EWW Ukraine отзывы

Отзывы клиентов, сотрудников, отзывы о работодателях
EWW Ukraine
4.1 5
31 отзыв / 1654 просмотра
Результаты отзывов

Адекватные координаторы

Виктор Бережной Виктор Бережной пятница, 27 марта
Не знаю кому как, и почему пишет негатив, но мне работа координаторов EWW нравится. Заранее сообщили о карантине, скоординировали с транспортом и без проблем попали все домой. Всегда на связи, сейчас ждем благоприятной ситуации и снова на работу. Все ОК.

Цена = скорость

Татьяна Максилевич Татьяна Максилевич воскресенье, 22 марта
Сделали все быстро, но вот теперь сидим все на карантине(((( Уже жду не дождусь поездки!!! Ребята профи в вопросе работы в Польше!

Документы есть а работы пока нет

Женя Кравченко Женя Кравченко среда, 18 марта
С этим коронавирусом(((( сделали документы за неделю, все подготовили я переодолжил деньги и уже собрался ехать и закрыли границы(((
Достоинства:
  1. быстро делают

Очень быстро делают документы

Юля Рыбка Юля Рыбка суббота, 14 марта
Обратились 2 марта и уже 10-го забрали приглашения и все документы. Ищем теперь подвох))))))) хотя почитав отзывы понимаем, что так оно и делается в нормальных компаниях.
Достоинства:
  1. оооооочень быстро

Позитивний відгук

Алина Ковальчук Алина Ковальчук пятница, 6 марта
Влітку 2019 через цю фірму робила документи на Польщу. Причин кілька: це маленька зарплата в Україні та відсутність сім'ї як такої. Вирішила пов'язати долю з Польщею так сказати. Робила воєвудське запрошення. Зробили за 1.5 місяці, за ціною влаштувало все, як і за термінами. І ось вже як 4 місяці живу і працюю в Кракові. Спасибі, що допомагаєте таким як я... Читать отзыв Влітку 2019 через цю фірму робила документи на Польщу. Причин кілька: це маленька зарплата в Україні та відсутність сім'ї як такої. Вирішила пов'язати долю з Польщею так сказати. Робила воєвудське запрошення. Зробили за 1.5 місяці, за ціною влаштувало все, як і за термінами. І ось вже як 4 місяці живу і працюю в Кракові. Спасибі, що допомагаєте таким як я знаходити себе в житті)

Адекватные же координаторы

Валера Саранчук Валера Саранчук четверг, 5 марта
Настя и Ирина отличные координаторы. Не знаю, о ком писали негатив, но эти девочки здорово помогли первый месяц работы. А главное, что все вопросы РЕШАЕМЫ. Написал в вайбер, прошло 1-2 часика и приходит уже решение или ответ.

Реальный отзыв

Тимофей Расхадько Тимофей Расхадько вторник, 3 марта
Работал на заводе LG через них. Работа не трудная, но монотонная. Оплата не плохая, 15 злотых. Жилье так себе, пришлось снимать с коллегой (цена 150 злотых). В общем - доволен всем, компания выполнила все условия, которые обещала.

Отличные координаторы

Люда Дамодара Люда Дамодара 28 февраля, 2020 год
О сроках и ценах писать не буду, в целом все на рынке одинаковы и делают +- вовремя. Но вот что радует в EWW так это работа координаторов. Подобрали вакансию и потом полностью Вас "сопровождают" аж до первой ЗП. Вопросы по жилью, доставке на работе и пр. решают оперативно. Вот это и понравилось больше всего!

Собирал телики

Антон Терещенков Антон Терещенков 25 февраля, 2020 год
Собирал телевизоры в Млаве по 17 злотых час. Работа монотонная, но в целом интересная. 8 часовой рабочий день. Условия проживание - 2 в комнате. Сожитель постоянно работал в ночную смену, поэтому виделись только по выходным. Сказать плохого ничего не могу, но ЗП хотелось бы побольше :DDDD 25 злотых скажем :D:D:D:)))))))
1 согласен

Отзыв о Easy West Work

Виктор Алексеев Виктор Алексеев 22 февраля, 2020 год
Почитал негатив, в основном из-за координаторов. Нам попалась девочка Настя, которая всегда практически онлайн в VB)))) когда не зайди - online. Любой вопрос - 5-10 минут ответ. Координация была отличная, вопросы решались в течении 1-2 суток (жилье, стиралка). По работе тоже (оплаты на карту). В общем ничего плохого не могу написать.
1 согласен

Все замечательно

Димон Гаркуля Димон Гаркуля 20 февраля, 2020 год
Почитал негатив и чуть не понял - Вы туда на отдых ехали?!? Основные тезисы пишите: трудная работа, сложный график, плохие условия (покурить некогда).
Странный мы народ... привыкли у себя ничего не делать! Там так не проходит. Я через EWW ездил на стройку, работал по 8 часов в день без остановки, платили отличные деньги и всегда вовремя. Работа тяжелая, постоянно на... Читать отзыв
Почитал негатив и чуть не понял - Вы туда на отдых ехали?!? Основные тезисы пишите: трудная работа, сложный график, плохие условия (покурить некогда).
Странный мы народ... привыкли у себя ничего не делать! Там так не проходит. Я через EWW ездил на стройку, работал по 8 часов в день без остановки, платили отличные деньги и всегда вовремя. Работа тяжелая, постоянно на ногах. Но я знал куда еду и за что, а не кофе попивать. Жилье тоже было адекватное со всеми удобствами. Координаторы всегда были на связи, и уже даже спустя 2 месяца по приезду звонили и спрашивали о планах и не хочу ли еще поехать.
Достоинства:
  1. быстро изготовляют приглашения, скоординированность и постоянная обратная связь

трудоустроился

Евгений Булкин Евгений Булкин 8 февраля, 2020 год
Полгода назад ездил от этой фирмы в Польшу. Сортировал посылки от Федекс. Отлично устроився . Все было хорошо. Платили добре,так шо фирме можно доверять. Молодцы. Собираюсь опьять ехать.

Робота за границей

Гость Гость 8 февраля, 2020 год
Оформлялась на работу от фирмы EWW Ukraine. Очень удачно устроилась на куриную фабрику Animex. Была удивлена хорошими условиями работы, а главное зарплатой, которая выплачивалась без задержек.

ЖАХІТТТТТЯ

Гость Гость 7 февраля, 2020 год
Не знаю як фірма EWW, на що дивляться власники , кого Вони беруть на посаду координаторів, Мирослава - це просто катастрофа століття, це людина яка взагалі не поважає людей (а можливо це до українців тільки),яка немає людського абсолютно нічого,завдяки таким нелюдам і нехочиться працювати від такої організації.
Достоинства:
  1. Фірма можливо хороша
Недостатки:
  1. Координатор Мирослава це просто ЖАХ

Робота LG В Місті Млава

Михайло Михайло 7 февраля, 2020 год
Працював через цю фірму на заводі LG місто Mлава
Рбота була не тяжка годин для праці було багато
Житло гарне гарний ремонт wi fi
Раджу цю фірму

Работа за границей.

Татьяна Татьяна 6 февраля, 2020 год
Недавно ездила от фирмы EWW на работу. все понравилось. заработала неплохие деньги. займалась сортированием посылок Fedex. Устала, но поеду еще. Понравилось и жилье и отношение. Спасибо! Все прошло по договору!

Дякую за допомогу!

Василій Василій 4 февраля, 2020 год
Працюю на LG Mlava - від компанії EWW Ukraine,збираю телевізори. Не приємних аспектів не було,все як пояснювали на Україні. Дякую за те, що були на звязку з самого початку і до початку роботи на заводі. Вже заказав від польської агенціі собі воєвудські запрошення і буду рад влаштуватись потім на пряму на завод, а не від агенціі. Дякую за допомогу!

Мой отзыв о EWW Ukraine

Михаил Михаил 4 февраля, 2020 год
Позвонил в эту фирму по поводу роботы, договорился ,они помогли с документами, все оформить. Работал упаковке зубных щеток Philips, зарплата была вовремя, все как и договаривались.

Шарашкіна кантора

Алла Алла 7 декабря, 2019 год
Ніколи в житті більше не зв'яжуся з цією фірмою. Координатор Мирослава нічого не пояснює, постійно бреше. Щоб добитися хоч якоїсь відповіді від неї, приходилося надзвонювати і писати. Обіцяла одну вакансію, опинилися на зовсім іншій роботі( ми МІСЯЦЬ чекали на роботу!!!!! Це нормально? Заплатили нам набагато менше, ніж обіцяли!!!! Люди, не ведіться на цю фірму, оминайте двадцятою дорогою

EWW біль не поїду через цю фірму

Юлія Юлія 8 ноября, 2019 год
Приїхали через фірму Eww умови хороші для життя. Але з працею довелося чекати майже місяць. Нам попав координаток Екатерина дякуючи їй я сюда більш не вернуся і нікому не хочу радити цю фірму хто шукає роботу. На всі наші питання одна у неї відповідь я не знаю. Коли спитали за вихідний коли буде відповід її просто винесла мозок "НІКОЛИ" ЩО... Читать отзыв Приїхали через фірму Eww умови хороші для життя. Але з працею довелося чекати майже місяць. Нам попав координаток Екатерина дякуючи їй я сюда більш не вернуся і нікому не хочу радити цю фірму хто шукає роботу. На всі наші питання одна у неї відповідь я не знаю. Коли спитали за вихідний коли буде відповід її просто винесла мозок "НІКОЛИ" ЩО ЦЕ ЗА ВІПОВІДЬ. ПИТАЛИ У НЕЇ ЗА НАШІ КАРТОЧКІ ЧОМУ ДОСІ НЕ ГОТОВІ, МИ НЕ МОЖЕМ ГРОШІ ЗНЯТИ ЇЇ ВІДПОВІДЬ МНЕ ОЧЕНЬ ЖАЛЬ. ВСІ ХТО ПРОЧИТАЄ ВІДГУК ЇДЬТЕ КРАЩЕ ЧЕРЕЗ ІНШУ ФІРМУ НЕ ВЕДІТЬСЯ НА ЇХНІ РОЗВОДИ
Достоинства:
  1. Хороше житло
Недостатки:
  1. Координатори просто га**о

Не ведіться!

Людмила Людмила 1 ноября, 2019 год
Хотіла б я приєднатися до тих, хто оцінює позитивно цю компанію, але, на жаль, не можу, тому що мене ця компанія просто кинула в Польщі. Я 3 тижні чекала на роботу в їхньому хостелі. Потім до мене нарешті приїхав координатор і сказав, що цієї вакансії вже нема. Мені запропонували іншу роботу. Звісно, що я погодилася, іншого виходу в мене не... Читать отзыв Хотіла б я приєднатися до тих, хто оцінює позитивно цю компанію, але, на жаль, не можу, тому що мене ця компанія просто кинула в Польщі. Я 3 тижні чекала на роботу в їхньому хостелі. Потім до мене нарешті приїхав координатор і сказав, що цієї вакансії вже нема. Мені запропонували іншу роботу. Звісно, що я погодилася, іншого виходу в мене не було. Мене відвезли в інше місто, на цю іншу роботу, я почекала ще кілька днів і вийшла на роботу. Там були зовсім не такі умови про які розповідала координатор, але я працювала, адже приїхала заробляти. Пропрацювавши тиждень, координаторка мене попередила, що на наступний день мене заберуть з цього хостела, бо вони перестали співпрацювати з цією компанією, де я працювала. Я лишилася без роботи і без грошей

Не ведитесь на эту компанию!!!!

Убойный тур Убойный тур 22 октября, 2019 год
Робота координатора - отстой!! Уже неделю ждём, но работы не дают. Каждый день кормят завтраками. Говорят, что то не зарегистрировали ещё, то работы еще нет!!!! Здесь все вруны! Ужасные условия жительства(( и за жительство мы должны платить, хотя работу нам не дали((
Достоинства:
  1. Нет
Недостатки:
  1. Координаторы врут
  2. Условия ужасные
  3. Неделю роботу ми ещё не видели, но деньги за проживание снимают

Не порекомендую навіть ворогу

Незадоволений заробітчанин Незадоволений заробітчанин 17 октября, 2019 год
Жодну обіцянку не стримали. Привезли і викинули в якийсь хостел, де ми 2 тижні прочекали на вакансію, якої на справді не було і запропонували їхати в курник. Замість пакування речей. Рівноцінні вакансії, чи не так? Ставлення бидляцьке. Не виплачубть обіцяних грошей!!!!!Налаштовані в Україні знайти таких же постраждалих і колективно подати на суд. Не ведіться на цю шарашкіну кантору
Достоинства:
  1. Нема
Недостатки:
  1. Все в мінусах

Работа в Польше

Инна Инна 9 сентября, 2019 год
Спасибо ребятам, уже неделю работаем на фабрике DAKRI
Даже не могли подумать что есть такие условия работы в Польше, все пугали старыми заводами и тяжким трудом, но тут новый завод, почти все автоматизировано7
Очень довольны, всем рекомендуем.

рекомендую

Ольга Ольга 5 сентября, 2019 год
Делала документы через EWW. Никаких проблем не возникло ни на границе, ни с поселением, ни с работой. Все обязательства были выполнены в полной мере. Хостел попался с хорошими условиями. Работой координаторов довольна, советую к сотрудничеству.

хорошая работа

Николай Николай 5 сентября, 2019 год
Оличная компания. Рекамендую обратиться. нашли работу каторая мне подашла. Сопроваэдение и кантроль на всех этапах передвижение посиление трудоустройство на все 100% Даже интерисуются Вами когда и не должны. Так что Я с ними и за них

робота від агенції EWW

Олег Олег 5 сентября, 2019 год
Шукаючи роботу за кордоном я натрапив на вакансію робітника Компанія Дакрі z o. o. займається виробництвом та продажем хлібобулочних та кондитерських виробів.Хочу відмітив великий профісіональзм компанії EWW її уміння працювати із клієнтами . Компанія надає бесплатне прекрасне житло доцільну заробітну плату .Я працював з менеджером на ім'я Ліна із львівського філіалу +380500133430 , приємна на спілкування добре орієнтується в своїй... Читать отзыв Шукаючи роботу за кордоном я натрапив на вакансію робітника Компанія Дакрі z o. o. займається виробництвом та продажем хлібобулочних та кондитерських виробів.Хочу відмітив великий профісіональзм компанії EWW її уміння працювати із клієнтами . Компанія надає бесплатне прекрасне житло доцільну заробітну плату .Я працював з менеджером на ім'я Ліна із львівського філіалу +380500133430 , приємна на спілкування добре орієнтується в своїй діяльності коли б я не зателефонував завжди на зв'язку, завжди дасть інформацію . Я працюю лише перший місяць але я працював і на інших роботах в Польщі тому мені є з чим порівнювати..

робота на заводі

Богдан Богдан 5 сентября, 2019 год
Прочитав багато відгуків українців про роботу в Польщі, тільки після цього наважився поїхати на заробітки. Працюю на кондитерській фабриці, яка робить купу виробів для різних торгових мереж, німецьких, французьких і навіть Макдональдс.
Зарплата – 12 злотих на годину, дають житло (гуртожиток), кімната на двох. Перед прийняттям на роботу пройшли інструктаж. Роботодавець дав два комплекти форми на людину, пару взуття,... Читать отзыв
Прочитав багато відгуків українців про роботу в Польщі, тільки після цього наважився поїхати на заробітки. Працюю на кондитерській фабриці, яка робить купу виробів для різних торгових мереж, німецьких, французьких і навіть Макдональдс.

Зарплата – 12 злотих на годину, дають житло (гуртожиток), кімната на двох. Перед прийняттям на роботу пройшли інструктаж. Роботодавець дав два комплекти форми на людину, пару взуття, докладно розповіли як працювати з обладнанням (новим, 2017 роки).

Поляки все контролюють – вхід в їдальню і туалет по електронним ключам, а й ставлення до українців відмінне. Як виявилося, вони вперше вирішили прийняти на роботу українців, так що ми хочемо зарекомендувати себе з хорошого боку.

Работал на LG

Виталий Виталий 23 августа, 2019 год
Хорошая фирма, работал на сборке телевизоров в Млаве, сейчас уже жду воевуду и буду ехать назад. Маше отдельное спасибо за помощь во всем.

Хорошая компания, рекомендую

Андрей Андрей 19 августа, 2019 год
Ездил на работу от этой компании на склад одежды H&M, возле города Лодзь. Работа, как работа, нечего сложного. На каре грузил одежду в грузовик пока девушки упаковали одежду и складывали мне на палеты. Рекомендую, если планируете поехать и заработать.
Достоинства:
  1. Хорошая работа, вовремя зарплата, бесплатное жилье.
Недостатки:
  1. Маленькая заработная плата в 11,5зл час
EWW Ukraine
EWW Ukraine
Рейтинг 4.1 из 5 на основании 31 отзыва

Работа за границей
Easy West Work
Easy West Work

Рейтинг: 4.6
19 отзывов
Кадровое агентство "One Work"
Кадровое агентство "One Work"

Рейтинг: 3.9
272 отзыва
STAFF Consulting GROUP
STAFF Consulting GROUP

Рейтинг: 3
2 отзыва
OTTO Work Force Украина
OTTO Work Force Украина

Рейтинг: 3.8
166 отзывов
Компания "КУР’ЄР ВІЗА"
Компания "КУР’ЄР ВІЗА"

Рейтинг: 3.8
29 отзывов
К.С.М. Консульт
К.С.М. Консульт

Рейтинг: 4.7
11 отзывов
Vios Group
Vios Group

Рейтинг: 4
40 отзывов
URBAN RECRUITMENT
URBAN RECRUITMENT

Рейтинг: 4.3
31 отзыв
Компания Anvers Consult
Компания Anvers Consult

Рейтинг: 4.4
32 отзыва