Компания Go to Germany отзывы клиентов
Компания Go to Germany
3.8 5
28 отзывов / 14461 просмотр

Буду їхати ще раз.

Вероніка Отзыв написан 6 часов 18 мин назад
Доброго дня\вечера всім. Хочу поділитися досвідом співпраці з "Go to Germany". Не знаю як там в кого було але мене більш ніж влаштувало все! Їздила цього літа на 1 місяць, на більше не могла. Не знаю з чого всі беруть, що вакансії такі дорогі, за один місяць заробила офіціанткою 1750 Євро чистими, а за вакансію заплатила 300 Євро. За ОДИН...  Читать отзыв Доброго дня\вечера всім. Хочу поділитися досвідом співпраці з "Go to Germany". Не знаю як там в кого було але мене більш ніж влаштувало все! Їздила цього літа на 1 місяць, на більше не могла. Не знаю з чого всі беруть, що вакансії такі дорогі, за один місяць заробила офіціанткою 1750 Євро чистими, а за вакансію заплатила 300 Євро. За ОДИН місяць я привезла 1250 Євро (якщо відняти кошти за дорогу та саму вакансію). Роботодавець адекватний, дозволяв працювати більше на декілька годин, надавав харчування (ми їли усе, що було в меню, безкоштовно). Цієї зими також їду, навіть дали знижку за те, що покиликала друзів.
Достоинства:
  1. Хороша робота
  2. Адекватні менеджери
  3. Навіть дзвонили пару раз, питались чи є якісь проблеми
Недостатки:
  1. Як таких мінусів я не знайшла, я просто не мала ще досвіду подібних проблем, поїду цієї зими та порівняю з минулим разом.

Відгук про Go to Germany

Таня (Украина, Lugansk) Отзыв написан вторник, 4 декабря
Привіт, поїхала на роботу від компанії Go to Germany на вакансію офіціанта, в основному задоволена, але були певні труднощі. Перше, що хочу відмітити - це рівень володіння мовою який від мене вимагався, прийшлось йти на мовні курси від їхньої компанії, щоб підтягнути англійську. Компанія сама займалась пошуком житла, знайшли хороше житло, умови непогані та ціна задовільна - 300Є у місяць....  Читать отзыв Привіт, поїхала на роботу від компанії Go to Germany на вакансію офіціанта, в основному задоволена, але були певні труднощі. Перше, що хочу відмітити - це рівень володіння мовою який від мене вимагався, прийшлось йти на мовні курси від їхньої компанії, щоб підтягнути англійську. Компанія сама займалась пошуком житла, знайшли хороше житло, умови непогані та ціна задовільна - 300Є у місяць. Працювала офіціантом в Україні, тому швидко адаптувалась до роботи.
Достоинства:
  1. Офіційне працевлаштування
  2. Адекватне відношення до персоналу
  3. Заробітна платня набагато вища ніж в Україні
Недостатки:
  1. Не дозволяли працювати більше ніж 8 годин на день
  2. У тому закладі де я була не було чайових
  3. Дороговаті вакансії

Мій відгук, помічник на кухні

Павло (Украина) Отзыв написан воскресенье, 2 декабря
У п'ятницю подзвонили та попросили залишити відгук, чесно кажучи дуже лінь було. Буду коротким, працював на кухні, прибирав, робив заготовки... Умови проживання відносно нормальні, маленька кімната на 2 людини, все необхідне було у кімнаті, окрім плити, вона загальна. Роботодавець набагато адекватніший порівняно з тим, у якого я працював у Польщі, небо і земля. В цілому нічого особливого. Цього літа також...  Читать отзыв У п'ятницю подзвонили та попросили залишити відгук, чесно кажучи дуже лінь було. Буду коротким, працював на кухні, прибирав, робив заготовки... Умови проживання відносно нормальні, маленька кімната на 2 людини, все необхідне було у кімнаті, окрім плити, вона загальна. Роботодавець набагато адекватніший порівняно з тим, у якого я працював у Польщі, небо і земля. В цілому нічого особливого. Цього літа також думаю поїхати, подивимся...
Достоинства:
  1. Хороша зп
  2. Нормальні умови
Недостатки:
  1. Дорогі вакансії
  2. Дорога дорога 130Є робіть щось з цим
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany понедельник, 3 декабря
Доброго дня Павло, дякуємо за Ваш відгук. Стосовно транспорту, хочу Вас повідомити, що ціна на транспортні послуги на даний момент складає 100Є у будь-яки куточок Німеччини. Ми стараємось оптимізувати всі процеси, щоб ціна була ще нижчою.

Добре але можете краще

Олег (Украина) Отзыв написан четверг, 29 ноября
Привіт, я недавно повернувся із Німеччини. Їздив збирати яблука по вакансії від Go To Germany.
Що мені треба було робити: просто зривати яблука та складати їх у ящики. Потім відносити на грузовик для транспортування. Нічого складного, але доволі нудна робота. Кожного дня одне й те ж саме. І так майже два місяці. Легко вже точно це не назвеш.
Роботодавці хороші,...  Читать отзыв
Привіт, я недавно повернувся із Німеччини. Їздив збирати яблука по вакансії від Go To Germany.
Що мені треба було робити: просто зривати яблука та складати їх у ящики. Потім відносити на грузовик для транспортування. Нічого складного, але доволі нудна робота. Кожного дня одне й те ж саме. І так майже два місяці. Легко вже точно це не назвеш.
Роботодавці хороші, доволі привітні. Ми тут вже не перші українці, я так зрозумів, компанія давно сюди відправляє людей, тому і добре ставлення. Проживання у кімнатах по 2-3 людини, ванна, кухня була, з гуртожитками не рівняється.
Я їхав заробити грошей, тому старався не брати вихідні, а понаднормові години працював. Йшли на зустріч. Роботи багато було, там ферма на декілька кілометрів. Якщо поїдете, із одягу беріть щось тепле, тому що на початку жовтня було нормально, тепло, а уже під кінець прохолодно. Я не подорожував, економив, тому про країну не розкажу.
Я спочатку обрав не цю вакансію, але там були якісь проблеми з попередньою, і тому запропонували на яблука. По оплаті плюс-мінус, а от ціле літо прийшлось чекати поїздки. Переробили всі документи. Треба було вирішувати із університетом всі питання самостійно. Але, допомогли із шаблонами документів
Загалом все нормально, робота компанії на тверду 4. Нічого надзвичайного. Для себе вирішив вчити німецьку, там вакансії є цікаві. На яблука більше не поїду.
Достоинства:
  1. Допомогли заробити гарну зарплатню
  2. Менеджер був на зв’язку, швидко відповідав, було враження що хвилюються
Недостатки:
  1. Спочатку менеджер був один, потім хтось інший, таке враження що вони не спілкувалися зовсім, приходилось по декілька разів одне й теж пояснювати
  2. Змінили вакансію, перероблювали документи, тому я втратив час літом
  3. Не попередили про одяг, тому прийшлось купувати більш теплі речі
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany четверг, 29 ноября
Дякуємо за Ваш відгук. Олег, ми перевили Вас на вакансію на ту ж роботу яку Ви хотіли, просимо пробачення за зміну самого роботодавця, ми робимо все можливе, щоб такого більше не траплялось.

Навіть ще б раз поїхала

Софія (Украина, Radio) Отзыв написан среда, 28 ноября
Цього літа вперше їздила на роботу в Німеччину.
Працювала спочатку помічником офіціанта (це прямо дуууже важко без підготовки, весь час бігаєш), а вже потім офіціантом. Робота, звичайно, важка. Постійно на ногах, не сидиш і весь час є, що робити. І посуд мили, і допомагали на кухні, і у залі прибирання влаштовували. Та мені ок було, тому що знала на що...  Читать отзыв
Цього літа вперше їздила на роботу в Німеччину.
Працювала спочатку помічником офіціанта (це прямо дуууже важко без підготовки, весь час бігаєш), а вже потім офіціантом. Робота, звичайно, важка. Постійно на ногах, не сидиш і весь час є, що робити. І посуд мили, і допомагали на кухні, і у залі прибирання влаштовували. Та мені ок було, тому що знала на що йду.
Були вихідні, не багато, але вдалося відвідати Гамбург. Чудове місто, всім раджу хоч на 1 вихідний вибратись у місто. Умови проживання були нормальні, у мене не було якихось завищених очікувань. У колективі були всі дуже дружелюбні, зараз спілкуємося з дівчатами. Загалом, два місяці, як два тижні пролетіли.
Наступного року також планую поїхати. Тільки може вже на якусь другу вакансію.
Почитала відгуки, то мені здається я аж прямо таких факапів від компанії не бачила. Не скажу, що аж так прямо дуже переймалися моїм перебуванням, але часто писали питали як справи, чи все влаштовує.
Достоинства:
  1. вибирай вакансію яку хочеш, нема ситуацій коли ти «не підходиш» для роботи
  2. менеджери завжди на зв’язку (у мене не виникало великих проблем, не знаю як вирішують їх, але тут плюс ставлю)
  3. офіційне працевлаштування та всі документи
  4. всі мої задачі полягали просто у вчасній передачі документів для оформлення, дуже зручно
Недостатки:
  1. дорога. Тяжко
  2. вартість вакансій не маленька

Гімняні люди, такі й послуги - гівняні!

Анастасія (Украина, Shevchenko) Отзыв написан понедельник, 26 ноября
Компанія Go to Germany - це ще те угрупування недоумків, яке намагається обдерти до останньої нитки. Ціна вакансії 370 євро, враховуючи, що за таку саму вакансію у іншій компанії Ви заплатите не більше 200 євро, при тому з цими людьми житимте в однакових умовах, під однієї кришею.
Про дорогу,яку вони власне організовували, взагалі мовчу - оплата втрьохкратному розмірі та...  Читать отзыв
Компанія Go to Germany - це ще те угрупування недоумків, яке намагається обдерти до останньої нитки. Ціна вакансії 370 євро, враховуючи, що за таку саму вакансію у іншій компанії Ви заплатите не більше 200 євро, при тому з цими людьми житимте в однакових умовах, під однієї кришею.
Про дорогу,яку вони власне організовували, взагалі мовчу - оплата втрьохкратному розмірі та ще й тривалістю 38 годин - жах. І ні, діло не в дорозі самій,та не в очікуваннях на кордоні. Переконана у цьому, тому що назад шлях відбувався із зовсім іншим водієм,який не має стосунку до цих нікчем і тривала дорога всього лише 12 годин, цікаво? і вартувала 50 євро, а не як в них - 150! Це вкотре доводить їхню організованість.
До того ж, як вони Вас ласо годують словами *у нас 20 працівників і 7 з них розмовляють німецькою*, не знаю як вони там так розмовляють(ХАХА, що я жодного разу не чула), що побоялись відпустити з нами, студентами перекладача,яки в ідеалі мав би бути від компанії. ЩО є логічно, адже перекладач порібен, аби з*ясувати усі питання із роботодавцем на місці- проживання, робота, заробітня плата та інші питання. І до Вашого відома, так як у їхньому стилі писати :* ми самостійно відправляємось на роботу в НІмеччину ,аби перевірити умови праці і тд*. Нікуди поліглоти не відправляються до Вас і нічого не перевіряють, вони ВИМАГАЮТЬ від Вас при Вашому приїзді,аби ви все детально розповіли про умови праці та проживання, та просять фото, а потім вдало маніпулюють інформацією!
Окрім цього, вони вміють вдало водити за носа, на свою вакансію я мала б відправитися 1 травня, в результаті поїхала 24 червня. Так і ще й отримала не ту вакансію, яку обіцяли ще взимку, а на зовсім іншу, робота першим чином відбувалась нелегально, за умови!! , що в подальшому ( за їхніми словами) легалізацію я отримаю через тиждень. Нічого подібно, цього не відбулось, документ отримала у кінці сепня та ще й фальшивку. Я не знаю, чому ще досі є ця компанія і чому її ніхто не розніс ЩЕ до чортів. Ці люди не заслуговують позитивного відгуку, вони не відповідальні, несерйозні і справжні брехуни!Я поняття не маю, за що вони взяли 370 євро й досі! ні за що!

( до попереднього, адже, ви блокуєте, негативні коментарі в свою сторону, тому доводиться писати окремим повдомленням)
Панове, попрошу не надсилати мені у відповідь *відео інспектування* - навіть не двитимуся, дарма не гаятиму час! Я, як ніхто інший, знаю, як відбуваються ваші зйомки і за яким сценарієм, тому дарма.
Отож, погано справляється ваш персонал (німецькомовний - хахаха). Доволі дивно, адже ви отримуєте за це щомісячну зарплатню.
Тому що мені довелось дізнаватись умови праці та проживання безпосерньо на місці, із роботодавцем, у Німеччині, САМОСТІЙНО! Після того, як від вашої компанії водій, який висловлював нецензуру після кожного слова, відвіз нас, групу студентів, у зовсім іншу країну, ВИ НАКИВАЛИ П'ЯТАМИ.
Але з'явились тоді, коли Вам було це потрібно - тобто у час, коли ми спробували усе на власній шкурі. Чи, можливо, Ви забули як персонал від компанії писав повідомлення із проханням розповісти усе про умови, як нам живеться, надіслати фото( місця проживання і з поля), зняти ролики? Цікаво, чому я мала б у той час займатись такими дурницями, якщо це ВАШІ обов'язки?
Мабуть, це ще раз вказує на вашу невідповідальність та про те, яких Ви фахівців обираєте на роботу (про водія я вже все сказала, це взагалі окрема розмова).
Хоча є й плюс - ви непогано вмієте займатись монтажем відо та є чудовими фоторедакторами, якби не це, то горіла б ваша задниця!!)))
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany вторник, 27 ноября
Доброго дня Анастасія.
Так ми в значні мірі з Вами погоджуємось. Ми допуслились багатьох помилок у наші з вами співпраці, але ми вже їх виправили.
1. Тепер послуги транспорту коштують 100Є у будь-який куточок Німеччини, дорога до України є завжди дешевша так як водії по можливості беруть всіх бажаючих по низькі ціні, щоб не їхати пустими.
2. Прошу посилання на приклади відео інспектування https://drive.google.com/open?id=1fBZh2EbocuzyyrLCb8-n8HvMbr9UoC1c
Будь-ласка не пишіть суб'єктивну інформацію, про маніпулювання та подібні речі. Німецькомовний персонал у нас для того, щоб Вам не потрібно було узгоджувати питання заробітньої платні, житла та інших подібних питань, а не для того, щоб відправляти 7 людей на 100-200 груп, практично в один той самий проміжок часу.
Просимо у Вас та всіх хто побував на дані вакансії пробачення, якщо їх щось не влаштувало, у нас виникли проблеми і ми були вимушені зробити "перекидку" на іншу вакансію для того, щоб люди не залишились без роботи, ZAV вимагав очікувати 2 місяці для зміни дозволів на іншу роботу. Це далеко не найкращий приклад надання наших послуг, ми зробили висновки та більше не допустимо подібних помилок. Вас Анастасія, попрошу більше не користуватись подібним словниковим запасом, об'єктивності він не прибавляє.

Заголом задоволений

Гость (Украина) Отзыв написан четверг, 22 ноября
Бачу появилось трохи відгуків, бо я коли минулого року думав чи їхати то ніде не міг знайти відгуків. Ніколи не писав, але працівники компанії до мене звернулись з проханням залишити відгук.
звернувся до компанії десь в січні цього року, довго вагався(кошти не малі) але все таки в кінці березня підписався поїхати на клубніку. Робота жесть просто, але перших 2 тижні, потім...  Читать отзыв
Бачу появилось трохи відгуків, бо я коли минулого року думав чи їхати то ніде не міг знайти відгуків. Ніколи не писав, але працівники компанії до мене звернулись з проханням залишити відгук.
звернувся до компанії десь в січні цього року, довго вагався(кошти не малі) але все таки в кінці березня підписався поїхати на клубніку. Робота жесть просто, але перших 2 тижні, потім норм. Ну коли отримав перші кошти 1360євро, всі проблеми і труднощі забулись. Хочу донести що треба усвідомлювати куди їдеш, і якщо на клубніку то їхати з середини травня, бо там можна заробити від 1700євро
Достоинства:
  1. З переваг можу відзначити маштаб компанії, відділ підтримки який реально допомагає у вирішенні питань. Заголом більш ніж задоволений буду підівчовувати мову і їхати знову
Недостатки:
  1. Затримали запрошення на 2тижні, умови про які розказували менеджери чуть відрізнялися. Виїзд затримався на 4год

Мій відгук

Михайло (Украина) Отзыв написан вторник, 20 ноября
Працював Цього літа в німечні від GotoGermany на полі в порівняні з Польщею набагато кращі умови праці і проживання, оплата знідно зібраного урожаю так як було у Польщі, раджу їхати в кінці травня можна гарно заробити Працював Цього літа в німечні від GotoGermany на полі в порівняні з Польщею набагато кращі умови праці і проживання, оплата знідно зібраного урожаю так як було у Польщі, раджу їхати в кінці травня можна гарно заробити
Достоинства:
  1. Можливість працювати офіційно!
Недостатки:
  1. Дорога дорого робота без мови тільки на полі!
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany четверг, 22 ноября
Дякуємо за Ваш відгук, ми працюємо над тим, щоб у нас була змога пропонувати нашим клієнтам більше різноманітних вакансій без знання мови.

Увага!!!! Шахраї!!!

Роїк Неля (Украина) Отзыв написан вторник, 13 ноября
УВАГА!!! ШАХРАЇ!!
Я Роїк Н. М., звертаюсь до всіх студентів, які зацікавлені роботою в Німеччині. Львівська компанія шахраїв "Go to Germany", яка так чудово дурить студентів своїми "консультаційними послугами". Згідно за консультацією адвокатів, фірма не є зареєстрованою офіційно, а тому подати судову скаргу, щоб повернути свої гроші буде трішки важко. Співчуваю всім учасникам, які були в Німеччині за цією фірмою....  Читать отзыв
УВАГА!!! ШАХРАЇ!!
Я Роїк Н. М., звертаюсь до всіх студентів, які зацікавлені роботою в Німеччині. Львівська компанія шахраїв "Go to Germany", яка так чудово дурить студентів своїми "консультаційними послугами". Згідно за консультацією адвокатів, фірма не є зареєстрованою офіційно, а тому подати судову скаргу, щоб повернути свої гроші буде трішки важко. Співчуваю всім учасникам, які були в Німеччині за цією фірмою.
Робота в Німеччині за кордоном для студентів не коштує більше ніж 250€, а в "наших шахраїв" більш ніж 475€. Окрім того ті ж самі шахраї пропонують мінім.зар плату 7.5€ тоді як сер.плата 9-10€. Тобто фірма отримує від студента не лише вартість вакансії 500€ - 15 000 грн, але й додаткове 1 - 1,5€ від кожної відпрацьованої год студентом.

© Прошу всіх небайдужих поширити цей запис та не дозволити комусь нажитися на наших грошах !!!
1 не согласен
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany четверг, 15 ноября
Доброго дня Роїк Неля, хочу прояснити ситуацію, та попросити більше не висувати необґрунтовані звинувачення. Ваша аргументація стосовно ціни абсолютно безпідставна, так як на ринку існують різні ціни, у нас бувають вакансії і по 300 євро. Ми займаємось постійним покращенням сервісу, кожна проблема яка виникала у нас з клієнтом вирішується по мірі можливості, а також приймаються міри для того щоб такого більше не повторилось, наші послуги стають якіснішими кожного разу. В додаток до ціни, яка на вашу думку занадто висока, ми займаємось інспектуванням місць роботи, наші співробітники проводять інспектування та беруть інтерв’ю у студентів які вже поїхали, та роботодавців, згодом будуть викладені фото та відео звіти. Я розумію, що ви ображені за те, що Вам не повернули 200 євро, тому ви розповідаєте такі необ’єктивні речі (що ми отримуємо з кожного студента якісь кошти за годину та те, що компанія офіційно не зареєстрована). Зрозумійте, що компанія пішла Вам на зустріч, Ви не змогли по особистих причинах поставити печатки в навчальному закладі у визначений період (в останній момент Ви повідомили нас, що у Вас є ще практика), ми запропонували Вам поїхати в час, так само на літній період на менший проміжок часу на вакансію по зборі грибів яка коштувала на той час більше 300 євро по ціні вашого завдатку - 200 євро. Ви відмовились та вимагали повернення коштів які не передбачались договором, по причині того, що проблема з вашої сторони кошти не повертаються. Дякуємо за Ваш відгук.

Керівник компанії

Андрій Рак (Украина) Отзыв написан 7 ноября, 2018 год
Від імені керівника компанії Рак Андрія, хочу звернутись до усіх хто цікавиться послугами компанії. Я особисто прикладаю великі зусилля-щоб постійно покращувати сервіс. У нашій команді більше 20 працівників.7 з яких люди,котрі вільно володіють німецькою та спілкуються з роботодавцями,їхньою основною задачею є максимально якісні вакансії.представники нашої компанії щомісяця їздять в німеччинну для зустрічі з потенційними роботодавцями та інспектування майбутнього місця праці(для...  Читать отзыв Від імені керівника компанії Рак Андрія, хочу звернутись до усіх хто цікавиться послугами компанії. Я особисто прикладаю великі зусилля-щоб постійно покращувати сервіс. У нашій команді більше 20 працівників.7 з яких люди,котрі вільно володіють німецькою та спілкуються з роботодавцями,їхньою основною задачею є максимально якісні вакансії.представники нашої компанії щомісяця їздять в німеччинну для зустрічі з потенційними роботодавцями та інспектування майбутнього місця праці(для компанії вартість такої поїздки 1000-1500€).Також я створив відділ сервісу- задачею якого є супровід та підтримка клієнта з моменту підписання договору до повернення в Україну. нажаль складається така тенденція що пишуть відгуки лише ті хто по якихось причинах не задоволений послугами компанії.Так ми молода компанія і так- у нас трапляються різні проблеми. в основному через роботодавців, які в процесі співпраці міняють умови.але ми завжди стараємось йти на зустріч клієнту дуже часто собі у збиток.(можу про це з впевненістю заявити так як кожне фінансове питання проходить через мене). Хочу розписати деякі моменти котрі найбільше нервують: 1.автобусом можна заїхати в 2 рази дешевше. Як ви це уявляєте ???? Вас висаджують з двома великими валізами за 60 км від роботодавця і ви зупиняєте попутній транспорт?? Чи можливо візьмете таксі ?? Допустимо,нехай робота у великому місті і Вам недалеко до роботодавця, що ми маємо зробити?? Дати номер щоб 20 різних людей дзвнили до німця стараючись з ним говорити англійською і заселятись в різну пору доби???а нам в цей час що дві години телефонували переживаючі батьки з питанням де наші діти,чому я не можу до них дозвонитися??
2. Щодо лохотрона, кидалово,шахраї, уважно читайте умови договору Вас ніхто не збирається обманути. Тому негативні коментарі пишуть ті хто не ознайомився з договором. І прошу Велике вибачення у тих хто поїхав в німеччину через нашу компанію і по-різних причинах залишився не задоволений послугами,щодня уся команда працює над тим щоб звести цей показник до 0. Дякую

Не рекомендую

Тарас (EU) Отзыв написан 7 ноября, 2018 год
Мали їхати на осінь через цю копманію але вони не відкрили візу через що тепер не відають гроші які ми їм заплатили за поїздку Мали їхати на осінь через цю копманію але вони не відкрили візу через що тепер не відають гроші які ми їм заплатили за поїздку

Реальність перевершила сподівання

Андрій (Украина) Отзыв написан 29 октября, 2018 год
Менеджери допомагали в заповненні документів... Знайшли хорошу роботу на березі Балтійського моря. Рекомендую цю компанію адже завдяки їм я побував в Німеччині і заробив на автомобіль,про який вже давно мріяв Менеджери допомагали в заповненні документів... Знайшли хорошу роботу на березі Балтійського моря. Рекомендую цю компанію адже завдяки їм я побував в Німеччині і заробив на автомобіль,про який вже давно мріяв
Достоинства:
  1. 1.менеджери ввічливі та компетентні
  2. 2. Можливість гарно підзаробити за канікули
  3. 3.нові знайомства та культурний обмін
Недостатки:
  1. Мінусів немає,бо Німеччина це круто і незабутньо!

Цілком задоволений вами

Микола (Украина) Отзыв написан 23 октября, 2018 год
Хороший сервіс багато переваг перед іншими подібними компаніями, швидко знайшли роботу яка не відрізнялась від тої інформації яку мені надали менеджери, організували житло та активну сімку за, що їм вдячний. В цілому все влаштувало) Хороший сервіс багато переваг перед іншими подібними компаніями, швидко знайшли роботу яка не відрізнялась від тої інформації яку мені надали менеджери, організували житло та активну сімку за, що їм вдячний. В цілому все влаштувало)

Добре навіть дуже

Паша (Украина, Odessa) Отзыв написан 21 октября, 2018 год
Рекомендую цю компанію, це літо я не потратив в пусту за що їм вдячний, практично все мене повністю влаштувало трошки дороговато але воно того варте. Рекомендую цю компанію, це літо я не потратив в пусту за що їм вдячний, практично все мене повністю влаштувало трошки дороговато але воно того варте.

Задоволений

Ігор (Украина) Отзыв написан 19 октября, 2018 год
В цілому задоволений сервісом та роботою яку мені надали. Тільки сфокусую увагу на дороговизну транспорту. В цілому задоволений сервісом та роботою яку мені надали. Тільки сфокусую увагу на дороговизну транспорту.

Ну таке

Ліля (Украина) Отзыв написан 18 октября, 2018 год
Хороший сервіс, але на роботу я не поїхала, в остайній момент мене повідомили, що роботодавець не може взяти ще 1 людину. Тобто на літо я залишилась без довгоочікуваної роботи, мені зразу запропонували іншу вакансію але вона мене не влаштовувала так як в ній не передбачено безплатного житла і харчування як в тій, що мені пропонували (Помічник кухара), ще й...  Читать отзыв Хороший сервіс, але на роботу я не поїхала, в остайній момент мене повідомили, що роботодавець не може взяти ще 1 людину. Тобто на літо я залишилась без довгоочікуваної роботи, мені зразу запропонували іншу вакансію але вона мене не влаштовувала так як в ній не передбачено безплатного житла і харчування як в тій, що мені пропонували (Помічник кухара), ще й на виїзд майже місяць чекати (робота на 42 дні мене не влаштувала, та й зачистка полів таке собі щастя хоч і відносно нормально платять). Пообіцяли знижку на 30% на наступну поїздку, цієї зими спробую ще раз)
Достоинства:
  1. Не кидають, гроші повернули.
  2. Хороший сервіс.
Недостатки:
  1. В остайній момент зірвалась робота
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 22 октября, 2018 год
Ми ще раз просимо вибачення за цей інцедент, ми прийняли міри щоб такого більше не трапилось.

Отзыв о работе компании "Go to Germany"

Taмара (Украина) Отзыв написан 18 октября, 2018 год
Этим летом я работала официанткой в Германии по вакансии агентства "Go to Germany".
Территориально: Волленберг, Мекленбург форпоммерн. Около 140 км от Гамбурга, примерно 2,5-3 часа автобусом с пересадками.

Постараюсь информативно поделиться впечатлениями:
Это был ресторанчик при отеле. Очень повезло с работодателем, который постоянно беспокоился, все ли нас устраивает, комфортно ли нам.
Жилье и питание предоставлял работодатель, что потом вычислялось из зарплаты. Ребята-сотрудники "Go...  Читать отзыв
Этим летом я работала официанткой в Германии по вакансии агентства "Go to Germany".
Территориально: Волленберг, Мекленбург форпоммерн. Около 140 км от Гамбурга, примерно 2,5-3 часа автобусом с пересадками.

Постараюсь информативно поделиться впечатлениями:
Это был ресторанчик при отеле. Очень повезло с работодателем, который постоянно беспокоился, все ли нас устраивает, комфортно ли нам.
Жилье и питание предоставлял работодатель, что потом вычислялось из зарплаты. Ребята-сотрудники "Go to Germany" тоже постоянно писали, интересовались все ли у нас в порядке, даже в гости заехали со своей съемочной группой на пару дней.

Касательно работы: получилось все так, как обещал менеджер по условиям вакансии (оплата работы, стоимость жилья и еды).
Рабочим процессом руководили официантки-немки, которые давно там работают. Первый месяц я была исключительно раннером (помощником официанта), то есть никаких чаевых, что меня не устраивало. Сослалась на то, что немецким владею хорошо, знаю меню и все нюансы работы - обратилась напрямую к работодателю -> мне разрешили самостоятельно рассчитывать свои столы, получать чаевые.
В периоды, когда клиентов было немного, могло получаться рабочих 3-5 часов в день, что было для меня финансово невыгодно.
Получила интересный опыт, узнала "особенности" немецкого сервиса. Несмотря на большой опыт работы официанткой в Украине - открыла для себя много нового.
Через дорогу в пяти минутах ходьбы было Балтийское море, пляж, пирс. Работодатель предложил бесплатно брать велики в гараже отеля, можно было ездить в соседние города (15-20 км).

В общем впечатления - позитивные) Посоветовала бы знакомым.
Летом 2019 снова воспользуюсь услугами "Go to Germany".

Предложения и пожелания касательно улучшения качества услуг фирмы "Go to Germany":
•как можно раньше оформляйте документы, чтобы не откладывались сроки отъезда.
•приобретите комфортные автобусы, и хороший GPSводителю, если замахиваетесь на предоставление услуг Перевозчика на дальние расстояния. Потому что тут у вас цена≠качество!!!
•максимально уточняйте условия работы по вакансиям. По стоимости страховки я не получила ответа; уточняйте по поводу униформы, что из одежды обязательно должно быть с собой. (Мне сказали, что работодатель предоставит униформу, работодатель сказал, что я должна была привезти свою).
•предоставляйте студентам юридическую информацию о налогообложении зарплат иностранных студентов в Германии. Для студентов с владением языка - на немецком, для остальных - на англ/укр. (Как по закону ФРГ иностранным студентам оплачиваются сверх-часы, как начисляются отпускные выплаты..)
Перед выдачей моей зарплаты работодатель показал мне документы, с множеством чисел, о значениях которых у меня были лишь поверхностные знания.
Напечатайте брошюрку, где будет все расписано "для недалеких". Это недорого для вас, но полезно для студентов. Поспособствует юридической грамотности, избавит вас, Go to Germany, от претензий типа "Ой, а мне говорили, что 10 евро в час, но там еще налоги".И, понятное дело, обновляйте ее с изменениями в немецких законах.
Такая книжечка-брошюрка помогла бы студенту избежать финансовых потерь, в случае недобросовестности работодателя.

https://www.facebook.com/tamara.vitvitskaya
https://www.instagram.com/tamaravitvitskaya/?hl=ru
Достоинства:
  1. -вежливые, коммуникабельные менеджеры, которые действительно хотят решить Ваш вопрос.
  2. -можно САМОМУ выбрать вакансию из предложенных вариантов.
  3. -подобрали замечательного работодателя.
  4. -норм цены на рынке услуг такого рода.
  5. -АДЕКВАТНЫЕ условия договора, нет никаких штрафов.
  6. -хорошая бонусная программа - "приведи друга - получи скидку".
Недостатки:
  1. -отъезд отложили на ДВЕ НЕДЕЛИ -> потерянное время работы. т.к. долго оформляли документы (ZAB Erlaubnis) ссылаясь на то, что это зависит не от них. Но, ребята, если бы вы раньше начали, то вовремя бы и закончили.
  2. -мое ZAB Erlaubnis (разрешение) было лишь на 2 месяца, хотя по условиям вакансии должно было быть на 3 месяца!
  3. -"Перевозчик". Go to Germany предложили доехать напрямую до места работы их автобусом (120 евро). Окей, без пересадок с багажом удобнее. НО: мы были в пути 24 часа, автобус был маленьким, неудобным. В общем, больше не буду пользоваться их транспортом.
  4. -в плане работы: ехала работать официанткой, но так же мыла посуду, полы, холодильники, склад еды в подвале. Так как работодатель не мог обеспечить стабильно 8 часов в день работы официанткой (потому что не было гостей), то просила любую оплачиваемую работу.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 22 октября, 2018 год
Тамаро, дякуємо за ваш відгук та за те, що Ви максимально детально та обгрунтовано висловили ваші претензії та підкреслили наші переваги, ми бачимо куди потрібно рухатись завдяки таким людям як Ви.

Задоволена

Ірина (Украина) Отзыв написан 17 октября, 2018 год
Мене практично повністю задовольнила робота яку мені знайшли в ці компанії - збирала гриби в ангарі по хороші годинні ставці. Заробила дуже непогано. Наступний раз хотілося щоб консультанти давали більш детальну інформацію стосовно житла, а то я дуже переживала за житло. Не сказали скільки точно воно буде коштувати, сказали - не більше 300 євро. По приїзді мене приємно здивували заплатила...  Читать отзыв Мене практично повністю задовольнила робота яку мені знайшли в ці компанії - збирала гриби в ангарі по хороші годинні ставці. Заробила дуже непогано. Наступний раз хотілося щоб консультанти давали більш детальну інформацію стосовно житла, а то я дуже переживала за житло. Не сказали скільки точно воно буде коштувати, сказали - не більше 300 євро. По приїзді мене приємно здивували заплатила за місяць 118 євро, не супер апартаменти але і не помийка так що я задоволена.
Достоинства:
  1. хороший сервіс та оплата праці
Недостатки:
  1. консультанти деколи не можуть сказати деяку точну важливу інформацію

Добре

Іван (Украина) Отзыв написан 16 октября, 2018 год
Їздив на клубніку цього літа від них, думаю з своєю роботою вони справляються добре. Але могли б краще, хотілось би щоб вакансії не були такими дорогими, а то я заплатив 400 євро за вакансію + дорога + харчування, короче кажучи потратився нефігово так, за 2 місяці правда норм заробив, чистими 2000 євриків вийшло. При можливості поїду ще раз, напевно) Їздив на клубніку цього літа від них, думаю з своєю роботою вони справляються добре. Але могли б краще, хотілось би щоб вакансії не були такими дорогими, а то я заплатив 400 євро за вакансію + дорога + харчування, короче кажучи потратився нефігово так, за 2 місяці правда норм заробив, чистими 2000 євриків вийшло. При можливості поїду ще раз, напевно)
Достоинства:
  1. Дзвонили, питались мене як робота і чи все влаштовує.
  2. Дуже швидко зробили документи
  3. Знайшли хорошу роботу
Недостатки:
  1. Я не експерт але мені здається доволі дорогі вакансії.

Відгук про "Go to Germany"

Тарас (Украина) Отзыв написан 15 октября, 2018 год
На днях до мене подзвонили з Go to Germany з проханням залишити відгук на даному сайті, скинули силку і просили щоб я оцінив їхній сервіс і вказав позитивні та негативні моменти. Працював я біля Ханденхейма (здається так називалось те місто), був помічником кухаря, були невеликі розходження з запропонованою вакансією, мені не вказали, що я повинен буду виходити додатково в суботу,...  Читать отзыв На днях до мене подзвонили з Go to Germany з проханням залишити відгук на даному сайті, скинули силку і просили щоб я оцінив їхній сервіс і вказав позитивні та негативні моменти. Працював я біля Ханденхейма (здається так називалось те місто), був помічником кухаря, були невеликі розходження з запропонованою вакансією, мені не вказали, що я повинен буду виходити додатково в суботу, все інше стосовно роботи було так як мене запевняв менеджер Сергій. Скажу зразу запитуйтесь скільки вам будуть платити чистими, так як мені казали, що буде 10 євро за год, а отримував я 8 з копійками (зп оподатковувалась як виявилось). Житло мені знайшли по приїзду, не самі кращі апартаменти але точно кращі за українські гуртожитки, зато житло давалось безплатно. З харчуванням була біда, так як на роботі можна було їсти зі знижкою 15%, таке собі задоволення, беріть додаткові кошти на перший місяць на їжу, якщо у вас не передбачується безплатне харчування. Зі всіма витратами чистими виходило 1500-1600 в місяць. Коли я повинен був їхати я мусив затриматись на 3 дні поки зявиться транспорт, таке собі задоволення скажу я вам по 20 євро за сутку + харч. В цілому все було нормально, за інцедент з транспортом вибачились і дали знижку на наступну поїздку 20%). Думаю на зимові знову їду. Читав коментарі нижче, таке правда було, дайте відповідь у коментаріях, буду вдячний?
Достоинства:
  1. Швидко зробили документи, виїхав без затримок.
  2. По приїзду купили стартовий пакет для зв'язку.
  3. Знайшли добросовісного роботодавця.
Недостатки:
  1. Не організували вчасний виїзд.
  2. Не вказали, що повинен буду виходити по суботах.
  3. Не вказали, що зп оподатковується, розраховував на більшу суму.

Аферисти

Гість (EU) Отзыв написан 1 октября, 2018 год
Не вірте,дочка їздила,то жах (за який ще треба добре приплатити).
Позитивні відгуки від самих працівників компанії, а негативні просто видаляють і тут і на фб сторінці.деякі ще просто не встигли. Логісти і менеджери це щось!
Не вірте,дочка їздила,то жах (за який ще треба добре приплатити).
Позитивні відгуки від самих працівників компанії, а негативні просто видаляють і тут і на фб сторінці.деякі ще просто не встигли. Логісти і менеджери це щось!

Некомпетентны

Рита (Украина) Отзыв написан 26 сентября, 2018 год
Попытаюсь расписать все очень подробно! У меня уже есть опыт такого рода программ, поэтому мне есть с чем сравнивать. 
Итак, я пришла в агенство в марте 2018 года. Я планировала ехать в июля. Я пришла и сразу была подписывать договор, так как времени оставалась не так уж и много.
Почему я выбрала именно GoToGermany?Потому что у них нет такого понятия,...  Читать отзыв
Попытаюсь расписать все очень подробно! У меня уже есть опыт такого рода программ, поэтому мне есть с чем сравнивать. 
Итак, я пришла в агенство в марте 2018 года. Я планировала ехать в июля. Я пришла и сразу была подписывать договор, так как времени оставалась не так уж и много.
Почему я выбрала именно GoToGermany?Потому что у них нет такого понятия, как собеседования с работадателем, я сильно переживала, что могу просто не подойти и возможность поехать в Германию просто уйдет в никуда. И ты сам выбираешь место, в которое ты хочешь поехать. И Слава Богу, я попала не в совсе немецкую глушь (ну, все относительно). Моя вакансия стоила 450 евро(у каждой вакансии своя стоимость). Как мне сказали, это зависит от места, вакансии и тд. Но вакансия в Дрездене(на окраине, до центра 1 час на общественном транспорте), тем более, что это Восточная Германия. Как для меня, так такая цена вообще ничем не обусловлена. Перед этим мне предлагали работу в 40 км от Мюнхена за 490 евро. Но я думаю вы понимаете разницу между Баварией и Саксонией. Итак, я сходу выбрала вакансию. НО на этом этапе вы должны адекватно оценивать сами свой немецкий язык. Я была на начальном уровне тогда и понимала , что не смогу работать официантом, но один из сотрудников(не мой менеджер в дальнейшем) уговаривал меня выбрать работу официанта, обосновывая тем, что я заработаю 1500 евро в месяц. Но у меня есть опыт работы заграницей и я понимаю, как это работать официантом. А этот сотрудник походу не очень. Это второй минус после стоимости, что не все сотрудники до конца понимают, как это работать в Германии.
Далее был этап отправки документов. Я заполнила все документы в 20-х числах марта, и до середины апреля не было никакой информации. Потом я асе же написала сама и спросила , все ли нормально. И оказалось, что нужно изменить даты в анкете. В СМЫСЛЕ??? Прошел 1 месяц и только тогда стало ясно, что нужно менять даты. Я была в шоке немного. Приглашение я ждала аж до 26 июня.
И теперь самое интересное. Как только я подписывала договор НИКТО не говорил о том, что ВСЕ должны обязательно ехать вместе. И тут оказывается, что нам организую автобус за 85 ЕВРО!!!! ЧЕ ВООБЩЕ. И это только до Дрездена. (Я нашла автобус за 38 евро) Ребята ехали до Франкфурта за 130 евро. Это наглость. И мы ехали 12 часов!!! При том, что границу мы прошли за 40 минут. И когда я пришла в офис за документами за 2 дня до отъезда и сказать, что я еду своим маршрутом, на меня логист(Иван) просто начал кричать. Также мне не понятен тот факт, почему не было контакта с работадателем и у него со мной тоже! Общие вопросы всегда обсуждаются на собеседовании, но его же не было. И почему нельзя было познакомить людей, которые должны жить вместе 3 месяца. Так обычно делают.
Как мы приехали в наш пункт назначения, оказалось, что я уже не помощник повара на кухне, а буду работать в хаускипинге. А вы бы только знали, как это скучно. Также мне изначально говорили, что это проверенный работодатель и к нему уже ездили, но на самом деле, они принимали украинских студентов первый раз. И помните, я говорила за 1500 евро в месяц. Так вот 1 августа мы получили первую зарплату и увидели суму 750 евро)))))) а где 1500, а? А мы работали 180 часов и ставка 8,84 в час.(к тому же, чаевых у официанта тоже не было) Я уже работала в Америке и знала, что есть налог, который в Германии очень немаленький. Каждый месяц мы платили около 300 евро налога. ВСЕГДА ФИЛЬТРУЙТЕ ИНФОРМАЦИЮ! 
На протяжении всего времени нам писал Василий, спрашивал как дела и тд. Это плюс. Сервис на уровне. И, кстати, приглашение, которое я ждала 2 месяца. Его как бы должны были отправить на почту. Во-первых, почему его не отправили, и во-вторых, где оригинал, который я ждала 2 месяца. Этот момент я не совсем уяснила. 
Результат: не смотря, на все, что было, я бы наверное обратились еще раз в эту компанию еще раз. Вы сами выбираете себе место работы(если вам повезет, то вы будете работать по своей вакансии, но из 7 человек 3 не работала по своей вакансии. И я бы просто попросила контакты работодателя. Не думайте, что вам никто не ответит. Все ответят. Потому что все получается, как испорченый телефон. И сама бы уточнила все информацию, которая меня интересует, и попросила копию договора о трудоустройстве отправить на почту. 
Вот такой опыт работы с GoToGermany.

Брехуни і безвідповідальні!!!

Гость (Украина) Отзыв написан 24 сентября, 2018 год
Обіцяють одне, а коли приїдете - буде зовсім інша робота... І як ви будете повертатись в Україну, то їх теж не буде цікавити, бо вони вже з вас врвали своїх 500- 600 євро. Дальше вирішуйте свої проблеми самі... Якщо попадете на нормального німця, то ще можна з ними хоч щось вирішити, якщо знаєте їхню мову... А GO TO GERMANY просто...  Читать отзыв Обіцяють одне, а коли приїдете - буде зовсім інша робота... І як ви будете повертатись в Україну, то їх теж не буде цікавити, бо вони вже з вас врвали своїх 500- 600 євро. Дальше вирішуйте свої проблеми самі... Якщо попадете на нормального німця, то ще можна з ними хоч щось вирішити, якщо знаєте їхню мову... А GO TO GERMANY просто бере гроші і потім їм вже на вас наплювати... Директор А. Рак і його "подєльники" - це лохотронщики!!!

не лохотрон

Оленка (Россия) Отзыв написан 22 сентября, 2018 год
Поділюсь і я своїми враженнями роботи в Німеччині . Поскільки їхала я пеший раз , то як інші я боялася попасти на лохотрон . Мені рекомендували компанію «GO TO GERMANY». Мені запропонували роботу пакувальник шоколаду . Скажу чесно, що спочатку було дуже тяжко Але коли втянулась , то і звикла Живемо у хостелі поряд із заводом . Надгодини дають ,...  Читать отзыв Поділюсь і я своїми враженнями роботи в Німеччині . Поскільки їхала я пеший раз , то як інші я боялася попасти на лохотрон . Мені рекомендували компанію «GO TO GERMANY». Мені запропонували роботу пакувальник шоколаду . Скажу чесно, що спочатку було дуже тяжко Але коли втянулась , то і звикла Живемо у хостелі поряд із заводом . Надгодини дають , також можна брати продукцію безкоштовно . Дають гарячий обід, чай , каву також безкоштовно . скажу вам , що легкої роботи в Німеччині не має .Коли отримала першу зарплату то і забула за те як спочатку тяжко .. Дякую вам і бажаю вам побільше кліентів , Ви дуже приємні і кваліфіковані спеціалісти . Раджу вас своїм знайомим студентам.

Потеряное лето

Гость (Украина) Отзыв написан 16 сентября, 2018 год
Здраствуйте, коротко опишу ситуацию которая сложилась с компанией Go to Germany.Собрались мы с другом на работу в германию, обратились в указаную компанию, в апрели уже готовые документы были отрпавлены в германию с обещанием работы с июня по август. В середине мая мы узнали(хочу подчеркнуть что не нас уведомили, а именно мы узнали) что был утрачен контакт с роботодателем и по...  Читать отзыв Здраствуйте, коротко опишу ситуацию которая сложилась с компанией Go to Germany.Собрались мы с другом на работу в германию, обратились в указаную компанию, в апрели уже готовые документы были отрпавлены в германию с обещанием работы с июня по август. В середине мая мы узнали(хочу подчеркнуть что не нас уведомили, а именно мы узнали) что был утрачен контакт с роботодателем и по этой причине нам подыскали вакансию на июль. Уже один месяц утрачен....Мы целый июнь готовились, ждали ответа и на удивление в конце месяца никакого конкретного результата. Нас уверили что документы в оброботке и 100% что все хорошо просто небольшая задержка....так прождали мы до 12 июля. Потом через знакомых(которые живут в Германии и обратились напрямую в биржу ЦАВ) что документов на наши фамилии нет. Сотрудникик компании сказали что это не их вина и просто вернули деньги. Это все что я хотел написать, о том стоит ли обращаться в эту компанию судите сами.
Недостатки:
  1. Всю информацию приходиться узнавать самостоятельно, сотрудники компании не считают нужным держать контакт с клиентом

Відгук про компанію Go to Germany

Гость (Украина, Дніпро́) Отзыв написан 3 августа, 2018 год
Їхала до Німеччини збирати полуницю. Робота не легка та залежить від сезону, тому уточнюйте, коли початок сезону і коли найбільше полуниці. Я потрапила в самий розпал сезону тому мала змогу заробити.

Їхала до Німеччини збирати полуницю. Робота не легка та залежить від сезону, тому уточнюйте, коли початок сезону і коли найбільше полуниці. Я потрапила в самий розпал сезону тому мала змогу заробити.

Компания Go to Germany - Відгук про компанію Go to Germany
Достоинства:
  1. Швидко підготували документи, довезли під двері до роботодавця, телефонували і питали чи все окей, гарна зарплата.
Недостатки:
  1. Не знайшла

Go to Germany

Viktoria (Украина, Львів) Отзыв написан 1 августа, 2018 год
Go to Germany здійснили мою мрію!
Я завжди хотіла пожити у Німеччині, познайомитися із культурою, звичаями та менталітетом не зі сторони туриста, а зі сторони "корінного жителя" країни. Коли до нашого університету прийшли представники компанії і сказали, що є можливість поїхати на роботу влітку, то я одразу подала заявку.
Вакансію вибирала довго, бо розуміла, що робота займатиме майже увесь день. Потім був...  Читать отзыв
Go to Germany здійснили мою мрію!
Я завжди хотіла пожити у Німеччині, познайомитися із культурою, звичаями та менталітетом не зі сторони туриста, а зі сторони "корінного жителя" країни. Коли до нашого університету прийшли представники компанії і сказали, що є можливість поїхати на роботу влітку, то я одразу подала заявку.
Вакансію вибирала довго, бо розуміла, що робота займатиме майже увесь день. Потім був збір документів, довелося трохи почекати запрошення від роботодавця і от вже я збираю валізу у довгоочікувану подорож.
Напевно, найгірше з усього - це стояти у черзі на кордоні. Більше ніяких мінусів за усі два місяці і не було.
З роботодавцем і житлом все чудово, зарплата теж влаштовує. Маю змогу відкладати гроші на навчання і при тому ні в чому собі не відмовляти тут. Ціни у супермаркетах космічні, якщо переводити у гривні, але для пересічного німця продукти дуже дешеві.

Ще раз хочу подякувати за таку можливість побачити світ. Обов'язково поїду за програмою, якщо матиму таку можливість.

Отзыв о компании "Go To Germany"

Олег (Франция, Very) Отзыв написан 19 июня, 2018 год
http://gotogermany.org/gotogermany

Всем привет!

Прежде чем обратится в данную кампанию по трудоустройству прочитайте мой отзыв!

Позвонили нам с девушкой в начале мая 2018 года и предложили вакансию на сбор клубники под г. Лейпциг. Менеджер Руслан скинул нам презентацию. На тот момент мы ждали документы от другого агенства чтобы их подписать и уехать на работу 20 июня 2018 года. Но Руслан сказал что здесь...  Читать отзыв
https://gotogermany.org/gotogermany

Всем
привет!

Прежде чем обратится в данную кампанию по трудоустройству прочитайте мой отзыв!

Позвонили нам с девушкой в начале мая 2018 года и предложили вакансию на сбор клубники под г. Лейпциг. Менеджер Руслан скинул нам презентацию. На тот момент мы ждали документы от другого агенства чтобы их подписать и уехать на работу 20 июня 2018 года. Но Руслан сказал что здесь всё будет ЧЁТКО, нас не прокидают и тп. Мы поверили и согласились, так как ЗП вышла бы здесь больше.

В итоге, проходит 2-3 недели, звонит девушка с Go To Germany, с которой ранее мы не общались, и говорит, что их якобы КИНУЛ работодатель и они нам предлагают ту же самую работу в г. Гамбург. Мы были немного в шоке от этой новости но требовать деньги обратно мы не могли по условиям договора. (хотя это бы наверное и сделали так как мы не могли так РИСКОВАТЬ).

За полторы недели до выезда нам звонят опять! И говорят что работодатель с Гамбурга их тоже КИНУЛ! Мы в недоразумении... Нам говорят что 1000 % мы поедем уже в .... Штутгардт и о нас уже знает работодатель.

15 ИЮНЯ нам звонит девушка и говорит, что и с этим работодателем ничего не получается! И мы уже ТОЧНО поедем в Бремен, осталось только подождать приглашения и всё. И МЫ ОПЯТЬ ИМ ПОВЕРИЛИ!!!

Сегодня, 19 июня мне звонит РУСЛАН и говорит, ЧТО МЫ НИКУДА НЕ УЕЗЖАЕМ. На вопросы "ПОЧЕМУ?' ответ точный дать не может.

Предложил нам возврат средств в ТЕЧЕНИИ 2-Х НЕДЕЛЬ!!! 2-Х недель.... В итоге мы протелели с работой вообще!!!

Если бы можно было поставить оценку "УЖАСНО", мы бы это и сделали!!!

НЕ РЕККОМЕНДУЮ АГЕНСТВО "GO TO GERMANY". Очень жалеем что связались с ними... Надеюсь с вами такой ситуации не будет.

Всем мир!
Достоинства:
  1. Нету
Недостатки:
  1. Много обещают, в итоге ничего!
2 не согласны Показать 5 ответов



Компания Go to Germany

Компания Go to Germany

Работа за границей

Агентство Teacher&China
Агентство Teacher&China

Рейтинг: 3.9
29 отзывов
Lexio consult
Lexio consult

Рейтинг: 3.1
14 отзывов
Компания "За кордоном"
Компания "За кордоном"

Рейтинг: 1.2
13 отзывов
Евро флагман (Euroflagman)
Евро флагман (Euroflagman)

Рейтинг: 4.1
23 отзыва
Insightwork трудоустройство
Insightwork трудоустройство

Рейтинг: 5
5 отзывов
EvroRabota
EvroRabota

Рейтинг: 3.2
49 отзывов
iles.group
iles.group

Рейтинг: 4.1
34 отзыва



Вам необходимо войти или зарегистрироваться
fullscreen
close