Компания Go to Germany отзывы

Отзывы клиентов, сотрудников, отзывы о работодателях
Компания Go to Germany
4.3 5
99 отзывов / 44012 просмотров

Не кидають!

Отзыв написан понедельник, 13 января
Ми з другом зараз перебуваємо в Німеччині на роботі, працюємо на заводі м’яса (курятина)
Роботою задоволені, і умовами житла теж. Все подобається.
Рекомендую всім дану компанію, хоча ціни і високі, але не кидають
Дякую нашому менеджеру Наталі, яка нам допомагає
Ми з другом зараз перебуваємо в Німеччині на роботі, працюємо на заводі м’яса (курятина)
Роботою задоволені, і умовами житла теж. Все подобається.
Рекомендую всім дану компанію, хоча ціни і високі, але не кидають
Дякую нашому менеджеру Наталі, яка нам допомагає

Очень долго делают приглашения!!

Отзыв написан воскресенье, 12 января
Должен был работать уже с 3 января, так только вчера сказали, що приглашения сделали. Хотя документы свои я отправил им еще в октябре. В итоге пропускаю почти две недели, а это пол месячной зарплаты.
Нужно быстрее начинать подготовку документов, чтоб не было задержек.
Должен был работать уже с 3 января, так только вчера сказали, що приглашения сделали. Хотя документы свои я отправил им еще в октябре. В итоге пропускаю почти две недели, а это пол месячной зарплаты.

Нужно быстрее начинать подготовку документов, чтоб не было задержек.

Відгуки задоволених студентів.

Отзыв написан четверг, 9 января
Залишаємо Вам відгуки задоволених клієнтів. Більше Ви можете знайти на нашій інстаграм-сторінці.
Також Ви побачите багато фотографій наших студентів, з якими Ви можете поспілкуватись особисто та задати всі питання, що Вас цікавлять.
Не чекайте, дійте!
Команда Go to Germany :)
Залишаємо Вам відгуки задоволених клієнтів. Більше Ви можете знайти на нашій інстаграм-сторінці.
Також Ви побачите багато фотографій наших студентів, з якими Ви можете поспілкуватись особисто та задати всі питання, що Вас цікавлять.

Не чекайте, дійте!
Команда Компания Go to Germany - Відгуки задоволених студентів. Компания Go to Germany - Відгуки задоволених студентів. Компания Go to Germany - Відгуки задоволених студентів. Компания Go to Germany - Відгуки задоволених студентів. Компания Go to Germany - Відгуки задоволених студентів. Go to Germany :)

Легальна робота

Отзыв написан вторник, 7 января
Великий плюс, що дають запрошення перед поїздкою в Німеччину. В запрошенні вказано фірму на якій я працюю і моє ім’я. Про вакансію також розказують все що мені потрібно знати.
Допрацювати треба над загальними запитаннями прожиття в німеччині.
Наприклад в нас на житлі не було Інтернету і я не знав, яку картку купити, щоб був нормальний інтернет. В результаті витратив...  Читать отзыв
Великий плюс, що дають запрошення перед поїздкою в Німеччину. В запрошенні вказано фірму на якій я працюю і моє ім’я. Про вакансію також розказують все що мені потрібно знати.
Допрацювати треба над загальними запитаннями прожиття в німеччині.
Наприклад в нас на житлі не було Інтернету і я не знав, яку картку купити, щоб був нормальний інтернет. В результаті витратив на сім картки 50 євро, а інтернет був жахливий.
Загальне враження про роботу з цією компанією - 4 з 5.

Чесна фірма

Отзыв написан суббота, 4 января
Рекомендую до них звертатись по працевлаштуванню, бо це чесна фірма. Знаю багатьох, хто їздив через них і ще не було випадків, щоб вони когось кинули. Рекомендую до них звертатись по працевлаштуванню, бо це чесна фірма. Знаю багатьох, хто їздив через них і ще не було випадків, щоб вони когось кинули.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany вторник, 7 января
Доброго дня. Ми дякуємо за Ваш позитивний відгук та запрошуємо Вас також взяти участь в нашій програмі.
Залишайте заявку на сайті, або пишіть нам в instagram:

https://www.instagram.com/gtg.student/
http://gotogermany.org/

Я дуже задоволена поїздкою!

Отзыв написан пятница, 3 января
Мене звати Ніна і я хочу поділитись своїми враженнями від поїздки.
Поїздка в Німеччину цього літа - це найкраще, що зі мною траплялось. Я приїхала на крутезну роботу з дуже класними дівчатами, об‘їздила багато німецьких міст і цікавих місць і заробила грошей більше, ніж планувала. Все це завдяки компанії Go to Getmany і менеджерам, з якими я спілкувалась)))
Це...  Читать отзыв
Мене звати Ніна і я хочу поділитись своїми враженнями від поїздки.
Поїздка в Німеччину цього літа - це найкраще, що зі мною траплялось. Я приїхала на крутезну роботу з дуже класними дівчатами, об‘їздила багато німецьких міст і цікавих місць і заробила грошей більше, ніж планувала. Все це завдяки компанії Go to Getmany і менеджерам, з якими я спілкувалась)))
Це неймовірний досвід і я хочу ще!! Вже забронювала вакансію на наступне літо в той самий готель, сподіваюсь буде ще крутіше)
Дякую всій команді Go to Getmany!
Вітаю вас з Новим роком і бажаю побільше задоволених клієнтів і цікавих вакансій:)
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany вторник, 7 января
Доброго дня, Ніно.
Ми вдячні Вам за Ваш відгук.
Дуже приємно, що ми долучились до того, що Ваше літо було саме таким.
Сподіваємось, що наступна Ваша поїздка з нами буде ще кращою :)

Прийміть наші вітання зі святами також.

Робота на коров’ячій фермі

Отзыв написан 25 декабря, 2019 год
Працював два місяці на фермі, доїв корів. Мені все обяснили і підготували до роботи. Робота виявилась вашчою ніж я думав і після роботи я просто приходив і лягав спати. Зарплата по документах була 1800 є в місяць але на руки давали тільки 1200.
Загалом вакансією і співпрацею з компанією я задоволений.
Працював два місяці на фермі, доїв корів. Мені все обяснили і підготували до роботи. Робота виявилась вашчою ніж я думав і після роботи я просто приходив і лягав спати. Зарплата по документах була 1800 є в місяць але на руки давали тільки 1200.
Загалом вакансією і співпрацею з компанією я задоволений.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany вторник, 7 января
Дякуємо, Володимире, за Ваш відгук.
Сподіваємось на подальшу співпрацю у наступному сезоні.

нормальна фірма

Отзыв написан 22 декабря, 2019 год
Не можу нічого поганого сказати про цю фірму. Я працював від них в Німеччині цього літа на вакансія помічника на кухні в Бургер Кінгу. Звичайно моментами були непорозуміння, но менеджери постійно були на звязку і все порішали. Не можу нічого поганого сказати про цю фірму. Я працював від них в Німеччині цього літа на вакансія помічника на кухні в Бургер Кінгу. Звичайно моментами були непорозуміння, но менеджери постійно були на звязку і все порішали.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany вторник, 7 января
Доброго дня.
Ми завжди працюємо над покращенням наших послуг тому наші менеджери завжди на звязку з клієнтами.

Дякумо за високу оцінку нашої роботи.

Коллективный отзыв)

Отзыв написан 20 декабря, 2019 год
Цветочный привет вам из цветочной фабрики)
Мы сейчас работаем в Германии, нас 15 человек из Украины, мы все приехали от фирмы Go to Germany. Работа у нас вовсе не сложная, мы пересаживаем тепличные цвети в горшочки для продажи. Рабочих часов пока не много, приблизительно 35, но работодатель обещал, что после Рождества у нас будет по 40-45 часов в неделю.
 Читать отзыв
Цветочный привет вам из цветочной фабрики)
Мы сейчас работаем в Германии, нас 15 человек из Украины, мы все приехали от фирмы Go to Germany. Работа у нас вовсе не сложная, мы пересаживаем тепличные цвети в горшочки для продажи. Рабочих часов пока не много, приблизительно 35, но работодатель обещал, что после Рождества у нас будет по 40-45 часов в неделю.
Жильё у нас отличное, мы все живем в 2-этажном доме, по 3-4 человека в комнате, все удобства есть(хозяйка дома даже принесла нам настольные игры, чтобы мы не скучали).
Коллектив у нас замечательный, работодатель, хоть и не говорит ни на английском, ни на русском, решил нам сделать экскурсию в их городке. Работники фабрики так же постоянно спрашивают, не холодно ли нам, знаем ли мы как купить проездные и т.д.
Вообщем мы, хоть и приехали две недели назад, уже в предвкушении того, что будет дальше

Щиро дякую компанії Go to Germany))

Отзыв написан 15 декабря, 2019 год
Ви просто неймовірні, літо вже давно закінчилось, а я досі під враженнями від Німеччини!!!
Дякую Вам за підбір вакансії, за підготовку документів, за супровід до роботи і за те, що завжди питались і переживали як наші справи)
Однозначно рекомендуватиму вас своїм друзям))
Ви просто неймовірні, літо вже давно закінчилось, а я досі під враженнями від Німеччини!!!
Дякую Вам за підбір вакансії, за підготовку документів, за супровід до роботи і за те, що завжди питались і переживали як наші справи)
Однозначно рекомендуватиму вас своїм друзям))
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 16 декабря, 2019 год
Доброго дня, Маріє :)
Ми дуже раді отримати від Вас такий приємний відгук.
Ми стараємось для Вас і будемо раді працювати з Вами знову!

Воспользуйтесь лучше другим агенством !!!

Отзыв написан 13 декабря, 2019 год
Наобещали работу и условия проживания нормальные . По факту приехали на место - условия проживания ужаснейшие . Никаких удобств (ни душа , ни туалета , ни кухни) . На звонки менеджеру - в ответ услышали : "Ну я позабочусь чтобы вам в комнату принесли микроволновку " . Но это и комнатой нельзя назвать . Конура . В результате пришлось вернуться...  Читать отзыв Наобещали работу и условия проживания нормальные . По факту приехали на место - условия проживания ужаснейшие . Никаких удобств (ни душа , ни туалета , ни кухни) . На звонки менеджеру - в ответ услышали : "Ну я позабочусь чтобы вам в комнату принесли микроволновку " . Но это и комнатой нельзя назвать . Конура . В результате пришлось вернуться домой (5 дней в дороге туда , обратно ) . Они пообещали поменять контракт . В результате ни замены контракта , и ни копейки не вернули . Лучше не связывайтесь с этой компанией . ВНИМАТЕЛЬНО ЧИТАЙТЕ КОНТРАКТ .
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 16 декабря, 2019 год
Доброго дня, Ірино.
Вкажіть, будь ласка, ім'я та прізвище студента, про якого Ви говорите, та на яку вакансію їхав цей студент.
В нас в базі немає студентки Ірини, яка би передчасно поверталась з вакансії.

І так, звичайно, контракт потрібно читати уважно завжди, не залежно від того, з ким Ви плануєте співпрацю.
Наш контракт, який ми відправляємо на підпис студентам, не міняється під кожного клієнта, він є сталим і незмінним.
Тому це не правдива інформація, що Вам пообіцяли змінити контракт.

Вкажіть будь ласка дані, про які ми писали вище, щоб ми могли вирішити Вашу ситуацію.

Все круто!!!

Отзыв написан 8 декабря, 2019 год
Мені все сподобалось, на роботу поїхав, заробив гроші, побачив Німеччину. Всі умови вакансії були такі, як розказували. Рекомендую Мені все сподобалось, на роботу поїхав, заробив гроші, побачив Німеччину. Всі умови вакансії були такі, як розказували. Рекомендую
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 9 декабря, 2019 год
Ми дуже раді, Антон, що Ви задоволені поїздкою.
Ми стараємось для Вас :)

Дают не полную информацию о работе!!

Отзыв написан 8 декабря, 2019 год
Студентка поехала,о вакансии говорили одно,а приехала вообще другое, менеджер Наталия плохо информирует,все вокруг и около,не связывается с студентами.Обещание,что в ночное время изредка работать будут,а ставят только в ночь,итд. Студентка поехала,о вакансии говорили одно,а приехала вообще другое, менеджер Наталия плохо информирует,все вокруг и около,не связывается с студентами.Обещание,что в ночное время изредка работать будут,а ставят только в ночь,итд.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 9 декабря, 2019 год
Доброго дня, Тоню.
Для вирішення Вашого питання скажіть, будь ласка, Ваше прізвище та на яку вакансію Ви поїхали.


Ми звяжемось Вами та Вашим роботодавцем і зробимо все можливе, щоб покращити ситуацію.

Выбором данной компании довольна

Отзыв написан 6 декабря, 2019 год
Работу предоставили, жильем обеспечили.
Мы работали в Макдональдсе в городе Мюнхен.
Работодатель молодой очень, старше нас на несколько лет) наверное по этому постоянно беспокоился о наших удобствах, для проезда на работу предоставил студентам из Украины две машины.
Зарплату выплатил вовремя, столько, сколько каждый проработал часов.
У меня выходило приблизительно 1500 в месяц, некоторые из нас работали больше...  Читать отзыв
Работу предоставили, жильем обеспечили.
Мы работали в Макдональдсе в городе Мюнхен.
Работодатель молодой очень, старше нас на несколько лет) наверное по этому постоянно беспокоился о наших удобствах, для проезда на работу предоставил студентам из Украины две машины.
Зарплату выплатил вовремя, столько, сколько каждый проработал часов.
У меня выходило приблизительно 1500 в месяц, некоторые из нас работали больше и получали 1600-1650 в месяц. За жильё платили 290 евро в месяц.
На питание в Мюнхене нам хватало около 150 в месяц. И раз на день нам можно было кушать на работе, если мы в тот день работали.

Девочки из компании всегда были на связи, поэтому выбором данной компании довольна. Буду рекомендовать.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 9 декабря, 2019 год
Дякуємо Вам, Катерино, за гарний відгук та високу оцінку нашої роботи.

Нам дуже приємно читати такі відгуки :)

Робота на рибному заводі

Отзыв написан 26 ноября, 2019 год
Працював на рибному заводі в Німеччині. Влаштувався через компанію Гов ту Джермані. Дорогувато але компанія надійна.
Робота складна але за тиждень втягнувся. В цеху дуже холодно було. температура до 5 градусів. Обіцяли понаднормові але роботодавець не давав. 40 год. в тиждень було максимум.
Житло нормальне. Якщо випадала денна зміна то давали безкоштовно обід.
Платили вчасно.
Компанію рекомендую.
Працював на рибному заводі в Німеччині. Влаштувався через компанію Гов ту Джермані. Дорогувато але компанія надійна.
Робота складна але за тиждень втягнувся. В цеху дуже холодно було. температура до 5 градусів. Обіцяли понаднормові але роботодавець не давав. 40 год. в тиждень було максимум.
Житло нормальне. Якщо випадала денна зміна то давали безкоштовно обід.
Платили вчасно.
Компанію рекомендую.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 9 декабря, 2019 год
Дякуємо, Петро, за Ваш відгук та за рекомендації.
Нагадуємо, що в нас діє акція "приведи друга" і якщо до нас звертатимуться нові клієнти по ваших рекомендаціях, Ви отримаєте за них додаткові бонуси.

Робота на зборі яблук

Отзыв написан 24 ноября, 2019 год
Працював на фермі недалеко від Дрездена. Працював по 9 год в день, два дні в тиждень вихідні.
Хто хотів той мав більше годин, роботодавець дозволяв.
В обов’язки входило не лише збирати яблука, але і підв’язувати дерева, сортувати ті яблука, пакувати.
По грошах:
За вакансію заплатив 490 євро, за два місяці заробив 3300.
400 євро зняли за житло, 320 -...  Читать отзыв
Працював на фермі недалеко від Дрездена. Працював по 9 год в день, два дні в тиждень вихідні.
Хто хотів той мав більше годин, роботодавець дозволяв.
В обов’язки входило не лише збирати яблука, але і підв’язувати дерева, сортувати ті яблука, пакувати.

По грошах:
За вакансію заплатив 490 євро, за два місяці заробив 3300.
400 євро зняли за житло, 320 - податок, на себе витратив приблизно 200. Дорога туди і назад вийшла по 100 євро.
Рахуйте самі, скільки реально заробити.

Маю досвід роботи по цій програмі з іншою фірмою, тому можу сказати, що роботою Go to Germany цілком задоволений. Єдине, що треба попрацювати над плануванням виїздів, так як все організовувалось в останній момент.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 9 декабря, 2019 год
Доброго дня, Кирило.
Ми вдячні Вам за високу оцінку та за детальний відгук.

Над плануванням виїздів ми працюємо, стараємось сплановувати виїзди швидше, щоб було комфортніше для нашиї клієнтів :)

Добре, що хоч не кинули!

Отзыв написан 20 ноября, 2019 год
Цього літа їздив від цієї компанії на вакансію продавця морозива. Документи я відправив їм ще в березні, а запрошення отримав аж в кінці червня, за три дні до початку роботи!!
Моя знайома їхала від них на збір, то запрошення отримала за місяць після подачі документів, мені прийшлось чекати майже чотири.
Добре, що хоч взагалі відправили в Німеччину!
Цього літа їздив від цієї компанії на вакансію продавця морозива. Документи я відправив їм ще в березні, а запрошення отримав аж в кінці червня, за три дні до початку роботи!!
Моя знайома їхала від них на збір, то запрошення отримала за місяць після подачі документів, мені прийшлось чекати майже чотири.
Добре, що хоч взагалі відправили в Німеччину!
Недостатки:
  1. Дуже довго робили документи
  2. Пізно попередили про виїзд
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 9 декабря, 2019 год
Доброго дня, Мирославе.
Ми дякуємо Вам за Ваш відгук та оцінку нашої роботи.

Просимо вибачення за незручності.
Деякі моменти, як, наприклад, тривалість виготовлення запрошення залежить повністю від біржі праці Німеччини, тому на це ми повпливати не можемо.
Також виїзди ми можемо планувати лише після отримання документів, тому, як у Вашому випадку, все організовується в останній момент, бо інакше студенти втрачають робочі дні.
Для нас це також незручності.

Вакансия по уходу за растениями, возле города Констанц

Отзыв написан 20 ноября, 2019 год
Меня зовут Таня. Я еду от этой компании зимой на уход за растениями.
На данном этапе мне все понравилось. Сначала общалась с менеджером Олесей, она мне рассказала о вакансии. Потом меня пригласили в офис для подписания договора, все объяснили, что меня интересовало.
Пока жду приглашения.
Возможно здесь есть ребята, которые тоже едут на эту вакансию? Или кто уже...  Читать отзыв
Меня зовут Таня. Я еду от этой компании зимой на уход за растениями.
На данном этапе мне все понравилось. Сначала общалась с менеджером Олесей, она мне рассказала о вакансии. Потом меня пригласили в офис для подписания договора, все объяснили, что меня интересовало.
Пока жду приглашения.

Возможно здесь есть ребята, которые тоже едут на эту вакансию? Или кто уже был там и может по собственному опыту рассказать что там и как?
Отпишитесь пожалуйста, Буду рада пообщаться.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 9 декабря, 2019 год
Доброго дня, Таню.
Дякуємо за таку високу оцінку на цьому етапі нашої співпраці :)

Якщо Ви хочете отримати контакти студнтів, які вже їздили на наші вакансії, Ви можете на нашій інстаграм сторінці написати до будь кого з наших стдентів, чиї фотографії ми перепощуємо. Під кожним фото є посилання на автора.

А контакти тих, хто поїду з Вами, Ви зможете отримати в наших менеджерів після того, як прийдуть Ваші запрошення.

Відгуки наших клієнтів

Отзыв написан 18 ноября, 2019 год
Заходьте на нашу intagram-сторінку, там є ще багато відгуків та фото наших клієнтів з Німеччини. Заходьте на нашу intagram-сторінку, там є ще багато відгуків та фото наших клієнтів з Німеччини. Компания Go to Germany - Відгуки наших клієнтів Компания Go to Germany - Відгуки наших клієнтів Компания Go to Germany - Відгуки наших клієнтів Компания Go to Germany - Відгуки наших клієнтів Компания Go to Germany - Відгуки наших клієнтів Компания Go to Germany - Відгуки наших клієнтів Компания Go to Germany - Відгуки наших клієнтів Компания Go to Germany - Відгуки наших клієнтів Компания Go to Germany - Відгуки наших клієнтів

Итог моей работы в Германии

Отзыв написан 10 ноября, 2019 год
Недавно вернулся с работы.
Работал упаковщиком, паковал разные корма для животных и т.д. Смена была +- 10 часов. Со мной на смене постоянно было 2-3 наших парня, что помогло легче привыкнуть к работе и обстановке в целом.
Жилье не плохое, лучше чем наши общаги.
Советую ехать с друзьями так будет намного веселее. Хотя и на месте есть возможность...  Читать отзыв
Недавно вернулся с работы.
Работал упаковщиком, паковал разные корма для животных и т.д. Смена была +- 10 часов. Со мной на смене постоянно было 2-3 наших парня, что помогло легче привыкнуть к работе и обстановке в целом.
Жилье не плохое, лучше чем наши общаги.
Советую ехать с друзьями так будет намного веселее. Хотя и на месте есть возможность познакомится со студентами с разных регионов, сдружится.
Работодатель попался еще более менее, строг но в меру. Было несколько ситуаций, когда ребята халатно ставились к работе и он грозился их уволить, поэтому лучше не халтурить.
Если подытожить, то все вроде бы ок. Деньги свои отработал еще сверху забрал. Немножко по путешествовал, подтянул язык, зря время не потерял.
О фирме Go to Germany впечатления в основном остались хорошие.
Достоинства:
  1. много рабочих часов
  2. порядочный работодатель
  3. приятные менеджери София и Наталья
Недостатки:
  1. нельзя отказаться от трансфера от фирмы
  2. если случаются недоразумения с работодателем, очень долго длится решение вопроса со стороны фирмы
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 18 ноября, 2019 год
Доброго дня. Ми дякуємо Вам за Відгук про нашу роботу та нашу вакансію.
Ми працюємо над покращенням наших послуг та, зокрема, вказаних Вами мінусів.
Стосовно трансферу - то це є умовою більшості роботодавців, тому відмовитись від цієї послуги можна в пооиноких випадках і але це залежить від вакансії.
Що стосується тривалості вирішення питань, з нашої сторони - це тому, що ці питання спочатку надходять до відділу сервісу, потім до відділу роботи з роботодавцями, потім до самого роботодавця і так само назад. Тому ми просимо наших клієнтів дрібні запитання вирішувати на місці, або набратись терпіння. Ми зі своєї сторони будемо думати, як покращити цю процедуру.

Попрацюйте над плануванням поїздок.

Отзыв написан 5 ноября, 2019 год
Цього літа працювала на заводі солодощів. В обов'язки входило пакувати цукерки в коробочки, що їдуть по конвеєру. Працювала півтора місяці, заробила 2350 євро, з них вирахували податок 230 євро. Житло надавав роотодавець, це був гуртожиток, де була купа поляків. Умови житла загалом хороші, в кімнатах жили по 4-5 дівчат, на поверсі була ванна кімната з трьома душовими і туалетами. Також...  Читать отзыв Цього літа працювала на заводі солодощів. В обов'язки входило пакувати цукерки в коробочки, що їдуть по конвеєру. Працювала півтора місяці, заробила 2350 євро, з них вирахували податок 230 євро. Житло надавав роотодавець, це був гуртожиток, де була купа поляків. Умови житла загалом хороші, в кімнатах жили по 4-5 дівчат, на поверсі була ванна кімната з трьома душовими і туалетами. Також кухня зі всією технікою, додатково в кімнатах були міні-холодильнички.
Мінус в тому, що про виїзд мене попередили за три дні до від*їзду, а так як я з Полтави купити квиток на поїзд було нереально, прийшлось платити дорожче за дорогу і їхати автобусом.
Достоинства:
  1. - гарний заробіток
  2. - хороші умови житла
  3. - не важкі обов'язки
Недостатки:
  1. - організація виїзду
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 18 ноября, 2019 год
Доброго дня, Юліє.
Дякуємо Вам за відгук та за оцінку вакансії.
Просимо вибачення за незручності з виїзду. Цього року біржа праці виготовляла запрошення за кілька днів до дати початку роботи, про що ми відразу повідомляли Вас. На жаль, на цей фактор ми не впливаємо.

Класний сервіс, підтягнув мову і заробив гроші

Отзыв написан 31 октября, 2019 год
Всім привіт! Ділюсь досвідом співпраці з даною компанією. Їздив два рази! Перший - BurgerKing Hamburg ,працював офіціантом, прибиральником, кухарем(якщо так можна назвати готовка бургергів і фрішки). Думаю усі здогадуються що це за робота тому одразу до плюсів та недоліків.Сама робота- вроді все норм, спочатку важко, але з часом втягуєшся. 1450€/міс теж приємно радує, колектив непоганий, житло було трохи далеко і...  Читать отзыв Всім привіт! Ділюсь досвідом співпраці з даною компанією. Їздив два рази! Перший - BurgerKing Hamburg ,працював офіціантом, прибиральником, кухарем(якщо так можна назвати готовка бургергів і фрішки). Думаю усі здогадуються що це за робота тому одразу до плюсів та недоліків.Сама робота- вроді все норм, спочатку важко, але з часом втягуєшся. 1450€/міс теж приємно радує, колектив непоганий, житло було трохи далеко і стрьомнувате. Робота компанії 2018рік- менеджери старалися але були не докінця компетенті, наприклад не знали як мені добиратися з дому на роботу, і наплутали адрес самого закладу)). З плюсів усе решта відповідало дійсності. Другий раз їздив уже в МАК в Мюнхені. На роботі все насправді теж класно, до житла я уже високих вимог не ставив.а якість роботи компанії мене порадувала видно що покращуються і ціна на дорогу стала девше.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 18 ноября, 2019 год
Доброго дня, Вікторе.
Дякуємо Вам за відгук та за високу оцінку нашої роботи.
Ми справді постійно працюємо над покращенням якості нашої роботи, тому нам дуже приємно, що до нас студенти звертаються повторно.
Спасибі за довіру.

Поміняли вакансію

Отзыв написан 27 октября, 2019 год
Мала справу з цією компанією. Моя подруга їхала на збір лохини в травні, я мала їхати на ту ж вакансію в червні. На початку червня мені сказали, що через поганий урожай роботодавець не бере більше працівників і мені пропонують іншу вакансію. В результаті я поїхала в кінці червня на збір малини. Заробмла добре, умови теж були хороші. Оцінка 3, так,...  Читать отзыв Мала справу з цією компанією. Моя подруга їхала на збір лохини в травні, я мала їхати на ту ж вакансію в червні. На початку червня мені сказали, що через поганий урожай роботодавець не бере більше працівників і мені пропонують іншу вакансію. В результаті я поїхала в кінці червня на збір малини. Заробмла добре, умови теж були хороші. Оцінка 3, так, як я хотіла на вакансію саме з подругою, а поїхала сама.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 28 октября, 2019 год
Доброго дня, Анно.
Дякуємо за Ваш відгук.
На жаль, на деякі умови наша компанія не може повпливати.
Ми зі своєї сторони зробили все можливе, щоб Ви таки скористались можливістю поїхати до Німеччини та заробити.
Наступного року подавайтесь на вакансію разом з подругою на один період. Ми запропонуємо вакансію вам обом :)

Работа в Германии

Отзыв написан 22 октября, 2019 год
Долго думал оставлять ли отзыв, так как и вроде бы хорошо все прошло но и некие минусы также присутствовали. Прежде всего мне было трудно решится пользоваться ли услугами компании или нет, так как я с Киева, а сама компания находится во Львове. Первые мысли в таких ситуациях всегда: «А если кинут, а если что-то пойдет не так и тому подобные»....  Читать отзыв Долго думал оставлять ли отзыв, так как и вроде бы хорошо все прошло но и некие минусы также присутствовали. Прежде всего мне было трудно решится пользоваться ли услугами компании или нет, так как я с Киева, а сама компания находится во Львове. Первые мысли в таких ситуациях всегда: «А если кинут, а если что-то пойдет не так и тому подобные». Лично для себя оценку я поделил на две части. Оценка работы кампании и оценка жилья с работой.
Оценка кампании – 4 из 5. Были нюансы, которые не понравились, а именно: жилье, которое нашли вышло дороже на 60 евро чем обещали и была не большая задержка с отъездом.
И оценка работы и жилья – 4 из 5. Работал я официантом, сама работа была трудной. Трудно было добираться домой, так как смена заканчивалась в 12 ночи. Но при этом по деньгам вышло нормально, поэтому минус заменял плюс.
Само жилье мне понравилось, ожидания и реальность сошлись. Туалет с ванной в отличном состоянии. Матрас, мягкий, не твердый. Комната тоже с хорошим ремонтом. Из минусов, только то, что друг с которым я ехал, его заселили в другой домик.
Поэтому окончательная оценка – 4 из 5.
Деньги там можно заработать и посмотреть немного Германии в выходные дни.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 28 октября, 2019 год
Добрый день, Даниил.
Спасибо Вам за отзыв о нашей работе.
Когда мы впервые работаем с работодателями, бывают случаи, что некоторые условия не совпадают.
Мы благодарны, что Вы сообщаете нам всю информацию, чтобы в следующем году мы более точно консультировали наших клиентов.

Робота на заводі

Отзыв написан 18 октября, 2019 год
Недалеко від німецького міста Ерфурт розташований фрукто-переробний завод, де упаковували фрукти і ягоди зібрані у саду. Недалеко від німецького міста Ерфурт розташований фрукто-переробний завод, де упаковували фрукти і ягоди зібрані у саду.
Достоинства:
  1. Переваги:
  2. 1. Працюєш офіційно, цим самим ти застрахований від нещасних випадків, всі операції стосовно документів і грошей ведуться прозоро. Якщо є якісь непорозуміння то вирішувались за декілька хвилин. Тебе заносять у базу німецької біржі праці, і з першого робочого дня тобі нараховується стаж, який зіграє при наступному працевлаштуванні у Німеччині.
  3. 2. Переїзд у 2 сторони забезпечила компанія, що було дуже зручним.
  4. 3. Умови проживання просто супер. У кожній кімнаті душ, умивальник, туалет, на кухні індукційні плити на яких все буквально за секунди готувалось.
  5. 4. За проживання у готелі ми сплачували 7,50 євро у день. У місяць за житло ми сплачували приблизно 225 євро. На харчування ми у місяць тратили приблизно 100-120 євро. Приблизно 350 євро у місяць ми потратили на проживання і харчування. Це 4 дні роботи. За 50 євро у супермаркеті можна...
  6. 5. Дуже сподобалась робота на заводі. За годину роботи ми отримували 9,19 євро. На обід давал
Недостатки:
  1. Недоліки:
  2. 1. Цей рік був неврожайним і робота на саді була важкою. Поляки казали, що минулого року у саді працювати було набагато легше. Урожай був кращий, і контроль тільки 4 чи 5 разів приїжджав, а цього року у нас кожен день був контроль. Рідко які дні не було. Норму я наривав,...
  3. 2. Поляки дуже незадоволені тим, що ми приїхали у Німеччину на роботу де багато років під ряд працювали вони. У Польщі теж є заводи і теж є сади на яких треба працювати. Якщо українці поїдуть у Німеччину, то у Польщі прийдеться працювати полякам. Тай ставлення половини поляків було не найкращим....
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 28 октября, 2019 год
Доброго дня, Василь.
Ми дуже вдячні за таку детальну оцінку нашої роботи та вакансії.
Дуже приємно, коли наші клієнти задоволені :)
Ми працюємо для вас ♥

Відгуки від наших студентів

Отзыв написан 17 октября, 2019 год
Наші менеджери постійно цікавляться в студентів, чи все їм подобається, чи відповідають умови дійсності і т.п.
Ми дуже раді, коли наші клієнти задоволені і ділимось з Вами відгуками наших студентів :)
Наші менеджери постійно цікавляться в студентів, чи все їм подобається, чи відповідають умови дійсності і т.п.
Ми дуже раді, коли наші клієнти задоволені і ділимось з Вами відгуками наших студентів :)

Компания Go to Germany - Відгуки від наших студентів Компания Go to Germany - Відгуки від наших студентів Компания Go to Germany - Відгуки від наших студентів Компания Go to Germany - Відгуки від наших студентів Компания Go to Germany - Відгуки від наших студентів Компания Go to Germany - Відгуки від наших студентів Компания Go to Germany - Відгуки від наших студентів

Вакансія Збір грибів

Отзыв написан 8 октября, 2019 год
Їздила з подругою минулої зими на збір грибів. Працювала в підвальному приміщенні. Знання німецької не було необхідним тому це великий плюс. По дорозі познайомились ще з дівчатами, які з нами працювали Будинок більш-менш хороший, по двоє в кімнаті. Робота не важка, а заробіток нормальний. Думаю можливо ще раз поїхати цієї зими на цю вакансію. Можливо з кимось з Вас познайомимось...  Читать отзыв Їздила з подругою минулої зими на збір грибів. Працювала в підвальному приміщенні. Знання німецької не було необхідним тому це великий плюс. По дорозі познайомились ще з дівчатами, які з нами працювали Будинок більш-менш хороший, по двоє в кімнаті. Робота не важка, а заробіток нормальний. Думаю можливо ще раз поїхати цієї зими на цю вакансію. Можливо з кимось з Вас познайомимось цього року.
Оцінку ставлю 4, бо були нюанси з транспортом.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 17 октября, 2019 год
Доброго дня, Машо.
Дякуємо за Ваш відгук. Нюанси з транспортом ми відразу взяли до уваги і вирішили.
На зимові вакансії набір вже розпочався, тому дзвоніть, бронюйте вакансію :)

Відео-відгук нашого студента

Отзыв написан 3 октября, 2019 год
Студент, який їхав від нашої компанії в себе на телеграм каналі виставив відео про роботу на зборі.
Він розказує, як знайшов нашу компанію, як проходила робота та показує кілька фотографій з Німеччини.
Нам дуже приємно, що наші студенти розказують про нас та рекомендують своїм друзям.

Відео по посиланню, дивіться :)
Студент, який їхав від нашої компанії в себе на телеграм каналі виставив відео про роботу на зборі.
Він розказує, як знайшов нашу компанію, як проходила робота та показує кілька фотографій з Німеччини.

Нам дуже приємно, що наші студенти розказують про нас та рекомендують своїм друзям.



Відео по посиланню, дивіться :)
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 3 октября, 2019 год
Також ми запустили проект, в рамках якого студенти знімали на камеру своє перебування в Німеччині, умови роботи, житла та свої враження.

Переходьте на наш канал та дивіться.
https://www.youtube.com/results?search_query=go+to+germany
Ми стараємось для кожного з наших клієнтів :)

Все сподобалось

Отзыв написан 29 сентября, 2019 год
Привіт. Цього літа я їздив від go to germany на роботу в Німеччину. Загалом всім задоволений. Працював на рибній фермі біля Ростоку. Заробив за три місяці біля 4 з половиною тисяч євро. Якщо відмінусувати житло, дорогу, вартість програми - чистими привіз додому 3100.
Все сподобалось, фірма хороша. Планую їхати наступного року.
Привіт. Цього літа я їздив від go to germany на роботу в Німеччину. Загалом всім задоволений. Працював на рибній фермі біля Ростоку. Заробив за три місяці біля 4 з половиною тисяч євро. Якщо відмінусувати житло, дорогу, вартість програми - чистими привіз додому 3100.
Все сподобалось, фірма хороша. Планую їхати наступного року.
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 17 октября, 2019 год
Доброго дня, Володимир.
Ми дуже раді, що Вам все сподобалось. Чекаємо вас наступнного літа :)

Рекомендую цю компанію

Отзыв написан 23 сентября, 2019 год
Доброго дня. Хочу подякувати Go to Gemany за чудове літо)))). Я поїхала від цієї компанії на вакансію касира в макдональдс. Німецьку я знаю на рівні В1. Нас було 6 на вакансії. Майже всі працювали багато, по 50 в тиждень. Чайових тут не було, але в місяць в нас виходило 1600 євро чистими, вже без податку, харчування та доїздів. За...  Читать отзыв Доброго дня. Хочу подякувати Go to Gemany за чудове літо)))). Я поїхала від цієї компанії на вакансію касира в макдональдс. Німецьку я знаю на рівні В1. Нас було 6 на вакансії. Майже всі працювали багато, по 50 в тиждень. Чайових тут не було, але в місяць в нас виходило 1600 євро чистими, вже без податку, харчування та доїздів. За це літо я поїздила по Німеччині, познайомилась з дуже крутими людьми, отримала купу емоцій))Всім рекомендую цю компанію і дану програму!
Компания Go to Germany Ответ представителя Компания Go to Germany 17 октября, 2019 год
Доброго дня, Софіє.
Дякуємо Вам за довіру та Ваш відгук про нашу роботу.
Ми працюємо для вас ♥



Компания Go to Germany

Компания Go to Germany
Чтобы добавить описание, напишите нам на обратную связь
Рейтинг 4.3 из 5 на основании 99 отзывов

Работа за границей

Reliable Work
Reliable Work

Рейтинг: 1
7 отзывов
Глобал Стаф
Глобал Стаф

Рейтинг: 4.2
5 отзывов
OTTO Work Force Украина
OTTO Work Force Украина

Рейтинг: 3.9
134 отзыва
Folga Spzoo
Folga Spzoo

Рейтинг: 3.4
5 отзывов
People tomorrow кадровое агентство
People tomorrow кадровое агентство

Рейтинг: 4.9
534 отзыва
Иммиграционная компания EZstatum
Иммиграционная компания EZstatum

Рейтинг: 5
8 отзывов
Vios Group
Vios Group

Рейтинг: 4.6
29 отзывов
Insightwork трудоустройство
Insightwork трудоустройство

Рейтинг: 4.1
100 отзывов
Компания SBA
Компания SBA

Рейтинг: 4.6
68 отзывов



Вам необходимо войти или зарегистрироваться
fullscreen
close