Не думайте навіть їхати його рейсом. По розкладу він мав їхати в 2 ночі 19 грудня через Зволен, але 18 грудня в 2 годині диспетчер, який є на території Чехії подзвонив, і повідомив, що рейс перенесено на 00:30, я та інші пасажири чекали його до 1 ночі, і він неявився. Просив повернути кошти, 1600грн у BUSFOR, саме там куплений квиток,... Читать отзыв Не думайте навіть їхати його рейсом. По розкладу він мав їхати в 2 ночі 19 грудня через Зволен, але 18 грудня в 2 годині диспетчер, який є на території Чехії подзвонив, і повідомив, що рейс перенесено на 00:30, я та інші пасажири чекали його до 1 ночі, і він неявився. Просив повернути кошти, 1600грн у BUSFOR, саме там куплений квиток, мені відмовили, бо вони зв`язались із водієм, і він сказав, що ми його недочекались, нас було троє. Я навіть не зможу нічого довести, через перенесення. Він навіть не думає повертати мені кошти, тому пам'ятайте, що такі люди можуть бути близько.
Нікому не раджу їздити з цим перевізником. Їхала два дні тому з Праги до Мукачева. Автобус ставав на кожному кроці, два рази заїжджав в Брно. Замість обіцяного приїзду у 8:30 ранку, ми були в Мукачеві в 17:00!!! Водії поводили себе дуже жахливо, відношення до людей просто жах. Пів години чекали після того як перейшли кордон, потім пів години людей пересаджували... Читать отзыв Нікому не раджу їздити з цим перевізником. Їхала два дні тому з Праги до Мукачева. Автобус ставав на кожному кроці, два рази заїжджав в Брно. Замість обіцяного приїзду у 8:30 ранку, ми були в Мукачеві в 17:00!!! Водії поводили себе дуже жахливо, відношення до людей просто жах. Пів години чекали після того як перейшли кордон, потім пів години людей пересаджували в інший автобус, де не всім було навіть місце!! Деякі люди мусили так їхати до Києва! Половина багажа знаходилась в салоні, мій багаж також якимось чином потрапив у салон, без мого відома. Мій перший і останній рейс з цим перевізником! 0/10
Кидало і шахрай
Ужасное качество обслуживания