Folga Spzoo отзывы

Отзывы клиентов, сотрудников, отзывы о работодателях
Folga Spzoo
3.3 5
29 отзывов / 2037 просмотров
Результаты отзывов

Обманщики, приїхали у Львів, а роботи немає, Не ведіться

Наташа Наташа четверг, 1 апреля
Здерли по 450 грн за запрошення + дорога в півтори тисячі!
Лишили без роботи, ми з Дніпра до Вас їхали!
Всі позитивні відгуки, шо тут написані - govno собаче, написані їхніми менеджерами, не будьте лошпедами як ми!
Достоинства:
  1. Обанули, поки ще були у Україні, якби в Польшу приїхали було б ще круче
Недостатки:
  1. Брехня
  2. Лохотрон

Відповідальна фірма

Гость Гость четверг, 25 марта
Їхали з чоловіком від цієї фірми на склад Ingram, робота не легка, але атмосфера приємна і швидко входиш в ритм. Коррдинатор відповідальний, допоміг зробити Песель та відкрити банківську картку. Умови проживання хороші.

Хороша агенція

Віталій Віталій 3 марта, 2021 год
Їхав на консервний завод. Робота подобається, такщо все добре. Колектив нормальний, працюю з поляком в парі. Деколи треба попрацювати тяжко, а з обіда робота легша. Замовив на фірмі воєводу.

Нормально всё

Юля Юля 25 февраля, 2021 год
Оформили все бесплатно. Жильё-бесплатно,обед- бесплатно. Всё чётко. Пока задержки по зп не было.
Долго ждать медосмотр,анализы. Следующий раз буду делать дома,в Украине
Достоинства:
  1. Завод +
  2. Жильё +
  3. Фирма +
Недостатки:
  1. Пока нету

Фольга допомогла з роботою

Соломія Соломія 25 февраля, 2021 год
Дуже хочу подякувати фірмі Фольга , яка допомогла мені з роботою. Запрошення зробили мені скоро за 3 дня. Виїзд відбувся зразу в четвер, все організовано проїхала кордон без проблем. Також найбільш за все Львівському офісу.
На роботу яку я поїхала і з якою мені допомогла пані Наташа дуже задоволена. Все так як вона розказала правдива інформація. Працюю... Читать отзыв
Дуже хочу подякувати фірмі Фольга , яка допомогла мені з роботою. Запрошення зробили мені скоро за 3 дня. Виїзд відбувся зразу в четвер, все організовано проїхала кордон без проблем. Також найбільш за все Львівському офісу.
На роботу яку я поїхала і з якою мені допомогла пані Наташа дуже задоволена. Все так як вона розказала правдива інформація. Працюю я на заводі цукерок
Достоинства:
  1. Хороші люди
  2. Організований виїзд зі Львова

Фольга дала мені роботу

Валентина Валентина 25 февраля, 2021 год
Мені 44 роки. Дуже намучилась з пошуком роботи, обзвонила багато агенцій, але вони лише тягнули кота за хвоста. Але Бог змилувався і у фейсбуці натрапила на оголошення про роботу від фірми Фольга зі Львова. По телефону пані Роксолана розказала все про роботу і за три дні зробила мені запрошення на біометрію. Потім пані Людмила призначила день виїзду. Кордон перетнули без... Читать отзыв Мені 44 роки. Дуже намучилась з пошуком роботи, обзвонила багато агенцій, але вони лише тягнули кота за хвоста. Але Бог змилувався і у фейсбуці натрапила на оголошення про роботу від фірми Фольга зі Львова. По телефону пані Роксолана розказала все про роботу і за три дні зробила мені запрошення на біометрію. Потім пані Людмила призначила день виїзду. Кордон перетнули без проблем і за три дні вийшла до праці, працюю на складі, робота і житло подобається. Я задоволена роботою цієї фірми і маю намір радити Фольгу своїм знайомим.
Достоинства:
  1. Надання правдивої інформації, швидке виготовлення документів
Недостатки:
  1. Шкода, що офіс у Львові працює до 17год., трохи змерзла, чекаючи автобус.

Фольга допомогла мені роботу

Андріана Андріана 25 февраля, 2021 год
Мені 25 років вирішила поїхати в Польщу в перший раз були проблеми з пошуками роботи але завдяки фірмі Folga я знайшла свою роботу на
Достоинства:
  1. Хороші рекрутери, швидке виготовлення запрошення за 2 дні , організовані виїзди, хороші вакансії

Все для людей

Гость Гость 25 февраля, 2021 год
Їхала на ковбасний завод. Нажаль місця не вистачило. Але дівчата зі Львова не залишили мене ні на день. Запропонували іншу роботу,на лаваші. За документи не платила. Лише за проїзд. Не шкодую ні краплі. Дякую вам за те,що працюєте для людей.
Достоинства:
  1. Всі
Недостатки:
  1. Нема

Хороша агенція . Рекомендую

Микола Микола 25 февраля, 2021 год
Мені 29 років.Перший раз поїхав в Польщу , їхав на рибу лише через високу ставку .
Робота нормальна, житло теж .Добре що робота і житло в місті.До моря не далеко 1 год електричкою.
Дівчата рекрутери у Львові молодці все розказали,показали фото з місця роботи і житла.
Загалом враження хороші про фірму . Рекомендую
good
Достоинства:
  1. - Все сподобалось
Недостатки:
  1. - Нема

Про агенство Фольга

Оксана Оксана 22 февраля, 2021 год

Нормальне агенство, офіційне працевлаштування. Грошей за вакансії та запрошення не беруть. Організовані виїзди зі Львова, адекватні та доброзичливі менеджери! ЗП приходить вчасно і на карточку. Інфолінія Фольги допомагає вирішити будь які питання працівників. Нічого поганого сказати не можу! :)

Нікому не раджу!!!

Маріна Маріна 27 января, 2021 год
Просиділи карантин в жахливих умовах, людей кусали клопи.А працівники фірми говорили,що це не їхні проблеми.Поїхали в офіс за вакансією, просидівши 6 годин,нас повідомили,що ніяких вакансій немає,хоча до цього запевнили,що робота є.Навіщо ви набираєте людей,якщо не можете надати роботу.Ставлення жахливе,самі мати.Здерли куча бабла 300зл обсервація, 75 песель. І ніхто їх не повернув,хоча обіцяли повернути. Не рекомендую нікому!!! ОФІС НАВПРОТИ ВАРШАВА ЗАХОДНЯ
Достоинства:
  1. Жодних
Недостатки:
  1. Жахливі умови
  2. Безвідповідальність
  3. Пусті обіцянки
  4. Ставлення жахливе

Фирма вранья

Алла Алла 27 января, 2021 год
В офисе говорят одно,вакансии типа есть, условия нормальные, Проходишь карантин в хостеле с клопами. Потом тебя ставят перед фактом что твоя вакансия на данный момент не актуальна. Предлагаю то что есть, естественно самое плохое что может быть. Ты приезжаешь, куратор в шоке что люди не знают что их ждет на этой вакансии. Врут в офисе втюхивают, когда ты приезжаешь и... Читать отзыв В офисе говорят одно,вакансии типа есть, условия нормальные, Проходишь карантин в хостеле с клопами. Потом тебя ставят перед фактом что твоя вакансия на данный момент не актуальна. Предлагаю то что есть, естественно самое плохое что может быть. Ты приезжаешь, куратор в шоке что люди не знают что их ждет на этой вакансии. Врут в офисе втюхивают, когда ты приезжаешь и видишь что творится на самом деле.... это просто ужас, все бегут потому что выдержать не возможно... все ихние условия против тебя. Не ведитесь, обходите стороной этих мошейников, то что увидела я просто нет слов.
Недостатки:
  1. Нет ничего общего с тем что предлагает фирма. Все врут.

Нікому не раджу!!!

Маріна Маріна 26 января, 2021 год
Просиділи обсервацію,на хостелі умови жахливі, людей кусали клопи.Кінець осервації просиділи у офісі 6 годин,нас мали відправити на роботу, ніхто до нас не підходив, всі ігнорили,коли вже стемніло, до нас підійшли,сказали ніяких вакансій зараз немає,хоча до цього нас запевнили,що робота є. Потрачений час,нерви і гроші. Нікому не раджу.Офіс у Варшаві навпроти Заходні.Не фірма-кидалово!!!

Не рекомендую!!!

Максим Максим 25 января, 2021 год
Фольга прикривається іншою фірмою IMPACT. Куратори не спілкуються з вами і просто ігнорують. Зато вміють гарно хамити. Документи від цей "фірми" песель та книжки ви будете чекати довго, і не дочекаетесь . Гроші не повернуть, знайте. І добитись тих грошей важко, бо кому не позвониш всі посилають друг до друга. Всі питання до куратора. А куратор не бере трубки, хоть... Читать отзыв Фольга прикривається іншою фірмою IMPACT. Куратори не спілкуються з вами і просто ігнорують. Зато вміють гарно хамити. Документи від цей "фірми" песель та книжки ви будете чекати довго, і не дочекаетесь . Гроші не повернуть, знайте. І добитись тих грошей важко, бо кому не позвониш всі посилають друг до друга. Всі питання до куратора. А куратор не бере трубки, хоть сидить онлайн.Хуже фірми немає чим ця, не поможуть з питаннями по роботі, зарплата приходить менша ваших годин , за що зняли вам ніколи не скажуть.Гроші не повернуть.
Достоинства:
  1. Немає
Недостатки:
  1. Фірма і є мінус

Обманщики и воры

Гость Гость 24 января, 2021 год
Что работа, что жилье, что отношение координатора(не реально к ним дозвониться), ужасное. Зимой поселили в хостел без горячей воды и отопления, после многочисленных жалоб, ответ был очень интересным: не нравится ищите сами. Мы бы искали, но зарплату нам не выдали вовремя, а последнюю так вообще не выплатили. Обходите стороной этих мошенников
Достоинства:
  1. Их вообще нет
Недостатки:
  1. Обещанных вакансий нет и не было никогда. А в результате и денег нет. Зато есть жалоба в соответствующие инстанции

Нормальное агентство

Светлана Светлана 22 января, 2021 год
Поехали в Польшу 4 ноября. После карантина вышли на работу. Одно было плохо - пандемия короновируса и заканчивались контракты с магазином Бедренка.
Достоинства:
  1. Проживание для семейной пары условия супер.Роман, спасибо
  2. Зарплату выплатили
Недостатки:
  1. Работа в Бедренке в Згожелеце оказалась на 10 дней, о чем заранее не предупредили

Большой минус

Петя Петя 1 декабря, 2020 год
Отношение ужасное - маты, безразличие, штрафы и много чего другого;
Жилье ужасное;
Мало часов- короче, не советую.
Достоинства:
  1. Нет
Недостатки:
  1. Отношение ужасное - маты, безразличие, штрафы и много чего другого;
  2. Жилье ужасное;
  3. Мало часов- короче, не советую.

Робота для сімейних пар

Олена Олена 28 октября, 2020 год
Доброго дня. Із чоловіком влаштовувалися на роботу через Folga. Наразі знаходимося у Польщі на карантині. Наша вакансія у зв'язку з посиленням карантину закрита. З нами зв'язався координатор і запропонував змінити вакансію на адекватну. Їхали вперше. Поки що все влаштовує. Наразі оцінюю роботу агенства на 5 з 5. Чекаємо на розвиток подій.
Достоинства:
  1. Наразі виконують усі умови договору.
Недостатки:
  1. Наразі не бачу.

До выезда нареканий нет

Вита Вита 21 октября, 2020 год
Оформление приглашения платное. 100 злотых. Консультант всё обьяснила подробно предупредила о нюансах. А дальше будет видно, когда выеду. Приглашение около 3 недель к вам будет идти(Киев)

Кидают на деньги

Гость Гость 31 августа, 2020 год
Не выплатили последнюю зарплату. Жалоба оставлена в ужонд праци. Жилье от работодателя просто ужасное. Хуже клоплвников.
Достоинства:
  1. Нет
Недостатки:
  1. Неадекватное отношение кураторов
  2. Невыплата зарплаты
  3. Ужасные условия в плане жилья

Работа в Польше

Гость Гость 28 августа, 2020 год
Нормальная фирма. Не посредник. Польский работодатель.
Только в квартире не было посуды и постельного белья.
Достоинства:
  1. бесплатное оформление

Отличное обслуживание

Гость Гость 19 августа, 2020 год
Нашла обьявление в интернете. Связалась с менеджером. Мне всё подробно рассказали, меня удивило, что фирма делает всё бесплатно тк до этого я несколько раз ездила и всегда платила за документы, вакансию. Оформили мне бесплатно документы, я приехала во Львов, пришла в офис, мне выдали все документы на руки. Очень все дружелюбно и приятно. Вечером с вокзала нас отправил руководитель львовского... Читать отзыв Нашла обьявление в интернете. Связалась с менеджером. Мне всё подробно рассказали, меня удивило, что фирма делает всё бесплатно тк до этого я несколько раз ездила и всегда платила за документы, вакансию. Оформили мне бесплатно документы, я приехала во Львов, пришла в офис, мне выдали все документы на руки. Очень все дружелюбно и приятно. Вечером с вокзала нас отправил руководитель львовского офиса фирмы (проезд со Львова тоже бесплатный). Всё подробно нам рассказали, обьяснили и ответили на все вопросы. Сейчас прохожу карантин и жду выхода на работу. Пока всем очень довольна

Не советую фольга

Гость Гость 15 августа, 2020 год
У меня был координатор Вадим. Хочу сказать что личность более чем неприятная. Морозился с выплатой ЗП мол магазин не перечислил деньги. Когда пригрозила что пожалуюсь в инспекцию праци меня просто уволили. Единственный➕ после таких угроз - полностью рассчитал. Как то так....

Безвідповідальні працівники

Гість Гість 17 февраля, 2020 год
Безвідповідальні, некомпетентні. Запрошують у Варшаву на оформлення документів, а коли приїжаєш вакансії немає, пропонують інші, на які ні хто не погоджується, БРЕХУНИ!!!

Ужасна фірма

Гость Гость 24 января, 2020 год
Не відповідально ставляться до своїх обов'язків не виконують своєї роботи. Одна нервотрьопка з цією фірмою. Сто раз уже пожалкував що зв'язалась з цією фірмою.

Норм работа

Гость Гость 9 января, 2020 год
Ездил с братом на заработки в Польшу. Остался доволен. Фирма норм. Жильё было не самое худшее. Работа в меру. Зарплату выплатили.

Всім раджу Folga

Катя Катя 9 января, 2020 год
Приємо працювати з тами фірмами, де все чітко і ясно!
Вакансії всі реальні, ставки високі, нічого за житло не плачу і за документи також!
Приємно було те, що як приїхала то безкоштовно проживала в хостелі до отримання всіх документів!
Раджу всім!
Достоинства:
  1. Вся інформація реальна
Недостатки:
  1. Ще не зіштовхувалася з мінусами

рекомендую всім

Гость Гость 9 января, 2020 год
звернувся до фірми. до мене відзвонив координатор, все детально роз'яснив. Приїхавши до Варшави мене зустріли й за 2 дні я вже з комплектом документів приступив до роботи. Тепер співпрацюю з фірмою як рекрутер.

Не связывайтесь никогда с Folga Sp zoo

Гость Гость 14 ноября, 2019 год
Хотела устроиться на работу в Польше. Все красочно обрисовали, рассказали, заманили одним словом. Ехала почти сутки в Варшаву, приезжаю в офис и вуа ля!!!! Нет никаких вакансий!!!! Потраченное время, деньги, нервы. Причём я сто раз переспрашивала, актуальна ли вакансия. Тут оказалось, что её закрыли в тот день, когда я говорила с представителем компании. Обходит их стороной, иначе попадёте как и... Читать отзыв Хотела устроиться на работу в Польше. Все красочно обрисовали, рассказали, заманили одним словом. Ехала почти сутки в Варшаву, приезжаю в офис и вуа ля!!!! Нет никаких вакансий!!!! Потраченное время, деньги, нервы. Причём я сто раз переспрашивала, актуальна ли вакансия. Тут оказалось, что её закрыли в тот день, когда я говорила с представителем компании. Обходит их стороной, иначе попадёте как и я
Достоинства:
  1. Нет
Недостатки:
  1. Обмаещики, не квалифицированные и безответственные, бессовестные
Folga Spzoo
Folga Spzoo
Рейтинг 3.3 из 5 на основании 29 отзывов

Работа за границей
Union Job
Union Job

Рейтинг: 4.2
351 отзыв
Emprise group
Emprise group

Рейтинг: 4.7
69 отзывов
We Wоrk
We Wоrk

Рейтинг: 4.7
62 отзыва
Easy Europe
Easy Europe

Рейтинг: 3.1
13 отзывов
ООО «Good Way»
ООО «Good Way»

Рейтинг: 4.6
14 отзывов
"I Club" ООО
"I Club" ООО

Рейтинг: 4.6
78 отзывов
Full-time | Immigration company
Full-time | Immigration company

Рейтинг: 4.6
10 отзывов


Продолжая посещение, вы соглашаетесь на использование файлов cookie и Политикой конфиденциальности
Принимаю