Компания Go to Germany отзывы

Отзывы клиентов, сотрудников, отзывы о работодателях
Компания Go to Germany
4.0 5
148 отзывов / 53122 просмотра
Важно! В целях актуальности, рейтинг и результаты отзывов, отображаемые на графике, вычисляются на основании 100 последних отзывов
Отзывы с пометкой "Проблема решена" не учитываются

Робота в Німеччині

Diana Diana пятница, 11 июня
Я навчаюсь на харчових технологіях і спеціалізуюсь на м’ясі та молочній продукції.
Їздив на практику на м’ясний завод. Мені казали, що там важкі умови і холодно, але холодно не було, бо давали спец одяг. Для дівчат робота не важка, хлопцям деколи давали носити ящики з м’ясом. Працював по 8 годин в день. Казали будуть понаднормові, але практично не було.
Читать отзыв
Я навчаюсь на харчових технологіях і спеціалізуюсь на м’ясі та молочній продукції.
Їздив на практику на м’ясний завод. Мені казали, що там важкі умови і холодно, але холодно не було, бо давали спец одяг. Для дівчат робота не важка, хлопцям деколи давали носити ящики з м’ясом. Працював по 8 годин в день. Казали будуть понаднормові, але практично не було.
Заробляв я біля півтори тисячі в місяць. За три місяці я везу додому 4 тисячі і вже придумав, на що потрачу.

Я вдячний менеджерам за поїздку.

Німеччина!!!!!!!

Марта Марта пятница, 4 июня
Нарешті отримала запрошення!!
Після десятків переробок документів, я його отримала і вже купила квиток на літак, передати не можу яке облегшення. Хочу вибачитися перед дівчатами за мої крики і нерви, які вони вислухали, але гроші були заплачені не зря!!!! Ще раз дякую шо все таки я їду на роботу.!

о а оа о а ооо ааа

Олена Олена понедельник, 31 мая
Короче, пишу відгук уже з Германії. Я поїхала вперше взагалі за кордон. Мене тут не все влаштовує, але то нюанси. Після двох тижнів звикаєш і вже все норм. А коли отримуєш першу з/п в розмірі 1350€ то взагалі перестаєш нити)). Щодо роботи компанії то теж були нюанси по документах, доводилось постійно бігати , щось переробляти потім ще доздавати, але то... Читать отзыв Короче, пишу відгук уже з Германії. Я поїхала вперше взагалі за кордон. Мене тут не все влаштовує, але то нюанси. Після двох тижнів звикаєш і вже все норм. А коли отримуєш першу з/п в розмірі 1350€ то взагалі перестаєш нити)). Щодо роботи компанії то теж були нюанси по документах, доводилось постійно бігати , щось переробляти потім ще доздавати, але то походу не їх вина. Тому я рада що скористалася цією програмою

Практика на фермі

Мирон Мирон 24 мая, 2021 год
Привіт.
Мене звати Мирон. Я їздив цього року на практику від Гоу ту Джермані.
Відгук в мене позитивний. Я працював на молочній фермі, доїв корів, доглядав за ними. Це була практика на 2 місяці. зараз я повернувся додому здавати сесію. А так працював би і довше.
Я так розумію що ми перша група, кого відправили на практику в... Читать отзыв
Привіт.
Мене звати Мирон. Я їздив цього року на практику від Гоу ту Джермані.
Відгук в мене позитивний. Я працював на молочній фермі, доїв корів, доглядав за ними. Це була практика на 2 місяці. зараз я повернувся додому здавати сесію. А так працював би і довше.
Я так розумію що ми перша група, кого відправили на практику в Німеччину, але мені все сподобалось.
Достоинства:
  1. Ферма дуже нова, роботодавець знає російську, зарплату виплачують на картку
Недостатки:
  1. Треба було переробляти три рази якусь одну довідку, за дорогу до Німеччини домовлявся сам

Готовлюсь к поездке

Привет, я собираюсь ехать в Германию этим летом (2021). Предложили вакансию по сбору клубники в районе Юлиха. Выезд должен быть в начале/середине июня. Сама вакансия стоит 425 или 470 Евро, сам ещё точно не знаю) но часть уже оплатил сертификатом (200 Евро). Эти сертификаты давали тем, кто не смог поехать в 2020 году из-за короны. Я в комментариях нашёл такого... Читать отзыв Привет, я собираюсь ехать в Германию этим летом (2021). Предложили вакансию по сбору клубники в районе Юлиха. Выезд должен быть в начале/середине июня. Сама вакансия стоит 425 или 470 Евро, сам ещё точно не знаю) но часть уже оплатил сертификатом (200 Евро). Эти сертификаты давали тем, кто не смог поехать в 2020 году из-за короны. Я в комментариях нашёл такого человека и взял сертификат у него. В общем должен им ещё примерно 225-270 Евро. Разрешили отдать в день отправки. В общем будет видно. Ах да, проезд туда ещё обойдётся 150 Евро, автобус предоставляет агентство. Обратно вроде цена та-же. В общем, если вы едите тоже или вам интересно как оно пройдёт, вот мой номер 0981701756, пишите в вайбер или звоните, но после середины июня только вайбер ибо буду в роуминге.

Робота в Німеччині

Михайло Михайло (Ukraine) 11 мая, 2021 год
Хочу подякувати команді Go to Germany за чудово організовану поїздку. Їздив минулого літа на СГ, це була моя перша поїздка. Дуже хвилювався через ситуацію з короною , але завдяки команді професіоналів всі мої хвилювання були розвіяні. Незважаючи на закриті кордони під час корони,ми без проблем перетнули їх,якщо не враховувати досить великі черги на кордоні,то вся поїздка зайняла приблизно 20 год.... Читать отзыв Хочу подякувати команді Go to Germany за чудово організовану поїздку. Їздив минулого літа на СГ, це була моя перша поїздка. Дуже хвилювався через ситуацію з короною , але завдяки команді професіоналів всі мої хвилювання були розвіяні. Незважаючи на закриті кордони під час корони,ми без проблем перетнули їх,якщо не враховувати досить великі черги на кордоні,то вся поїздка зайняла приблизно 20 год. Завдяки роботи в Німеччині я здійснив свою маленьку мрію (придбав машину). Думаю за три місяці заробити на іномарку це досить круто як для студента. Рекомендую цю компанію.

Буду їхати втретє

Захар Івасюк Захар Івасюк (United Kingdom, London) 6 мая, 2021 год
Мій відгук оснований на три річній співпраці з цією компанією. В 2019 я поїхав на с/г гроші вдалось заробити доволі великі, а після такої роботи треба відходити ще місяць. В 2020 Коронному році)) я уже їздив на мясний завод, звісно було багато нюансів, головний з яких що виїзд відбувся з затримкою 15 днів, так ще й карантин по приїзду тривав... Читать отзыв Мій відгук оснований на три річній співпраці з цією компанією. В 2019 я поїхав на с/г гроші вдалось заробити доволі великі, а після такої роботи треба відходити ще місяць. В 2020 Коронному році)) я уже їздив на мясний завод, звісно було багато нюансів, головний з яких що виїзд відбувся з затримкою 15 днів, так ще й карантин по приїзду тривав 7днів.Великим плюсом було повернення податку. Зараз планую поїхати втретє і цього разу по словах менеджера біржа праці вимагає дуже багато додаткових документів, що підтверджують що я дійсно студент, тому я набігався так нормально. А заголом то робота компанії на 4

нормальна компанія

JTVKGN JTVKGN (Ukraine, Lviv) 5 мая, 2021 год
їзджу від цієї компанії в 2017 року, все нормально, кожен раз дають знижку на вакансію як повторному клієнту. поїду ше на практику
Достоинства:
  1. не було проблем ні разу
  2. дають знижки повторним клієнтам
  3. висока зп
Недостатки:
  1. трансфер не входить у вартість вакансій
1 согласен

Хочу ще!!!

Марта Марта (Ukraine) 30 апреля, 2021 год
Дуже сподобалось, що місць на вакансію було менше ніж нас зібралось їхати, але вакансію ми цю дуже хотіли, і дівчата подзвонили в Німеччину і попросили додаткове місце, дякую за розуміння!!!!! На жалт цього року не їду бо закінчую навчання, проте моя подруга їде знову, не враховуючи на те що є певні нюанси, воно вартує того!!!!

Повернувся податок.

Іра Качмарик Іра Качмарик 26 апреля, 2021 год
Менеджери, коли пропонували мені вакансію, казали що податку не можна буде повернути, бо з моєї зп знімається мінімум. Але я таки зібрала документи і їх подали в податкову. Мені повернувся податок і я вкотре дуже задоволена)) Можу рекомендувати цю компанію своїм друзям))
1 согласен

Робота у Німеччині

Анастасія Анастасія 20 апреля, 2021 год
Їздила минулого року від цієї компанії на сг. Чесно, то більше не хочу туди, це не моє, хоча я заробила там нормально. Робота дуже важка, збір клубніки і ожини. Вставати рано, багато працювати, хочеш гроші, треба працювати. Але це було варто того. Я заробила собі на подарунок на день народження, ще й привезла подарунки батькам. Цього року теж їду від... Читать отзыв Їздила минулого року від цієї компанії на сг. Чесно, то більше не хочу туди, це не моє, хоча я заробила там нормально. Робота дуже важка, збір клубніки і ожини. Вставати рано, багато працювати, хочеш гроші, треба працювати. Але це було варто того. Я заробила собі на подарунок на день народження, ще й привезла подарунки батькам. Цього року теж їду від компанії "Go to Germany" на склад. Ця вакансія мені дуже сподобалася і працювати там ніби не важко. Дякую компанії за можливість працювати у Німеччині і заробити гроші)

Очікування

Анастасія Анастасія 19 апреля, 2021 год
Привіт усім) Вирішила я поїхати в Німеччину минулого року, бо там можна заробити більше ніж у Польщі. Довго думала і вибирала компанії, так як відкладала гроші зі свої стипендії для вакансії. Скажу чесно - було важко. Кожна компанія пропонувала дуже круті вакансії, але я хотіла ще, щоб робота була біля води і можна було подорожувати, тому я вибрала рибний завод.... Читать отзыв Привіт усім) Вирішила я поїхати в Німеччину минулого року, бо там можна заробити більше ніж у Польщі. Довго думала і вибирала компанії, так як відкладала гроші зі свої стипендії для вакансії. Скажу чесно - було важко. Кожна компанія пропонувала дуже круті вакансії, але я хотіла ще, щоб робота була біля води і можна було подорожувати, тому я вибрала рибний завод. Робота просто бомба!!! Роботодавець крутий!!! Я не тільки встигла поподорожувати Німеччиною (і не тільки:)), а й заробила гроші. Хотіла і цього року поїхати, але усі місця були зайняті, тому обрала склад, але нічого) Тому не бійтеся ризикувати)

Работа менеджеров по продажам

Надежда Надежда 14 апреля, 2021 год
Вот тут пишут, шо выманивают 200 евро и тд. У меня тоже было так, что менеджер мне звонил по 100 раз и "выманивал" 200 евро, я боялась и вообще даже в какой то момент не хотела оплачивать совсем. Но благодаря хорошей работе менеджера я все таки оплатила))) но дело в том, что я ни на секунду не пожалела об этом,... Читать отзыв Вот тут пишут, шо выманивают 200 евро и тд. У меня тоже было так, что менеджер мне звонил по 100 раз и "выманивал" 200 евро, я боялась и вообще даже в какой то момент не хотела оплачивать совсем. Но благодаря хорошей работе менеджера я все таки оплатила))) но дело в том, что я ни на секунду не пожалела об этом, потому что домой я вернулась на СВОЕЙ машине, которую купила в Германии, сбылась моя мечта и выполнилась цель, ради которой все это и было задумано.
Не надо гнать на их продажников, которые делают свою работу и делают ее качественно)) а все дело в том, что сотрудники компании знают ценность своего продукта, а мы нет, со всех сторон ждем подвоха и обмана, к сожалению в такой стране живем, где исполнить свои мечты крайне сложно, из-за вечного ожидания "херни"

Прийшов податок)))

Юрий Юрий 1 апреля, 2021 год
Минулого року працював від цієї компанії, в січні подався на повернення податку. Казали, що повернення може тривати до року, а повернули менше ніж за три місяці))
Дякую менеджерам за якісну роботу і за оперативність!!!
1 согласен

неплохой опыт

Ivan Bonchak Ivan Bonchak 30 марта, 2021 год
Сначала думал что развод на 200 евро но в 2020 в июле-таки пихав на завод мяса + недавно вернули налог так что решайте сами

Перший мій досвід роботи в Німеччині

Олег Олег 25 марта, 2021 год
Їздив за програмою для студентів на роботу в Німеччину від компанії Go to Germany.Отримав дуже крутий досвід роботи за кордоном.Нажаль не можу поїхати цього року,так як не являюся більше студентом.Рекомендую всім .

Ґо ту заробітки

Руслан Руслан 23 марта, 2021 год
Всім привіт) вперше вирішив поїхати на заробітки. Передився життя коваля і вирішив поїхати через цю компанію. Перше враження мені дуже сподоболась, до того мені менеджер запропонував скористатись можливістю зекономити. Суть така що студенти, які не змогли поїхати літом 2020 отримали сертифікат, і щоб допомогти їм його продати і відповідно повернути собі частину коштів, мені запропонували його купити. Тому і я... Читать отзыв Всім привіт) вперше вирішив поїхати на заробітки. Передився життя коваля і вирішив поїхати через цю компанію. Перше враження мені дуже сподоболась, до того мені менеджер запропонував скористатись можливістю зекономити. Суть така що студенти, які не змогли поїхати літом 2020 отримали сертифікат, і щоб допомогти їм його продати і відповідно повернути собі частину коштів, мені запропонували його купити. Тому і я суттєво зекономив майже 200€ і Оля яка мені продала сертифікат теж була щаслива. Тому поки все супер. Поїду вже на роботу обовязково напишу ще один відгук

Обережно шахраї!!

Бєліков Юрій Бєліков Юрій 23 марта, 2021 год
Доброго дня!
Хочу розповісти про компанію Go to Germani, яка пропонувала роботу в Німеччині з якою я заключив договір та заплатив 200 € за вакансію.Згодом вони написали, що роботи в Німеччині немає тому пропонуємо вакансії у Польщі, але такі вакансії, які я міг би знайти без їхньої допомоги та звіснож не за 200€.Пізніше взагалі перестали виконувати умови договору і припинили... Читать отзыв
Доброго дня!
Хочу розповісти про компанію Go to Germani, яка пропонувала роботу в Німеччині з якою я заключив договір та заплатив 200 € за вакансію.Згодом вони написали, що роботи в Німеччині немає тому пропонуємо вакансії у Польщі, але такі вакансії, які я міг би знайти без їхньої допомоги та звіснож не за 200€.Пізніше взагалі перестали виконувати умови договору і припинили контактувати зі мною.
Тому будьте обережними!

Повернувся податок

Oxana Oxana 12 марта, 2021 год
Подавала заявку на повернення податку та оплатила Ваші послуги в вересні 2020. Вчора повернувся податок. Дякую.

чудова можливість побачити іншу країну та заробити гроші

Ольга Ольга 10 марта, 2021 год
Влітку 2020 року їздила від компанії Go to Germany на вакансію збір полуниці, жалію що не маю такої можливості цьогоріч, так як вже не студентка.
Процес оформлення документів доволі тривалий, я дещо переживала з цього приводу, але в результаті все добре, всі документи були готові вчасно. Я сама із Києва, документи мені надіслали новою поштою, так як я вирішила... Читать отзыв
Влітку 2020 року їздила від компанії Go to Germany на вакансію збір полуниці, жалію що не маю такої можливості цьогоріч, так як вже не студентка.
Процес оформлення документів доволі тривалий, я дещо переживала з цього приводу, але в результаті все добре, всі документи були готові вчасно. Я сама із Києва, документи мені надіслали новою поштою, так як я вирішила добиратися самостійно літаком. В компанії мені підказали де можна знайти дешевші авіаквитки та пояснили як добратися від аеропорту до місця роботи.
По приїзду, працювати почала вже наступного дня, працедавцем був дуже приємний німець, постійно цікавився чи нормально нам працюється, ми часто з ним спілкувались на якісь особисті теми, підказував нам де можна краще скупитися на розпородажах і все таке). Коли їхав в магазин, міг запитати що ми хочемо, купував і привозив це, також ми самі після роботи ходили в магазин (2 км від дому), сподобалось те, що багато продуктів можна було купити набагато дешевше, якщо в них завершувався термін придатності.
Стосовно праці: це не було легко, але я звикла до такої роботи, ну і крім того мотивували гроші, адже чистими я отримала більше 1500 євро за місяць, за умови роботи 9 -10 год на день. Спочатку була зарплата 10 євро на год, але згодом мені підняли до 14 євро, так як я працювала швидко і якісно.
Вихідний день був один, і ми в цей день зазвичай їздили у місто, інколи наш працедавець навіть відвозив своєю машиною, а ми йому скидались по пару євро на бензин, ми жили за 40 км від Бремену, це неймовірно красиве портове місто.
В загальному, я залишилась дуже задоволена поїздкою, це була чудова можливість побачити нову країну та заробити хороші гроші, особливо як для студента)

Чому варто обрати Go to Germany для поїздки у Німеччину

Анастасія Анастасія 5 марта, 2021 год
Всім привіт! Розповім свій досвід роботи з агенціями по працевлаштуванню, в тому числі про Go to Germany.
Я вчусь на журналістиці, шукала роботу у Німеччині більше з професійної точки зору, щоб отримувати матеріал для своїх статей та портфоліо. У мене не було часу самостійно шукати роботу, хоча багато моїх знайомих робили це самі, тому я прийняла рішення знайти підрядника.... Читать отзыв
Всім привіт! Розповім свій досвід роботи з агенціями по працевлаштуванню, в тому числі про Go to Germany.
Я вчусь на журналістиці, шукала роботу у Німеччині більше з професійної точки зору, щоб отримувати матеріал для своїх статей та портфоліо. У мене не було часу самостійно шукати роботу, хоча багато моїх знайомих робили це самі, тому я прийняла рішення знайти підрядника.
Чому я хочу виділити саме GTG:

1. yesВони чесні . Насправді, перечитавши коменти майже в усіх можливих джерелах, мене здивувало те, що усі пишуть, що їх обманюють, але жоден не підтверджував цю інформацію нічим, отже - це вода.
А чесність їх закладається в тому, що особисто мені була надана максимальна інформація про можливі ризики, коли я бронювала вакансію восени, я хотіла поїхати якнайшвидше, але менеджери мене запевнили, що краще поїхати літом, бо на зиму запрошення можуть не надати. Інші б взяли гроші.
Також, вони враховують терміни подачі на запрошення і повідомляють реальну картину. В GTG мені сказали, що запрошення я отримаю не раніше травня, в той час Мавіста обіцяє запрошення протягом 14 днів

2 yes Ввічливі, приємні та доброзичливі менеджери, які завжди на зв'язку, при чому в будь-який час, навіть в неробочий, якщо термінове питання - вони відповідають. Приємно працювати з менеджером з продажу та сервісу. Особливо приємно, коли ти жартуєш, і вони сміються, а не сухо відповідають "тому що регламент".

3. yes Уважність до клієнта. Постійні розсилки, нагадування про те, що потрібно подати документи вчасно, не "забивають" на своїх клієнтів.

Як на мене, ці якості кожного менеджера окремо і компанії в цілому - дуже притягують.

Щодо інших компаній - у мене немає звички писати погані відгуки не скориставшись послугами, але в кожного є свої "косяки", і GTG є над чим працювати і куди рости.

Але я знаю, що обравши GTG - я не помилилась wink

Вакансії супер

Mykhailo Popovych Mykhailo Popovych 4 марта, 2021 год
Дуже хочу подякувати за професійну організацію всього процесу.Дякую компанії за круті враження,які я отримав на роботі в Німеччині.

Не вибирайте їх в ніякому разі!!!

Franko Mariia Franko Mariia 26 февраля, 2021 год
Якщо хтось наткнеться на дану компанію, ніколи не думайте через них їхати, а тим більш резервувати вакансію, таким чином оплачуючи завдаток!!!! З особистого досвіду вам раджу. Просиділа через них все літо, три разу відміняли виїзд, два рази змінювали вакансію, кінцевий результат дали мені сертифікат,яким я не могла скористатися.
Одного разу я поїхала від них, заплати не малу суму і нам... Читать отзыв
Якщо хтось наткнеться на дану компанію, ніколи не думайте через них їхати, а тим більш резервувати вакансію, таким чином оплачуючи завдаток!!!! З особистого досвіду вам раджу. Просиділа через них все літо, три разу відміняли виїзд, два рази змінювали вакансію, кінцевий результат дали мені сертифікат,яким я не могла скористатися.
Одного разу я поїхала від них, заплати не малу суму і нам перед виїздом сказали, що робота буде на 3 міс. а 1.5міс.
Вирішила в цьому році повернути податок, вартість 80євро даної послуги. Мені сказали що можу оплатити зі свого сертифікати, як результат сказали що потрібно ще надіслати 450грн, а потім що сертифікат який був на 400євро, з яких 200моїх, більше не повертається мені, так як ним(400євро) я оплатила послугу за 80євро. І ще не зрозуміло чи мені повернуть податок, називається потрать 400, а поверни 200 через рік.
Не ведіться на рекламу.

мой опыт с этой компанией

Алина Алина 4 февраля, 2021 год
Здравствуйте. Хочу поделиться опытом работы с этой компанией. Я должна была ехать на клубнику и малину летом этого года за 510 евро. Мне за неделю до выезда сказали, что приглашение еще не готово и скорее всего будет задержка с выездом. В результате задержка была на более чем три недели. Учитывая, что работа в общем длилась два с половиной месяца, то... Читать отзыв Здравствуйте. Хочу поделиться опытом работы с этой компанией. Я должна была ехать на клубнику и малину летом этого года за 510 евро. Мне за неделю до выезда сказали, что приглашение еще не готово и скорее всего будет задержка с выездом. В результате задержка была на более чем три недели. Учитывая, что работа в общем длилась два с половиной месяца, то такая задержка очень повлияла на сумму, которую мы там могли заработать. Перед выездом нам дали скидку на вакансию - это плюс, но на фоне общего заработка это почти не почувствовалось. Сейчас мне позвонили и попросили оставить отзыв и предложили вакансию на лето за 300 евро, но говорят, что если я куплю сертификат в их телеграмме, то вакансия мне может обойтись и 150. Предложение подкупает, однако за опыт этого года ставлю 3.

Читайте договір

Василь Василь 29 января, 2021 год
Їздив від цієї компанї влітку 2019р. Працював на полуниці. За трохи більше ніж два місяці привіз 5000€ чистими. Відповідно по приїзду забронював на літо 2020 так як був впевнений що все буде гаразд, але перед поїздкою нам сказали що підприємство закрили у звязку з коронавірусом, і це правда бо я мав контакти польського бригадира, який мені підтвердив цю інформацію. Я... Читать отзыв Їздив від цієї компанї влітку 2019р. Працював на полуниці. За трохи більше ніж два місяці привіз 5000€ чистими. Відповідно по приїзду забронював на літо 2020 так як був впевнений що все буде гаразд, але перед поїздкою нам сказали що підприємство закрили у звязку з коронавірусом, і це правда бо я мав контакти польського бригадира, який мені підтвердив цю інформацію. Я думав що мені повернуть кошти, але предстваники компанії посилались на пункт у договорі про форс мажор, згідно з яким послуга переноситься коли закінчиться карантин, в мому випадку це літо 2021. Я вже буду не студентом і не зможу поїхати. Добре, що мені позволили щоб замість мене поїхав мій знайомий, але тепер я читаю договори і Вам раджу

Все добре.

Юрий Юрий 25 января, 2021 год
Минулого літа їздив на збір полуниці і малини. Вакансія нормальна, роботодавець дуже хороша, їздила сама нам за продуктами, постійно цікавилась, чи нам достатньо роботи.
Ми працювали по 9-10 годин в день, з 5 ранку до 10-11 і з 3 дня по 7-8 вечора. Зарплата тоже мене влаштовувала. Я би ще раз поїхав на цю вакансію.
Достоинства:
  1. Зарплата
  2. умови роботи і житла
Недостатки:
  1. Не було інтернету

Супер можливість

Дарина Дарина 22 января, 2021 год
Дякую Андрію Раку за таку можливість попрацювати в Німеччині. Сподіваюсь, що у Вашої фірми справи підуть якнайкращеbombabomba

Робота в Німеччині

Андрій Андрій 18 января, 2021 год
Я дуже давно хотів поїхати в Німеччину на роботу, але було страшно. Це майже три місяці самому і я не знав мови. Тому це було важке рішення для мене. Цю компанію мені порекомендував друг, який вже їздив, і він хотів ще раз поїхати, тому ми поїхали разом. Я дякую компанії, що дала змогу поїхати з другом, ще й заробити гроші.... Читать отзыв Я дуже давно хотів поїхати в Німеччину на роботу, але було страшно. Це майже три місяці самому і я не знав мови. Тому це було важке рішення для мене. Цю компанію мені порекомендував друг, який вже їздив, і він хотів ще раз поїхати, тому ми поїхали разом. Я дякую компанії, що дала змогу поїхати з другом, ще й заробити гроші. Тепер планую ще одну поїздку в Німеччину, але вже у сферу обслуговування, щоб підтягнути свою німецьку. Дякую!!!

Податок...

Вікторія Вікторія 18 января, 2021 год
Майже рік чекала на повернення податку. Відправила документи в лютому минулого року, гроші прийшли в грудні перед новим роком. Приємний новорічний подарунок))
мінус зірочка за тривалість.

Найкращий досвід

Олег Ігорович Олег Ігорович 17 января, 2021 год
Чесно кажучи представники компанії мене попросили залишити відгук, хоть я і налаштовувся на це 2 тижні , але не міг цього не зробити. Тому що це був мій перший досвід роботи за кордоном і я залишився дуже задоволений. Рибний завод 2.5 міс. 5200€ + ще й обіцяють повернути податок, взагалі бомба.
Достоинства:
  1. Одні плюси
Недостатки:
  1. Довго чекав на відповідь на своє звернення
Компания Go to Germany
Компания Go to Germany
Рейтинг 4 из 5 на основании 148 отзывов

Работа за границей
People tomorrow кадровое агентство
People tomorrow кадровое агентство

Рейтинг: 5
848 отзывов
Mavista
Mavista

Рейтинг: 4.6
35 отзывов
Eurojob
Eurojob

Рейтинг: 4.7
13 отзывов
Denysiuk Job
Denysiuk Job

Рейтинг: 5
1 отзыв
Компания Anvers Consult
Компания Anvers Consult

Рейтинг: 4.2
38 отзывов
Full-time | Immigration company
Full-time | Immigration company

Рейтинг: 4.8
16 отзывов


Продолжая посещение, вы соглашаетесь на использование файлов cookie и Политикой конфиденциальности
Принимаю