Компания Go to Germany отзывы

Отзывы клиентов, сотрудников, отзывы о работодателях
Компания Go to Germany
3.7 5
107 отзывов / 49786 просмотров
Важно! В целях актуальности, рейтинг и результаты отзывов, отображаемые на графике, вычисляются на основании 100 последних отзывов
Отзывы с пометкой "Проблема решена" не учитываются

Їздив на збір черешень

Кот Дмитрий Кот Дмитрий 29 июля, 2020 год
Шкода що деякі студенти не змогли поїхати.
Мені компанію порекомендував друг, який їдив минулого року. Тоді проблем в нього не було.
Цього літа наша вакансія теж затрималась на два тижні. Але зі мною весь час контактував менеджер і тримав мене в курсі всього. Зараз я працюю на черешнях. Роботи достатньо, платять за акорд, але кожен вид по різному оцінюється.... Читать отзыв
Шкода що деякі студенти не змогли поїхати.
Мені компанію порекомендував друг, який їдив минулого року. Тоді проблем в нього не було.
Цього літа наша вакансія теж затрималась на два тижні. Але зі мною весь час контактував менеджер і тримав мене в курсі всього. Зараз я працюю на черешнях. Роботи достатньо, платять за акорд, але кожен вид по різному оцінюється. В середньому заробляємо 80-100 євро в день.
Бажаю всім хто планував поїздку цього року отримати своє запрошення і поїхати заробити))

дали сертификат

Борис Борис 16 июля, 2020 год
Познакомился с этой компанией прошлым летом, когда провожал свою девушку на работу в Германию. Тогда мне не удалось поехать с ней, так я не знал языка, а девушка работала в кафешке официанткой. В этом году я учил немецкий, чтобы поехать на ту же вакансию. Мы оплатили залог 400 евро(по 200 с каждого), но из-за коронавируса от нас работодатель... Читать отзыв Познакомился с этой компанией прошлым летом, когда провожал свою девушку на работу в Германию. Тогда мне не удалось поехать с ней, так я не знал языка, а девушка работала в кафешке официанткой. В этом году я учил немецкий, чтобы поехать на ту же вакансию. Мы оплатили залог 400 евро(по 200 с каждого), но из-за коронавируса от нас работодатель отказался. Нам предложили вакансию на заводе, либо сертификат на 300 евро каждому. Мы выбрали сертификаты, так как это выгоднее.
Ситуация не из приятных, но к фирме пока претензий нет. Менеджеры всю информацию мне предоставляли, и работодатель все подтвердил.
Собираемся ехать зимой. Надеюсь, что поездка состоится.
Достоинства:
  1. Компетентные менеджеры
  2. Проверенная компания
Недостатки:
  1. Не состоялась поездка, но дали сертификат

Розводняк, не ведіться

Viktor Palamarchuk Viktor Palamarchuk 14 июля, 2020 год
Так почну з того ,що перед оплатою уточнив менеджера чи встигнуть зробити запрошення на що отримав відповідь:так 100%. Оплатив 200€ мав би їхати 07.06 пишу відгук 14.07 тобто півтора місяці пройшло .Не мало правда?Це при тому ,що робота сезонна і продовжити її нема можливості. І протягом цих півтора місяці вони робили лиш те що годували обіцянками щось типу: запрошення має... Читать отзыв Так почну з того ,що перед оплатою уточнив менеджера чи встигнуть зробити запрошення на що отримав відповідь:так 100%. Оплатив 200€ мав би їхати 07.06 пишу відгук 14.07 тобто півтора місяці пройшло .Не мало правда?Це при тому ,що робота сезонна і продовжити її нема можливості. І протягом цих півтора місяці вони робили лиш те що годували обіцянками щось типу: запрошення має бути от от на днях ну або ми продовжимо вам термін роботи .Зараз вони пропонують мені сертифікат на ту суму яку я передплатив і що саме смішне якщо хочеш обрати вакансію на наступний рік тоді скидай ще 200
Достоинства:
  1. Росказують красиво казки
Недостатки:
  1. Це лише казки

Обман, такой фирмы не существует

Мария Мария 2 июля, 2020 год
Компании нет в реестре, ее не существует как юридическое лицо ! У вас договор с ФОП , исполнитель не будет с вами обсуждать условия договора , в договоре четко написано , вам никто ничего не обязан , информацию которую они предоставляют , она НЕДОСТОВЕРНАЯ и четко пишут это в договоре и то что уедете этим летом никто не гарантирует .... Читать отзыв Компании нет в реестре, ее не существует как юридическое лицо ! У вас договор с ФОП , исполнитель не будет с вами обсуждать условия договора , в договоре четко написано , вам никто ничего не обязан , информацию которую они предоставляют , она НЕДОСТОВЕРНАЯ и четко пишут это в договоре и то что уедете этим летом никто не гарантирует . Не бронируйте вакансию , не платите деньги, вам их потом не вернут . Те вакансии что на сайте там нет конкретики ,а потом те что вам отправляют тоже нет ничего чёткого , все на словах менеджера, в суде потом вы только договор покажете ( а в договоре написано , мы не несём ответственность за предоставленную информацию , то есть если мы вас обманем , вы к нам притензий не имеете ( кто и что за работодатель и юридический адрес его вам никто не скажет )
Ребята я попала на 5800 грн и мне деньги не вернут ! Я вас очень прошу не платите им деньги за ранее, люди поехали зарабатываю 20 € в день , это хорошо если поехали . Даже если у вас написано , что деньги возвращают , они их не вернут так как в форс мажорах написано ( не возвращать деньги , так как эпидемия )
Недостатки:
  1. Обман и аферисты

Не рекомендую цю компанію. Кинули на гроші.

Волод Решет Волод Решет 12 июня, 2020 год
Не рекомендую цю компанію. Кинули на гроші.
Я не є студентом (закінчив в 2016) і з цього приводу задав питання менеджеру. А саме, чи зможу я скористатися вашою програмою? Отримав відповідь що ніяких проблем, лише потрібно отримати печатку в своєму університеті. Щоб почати збір документів, потрібно внести передоплату в розмірі 100-та євро, гроші відправив. В університеті отримав відмову, тому... Читать отзыв
Не рекомендую цю компанію. Кинули на гроші.
Я не є студентом (закінчив в 2016) і з цього приводу задав питання менеджеру. А саме, чи зможу я скористатися вашою програмою? Отримав відповідь що ніяких проблем, лише потрібно отримати печатку в своєму університеті. Щоб почати збір документів, потрібно внести передоплату в розмірі 100-та євро, гроші відправив. В університеті отримав відмову, тому що виявилося, що їм доведеться підробляти документи, нібито я проходжу зараз навчання і є студентом. Ніхто про це мене не попередив, а підробляти документи і порушувати закон я не хочу. Пояснив ситуацію менеджеру і попросив повернути гроші, на що отримав відмову.

Не рекомендую данную компанию. Кинули на деньги.
Я не являюсь студентом (закончил в 2016) и этот вопрос уточнил у менеджера. А именно, смогу ли я воспользоваться вашей программой? Получил ответ что никаких проблем, всего лишь нужно получить печать в своем университете. Чтобы начать сбор документов, нужно внести предоплату в размере 100-та евро, деньги отправил. В университете получил отказ, так как оказалось, что им придётся подделывать документы, якобы я прохожу сейчас обучение и являюсь студентом. Никто об этом меня не предупредил, а подделывать документы и нарушать закон я не хочу. Объяснил ситуацию менеджеру и попросил вернуть деньги, на что получил отказ.

Робота на Subway

Nikol Nikol 5 мая, 2020 год
Їздила від цієї компанії взимку на Subway. Працювала на кухні. Оплата була погодинна.
Робочих годин маловато, понаднормових не давали, бо не було багато роботи. В середньому працювала по 40 годин в тиждень. Зарплата в місяць була десь 1500 євро, але знімали 300 євро за житло і 100 за харчування.
Поїздкою задоволена, компанію рекомендую.
Достоинства:
  1. Приємний менеджер та гарно організована поїздка
Недостатки:
  1. Не замітила

М‘ясний завод

Тарас Савчук, Львів. Тарас Савчук, Львів. 5 февраля, 2020 год
Вчора бук останній робочий день в Німеччині і я вирішив написати відгук про вакансію і роботу go to germany.
Загальне враження позитивне тому всім хто вагається скажу їдьте, поки маєте можливість! Це мегадосвід пожити в такій країні, попрацювати на таких крутих підприємствах і познайомитись з німецьким менталітетом.
Про вакансію. Почну з відмінності між тим, що казали менеджери:
-... Читать отзыв
Вчора бук останній робочий день в Німеччині і я вирішив написати відгук про вакансію і роботу go to germany.
Загальне враження позитивне тому всім хто вагається скажу їдьте, поки маєте можливість! Це мегадосвід пожити в такій країні, попрацювати на таких крутих підприємствах і познайомитись з німецьким менталітетом.

Про вакансію. Почну з відмінності між тим, що казали менеджери:
- якщо вам сказали, що умови житла дуже класні, це не означає, що ви будете жити в хоромах. Класні умови - це коли на кухні є холодильник і плита, а стіл і крісла - це розкіш. Їжу потрібно нести з собою в кімнати.
- Інтернет був, як менеджери і обіцяли. Але ніхто не казав, що за нього потрібно платити, 10 євро - якщо сидиш з телефону і 15 - якщо з ноутбука (як на мене це дуже дивно...)).
- 70 км до Штутгарта - це не означає, що ти зможеш їздити туди на вихідні. Поїзд до міста коштує 49 євро. І це тільки в одну сторону.
- роботодавець надав автомобіль для доїзду на роботу, але права водійські мають лише два хлопці, відповідно якщо їх обох поставили на першу зміну, то доїжджати на другу нам потрібно самостійно.

Це насправді дрібниці, але такі дрібниці можуть зіпсувати загальне враження про роботу компанії.
Ті мінуси я описав для того, щоб компанія звернула увагу та виправила їх.
А за круті канікули я дякую.
Шкода, що не скористався цією програмою раніше.

Не кидають!

Гость Гость 13 января, 2020 год
Ми з другом зараз перебуваємо в Німеччині на роботі, працюємо на заводі м’яса (курятина)
Роботою задоволені, і умовами житла теж. Все подобається.
Рекомендую всім дану компанію, хоча ціни і високі, але не кидають
Дякую нашому менеджеру Наталі, яка нам допомагає

Очень долго делают приглашения!!

Гость Гость 12 января, 2020 год
Должен был работать уже с 3 января, так только вчера сказали, що приглашения сделали. Хотя документы свои я отправил им еще в октябре. В итоге пропускаю почти две недели, а это пол месячной зарплаты.
Нужно быстрее начинать подготовку документов, чтоб не было задержек.

Відгуки задоволених студентів.

Команда Go to Germany Команда Go to Germany 9 января, 2020 год
Залишаємо Вам відгуки задоволених клієнтів. Більше Ви можете знайти на нашій інстаграм-сторінці.
Також Ви побачите багато фотографій наших студентів, з якими Ви можете поспілкуватись особисто та задати всі питання, що Вас цікавлять.
Не чекайте, дійте!
Команда Go to Germany :)

Легальна робота

Артур Головко Артур Головко 7 января, 2020 год
Великий плюс, що дають запрошення перед поїздкою в Німеччину. В запрошенні вказано фірму на якій я працюю і моє ім’я. Про вакансію також розказують все що мені потрібно знати.
Допрацювати треба над загальними запитаннями прожиття в німеччині.
Наприклад в нас на житлі не було Інтернету і я не знав, яку картку купити, щоб був нормальний інтернет. В результаті витратив... Читать отзыв
Великий плюс, що дають запрошення перед поїздкою в Німеччину. В запрошенні вказано фірму на якій я працюю і моє ім’я. Про вакансію також розказують все що мені потрібно знати.
Допрацювати треба над загальними запитаннями прожиття в німеччині.
Наприклад в нас на житлі не було Інтернету і я не знав, яку картку купити, щоб був нормальний інтернет. В результаті витратив на сім картки 50 євро, а інтернет був жахливий.
Загальне враження про роботу з цією компанією - 4 з 5.

Чесна фірма

Гость Гость 4 января, 2020 год
Рекомендую до них звертатись по працевлаштуванню, бо це чесна фірма. Знаю багатьох, хто їздив через них і ще не було випадків, щоб вони когось кинули.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 7 января, 2020 год
Доброго дня. Ми дякуємо за Ваш позитивний відгук та запрошуємо Вас також взяти участь в нашій програмі.
Залишайте заявку на сайті, або пишіть нам в instagram:

https://www.instagram.com/gtg.student/
http://gotogermany.org/

Я дуже задоволена поїздкою!

Inna Inna 3 января, 2020 год
Мене звати Ніна і я хочу поділитись своїми враженнями від поїздки.
Поїздка в Німеччину цього літа - це найкраще, що зі мною траплялось. Я приїхала на крутезну роботу з дуже класними дівчатами, об‘їздила багато німецьких міст і цікавих місць і заробила грошей більше, ніж планувала. Все це завдяки компанії Go to Getmany і менеджерам, з якими я спілкувалась)))
Це... Читать отзыв
Мене звати Ніна і я хочу поділитись своїми враженнями від поїздки.
Поїздка в Німеччину цього літа - це найкраще, що зі мною траплялось. Я приїхала на крутезну роботу з дуже класними дівчатами, об‘їздила багато німецьких міст і цікавих місць і заробила грошей більше, ніж планувала. Все це завдяки компанії Go to Getmany і менеджерам, з якими я спілкувалась)))
Це неймовірний досвід і я хочу ще!! Вже забронювала вакансію на наступне літо в той самий готель, сподіваюсь буде ще крутіше)
Дякую всій команді Go to Getmany!
Вітаю вас з Новим роком і бажаю побільше задоволених клієнтів і цікавих вакансій:)
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 7 января, 2020 год
Доброго дня, Ніно.
Ми вдячні Вам за Ваш відгук.
Дуже приємно, що ми долучились до того, що Ваше літо було саме таким.
Сподіваємось, що наступна Ваша поїздка з нами буде ще кращою :)

Прийміть наші вітання зі святами також.

Робота на коров’ячій фермі

Володимир Володимир 25 декабря, 2019 год
Працював два місяці на фермі, доїв корів. Мені все обяснили і підготували до роботи. Робота виявилась вашчою ніж я думав і після роботи я просто приходив і лягав спати. Зарплата по документах була 1800 є в місяць але на руки давали тільки 1200.
Загалом вакансією і співпрацею з компанією я задоволений.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 7 января, 2020 год
Дякуємо, Володимире, за Ваш відгук.
Сподіваємось на подальшу співпрацю у наступному сезоні.

нормальна фірма

Гость Гость 22 декабря, 2019 год
Не можу нічого поганого сказати про цю фірму. Я працював від них в Німеччині цього літа на вакансія помічника на кухні в Бургер Кінгу. Звичайно моментами були непорозуміння, но менеджери постійно були на звязку і все порішали.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 7 января, 2020 год
Доброго дня.
Ми завжди працюємо над покращенням наших послуг тому наші менеджери завжди на звязку з клієнтами.

Дякумо за високу оцінку нашої роботи.

Коллективный отзыв)

Анастасия Ковальчук Анастасия Ковальчук 20 декабря, 2019 год
Цветочный привет вам из цветочной фабрики)
Мы сейчас работаем в Германии, нас 15 человек из Украины, мы все приехали от фирмы Go to Germany. Работа у нас вовсе не сложная, мы пересаживаем тепличные цвети в горшочки для продажи. Рабочих часов пока не много, приблизительно 35, но работодатель обещал, что после Рождества у нас будет по 40-45 часов в неделю.
Читать отзыв
Цветочный привет вам из цветочной фабрики)
Мы сейчас работаем в Германии, нас 15 человек из Украины, мы все приехали от фирмы Go to Germany. Работа у нас вовсе не сложная, мы пересаживаем тепличные цвети в горшочки для продажи. Рабочих часов пока не много, приблизительно 35, но работодатель обещал, что после Рождества у нас будет по 40-45 часов в неделю.
Жильё у нас отличное, мы все живем в 2-этажном доме, по 3-4 человека в комнате, все удобства есть(хозяйка дома даже принесла нам настольные игры, чтобы мы не скучали).
Коллектив у нас замечательный, работодатель, хоть и не говорит ни на английском, ни на русском, решил нам сделать экскурсию в их городке. Работники фабрики так же постоянно спрашивают, не холодно ли нам, знаем ли мы как купить проездные и т.д.
Вообщем мы, хоть и приехали две недели назад, уже в предвкушении того, что будет дальше

Щиро дякую компанії Go to Germany))

Мацько Марія Мацько Марія 15 декабря, 2019 год
Ви просто неймовірні, літо вже давно закінчилось, а я досі під враженнями від Німеччини!!!
Дякую Вам за підбір вакансії, за підготовку документів, за супровід до роботи і за те, що завжди питались і переживали як наші справи)
Однозначно рекомендуватиму вас своїм друзям))
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 16 декабря, 2019 год
Доброго дня, Маріє :)
Ми дуже раді отримати від Вас такий приємний відгук.
Ми стараємось для Вас і будемо раді працювати з Вами знову!

Воспользуйтесь лучше другим агенством !!!

Ирина Ирина 13 декабря, 2019 год
Наобещали работу и условия проживания нормальные . По факту приехали на место - условия проживания ужаснейшие . Никаких удобств (ни душа , ни туалета , ни кухни) . На звонки менеджеру - в ответ услышали : "Ну я позабочусь чтобы вам в комнату принесли микроволновку " . Но это и комнатой нельзя назвать . Конура . В результате пришлось вернуться... Читать отзыв Наобещали работу и условия проживания нормальные . По факту приехали на место - условия проживания ужаснейшие . Никаких удобств (ни душа , ни туалета , ни кухни) . На звонки менеджеру - в ответ услышали : "Ну я позабочусь чтобы вам в комнату принесли микроволновку " . Но это и комнатой нельзя назвать . Конура . В результате пришлось вернуться домой (5 дней в дороге туда , обратно ) . Они пообещали поменять контракт . В результате ни замены контракта , и ни копейки не вернули . Лучше не связывайтесь с этой компанией . ВНИМАТЕЛЬНО ЧИТАЙТЕ КОНТРАКТ .
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 16 декабря, 2019 год
Доброго дня, Ірино.
Вкажіть, будь ласка, ім'я та прізвище студента, про якого Ви говорите, та на яку вакансію їхав цей студент.
В нас в базі немає студентки Ірини, яка би передчасно поверталась з вакансії.

І так, звичайно, контракт потрібно читати уважно завжди, не залежно від того, з ким Ви плануєте співпрацю.
Наш контракт, який ми відправляємо на підпис студентам, не міняється під кожного клієнта, він є сталим і незмінним.
Тому це не правдива інформація, що Вам пообіцяли змінити контракт.

Вкажіть будь ласка дані, про які ми писали вище, щоб ми могли вирішити Вашу ситуацію.

Все круто!!!

Антон Антон 8 декабря, 2019 год
Мені все сподобалось, на роботу поїхав, заробив гроші, побачив Німеччину. Всі умови вакансії були такі, як розказували. Рекомендую
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 9 декабря, 2019 год
Ми дуже раді, Антон, що Ви задоволені поїздкою.
Ми стараємось для Вас :)

Дают не полную информацию о работе!!

Тоня Тоня 8 декабря, 2019 год
Студентка поехала,о вакансии говорили одно,а приехала вообще другое, менеджер Наталия плохо информирует,все вокруг и около,не связывается с студентами.Обещание,что в ночное время изредка работать будут,а ставят только в ночь,итд.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 9 декабря, 2019 год
Доброго дня, Тоню.
Для вирішення Вашого питання скажіть, будь ласка, Ваше прізвище та на яку вакансію Ви поїхали.


Ми звяжемось Вами та Вашим роботодавцем і зробимо все можливе, щоб покращити ситуацію.

Выбором данной компании довольна

Екатерина Пухова Екатерина Пухова 6 декабря, 2019 год
Работу предоставили, жильем обеспечили.
Мы работали в Макдональдсе в городе Мюнхен.
Работодатель молодой очень, старше нас на несколько лет) наверное по этому постоянно беспокоился о наших удобствах, для проезда на работу предоставил студентам из Украины две машины.
Зарплату выплатил вовремя, столько, сколько каждый проработал часов.
У меня выходило приблизительно 1500 в месяц, некоторые из нас работали больше... Читать отзыв
Работу предоставили, жильем обеспечили.
Мы работали в Макдональдсе в городе Мюнхен.
Работодатель молодой очень, старше нас на несколько лет) наверное по этому постоянно беспокоился о наших удобствах, для проезда на работу предоставил студентам из Украины две машины.
Зарплату выплатил вовремя, столько, сколько каждый проработал часов.
У меня выходило приблизительно 1500 в месяц, некоторые из нас работали больше и получали 1600-1650 в месяц. За жильё платили 290 евро в месяц.
На питание в Мюнхене нам хватало около 150 в месяц. И раз на день нам можно было кушать на работе, если мы в тот день работали.

Девочки из компании всегда были на связи, поэтому выбором данной компании довольна. Буду рекомендовать.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 9 декабря, 2019 год
Дякуємо Вам, Катерино, за гарний відгук та високу оцінку нашої роботи.

Нам дуже приємно читати такі відгуки :)

Робота на рибному заводі

Петро Петро 26 ноября, 2019 год
Працював на рибному заводі в Німеччині. Влаштувався через компанію Гов ту Джермані. Дорогувато але компанія надійна.
Робота складна але за тиждень втягнувся. В цеху дуже холодно було. температура до 5 градусів. Обіцяли понаднормові але роботодавець не давав. 40 год. в тиждень було максимум.
Житло нормальне. Якщо випадала денна зміна то давали безкоштовно обід.
Платили вчасно.
Компанію рекомендую.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 9 декабря, 2019 год
Дякуємо, Петро, за Ваш відгук та за рекомендації.
Нагадуємо, що в нас діє акція "приведи друга" і якщо до нас звертатимуться нові клієнти по ваших рекомендаціях, Ви отримаєте за них додаткові бонуси.

Робота на зборі яблук

Кирило. Кирило. 24 ноября, 2019 год
Працював на фермі недалеко від Дрездена. Працював по 9 год в день, два дні в тиждень вихідні.
Хто хотів той мав більше годин, роботодавець дозволяв.
В обов’язки входило не лише збирати яблука, але і підв’язувати дерева, сортувати ті яблука, пакувати.
По грошах:
За вакансію заплатив 490 євро, за два місяці заробив 3300.
400 євро зняли за житло, 320 -... Читать отзыв
Працював на фермі недалеко від Дрездена. Працював по 9 год в день, два дні в тиждень вихідні.
Хто хотів той мав більше годин, роботодавець дозволяв.
В обов’язки входило не лише збирати яблука, але і підв’язувати дерева, сортувати ті яблука, пакувати.

По грошах:
За вакансію заплатив 490 євро, за два місяці заробив 3300.
400 євро зняли за житло, 320 - податок, на себе витратив приблизно 200. Дорога туди і назад вийшла по 100 євро.
Рахуйте самі, скільки реально заробити.

Маю досвід роботи по цій програмі з іншою фірмою, тому можу сказати, що роботою Go to Germany цілком задоволений. Єдине, що треба попрацювати над плануванням виїздів, так як все організовувалось в останній момент.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 9 декабря, 2019 год
Доброго дня, Кирило.
Ми вдячні Вам за високу оцінку та за детальний відгук.

Над плануванням виїздів ми працюємо, стараємось сплановувати виїзди швидше, щоб було комфортніше для нашиї клієнтів :)

Добре, що хоч не кинули!

Мирослав Мирослав 20 ноября, 2019 год
Цього літа їздив від цієї компанії на вакансію продавця морозива. Документи я відправив їм ще в березні, а запрошення отримав аж в кінці червня, за три дні до початку роботи!!
Моя знайома їхала від них на збір, то запрошення отримала за місяць після подачі документів, мені прийшлось чекати майже чотири.
Добре, що хоч взагалі відправили в Німеччину!
Недостатки:
  1. Дуже довго робили документи
  2. Пізно попередили про виїзд
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 9 декабря, 2019 год
Доброго дня, Мирославе.
Ми дякуємо Вам за Ваш відгук та оцінку нашої роботи.

Просимо вибачення за незручності.
Деякі моменти, як, наприклад, тривалість виготовлення запрошення залежить повністю від біржі праці Німеччини, тому на це ми повпливати не можемо.
Також виїзди ми можемо планувати лише після отримання документів, тому, як у Вашому випадку, все організовується в останній момент, бо інакше студенти втрачають робочі дні.
Для нас це також незручності.

Вакансия по уходу за растениями, возле города Констанц

Таня Колесник Таня Колесник 20 ноября, 2019 год
Меня зовут Таня. Я еду от этой компании зимой на уход за растениями.
На данном этапе мне все понравилось. Сначала общалась с менеджером Олесей, она мне рассказала о вакансии. Потом меня пригласили в офис для подписания договора, все объяснили, что меня интересовало.
Пока жду приглашения.
Возможно здесь есть ребята, которые тоже едут на эту вакансию? Или кто уже... Читать отзыв
Меня зовут Таня. Я еду от этой компании зимой на уход за растениями.
На данном этапе мне все понравилось. Сначала общалась с менеджером Олесей, она мне рассказала о вакансии. Потом меня пригласили в офис для подписания договора, все объяснили, что меня интересовало.
Пока жду приглашения.

Возможно здесь есть ребята, которые тоже едут на эту вакансию? Или кто уже был там и может по собственному опыту рассказать что там и как?
Отпишитесь пожалуйста, Буду рада пообщаться.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 9 декабря, 2019 год
Доброго дня, Таню.
Дякуємо за таку високу оцінку на цьому етапі нашої співпраці :)

Якщо Ви хочете отримати контакти студнтів, які вже їздили на наші вакансії, Ви можете на нашій інстаграм сторінці написати до будь кого з наших стдентів, чиї фотографії ми перепощуємо. Під кожним фото є посилання на автора.

А контакти тих, хто поїду з Вами, Ви зможете отримати в наших менеджерів після того, як прийдуть Ваші запрошення.

Відгуки наших клієнтів

Команда Go to Germany Команда Go to Germany 18 ноября, 2019 год
Заходьте на нашу intagram-сторінку, там є ще багато відгуків та фото наших клієнтів з Німеччини.

Итог моей работы в Германии

Гость Гость 10 ноября, 2019 год
Недавно вернулся с работы.
Работал упаковщиком, паковал разные корма для животных и т.д. Смена была +- 10 часов. Со мной на смене постоянно было 2-3 наших парня, что помогло легче привыкнуть к работе и обстановке в целом.
Жилье не плохое, лучше чем наши общаги.
Советую ехать с друзьями так будет намного веселее. Хотя и на месте есть возможность... Читать отзыв
Недавно вернулся с работы.
Работал упаковщиком, паковал разные корма для животных и т.д. Смена была +- 10 часов. Со мной на смене постоянно было 2-3 наших парня, что помогло легче привыкнуть к работе и обстановке в целом.
Жилье не плохое, лучше чем наши общаги.
Советую ехать с друзьями так будет намного веселее. Хотя и на месте есть возможность познакомится со студентами с разных регионов, сдружится.
Работодатель попался еще более менее, строг но в меру. Было несколько ситуаций, когда ребята халатно ставились к работе и он грозился их уволить, поэтому лучше не халтурить.
Если подытожить, то все вроде бы ок. Деньги свои отработал еще сверху забрал. Немножко по путешествовал, подтянул язык, зря время не потерял.
О фирме Go to Germany впечатления в основном остались хорошие.
Достоинства:
  1. много рабочих часов
  2. порядочный работодатель
  3. приятные менеджери София и Наталья
Недостатки:
  1. нельзя отказаться от трансфера от фирмы
  2. если случаются недоразумения с работодателем, очень долго длится решение вопроса со стороны фирмы
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 18 ноября, 2019 год
Доброго дня. Ми дякуємо Вам за Відгук про нашу роботу та нашу вакансію.
Ми працюємо над покращенням наших послуг та, зокрема, вказаних Вами мінусів.
Стосовно трансферу - то це є умовою більшості роботодавців, тому відмовитись від цієї послуги можна в пооиноких випадках і але це залежить від вакансії.
Що стосується тривалості вирішення питань, з нашої сторони - це тому, що ці питання спочатку надходять до відділу сервісу, потім до відділу роботи з роботодавцями, потім до самого роботодавця і так само назад. Тому ми просимо наших клієнтів дрібні запитання вирішувати на місці, або набратись терпіння. Ми зі своєї сторони будемо думати, як покращити цю процедуру.

Попрацюйте над плануванням поїздок.

Юля Гайдамака Юля Гайдамака 5 ноября, 2019 год
Цього літа працювала на заводі солодощів. В обов'язки входило пакувати цукерки в коробочки, що їдуть по конвеєру. Працювала півтора місяці, заробила 2350 євро, з них вирахували податок 230 євро. Житло надавав роотодавець, це був гуртожиток, де була купа поляків. Умови житла загалом хороші, в кімнатах жили по 4-5 дівчат, на поверсі була ванна кімната з трьома душовими і туалетами. Також... Читать отзыв Цього літа працювала на заводі солодощів. В обов'язки входило пакувати цукерки в коробочки, що їдуть по конвеєру. Працювала півтора місяці, заробила 2350 євро, з них вирахували податок 230 євро. Житло надавав роотодавець, це був гуртожиток, де була купа поляків. Умови житла загалом хороші, в кімнатах жили по 4-5 дівчат, на поверсі була ванна кімната з трьома душовими і туалетами. Також кухня зі всією технікою, додатково в кімнатах були міні-холодильнички.
Мінус в тому, що про виїзд мене попередили за три дні до від*їзду, а так як я з Полтави купити квиток на поїзд було нереально, прийшлось платити дорожче за дорогу і їхати автобусом.
Достоинства:
  1. - гарний заробіток
  2. - хороші умови житла
  3. - не важкі обов'язки
Недостатки:
  1. - організація виїзду
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 18 ноября, 2019 год
Доброго дня, Юліє.
Дякуємо Вам за відгук та за оцінку вакансії.
Просимо вибачення за незручності з виїзду. Цього року біржа праці виготовляла запрошення за кілька днів до дати початку роботи, про що ми відразу повідомляли Вас. На жаль, на цей фактор ми не впливаємо.

Класний сервіс, підтягнув мову і заробив гроші

Принь Віктор Принь Віктор 31 октября, 2019 год
Всім привіт! Ділюсь досвідом співпраці з даною компанією. Їздив два рази! Перший - BurgerKing Hamburg ,працював офіціантом, прибиральником, кухарем(якщо так можна назвати готовка бургергів і фрішки). Думаю усі здогадуються що це за робота тому одразу до плюсів та недоліків.Сама робота- вроді все норм, спочатку важко, але з часом втягуєшся. 1450€/міс теж приємно радує, колектив непоганий, житло було трохи далеко і... Читать отзыв Всім привіт! Ділюсь досвідом співпраці з даною компанією. Їздив два рази! Перший - BurgerKing Hamburg ,працював офіціантом, прибиральником, кухарем(якщо так можна назвати готовка бургергів і фрішки). Думаю усі здогадуються що це за робота тому одразу до плюсів та недоліків.Сама робота- вроді все норм, спочатку важко, але з часом втягуєшся. 1450€/міс теж приємно радує, колектив непоганий, житло було трохи далеко і стрьомнувате. Робота компанії 2018рік- менеджери старалися але були не докінця компетенті, наприклад не знали як мені добиратися з дому на роботу, і наплутали адрес самого закладу)). З плюсів усе решта відповідало дійсності. Другий раз їздив уже в МАК в Мюнхені. На роботі все насправді теж класно, до житла я уже високих вимог не ставив.а якість роботи компанії мене порадувала видно що покращуються і ціна на дорогу стала девше.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 18 ноября, 2019 год
Доброго дня, Вікторе.
Дякуємо Вам за відгук та за високу оцінку нашої роботи.
Ми справді постійно працюємо над покращенням якості нашої роботи, тому нам дуже приємно, що до нас студенти звертаються повторно.
Спасибі за довіру.
Компания Go to Germany
Компания Go to Germany
Рейтинг 3.7 из 5 на основании 107 отзывов

Работа за границей
We Wоrk
We Wоrk

Рейтинг: 4.7
52 отзыва
К.С.М. Консульт
К.С.М. Консульт

Рейтинг: 3
66 отзывов
Интернешнл клуб
Интернешнл клуб

Рейтинг: 4.3
256 отзывов
Home Hotel
Home Hotel

Рейтинг: 4
148 отзывов
Union Job
Union Job

Рейтинг: 4.2
48 отзывов
Europe Service
Europe Service

Рейтинг: 4.9
88 отзывов
OTTO Work Force Украина
OTTO Work Force Украина

Рейтинг: 3.9
197 отзывов


Продолжая посещение, вы соглашаетесь на использование файлов cookie и Политикой конфиденциальности
Принимаю