецького міста Ерфурт розташований фрукто-переробний завод, де упаковували фрукти і ягоди зібрані у саду.
Достоинства:
  1. Переваги:
  2. 1. Працюєш офіційно, цим самим ти застрахований від нещасних випадків, всі операції стосовно документів і грошей ведуться прозоро. Якщо є якісь непорозуміння то вирішувались за декілька хвилин. Тебе заносять у базу німецької біржі праці, і з першого робочого дня тобі нараховується стаж, який зіграє при наступному працевлаштуванні у Німеччині.
  3. 2. Переїзд у 2 сторони забезпечила компанія, що було дуже зручним.
  4. 3. Умови проживання просто супер. У кожній кімнаті душ, умивальник, туалет, на кухні індукційні плити на яких все буквально за секунди готувалось.
  5. 4. За проживання у готелі ми сплачували 7,50 євро у день. У місяць за житло ми сплачували приблизно 225 євро. На харчування ми у місяць тратили приблизно 100-120 євро. Приблизно 350 євро у місяць ми потратили на проживання і харчування. Це 4 дні роботи. За 50 євро у супермаркеті можна...
  6. 5. Дуже сподобалась робота на заводі. За годину роботи ми отримували 9,19 євро. На обід давал
Недостатки:
  1. Недоліки:
  2. 1. Цей рік був неврожайним і робота на саді була важкою. Поляки казали, що минулого року у саді працювати було набагато легше. Урожай був кращий, і контроль тільки 4 чи 5 разів приїжджав, а цього року у нас кожен день був контроль. Рідко які дні не було. Норму я наривав,...
  3. 2. Поляки дуже незадоволені тим, що ми приїхали у Німеччину на роботу де багато років під ряд працювали вони. У Польщі теж є заводи і теж є сади на яких треба працювати. Якщо українці поїдуть у Німеччину, то у Польщі прийдеться працювати полякам. Тай ставлення половини поляків було не найкращим....
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 28 октября, 2019 год
Доброго дня, Василь.
Ми дуже вдячні за таку детальну оцінку нашої роботи та вакансії.
Дуже приємно, коли наші клієнти задоволені :)
Ми працюємо для вас ♥

Відгуки від наших студентів

Отзыв написан 17 октября, 2019 год
Наші менеджери постійно цікавляться в студентів, чи все їм подобається, чи відповідають умови дійсності і т.п.
Ми дуже раді, коли наші клієнти задоволені і ділимось з Вами відгуками наших студентів :)
Наші менеджери постійно цікавляться в студентів, чи все їм подобається, чи відповідають умови дійсності і т.п.
Ми дуже раді, коли наші клієнти задоволені і ділимось з Вами відгуками наших студентів :)

Компания Go to Germany - Відгуки від наших студентів Компания Go to Germany - Відгуки від наших студентів Компания Go to Germany - Відгуки від наших студентів Компания Go to Germany - Відгуки від наших студентів Компания Go to Germany - Відгуки від наших студентів Компания Go to Germany - Відгуки від наших студентів Компания Go to Germany - Відгуки від наших студентів

Вакансія Збір грибів

Отзыв написан 8 октября, 2019 год
Їздила з подругою минулої зими на збір грибів. Працювала в підвальному приміщенні. Знання німецької не було необхідним тому це великий плюс. По дорозі познайомились ще з дівчатами, які з нами працювали Будинок більш-менш хороший, по двоє в кімнаті. Робота не важка, а заробіток нормальний. Думаю можливо ще раз поїхати цієї зими на цю вакансію. Можливо з кимось з Вас познайомимось...  Читать отзыв Їздила з подругою минулої зими на збір грибів. Працювала в підвальному приміщенні. Знання німецької не було необхідним тому це великий плюс. По дорозі познайомились ще з дівчатами, які з нами працювали Будинок більш-менш хороший, по двоє в кімнаті. Робота не важка, а заробіток нормальний. Думаю можливо ще раз поїхати цієї зими на цю вакансію. Можливо з кимось з Вас познайомимось цього року.
Оцінку ставлю 4, бо були нюанси з транспортом.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 17 октября, 2019 год
Доброго дня, Машо.
Дякуємо за Ваш відгук. Нюанси з транспортом ми відразу взяли до уваги і вирішили.
На зимові вакансії набір вже розпочався, тому дзвоніть, бронюйте вакансію :)

Відео-відгук нашого студента

Отзыв написан 3 октября, 2019 год
Студент, який їхав від нашої компанії в себе на телеграм каналі виставив відео про роботу на зборі.
Він розказує, як знайшов нашу компанію, як проходила робота та показує кілька фотографій з Німеччини.
Нам дуже приємно, що наші студенти розказують про нас та рекомендують своїм друзям.

Відео по посиланню, дивіться :)
Студент, який їхав від нашої компанії в себе на телеграм каналі виставив відео про роботу на зборі.
Він розказує, як знайшов нашу компанію, як проходила робота та показує кілька фотографій з Німеччини.

Нам дуже приємно, що наші студенти розказують про нас та рекомендують своїм друзям.



Відео по посиланню, дивіться :)
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 3 октября, 2019 год
Також ми запустили проект, в рамках якого студенти знімали на камеру своє перебування в Німеччині, умови роботи, житла та свої враження.

Переходьте на наш канал та дивіться.
https://www.youtube.com/results?search_query=go+to+germany
Ми стараємось для кожного з наших клієнтів :)

Все сподобалось

Отзыв написан 29 сентября, 2019 год
Привіт. Цього літа я їздив від go to germany на роботу в Німеччину. Загалом всім задоволений. Працював на рибній фермі біля Ростоку. Заробив за три місяці біля 4 з половиною тисяч євро. Якщо відмінусувати житло, дорогу, вартість програми - чистими привіз додому 3100.
Все сподобалось, фірма хороша. Планую їхати наступного року.
Привіт. Цього літа я їздив від go to germany на роботу в Німеччину. Загалом всім задоволений. Працював на рибній фермі біля Ростоку. Заробив за три місяці біля 4 з половиною тисяч євро. Якщо відмінусувати житло, дорогу, вартість програми - чистими привіз додому 3100.
Все сподобалось, фірма хороша. Планую їхати наступного року.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 17 октября, 2019 год
Доброго дня, Володимир.
Ми дуже раді, що Вам все сподобалось. Чекаємо вас наступнного літа :)

Рекомендую цю компанію

Отзыв написан 23 сентября, 2019 год
Доброго дня. Хочу подякувати Go to Gemany за чудове літо)))). Я поїхала від цієї компанії на вакансію касира в макдональдс. Німецьку я знаю на рівні В1. Нас було 6 на вакансії. Майже всі працювали багато, по 50 в тиждень. Чайових тут не було, але в місяць в нас виходило 1600 євро чистими, вже без податку, харчування та доїздів. За...  Читать отзыв Доброго дня. Хочу подякувати Go to Gemany за чудове літо)))). Я поїхала від цієї компанії на вакансію касира в макдональдс. Німецьку я знаю на рівні В1. Нас було 6 на вакансії. Майже всі працювали багато, по 50 в тиждень. Чайових тут не було, але в місяць в нас виходило 1600 євро чистими, вже без податку, харчування та доїздів. За це літо я поїздила по Німеччині, познайомилась з дуже крутими людьми, отримала купу емоцій))Всім рекомендую цю компанію і дану програму!
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 17 октября, 2019 год
Доброго дня, Софіє.
Дякуємо Вам за довіру та Ваш відгук про нашу роботу.
Ми працюємо для вас ♥

Класний досвід

Отзыв написан 5 сентября, 2019 год
Привіт. Хочу розповісти про мій досвід співпраці з Go to Germany. Почну з того, що я їзила по такій самій програмі від іншої фірми, від Сердюка, тому можу сказати, що їм обом є над чим працювати, тут без сумнівів. Я обидва рази працювала офіціантом. В Go to Germany мене тішить те, що коли були певні проблеми з орендодавцем з...  Читать отзыв Привіт. Хочу розповісти про мій досвід співпраці з Go to Germany. Почну з того, що я їзила по такій самій програмі від іншої фірми, від Сердюка, тому можу сказати, що їм обом є над чим працювати, тут без сумнівів. Я обидва рази працювала офіціантом. В Go to Germany мене тішить те, що коли були певні проблеми з орендодавцем з оплатою, вони відразу відреагували і вирішили ситуацію. Також в нас перший тиждень були проблеми з доїздом і вони організували для нас велосипеди. В іншій фірмі мене взагалі футболили, коли я зверталась за допомогою. Мінусом вважаю те, що вони пізно відправили запрошення на роботу. Я мала працювати з 15 червня, а виїхала лише 29, хоч запрошення було видане за день до дати початку роботи. За це мені компенсували 80 євро, але враховуючи те, що я працювала лише півтора місяці я могла би заробити трохи більше. Ще один мінус - це те, що вони дали не зовсім точну інформацію про вакансію, наприклад житло коштувало не 9 євро в день, а 11, вихіднх в мене було три за весь період роботи, а мало би бути кожного понеділка. Загалом видно, що компанія старається, менеджери привітні, перед виїздом навіть організували мені таксі з вокзалу, це гарний бонус. Порада для студентів - поки маєте можливість їхати по такій програмі - їдьте) і заробите, і країну побачите. Це дуже гарний досвід.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 11 сентября, 2019 год
Доброго дня, Ірино.
Дякуємо за Ваш відгук стосовно нашої роботи.
Ми врахуємо всі Ваші зауваження. Ваші відгуки допомагають нам ставати кращими.

Тверда четвірка

Отзыв написан 31 августа, 2019 год
Ставлю тверду четвірку. Надіюсь мій відгук допоможе студентам, які стоять перед вибором їхати чи не їхати.
Натрапила на дану компанію в інстаграмі. Почала дізнаватись більше, дивитись ютуб, читати про цю програму в інтернеті. Взяла з собою подружку і наважилась прийти до них в офіс, щоб дізнатись усі деталі і вибрати вакансію.
Нам попалась вакансія із знанням німецької мови в місті...  Читать отзыв
Ставлю тверду четвірку. Надіюсь мій відгук допоможе студентам, які стоять перед вибором їхати чи не їхати.
Натрапила на дану компанію в інстаграмі. Почала дізнаватись більше, дивитись ютуб, читати про цю програму в інтернеті. Взяла з собою подружку і наважилась прийти до них в офіс, щоб дізнатись усі деталі і вибрати вакансію.
Нам попалась вакансія із знанням німецької мови в місті Тюбінген. Місто ну дуже красиве, навіть не сподівалась, що там так красиво. Робота полягала в прибиранні кімнат, митті посуду, допомоги на кухні та сервіруванні столів. Робота не важка, без податку виходило 9,20Є за годину. Повезло, що наше житло було поряд із готелем. Кожного ранку і вечора по дорозі на роботу і додому кайфували від краси міста. Єдиний жирний мінус – житло. Якість бажає кращого, але якщо порівнювати з нашими гуртожитками, то нам ще повезло. В кінці, аж не хотілось їхати додому) Рекомендую багато розпитувати за самих роботодавців, бо як зрозуміла, це одна з тих речей, за які компанія не може відповідати. Бо робота легка, а начальство строге. Я була прихворіла в один з днів і прийшлось працювати, тому що не відпустили додому.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 3 сентября, 2019 год
Доброго дня, Діано.
Ми вдячні Вам за Ваш відгук.
Такі відгуки, як Ваш, надихають нас ставати кращими.

Розчарування

Отзыв написан 30 августа, 2019 год
Почну з плюсів, так як їх небагато : як би там не було, це гарна можливість заробити гроші. Все.
Мінуси:
- неорганізованість, ми до останнього не знали, коли будемо виїжджати, дізналися лише за декілька днів до від’їзду (то був зимовий семестр). До того ж всього вони організували трансфер - автобус, від якого не можна було відмовитись (100 євро), коли самостійно...  Читать отзыв
Почну з плюсів, так як їх небагато : як би там не було, це гарна можливість заробити гроші. Все.
Мінуси:
- неорганізованість, ми до останнього не знали, коли будемо виїжджати, дізналися лише за декілька днів до від’їзду (то був зимовий семестр). До того ж всього вони організували трансфер - автобус, від якого не можна було відмовитись (100 євро), коли самостійно можна було б достатися набагато швидше та дешевше!! До того ж деякі пасажири з цього автобусу напилися і їх стогнало прямо там, не надто приємна дорога
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 3 сентября, 2019 год
Доброго дня, шановний клієнт.
Дата виїзду зазвичай залежить від того, коли прийде Ваше запрошення. Якщо запрошення приходить з затримкою, ми намагаємось все організувати максимально швидко, щоб студенти не втрачали робочі дні і свій заробіток.

Стосовно трансферу - самостійно студенти добираються в різний час, що доставляє незручності роботодавцю.
Також, самостійно добратись дешевше можна лише тоді, коли Ви працюєте в великому місті. Якщо є пересадки, а це в 90 % випадків, то це виходить дорожче. А неприємні ситуації в дорозі могли статись з будь-ким.

Дякуємо за оцінку нашої роботи. Будемо працювати над її покращенням.

Рекомендую!

Отзыв написан 30 августа, 2019 год
Вважаю за обов’язок написати відгук ,так як другий рік вже їжджу від даної компанії. Отже у 2018 мене підписав одногрупник поїхати на роботу в Німеччину. Довго не вагались так як ми були в них в офісі. Нас,як завжди, гарно запевнили що все буде гаразд. Коротко + та - . З плюсів: ми працювали(правда на полуниці фірма Glantz), заробили кошти, жили...  Читать отзыв Вважаю за обов’язок написати відгук ,так як другий рік вже їжджу від даної компанії. Отже у 2018 мене підписав одногрупник поїхати на роботу в Німеччину. Довго не вагались так як ми були в них в офісі. Нас,як завжди, гарно запевнили що все буде гаразд. Коротко + та - . З плюсів: ми працювали(правда на полуниці фірма Glantz), заробили кошти, жили в більш менш нормальних умовах. З мінусів : затримався виїзд на 4дня, роботодавець ставився до нас погано, бо там працювало багато поляків, які були в пріорітеті, робота була фізично тяжка. Одне радує що GotoGermany не продовжили з цією фірмою співпрацю.
По цьому досвіду ставлю ***
Цього року вже було веселіше. Я зразу сказав що не хочу поля. Мені запропонували мясокомбінат попередньо надавши контакти людей які вже там працювали взимку. Хочу підмітити що за цей час якість роботи виросла за це однозначно +. Хоть і я переживав , бо від людей які були на польських заводах такого типу чув що це жесть. Проте тут все було значно краще ніж на полуниці. Стабільна робота, нормовані вихідні, не було мінусів ні в роботі компані ні в німеччині, єдине це холод на самому заводі. Ще мені безкоштовно допомогли скасувати не використані дні з минулого року,щоб я потрапив саме на цю вакансію. Тому за цей рік *****. І в підсумку 4*,бо ще є куди рости.
P.S навіть не знав за існування цього сайту. Було цікаво почитати досвід інших людей. Шкода тих людей які не змогли поїхати, але я так зрозумів що Вам якусь частину вертають. Бо мій друг той,що їздив зі мною перший рік на полуницю втратив на схожій програмі, але в Америку 1100$
Достоинства:
  1. - перевіряють вакансії
  2. - чітко консультують
  3. - допомогли з ануляцією днів
Недостатки:
  1. - цього року з мінусами не стикався
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 3 сентября, 2019 год
Дуже дякуємо, Ростиславе, за Ваш відгук і за те, що обрали нас вдруге.
За останній рік ми справді зробили багато для того, щоб наші клієнти були задоволені.
Дякуємо за оцінку нашої роботи.

Робота на зборі

Отзыв написан 28 августа, 2019 год
З даною програмою знайомий вже давно. У 2017 році на своєму першому курсі їздив у Німеччину на роботу, на збір яблук. А у цьому році їзив з go to Germany на черешні. Маю з чим порівняти. Якість сервісу, клієнтоорієнтовність, житло, робота, доїзд. На першому курсі вибрав інакшу компанію, і у висновку пожалів. Про go to Germany можу зробити висновок, що...  Читать отзыв З даною програмою знайомий вже давно. У 2017 році на своєму першому курсі їздив у Німеччину на роботу, на збір яблук. А у цьому році їзив з go to Germany на черешні. Маю з чим порівняти. Якість сервісу, клієнтоорієнтовність, житло, робота, доїзд. На першому курсі вибрав інакшу компанію, і у висновку пожалів. Про go to Germany можу зробити висновок, що хлопці ще дуже навіть добре стараються робити свою роботу добре.
Житло мені цього року попалось дуже хороше. Жив в будинку на 8 людей, 2 душа і 2 туалети. Харчування було тричі в день. Не знаю, як так нам повезло. Виїжджали зі Львова, довезли під саму хату. Від будинку де жили добиратись до роботи було 20-25 хв велосипедом або машиною за 5-10 хв. Більшість часу ми їздили машиною, тому гріх жалітись. Трошки підівчив мови, познайомився з цікавими людьми і заробив грошей. Але в третє на збір вже не буду їхати) Вибирайте легші роботи.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 29 августа, 2019 год
Доброго дня, Тарасе.
Дякуємо, що обрали нашу компанію.
Нам дуже приємно читати такі відгуки від наших клієнтів.
Будемо раді бачити Вас наступного року, вже на іншій вакансії :)

Мій відгук

Отзыв написан 28 августа, 2019 год
Коротко і по суті. Про програму почув від брата, який їздив минулого року. Я ж поїхав цього, бо тільки поступив на перший курс. На фото і відео в брата були кращі умови житла, але важча робота. Я працював в цеху, пакувальником. Робота не з важких. Заробіток нормальний. Мої побажання – давайте більше варіантів для вибору вакансій, тому що моя вакансія...  Читать отзыв Коротко і по суті. Про програму почув від брата, який їздив минулого року. Я ж поїхав цього, бо тільки поступив на перший курс. На фото і відео в брата були кращі умови житла, але важча робота. Я працював в цеху, пакувальником. Робота не з важких. Заробіток нормальний. Мої побажання – давайте більше варіантів для вибору вакансій, тому що моя вакансія появилась і я з друзями майже всю кількість місць забрав. Я так розумію хороші вакансії розходяться, як гарячі пиріжки. І по-більше вакансій з мінімальним знанням мови – було би ідеально, а то не всі з моїх друзів знали англійську і німецьку.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 29 августа, 2019 год
Доброго дня, Мар'яне.
Ми візьмемо до уваги Ваші побажання.
Дякуємо за Ваш відгук.

все класно

Отзыв написан 26 августа, 2019 год
Взимку підписав договір з цією компанією, за три дні до початку роботи отримав запрошення і приїхав до Львова.Зі Львова нас завезли бусом до Берліну, а звідти нас забрав роботодавець. Працював в кафе на острові Пюль ще з двома дівчатами. За 2 з половиною місяці заробив 3 тисячі євро чистими. Житло було нормальне, двокімнатна квартира, дівчата жили окремо)) Окремо платили за...  Читать отзыв Взимку підписав договір з цією компанією, за три дні до початку роботи отримав запрошення і приїхав до Львова.Зі Львова нас завезли бусом до Берліну, а звідти нас забрав роботодавець. Працював в кафе на острові Пюль ще з двома дівчатами. За 2 з половиною місяці заробив 3 тисячі євро чистими. Житло було нормальне, двокімнатна квартира, дівчата жили окремо)) Окремо платили за інтернет, 10 євро в місяць і за прання, 1 євро за раз. Все було класно, німецьку підтягнув, вже планую поїхати наступного літа.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 29 августа, 2019 год
Доброго дня, Владиславе.
Дякуємо за позитивний відгук. Ми раді бачити задоволених клієнтів, сподіваємось на подальшу співпрацю.

Жахлива компанія, оминайте десятою дорогою

Отзыв написан 26 августа, 2019 год
Будьте готові до того, що ви заплатите частину коштів, вам пообіцяють золоті гори, а потім за декілька днів до від'їзду зателефонують і скажуть "Роботодавець відмовився від вас", і ви втратите 30 євро, або ж навіть 100. Некомпетентні працівники, які не охоче відповідають у вайбері на Ваші запитання, за все відповідальність несете ВИ. А go to Germany лише відповідає за правильність...  Читать отзыв Будьте готові до того, що ви заплатите частину коштів, вам пообіцяють золоті гори, а потім за декілька днів до від'їзду зателефонують і скажуть "Роботодавець відмовився від вас", і ви втратите 30 євро, або ж навіть 100. Некомпетентні працівники, які не охоче відповідають у вайбері на Ваші запитання, за все відповідальність несете ВИ. А go to Germany лише відповідає за правильність надання КОНСУЛЬТАЦІЙНИХ послуг. Читаю що у багатьох людей така ситуація склалася, у Львові є кращі організації, які допоможуть знайти роботу за кордоном. Але не ця.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 29 августа, 2019 год
Доброго дня, Гість.
Справді, є такі випадки, коли роботодавець відмовляється від студентів по різних незапланованих причинах, на які ми не маємо впливу. Цього року ми мали справу з двома такими роботодавцями.
Скажіть будь ласка Ваше прізвище та ім'я, щоб ми мали змогу з Вами сконтактуватись і вирішити Ваші питання.

Ставьте цели на поездку

Отзыв написан 21 августа, 2019 год
Здравствуйте, меня зовут Владимир. Недавно вернулся с работы с Германии. Хочу поделится опытом сотрудничества с компанией go to Germany и самой работой. Не скажу, что все прошло супер гладко, но в итоге я не пожалел, что выбрал эту компанию и все-таки решил поехать в Германию на работу. Есть некие нюансы с которыми Вы можете столкнутся:
- Вас могут предупредить за...  Читать отзыв
Здравствуйте, меня зовут Владимир. Недавно вернулся с работы с Германии. Хочу поделится опытом сотрудничества с компанией go to Germany и самой работой. Не скажу, что все прошло супер гладко, но в итоге я не пожалел, что выбрал эту компанию и все-таки решил поехать в Германию на работу. Есть некие нюансы с которыми Вы можете столкнутся:
- Вас могут предупредить за несколько дней, что выезд буквально будет на днях. Как мне объяснили, такие ситуации случаются из-за того, что иногда приходится долго ждать приглашения от немецкой компании. И эти приглашения могут прийти сегодня на начало работа за 3-5 дней.
- Работы бывают разные, трудные и не очень. Я лично работал на фабрике возле Франкфурта(с локацией сильно повезло)). Собирал яйца и убирал. Не скажу, что было прям очень тяжело, но уставать успевал. Слышал от ребят, что были и по хуже вакансии, но и по лучше.

Лично я ставил несколько целей от этой поездки:
- Подучить немецкий язык
- Заработать денег
- Немного по путешествовать и получить новый опыт

Советы ребятам, которые планируют поехать с данной компанией:
Берите с собой друзей, так будет веселее (думаю это Вы и сами понимаете). Ставьте цель на поездку, чтобы не кататься просто так. Хотите выучить лучше язык? – Едите на выходных в город. Знакомитесь с разными людьми и общайтесь на немецком. Хотите заработать – Просите больше часов у работодателя.
Удачной каждому поездки.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 23 августа, 2019 год
Доброго дня, Володимир.
Ми дуже вдячні Вам за такий інформативний відгук.
Ми раді, що Ви досягли поставлених цілей в цій поїздці.
Дякуємо також за поради для наших наступних клієнтів.

Відгук щодо роботи компанії Go to Germany

Отзыв написан 21 августа, 2019 год
Їздила минулого року на вакансію офіціанта на кораблику. Мені особисто прийшли запрошення вчасно, зі мною постійно впродовж вакансії контактували менеджери, вакансія повністю відповідала тому, що мені розказували на початку, а також дуже пощастило з житлом. Витрачені кошти на вакансію я відбила і ще заробила собі непогано.
Дякую Go to Germany за вашу роботу. Щасти вам.
Їздила минулого року на вакансію офіціанта на кораблику. Мені особисто прийшли запрошення вчасно, зі мною постійно впродовж вакансії контактували менеджери, вакансія повністю відповідала тому, що мені розказували на початку, а також дуже пощастило з житлом. Витрачені кошти на вакансію я відбила і ще заробила собі непогано.
Дякую Go to Germany за вашу роботу. Щасти вам.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 23 августа, 2019 год
Дякуємо, Катерино, за Ваш відгук.
Ми щасливі, що наша робота приносить задоволення нашим клієнтам.

все хорошо

Отзыв написан 20 августа, 2019 год
Меня зовут Дарина, работала в Бургер Кинге. В общем, могу сказать, что довольна поездкой на работу в Германию и самой компанией Go to Germany. Я рада, что у меня была такая возможность. Конечно же по началу было очень тяжело, потому, что, когда приехала куча незнакомых людей, немцев я сначала плохо понимала, хотя и изучаю немецкий в универе. Нужно было недельку...  Читать отзыв Меня зовут Дарина, работала в Бургер Кинге. В общем, могу сказать, что довольна поездкой на работу в Германию и самой компанией Go to Germany. Я рада, что у меня была такая возможность. Конечно же по началу было очень тяжело, потому, что, когда приехала куча незнакомых людей, немцев я сначала плохо понимала, хотя и изучаю немецкий в универе. Нужно было недельку адаптироваться пока вошла в график работы. Но прошло немного времени и втянулась, особенно когда получила первую ЗП)))) Начала планировать на что ее потрачу)) Хоть я и знаю немецкий, не сразу решилась поехать, родители сомневались, переживали, что компания кинет, но хорошо, что все обошлось)))
Недостатки:
  1. стоимость услуг и транспорта
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 23 августа, 2019 год
Доброго дня, Дарино.
Ми раді, що Ви все таки наважились скористатись нашими послугами і не пошкодували.
Дуже дякуємо за Ваш відгук.



Компания Go to Germany

Компания Go to Germany
Чтобы добавить описание, напишите нам на обратную связь
Рейтинг 4.3 из 5 на основании 88 отзывов




Вам необходимо войти или зарегистрироваться
fullscreen
close