Компания Go to Germany отзывы

Отзывы клиентов, сотрудников, отзывы о работодателях
Компания Go to Germany
3.9 5
135 отзывов / 52480 просмотров
Важно! В целях актуальности, рейтинг и результаты отзывов, отображаемые на графике, вычисляются на основании 100 последних отзывов
Отзывы с пометкой "Проблема решена" не учитываются

Прийшов податок)))

Юрий Юрий четверг, 1 апреля
Минулого року працював від цієї компанії, в січні подався на повернення податку. Казали, що повернення може тривати до року, а повернули менше ніж за три місяці))
Дякую менеджерам за якісну роботу і за оперативність!!!

неплохой опыт

Ivan Bonchak Ivan Bonchak вторник, 30 марта
Сначала думал что развод на 200 евро но в 2020 в июле-таки пихав на завод мяса + недавно вернули налог так что решайте сами

Перший мій досвід роботи в Німеччині

Олег Олег четверг, 25 марта
Їздив за програмою для студентів на роботу в Німеччину від компанії Go to Germany.Отримав дуже крутий досвід роботи за кордоном.Нажаль не можу поїхати цього року,так як не являюся більше студентом.Рекомендую всім .

Ґо ту заробітки

Руслан Руслан вторник, 23 марта
Всім привіт) вперше вирішив поїхати на заробітки. Передився життя коваля і вирішив поїхати через цю компанію. Перше враження мені дуже сподоболась, до того мені менеджер запропонував скористатись можливістю зекономити. Суть така що студенти, які не змогли поїхати літом 2020 отримали сертифікат, і щоб допомогти їм його продати і відповідно повернути собі частину коштів, мені запропонували його купити. Тому і я... Читать отзыв Всім привіт) вперше вирішив поїхати на заробітки. Передився життя коваля і вирішив поїхати через цю компанію. Перше враження мені дуже сподоболась, до того мені менеджер запропонував скористатись можливістю зекономити. Суть така що студенти, які не змогли поїхати літом 2020 отримали сертифікат, і щоб допомогти їм його продати і відповідно повернути собі частину коштів, мені запропонували його купити. Тому і я суттєво зекономив майже 200€ і Оля яка мені продала сертифікат теж була щаслива. Тому поки все супер. Поїду вже на роботу обовязково напишу ще один відгук

Обережно шахраї!!

Бєліков Юрій Бєліков Юрій вторник, 23 марта
Доброго дня!
Хочу розповісти про компанію Go to Germani, яка пропонувала роботу в Німеччині з якою я заключив договір та заплатив 200 € за вакансію.Згодом вони написали, що роботи в Німеччині немає тому пропонуємо вакансії у Польщі, але такі вакансії, які я міг би знайти без їхньої допомоги та звіснож не за 200€.Пізніше взагалі перестали виконувати умови договору і припинили... Читать отзыв
Доброго дня!
Хочу розповісти про компанію Go to Germani, яка пропонувала роботу в Німеччині з якою я заключив договір та заплатив 200 € за вакансію.Згодом вони написали, що роботи в Німеччині немає тому пропонуємо вакансії у Польщі, але такі вакансії, які я міг би знайти без їхньої допомоги та звіснож не за 200€.Пізніше взагалі перестали виконувати умови договору і припинили контактувати зі мною.
Тому будьте обережними!

Повернувся податок

Oxana Oxana пятница, 12 марта
Подавала заявку на повернення податку та оплатила Ваші послуги в вересні 2020. Вчора повернувся податок. Дякую.

чудова можливість побачити іншу країну та заробити гроші

Ольга Ольга 10 марта, 2021 год
Влітку 2020 року їздила від компанії Go to Germany на вакансію збір полуниці, жалію що не маю такої можливості цьогоріч, так як вже не студентка.
Процес оформлення документів доволі тривалий, я дещо переживала з цього приводу, але в результаті все добре, всі документи були готові вчасно. Я сама із Києва, документи мені надіслали новою поштою, так як я вирішила... Читать отзыв
Влітку 2020 року їздила від компанії Go to Germany на вакансію збір полуниці, жалію що не маю такої можливості цьогоріч, так як вже не студентка.
Процес оформлення документів доволі тривалий, я дещо переживала з цього приводу, але в результаті все добре, всі документи були готові вчасно. Я сама із Києва, документи мені надіслали новою поштою, так як я вирішила добиратися самостійно літаком. В компанії мені підказали де можна знайти дешевші авіаквитки та пояснили як добратися від аеропорту до місця роботи.
По приїзду, працювати почала вже наступного дня, працедавцем був дуже приємний німець, постійно цікавився чи нормально нам працюється, ми часто з ним спілкувались на якісь особисті теми, підказував нам де можна краще скупитися на розпородажах і все таке). Коли їхав в магазин, міг запитати що ми хочемо, купував і привозив це, також ми самі після роботи ходили в магазин (2 км від дому), сподобалось те, що багато продуктів можна було купити набагато дешевше, якщо в них завершувався термін придатності.
Стосовно праці: це не було легко, але я звикла до такої роботи, ну і крім того мотивували гроші, адже чистими я отримала більше 1500 євро за місяць, за умови роботи 9 -10 год на день. Спочатку була зарплата 10 євро на год, але згодом мені підняли до 14 євро, так як я працювала швидко і якісно.
Вихідний день був один, і ми в цей день зазвичай їздили у місто, інколи наш працедавець навіть відвозив своєю машиною, а ми йому скидались по пару євро на бензин, ми жили за 40 км від Бремену, це неймовірно красиве портове місто.
В загальному, я залишилась дуже задоволена поїздкою, це була чудова можливість побачити нову країну та заробити хороші гроші, особливо як для студента)

Чому варто обрати Go to Germany для поїздки у Німеччину

Анастасія Анастасія 5 марта, 2021 год
Всім привіт! Розповім свій досвід роботи з агенціями по працевлаштуванню, в тому числі про Go to Germany.
Я вчусь на журналістиці, шукала роботу у Німеччині більше з професійної точки зору, щоб отримувати матеріал для своїх статей та портфоліо. У мене не було часу самостійно шукати роботу, хоча багато моїх знайомих робили це самі, тому я прийняла рішення знайти підрядника.... Читать отзыв
Всім привіт! Розповім свій досвід роботи з агенціями по працевлаштуванню, в тому числі про Go to Germany.
Я вчусь на журналістиці, шукала роботу у Німеччині більше з професійної точки зору, щоб отримувати матеріал для своїх статей та портфоліо. У мене не було часу самостійно шукати роботу, хоча багато моїх знайомих робили це самі, тому я прийняла рішення знайти підрядника.
Чому я хочу виділити саме GTG:

1. yesВони чесні . Насправді, перечитавши коменти майже в усіх можливих джерелах, мене здивувало те, що усі пишуть, що їх обманюють, але жоден не підтверджував цю інформацію нічим, отже - це вода.
А чесність їх закладається в тому, що особисто мені була надана максимальна інформація про можливі ризики, коли я бронювала вакансію восени, я хотіла поїхати якнайшвидше, але менеджери мене запевнили, що краще поїхати літом, бо на зиму запрошення можуть не надати. Інші б взяли гроші.
Також, вони враховують терміни подачі на запрошення і повідомляють реальну картину. В GTG мені сказали, що запрошення я отримаю не раніше травня, в той час Мавіста обіцяє запрошення протягом 14 днів

2 yes Ввічливі, приємні та доброзичливі менеджери, які завжди на зв'язку, при чому в будь-який час, навіть в неробочий, якщо термінове питання - вони відповідають. Приємно працювати з менеджером з продажу та сервісу. Особливо приємно, коли ти жартуєш, і вони сміються, а не сухо відповідають "тому що регламент".

3. yes Уважність до клієнта. Постійні розсилки, нагадування про те, що потрібно подати документи вчасно, не "забивають" на своїх клієнтів.

Як на мене, ці якості кожного менеджера окремо і компанії в цілому - дуже притягують.

Щодо інших компаній - у мене немає звички писати погані відгуки не скориставшись послугами, але в кожного є свої "косяки", і GTG є над чим працювати і куди рости.

Але я знаю, що обравши GTG - я не помилилась wink

Вакансії супер

Mykhailo Popovych Mykhailo Popovych 4 марта, 2021 год
Дуже хочу подякувати за професійну організацію всього процесу.Дякую компанії за круті враження,які я отримав на роботі в Німеччині.

Не вибирайте їх в ніякому разі!!!

Franko Mariia Franko Mariia 26 февраля, 2021 год
Якщо хтось наткнеться на дану компанію, ніколи не думайте через них їхати, а тим більш резервувати вакансію, таким чином оплачуючи завдаток!!!! З особистого досвіду вам раджу. Просиділа через них все літо, три разу відміняли виїзд, два рази змінювали вакансію, кінцевий результат дали мені сертифікат,яким я не могла скористатися.
Одного разу я поїхала від них, заплати не малу суму і нам... Читать отзыв
Якщо хтось наткнеться на дану компанію, ніколи не думайте через них їхати, а тим більш резервувати вакансію, таким чином оплачуючи завдаток!!!! З особистого досвіду вам раджу. Просиділа через них все літо, три разу відміняли виїзд, два рази змінювали вакансію, кінцевий результат дали мені сертифікат,яким я не могла скористатися.
Одного разу я поїхала від них, заплати не малу суму і нам перед виїздом сказали, що робота буде на 3 міс. а 1.5міс.
Вирішила в цьому році повернути податок, вартість 80євро даної послуги. Мені сказали що можу оплатити зі свого сертифікати, як результат сказали що потрібно ще надіслати 450грн, а потім що сертифікат який був на 400євро, з яких 200моїх, більше не повертається мені, так як ним(400євро) я оплатила послугу за 80євро. І ще не зрозуміло чи мені повернуть податок, називається потрать 400, а поверни 200 через рік.
Не ведіться на рекламу.

мой опыт с этой компанией

Алина Алина 4 февраля, 2021 год
Здравствуйте. Хочу поделиться опытом работы с этой компанией. Я должна была ехать на клубнику и малину летом этого года за 510 евро. Мне за неделю до выезда сказали, что приглашение еще не готово и скорее всего будет задержка с выездом. В результате задержка была на более чем три недели. Учитывая, что работа в общем длилась два с половиной месяца, то... Читать отзыв Здравствуйте. Хочу поделиться опытом работы с этой компанией. Я должна была ехать на клубнику и малину летом этого года за 510 евро. Мне за неделю до выезда сказали, что приглашение еще не готово и скорее всего будет задержка с выездом. В результате задержка была на более чем три недели. Учитывая, что работа в общем длилась два с половиной месяца, то такая задержка очень повлияла на сумму, которую мы там могли заработать. Перед выездом нам дали скидку на вакансию - это плюс, но на фоне общего заработка это почти не почувствовалось. Сейчас мне позвонили и попросили оставить отзыв и предложили вакансию на лето за 300 евро, но говорят, что если я куплю сертификат в их телеграмме, то вакансия мне может обойтись и 150. Предложение подкупает, однако за опыт этого года ставлю 3.

Читайте договір

Василь Василь 29 января, 2021 год
Їздив від цієї компанї влітку 2019р. Працював на полуниці. За трохи більше ніж два місяці привіз 5000€ чистими. Відповідно по приїзду забронював на літо 2020 так як був впевнений що все буде гаразд, але перед поїздкою нам сказали що підприємство закрили у звязку з коронавірусом, і це правда бо я мав контакти польського бригадира, який мені підтвердив цю інформацію. Я... Читать отзыв Їздив від цієї компанї влітку 2019р. Працював на полуниці. За трохи більше ніж два місяці привіз 5000€ чистими. Відповідно по приїзду забронював на літо 2020 так як був впевнений що все буде гаразд, але перед поїздкою нам сказали що підприємство закрили у звязку з коронавірусом, і це правда бо я мав контакти польського бригадира, який мені підтвердив цю інформацію. Я думав що мені повернуть кошти, але предстваники компанії посилались на пункт у договорі про форс мажор, згідно з яким послуга переноситься коли закінчиться карантин, в мому випадку це літо 2021. Я вже буду не студентом і не зможу поїхати. Добре, що мені позволили щоб замість мене поїхав мій знайомий, але тепер я читаю договори і Вам раджу

Все добре.

Юрий Юрий 25 января, 2021 год
Минулого літа їздив на збір полуниці і малини. Вакансія нормальна, роботодавець дуже хороша, їздила сама нам за продуктами, постійно цікавилась, чи нам достатньо роботи.
Ми працювали по 9-10 годин в день, з 5 ранку до 10-11 і з 3 дня по 7-8 вечора. Зарплата тоже мене влаштовувала. Я би ще раз поїхав на цю вакансію.
Достоинства:
  1. Зарплата
  2. умови роботи і житла
Недостатки:
  1. Не було інтернету

Супер можливість

Дарина Дарина 22 января, 2021 год
Дякую Андрію Раку за таку можливість попрацювати в Німеччині. Сподіваюсь, що у Вашої фірми справи підуть якнайкращеbombabomba

Робота в Німеччині

Андрій Андрій 18 января, 2021 год
Я дуже давно хотів поїхати в Німеччину на роботу, але було страшно. Це майже три місяці самому і я не знав мови. Тому це було важке рішення для мене. Цю компанію мені порекомендував друг, який вже їздив, і він хотів ще раз поїхати, тому ми поїхали разом. Я дякую компанії, що дала змогу поїхати з другом, ще й заробити гроші.... Читать отзыв Я дуже давно хотів поїхати в Німеччину на роботу, але було страшно. Це майже три місяці самому і я не знав мови. Тому це було важке рішення для мене. Цю компанію мені порекомендував друг, який вже їздив, і він хотів ще раз поїхати, тому ми поїхали разом. Я дякую компанії, що дала змогу поїхати з другом, ще й заробити гроші. Тепер планую ще одну поїздку в Німеччину, але вже у сферу обслуговування, щоб підтягнути свою німецьку. Дякую!!!

Податок...

Вікторія Вікторія 18 января, 2021 год
Майже рік чекала на повернення податку. Відправила документи в лютому минулого року, гроші прийшли в грудні перед новим роком. Приємний новорічний подарунок))
мінус зірочка за тривалість.

Найкращий досвід

Олег Ігорович Олег Ігорович 17 января, 2021 год
Чесно кажучи представники компанії мене попросили залишити відгук, хоть я і налаштовувся на це 2 тижні , але не міг цього не зробити. Тому що це був мій перший досвід роботи за кордоном і я залишився дуже задоволений. Рибний завод 2.5 міс. 5200€ + ще й обіцяють повернути податок, взагалі бомба.
Достоинства:
  1. Одні плюси
Недостатки:
  1. Довго чекав на відповідь на своє звернення

Повертав податок

Олесь Самойлов Олесь Самойлов 16 января, 2021 год
Доброго дня! Хочу розповісти про свій досвід роботи з компанією!
Повертав податок через цю компанію, менеджер гарно мене проінформувала, розповіла про можливі затримки у зв'язку з карантином, податок повернули через 6 місяців, впринципі я на це і розраховував. Повернув 450євро за 3 місяці роботи, сам би я не справився. Дякую компанії Go to Germany!!

Отличные вакансии!

Катя Катя 14 января, 2021 год
Спасибо команде go to germany за широкий выбор вакансий! Ехала в Германию не столько чтобы заработать, сколько практиковать язык, обращалась в разные компании, а кроме клубники и складов мне предложить ничего не могли. Очень рада, что нашла эту компанию. С моим немецким мне предложили вакансию в шикарном отеле на острове, постоянное общение с немцами, открыла много новых навыков у себя))... Читать отзыв Спасибо команде go to germany за широкий выбор вакансий! Ехала в Германию не столько чтобы заработать, сколько практиковать язык, обращалась в разные компании, а кроме клубники и складов мне предложить ничего не могли. Очень рада, что нашла эту компанию. С моим немецким мне предложили вакансию в шикарном отеле на острове, постоянное общение с немцами, открыла много новых навыков у себя)) Ну и конечно же очень даже неплохо заработала) Такого спектра разнообразия вакансий по моему опыту нет ни у кого! Поэтому если ищите интересную работу, а не только в грядках рыться - вам к ним)

danke schön go to germany ^_^

Робота з Go to Germany

Максим Максим 28 декабря, 2020 год
Друзі, звертаю вашу увагу на те, що мій відгук ніяк не пов'язаний з ситуацією, яка зараз відбувається в компанії і в німецькій біржі праці. Я їздив від них минулої зими на коров'ячу ферму. Доїння корів в Німеччині - це зовсім не таке як в Україні. Ферма повністю автоматизована, прям ловив кайф від роботи. Жив я в окремій кімнаті в гуртожитку... Читать отзыв Друзі, звертаю вашу увагу на те, що мій відгук ніяк не пов'язаний з ситуацією, яка зараз відбувається в компанії і в німецькій біржі праці. Я їздив від них минулої зими на коров'ячу ферму. Доїння корів в Німеччині - це зовсім не таке як в Україні. Ферма повністю автоматизована, прям ловив кайф від роботи. Жив я в окремій кімнаті в гуртожитку з євроремонтом, мені за це знімали 350 євро з зарплати. Також знімали за харчування 400 євро в місяць, але воно того вартувало. Годували нас там прекрасно.
В фірмі казали, що я зароблятиму близько тисячі євро в тиждень, а отримував я 1600. Мені шкода всіх тих, хто цього року не зміг поїхати, але мої враження від поїздки найкращі.

Понравилось працювати

Красій Андрій Красій Андрій 23 декабря, 2020 год
їздив на сортування сажанців клубніки в том році, було багато роботи і можна було багато заробити за місяць получав десь 2300 євро деколи більше шо багато для мене... хотів ще цім літом їхать але нікому не відкрили запрошення в гєрманію тому поїду літом. ну а сама компанія нормальна мені понравилось співпрацювать з нею
Достоинства:
  1. можна багато заробити
  2. нормальні люди працюють там
Недостатки:
  1. не відкрити запрошення цім літом

Дякую заробив з вами

Руля Руля 22 декабря, 2020 год
радий був співпрацею з "GotoGermany", менеджер допоміг мені і моїй дівчинні заповнити всі документи. А тепер про роботу, МИ збирали клубніку . Роботи не було, що багато, дуже багато. Рай для України такі гроші і не снилися мені. Ми брали переробки (можна не брати, але для мене в пріоритеті заробляти гроші, а не валятися в ліжку)... Читать отзыв радий був співпрацею з "GotoGermany", менеджер допоміг мені і моїй дівчинні заповнити всі документи. А тепер про роботу, МИ збирали клубніку . Роботи не було, що багато, дуже багато. Рай для України такі гроші і не снилися мені. Ми брали переробки (можна не брати, але для мене в пріоритеті заробляти гроші, а не валятися в ліжку) Роботали всі разом з мадярами та поляками. У двох українок був конфліктом з роботодавцем, вони вічно не були недовольні , мало збирали відповідно виїхали раніше. Робота не для слабких нитиків, які по любому поводу звонять мамам. Житло так себе по словам моїх колег, для мене норм. Моя ціль була заробити 4 тисячі євро вийшло 5600 чистим за 2,5 місяця рекомендую одним словом
Достоинства:
  1. можна багато заробити якщо працювати

Норм компанія

Тернавський Олександр Тернавський Олександр 18 декабря, 2020 год
Очікування мої виправдали, і це головне. Я люблю коли все з першого разу виходить, а у нас була невелика затримка з документами і виїздом. Їхав я працювати на м’ясний завод. Звичайний завод зі звичайними людьми
Достоинства:
  1. компанія як компанія нічого особливого
Недостатки:
  1. Довго тривав перетен кодону

Робота компанії

Ірина Ключковська Ірина Ключковська 18 декабря, 2020 год
Дуже сподобалась робота менеджерів. Хоча не завжди мені відразу відписували, але старалися мені допомогти. Завдяки цій компанії поїхала влітку на м'ясну фабрику. Робота важка, але через деякий час звикаєш, менеджер мене про це повідомила. Змогла заробити близько півтори тисячі євро в місяць. Тому дякую цій компанії за чудовий шанс побувати за кордоном і заробити гроші)

Оцінка роботи - 0

Ольга Ольга 16 декабря, 2020 год
Повинна була влітку 2020 року їхати на роботу. Повелася на гарні відгуки про роботу цієї компанії. Документи подала за 1 місяць до початку вакансії, розуміла, що термін кроткуватий, але менеджер запевнила, що все буде ок. Заплатила 200 євро завдатку. За тиждень до визначеного терміну повідомили, що все добре, затримки на видачу документів не очікується. Потім пройшов тиждень, два, три, менежер... Читать отзыв Повинна була влітку 2020 року їхати на роботу. Повелася на гарні відгуки про роботу цієї компанії. Документи подала за 1 місяць до початку вакансії, розуміла, що термін кроткуватий, але менеджер запевнила, що все буде ок. Заплатила 200 євро завдатку. За тиждень до визначеного терміну повідомили, що все добре, затримки на видачу документів не очікується. Потім пройшов тиждень, два, три, менежер все говорила, що то затримка, і ми продовжимо вам термін роботи. Говорили, що нічого не можна зробити, адже карантин, і запрошення виготовляються 6-8 тижнів. На моє питання "Чому ви продаєте вакансію за місяць до виїзду, знаючи, що дозволи готуєтються 1.5 - 2 місяці, які мінімум, мені відповіли:"На рахунок продажу вакансій ми підняли тему, будемо вносити корективи...".
Потім була довга тяганина і годування "завтраками": "Ось-ось будуть ваші документи, роботодавець вчора зв'язувався з німецькою біржею праці - все під контролем, треба чекати; ваша вакансія - велика, до 20 осіб, тому треба довше чекати; нам повідомили, що є відповідь на КІЛЬКА заяв, але ні що це за відповідь (згода чи відмова), ні прізвищ студенів саме чиї заяви були розглянуті ми не знаємо, а ще треба чекати, поки роботодавець перешле ці документи в Україну."
Я стала контактували з іншими клієнтами фірми, які мали в цей же період їхати на роботу. Це були люди і з моєї вакансії, і з інших. Виявилось, що нас таких дуже багато. Деяким продавали вакансію менш ніж за три тижні до виїзду, знаючи, що документи готуються 2 місяці, хтось оплачував вакасію ще взимку, більш як за 4 місяці, і як не дивно, цього часу виявилось еж мало, щоб підготувати запрошення. Результат 1 - всі залишилися з носом.
Врешті решт, коли часу зовсім не закінчилось менеджер повідомила, що часу немає, сезон зкінчується і ніхто нікуди не поїде. Запропонували 2 варіанти: завдаток 200 євро лишається у них, а я отримую сертифікат на 300 євро на наступну поїздку, який можна перепродати, або я повертаю собі 80є і отримую сертифікат на 120,який іменний і не перепродається.
Я обрала варіант 2, думаючи, що це просто такий негативний досвід, з ким не буває, зараз поверну хоч 80 євро і на цьому все, але тут почалась друга історія. Менеджери перестали контавктувати, приходилося стукати у всі двері, щоб почути бодай якусь відповідь. І я її почула: гроші будуть повернені за 4-5 місяців, до початку 2021 року. І я чекала, а разом зі мною ще десятки, якщо не сотні людей. І ось, до Нового року менше місяця, приходить новина - гроші будуть повернені після офіційного завершеня карантину. Коли це станеться - незрозуміло, може за місяць може за кілька років. Причина такого рішення - компанія не отримує прибуку, і не може компенсувати витрати. І це не дивлячись на те, що GotoGermany і далі продовжуть продавати вакансії, зокрема на зимовий період, навіть після того, як програма ZAV змінила умови участі, практично унеможлививши виїзди на всі періоди, крім літнього. Коли я запитала, чому так, мені відповідповіли: "так, ми продаємо вакансії, але є великий ризик відмови", що, на мою думку, означає "так, ми беремо з вас гроші, заздалегідь знаючи, що виїзду не буде"
Моя порада: 100 разів подумайте, перед тим як дарувати гроші цій компанії. Співпраця з ними - це мінус нерви, мінус гроші, мінус втрачений на очікування в пусту час.

СЕРТИФІКАТ

Марія Марія 5 декабря, 2020 год
ПРОДАМ СЕРТИФІКАТ від Go to Germany
На суму 300Є, за усіма деталями пишіть на вайбер за номером +380970686324

Можна заробити хороші гроші за короткий період

Юлія Юлія 16 ноября, 2020 год
Їздила на м'ясний завод. Переживала, бо їхала перший раз, але все не так страшно як здається. Було холодно в руки, бо робота при низьких температурах, але до всього звикаєш. Найголовніше, що вдалось заробити ті гроші, на які розраховувала.
Фірма все організувала нормально, менеджери адекватні, все мені пояснювали, але була затримка по запрошенню, тому ставлю 4.
Студентам рекомендую їхати, поки є... Читать отзыв
Їздила на м'ясний завод. Переживала, бо їхала перший раз, але все не так страшно як здається. Було холодно в руки, бо робота при низьких температурах, але до всього звикаєш. Найголовніше, що вдалось заробити ті гроші, на які розраховувала.
Фірма все організувала нормально, менеджери адекватні, все мені пояснювали, але була затримка по запрошенню, тому ставлю 4.
Студентам рекомендую їхати, поки є час на канікулах.

Возврат налога

Галина Галина 10 ноября, 2020 год
Не прошло и полгода, как мне вернулся мой налог.
Заплатила фирме 80 евро за возврат, ждала ровно 6 месяцев. Мне вернулось именно столько, сколько и сказал менеджер.
Нужно немножко улучшить скорость возврата, поскольку я все документы отправила фирме, а через месяц они мне перезвонили и сказали, что не хватает еще одного документа.
Радует, что денежка вернулась))

Їздив на збір черешень

Кот Дмитрий Кот Дмитрий 29 июля, 2020 год
Шкода що деякі студенти не змогли поїхати.
Мені компанію порекомендував друг, який їдив минулого року. Тоді проблем в нього не було.
Цього літа наша вакансія теж затрималась на два тижні. Але зі мною весь час контактував менеджер і тримав мене в курсі всього. Зараз я працюю на черешнях. Роботи достатньо, платять за акорд, але кожен вид по різному оцінюється.... Читать отзыв
Шкода що деякі студенти не змогли поїхати.
Мені компанію порекомендував друг, який їдив минулого року. Тоді проблем в нього не було.
Цього літа наша вакансія теж затрималась на два тижні. Але зі мною весь час контактував менеджер і тримав мене в курсі всього. Зараз я працюю на черешнях. Роботи достатньо, платять за акорд, але кожен вид по різному оцінюється. В середньому заробляємо 80-100 євро в день.
Бажаю всім хто планував поїздку цього року отримати своє запрошення і поїхати заробити))

дали сертификат

Борис Борис 16 июля, 2020 год
Познакомился с этой компанией прошлым летом, когда провожал свою девушку на работу в Германию. Тогда мне не удалось поехать с ней, так я не знал языка, а девушка работала в кафешке официанткой. В этом году я учил немецкий, чтобы поехать на ту же вакансию. Мы оплатили залог 400 евро(по 200 с каждого), но из-за коронавируса от нас работодатель... Читать отзыв Познакомился с этой компанией прошлым летом, когда провожал свою девушку на работу в Германию. Тогда мне не удалось поехать с ней, так я не знал языка, а девушка работала в кафешке официанткой. В этом году я учил немецкий, чтобы поехать на ту же вакансию. Мы оплатили залог 400 евро(по 200 с каждого), но из-за коронавируса от нас работодатель отказался. Нам предложили вакансию на заводе, либо сертификат на 300 евро каждому. Мы выбрали сертификаты, так как это выгоднее.
Ситуация не из приятных, но к фирме пока претензий нет. Менеджеры всю информацию мне предоставляли, и работодатель все подтвердил.
Собираемся ехать зимой. Надеюсь, что поездка состоится.
Достоинства:
  1. Компетентные менеджеры
  2. Проверенная компания
Недостатки:
  1. Не состоялась поездка, но дали сертификат
Компания Go to Germany
Компания Go to Germany
Рейтинг 3.9 из 5 на основании 135 отзывов

Работа за границей
Emprise group
Emprise group

Рейтинг: 4.7
69 отзывов
We Wоrk
We Wоrk

Рейтинг: 4.7
62 отзыва
Easy Europe
Easy Europe

Рейтинг: 3.1
13 отзывов
Union Job
Union Job

Рейтинг: 4.2
350 отзывов
ООО «Good Way»
ООО «Good Way»

Рейтинг: 4.6
14 отзывов
"I Club" ООО
"I Club" ООО

Рейтинг: 4.6
78 отзывов
Full-time | Immigration company
Full-time | Immigration company

Рейтинг: 4.6
10 отзывов


Продолжая посещение, вы соглашаетесь на использование файлов cookie и Политикой конфиденциальности
Принимаю