Компания Go to Germany отзывы

Отзывы клиентов, сотрудников, отзывы о работодателях
Компания Go to Germany
4.2 5
74 отзыва / 36549 просмотров

Відгуки від наших студентів

Команда Go to Germany Отзыв написан 36 мин 32 сек назад
Наші менеджери постійно цікавляться в студентів, чи все їм подобається, чи відповідають умови дійсності і т.п.
Ми дуже раді, коли наші клієнти задоволені і ділимось з Вами відгуками наших студентів :)
Наші менеджери постійно цікавляться в студентів, чи все їм подобається, чи відповідають умови дійсності і т.п.
Ми дуже раді, коли наші клієнти задоволені і ділимось з Вами відгуками наших студентів :)

Компания Go to Germany - Відгуки від наших студентів Компания Go to Germany - Відгуки від наших студентів Компания Go to Germany - Відгуки від наших студентів Компания Go to Germany - Відгуки від наших студентів Компания Go to Germany - Відгуки від наших студентів Компания Go to Germany - Відгуки від наших студентів Компания Go to Germany - Відгуки від наших студентів

Вакансія Збір грибів

Маша Отзыв написан вторник, 8 октября
Їздила з подругою минулої зими на збір грибів. Працювала в підвальному приміщенні. Знання німецької не було необхідним тому це великий плюс. По дорозі познайомились ще з дівчатами, які з нами працювали Будинок більш-менш хороший, по двоє в кімнаті. Робота не важка, а заробіток нормальний. Думаю можливо ще раз поїхати цієї зими на цю вакансію. Можливо з кимось з Вас познайомимось...  Читать отзыв Їздила з подругою минулої зими на збір грибів. Працювала в підвальному приміщенні. Знання німецької не було необхідним тому це великий плюс. По дорозі познайомились ще з дівчатами, які з нами працювали Будинок більш-менш хороший, по двоє в кімнаті. Робота не важка, а заробіток нормальний. Думаю можливо ще раз поїхати цієї зими на цю вакансію. Можливо з кимось з Вас познайомимось цього року.
Оцінку ставлю 4, бо були нюанси з транспортом.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 32 мин 51 сек назад
Доброго дня, Машо.
Дякуємо за Ваш відгук. Нюанси з транспортом ми відразу взяли до уваги і вирішили.
На зимові вакансії набір вже розпочався, тому дзвоніть, бронюйте вакансію :)

Відео-відгук нашого студента

Команда Go to Germany Отзыв написан четверг, 3 октября
Студент, який їхав від нашої компанії в себе на телеграм каналі виставив відео про роботу на зборі.
Він розказує, як знайшов нашу компанію, як проходила робота та показує кілька фотографій з Німеччини.
Нам дуже приємно, що наші студенти розказують про нас та рекомендують своїм друзям.

Відео по посиланню, дивіться :)
Студент, який їхав від нашої компанії в себе на телеграм каналі виставив відео про роботу на зборі.
Він розказує, як знайшов нашу компанію, як проходила робота та показує кілька фотографій з Німеччини.

Нам дуже приємно, що наші студенти розказують про нас та рекомендують своїм друзям.



Відео по посиланню, дивіться :)
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany четверг, 3 октября
Також ми запустили проект, в рамках якого студенти знімали на камеру своє перебування в Німеччині, умови роботи, житла та свої враження.

Переходьте на наш канал та дивіться.
https://www.youtube.com/results?search_query=go+to+germany
Ми стараємось для кожного з наших клієнтів :)

Все сподобалось

Володимир Отзыв написан воскресенье, 29 сентября
Привіт. Цього літа я їздив від go to germany на роботу в Німеччину. Загалом всім задоволений. Працював на рибній фермі біля Ростоку. Заробив за три місяці біля 4 з половиною тисяч євро. Якщо відмінусувати житло, дорогу, вартість програми - чистими привіз додому 3100.
Все сподобалось, фірма хороша. Планую їхати наступного року.
Привіт. Цього літа я їздив від go to germany на роботу в Німеччину. Загалом всім задоволений. Працював на рибній фермі біля Ростоку. Заробив за три місяці біля 4 з половиною тисяч євро. Якщо відмінусувати житло, дорогу, вартість програми - чистими привіз додому 3100.
Все сподобалось, фірма хороша. Планую їхати наступного року.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 31 мин 11 сек назад
Доброго дня, Володимир.
Ми дуже раді, що Вам все сподобалось. Чекаємо вас наступнного літа :)

Рекомендую цю компанію

Софія Гук Отзыв написан понедельник, 23 сентября
Доброго дня. Хочу подякувати Go to Gemany за чудове літо)))). Я поїхала від цієї компанії на вакансію касира в макдональдс. Німецьку я знаю на рівні В1. Нас було 6 на вакансії. Майже всі працювали багато, по 50 в тиждень. Чайових тут не було, але в місяць в нас виходило 1600 євро чистими, вже без податку, харчування та доїздів. За...  Читать отзыв Доброго дня. Хочу подякувати Go to Gemany за чудове літо)))). Я поїхала від цієї компанії на вакансію касира в макдональдс. Німецьку я знаю на рівні В1. Нас було 6 на вакансії. Майже всі працювали багато, по 50 в тиждень. Чайових тут не було, але в місяць в нас виходило 1600 євро чистими, вже без податку, харчування та доїздів. За це літо я поїздила по Німеччині, познайомилась з дуже крутими людьми, отримала купу емоцій))Всім рекомендую цю компанію і дану програму!
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 28 мин 56 сек назад
Доброго дня, Софіє.
Дякуємо Вам за довіру та Ваш відгук про нашу роботу.
Ми працюємо для вас ♥

Класний досвід

Іра Отзыв написан 5 сентября, 2019 год
Привіт. Хочу розповісти про мій досвід співпраці з Go to Germany. Почну з того, що я їзила по такій самій програмі від іншої фірми, від Сердюка, тому можу сказати, що їм обом є над чим працювати, тут без сумнівів. Я обидва рази працювала офіціантом. В Go to Germany мене тішить те, що коли були певні проблеми з орендодавцем з...  Читать отзыв Привіт. Хочу розповісти про мій досвід співпраці з Go to Germany. Почну з того, що я їзила по такій самій програмі від іншої фірми, від Сердюка, тому можу сказати, що їм обом є над чим працювати, тут без сумнівів. Я обидва рази працювала офіціантом. В Go to Germany мене тішить те, що коли були певні проблеми з орендодавцем з оплатою, вони відразу відреагували і вирішили ситуацію. Також в нас перший тиждень були проблеми з доїздом і вони організували для нас велосипеди. В іншій фірмі мене взагалі футболили, коли я зверталась за допомогою. Мінусом вважаю те, що вони пізно відправили запрошення на роботу. Я мала працювати з 15 червня, а виїхала лише 29, хоч запрошення було видане за день до дати початку роботи. За це мені компенсували 80 євро, але враховуючи те, що я працювала лише півтора місяці я могла би заробити трохи більше. Ще один мінус - це те, що вони дали не зовсім точну інформацію про вакансію, наприклад житло коштувало не 9 євро в день, а 11, вихіднх в мене було три за весь період роботи, а мало би бути кожного понеділка. Загалом видно, що компанія старається, менеджери привітні, перед виїздом навіть організували мені таксі з вокзалу, це гарний бонус. Порада для студентів - поки маєте можливість їхати по такій програмі - їдьте) і заробите, і країну побачите. Це дуже гарний досвід.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 11 сентября, 2019 год
Доброго дня, Ірино.
Дякуємо за Ваш відгук стосовно нашої роботи.
Ми врахуємо всі Ваші зауваження. Ваші відгуки допомагають нам ставати кращими.

Тверда четвірка

Діана Мельник Отзыв написан 31 августа, 2019 год
Ставлю тверду четвірку. Надіюсь мій відгук допоможе студентам, які стоять перед вибором їхати чи не їхати.
Натрапила на дану компанію в інстаграмі. Почала дізнаватись більше, дивитись ютуб, читати про цю програму в інтернеті. Взяла з собою подружку і наважилась прийти до них в офіс, щоб дізнатись усі деталі і вибрати вакансію.
Нам попалась вакансія із знанням німецької мови в місті...  Читать отзыв
Ставлю тверду четвірку. Надіюсь мій відгук допоможе студентам, які стоять перед вибором їхати чи не їхати.
Натрапила на дану компанію в інстаграмі. Почала дізнаватись більше, дивитись ютуб, читати про цю програму в інтернеті. Взяла з собою подружку і наважилась прийти до них в офіс, щоб дізнатись усі деталі і вибрати вакансію.
Нам попалась вакансія із знанням німецької мови в місті Тюбінген. Місто ну дуже красиве, навіть не сподівалась, що там так красиво. Робота полягала в прибиранні кімнат, митті посуду, допомоги на кухні та сервіруванні столів. Робота не важка, без податку виходило 9,20Є за годину. Повезло, що наше житло було поряд із готелем. Кожного ранку і вечора по дорозі на роботу і додому кайфували від краси міста. Єдиний жирний мінус – житло. Якість бажає кращого, але якщо порівнювати з нашими гуртожитками, то нам ще повезло. В кінці, аж не хотілось їхати додому) Рекомендую багато розпитувати за самих роботодавців, бо як зрозуміла, це одна з тих речей, за які компанія не може відповідати. Бо робота легка, а начальство строге. Я була прихворіла в один з днів і прийшлось працювати, тому що не відпустили додому.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 3 сентября, 2019 год
Доброго дня, Діано.
Ми вдячні Вам за Ваш відгук.
Такі відгуки, як Ваш, надихають нас ставати кращими.

Розчарування

Клієнт Отзыв написан 30 августа, 2019 год
Почну з плюсів, так як їх небагато : як би там не було, це гарна можливість заробити гроші. Все.
Мінуси:
- неорганізованість, ми до останнього не знали, коли будемо виїжджати, дізналися лише за декілька днів до від’їзду (то був зимовий семестр). До того ж всього вони організували трансфер - автобус, від якого не можна було відмовитись (100 євро), коли самостійно...  Читать отзыв
Почну з плюсів, так як їх небагато : як би там не було, це гарна можливість заробити гроші. Все.
Мінуси:
- неорганізованість, ми до останнього не знали, коли будемо виїжджати, дізналися лише за декілька днів до від’їзду (то був зимовий семестр). До того ж всього вони організували трансфер - автобус, від якого не можна було відмовитись (100 євро), коли самостійно можна було б достатися набагато швидше та дешевше!! До того ж деякі пасажири з цього автобусу напилися і їх стогнало прямо там, не надто приємна дорога
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 3 сентября, 2019 год
Доброго дня, шановний клієнт.
Дата виїзду зазвичай залежить від того, коли прийде Ваше запрошення. Якщо запрошення приходить з затримкою, ми намагаємось все організувати максимально швидко, щоб студенти не втрачали робочі дні і свій заробіток.

Стосовно трансферу - самостійно студенти добираються в різний час, що доставляє незручності роботодавцю.
Також, самостійно добратись дешевше можна лише тоді, коли Ви працюєте в великому місті. Якщо є пересадки, а це в 90 % випадків, то це виходить дорожче. А неприємні ситуації в дорозі могли статись з будь-ким.

Дякуємо за оцінку нашої роботи. Будемо працювати над її покращенням.

Рекомендую!

Ростислав Отзыв написан 30 августа, 2019 год
Вважаю за обов’язок написати відгук ,так як другий рік вже їжджу від даної компанії. Отже у 2018 мене підписав одногрупник поїхати на роботу в Німеччину. Довго не вагались так як ми були в них в офісі. Нас,як завжди, гарно запевнили що все буде гаразд. Коротко + та - . З плюсів: ми працювали(правда на полуниці фірма Glantz), заробили кошти, жили...  Читать отзыв Вважаю за обов’язок написати відгук ,так як другий рік вже їжджу від даної компанії. Отже у 2018 мене підписав одногрупник поїхати на роботу в Німеччину. Довго не вагались так як ми були в них в офісі. Нас,як завжди, гарно запевнили що все буде гаразд. Коротко + та - . З плюсів: ми працювали(правда на полуниці фірма Glantz), заробили кошти, жили в більш менш нормальних умовах. З мінусів : затримався виїзд на 4дня, роботодавець ставився до нас погано, бо там працювало багато поляків, які були в пріорітеті, робота була фізично тяжка. Одне радує що GotoGermany не продовжили з цією фірмою співпрацю.
По цьому досвіду ставлю ***
Цього року вже було веселіше. Я зразу сказав що не хочу поля. Мені запропонували мясокомбінат попередньо надавши контакти людей які вже там працювали взимку. Хочу підмітити що за цей час якість роботи виросла за це однозначно +. Хоть і я переживав , бо від людей які були на польських заводах такого типу чув що це жесть. Проте тут все було значно краще ніж на полуниці. Стабільна робота, нормовані вихідні, не було мінусів ні в роботі компані ні в німеччині, єдине це холод на самому заводі. Ще мені безкоштовно допомогли скасувати не використані дні з минулого року,щоб я потрапив саме на цю вакансію. Тому за цей рік *****. І в підсумку 4*,бо ще є куди рости.
P.S навіть не знав за існування цього сайту. Було цікаво почитати досвід інших людей. Шкода тих людей які не змогли поїхати, але я так зрозумів що Вам якусь частину вертають. Бо мій друг той,що їздив зі мною перший рік на полуницю втратив на схожій програмі, але в Америку 1100$
Достоинства:
  1. - перевіряють вакансії
  2. - чітко консультують
  3. - допомогли з ануляцією днів
Недостатки:
  1. - цього року з мінусами не стикався
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 3 сентября, 2019 год
Дуже дякуємо, Ростиславе, за Ваш відгук і за те, що обрали нас вдруге.
За останній рік ми справді зробили багато для того, щоб наші клієнти були задоволені.
Дякуємо за оцінку нашої роботи.

Робота на зборі

Тарас Отзыв написан 28 августа, 2019 год
З даною програмою знайомий вже давно. У 2017 році на своєму першому курсі їздив у Німеччину на роботу, на збір яблук. А у цьому році їзив з go to Germany на черешні. Маю з чим порівняти. Якість сервісу, клієнтоорієнтовність, житло, робота, доїзд. На першому курсі вибрав інакшу компанію, і у висновку пожалів. Про go to Germany можу зробити висновок, що...  Читать отзыв З даною програмою знайомий вже давно. У 2017 році на своєму першому курсі їздив у Німеччину на роботу, на збір яблук. А у цьому році їзив з go to Germany на черешні. Маю з чим порівняти. Якість сервісу, клієнтоорієнтовність, житло, робота, доїзд. На першому курсі вибрав інакшу компанію, і у висновку пожалів. Про go to Germany можу зробити висновок, що хлопці ще дуже навіть добре стараються робити свою роботу добре.
Житло мені цього року попалось дуже хороше. Жив в будинку на 8 людей, 2 душа і 2 туалети. Харчування було тричі в день. Не знаю, як так нам повезло. Виїжджали зі Львова, довезли під саму хату. Від будинку де жили добиратись до роботи було 20-25 хв велосипедом або машиною за 5-10 хв. Більшість часу ми їздили машиною, тому гріх жалітись. Трошки підівчив мови, познайомився з цікавими людьми і заробив грошей. Але в третє на збір вже не буду їхати) Вибирайте легші роботи.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 29 августа, 2019 год
Доброго дня, Тарасе.
Дякуємо, що обрали нашу компанію.
Нам дуже приємно читати такі відгуки від наших клієнтів.
Будемо раді бачити Вас наступного року, вже на іншій вакансії :)

Мій відгук

Мар'ян Отзыв написан 28 августа, 2019 год
Коротко і по суті. Про програму почув від брата, який їздив минулого року. Я ж поїхав цього, бо тільки поступив на перший курс. На фото і відео в брата були кращі умови житла, але важча робота. Я працював в цеху, пакувальником. Робота не з важких. Заробіток нормальний. Мої побажання – давайте більше варіантів для вибору вакансій, тому що моя вакансія...  Читать отзыв Коротко і по суті. Про програму почув від брата, який їздив минулого року. Я ж поїхав цього, бо тільки поступив на перший курс. На фото і відео в брата були кращі умови житла, але важча робота. Я працював в цеху, пакувальником. Робота не з важких. Заробіток нормальний. Мої побажання – давайте більше варіантів для вибору вакансій, тому що моя вакансія появилась і я з друзями майже всю кількість місць забрав. Я так розумію хороші вакансії розходяться, як гарячі пиріжки. І по-більше вакансій з мінімальним знанням мови – було би ідеально, а то не всі з моїх друзів знали англійську і німецьку.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 29 августа, 2019 год
Доброго дня, Мар'яне.
Ми візьмемо до уваги Ваші побажання.
Дякуємо за Ваш відгук.

все класно

Владислав Отзыв написан 26 августа, 2019 год
Взимку підписав договір з цією компанією, за три дні до початку роботи отримав запрошення і приїхав до Львова.Зі Львова нас завезли бусом до Берліну, а звідти нас забрав роботодавець. Працював в кафе на острові Пюль ще з двома дівчатами. За 2 з половиною місяці заробив 3 тисячі євро чистими. Житло було нормальне, двокімнатна квартира, дівчата жили окремо)) Окремо платили за...  Читать отзыв Взимку підписав договір з цією компанією, за три дні до початку роботи отримав запрошення і приїхав до Львова.Зі Львова нас завезли бусом до Берліну, а звідти нас забрав роботодавець. Працював в кафе на острові Пюль ще з двома дівчатами. За 2 з половиною місяці заробив 3 тисячі євро чистими. Житло було нормальне, двокімнатна квартира, дівчата жили окремо)) Окремо платили за інтернет, 10 євро в місяць і за прання, 1 євро за раз. Все було класно, німецьку підтягнув, вже планую поїхати наступного літа.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 29 августа, 2019 год
Доброго дня, Владиславе.
Дякуємо за позитивний відгук. Ми раді бачити задоволених клієнтів, сподіваємось на подальшу співпрацю.

Жахлива компанія, оминайте десятою дорогою

Гость Отзыв написан 26 августа, 2019 год
Будьте готові до того, що ви заплатите частину коштів, вам пообіцяють золоті гори, а потім за декілька днів до від'їзду зателефонують і скажуть "Роботодавець відмовився від вас", і ви втратите 30 євро, або ж навіть 100. Некомпетентні працівники, які не охоче відповідають у вайбері на Ваші запитання, за все відповідальність несете ВИ. А go to Germany лише відповідає за правильність...  Читать отзыв Будьте готові до того, що ви заплатите частину коштів, вам пообіцяють золоті гори, а потім за декілька днів до від'їзду зателефонують і скажуть "Роботодавець відмовився від вас", і ви втратите 30 євро, або ж навіть 100. Некомпетентні працівники, які не охоче відповідають у вайбері на Ваші запитання, за все відповідальність несете ВИ. А go to Germany лише відповідає за правильність надання КОНСУЛЬТАЦІЙНИХ послуг. Читаю що у багатьох людей така ситуація склалася, у Львові є кращі організації, які допоможуть знайти роботу за кордоном. Але не ця.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 29 августа, 2019 год
Доброго дня, Гість.
Справді, є такі випадки, коли роботодавець відмовляється від студентів по різних незапланованих причинах, на які ми не маємо впливу. Цього року ми мали справу з двома такими роботодавцями.
Скажіть будь ласка Ваше прізвище та ім'я, щоб ми мали змогу з Вами сконтактуватись і вирішити Ваші питання.

Ставьте цели на поездку

Владимир Отзыв написан 21 августа, 2019 год
Здравствуйте, меня зовут Владимир. Недавно вернулся с работы с Германии. Хочу поделится опытом сотрудничества с компанией go to Germany и самой работой. Не скажу, что все прошло супер гладко, но в итоге я не пожалел, что выбрал эту компанию и все-таки решил поехать в Германию на работу. Есть некие нюансы с которыми Вы можете столкнутся:
- Вас могут предупредить за...  Читать отзыв
Здравствуйте, меня зовут Владимир. Недавно вернулся с работы с Германии. Хочу поделится опытом сотрудничества с компанией go to Germany и самой работой. Не скажу, что все прошло супер гладко, но в итоге я не пожалел, что выбрал эту компанию и все-таки решил поехать в Германию на работу. Есть некие нюансы с которыми Вы можете столкнутся:
- Вас могут предупредить за несколько дней, что выезд буквально будет на днях. Как мне объяснили, такие ситуации случаются из-за того, что иногда приходится долго ждать приглашения от немецкой компании. И эти приглашения могут прийти сегодня на начало работа за 3-5 дней.
- Работы бывают разные, трудные и не очень. Я лично работал на фабрике возле Франкфурта(с локацией сильно повезло)). Собирал яйца и убирал. Не скажу, что было прям очень тяжело, но уставать успевал. Слышал от ребят, что были и по хуже вакансии, но и по лучше.

Лично я ставил несколько целей от этой поездки:
- Подучить немецкий язык
- Заработать денег
- Немного по путешествовать и получить новый опыт

Советы ребятам, которые планируют поехать с данной компанией:
Берите с собой друзей, так будет веселее (думаю это Вы и сами понимаете). Ставьте цель на поездку, чтобы не кататься просто так. Хотите выучить лучше язык? – Едите на выходных в город. Знакомитесь с разными людьми и общайтесь на немецком. Хотите заработать – Просите больше часов у работодателя.
Удачной каждому поездки.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 23 августа, 2019 год
Доброго дня, Володимир.
Ми дуже вдячні Вам за такий інформативний відгук.
Ми раді, що Ви досягли поставлених цілей в цій поїздці.
Дякуємо також за поради для наших наступних клієнтів.

Відгук щодо роботи компанії Go to Germany

Катерина Отзыв написан 21 августа, 2019 год
Їздила минулого року на вакансію офіціанта на кораблику. Мені особисто прийшли запрошення вчасно, зі мною постійно впродовж вакансії контактували менеджери, вакансія повністю відповідала тому, що мені розказували на початку, а також дуже пощастило з житлом. Витрачені кошти на вакансію я відбила і ще заробила собі непогано.
Дякую Go to Germany за вашу роботу. Щасти вам.
Їздила минулого року на вакансію офіціанта на кораблику. Мені особисто прийшли запрошення вчасно, зі мною постійно впродовж вакансії контактували менеджери, вакансія повністю відповідала тому, що мені розказували на початку, а також дуже пощастило з житлом. Витрачені кошти на вакансію я відбила і ще заробила собі непогано.
Дякую Go to Germany за вашу роботу. Щасти вам.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 23 августа, 2019 год
Дякуємо, Катерино, за Ваш відгук.
Ми щасливі, що наша робота приносить задоволення нашим клієнтам.

все хорошо

Даша Отзыв написан 20 августа, 2019 год
Меня зовут Дарина, работала в Бургер Кинге. В общем, могу сказать, что довольна поездкой на работу в Германию и самой компанией Go to Germany. Я рада, что у меня была такая возможность. Конечно же по началу было очень тяжело, потому, что, когда приехала куча незнакомых людей, немцев я сначала плохо понимала, хотя и изучаю немецкий в универе. Нужно было недельку...  Читать отзыв Меня зовут Дарина, работала в Бургер Кинге. В общем, могу сказать, что довольна поездкой на работу в Германию и самой компанией Go to Germany. Я рада, что у меня была такая возможность. Конечно же по началу было очень тяжело, потому, что, когда приехала куча незнакомых людей, немцев я сначала плохо понимала, хотя и изучаю немецкий в универе. Нужно было недельку адаптироваться пока вошла в график работы. Но прошло немного времени и втянулась, особенно когда получила первую ЗП)))) Начала планировать на что ее потрачу)) Хоть я и знаю немецкий, не сразу решилась поехать, родители сомневались, переживали, что компания кинет, но хорошо, что все обошлось)))
Недостатки:
  1. стоимость услуг и транспорта
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 23 августа, 2019 год
Доброго дня, Дарино.
Ми раді, що Ви все таки наважились скористатись нашими послугами і не пошкодували.
Дуже дякуємо за Ваш відгук.

Обіцяють багато, але замовчують про реальність яка може статись.

Гость Отзыв написан 18 августа, 2019 год
Мій досвід співпраці з Go to Germany
Все почалось з того що був березень і я з подругами вирішили шукати роботу, звернулись до цієї фірми, нам запропонували вакансію на шоколадну фабрику, вирішили ризикнути, так як кошти за вакансію не малі. Оформивши всі документи, ми мали очікувати наші запрошення.
15 липня - дата яка зазначена в договорі як початок...  Читать отзыв
Мій досвід співпраці з Go to Germany
Все почалось з того що був березень і я з подругами вирішили шукати роботу, звернулись до цієї фірми, нам запропонували вакансію на шоколадну фабрику, вирішили ризикнути, так як кошти за вакансію не малі. Оформивши всі документи, ми мали очікувати наші запрошення.
15 липня - дата яка зазначена в договорі як початок вакансії, нас мало їхати 4 подруги. Очікували ми запрошення довго, липень місяць а запрошень так і немає і нічого не чути за них. Ну чекаємо далі, 2 подругам нарешті прийшло запрошення і вони вчасно виїхали і вже 15 були на роботі. Тобто мало їхати 50 осіб - 36 поїхало а 14 ні. Нам 2 і всім іншим сказали чекати далі бо наші запрошення затримуються, все було б добре якби не пройшов тиждень, а потім і другий, і третій а запрошень так і немає. Ми звісно ж майже кожного дня зв’язувались в вайбері з менеджером але відповіді одні і ті самі що запрошення ще не прийшло, все залежить не від них а від німецької біржі праці, що вони не можуть ніяк вплинути на процес, і що потрібно ще трішки почекати. А скільки ще можна чекати, коли літо йде, роботи немає, і замість того щоб шукати іншу роботу ми сидимо і кожен день чекаємо. Мало того, що коли ми подавали на вакансію то уточнювали за ті запрошення, і казали те що для нас саме головне їхати 4 разом і жити разом, і нас запевняли що літо в нас буде круте і що буде час і для роботи і для відпочинку, що запрошення не затримаються, бо ми рано подаємо документи і часу достатньо для того щоб вони прийшли.
Ладно, щас не про це, а про те чи дочекались ми? Так. Дочекались. Ось і настав цей день, звонить мені мій менеджер і те що я чую шокувало мене. Вам прийшло відмовлення в запрошенні , нерви нереальні! Як відмовлення? Чому? Якщо документи подавали всі разом і всі однакові? Чому іншим прийшло, а мені відмовлено? На що відповідь, що вони незнають чому відмовлено, що в документі не пише. Я відразу запитала за подругу, тут все ж таки краще бо їй прийшло. І відразу мені запропонували повернути кошти, і чи я не хотіла б на іншу вакансію на інший період, я відмовилась навіщо мені ті нерви з запрошеннями. Тобто це виходить вже з 14 - 9 прийшло, 3 відмовлення а інші відмовились раніше, не захотівши чекати. Якось так, якщо я не помиляюсь було. І тут мені прийшла думка що потрібно щоб мені скинули документальне підтвердження що мені відмовлено в запрошені. І як ви думаємо що далі? Звісно ж. Його не було. Тому що мені трошки прибрехати, не знаю чому так, але це сталось. Замість того щоб сказати що запрошення моє ще не прийшло, мені сказали що мені відмовлено в ньому. Мене це все злить капець як. Я сказала що гроші повертати поки не хочу а в мене є ще час щоб чекати, поки група яким прийшло не поїде на роботу. А що ж сталося з тими кому навіть і прийшли запрошення? Думаєте вони відразу поїхали на роботу? Звісно ж ні, вони ще дома цілий тиждень просиділи а потім вже поїхали. Так ось, до чого я веду, що навіть якщо прийшло запрошення не факт що відправлять через два - три дні, відправляють тоді коли дозволить роботодавець і всім начхати що термін вакансії давно почався і підходить до закінчення. Що ми маємо з цього? Подруга поїхала, я ні , довелось повертати кошти. При поверненні коштів знімають 30 євро ніби за їхні послуги, хоча в договорі ні за які 30 євро не вказано, вказано трохи інше. Договір складений продумано, але якщо почати в тому лазити, вивчати, і якщо задіяти суд, то є ймовірність що вам повернуть всі кошти і навіть якусь компенсацію, але навіщо це мені було, я хотіла просто повернути свої кошти і хай вже з вирахуванням тих 30 євро але повернути і немати жодної справи з цією компанією. А щодо моєї подруги яка поїхала через місяць часу то її поселили в інший будинок від інших наших подруг, який знаходиться трохи далеко і ніякі прохання поселити разом не отримали втішний результат, хоч навіть вільне місце в дівчат в кімнаті було. Так що ми отримали з обіцяного? Я нічого. Добре що хоч дівчатам повезло і вони поїхати вчасно. Я тільки передала частинку всього що відбувалось, але ще було багато неприємних нюансів.
Звертаючись за пошуком роботи в Go to Germany, знайте що вам може повезти і ви поїдете і все буде круто, а може бути зовсім по іншому. Гарні відгуки тільки в тих, в кого не було проблем і поїхав вчасно, і хто не був в ситуації яка сталася з іншими.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 20 августа, 2019 год
Шановний гість.
Перш за все дякуємо Вам за детальний опис Вашої ситуації.
Справді був такий випадок з даною вакансією цього року. Запрошення отримали не всі студенти. Деяким ЦАФ (біржа праці Німеччини) відмовила. На це наша компанія ніяк не може повпливати, так само, як і на тривалість обробки документів. Дату початку роботи теж вказує роботодавець відповідно до його планування.
Нам дуже шкода, що у вас сталась така ситуація. Зі своєї сторони ми можемо запропонвати лише повернення коштів, або вибрати вакансію на інший період, так як на інші фактори ми, на жаль, впливу не маємо.
Ми детально проаналізуємо даний випадок, щоб наші студенти в подальшому не попадали в такі ситуації.

МОШЕННИЧЕСТВО

Артем Отзыв написан 18 августа, 2019 год
УЖАСНАЯ компания, уже почти месяц жду возврата денег за вакансию. На мои сообщения не отвечают. Не ведитесь на этот лохотрон им вообще по барабану на своих клиентов, главное что бы им деньги заплатили... УЖАСНАЯ компания, уже почти месяц жду возврата денег за вакансию. На мои сообщения не отвечают. Не ведитесь на этот лохотрон им вообще по барабану на своих клиентов, главное что бы им деньги заплатили...
Достоинства:
  1. Единственный плюс это консультант Андрей
Недостатки:
  1. Огромный минус консультант Илона который ужасно справляется со своей работой!
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 20 августа, 2019 год
Доброго дня, Артем.
Це питання вже передане у відповідальний відділ. Найближчим часом Ваші кошти будуть повернені.
Просимо вибачення за затримку.

Хороший досвід і можливість заробити

Максим Отзыв написан 13 августа, 2019 год
їздив від цієї компанії в Німеччину другий раз. Не можу сказати що все було ідеально в 2 поїздках. Були деякі проблеми з затримкою запрошень на тиждень часу чи в першій поїздці з дорогою, яка коливалась від 80-135 євро.Але роботодавці попались нормальні, давали аванси, і додаткові години роботи, через що я двічі привіз непогані кошти, і не шкодую що поїхав. Ціни...  Читать отзыв їздив від цієї компанії в Німеччину другий раз. Не можу сказати що все було ідеально в 2 поїздках. Були деякі проблеми з затримкою запрошень на тиждень часу чи в першій поїздці з дорогою, яка коливалась від 80-135 євро.Але роботодавці попались нормальні, давали аванси, і додаткові години роботи, через що я двічі привіз непогані кошти, і не шкодую що поїхав. Ціни в компаніїї трохи високі як на мене але така ціна і в інших компаній. Добре тим, що ти можеш вибрати вакансію з кількох запропонованих, і як я зрозумів після 1 поїздки, краще заздалегідь бронювати вакансію, як тільки з’являються. Ще один + компанії в тому, що я привів кількох друзів, за що отримав знижку 120євро знижки на вакансію, і ціни не змінюються в компанії, якщо вибрав вакансію вартість якої 400євро, то ціна залишиться не змінною навіть якщо в Вас не вийде поїхати на цю вакансію і запропонують іншу. Моя оцінка 4 з 5. Якби не затримки запрошень та вчасність інформування зі сторони менеджерів з сервісу, поставив би 5. Сервіс потрібно покращувати, щоб не в останні дні дзвонили і говорили: через 2 дні виїзд зі Львова, а я з Франківська.
Достоинства:
  1. - можна обирати вакансії
  2. - бонус за те, що привів друга :)
  3. - можливість заробити гроші
Недостатки:
  1. - затримка запрошень
  2. - вартість послуг
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 14 августа, 2019 год
Доброго дня, Максим. Дякуємо Вам за довіру і за те, що скористались нашими послугами.
Ми постійно працюємо над тим, щоб покращувати якість наших послуг і Ваші відгуки в цьому нам допомагають. Сподіваємось побачити Вас і наступного року серед наших студентів.

Аферисты чистой воды

Гость Отзыв написан 9 августа, 2019 год
Пообещали трудоустроить, договор ни о чем, информационные услуги, деньги не возвращают, кормят завтраками, как доберусь до них, передам благодарность при личной встрече. Полный развод! Мошенники такие, что Бендер тихо курит в сторонке Пообещали трудоустроить, договор ни о чем, информационные услуги, деньги не возвращают, кормят завтраками, как доберусь до них, передам благодарность при личной встрече. Полный развод! Мошенники такие, что Бендер тихо курит в сторонке
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 14 августа, 2019 год
Шановний гість! Напишіть будь ласка своє ім'я та прізвище, щоб ми мали можливість з Вами звязатись та вирішити Ваші запитання.

Допоможіть

Андрій Отзыв написан 7 августа, 2019 год
Ставлю чотири зірки,щоб нікого не образити. Я реально не можу зрозуміти і визначитись, мені пропонують вакансію на зимовий період на якій ще ніхто не був, це зі слів менеджера.так як я хочу їхати з дівчиною кошти доведеться заплатити немалі, тому мені важко здійснити вибір. З одного боку я дивлюсь ютуб канал там реальні відео де дофіга студентів,які поїхали і вроді...  Читать отзыв Ставлю чотири зірки,щоб нікого не образити. Я реально не можу зрозуміти і визначитись, мені пропонують вакансію на зимовий період на якій ще ніхто не був, це зі слів менеджера.так як я хочу їхати з дівчиною кошти доведеться заплатити немалі, тому мені важко здійснити вибір. З одного боку я дивлюсь ютуб канал там реальні відео де дофіга студентів,які поїхали і вроді все гаразд.розумію що негативу ніхто не буде висвітлювати,але і не скажеш що аферисти. Тут читаєш коменти і складається враження,що усіх кидають, але так як я проаналізував коменти, то негативні в основному залишили ті хто не скористався,або не зміг скористатися послугами!! Напишіть будь ласка свої телефони ті хто все таки поїхав, щоб я зміг дізнатись як складалась подальша співпраця зі слів самого студента.дякую
Достоинства:
  1. Молодці що ведете ютуб канал, дуже цікаво і інформативно.
Недостатки:
  1. З відгуків з цього сайту склалось враження,що є ще над чим працювати, і все таки старатись в разі відмови повертати усю сумму
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 14 августа, 2019 год
Доброго дня, Андрію. Щоб розвіяти Ваші сумніви ми запрошуємо Вас до нас в офіс. Також можете відвідати нашу інстаграм сторінку, ми часто висвітлюємо фотографії студентів, які поїхали в Німеччину через нашу компанію. Там є посилання на їх сторінки. З ними Ви також можете поспілкуватись.

Наша адреса: м. Львів, вул. Могильницького 28.
Наш інстаграм:https://www.instagram.com/gtg.student/?igshid=cpas4pcj23nh

в кінці березня підписався поїхати на клубніку

Василь Отзыв написан 6 августа, 2019 год
Бачу появилось трохи відгуків, бо я коли минулого року думав чи їхати то ніде не міг знайти відгуків. Ніколи не писав, але працівники компанії до мене звернулись з проханням залишити відгук.
звернувся до компанії десь в січні цього року, довго вагався(кошти не малі) але все таки в кінці березня підписався поїхати на клубніку. Робота жесть просто, але перших 2 тижні,......  Читать отзыв
Бачу появилось трохи відгуків, бо я коли минулого року думав чи їхати то ніде не міг знайти відгуків. Ніколи не писав, але працівники компанії до мене звернулись з проханням залишити відгук.
звернувся до компанії десь в січні цього року, довго вагався(кошти не малі) але все таки в кінці березня підписався поїхати на клубніку. Робота жесть просто, але перших 2 тижні,... Читать отзыви

Go to Germany - шахраї з пустими обіцянками!

Соломія Отзыв написан 4 августа, 2019 год
Довелося мати справу з цією компанією ! Бо як і кожному студенту , поки є канікули , потрібні були гроші , на дуже невідкладні справи ! Я неймовірно надіялась на можливість поїхати і заробити гроші! Усе відбувалось у такому темпі : постійні дзвінки, милий голосочок ніби Ви попали в Рай, постійні пропозиції вакансій , а головне — ЩО МЕНІ ЯКНАЙШВИДШЕ...  Читать отзыв Довелося мати справу з цією компанією ! Бо як і кожному студенту , поки є канікули , потрібні були гроші , на дуже невідкладні справи ! Я неймовірно надіялась на можливість поїхати і заробити гроші! Усе відбувалось у такому темпі : постійні дзвінки, милий голосочок ніби Ви попали в Рай, постійні пропозиції вакансій , а головне — ЩО МЕНІ ЯКНАЙШВИДШЕ ВЖЕ ТЕРМІНОВО ПОТРІБНО ПРИЇХАТИ І ОПЛАТИТИ ВАКАНСІЮ, бо «її через 30 секунд може не стати» - і це потрібно було до них вже летіти , навіть якщо я перебувала у іншому місті. Усе було так привітно поки бабки не здерли . Далі пусті обіцянки - «ВИ В БУДЬ-якому випадку нічого не втрачаєте, якщо не знайдемо вакансію - усі гроші повертають !»
РЕЗУЛЬТАТ - приходить наша дата виїзду , ми «сидимо на валізах, скупились» , а до нас навіть ніхто не дзвонить.. минав тиждень, ми подзвонили самі - відповідь - «замовник не потребує вас на роботі , приїдьте в компанію, якщо хочете повернути бодай 100 євро»
Люди не відповідають за слова , обманюють , заробляють на будь-якій ситуації, і суперечать своєму договору!!!!!!
Діло піде в СУД, усі потрібні люди уже залучені
А ви , люди , не ставайте на наші граблі!!!!!!!
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 14 августа, 2019 год
Доброго дня, Соломіє. Для того, щоб ми мали змогу розібратись в даній ситуації, вкажіть будь ласка своє прізвище.
Ми дуже цінуємо наших клієнтів і працюємо над тим, щоб кожен з них залишився задоволеним.

Пусті обіцянки. Беруть гроші, а далі відтягують час і відмовляються повертати гроші

_oxana_ Отзыв написан 1 августа, 2019 год
Петиція по припиненню роботи Go to Germany та поверненню коштів готова — https://petition.president.gov.ua/petition/67510 Будь ласка, допоможіть повенути мої гроші та застерегти інших. Давайте разом заставимо їх відповідати за свої слова!
----
Мій відгук:
Три місяці тому знайшла цю компанію через рекламне оголошення в інстаграмі. зайшла на сайт. почитала відгуки. не могла зрозуміти, чи ті відгуки, які були хоча б...  Читать отзыв
Петиція по припиненню роботи Go to Germany та поверненню коштів готова — https://petition.president.gov.ua/petition/67510 Будь ласка, допоможіть повенути мої гроші та застерегти інших. Давайте разом заставимо їх відповідати за свої слова!
----
Мій відгук:
Три місяці тому знайшла цю компанію через рекламне оголошення в інстаграмі. зайшла на сайт. почитала відгуки. не могла зрозуміти, чи ті відгуки, які були хоча б трішки позитивними є правдивими?.. тепер точно розумію, що ні. це ще одна компанія, яка розводить людей на гроші. спочатку тобі обіцяють, що все буде швидко і легко. потім беруть оплату, підганяючи і говорячи, що мало часу, потрібно оформляти документи. далі, десь місяць взагалі нічого не роблять. і тільки після внесення половини суми вакансії, вони кажуть, що так як залишилось мало часу, запрошення може бути не готове. тобто до цього, цілий місяць вони абсолютно нічого не робили. а гроші то ти вже їм віддав. потім вони говорять, що ніби то роботодавець відмовмвся від частини студентів, і ця вакансія відпадає. особисто я одразу зрозуміла, що діла далі не буде. попросила повернути мені гроші. по договору, якщо я відмовляюсь після першої вакансії, вони мають повернути 100 євро. на що вони тільки через декілька днів відреагували, і не сказавши нічого на моє прохання повернути кошти, запропонували ще одну вакансію. просто сказали, що є одне єдине місце, спеціально для мене, і я знову маю дуже швидко вирішувати, бо залишилось мало часу. коли я спитала, чи це якось впливає на оплату, а точніше я запитала, чи ця вакансія теж оплачується. мені сказали, що ні. сказали, що все буде добре. документи готуються, нічого робити не потрібно, якщо щось треба буде, вони повідомлять. пройшов ще місяць.(третій) я неодноразово намагалась дізнатись, що мені потрібно буде для поїздки. як все відбувається, чи ми їдемо групою, як їдемо, коли… і так далі. мені або взагалі не відповідали, або просто пару речень кидали. мене це дуже обурювало. але я собі думала, гроші ж зберігаються, якщо що. що я втрачаю. якщо буде підозріло, просто відмовлюсь. потім було пару моментів, коли треба було дуже швидко і негайно заповнити якісь формуляри. зробити валютну карту, щоб мені на неї роботодавець скидав гроші. А вакансія Макдональдс. Я. Сама роблю собі карточку, для отримання зп. І висилаю свої реквізити роботодавцю. Це ж якийсь сміх. Я от просто зараз візьму і напишу всім макдональдсам в тому місті, про, яке вони мені говорили, і спитаю, чи вони знають про існування Go to Germany, думаю, навряд. До того цей формуляр був дуууже дивним. Після цього, минув мабуть тиждень, я декілька разів спитала, чи є якісь новини. А ще до цього просила, повідомити, про дату від’їзду мінімум за тиждень, так як я працюю, і не могла так просто кинути тут роботу. І от, 19 липня, о 17:52 мені менеджер в вайбері написала, що моє запрошення готове. і вийшла з онлайн. Все. Потім о 19:05 телефонує .якийсь хлопець, говорить, що моє запрошення готове, це Go to Germany, можна 21-го вилітати . Тобто через день. в неділю. бо 24-го вже початок роботи, а до цього треба заселитись. бо якщо я вчасно не заселюсь і пізніше почну працювати, то можливо будуть проблеми з орендарем квартири і роботодавцем. Тобто я мала зібратись за один день і вилетіти. Це якийсь абсурд. Я почала писати менеджеру, вона не з’являлась онлайн. Так як були вихідні, телефонувати їм не мало сенсу. І от з понеділка мене почали штурмувати, щоб я швидко оплачувала, отримувала запрошення і їхала. Можу сама маршрут зробити, можуть вони допомоготи. Як же ж це мило. А 12 тисяч гривень я вам за що оплатила? Так як запрошення вони дають після повної оплати і гарантій ніяких вони не дають. То звичайно я відмовилась оплачувати. Почала просити повернути половину моєї першої оплати, на що вони мені сказали, що це не можливо. Бо по договору, я їм заплатила спочатку за першу вавкансі. 100 євро, потім за другу теж 100. Хоча цього мені не озвучували жодного разу до цього. Тобто 6000 грн я оплатила внікуда. А ще я їм переводила 500 грн, за те, що вони мені поставили печатку, ніби я студент. Бо в моєму університеті відмовились ставити печатку на чужих документах. Ось так от працює ця фірма. Якщо це вам здається нормальним, то для мене ні. І я з цим миритись не буду. Тому, якщо ви також залишились незадоволеними їхніми послугами, давайте об’єднаємось, і покажемо, де раки зимують. Якщо у васє свої цікаві історії, пишіть мені на e-mail — obsluzhenoprokonsultirovano@gmail.com або на fb — https://www.facebook.com/oxana.udovenko буду штурмувати телеканали і можливо навіть міські органи, щоб повернути свої гроші та застерегти інших.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 14 августа, 2019 год
Доброго дня, Оксано. Так як кожна Ваша комунікація з нашими менеджерами є зафіксована в нашій системі, ми детально її перевірили і можемо Вам надати відповідь стосовно Вашого відгуку.
За умовами договору для того, щоб забронювати місце на певну вакансію клієнт повинен внести завдаток в сумі 200 євро. Так, як у Вас не було можливості оплатити цю суму відразу, ми пішли Вам назустріч та забронювали вакансію за 60 євро.
Після оплати ми тиждень намагались з Вами звязатись, щоб проконсультувати по докуменах, які потрібно зібрати та для перевірки рівня мови. Після перевірки мови виявилось, що Вашого рівня зовсім недостатньо для роботи на даній вакансії, хоча при бронюванні було обговорено, що Ви покращуватимете свої знання німецької. І тут ми знову пішли Вам назстріч, дали Вам час на те, щоб Ви підівчили мову. Натомість ми все таки відправили Ваші документи роботодавцю для виготовлення запрошення. Ви написали, що місяць часу ми абсолютно нічого не робили, так це тому, що запрощення на роботу виготовляється приблизно 6 тижнів.
На цю вакансію мало їхати шестеро студентів, з яких запрошення отримали четверо. Через те, що роботодавець не мав змоги чекати на виготовлення запрошень для інших студенток, Ви не поїхали на вакансію. В даній ситуації ми відразу Вам запропонували три альтернативи, одна з яких була ідентична Вашій вакансії, але без вимог до німецької мови, що Вам навіть більше підходило. На неї Ви погодились і за місяць Вам було виготовлено запрошення. Так, ми справді повідомили Вас про виїзд за кілька днів, у звязку з тим, що Ваше запрошення прийшло за кілька днів до роботи і ми відразу почали планувати виїзд. На цьому етапі Ви відмовились від співпраці з нашою компанією, що також негативно відобразилось на нашій подальшій співпраці з роботодавцем, ще й до того Ви вимагаєте повного повернення коштів? Повернення коштів в цьому випадку є неможливим, так як Ваше запрошення було оформлене та роботодавець чекав Вас на роботу.

Стосовно Вашої петиції хочемо сказати, що це для Вас трата часу, який Ви могли би використати з більшою користю, в Німеччині на вакансії, за яку Ви заплатили.
Ми в даному випадку зробили все, щоб Ви мали змогу поїхати. Ви цією можливістю не скористались.

У нас багато задоволених клієнтів

Представник компанії Отзыв написан 31 июля, 2019 год

Шукайте нас в інстаграмі gtg.student . Там багато цікавої інформації, вражень наших клієнтів від співпраці
Компания Go to Germany - У нас багато задоволених клієнтів
Шукайте нас в інстаграмі gtg.student . Там багато цікавої інформації, вражень наших клієнтів від співпраці

Шахраї ,обов"язково читайте!!!

замовник Отзыв написан 25 июля, 2019 год
Народ обов"язково прочитайте , щоб у майбутньому не мати проблем і вас не розводили на гроші!!!Нам з дівчиною пообіцяли чудову вакансію, все рекламували , заохочували , в будь якому випадку ви нічого не втрачаєте ,вам повернуть кошти і т.д....роботу знайшли ,коли ми мали їхати - казали запрошення затримується а потім відмовили , ну ми розчарувались , але що...  Читать отзыв Народ обов"язково прочитайте , щоб у майбутньому не мати проблем і вас не розводили на гроші!!!Нам з дівчиною пообіцяли чудову вакансію, все рекламували , заохочували , в будь якому випадку ви нічого не втрачаєте ,вам повернуть кошти і т.д....роботу знайшли ,коли ми мали їхати - казали запрошення затримується а потім відмовили , ну ми розчарувались , але що зробиш буває...і коли прийшлось до повернення грошей , то почались проблеми!Спочатку нам хотіли повернути тільки по 100євро(дали ми 200, як всім відомо, решту мали доплати при виїзді),а 100 собі привласнити , як тільки ми трохи огризнулись то вже 170, ХОЧА ПО договору мають повернути ВСІ! На даний момент ми з ними сперечаємось і якщо не віддадуть то позовна заява вже написана залишилось тільки підписати , ця справа вже розглядається в суді: нам говорять , що нам надали послуги і з кожного хотіли як я вже і казав стягнути по 100 євро-уявляю скільки людей так втратили свої гроші не читаючи уважно договір ,але вони всеодно хочуть привласнити по 30 євро!Результат цього всього -ми не отримали нічого, а компанія так чи інакше намагається з нас здерти майже 2000грн. не знаю які в них зараз договори , але стосовно нашого договору , ми маємо право повернути всю суму, тому люди читайте уважно свої договори , бо вас в будь-якому випадку будуть старатись розвести на гроші !!!А краще не мати справу з цими шахраями , я вже цікавився є купа по -перше надійніших , а по-друге дешевших компаній!
Достоинства:
  1. все що вміють , це себе рекламувати, але це все не відповідає дійсності
Недостатки:
  1. ненадійність
  2. багато говорять , але все далеко не відповідає дійсності
  3. Говорять тільки плюси ,про мінуси мовчать
  4. в будь -якому випадко будуть старатись з вас вибити гроші і потім якщо щось не так їх і зубами не так просто вирвати
  5. Одним словом не зв"язуйтесь з цими шахраями!

отзыв партнера

Anna Отзыв написан 18 июля, 2019 год
Вынуждена оставить свой отзыв полон разочарования, так как после увиденной красивой рекламы в интернете и многообещающего описания, казалось всё будет супер.... Но в рекламе забыли например вставить главный девиз руководителя: "Нам важно, чтобы у 98% наших довольных клиентов, всё было хорошо. А что будет с остальными, нас не волнует". То есть если Вы вдруг попали под 2%, и у Вас...  Читать отзыв Вынуждена оставить свой отзыв полон разочарования, так как после увиденной красивой рекламы в интернете и многообещающего описания, казалось всё будет супер.... Но в рекламе забыли например вставить главный девиз руководителя: "Нам важно, чтобы у 98% наших довольных клиентов, всё было хорошо. А что будет с остальными, нас не волнует". То есть если Вы вдруг попали под 2%, и у Вас возникли проблемы, Вам никто не поможет. Странно, но проблемы были почти у всех студентов, которых мы отправили через эту фирму. У одной из студенток, был очень агресивный работодатель, который выставил ёё за двери по необоснованным причинам. Поддержки в такой ситуации у Вас не будет, я уже молчу об возмещении денег. Ещё хуже ситуация сложилась у нескольких студентов, которым уже оформлили документы, а потом сказали: "Работодатель передумал, Вы ему больше не нужны". Один из них прибыл по контракту на работу, а его выставили на улицу и сказали: "Ждите, пока мы всё выясним". После 20 дней бомжевания в Германии, так и ничего не выяснилось и ему пришлось занимать денег, чтобы вернуться домой. В этом случае тоже деньги не возмещают. В ообщем пока у Вас всё хорошо дома, фирма супер, если у Вас вдруг возникают проблемы или вопросы, то во первых, никому не дозвониться, так как рабочие часы ограничены. А если Вам это удалось, то максимум на что Вы можете рассчитывать это: "Ми вияснимо це питання" и ждите дальше неделями. Так же очень было тяжело решать все, так как по каждому вопросу нужно было обращаться к разным людям, которых за частую нету на рабочем месте и по этому Вам опять таки помочь никто не может. Лучше бы одного из многочисленных "компетентных" работников посадили на телефон на выходных, чтобы оказывать поддержку студентам во время пребывания в Германии. Вывод, на рынке есть фирмы по достойнее и человечнее!
Достоинства:
  1. хорошая реклама и на этом всё
Недостатки:
  1. -ненадежные работодатели и соответственно такие же вакансии
  2. -нету поддержки в экстренных ситуациях
  3. -некомпетентное руководство
  4. -запутанная коммуникация
  5. -безразличие работников
  6. -не несут ответственность за отправленных студентов

Все на уровнє

Гость Отзыв написан 9 июля, 2019 год
Не знаю в кого як, але я їздив 2 рази. Зараз якраз в Германії. І я задоволений роботу і рівнем організації. Канєшно були трабли але я то не беру до уваги Не знаю в кого як, але я їздив 2 рази. Зараз якраз в Германії. І я задоволений роботу і рівнем організації. Канєшно були трабли але я то не беру до уваги
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 14 августа, 2019 год
Дякуємо за відгук. Бажаємо Вам хорошої роботи[:yes:]

Привіт, хочу дізнатися чи з англ ви берете на роботу

Гість3 Отзыв написан 26 июня, 2019 год
Знайшов вихід на вас через борди, от і пишу, впродовж всього дня, надіюсь ви будете мати змогу відповісти. Дуже дякую! Знайшов вихід на вас через борди, от і пишу, впродовж всього дня, надіюсь ви будете мати змогу відповісти. Дуже дякую!



Компания Go to Germany

Компания Go to Germany
Чтобы добавить описание, напишите нам на обратную связь




Вам необходимо войти или зарегистрироваться
fullscreen
close