Компания Go to Germany отзывы клиентов

Компания Go to Germany отзывы клиентов
Компания Go to Germany
4.1 5
36 отзывов / 19443 просмотра

Не доверяй, а проверяй! +совет студентам

IQOS красный Отзыв написан четверг, 14 февраля
Я порылся в интернете, расспросил знакомых, которые имели дело с агентствами трудоустройства и многое узнал. Для справки: нужно различать АГЕНТСТВО ПО ТРУДОУСТРОЙСТВУ ЗА ГРАНИЦЕЙ и обычного ФЛП-консультанта. Первое имеет лицензию от Минсоцполитики (КВЕД 2010: Клас 78.10) для осуществления такой деятельности, а второй это обычное лицо-предприниматель, которому вы скидываете деньги на какую-то карточку за его "КОНСУЛЬТАЦИОННЫЕ УСЛУГИ" (КВЕД 63.99 и др.)...  Читать отзыв Я порылся в интернете, расспросил знакомых, которые имели дело с агентствами трудоустройства и многое узнал. Для справки: нужно различать АГЕНТСТВО ПО ТРУДОУСТРОЙСТВУ ЗА ГРАНИЦЕЙ и обычного ФЛП-консультанта. Первое имеет лицензию от Минсоцполитики (КВЕД 2010: Клас 78.10) для осуществления такой деятельности, а второй это обычное лицо-предприниматель, которому вы скидываете деньги на какую-то карточку за его "КОНСУЛЬТАЦИОННЫЕ УСЛУГИ" (КВЕД 63.99 и др.) наперёд и без гарантий. То есть, вы должны понимать, что согласно их договора они не обязаны вас устраивать на работу и не несут за вас ответственности!

Студенты могут ОБОЙТИ ПОСРЕДНИКОВ и устроиться на работу в Германии по гос. программам ZAV1 , ZAV2 , ZAV3 , ZAV4 непосредственно через единственного официального представителя НЕМЕЦКОЙ БИРЖЕ ТРУДА В УКРАИНЕ - МультиКультиЮА (https://multikulti.org.ua) . К примеру программа "zav1" стоит 300 грн + 65 евро, а не 350-600 евро !!!; а "zav4" - 230 евро.

Просмотрев отзывы клиентов, которые рассказывают нам о некомпетентной работе менеджеров (к слову, в этой компании любой может стать менеджером спустя три дня стажировки), дорогом трансфере, кому-то не отдали деньги за не выполненную работу, а кто-то пишет что переплатил и так далее, я хочу сказать, в этих ваших проблемах ВИНОВАТЫ ВЫ А НЕ ЭТО АГЕНТСТВО, поскольку в нашей стране нужно платить деньгами за любое незнание нормативно-правовых норм, невнимательный анализ договора, и то, что вы отдаёте деньги полагаясь на авось, десять раз не проверив кому вы отдаёте деньги.

Всем удачи и будьте бдительны!

Задоволений

Данило Отзыв написан четверг, 14 февраля
Всім привіт! Не знаю ,як там в кого складались обставини але в мене все дуже круто)) я довго планував цю поїздку. спочатку на літо на полуницю, але не получилось. Потім мені компанія запропонувала пройти мовні курси і поїхати на burger king. Так і зробив. Мову вивчив слабо, але тут в середовищі швидко підтягнув. Я думаю що мені повезло бо попався...  Читать отзыв Всім привіт! Не знаю ,як там в кого складались обставини але в мене все дуже круто)) я довго планував цю поїздку. спочатку на літо на полуницю, але не получилось. Потім мені компанія запропонувала пройти мовні курси і поїхати на burger king. Так і зробив. Мову вивчив слабо, але тут в середовищі швидко підтягнув. Я думаю що мені повезло бо попався дуже крутий власник, який переживає за нас. Робота сама звичайна як закладах такого типу, житло 370€ але всі умови. За перший місяць чистими 1150€, тому я задоволений.

Звернення керівника

Андрій Отзыв написан пятница, 1 февраля
Доброго дня! Від імені керівника компанія Рак А.С-хочу зробити звернення до усіх наших клієнтів: існуючих та майбутніх.
Хочу розповісти як вирішуються ці проблеми про які переживають наші клієнти.
1. Затримка документів. Так дійсно у 2018 виникали труднощі з виготовленням документів. Через те що був великий наплив студентів з усього СНГ і німецька біржа праці не встигала вчасно виготовити запрошення. У...  Читать отзыв
Доброго дня! Від імені керівника компанія Рак А.С-хочу зробити звернення до усіх наших клієнтів: існуючих та майбутніх.
Хочу розповісти як вирішуються ці проблеми про які переживають наші клієнти.
1. Затримка документів. Так дійсно у 2018 виникали труднощі з виготовленням документів. Через те що був великий наплив студентів з усього СНГ і німецька біржа праці не встигала вчасно виготовити запрошення. У звязку з цією ситуацією були затримки. ЩО МИ ЗРОБИЛИ: три місяці ми добивались того щоб зустрітись з представниками біржі праці які займаються обробкою цих документів. Тепер ми з ними на звязку і в курсі скільки часу займає виготовленя документів в даний період( час виготовлення коливається від 10 до 95 днів).
2. Не відповідність умов про які розповідали менеджери з тими які були насправді. Так було і таке. Така неприємна ситуація виникала через те що самі роботодавці говорили одне а по факту умови відрізнялися.ЩО МИ ЗРОБИЛИ: Три ступені перевірки вакансії: менеджер( control quality ) керівник, і безпосередньо поїздка в німеччину на саме підприємство( за 2018 здійснили 12 таких поїздок у яких перевірили понад 40 підприємств) Також компанія “Gotogermany “ являється членом міжнародної профспілки іноземних робітників.

Проблема

Василь Отзыв написан вторник, 22 января
Працюю зараз в Макдональдсі. Замість обіцяних 39 годин є 27. Мененджери не можуть вирішити це. Боюся, що не вистачить на прожиття, про заробіток мовчу. Працюю зараз в Макдональдсі. Замість обіцяних 39 годин є 27. Мененджери не можуть вирішити це. Боюся, що не вистачить на прожиття, про заробіток мовчу.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany среда, 23 января
Василь, в інших макдональдсах наприклад в Берліні такого нема.
Як ми зрозуміли це політика маків - нема роботи - дякую за те, що зробили.
Це наша провина так як ми не попередили, що таке можливе.
Приносимо пробачення, намагаємось вирішити проблему по мірі можливості та думаємо як компенсувати Вам збитки.

Гість.

Гость Отзыв написан пятница, 18 января
Минулого літа(2018) моя дочка поїхала на роботу вНімеччину через компанію"Go to Germania". Про компанію дізналась з рекламного флаєра які роздавали на вулиці біля універу. Відгуків в інтернеті не було али ми ризикнули. З оформленням документів не виникло ніяких труднощів. Дорога обійшлась 150євро але робота була хороша. Житлові умови просто прекрасні, жили в приватному будинку в гарному містечку, правда...  Читать отзыв Минулого літа(2018) моя дочка поїхала на роботу вНімеччину через компанію"Go to Germania". Про компанію дізналась з рекламного флаєра які роздавали на вулиці біля універу. Відгуків в інтернеті не було али ми ризикнули. З оформленням документів не виникло ніяких труднощів. Дорога обійшлась 150євро але робота була хороша. Житлові умови просто прекрасні, жили в приватному будинку в гарному містечку, правда до роботи треба було доїжджати. Коротше- все було чудово.
Достоинства:
  1. Добре заробили. Мали змогу у вихіні мандрувати в сусідні країни. На роботі ставлення- носились як з розбитим яйцем. Підтягнула мову. Вільно спілкується німецькою і англійською. Порекомендувала всім своїм подругам, яких цікавить це питання.
Недостатки:
  1. Майже нема. Трохи за дорого дорога, але плюси пепевершують все.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany суббота, 19 января
Доброго дня, чи можна дізнатись куди саме ви їхали та ваше ім'я?

Мій відгук

Гость Отзыв написан 3 января, 2019 год
Цього літа (2018) я працювала в Німеччині від фірми “Go to Germany” на вакансії робота на кухні в фаст-фуді, а саме McDonald’s. Як тільки ми знайшли цю фірму, ми з мамою дуже сумнівались чи їхати і чи це все легально, а то не дай Бог ще в поле вивезуть)) Моя мама попросила надати документ що ця фірма офіційно зареєстрована в...  Читать отзыв Цього літа (2018) я працювала в Німеччині від фірми “Go to Germany” на вакансії робота на кухні в фаст-фуді, а саме McDonald’s. Як тільки ми знайшли цю фірму, ми з мамою дуже сумнівались чи їхати і чи це все легально, а то не дай Бог ще в поле вивезуть)) Моя мама попросила надати документ що ця фірма офіційно зареєстрована в податковій, і їй не було відмовлено. Тому після довгих роздумів я вирішила поїхати. Так як всі мої документи були здані ще в лютому, мені залишалось тільки чекати кінця червня(зразу після сесії) для відправлення. На жаль наші запрошення були затримані на 2 тижні якщо не помиляюсь, і ми кожен день розчаровувались що втрачаєм гроші які могли заробити за ці дні в Німеччині. Але от настав довгоочікуваний день (13 липня якщо не помиляюсь), мені подзвонили і сказали що запрошення готове і відправлення групкою у 8 чоловік буде за 3-4 дні, а чому так довго тому що мали приїхати студенти з інших міст. День відправлення : зібрались на 11 годину в офісі , відправились приблизно 14-15 дня, десь за півтори години були вже на кордоні з Польщею на якому стояли найдовше зі всіх, але на це не повпливаєш тому як було так і було. Бус був дуже чистий і охайний, тільки вночі було прохолодно і на кріслах сильно не виспишся(Водій трохи блукав по Польщі і в тебе було відчуття ніби ти уже і не приїдеш до місця призначення. Під ранок (6 година) ми проснулись від слів водія що приїхали. Ми пішли на рецепцію але нам сказали що заселення відбувається з 8 години та й головної по тому ще нема. З рештою ми заселились і нам дозволили спочатку заплатити не всю суму, так як ми ще нічого не заробили, а після першої зарплати віддати іншу частину. Номер був дуже гарний, ліжка, чиста постіль , занадто м’ягкі подушки , стіл по середині, душова кабінка, 2 дзеркала, шафа для одягу, і ще одна за дверима під взуття. Біля нашого хостелу в межах 200-400м було 4 супермаркети, тому проблем з їжею не було. Єдиною дивинкою було те, що в неділю повністю все закрите. За декілька днів відбулася зустріч з головною, її звали Бетті. Вона дала нам підписати документи, свою пошту, номер(але подзвонити ми їй не могли, дивись мінуси), а також сказала кому, коли і куди приходити в свій Мак, бо в цієї мережі було щось 11 маків в Берліні. Перший робочий день нас зі всім познайомили , провели інструктаж з безпеки і сказали приблизні станції де ми будемо працювати (чи це лобі(тобто ти слідкуєш за чистотою в залі і на вулиці на терасах, якщо вони були при Маках, носиш брудні підноси, викидаєш сміття) чи це на станції картоплі фрі, чи це на станції напоїв і макфлурі). Загалом робота не важка, хоча одноманітна і дещо трііішки набридає кожного дня, але це можна знівелювати працівниками, можеш подружитись і проводити час на роботі в кайф. Після роботи ти міг проводити свій час як тобі заманеться, я готувала їсти на день-два наперед, щоб зранку тільки підігріти, а також ходила за покупками. Щодо вражень , їх було дуже багато, так як на свої вихідні ми старались кожного разу відвідати якусь нову пам’ятку архітектури або гастрономії (ням-ням)Берліну, наробити купу класних фоточок для соціальних мереж, дехто навіть відвідував інші міста, басейн. Досвід у спілкуванні ви гарантовано отримаєте чи то німецькою чи англійською, бо коли не знаєш як куди пройти ти маєш питати, а щоб спитати все обдумуєш щоб тебе правильно зрозуміли. Також отримаєте досвід у тій сфері де будете працювати, що теж досить корисно, часто роботодавці хочуть брати на роботу вже тих хто мав зв’язок з такими речами. Але пробувати таке вперше теж дуже цікаво.


Поради : Надавати студентам назву додатку(Maps.me) для пересування по місту в якому вони переживають, бо тим хто їде вперше знайти що,де,як – важко ; Надавати номери студентів(ті що погодяться) які вже їздили за такою програмою для тих хто ще не їздив щоб не було так страшно їхати, а особливо тим що вперше їдуть за кордон; Допомагати студентам з поверненням податку; Придбати свій , зручний транспорт, бо ціна не відповідає якості.

Instagram : https://instagram.com/maarzipanna?utm_source=ig_profile_share&igshid=wdvqudq29g2v
Facebook : https://www.facebook.com/profile.php?id=100005537716501
Достоинства:
  1. • Добряче підтягнула рівень німецької, а також англійської мови, а так як на роботі були робітники з різних країн, навіть почала мінімальне вивчення Італійської.
  2. • Вперше самостійно відвідала Німеччину а саме Берлін і закордон взагалі.
  3. • Заробила багато грошей, на поставлені собі цілі.
  4. • Широкий вибір вакансій, з яких ти можеш поперебирати що тобі найбільше підходить.
Недостатки:
  1. • Через невчасно виготовлені запрошення відтягнули наш від’їзд на 3 тижні, через що ми заробили менше грошей.
  2. • Не видали німецької сім картки для спілкування або мінімальних гігабайтів.
  3. • Незручний і дорогий транспорт, через що назад добирались своїм ходом.
  4. • Часто нервувались, через те ,що консультант не міг дати точної інформації, і ми думали що він ухиляє відповіді, через що переживання збільшувались.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 6 января, 2019 год
Дякуємо за ваш відгук, ми дуже вдячні за такі розгорнуті відгуки. Ми завжди реагуємо на них! Цього року ми вже працюємо над тим, щоб надавати більше інформаціх від студентів які вже скористалися нашими послугами.
Прошу фото цьогорічного транспорту)
Все для Вас! Компания Go to Germany - Компания Go to Germany -

Такі справи

Гость Отзыв написан 19 декабря, 2018 год
Ще не їздила від цієї фірми, але підписала договір. Хочу написати відгук так, як вибирала довго і тому маю з чим порівняти. Звернулася перший раз в серпні цього року, очікувала працювати на прибиранні, або якомусь підприємстві. Менеджер Романа, сказала що такої вакансії немає і запропонувала заплатити 200€, щоб Я чекала поки така вакансія зявиться і нібито була б пріоритеті, а...  Читать отзыв Ще не їздила від цієї фірми, але підписала договір. Хочу написати відгук так, як вибирала довго і тому маю з чим порівняти. Звернулася перший раз в серпні цього року, очікувала працювати на прибиранні, або якомусь підприємстві. Менеджер Романа, сказала що такої вакансії немає і запропонувала заплатити 200€, щоб Я чекала поки така вакансія зявиться і нібито була б пріоритеті, а в разі чого кошти повернуться. Я звичайно цього не зробила))) до мене перестали дзвонити, і ось я дізналась що моя подружка вже їде через них на шоколадну фабрику, коли я повторно звернулась , то як виявилось що місць вже немає, хоча менеджер обіцяла, що як тільки зявиться робота в схожих напрямках зі мною ОБОВЯЗКОВО звяжуться. Все таки вирішила їхати через них на цю зиму на Бургер Кінг, але ще додатково проходжу мовні курси щоб підтягнути мову, напишу ще один відгук після приїзду на роботу.
Достоинства:
  1. Організували скайп розмову з роботодавцем;
  2. Можливість обирати вакансії;
  3. В принципі адекватні менеджери(маю з чим порівняти);
  4. Обіцяють що організують доїзд за 100€;
  5. Дешеві мовні курси на яких познайомилася з іншими людьми які їдуть на цю вакансію.
Недостатки:
  1. Менеджер забув за мене, поки я сама не почала дзвонити;
  2. Мало вакансій без знання мови
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 20 декабря, 2018 год
Просимо пробачання за неякісну роботу менеджера, віднесіться з розумінням, клієнтів дуже багато, менеджер також людина і може помилятися. У нас достатньо вакансій без знання мови але їх дуже швидко розбирають, саме тому наша компанія дає можливість пройти мовні курси та за короткий термін підтягнути мову до рівня B1-B2, відповідно у вас з'являється великий вибір вакансій переважно з більшою оплатою праці. Дякуємо за ваш відгук.

Про Go to Germany

Анастасія Отзыв написан 11 декабря, 2018 год
Привіт всім, сьогодні до мене подзвонили з цієї компані і попросили оцінити їхню роботу, напишу все, що думаю. Я працювала на полі, збирала полуницю. Робота тяжка, ну принаймні мені було тяжко, дівчатам які зі мною працювали було нормально тому відмічу, що робота не для кожного мені не сподобалось. Але заплатили добре і без затримок тому не можу сказати, що...  Читать отзыв Привіт всім, сьогодні до мене подзвонили з цієї компані і попросили оцінити їхню роботу, напишу все, що думаю. Я працювала на полі, збирала полуницю. Робота тяжка, ну принаймні мені було тяжко, дівчатам які зі мною працювали було нормально тому відмічу, що робота не для кожного мені не сподобалось. Але заплатили добре і без затримок тому не можу сказати, що все було погано. За місяць виходило 1450 з вичитаним податком, житло було включене, на харчування ми тратили найбільше 350Євро тому виходило і 108 за життло, тому виходило 1000Євро чистими... Такі справи, менеджери адекватні та ввічливі на відміну від деяких компаній по працевлаштуванню у які я зверталась це однозначно плюс, вони навіть дзвонили та питались чи є якісь проблеми та питання. В цілому все нормально, але я вважаю, що менеджери могли б краще підібрати мені вакансію яка мене б влаштувала, мене переконали у тому, що я справлюсь з цією роботою сказали, що вона тяжка але багато дівчат їздили та працювали, ще й мови там знати не треба було. Пропозиція для компанії давайте більше вакансій без знань мови, бо коли я перший раз зверталась у вас було 5 вакансій, а через чотири дні коли ви мені передзвонили ні одної з них у вас вже не було.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 12 декабря, 2018 год
Доброго дня Анастасія, у нас насправді великий вибір вакансій, менеджер Вас повідомив, щоб Ви дали відповіть як найшвидше так як вакансії без знання мови дуже швидко розбирають. Менеджер дзвонив Вам кожного дня але зміг дозвонитися тільки на 4 день, коли більшості з них вже не було також Вам було запропоновано дати завдаток, щоб Вас Анастасія перевели на резерв (у такому випадку Вас в першу чергу будуть повідомляти та пропонувати вакансії які ще не пропонують іншим) але Ви відмовились. Ми працюємо над тим, щоб у нас було більше вакансій без знання мови та не виникало дифіциту. Дякуємо за ваш відгук, працюємо для Вас.

Буду їхати ще раз.

Вероніка Отзыв написан 9 декабря, 2018 год
Доброго дня\вечера всім. Хочу поділитися досвідом співпраці з "Go to Germany". Не знаю як там в кого було але мене більш ніж влаштувало все! Їздила цього літа на 1 місяць, на більше не могла. Не знаю з чого всі беруть, що вакансії такі дорогі, за один місяць заробила офіціанткою 1750 Євро чистими, а за вакансію заплатила 300 Євро. За ОДИН...  Читать отзыв Доброго дня\вечера всім. Хочу поділитися досвідом співпраці з "Go to Germany". Не знаю як там в кого було але мене більш ніж влаштувало все! Їздила цього літа на 1 місяць, на більше не могла. Не знаю з чого всі беруть, що вакансії такі дорогі, за один місяць заробила офіціанткою 1750 Євро чистими, а за вакансію заплатила 300 Євро. За ОДИН місяць я привезла 1250 Євро (якщо відняти кошти за дорогу та саму вакансію). Роботодавець адекватний, дозволяв працювати більше на декілька годин, надавав харчування (ми їли усе, що було в меню, безкоштовно). Цієї зими також їду, навіть дали знижку за те, що покиликала друзів.
Достоинства:
  1. Хороша робота
  2. Адекватні менеджери
  3. Навіть дзвонили пару раз, питались чи є якісь проблеми
Недостатки:
  1. Як таких мінусів я не знайшла, я просто не мала ще досвіду подібних проблем, поїду цієї зими та порівняю з минулим разом.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 10 декабря, 2018 год
Дякуємо за Ваш відгук, Вероніка.

Відгук про Go to Germany

Таня (Украина, Lugansk) Отзыв написан 4 декабря, 2018 год
Привіт, поїхала на роботу від компанії Go to Germany на вакансію офіціанта, в основному задоволена, але були певні труднощі. Перше, що хочу відмітити - це рівень володіння мовою який від мене вимагався, прийшлось йти на мовні курси від їхньої компанії, щоб підтягнути англійську. Компанія сама займалась пошуком житла, знайшли хороше житло, умови непогані та ціна задовільна - 300Є у місяць....  Читать отзыв Привіт, поїхала на роботу від компанії Go to Germany на вакансію офіціанта, в основному задоволена, але були певні труднощі. Перше, що хочу відмітити - це рівень володіння мовою який від мене вимагався, прийшлось йти на мовні курси від їхньої компанії, щоб підтягнути англійську. Компанія сама займалась пошуком житла, знайшли хороше житло, умови непогані та ціна задовільна - 300Є у місяць. Працювала офіціантом в Україні, тому швидко адаптувалась до роботи.
Достоинства:
  1. Офіційне працевлаштування
  2. Адекватне відношення до персоналу
  3. Заробітна платня набагато вища ніж в Україні
Недостатки:
  1. Не дозволяли працювати більше ніж 8 годин на день
  2. У тому закладі де я була не було чайових
  3. Дороговаті вакансії
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 10 декабря, 2018 год
Тетяна, дякуємо за Ваш відгук.

Мій відгук, помічник на кухні

Павло (Украина) Отзыв написан 2 декабря, 2018 год
У п'ятницю подзвонили та попросили залишити відгук, чесно кажучи дуже лінь було. Буду коротким, працював на кухні, прибирав, робив заготовки... Умови проживання відносно нормальні, маленька кімната на 2 людини, все необхідне було у кімнаті, окрім плити, вона загальна. Роботодавець набагато адекватніший порівняно з тим, у якого я працював у Польщі, небо і земля. В цілому нічого особливого. Цього літа також...  Читать отзыв У п'ятницю подзвонили та попросили залишити відгук, чесно кажучи дуже лінь було. Буду коротким, працював на кухні, прибирав, робив заготовки... Умови проживання відносно нормальні, маленька кімната на 2 людини, все необхідне було у кімнаті, окрім плити, вона загальна. Роботодавець набагато адекватніший порівняно з тим, у якого я працював у Польщі, небо і земля. В цілому нічого особливого. Цього літа також думаю поїхати, подивимся...
Достоинства:
  1. Хороша зп
  2. Нормальні умови
Недостатки:
  1. Дорогі вакансії
  2. Дорога дорога 130Є робіть щось з цим
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 3 декабря, 2018 год
Доброго дня Павло, дякуємо за Ваш відгук. Стосовно транспорту, хочу Вас повідомити, що ціна на транспортні послуги на даний момент складає 100Є у будь-яки куточок Німеччини. Ми стараємось оптимізувати всі процеси, щоб ціна була ще нижчою.

Добре але можете краще

Олег (Украина) Отзыв написан 29 ноября, 2018 год
Привіт, я недавно повернувся із Німеччини. Їздив збирати яблука по вакансії від Go To Germany.
Що мені треба було робити: просто зривати яблука та складати їх у ящики. Потім відносити на грузовик для транспортування. Нічого складного, але доволі нудна робота. Кожного дня одне й те ж саме. І так майже два місяці. Легко вже точно це не назвеш. Читать отзыв
Привіт, я недавно повернувся із Німеччини. Їздив збирати яблука по вакансії від Go To Germany.
Що мені треба було робити: просто зривати яблука та складати їх у ящики. Потім відносити на грузовик для транспортування. Нічого складного, але доволі нудна робота. Кожного дня одне й те ж саме. І так майже два місяці. Легко вже точно це не назвеш.
Роботодавці хороші, доволі привітні. Ми тут вже не перші українці, я так зрозумів, компанія давно сюди відправляє людей, тому і добре ставлення. Проживання у кімнатах по 2-3 людини, ванна, кухня була, з гуртожитками не рівняється.
Я їхав заробити грошей, тому старався не брати вихідні, а понаднормові години працював. Йшли на зустріч. Роботи багато було, там ферма на декілька кілометрів. Якщо поїдете, із одягу беріть щось тепле, тому що на початку жовтня було нормально, тепло, а уже під кінець прохолодно. Я не подорожував, економив, тому про країну не розкажу.
Я спочатку обрав не цю вакансію, але там були якісь проблеми з попередньою, і тому запропонували на яблука. По оплаті плюс-мінус, а от ціле літо прийшлось чекати поїздки. Переробили всі документи. Треба було вирішувати із університетом всі питання самостійно. Але, допомогли із шаблонами документів
Загалом все нормально, робота компанії на тверду 4. Нічого надзвичайного. Для себе вирішив вчити німецьку, там вакансії є цікаві. На яблука більше не поїду.
Достоинства:
  1. Допомогли заробити гарну зарплатню
  2. Менеджер був на зв’язку, швидко відповідав, було враження що хвилюються
Недостатки:
  1. Спочатку менеджер був один, потім хтось інший, таке враження що вони не спілкувалися зовсім, приходилось по декілька разів одне й теж пояснювати
  2. Змінили вакансію, перероблювали документи, тому я втратив час літом
  3. Не попередили про одяг, тому прийшлось купувати більш теплі речі
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 29 ноября, 2018 год
Дякуємо за Ваш відгук. Олег, ми перевили Вас на вакансію на ту ж роботу яку Ви хотіли, просимо пробачення за зміну самого роботодавця, ми робимо все можливе, щоб такого більше не траплялось.

Навіть ще б раз поїхала

Софія (Украина, Radio) Отзыв написан 28 ноября, 2018 год
Цього літа вперше їздила на роботу в Німеччину.
Працювала спочатку помічником офіціанта (це прямо дуууже важко без підготовки, весь час бігаєш), а вже потім офіціантом. Робота, звичайно, важка. Постійно на ногах, не сидиш і весь час є, що робити. І посуд мили, і допомагали на кухні, і у залі прибирання влаштовували. Та мені ок було, тому що знала на...  Читать отзыв
Цього літа вперше їздила на роботу в Німеччину.
Працювала спочатку помічником офіціанта (це прямо дуууже важко без підготовки, весь час бігаєш), а вже потім офіціантом. Робота, звичайно, важка. Постійно на ногах, не сидиш і весь час є, що робити. І посуд мили, і допомагали на кухні, і у залі прибирання влаштовували. Та мені ок було, тому що знала на що йду.
Були вихідні, не багато, але вдалося відвідати Гамбург. Чудове місто, всім раджу хоч на 1 вихідний вибратись у місто. Умови проживання були нормальні, у мене не було якихось завищених очікувань. У колективі були всі дуже дружелюбні, зараз спілкуємося з дівчатами. Загалом, два місяці, як два тижні пролетіли.
Наступного року також планую поїхати. Тільки може вже на якусь другу вакансію.
Почитала відгуки, то мені здається я аж прямо таких факапів від компанії не бачила. Не скажу, що аж так прямо дуже переймалися моїм перебуванням, але часто писали питали як справи, чи все влаштовує.
Достоинства:
  1. вибирай вакансію яку хочеш, нема ситуацій коли ти «не підходиш» для роботи
  2. менеджери завжди на зв’язку (у мене не виникало великих проблем, не знаю як вирішують їх, але тут плюс ставлю)
  3. офіційне працевлаштування та всі документи
  4. всі мої задачі полягали просто у вчасній передачі документів для оформлення, дуже зручно
Недостатки:
  1. дорога. Тяжко
  2. вартість вакансій не маленька

Гімняні люди, такі й послуги - гівняні!

Анастасія (Украина, Shevchenko) Отзыв написан 26 ноября, 2018 год
Компанія Go to Germany - це ще те угрупування недоумків, яке намагається обдерти до останньої нитки. Ціна вакансії 370 євро, враховуючи, що за таку саму вакансію у іншій компанії Ви заплатите не більше 200 євро, при тому з цими людьми житимте в однакових умовах, під однієї кришею.
Про дорогу,яку вони власне організовували, взагалі мовчу - оплата втрьохкратному розмірі...  Читать отзыв
Компанія Go to Germany - це ще те угрупування недоумків, яке намагається обдерти до останньої нитки. Ціна вакансії 370 євро, враховуючи, що за таку саму вакансію у іншій компанії Ви заплатите не більше 200 євро, при тому з цими людьми житимте в однакових умовах, під однієї кришею.
Про дорогу,яку вони власне організовували, взагалі мовчу - оплата втрьохкратному розмірі та ще й тривалістю 38 годин - жах. І ні, діло не в дорозі самій,та не в очікуваннях на кордоні. Переконана у цьому, тому що назад шлях відбувався із зовсім іншим водієм,який не має стосунку до цих нікчем і тривала дорога всього лише 12 годин, цікаво? і вартувала 50 євро, а не як в них - 150! Це вкотре доводить їхню організованість.
До того ж, як вони Вас ласо годують словами *у нас 20 працівників і 7 з них розмовляють німецькою*, не знаю як вони там так розмовляють(ХАХА, що я жодного разу не чула), що побоялись відпустити з нами, студентами перекладача,яки в ідеалі мав би бути від компанії. ЩО є логічно, адже перекладач порібен, аби з*ясувати усі питання із роботодавцем на місці- проживання, робота, заробітня плата та інші питання. І до Вашого відома, так як у їхньому стилі писати :* ми самостійно відправляємось на роботу в НІмеччину ,аби перевірити умови праці і тд*. Нікуди поліглоти не відправляються до Вас і нічого не перевіряють, вони ВИМАГАЮТЬ від Вас при Вашому приїзді,аби ви все детально розповіли про умови праці та проживання, та просять фото, а потім вдало маніпулюють інформацією!
Окрім цього, вони вміють вдало водити за носа, на свою вакансію я мала б відправитися 1 травня, в результаті поїхала 24 червня. Так і ще й отримала не ту вакансію, яку обіцяли ще взимку, а на зовсім іншу, робота першим чином відбувалась нелегально, за умови!! , що в подальшому ( за їхніми словами) легалізацію я отримаю через тиждень. Нічого подібно, цього не відбулось, документ отримала у кінці сепня та ще й фальшивку. Я не знаю, чому ще досі є ця компанія і чому її ніхто не розніс ЩЕ до чортів. Ці люди не заслуговують позитивного відгуку, вони не відповідальні, несерйозні і справжні брехуни!Я поняття не маю, за що вони взяли 370 євро й досі! ні за що!

( до попереднього, адже, ви блокуєте, негативні коментарі в свою сторону, тому доводиться писати окремим повдомленням)
Панове, попрошу не надсилати мені у відповідь *відео інспектування* - навіть не двитимуся, дарма не гаятиму час! Я, як ніхто інший, знаю, як відбуваються ваші зйомки і за яким сценарієм, тому дарма.
Отож, погано справляється ваш персонал (німецькомовний - хахаха). Доволі дивно, адже ви отримуєте за це щомісячну зарплатню.
Тому що мені довелось дізнаватись умови праці та проживання безпосерньо на місці, із роботодавцем, у Німеччині, САМОСТІЙНО! Після того, як від вашої компанії водій, який висловлював нецензуру після кожного слова, відвіз нас, групу студентів, у зовсім іншу країну, ВИ НАКИВАЛИ П'ЯТАМИ.
Але з'явились тоді, коли Вам було це потрібно - тобто у час, коли ми спробували усе на власній шкурі. Чи, можливо, Ви забули як персонал від компанії писав повідомлення із проханням розповісти усе про умови, як нам живеться, надіслати фото( місця проживання і з поля), зняти ролики? Цікаво, чому я мала б у той час займатись такими дурницями, якщо це ВАШІ обов'язки?
Мабуть, це ще раз вказує на вашу невідповідальність та про те, яких Ви фахівців обираєте на роботу (про водія я вже все сказала, це взагалі окрема розмова).
Хоча є й плюс - ви непогано вмієте займатись монтажем відо та є чудовими фоторедакторами, якби не це, то горіла б ваша задниця!!)))
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 27 ноября, 2018 год
Доброго дня Анастасія.
Так ми в значні мірі з Вами погоджуємось. Ми допуслились багатьох помилок у наші з вами співпраці, але ми вже їх виправили.
1. Тепер послуги транспорту коштують 100Є у будь-який куточок Німеччини, дорога до України є завжди дешевша так як водії по можливості беруть всіх бажаючих по низькі ціні, щоб не їхати пустими.
2. Прошу посилання на приклади відео інспектування https://drive.google.com/open?id=1fBZh2EbocuzyyrLCb8-n8HvMbr9UoC1c
Будь-ласка не пишіть суб'єктивну інформацію, про маніпулювання та подібні речі. Німецькомовний персонал у нас для того, щоб Вам не потрібно було узгоджувати питання заробітньої платні, житла та інших подібних питань, а не для того, щоб відправляти 7 людей на 100-200 груп, практично в один той самий проміжок часу.
Просимо у Вас та всіх хто побував на дані вакансії пробачення, якщо їх щось не влаштувало, у нас виникли проблеми і ми були вимушені зробити "перекидку" на іншу вакансію для того, щоб люди не залишились без роботи, ZAV вимагав очікувати 2 місяці для зміни дозволів на іншу роботу. Це далеко не найкращий приклад надання наших послуг, ми зробили висновки та більше не допустимо подібних помилок. Вас Анастасія, попрошу більше не користуватись подібним словниковим запасом, об'єктивності він не прибавляє.

Заголом задоволений

Гость (Украина) Отзыв написан 22 ноября, 2018 год
Бачу появилось трохи відгуків, бо я коли минулого року думав чи їхати то ніде не міг знайти відгуків. Ніколи не писав, але працівники компанії до мене звернулись з проханням залишити відгук.
звернувся до компанії десь в січні цього року, довго вагався(кошти не малі) але все таки в кінці березня підписався поїхати на клубніку. Робота жесть просто, але перших 2 тижні,...  Читать отзыв
Бачу появилось трохи відгуків, бо я коли минулого року думав чи їхати то ніде не міг знайти відгуків. Ніколи не писав, але працівники компанії до мене звернулись з проханням залишити відгук.
звернувся до компанії десь в січні цього року, довго вагався(кошти не малі) але все таки в кінці березня підписався поїхати на клубніку. Робота жесть просто, але перших 2 тижні, потім норм. Ну коли отримав перші кошти 1360євро, всі проблеми і труднощі забулись. Хочу донести що треба усвідомлювати куди їдеш, і якщо на клубніку то їхати з середини травня, бо там можна заробити від 1700євро
Достоинства:
  1. З переваг можу відзначити маштаб компанії, відділ підтримки який реально допомагає у вирішенні питань. Заголом більш ніж задоволений буду підівчовувати мову і їхати знову
Недостатки:
  1. Затримали запрошення на 2тижні, умови про які розказували менеджери чуть відрізнялися. Виїзд затримався на 4год

Мій відгук

Михайло (Украина) Отзыв написан 20 ноября, 2018 год
Працював Цього літа в німечні від GotoGermany на полі в порівняні з Польщею набагато кращі умови праці і проживання, оплата знідно зібраного урожаю так як було у Польщі, раджу їхати в кінці травня можна гарно заробити Працював Цього літа в німечні від GotoGermany на полі в порівняні з Польщею набагато кращі умови праці і проживання, оплата знідно зібраного урожаю так як було у Польщі, раджу їхати в кінці травня можна гарно заробити
Достоинства:
  1. Можливість працювати офіційно!
Недостатки:
  1. Дорога дорого робота без мови тільки на полі!
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 22 ноября, 2018 год
Дякуємо за Ваш відгук, ми працюємо над тим, щоб у нас була змога пропонувати нашим клієнтам більше різноманітних вакансій без знання мови.

Увага!!!! Шахраї!!!

Роїк Неля (Украина) Отзыв написан 13 ноября, 2018 год
УВАГА!!! ШАХРАЇ!!
Я Роїк Н. М., звертаюсь до всіх студентів, які зацікавлені роботою в Німеччині. Львівська компанія шахраїв "Go to Germany", яка так чудово дурить студентів своїми "консультаційними послугами". Згідно за консультацією адвокатів, фірма не є зареєстрованою офіційно, а тому подати судову скаргу, щоб повернути свої гроші буде трішки важко. Співчуваю всім учасникам, які були в Німеччині за цією...  Читать отзыв
УВАГА!!! ШАХРАЇ!!
Я Роїк Н. М., звертаюсь до всіх студентів, які зацікавлені роботою в Німеччині. Львівська компанія шахраїв "Go to Germany", яка так чудово дурить студентів своїми "консультаційними послугами". Згідно за консультацією адвокатів, фірма не є зареєстрованою офіційно, а тому подати судову скаргу, щоб повернути свої гроші буде трішки важко. Співчуваю всім учасникам, які були в Німеччині за цією фірмою.
Робота в Німеччині за кордоном для студентів не коштує більше ніж 250€, а в "наших шахраїв" більш ніж 475€. Окрім того ті ж самі шахраї пропонують мінім.зар плату 7.5€ тоді як сер.плата 9-10€. Тобто фірма отримує від студента не лише вартість вакансії 500€ - 15 000 грн, але й додаткове 1 - 1,5€ від кожної відпрацьованої год студентом.

© Прошу всіх небайдужих поширити цей запис та не дозволити комусь нажитися на наших грошах !!!
1 не согласен
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 15 ноября, 2018 год
Доброго дня Роїк Неля, хочу прояснити ситуацію, та попросити більше не висувати необґрунтовані звинувачення. Ваша аргументація стосовно ціни абсолютно безпідставна, так як на ринку існують різні ціни, у нас бувають вакансії і по 300 євро. Ми займаємось постійним покращенням сервісу, кожна проблема яка виникала у нас з клієнтом вирішується по мірі можливості, а також приймаються міри для того щоб такого більше не повторилось, наші послуги стають якіснішими кожного разу. В додаток до ціни, яка на вашу думку занадто висока, ми займаємось інспектуванням місць роботи, наші співробітники проводять інспектування та беруть інтерв’ю у студентів які вже поїхали, та роботодавців, згодом будуть викладені фото та відео звіти. Я розумію, що ви ображені за те, що Вам не повернули 200 євро, тому ви розповідаєте такі необ’єктивні речі (що ми отримуємо з кожного студента якісь кошти за годину та те, що компанія офіційно не зареєстрована). Зрозумійте, що компанія пішла Вам на зустріч, Ви не змогли по особистих причинах поставити печатки в навчальному закладі у визначений період (в останній момент Ви повідомили нас, що у Вас є ще практика), ми запропонували Вам поїхати в час, так само на літній період на менший проміжок часу на вакансію по зборі грибів яка коштувала на той час більше 300 євро по ціні вашого завдатку - 200 євро. Ви відмовились та вимагали повернення коштів які не передбачались договором, по причині того, що проблема з вашої сторони кошти не повертаються. Дякуємо за Ваш відгук.

Керівник компанії

Андрій Рак (Украина) Отзыв написан 7 ноября, 2018 год
Від імені керівника компанії Рак Андрія, хочу звернутись до усіх хто цікавиться послугами компанії. Я особисто прикладаю великі зусилля-щоб постійно покращувати сервіс. У нашій команді більше 20 працівників.7 з яких люди,котрі вільно володіють німецькою та спілкуються з роботодавцями,їхньою основною задачею є максимально якісні вакансії.представники нашої компанії щомісяця їздять в німеччинну для зустрічі з потенційними роботодавцями та інспектування майбутнього місця праці(для...  Читать отзыв Від імені керівника компанії Рак Андрія, хочу звернутись до усіх хто цікавиться послугами компанії. Я особисто прикладаю великі зусилля-щоб постійно покращувати сервіс. У нашій команді більше 20 працівників.7 з яких люди,котрі вільно володіють німецькою та спілкуються з роботодавцями,їхньою основною задачею є максимально якісні вакансії.представники нашої компанії щомісяця їздять в німеччинну для зустрічі з потенційними роботодавцями та інспектування майбутнього місця праці(для компанії вартість такої поїздки 1000-1500€).Також я створив відділ сервісу- задачею якого є супровід та підтримка клієнта з моменту підписання договору до повернення в Україну. нажаль складається така тенденція що пишуть відгуки лише ті хто по якихось причинах не задоволений послугами компанії.Так ми молода компанія і так- у нас трапляються різні проблеми. в основному через роботодавців, які в процесі співпраці міняють умови.але ми завжди стараємось йти на зустріч клієнту дуже часто собі у збиток.(можу про це з впевненістю заявити так як кожне фінансове питання проходить через мене). Хочу розписати деякі моменти котрі найбільше нервують: 1.автобусом можна заїхати в 2 рази дешевше. Як ви це уявляєте ???? Вас висаджують з двома великими валізами за 60 км від роботодавця і ви зупиняєте попутній транспорт?? Чи можливо візьмете таксі ?? Допустимо,нехай робота у великому місті і Вам недалеко до роботодавця, що ми маємо зробити?? Дати номер щоб 20 різних людей дзвнили до німця стараючись з ним говорити англійською і заселятись в різну пору доби???а нам в цей час що дві години телефонували переживаючі батьки з питанням де наші діти,чому я не можу до них дозвонитися??
2. Щодо лохотрона, кидалово,шахраї, уважно читайте умови договору Вас ніхто не збирається обманути. Тому негативні коментарі пишуть ті хто не ознайомився з договором. І прошу Велике вибачення у тих хто поїхав в німеччину через нашу компанію і по-різних причинах залишився не задоволений послугами,щодня уся команда працює над тим щоб звести цей показник до 0. Дякую

Не рекомендую

Тарас (EU) Отзыв написан 7 ноября, 2018 год
Мали їхати на осінь через цю копманію але вони не відкрили візу через що тепер не відають гроші які ми їм заплатили за поїздку Мали їхати на осінь через цю копманію але вони не відкрили візу через що тепер не відають гроші які ми їм заплатили за поїздку

Реальність перевершила сподівання

Андрій (Украина) Отзыв написан 29 октября, 2018 год
Менеджери допомагали в заповненні документів... Знайшли хорошу роботу на березі Балтійського моря. Рекомендую цю компанію адже завдяки їм я побував в Німеччині і заробив на автомобіль,про який вже давно мріяв Менеджери допомагали в заповненні документів... Знайшли хорошу роботу на березі Балтійського моря. Рекомендую цю компанію адже завдяки їм я побував в Німеччині і заробив на автомобіль,про який вже давно мріяв
Достоинства:
  1. 1.менеджери ввічливі та компетентні
  2. 2. Можливість гарно підзаробити за канікули
  3. 3.нові знайомства та культурний обмін
Недостатки:
  1. Мінусів немає,бо Німеччина це круто і незабутньо!

Цілком задоволений вами

Микола (Украина) Отзыв написан 23 октября, 2018 год
Хороший сервіс багато переваг перед іншими подібними компаніями, швидко знайшли роботу яка не відрізнялась від тої інформації яку мені надали менеджери, організували житло та активну сімку за, що їм вдячний. В цілому все влаштувало) Хороший сервіс багато переваг перед іншими подібними компаніями, швидко знайшли роботу яка не відрізнялась від тої інформації яку мені надали менеджери, організували житло та активну сімку за, що їм вдячний. В цілому все влаштувало)

Добре навіть дуже

Паша (Украина, Odessa) Отзыв написан 21 октября, 2018 год
Рекомендую цю компанію, це літо я не потратив в пусту за що їм вдячний, практично все мене повністю влаштувало трошки дороговато але воно того варте. Рекомендую цю компанію, це літо я не потратив в пусту за що їм вдячний, практично все мене повністю влаштувало трошки дороговато але воно того варте.

Задоволений

Ігор (Украина) Отзыв написан 19 октября, 2018 год
В цілому задоволений сервісом та роботою яку мені надали. Тільки сфокусую увагу на дороговизну транспорту. В цілому задоволений сервісом та роботою яку мені надали. Тільки сфокусую увагу на дороговизну транспорту.

Ну таке

Ліля (Украина) Отзыв написан 18 октября, 2018 год
Хороший сервіс, але на роботу я не поїхала, в остайній момент мене повідомили, що роботодавець не може взяти ще 1 людину. Тобто на літо я залишилась без довгоочікуваної роботи, мені зразу запропонували іншу вакансію але вона мене не влаштовувала так як в ній не передбачено безплатного житла і харчування як в тій, що мені пропонували (Помічник кухара), ще й...  Читать отзыв Хороший сервіс, але на роботу я не поїхала, в остайній момент мене повідомили, що роботодавець не може взяти ще 1 людину. Тобто на літо я залишилась без довгоочікуваної роботи, мені зразу запропонували іншу вакансію але вона мене не влаштовувала так як в ній не передбачено безплатного житла і харчування як в тій, що мені пропонували (Помічник кухара), ще й на виїзд майже місяць чекати (робота на 42 дні мене не влаштувала, та й зачистка полів таке собі щастя хоч і відносно нормально платять). Пообіцяли знижку на 30% на наступну поїздку, цієї зими спробую ще раз)
Достоинства:
  1. Не кидають, гроші повернули.
  2. Хороший сервіс.
Недостатки:
  1. В остайній момент зірвалась робота
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 22 октября, 2018 год
Ми ще раз просимо вибачення за цей інцедент, ми прийняли міри щоб такого більше не трапилось.

Отзыв о работе компании "Go to Germany"

Taмара (Украина) Отзыв написан 18 октября, 2018 год
Этим летом я работала официанткой в Германии по вакансии агентства "Go to Germany".
Территориально: Волленберг, Мекленбург форпоммерн. Около 140 км от Гамбурга, примерно 2,5-3 часа автобусом с пересадками.
Постараюсь информативно поделиться впечатлениями:
Это был ресторанчик при отеле. Очень повезло с работодателем, который постоянно беспокоился, все ли нас устраивает, комфортно ли нам.
Жилье и питание предоставлял работодатель, что потом вычислялось...  Читать отзыв
Этим летом я работала официанткой в Германии по вакансии агентства "Go to Germany".
Территориально: Волленберг, Мекленбург форпоммерн. Около 140 км от Гамбурга, примерно 2,5-3 часа автобусом с пересадками.

Постараюсь информативно поделиться впечатлениями:
Это был ресторанчик при отеле. Очень повезло с работодателем, который постоянно беспокоился, все ли нас устраивает, комфортно ли нам.
Жилье и питание предоставлял работодатель, что потом вычислялось из зарплаты. Ребята-сотрудники "Go to Germany" тоже постоянно писали, интересовались все ли у нас в порядке, даже в гости заехали со своей съемочной группой на пару дней.

Касательно работы: получилось все так, как обещал менеджер по условиям вакансии (оплата работы, стоимость жилья и еды).
Рабочим процессом руководили официантки-немки, которые давно там работают. Первый месяц я была исключительно раннером (помощником официанта), то есть никаких чаевых, что меня не устраивало. Сослалась на то, что немецким владею хорошо, знаю меню и все нюансы работы - обратилась напрямую к работодателю -> мне разрешили самостоятельно рассчитывать свои столы, получать чаевые.
В периоды, когда клиентов было немного, могло получаться рабочих 3-5 часов в день, что было для меня финансово невыгодно.
Получила интересный опыт, узнала "особенности" немецкого сервиса. Несмотря на большой опыт работы официанткой в Украине - открыла для себя много нового.
Через дорогу в пяти минутах ходьбы было Балтийское море, пляж, пирс. Работодатель предложил бесплатно брать велики в гараже отеля, можно было ездить в соседние города (15-20 км).

В общем впечатления - позитивные) Посоветовала бы знакомым.
Летом 2019 снова воспользуюсь услугами "Go to Germany".

Предложения и пожелания касательно улучшения качества услуг фирмы "Go to Germany":
•как можно раньше оформляйте документы, чтобы не откладывались сроки отъезда.
•приобретите комфортные автобусы, и хороший GPSводителю, если замахиваетесь на предоставление услуг Перевозчика на дальние расстояния. Потому что тут у вас цена≠качество!!!
•максимально уточняйте условия работы по вакансиям. По стоимости страховки я не получила ответа; уточняйте по поводу униформы, что из одежды обязательно должно быть с собой. (Мне сказали, что работодатель предоставит униформу, работодатель сказал, что я должна была привезти свою).
•предоставляйте студентам юридическую информацию о налогообложении зарплат иностранных студентов в Германии. Для студентов с владением языка - на немецком, для остальных - на англ/укр. (Как по закону ФРГ иностранным студентам оплачиваются сверх-часы, как начисляются отпускные выплаты..)
Перед выдачей моей зарплаты работодатель показал мне документы, с множеством чисел, о значениях которых у меня были лишь поверхностные знания.
Напечатайте брошюрку, где будет все расписано "для недалеких". Это недорого для вас, но полезно для студентов. Поспособствует юридической грамотности, избавит вас, Go to Germany, от претензий типа "Ой, а мне говорили, что 10 евро в час, но там еще налоги".И, понятное дело, обновляйте ее с изменениями в немецких законах.
Такая книжечка-брошюрка помогла бы студенту избежать финансовых потерь, в случае недобросовестности работодателя.

https://www.facebook.com/tamara.vitvitskaya
https://www.instagram.com/tamaravitvitskaya/?hl=ru
Достоинства:
  1. -вежливые, коммуникабельные менеджеры, которые действительно хотят решить Ваш вопрос.
  2. -можно САМОМУ выбрать вакансию из предложенных вариантов.
  3. -подобрали замечательного работодателя.
  4. -норм цены на рынке услуг такого рода.
  5. -АДЕКВАТНЫЕ условия договора, нет никаких штрафов.
  6. -хорошая бонусная программа - "приведи друга - получи скидку".
Недостатки:
  1. -отъезд отложили на ДВЕ НЕДЕЛИ -> потерянное время работы. т.к. долго оформляли документы (ZAB Erlaubnis) ссылаясь на то, что это зависит не от них. Но, ребята, если бы вы раньше начали, то вовремя бы и закончили.
  2. -мое ZAB Erlaubnis (разрешение) было лишь на 2 месяца, хотя по условиям вакансии должно было быть на 3 месяца!
  3. -"Перевозчик". Go to Germany предложили доехать напрямую до места работы их автобусом (120 евро). Окей, без пересадок с багажом удобнее. НО: мы были в пути 24 часа, автобус был маленьким, неудобным. В общем, больше не буду пользоваться их транспортом.
  4. -в плане работы: ехала работать официанткой, но так же мыла посуду, полы, холодильники, склад еды в подвале. Так как работодатель не мог обеспечить стабильно 8 часов в день работы официанткой (потому что не было гостей), то просила любую оплачиваемую работу.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 22 октября, 2018 год
Тамаро, дякуємо за ваш відгук та за те, що Ви максимально детально та обгрунтовано висловили ваші претензії та підкреслили наші переваги, ми бачимо куди потрібно рухатись завдяки таким людям як Ви.

Задоволена

Ірина (Украина) Отзыв написан 17 октября, 2018 год
Мене практично повністю задовольнила робота яку мені знайшли в ці компанії - збирала гриби в ангарі по хороші годинні ставці. Заробила дуже непогано. Наступний раз хотілося щоб консультанти давали більш детальну інформацію стосовно житла, а то я дуже переживала за житло. Не сказали скільки точно воно буде коштувати, сказали - не більше 300 євро. По приїзді мене приємно здивували заплатила...  Читать отзыв Мене практично повністю задовольнила робота яку мені знайшли в ці компанії - збирала гриби в ангарі по хороші годинні ставці. Заробила дуже непогано. Наступний раз хотілося щоб консультанти давали більш детальну інформацію стосовно житла, а то я дуже переживала за житло. Не сказали скільки точно воно буде коштувати, сказали - не більше 300 євро. По приїзді мене приємно здивували заплатила за місяць 118 євро, не супер апартаменти але і не помийка так що я задоволена.
Достоинства:
  1. хороший сервіс та оплата праці
Недостатки:
  1. консультанти деколи не можуть сказати деяку точну важливу інформацію

Добре

Іван (Украина) Отзыв написан 16 октября, 2018 год
Їздив на клубніку цього літа від них, думаю з своєю роботою вони справляються добре. Але могли б краще, хотілось би щоб вакансії не були такими дорогими, а то я заплатив 400 євро за вакансію + дорога + харчування, короче кажучи потратився нефігово так, за 2 місяці правда норм заробив, чистими 2000 євриків вийшло. При можливості поїду ще раз, напевно) Їздив на клубніку цього літа від них, думаю з своєю роботою вони справляються добре. Але могли б краще, хотілось би щоб вакансії не були такими дорогими, а то я заплатив 400 євро за вакансію + дорога + харчування, короче кажучи потратився нефігово так, за 2 місяці правда норм заробив, чистими 2000 євриків вийшло. При можливості поїду ще раз, напевно)
Достоинства:
  1. Дзвонили, питались мене як робота і чи все влаштовує.
  2. Дуже швидко зробили документи
  3. Знайшли хорошу роботу
Недостатки:
  1. Я не експерт але мені здається доволі дорогі вакансії.

Відгук про "Go to Germany"

Тарас (Украина) Отзыв написан 15 октября, 2018 год
На днях до мене подзвонили з Go to Germany з проханням залишити відгук на даному сайті, скинули силку і просили щоб я оцінив їхній сервіс і вказав позитивні та негативні моменти. Працював я біля Ханденхейма (здається так називалось те місто), був помічником кухаря, були невеликі розходження з запропонованою вакансією, мені не вказали, що я повинен буду виходити додатково в суботу,...  Читать отзыв На днях до мене подзвонили з Go to Germany з проханням залишити відгук на даному сайті, скинули силку і просили щоб я оцінив їхній сервіс і вказав позитивні та негативні моменти. Працював я біля Ханденхейма (здається так називалось те місто), був помічником кухаря, були невеликі розходження з запропонованою вакансією, мені не вказали, що я повинен буду виходити додатково в суботу, все інше стосовно роботи було так як мене запевняв менеджер Сергій. Скажу зразу запитуйтесь скільки вам будуть платити чистими, так як мені казали, що буде 10 євро за год, а отримував я 8 з копійками (зп оподатковувалась як виявилось). Житло мені знайшли по приїзду, не самі кращі апартаменти але точно кращі за українські гуртожитки, зато житло давалось безплатно. З харчуванням була біда, так як на роботі можна було їсти зі знижкою 15%, таке собі задоволення, беріть додаткові кошти на перший місяць на їжу, якщо у вас не передбачується безплатне харчування. Зі всіма витратами чистими виходило 1500-1600 в місяць. Коли я повинен був їхати я мусив затриматись на 3 дні поки зявиться транспорт, таке собі задоволення скажу я вам по 20 євро за сутку + харч. В цілому все було нормально, за інцедент з транспортом вибачились і дали знижку на наступну поїздку 20%). Думаю на зимові знову їду. Читав коментарі нижче, таке правда було, дайте відповідь у коментаріях, буду вдячний?
Достоинства:
  1. Швидко зробили документи, виїхав без затримок.
  2. По приїзду купили стартовий пакет для зв'язку.
  3. Знайшли добросовісного роботодавця.
Недостатки:
  1. Не організували вчасний виїзд.
  2. Не вказали, що повинен буду виходити по суботах.
  3. Не вказали, що зп оподатковується, розраховував на більшу суму.

Аферисти

Гість (EU) Отзыв написан 1 октября, 2018 год
Не вірте,дочка їздила,то жах (за який ще треба добре приплатити).
Позитивні відгуки від самих працівників компанії, а негативні просто видаляють і тут і на фб сторінці.деякі ще просто не встигли. Логісти і менеджери це щось!
Не вірте,дочка їздила,то жах (за який ще треба добре приплатити).
Позитивні відгуки від самих працівників компанії, а негативні просто видаляють і тут і на фб сторінці.деякі ще просто не встигли. Логісти і менеджери це щось!

Некомпетентны

Рита (Украина) Отзыв написан 26 сентября, 2018 год
Попытаюсь расписать все очень подробно! У меня уже есть опыт такого рода программ, поэтому мне есть с чем сравнивать. 
Итак, я пришла в агенство в марте 2018 года. Я планировала ехать в июля. Я пришла и сразу была подписывать договор, так как времени оставалась не так уж и много.
Почему я выбрала именно GoToGermany?Потому что у них нет такого...  Читать отзыв
Попытаюсь расписать все очень подробно! У меня уже есть опыт такого рода программ, поэтому мне есть с чем сравнивать. 
Итак, я пришла в агенство в марте 2018 года. Я планировала ехать в июля. Я пришла и сразу была подписывать договор, так как времени оставалась не так уж и много.
Почему я выбрала именно GoToGermany?Потому что у них нет такого понятия, как собеседования с работадателем, я сильно переживала, что могу просто не подойти и возможность поехать в Германию просто уйдет в никуда. И ты сам выбираешь место, в которое ты хочешь поехать. И Слава Богу, я попала не в совсе немецкую глушь (ну, все относительно). Моя вакансия стоила 450 евро(у каждой вакансии своя стоимость). Как мне сказали, это зависит от места, вакансии и тд. Но вакансия в Дрездене(на окраине, до центра 1 час на общественном транспорте), тем более, что это Восточная Германия. Как для меня, так такая цена вообще ничем не обусловлена. Перед этим мне предлагали работу в 40 км от Мюнхена за 490 евро. Но я думаю вы понимаете разницу между Баварией и Саксонией. Итак, я сходу выбрала вакансию. НО на этом этапе вы должны адекватно оценивать сами свой немецкий язык. Я была на начальном уровне тогда и понимала , что не смогу работать официантом, но один из сотрудников(не мой менеджер в дальнейшем) уговаривал меня выбрать работу официанта, обосновывая тем, что я заработаю 1500 евро в месяц. Но у меня есть опыт работы заграницей и я понимаю, как это работать официантом. А этот сотрудник походу не очень. Это второй минус после стоимости, что не все сотрудники до конца понимают, как это работать в Германии.
Далее был этап отправки документов. Я заполнила все документы в 20-х числах марта, и до середины апреля не было никакой информации. Потом я асе же написала сама и спросила , все ли нормально. И оказалось, что нужно изменить даты в анкете. В СМЫСЛЕ??? Прошел 1 месяц и только тогда стало ясно, что нужно менять даты. Я была в шоке немного. Приглашение я ждала аж до 26 июня.
И теперь самое интересное. Как только я подписывала договор НИКТО не говорил о том, что ВСЕ должны обязательно ехать вместе. И тут оказывается, что нам организую автобус за 85 ЕВРО!!!! ЧЕ ВООБЩЕ. И это только до Дрездена. (Я нашла автобус за 38 евро) Ребята ехали до Франкфурта за 130 евро. Это наглость. И мы ехали 12 часов!!! При том, что границу мы прошли за 40 минут. И когда я пришла в офис за документами за 2 дня до отъезда и сказать, что я еду своим маршрутом, на меня логист(Иван) просто начал кричать. Также мне не понятен тот факт, почему не было контакта с работадателем и у него со мной тоже! Общие вопросы всегда обсуждаются на собеседовании, но его же не было. И почему нельзя было познакомить людей, которые должны жить вместе 3 месяца. Так обычно делают.
Как мы приехали в наш пункт назначения, оказалось, что я уже не помощник повара на кухне, а буду работать в хаускипинге. А вы бы только знали, как это скучно. Также мне изначально говорили, что это проверенный работодатель и к нему уже ездили, но на самом деле, они принимали украинских студентов первый раз. И помните, я говорила за 1500 евро в месяц. Так вот 1 августа мы получили первую зарплату и увидели суму 750 евро)))))) а где 1500, а? А мы работали 180 часов и ставка 8,84 в час.(к тому же, чаевых у официанта тоже не было) Я уже работала в Америке и знала, что есть налог, который в Германии очень немаленький. Каждый месяц мы платили около 300 евро налога. ВСЕГДА ФИЛЬТРУЙТЕ ИНФОРМАЦИЮ! 
На протяжении всего времени нам писал Василий, спрашивал как дела и тд. Это плюс. Сервис на уровне. И, кстати, приглашение, которое я ждала 2 месяца. Его как бы должны были отправить на почту. Во-первых, почему его не отправили, и во-вторых, где оригинал, который я ждала 2 месяца. Этот момент я не совсем уяснила. 
Результат: не смотря, на все, что было, я бы наверное обратились еще раз в эту компанию еще раз. Вы сами выбираете себе место работы(если вам повезет, то вы будете работать по своей вакансии, но из 7 человек 3 не работала по своей вакансии. И я бы просто попросила контакты работодателя. Не думайте, что вам никто не ответит. Все ответят. Потому что все получается, как испорченый телефон. И сама бы уточнила все информацию, которая меня интересует, и попросила копию договора о трудоустройстве отправить на почту. 
Вот такой опыт работы с GoToGermany.



Компания Go to Germany

Компания Go to Germany

Работа за границей

POSCO
POSCO

Рейтинг: 3.1
80 отзывов
Компания NELSA
Компания NELSA

Рейтинг: 3
7 отзывов
Vios Group
Vios Group

Рейтинг: 5
8 отзывов
АМ Лингвиста (AM Lingwista)
АМ Лингвиста (AM Lingwista)

Рейтинг: 3.8
38 отзывов
Umax
Umax

Рейтинг: 3.4
25 отзывов
EvroRabota
EvroRabota

Рейтинг: 3.2
61 отзыв
Lexio consult
Lexio consult

Рейтинг: 3.8
56 отзывов



Вам необходимо войти или зарегистрироваться
fullscreen
close